Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL-matkat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Old Ray, 27.04.2007 klo 22.58.

 1. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Kaupungin NFL-joukkue Eagles pelaa elämänsä kautta ja on liigaan kärjessä. Jos heillä on kotipeli nii kannattaa käydä tsiigaamassa. Samalla kentällä pelaa yliopistojoukkue Temple kotipelinsä lauantaina, jos pelaa.

  Rocky portaat ja liberty bell kannattaa ainakin näistä massanähtävyyksistä käydä kattomassa. Mikäli urheilusälää haluaa shoppailla niin Lids kaupoista saa. Pikaruokaloista kannattaa ehdottomasti Five Guys käydä testaamassa. Mäkkärissä ei kannata käydä, samaa paskaa kuin Suomessakin.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Jos Philadelphiaan on menossa kokonaiseksi viikoksi ja kyseessä on ensimmäinen kerta USA:ssa, minusta kannattaisi tehdä vähintään päiväretki New Yorkiin. Sinne pääsee junalla alle puolessatoista tunnissa mutta liput pitäisi ostaa ajoissa, jotta ne saisi sopuhintaan.

  Philadelphiassa tykkäsin rautatieaseman vieressä sijaitsevan Sláinte Pubin siivistä niin paljon, että niitä piti päästä toisella Phillyn-vierailulla syömään uudestaan. Selvin päin ne eivät jostain syystä maistuneetkaan yhtä mahtavilta mutta hyviä olivat edelleen.

  Lainaus:
  Voi olla että Five Guysin vetovoima kärsisi vähän kuten Burger Kinginkin, jos niitä purilaisia saisi myös Suomesta. Lontooseen Five Guys rantautui vuonna 2013, aivan kuten toinenkin kovasti hehkutettu jenkkiketju Shake Shack. Nykyään sumusaarilla on jo yli 50 Five Guys -ravintolaa. Myös Shake Shack löytyy Philadelphiasta. Saa nähdä kumpi näistä ketjuista ehtii ensin Tukholmaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2017 klo 18.13
 3. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Toki se hienous vähän kärsisi, mutta mäkkäri on Suomessa sekä Jenkeissä täysin syömäkelvotonta ruokaa. Five Guys kumminkin tarjoo erinomaista safkaa.
   
 4. Zackharias Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maple Leafs,Arsenal
  Huomenna lähden Bostoniin ja lauantaina peli Bruins-Leafs. Uskaltaako tuolla pukeutua vierasjoukkueen pelipaitaan ja lippikseen?
   
 5. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Mietin tuota samaa MSG:llä penssin paitaa pukiessa päälle. Kunhan vain puhu ääneen suomea jos joku tuijotteli kovin oli vastaanotto hyvä.
   
 6. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Miksi ei uskaltaisi? Sitähän varten jääkiekko-otteluun mennään, että kannatetaan omaa joukketta parhaaksi katsomallaan tavalla.

  MSG:llä tai edes etkoilla Flying Puckissa pleijareissa 2014 ei ollut Pens-paitojen kanssa mitään ongelmia. Päinvastoin, hyvä huutokilpailu saatiin aikaiseksi katsomo-osiossamme.
   
 7. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Samaisella MSG:llä lenteli vuonna 2014 seitsemän-kahdeksan riviä ylempää meidänkin niskaamme hieman kaljaa, kun Rangersin ja Bruinsin fanit ryhtyivät vähän sanailemaan keskenään. Sitten saateltiin jotain sankaria hallista pihalle.

  Mitään pelottavia paikkoja NHL-hallit eivät vierasfaneille ole mutta takuuseen ei voi kukaan mennä siitä, etteikö joku kiihkoilija saisi väärän värisestä paidasta kehiteltyä itselleen ongelmaa. Varmasti kaupunkien, baarien ja katsomonosien välilläkin on eroja. Itse veikkaan että tuollaista myllyhalukkuutta löytyy hivenen todennäköisemmin Bostonista kuin New Yorkista.
   
 8. el marina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tammikuussa Bruins vs Oilers -pelissä ei ainakaan ollut havaittavissa ongelmia, hyvin näytti Bergeronien ja Marchandien väliin mahtuvan yksittäisiä McDavideja ja Eberlejä. Jääkiekon seuraaminen vaikutti siellä päin kohtalaisen hyväosaisten huvilta ja Boston muutenkin asiallisen oloinen paikka.

  En tiedä kuinka paljon Maple Leafs nostattaa tunteita verrattuna Oilersiin, kun on hieman useammin kohdattava ja maantieteellisestikin läheisempi porukka. Sinne vain, oma näkemys NHL-KHL-Liiga-Mestis -tasojen otteluista, että mitä alempi taso, sitä paremmin hölmöt kanssakatsojat erottuu ja häiritsee. Tähän havaintoon nyt ei tieteellistä tutkimusta ole tarvittu.
   
 9. The Legend Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins ja Kärpät
  No niin, NYC:n reissulta kotiuduttu. Kävin tosiaan katsastamassa tuon Rangersin kauden avauksen Coloradoa vastaan. Hallissa oli hieno tunnelma ja avajaisseremoniat olivat luultavasti tavallista kotipeliä suureellisemmat. Tietysti myös joukkue esiteltiin ensikertaa kotiyleisölle, Lunkka luonnollisesti sai kovimmat kannatukset. Paikka allekirjoittaneella oli 2 kerroksessa, josta kyllä näki mainiosti. Hallissa oli hyvä tunnelma (vieruskaverit olivat ystävällisiä ja heidän kanssaan piti heittää aina Rangersin maalatessa high fivet!) ja ei varmaankaan ainoatkaan penkkiä ollut kauden avauksessa vapaana ja itsekin jouduin maksamaan lipusta kuluineen 120$. Luulen, että Original 6 - joukkueen kotipelillä oli hyvä aloittaa NHL -livematsit, toisin kuin jossain Floridassa..

  Mitä tulee muuten NYC:iin, niin säät kyllä suosivat, lämmintä oli parhaimmillaan 28 astetta. Shake Shackia suosittelen testaamaan ehdottomasti. Joulu on varmasti yksi parhaimmista (myös kalleimmista) ajankohdista vierailla isossa omenassa. Pakkkohan se jouluhulluttelu on sielä käydä itse toteamassa ja varmasti juuri Rockefeller Centerin luona olevat luistinradat ja joulukuuset ihan hienoja ovat. Viihteeseen panostaisin ja hankkisin lippuja, Broadwayt, Radio City:n jouluspektaakkelit yms.

  Instagramista löytyy paljon kuvia reissulta, jos jotain kiinnostaa!
   
 10. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Itsellä ois Nykin reissu tiedossa tuossa 17.-26.12. Tuolle välillä osuu vielä mukavasti kotimatsit Duckseja ja Maple Leafsia vastaan. Onko MSG:lle yleensä millaista tunkua, että mitä luulet saako lippuja vielä pelipäivänä vai kannattaako olla aikaisin liikkellä?
   
 11. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Losissa käppäilin Flyers-paita päällä hotellilta hallille ja myös tietty takas. Mitään huutelua ei tullut Kings-faneilta kadulla, eikä hallilla. Flyers-fanit soitti kovasti torvea ohi ajaessaan ja kytät huuteli liikennevaloissa että olenko Phillysta. Peli oli iltapäiväpeli. Ehkä mä iltapelissä laittaisin paidan reppuun kun lähtisin hallilta.
   
 12. Poropaimen Jäsen

  Lainaus:
  En ole hän, mutta vastaan silti. Saa, mutta usein vain niitä kalleimpia. Mitä isompi porukka, sitä vaikeampi saada kohtuuhintaisia lippuja pelipäivänä.
   
 13. The Legend Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins ja Kärpät
  Lainaus:
  Juu, kuten yllä jo mainittiinkin, niin lippuja saa pelipäivänä hyvinkin. Itsekin odottelin pelipäivään asti, jos liput halpenisivat, koska Suomesta käsin katsellessa liput eivät vaikuttaneet erityisen edullisilta. Mutta kuten jo aiemmin mainitsin, kauden avaus jne., niin tunkua hallille riitti ja liput eivät ainakaan halventuneet mitä lähemmäksi peliä mentiin.

  Veikkaan, että Ducks -peliin voit saada hyvinkin edullisia lippuja pelipäivänä, mutta Toronton peli voi olla kysyttyä kamaa, riippuen pelipäivästä ja kilpailevista tapahtumista tietenkin.
   
 14. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Meidän porukka osti ainakin liput peleihin MSG:lle kuukausia ennen reissua ihan senkin tähden ettei yhtäkkiä ole pelipäivänä tilanteessa että jahas, tänne asti lähdettiin ja nyt niitä lippuja ei sitten saakaan. Tuo on tietenkin sellainen pessimistinen worst case scenario mutta ostamalla ajoissa ei tartte ainakaan tuosta stressata. Toki se voi jokusen dollarin enemmän maksaa mutta ainakin itse järkeilin niin että ei näitä reissuja ihan jatkuvasti tule tehtyä eikä änäripeleissä käytyä niin ei haittaa vaikka vähän kirpaiseekin. Pelit olivat kuitenkin suurin syy miksi reissuun lähdettiin.
   
 15. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Noh, jos MSG:llä uskalsi pukeutua Devils-paitaan, niin eiköhän Bostonissakin uskalla Leafs-paita päällä kulkea. MSG:llä jopa oltiin ystävällisiä, ainoa "huutelu" tuli vessassa kusilaarilla, kun joku Rags-fani sanoi, että "your team is bad and you should feel bad" naureskellen. Vastasin, että "I know" ja naurettiin siinä sitten yhdessä.
   
 16. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  En oo ikinä edes ajatellu että ois jotain ongelmaa pitää vieras jengin paitaa päällä? Rangersin, Islesin ja Devilsin peleissä on Tampan paita ollu päällä ja sopivaa kuittia aina vaan tullut.

  Keskiviikkona suunnaksi Los Angeles, ainakin 8 peliä tulee nähtyä, ehkä jopa 9 jos jaksaa San Joseen lähtä. La/Anaheim/Vegas akselilta must see paikkoja? Teemun rafla?

  Tässä pelit mihin ollaan menossa:

  9. Lak - Tbl
  10. Las - Wpg
  (11. Sjs - Van)
  12. Ana - Tbl
  14. Lak - Van
  15. Ana - Bos
  16. Lak - Bos
  18. Lak - Fla
  19. Ana - Fla
   
 17. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tuollaista tilannetta ei markkinataloudessa ole eikä tule, etteikö lippuja saisi pelipäivänä.

  Lainaus:
  Tämä ei pidä paikkaansa. Kyllä myös nelosella alkavien katsomolohkojen lippuja saa vielä pelipäivänä.
   
 18. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  No kirjaimellisesti ottaen ei varmaankaan mutta sanotaanko näin että itse ainakin nukun reissua edeltävät yöt paremmin kun tiedät liput ovat plakkarissa jo hyvissä ajoin etukäteen. Kukin toki tavallaan.
   
 19. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Teemun mesta on ihan mukava paikka vaikkei asiakaskunta näyttänyt ihan jääkiekkoon päinkään olevilta ihmisiltä. Baaritiskillä tuli istuskeltua pari vuotta taaksepäin Sirpa drinkkiä juoden. Kyllä siinä tuntui siltä, että olisi pamahtanut Desperate housewifes jaksoon mukaan.

  Pihvi oli 10+. Lisukkeet järkyttävän kokoiset, että niitä kannattaa pöytäporukassa jakaa.

  Siistimpää myös päälle jos ilta-aikaan on menossa.
   
 20. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ostin itsekin ennen ensimmäistä Yhdysvaltain-reissua liput kuukausia etukäteen. Tosin silloin ei StubHubia pystynyt edes suomalaisella osoitteella ja luottokortilla käyttämään. Nykyään en enää viitsi lipuista stressata, kun kokemus on osoittanut, että ihan hyvin liput voi ostaa tunti ennen matsia ja yleensä se tulee halvemmaksi.
   
 21. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Olen lauantaina Tukholmassa, olisikohan siellä jotain oheistapahtumia näihin NHL-matseihin liittyen?
   
 22. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tämä. Erityisesti tuo viimeinen. Tuli vähän suomijuntti olo, kun alkuillasta kahdeksan miehen porukalla mentiin paikalle t-paidoissa ja farkuissa. Ei tuosta kukaan mitään huomautellut tai kuittaillut, mutta kyllähän siinä itsensä vähän dorkaksi tunsi. Ihan ansaitusti. Ei nyt välttämättä mitään pukua tarvitse, mutta edes kauluspaita olisi jo tehnyt ihmeitä.

  Pihvi oli loistava, meidän tarjoilija oli aivan huippu, ja safka sekä tunnelma muutenkin oli todella hyvä. Tosiaan taidettiin ottaa neljät lisukkeet kahdeksalle, ja ne riittivät oikein hyvin.
   
 23. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  Jos jollain on infoa heittää tosta lauantaisesta Avs-Sens -matsista, että mistä muualta kuin hallin liepeiltä saisi hommattua lippuja peliin, niin otetaan tietoa vastaan. Perjantaille liput löytyy, mutta lauantai jäi uupumaan ja iski katumus päälle kun ei tullut lippuja ostettua molemmille päiville. 2 kpl on hakusessa.
   
 24. Pleksi(t) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Viagogosta löytyy nytkin mutta hinnat tietysti korkeat. Eli kättä taskuun tai sitten odottaa ja katsoo mihin suuntaan hinnat liikkuu, tuskin paljoa tippuu koska montaa lippua ei ole. Joku ruotsalaisten tori/huuto.net voisi olla hyvä myös, niistä ei kokemusta.
   
 25. Wiikinki Jäsen

  Kyselen asiaa jota täällä on varmasti käsitelty jo useita kertoja, joten pahoittelut jo etukäteen joidenkin mielestä varmasti turhalle spämmäämiselle.

  Mutta asiaan, olemme lähdössä lomailemaan Kanadaan ja tarkemmin sanottuna Torontoon. Nyt kun ajankohta on selvinnyt, niin osumme sopivasti paikalle silloin kun Torontolla on kotimatsi. Kysymys kuuluukin, että oletteko ostaneet yleisestikin liput Ticketmasterin kautta vai jotain muuta väylää pitkin? Ja onko ollut jotain huomioitavaa asiassa? Aiemmin ollut Tampan pelejä katsomassa, mutta tuolloin jenkeissä asunut ystävä hoisi lippujen oston ja siksi itsellä ei ole asiasta kokemusta.

  Kiitos jo etukäteen!