NHL:n valmentajakaruselli

  • 579 054
  • 2 387

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
No äsken olit vielä varma, että potkut saa lisäksi President, GM ja kapteenikin. Varmasti jossain vaiheessa uraa noi kaikki kolme voi saada potkut seurasta, mutta en nyt kauheasti henkeäni pidättäisi, että se lähiaikoina tapahtuisi. Ja oli tosiaan puhetta, että tapahtuuko tuota samalla oven avauksella vai ei. Ja ei siis tapahtunut.
No voi vittu :D en minä kyllä sanonut että kaikki tapahtuisi heti. Mutta että kaikkien asema on nyt helvetin kyseenalainen ja ainakin pitäisi johtaa jatkotoimiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kovaan syöksykierteeseen joutui mestarivalmentaja Babcockin ura Detroitin jälkeen. Eikä se Detroitissakaan sitten loppujen lopuksi tainnut pelkästään ruusuilla tanssimista olla, mutta silloin kaikki häröily pysyi kopin sisällä (tapaukset Franzen, Commodore, kuka tietää mitä muitakin).

Oli Kekäläiseltä täysin käsittämätön ratkaisu palkata Babcock.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Mitä me tiedetään mitä siellä on tapahtunut?
According to multiple sources, one of the most serious concerns was a meeting that occurred away from team facilities that included “several minutes” of looking through a phone. That was beyond the scope of what was initially understood to have occurred.
 

Cinderblox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blue Jackets & Kraken
No olisiko se, että joukkueen kapteeni puolusteli tätä valmentajaa joka selvästi kovisteli ja ahdisteli joukkueen nuorempia pelaajia.
Jaa onko tästä jotain muutakin mustaavalkoisella "puolustelua" ku tämä lausunto missä sanoi vaan:

“While meeting with Babs he asked me about my family and where I’m from, my upcoming wedding and hockey-related stuff. He then asked if I had pictures of my family and I was happy to share some with him. He showed me pictures of his family.

"I thought it was a great first meeting and good way for us to start to build a relationship. To have this blown out of proportion is truly disappointing."

Helvetinmoista puolusteluahan tuo on... Mitä turhia tyytyä "C":n viemiseen, samantien sopimus purkuun... :D
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Pakkohan Kekäläisenkin kohta lähteä?

Columbus ei ole edennyt mihinkään kymmenessä vuodessa.
Larsen oli floppivalinta, nyt Babcock...
Columbus on "menestynyt" Kekäläisen aikana kyllä ihan eri tavalla kuin ennen Kekäläistä.

Ei siinä, etteikö joku muukin olisi pystynyt samaan tai ehkä pystyisi parempaan tulevaisuudessa.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Tuskin siellä oikeasti mitään kyseenalaista on tapahtunut. Mä en antaisi näille huhuille painoarvoa, kun Jenner jo toi julki, miten hommat on mennyt. Babcock vaan huomasi, että vanhat synnit painaa liikaa ja jos kohuja nousee tässä vaiheessa kautta tyhjästä, on aikalailla mahdoton tehtävä vetää kausi menestyksekkäästi läpi.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä, kuinka itsenäisesti Kekäläinen urheilupuolta pyörittää ja oliko kyse hänen värväyksestään, mutta tämä oli sellainen keissi, että värväyksestä vastanneet päättäjät kuuluisivat saada kenkää samalla. DD ja kaverin perehdyttäminen organisaation toimintatapoihin epäonnistuneet täysin, kun toiminta vittu ensimmäisissä(!) kanssakäynneissä pelaajien kanssa johtaa lähtöön.
 

ipaz

Jäsen
En tiedä, kuinka itsenäisesti Kekäläinen urheilupuolta pyörittää ja oliko kyse hänen värväyksestään, mutta tämä oli sellainen keissi, että värväyksestä vastanneet päättäjät kuuluisivat saada kenkää samalla.
Presidentti John Davidson ja GM Kekäläinen tekevät tärkeimmät päätökset duona. Jos omistaja John P. McConnell antaisi nyt molemmille kenkää kolme viikkoa ennen kauden alkua, niin taitaisi olla liian iso paukku. Varsinkin kun tämä Babcokin lähtö sanoitettiin siten, että haluttiin rauhoittaa tilanne ennen kun camp alkaa. McConnell on pysynyt visusti poissa seuran operatiivisesta toiminnasta ja jättänyt sen jääkiekon ammattilaisille.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ja ne Babcockin vanhan koulukunnan kuvien katselun/toiminnan puolustelijat jatkaa samaa rataa selittämällä ihmeellisiä selityksiä, herätys jo osalla jengistä, hommat ovat muuttuneet ja asiat menee eteenpäin/kehittyy.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ja ne Babcockin vanhan koulukunnan kuvien katselun/toiminnan puolustelijat jatkaa samaa rataa selittämällä ihmeellisiä selityksiä, herätys jo osalla jengistä, hommat ovat muuttuneet ja asiat menee eteenpäin/kehittyy.
Tää on aina jännä ilmiö. En oo yhteenkään puolustelijaan törmännyt uuden informaation jälkeen.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tää on aina jännä ilmiö. En oo yhteenkään puolustelijaan törmännyt uuden informaation jälkeen.
Onhan täälläkin nyt jokunen kirjoittaja, joka yrittää ylläpitää narratiivia sukupolvien välisestä kuilusta, herkistä nykynuorista ja tavallisesta tutustumisesta.

Kuitenkin Babcock on valmentaja, jonka valmennushistoriasta löytyy melko värikkäitä tapahtumia: erinäisiä psykologisia manööverejä ja suoranaista henkistä väkivaltaa pelaajiaan kohtaan.

En nyt väitä, että Babs on persoonallisuushäiriöinen, mutta pelikirjansa osin on. Mikään muu ei oikein selitä aivan ilmeistä erittäin voimakasta kontrollin tarvetta pelaajiinsa ja niitä keinoja, joita hän on ollut asian vuoksi valmis käyttämään.

Mutta z-sukupolvi jaadajaada.
 

ipaz

Jäsen
Pohdin tässä kun NHLPA on ilmeisesti ulottanut tutkimuksensa myös Columbuksen ulkopuolelle, niin mitäköhän muista seuroista mahdollisesti löytyy. Jos siellä siis tutkikaan. Sillä mä en usko että jossain Islandersissa Lou Lamoriellon komennossa toimitaan kaikkien nykymaailman odotusten mukaisesti. Pakolliset parranajot ym. Mutta tämäkin Loun tuoma käytäntö on varmasti joukkueessa "demokraattisesti" sovittu ja sillon sillä mennään. Ja Islanders on muutenkin yksi NHL:n vanhimpia joukkueita, eikä siellä on montaakaan 2000-luvulla syntynyttä nostamassa kissoja pöydälle. Vanhemmat pelaajat ovat monesti kovempinahkaisia tai sitten niitä ei vaan kiinnosta oma yksityisyydensuoja samalla tavalla kuin nuorempia.

Ja tässä mun hajatuksessa pitää luonnollisesti erottaa se mitkä ovat GM:n luomat säännöt joukkueeseen ja miten paljon ja minkälaista tietoa pelaajan peliajasta päättävä valmentaja voi kaivaa pelaajasta oman näkemyksensä tueksi.

Lindy Ruff on valmentanut NHL:ssä vuodesta 1993 ja on ilmeisesti hienosti kasvanut ajassa ja muuttanut omia valmennus- ja ihmisjohtamismetodejaan vuosien saatossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös