Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL-matkat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Old Ray, 27.04.2007 klo 22.58.

 1. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Kävin viime kaudella kahteen otteeseen Amerikassa, Anaheimin ja Floridan pelit näin. Paikasta riippumatta tosiaan pleksin taakse pääsee lämmittelyjä katsomaan. Uskoisin Staplesilla olevan hyvät näkymät paikasta riippumatta, Anaheimissa oltiin piippuhyllyllä niin ylhäällä kuin pääsi eikä ollut mitään ongelmia näkemisen suhteen. Floridan pelissä sitten huomattavasti alempana.

  Uber on tosiaan melkein paras tapa liikkua ympäriinsä lähes kaikkialla Yhdysvalloissa, ainakin New York poislukien. Halvemmalla voi päästä jos etsii bussiyhteyksiä, mutta helppous viehättää. Ubereita menee kaikkialla koko ajan, joten odottamiseen ei mene aikaa. Yleisötapahtuman jälkeen ubereiden hinnat ovat kovia. Lähdimme kavereiden kanssa Anaheimista pelin jälkeen kohti Hollywoodia, niin hinnat olivat ryöstötasoa kovan kysynnän takia. Odottelimme hallilla noin puoli tuntia ja hintataso oli taas normaali.
   
 2. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Kyllä pitää paikkansa, tosin jos kyseisen paikan omistaja tulee istumaan niin silloin pitää perse siirtää henkilön naaman edestä pois. Omaperäisellä kyltilläkin voi saada kiekonkin joltakin pelaajalta. Määttä heitti meille kiekon "Jyväskylä" kyltillä, vaikka koko konkkaronkka asuukin Espoossa :D

  Paikoista sen verran että mitä alemmas niin yleensä sen parempi. Mielipidekysymys tämäkin tosin on.

  Lainaus:
  Uber on helppo ja halpa tapa (vrt. taxi) matkustaa. Metrollakin pääsee hyvin lähes kaikkialle.
   
 3. ysiyks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Napoli, Real Madrid
  Kiitokset vielä aiemmin vastanneille liittyen Floridan kyselyihini. Lopulta matkasuunnitelmaksi muodostui Orlando-Tampa-Miami-Orlando. Pelit paikan päällä siis CHI@TB ja CHI@FLA. Tampan majoituskin saatiin hommattua sopuhintaan 5 minuutin kävelymatkan päähän hallilta. Sattuipa black friday reissun kohdille, joten pääsee jonottamaan ilmaisia ämpäreitä vähän isommalla mittakaavalla.

  Millaisia lippujen hinnat ovat yleensä Tampassa sekä Floridassa? Onko hulluutta ostaa jo nyt noihin peleihin alakatsomoon lippu noin 150$/kpl tai keskikatsomoon noin 120$/kpl vai kannattaako vielä odottaa hintojen laskemista? Blackhawks varmaankin hieman nostaa lippujen arvoa.
   
 4. Pleksi(t) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minä maksoin tammikuussa 2016 juuri tuon 120 taalaa keskivaiheilta kun oli TBL-Chicago, ihan pelipäivänä en katsonut miten hinnat kehittyi mutta lähempänä reissua olisi maksanut jo enemmän. Varmasti vaikutti että olivat kohdanneet edellisenä keväänä finaaleissakin. Panthers - TBL -peliin ostin liput ovelta, maksoi joku vajaa 40 taalaa ja piippuhyllypaikka tärähti, oli vähän kiire katsomoon ruuhkien takia eikä ehtinyt jäädä kyselemään parempia paikkoja vaan piti ottaa ekat mitä sai. Tiedän että pelipäivänä voi saada halvallakin noita mutta kun noin kauaksi lähtee ei jaksa stressata muutamista kympeistä. Eilen ostin ensi keväälle liput kun oma reissu on tulossa, Minnesota Wild @ Los Angeles Kings siis edessä huhtikuun alussa. 120€ oli alakatsomoon siniviivan kohdalle Stubhubista, TickPickissä ei ollut halvalla noin hyviä paikkoja. 3 vierekkäistä piti vielä saada, yksittäisen oston uskaltaisin jättää myöhemmäksikin.

  Oma reissu kestää vain viikon ja Vegas on myös nähtävä, siis kaupunki, harmittavasti ei osunut pelejä omalle jaksolle. Anaheimin peli mahtuisi mutta sitten pitäisi vaihtaa Lakersin peli Clippersiin, NBA:takin olisi mukava väijyä.
   
 5. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Sinänsä sellainen no answer-on tulossa meikäläiseltä enkä tiedä miten Floridassa keskiarvoisesti lippujen hinnat menevät, mutta se sanottakoon että keskiarvolta korkeammat hinnat liput ovat molempiin peleihin lähes taattu sillä kysyntä on kovempaa Chicagoa vastaan jälleenmyyntimarkkinoilla mitä normaalisti sillä Chicago vetää omaa jengiä katsomoon muita jengejä enempi.

  Tämä sanottua, vahva oletus siitä ettei tällä hetkellä kovin korkea hinta ko. lipuista ole ja ei ainakaan mututuntumalla ole riistohinto. Toki ne voivat olla lähempänä pelipäivää huomattavastikin halvempia, mutta sitä riskiä on turha ottaa muutaman kympin takia imho.
   
 6. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  On tuo ainakin Floridan peliin hulluutta. Tammikuussa kävin katsomassa Florida-Winnipegin. Joulukuun alussa liput, keskikatsomoon reunaan viidelläkympillä stubhubista. Alakatsomo olisi ollut satasen luokkaa ja piippuhylly viidentoista. Ihan hyvin voi odotella, en ole kuullut että Florida olisi myynyt runkosarjamatsia loppuun. Tietysti Chicago vetää vierasfaneja eri tavalla kuin Winnipeg... Siellä olikin sitten reilusti suomalaisia.
   
 7. The Legend Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins ja Kärpät
  Hei, lokakuun alussa 10:ksi päiväksi NYC. Ekaa kertaa suunnittelin suuntaamista MSG:lle. Vinkkejä lippujen hankintaan? Stubhub? Ovelta? Ajatuksena kiinnostaisi Canadiensin peli enemmän kuin Blues. Saa antaa vinkkejä myös kannattaako Knicks/Yankees -pelejä käydä vilkuilemassa.
   
 8. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Koska olette perillä? Yankees pelaa erittäin todennäköisesti lokakuun kolmantena kotonaan pudotuspelin pääsystä American Leaguen neljän parhaan joukkoon:

  2017 American League Wild Card Game - Wikipedia

  Jos tuosta pelistä tulee voitto, seuraavalla viikolla on luvassa varsinaisia pudotuspelejä, joissa vastaan tulee todennäköisesti Cleveland Indians. Tunnelma saattaa olla vähän intensiivisempi kuin runkosarjaläpsyttelyissä mutta tämä näkynee myös lippujen hinnoissa.

  NBA-seurat pelaavat lokakuun alussa vasta harjoituspelejä, joten itse menisin mieluummin katsomaan jalkapalloa tai kainalomunaa. Red Bulls taistelee pudotuspelipaikasta. Niillä on myös ihan oikea fanipääty, toisin kuin neljän ison liigan joukkueilla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2017 klo 23.14
 9. The Legend Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins ja Kärpät
  Lainaus:
  4. Joten täytyy kytistää noita poffi matseja sitten. Noihin on kuitenkin huomattavasti edullisempia lippuja kuin vaikkapa Rangersin peliin sunnuntaille Canadiensia vastaan.
   
 10. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Viime syksyn aikataulujen perusteella veikkaan, että jos Yankees selviytyy paras viidestä -systeemillä pelattavaan division series -vaiheeseen, sarjan kolmas ottelu pelataan Bronxissa 8.10. ja mahdollinen neljäs ottelu 9.10.
   
 11. Enslaved Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Meidän reissun kohdalle osuu NYC FC:n peli ja siihen ostin jo liput. Stubhubista olisi saanut vähän halvemmalla, mutta ei ihan sellaisia paikkoja kuin halusin. Nyt kaksi lippua ticketmasterilta kulujen kanssa 76$ sateensuojaisessa paikassa Yankee Stadiumilla ja The Third Rail fanikatsomo on melko lähellä. En tiedä sitten onko kuinka äänekäs porukka? Pääsee näkemään tuon stadionin vaikka ei baseballia käy katsomassa. Ja pelaa siellä NYC FC:ssa Alexander Ring.

  Rangers-Predators peliin taidan ostaa liput stubhubista vasta ihan pelipäivänä. Siellä on vielä satoja lippuja tarjolla ja seurailen tilannetta kyllä päivittäin. Lauantain päiväpeli ei taida olla kaikkein suosituin peli.
   
 12. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Yliopistojenkkifutis syö aika paljon katsojia syyskaudella.
   
 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  En ole NYCFC:n peliin vielä päässyt, vaikka Manchesterin emoseuran kannattajana heitä symppaankin. Kiva olisi muutaman vuoden päästä nähdä Kompany, Silva ja Aguero New York Cityn riveissä. New Yorkin derby voisi olla ihan mielenkiintoinen kokemus. Kannatuslaulujen ja hyppimisen lisäksi kaupungin futisfanit ovat oppineet internetistä myös sen, että paikallismatsissa pitää myllyttää vastustajan fanien kanssa. Jälkimmäisen videon otsikon "merica's oldest rivalry" -kommentista olen aistivinani pientä sarkasmia:

  NYRB an NYC fans fight on the derby day - YouTube
  NYCFC vs Red Bulls Fans "Riot" @ Yankee Stadium (merica's oldest rivalry) 5-21-16 - YouTube
   
 14. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Jos viime vuonna kävi samalla estalla jenkeissä kun tänä vuonna menee niin oliko siellä joku tsydeemi millä ei tarvi mennä maahantulotarkastukseen?
   
 15. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Maahantulotarkastukseen täytyy mennä mutta voit tehdä sen koneellisesti sellaisissa terminaaleissa, joissa passintarkastusautomaatit ovat käytössä. Tämä nopeuttaa kentältä pois pääsyä huomattavasti, sillä noille automaateille ei kauaa tarvitse jonotella:

  Automated Passport Control (APC) | U.S. Customs and Border Protection

  Automaatteja voi käyttää riippumatta siitä, onko käynyt samalla ESTAlla USA:ssa aiemmin.
   
 16. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Aivan, eikös nuo automaatit ole Losin kentällä käytössä? Ja mites kun matkakaverilla ei englanti taitu niin saanko autettua sen läpi automaatista vai kuinka vaikeeta se on?
   
 17. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Saa autettua.
   
 18. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
 19. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokunen vuosi on tullut haaveiltua NHL-matkasta lasten kanssa ja uuden kauden kynnyksellä iski kipinä alkaa suunnitella reissua parin vuoden päähän. Ajoissa ollaan siis liikkeellä ja mitä todennäköisemmin matkaseurana 10- ja 8-vuotiaat pojat sekä broidi. Alustava ajankohta olisi lasten syysloman aikoihin eli lokakuun puolivälin kieppeillä. Samalla reissulla olisi ehkä mahdollista seurata myös koripalloa ja jenkkifutista, jos pelit sopii aikatauluihin.

  Olisi kiva kuulla kokeneemmilta vinkkejä, että miten reissu kannattaa mielestänne toteuttaa. Ajatus oli, että voisi vierailla 2-3 eri kaupungissa vähän sen mukaan, miten liikkuminen helposti onnistuu. Kriteereinä olisi se, että pystyisi tekemään reissun kohtuullisella budjetilla (neljän hengen porukalla väkisinkin luokkaa 8-10 tonnia?) ja nähdä suomalaispelaajia.

  Mihin aikaan otteluohjelma on yleensä julkistettu? Se määrittelee jo aika pitkälle, mihin kannattaa mennä, joten lennot on pakko varata tällöin. Mitä kautta kannattaa hankkia lippuja ja kuinka paljon keskimäärin maksavat? Olen käynyt katsomassa Floridassa 9 vuotta sitten pelin ja silloin saatiin paikan päältä noin 70 taalalla kohtuulliselta paikalta lippu, mutta ajat ovat varmaankin muuttuneet.

  Mitä kaupunkeja kannattaa miettiä ja mitä välttää? Mielellään kävisi ainakin hetken lämpimässä, mikä lokakuussa tarkoittanee Kaliforniaa tai Miamia. TYksi voisi olla esim. Chicago, johon täältä pääsee lentämään suoraan melko edullisesti.
   
 20. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Varmaan helpoin eri pelien yhdistämiseen reissulle on itärannikko ja New Yorkin ympäristö. Tuurilla tuolla voi olla vielä lämmintäkin, itse olen ollut New Yorkissa lokakuussa kun päivällä oli 29-astetta lämmintä. Jos päätarkoitus on NHL-matka niin en välttämättä esim. Floridaan lähtisi ja Kaliforniaankin on matkaa, eli tekisin rantaloman erikseen tai sitten esim. loppuun tai alkuun pätkä Floridassa ja sieltä lento New Yorkiin?

  Aikataulut taitaa yleensä tulla suunnilleen juhannuksen aikoihin kesäkuussa. Itse olen kanssa hieman matkaa suunnitellut ja katsoin huvikseni tälle kaudelle lippujen hinnat samalle viikolle Rangers, Devils ja Islandersin kotipelillä Edmontonia vastaan. Halvimmat liput olivat Rangers 139$, Devils 36€ ja Islanders 18$. Näistä Rangers oli lauantain päiväpeli ja muut arkena. Eli lippujen hinnat vaihtelee hyvinkin paljon minne menet ja mistä haluat peliä katsoa. Itse en ole vielä koskaan yli 60$ maksanut, vajaa 10 peliä käynyt katsomassa mutta mulle on kelvannut piippuhyllyn paikat.

  Summa Summarum, itse varmaan noilla kriteereillä ottaisin lennot Helsinki-New York-Miami, pitäisi hyvin onnistua tuolla budjetilla.
   
 21. VirG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes, SPV
  Ensimmäistä kertaa rapakon toiselle puolelle. HKI-REY-NYC 6.-13.11. Icelandairin lennot 316 EUR laukkuineen, puolentoista tunnin gäppi Reykjavíkissa molemmissa suunnissa.

  Suunnitelmissa olisi NHL-kiekon näkeminen livenä New Yorkissa. Rags ja MSG lienee kaikista kallein verrattaessa NYI:hin tai NJD:iin. Ottelulippujen varaamisenkin suhteen olen täysin noviisi, mutta tätä ketjua lukiessani tulin siihen tulokseen, että ennakkoon ei kalliilla liene järkevää lippuja hankkia? Mitä kautta olisi liput ottelupaikkakunnalla järkevintä hankkia?

  Oikeastaan tosi nastaa olisi, jos tämä viesti tavoittaisi hieman kokeneemman NYC kävijän, jonka kanssa pääsisi aistimaan täkäläistä urheilukulttuuria. Eli jos joku samoin ajatuksin oleva suomalainen on New Yorkissa tuolla aikavälillä, ja voisi minulle näyttää/voisi meikäläistä ohjeistaa pelimerkeistä, niin voi yksityisviestillä lähestyä.

  Majoitumme hotellissa, Manhattanin sykkeessä.
   
 22. Ralph Jäsen

  Harmi, kun olen hidas paska ja meinaa mennä kusi sukkaan Avalanche-Senators-tapahtuman kanssa. Jälkimmäisen kotipeli on jo loppuunmyyty ja siihen "tärkeämpään" on enää vähän lippuja. Sain vasta nyt tietää, että olisi koko viikonloppu vapaa. Mutta katsotaan josko sopiva lippu vielä löytyisi.
   
 23. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Morjesta!

  Täältä varmaan löytyy paljon kokemuksia Rangersin pelissä käymisessä ja itsellä reissu tulossa NYCiin 16.10. - 22.10. Tuolle ajalle sattuisi kolme NY Rangersin kotipeliä (Pingviinit, Islanders, Nashville), mutta lippujen hinnat vielä aika korkeena. Onko ymmärrykseni oikea sen osalta, että viimoisina päivinä ennen peliä lippujen hinnat voivat tippua aika reilusti? Nyt meinaan noihin peleihin hinnat vielä n. 100 dollaria, mutta jos katson esim. tämän viikon tiistain kotipeliä St. Louis Bluesia niin löytyy ihan tuollaisia 30-50$ lippuja useampiakin.

  Samalle ajalle sattuu myös useampi New Jersey Devilsin peli, mutta MSG:n vastustajat ja sijainti houkuttavat aika paljon enemmän..
   
 24. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Luultavasti aika kysyttyjä matseja kaikki 3, joten mitään alea tuskin tulossa, vaikka vähän voivat tippua. Kannattaa varmaan johonkin peliin satsata ihan alakatsomopaikkaan, kun kerran lätäkön taakse lähtee.
   
 25. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Mä maksoin tossa 1,5 vuotta sitten NYR-Min peliin alakatsomoon 150€/lippu ja paria päivää myöhemmin Nyr-NJ peliin pari tuntia ennen matsia 100€/lippu yläkatsomoon. Välissä käytiin katsomassa Nyi-edm ja sinne sai yläkatsomoon 25€/lippu.

  Hetkeäkään en katunut noita alakatsomon paikkoja. Jäätävästi parempi tunnelma kuin ylhäällä. Alakatsomon liput ostin 3 kk ennen reissua ja kahteen muuhun peliin vasta paikan päältä.

  Olis tuohon Rangersin toiseen peliin halvemmallakin saanut mutta näkyvyys olisi ollut surkea kentälle. Tuolta näki sentään koko kentän. Videotaulua ei ollenkaan.

  Ei noissa lippujen hinnoissa kannata liikaa pihistellä. Sen verran upea kokemus.