NHL-pörssiveto 2023–2024

  • 4 575
  • 99

Rairama

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Vaasan Sport
Onko muuten kellään tietoa kauanko Svechnikov on sivussa? Tuli vasta nyt huomattua että ukkohan on loukissa perkele.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko muuten kellään tietoa kauanko Svechnikov on sivussa? Tuli vasta nyt huomattua että ukkohan on loukissa perkele.
Joo, ite vaihdoin Josh Norrisin Svechnikoviin kun pelotti tuo Norrisin loukkaantuminen. Hyvin meni tuo vaihto.

Mutta kaipa se tosiaan kohta on askissa.
 

Rairama

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Vaasan Sport
Joo, ite vaihdoin Josh Norrisin Svechnikoviin kun pelotti tuo Norrisin loukkaantuminen. Hyvin meni tuo vaihto.

Mutta kaipa se tosiaan kohta on askissa.
Jees toivotaan näin. Hitto kun en älynnyt ollenkaan katella, että ketkä on loukissa ja ketkä ei. Näin jälkikäteen on helppo huudella et olisi pitänyt ottaa tuo tuon tilalle jne.

Onneksi kausi on pitkä ja täältä takaa noustaan vielä!
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Muutenhan tässä ois ihan hyvin vielä taistelemassa kärkisijoista, mutta Drouin on ollut täysi huti ja Huberdeau ja Grubauer ei ole saaneet pisteitä siihen tahtiin kuin olisin halunnut/olettanut. Puolustukseen voin olla hyvinkin tyytyväinen toistaiseksi.

Demko ja Adin Hill olisivat (ainakin toistaiseksi) olleet parempia valintoja luukulle kuin Grubauer.
Hyökkäyksessä luotin Drouiniin, kun onnistui harjoituskaudella tekemään pisteitä varsin hyvään tahtiin ja ajattelin, että eiköhän se sieltä sen 60 pisteen kauden rykäse. No nähdyn perusteella ei tule rykäseen ja melkeinpä kuka tahansa olisi ollut parempi valinta.. Huberdeaulla kuten koko Calgaryllä on kausi mennyt ihan perseelleen. 115 pisteen pelaajasta tämän hetken 0.5pts/g pelaajaksi on melkoinen pudotus parissa kaudessa. Menin samaan miinaan kuin niin moni muukin, että eiköhän se Calgary sieltä nouse, no ei nouse.
 

Liitteet

  • 4.11.23.JPG
    4.11.23.JPG
    50,5 KB · kertaa luettu: 28

Taituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington
No niin! Nyt ollaan vedossa aivan häntäpäässä. Mutta onneksi mun hepat vielä lämpenee ja pyyhkii rinnalle ja ohi!

Omia ajatuksia vedosta ja omasta kokoonpanosta:

Hyökkäyksessä olen jäänyt pahasti näiden Mathewsejen, Hughesien ja Kaprizovien jalkoihin. Omat hepat on hyökkäyksessä hoitaneet tonttia ihan ok, mutta tohon lentoon ei ole kyllä vastinetta.

Valitsin joukkuetta vähän silläkin mielellä, että olisi mielenkiintoista seurata useamman porukan suorittamista.

Hyökkäyksessä Mackinnon ja Draisaitl on ollu aika jees, mutta Svechnikovin kauden alku meni vielä loukkaantumisesta toipuessa. Sen kohdalla vielä luottoa löytyy. Tässä seurattavana Edmonton, Colorado ja Carolina.

Ylläriveto Burakovsky on kyllä jäänyt telineisiin ja loukkaantuikin vielä kaupan päälle. En oikein usko, että tällä kaudella lähtee... Jotenkin ärsyttää, että esim. Nichuskin pyöri mun listoilla pitkään mukana, mutta ei niin ei. Burakovsky tuli vähän hätäisesti mukaan.
Tyytyväinen olen tuohon Sean Monahaniin, sekä tietysti Vegasin Stoneen. Sieltä tulee hyvänhintasia pisteitä tiimille tasaisesti!

Puolustus sakkaakin sitten muiden kärkijoukkueiden tuloksille.
Mietin lähdetäänkö Makarin ympärille rakentamaan, mutta jotenkin pikkupoikamainen-into käänsi katseen Pitssburghiin. Sieltä vielä sellainen "Viimeinen mohikaanien"-hengenvetokausi! Joten listoille tuli Karlsson ja Petterson. Koska kyllähän Karlsson tekee sen 110 pinnaa ainakin ja Petterson halvalla siinä vieressä tulee imussa mukana. Mutta kyllähän Makar on ollut ylikylän kaveri Karlssoniin verrattuna (vielä).
DeAngelo ei ole jotenkin tilastoissa myöskään loistanut, en kyllä tiedä onko kentälläkään.
Ja mikäs tää Bowen Byram edes on xD!
Matheson on vissiin myös suorittanut "ok".
Oli kait muitakin puolustajia, mutta nyt ei ole lista käsillä.
Chychrun on toimittanut myös!

Maalivahdit. Skinner Edmontonin luukulla. Ei tule joukkueelle tulosta. On kaiketi vähän ylihintainen huti.
Sit taasen Vegasin Hill on ollut hyvä ukko!

Loppukaneetti:
Kunhan noi Pittsburghin pojat lähtee vielä lentoon, Svechni, Draisaitl ja Mackinnon alkaa painamaan sairasta tulosta, niin tässä tullaan vielä kisaan mukaan! Toivo elää!
 

Rairama

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Vaasan Sport
Kaikkien aikojen comeback meinaa olla tosi juttu, kun oon hiipinyt vähän yllättäen viiden parhaan joukkoon tuolta pohjamudista. Meikäläisen onneksi kärkiukkojen J.Hughes loukkaantui, niin saanut vähän kirittyä pisteissä paljolti sen ansiosta, kun ei ukko nakuttele enää 3+5 tehoja joka peliin. Cama!
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Olen aika varmasti saanut jotain miinuspisteitä, kun on mennyt niin huonosti. Maalivahtivalinnat ovat varsinkin menneet perseelleen. Oman joukkueen ainut uniikki valinta Krug taisi avata pistetilinsä viimein tässä viikon sisällä. Nyt jo kaksi pistettä, mitä teillä muilla ei olekaan! Tämä on siitä rankka peli, että tässä saa kärsiä omien virheidensä kanssa koko kauden ajan.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Parin kuukauden jälkeen meillä on uusi johtaja, kun HIFK89 onnistui ohittamaan Esgon viime yönä. Kolmossijasta taistelevat Esoppi ja Nelone 24 pinnaa kärjestä.

Oma tilanne ei ole juurikaan viime tilannepäivityksestä muuttunut. Drouin on kyllä alkanut tekemään pisteitä, mutta samalla Grubauer on joutunut pitkälle sairaslomalle, Huberdeau on yhä 0,5p/gp pelaaja ja nuoret pakit Sanderson ja Hughes eivät enää ole tehneet pisteitäkään aivan samaan tahtiin kuin alkukaudella. Joten suurta muutosta ei ole odotettavissa ja taistelu sijoista ynnä muut jatkunee läpi kauden.
 

Liitteet

  • 7.1.2024.JPG
    7.1.2024.JPG
    64,2 KB · kertaa luettu: 36

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Kelasin, että oma sijani olisi kenties parantunut, kun Aho alkoi tehoilemaan ja muistin, että monella ei ollut häntä joukkueessa. Uskaltauduin pitkästä aikaa katsomaan joukkuettani. No alempana oli kuin viimeksi.

Hyvin meni veskarivalinnat. New Jersey on pelannut odotettua kehnommin eikä Schmid ole ollut samassa iskussa kuin viime kaudella. Samsonov on ollut surkea Torontossa ja hänestä yritetään päästä aktiivisesti eroon. Perseellehän tämä taas meni.
 

Taituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington
Vaviskaa kauhusta! Nyt alkaa loppukauden kiri! Kinnon ja Drai painaa 5 pinnaa peli ja Karlsson aloittaa ikuisen kevään! @TylerDG VAPISE! Sä olet ruokalistalla ensimmäisenä!
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Tovin HIFK89 ja Esgo vaihtelivat ykkössijaa keskenään, mutta suunnilleen viimeiset pari viikkoa Esgo on onnistunut pitämään HIFK89:n takanaan. Kisa ykköspaikasta käy yhä kuumana loppuun asti. Kolmossijan osalta Nelone on ottanut selkeän eron seuraavaan, kun Uniquewn on jo 28 pisteen päässä Nelosesta. Nelone on jopa onnistunut hieman tavoittamaan kärkeä sitten viime päivityksen. Taiturin 5 pisteen miehet taivat kuitenkin jäädä ilman rieseneitä sillä ero 18:tta sijaa pitävään Ralphiin on päässy jopa kasvamaan tammikun lopusta.

Omalta osalta kisa palkintosijoista alkaa olla ohi, kuin pelaajat vuoron perään saikuttelevat ja pistekeskiarvokaan ei riitä kompensoimaan menetettyjä pelejä. Ehkäpä sitten ensi kaudella.

Taulukon päivitys jää nyt tekemättä muutamana päivänä, sillä lähden reissuun. Seuraava päivitys tapahtuu oletettavasti sunnuntaina.
 

Liitteet

  • 26.2.24.JPG
    26.2.24.JPG
    46,5 KB · kertaa luettu: 23

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Runkosarjaa on enää jäljellä kolmisen viikkoa ja kärkipaikka on vaihtunut ja sitä pitää nyt HIFK89 kymmenen pisteen erolla Esgoon. Isoin tekijä eron aikaan saannissa on ollut HIFK89:n superkolmikko, MacKinnon, Kucherov ja McDavid. Heidän avullaan HIFK89:n hyökkäyskalusta on saanut tehtyä 20 pistettä enemmän kuin Esgon hyökkäys. Puolustajat ja maalivahdit ovat tuottaneet Esgolle puolestaan kymmen pistettä enemmän. Kolmossijalla on yhä Nelone, vain 18 pisteen päässä kärjestä. Jännäksi menee.
 

Liitteet

  • 26.3.24.JPG
    26.3.24.JPG
    67,1 KB · kertaa luettu: 23

Rairama

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Vaasan Sport
Ärsyttävästi kyllä ite jämähtäny oikeestaan koko kauden ajan tuohon keskivaiheille. Pitkään oli "periaatteessa" saumat nousta, kun piste-ero pyöri siinä 26-50 paikkeilla, mutta eipä tuossa enää oo luottoa. Ei siinä, pirun mukava ollu kyllä käydä kattomassa et kuinka kukaki pärjää!
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Kävinpä huvikseen kaikkien pelaajien tilastot läpi ja hyvä, että kävin. Siellä oli muutamalla pelaajalla loppuneet päivitykset syystä tai toisesta. Fiksasin ne nyt ja tilastot kultakin pelaajalta pitäisi olla nyt kohillaan. Tämän vedon kannalta merkittävin oli Adin Hill:n tilastojen päivittymisen loppuminen noin kymmenisen peliä sitten, eli nyt kun hänen tilastoihin tuli jokunen voitto lisää, auttoi se Esgoa siirtymään parilla pinnalla takaisin kärkipaikalle.

Pahoittelut virheestä, toivottavasti ei enää kenekään pelaajan tilastot lakkaa päivittymästä. Käyn toki vielä runkosarjan jälkeen jokaisen pelaajan läpi, että varmasti tilastot täsmää siinä vaiheessa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Osallistumismaksuista sen verran että ostin koko rahalla ananaslonkeroa. No enkä ostanut, en tykkää ananaslonkerosta.

Ei tuo taulukko ole toiminut pitkään aikaan, mutta jos nuo on viralliset lopputulokset niin laittakaa kärkikolmikko mulle yv:llä tilinumeronne niin saatte rahaa.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
NHL-pörssiveto.xlsm tällä osoitteella ainakin minulla menee nyt incognito-tilassa. Näyttäisi olevan osoite muuttunut lennosta ja minulle se ei ole näkynyt mitenkään. Harmi, jos ei ole tosiaan toiminut pitkään aikaan, olisihan siitä voinut mainitakin, niin olisi saatu kuntoon. Parhaimmillaan kärkikolmikko taisi olla kaikki 7 pisteen sisällä toisistaan viikko pari sitten..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös