Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

NHL-matkat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Old Ray, 27.04.2007 klo 22.58.

 1. Sport#15 Jäsen

  Lainaus:
  Ticketmasterista ostetuissa lipuissa lukee että Floridan peleihin saa pysäköinnin ottelulipulla. Itse kävin ennen ottelua kanssa Sawgrass Mill kauppakeskuksessa mukavasti liikkeitä ja Levis farkut 41$.
   
 2. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  En omista lipuistani moista mainintaa löytäny.. Liekkö sillä oli väliä, että ne oli näitä resale lippuja? Toisaalta eipä sillä niin väliäkään ollut, kun tuonne ostarin parkkipaikalle sai auton ilmatteeks ja sieltä kävely oli melko lyhyt.
   
 3. voittamaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Kiekko-Espoo
  Ekaa kertaa olis tarkotus mennä NHL:ää kattomaan paikanpäälle, ja ekaa kertaa Jenkkeihin muutenkin nyt helmikuun alussa, joten vinkkejä vähän kaipailisin.

  Kaliforniaan ollaan menossa ja Kings - Oilers ja Ducks - Oilers peleihin olisi molempiin tarkoitus mennä. Liput varmaan kannattaa ostaa joukkueiden omien sivujen kautta? Onko toi StubHub mistä tässäkin ketjussa jotkut ovat kirjoitelleet ihan luotettava sivusto? Sieltä vissiin saisi halvemmalla.

  Ja miten hallille meno, auto vuokrataan kyllä, mutta pääseekö hallien lähelle parkkiin helposti ja millä hinnalla, vai kannattaako mennä julkisilla?
   
 4. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Stubhub mainoksia on nhl-joukkueittenkin kaukaloiden laidoissa eli on luotettava :). Pariin matsiin olen ostanut sieltä liput. Losissa olen kerran käynyt ja silloin ostin liput ticketmasterin kautta. Asuttiin jäähallilta noin 10min kävelymatkan päässä eli parkkipaikka hommaan en osaa vastata kun ei tullut kateltua. Jos majoituspaikastasi pääsee esim metrolla keskustaan niin erittäin helppo tapa tulla hallille. Hallihan on ihan keskustassa niin kuin varmaan olet tsekannutkin.
   
 5. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Missäs vaiheessa tämän ketjun toistuva kyselyrumba saavuttaa saturaatiopisteensä ja näistä laaditaan pysyvä FAQ-aihe, jossa perusasiat on napakasti kerrottu? Samat kysymykset toistuvat niin usein viikosta toiseen, ettei niihin enää viitsitä edes vastata.

  NYC, Kalifornia ja Florida luonnollisesti mukana näissä kyselyissä todella usein. Niistä kustakin nohevat tiivistykset joltain paikalliselta (@Amerikanihme, @vstk ketänäitäon), niin tämä ketju voidaan lyödä lukkooon ja bänniä avaajalle.

  Onko StubHub luotettava? On. Ja saattaa olla jopa edullisempi vaihtoehto kuin suoraan seuralta/Ticketmasterista ostaminen.

  Pääseekö halleille julkisilla? No varmasti pääsee, mutta se voi olla kaupungista riippuen hankalaa. Pysäköinti maksaa ihan reippaasti joka paikassa ja etenkin kaupunkien keskustoissa ja tapahtumapaikkojen läheisyydessä. Varmaankin kuitenkin ihan jokaisen hallin lähelle saa auton parkkiin, ja parikymppiä +-10 $ taitaa olla edelleen aika normi taksa. Esim. nyt edellä kysytyistä:
  "Ducks games, concerts and family shows: $20"
  Kings: "When attending an event (lasting 3½ hours or more), we recommend the West Garage (Lot W, Gate B, Enter on Chick Hearn Ct.). Pay a flat rate ($10-$30 depending on the event) upon entering the lot. Stay as late as you wish - don't worry about a validation."
   
 6. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Jos majoitus on Losissa, niin Honda Centeriin ehdottomasti omalla autolla, ja heti hallin vieressä on julmetusti parkkitilaa. Parkkipaikka maksaa joo jonkin verran, mutta ei mikään riistohintainen, ja ehdottomasti helpoin ja selkein vaihtoehto jos auto on käytössä.

  Sen sijaan Staplesiin meno riippuu pitkälti majoituksesta. Meillä oli hotelli niin vieressä hallia, että käveltiin aina tuo reipas maili hallille, joten siinä matkassa ei ollut tarvetta julkisille tai omalle autolle. Niistä ei siis ole niinkään kokemuksia, minkä takia en uskalla lonkalta heitellä mitään varmaksi.
   
 7. Go Home! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ässät, NY,NSH, NHL
  Lainaus:
  Miksi autolla? Juna kulkee todella kätevästi Union Stationilta Honda Centerin viereen. Siinä Hootersissa voi sitten käydä parilla jos paluuta joutuu odottelemaan.
   
 8. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Meidän mielestä oli todella kiva kierrellä ympäri Anaheimia ja käydä esimerkiksi matkalla olevalla isolla ostarilla, ja tuo oli luonnollisesti huomattavasti helpompaa omalla autolla kuin kävellen. Jos @voittamaton ei olisi maininnut auton olleen käytössä, niin en olisi autoa ehdottanut, mutta autolla ehdottomasti, kun se on käytössä. Jos siis ympäristö kiinnostaa.

  Tosin jos tarkoituksena on pelkästään katsoa matsi ja vetää bisse tai pari, niin siinä tapauksessa juna ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Aika moni tosin haluaa tehdä jotain muutakin.
   
 9. Go Home! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ässät, NY,NSH, NHL
  @Kari Runk
  Näinhän se on, jos ei ole pelkästään matsia katsomassa. Kirjoitit vaan että autolla on helpoin ja selkein tapa matkustaa losista Honda Centeriin. Omasta mielestä tuo juna on selkeästi paras vaihtoehto. Ei tarvi maksaa parkista, auton vuokrasta ym. N. 15 taalaa suunta maksaa per suunta.
  Taksilla jotain 100$. Mutta ne ruuhkat..
   
 10. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  No tuo voi kyllä hyvinkin olla totta. Ehkä sitä hieman virheellisestikin piti helpoimpana ja selkeimpänä, kun se oli meidän kahdeksan hengen porukan yksimielinen päätös, ja junien tutkimiset jäivät tuolloin hyvinkin pintapuolisiksi, vaikka niitäkin jonkin verran selviteltiin. Automatkanahan tuo on todella simppeli, mutta jos vierastaa ajamista niin juna lienee ylivoimaisesti helpoin vaihtoehto.

  Joten siinä mielessä ymmärrän jos tuo oli jonkun mielestä vääristelevä kommentti, ja otan sanoja takaisin tuosta helpoimmasta ja selkeimmästä tavasta. Riippuu tosiaan pitkälti matkan motiiveista, kuten myös jo sanoit.
   
 11. Gretzky99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL:n suomalaiset
  Kysymys New Yorkin alueen NHL-peleissä käyneille: Paljon olette maksaneet alakatsomoiden paikoista Islandersien ja Devilsien peleissä? Pelit, joihin menemme ovat helmikuun loppupuolella. Tällä hetkellä hinnat pyörivät karkeasti siinä 80-100 dollarin tuntumassa, halvimmat siis. Kannattaako odottaa vielä, vai?
   
 12. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Islandersin pelejä kävin kaksi katsomassa joulukuussa. Red Wingsiä vastaan sai pulittaa noin 25$ alakatsomosta ja Jetsiä vastaan n. 40$. Molempina kertoina ostettiin liput vasta pelipäivänä.
   
 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Matkailulehti Mondon uusimmassa numerossa on elokuvaohjaaja Alli Haapasalon artikkeli, jossa hän kertoo miten New Yorkissa voi nauttia lomasta pikkubudjetilla. Näin kirjoittaa Alli: "Penkkiurheilijan paras neuvo on olla ajoissa liikkeellä. Kaikissa lajeissa koko kausi tulee kerralla myyntiin, ja edulliset liput saa helpoiten ostamalla ne netistä jo matkaa suunnitellessa."

  Ilmeisesti Gretzky99:llä on ohjelmassa Islanders - Wild? Tuona maanantainahan vietetään New Yorkissa toista kertaa not my president's daytä. Viime vuonna noin 13 000 ihmistä kerääntyi ko. päivänä Columbus Circlen alueelle olemaan mieltä. Saa nähdä vieläkö tänä vuonna nähdään samanlainen yleisömenestys.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2018 klo 23.36
 14. JeiJeieL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
 15. Artyukhin Jäsen

 16. Artyukhin Jäsen

  "News from Board of Governors meeting today: confirmed teams for Europe next season, Edmonton-NJ play regular season game in Sweden at start of season; Wpg-Florida reg season game in November in Finland."

  Carolina/Columbus vaihtukin Panttereihin.
   
 17. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Täytyy kyllä tehdä NHL-matka Helsinkiin marraskuussa.
   
 18. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Sattumoisin kukaan menossa ens viikon lauantaina kattomaan paikan päälle, kun Eliaksen paita jäädytetään ennen Devils-Islanders peliä? Täällä ois yks. Huudelkaa ihmeessä, jos osuu reissu samaan ajankohtaan.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Päätin odotella pelipäivää mutta tänään se osoittautui virheliikkeeksi. Pari tuntia pelin alkuun ja lippujen hinnat vain nousee. Näköjään kansallinen pyhäpäivä vetää porukkaa hallille.
   
 20. Goatmoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Mahdollisesti oltais kaverin kanssa menossa tuohon matsiin myös.
  Rangers-Wild ja Rangers-Red Wings matsieihin jo liput. Tuo sattuis sopivasti väliin, mutta lippujen hinnat vielä suht korkeita. Torstaina hypätään Helsinki-Vantaalta koneeseen. Oletko Manhattanilta menossa matsiin?
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2018 klo 19.46
 21. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Samaan aikaan pelattavaan Knicksin ja Celticsin matsiin verrattuna ne liput on halpoja ku maito. Tarkoitus olisi mennä katsomaan miten Uncle Drew alistaa ilman Porzingisia pelaavaa kotijoukkuetta mutta jos se maksaa 200 dollaria, taitaa jäädä väliin.

  Joka tapauksessa lauantain pelin jälkeen pitää rientää pubiin katsomaan olympiafinaalia, joka alkaa 23:10 täkäläistä aikaa. Kun Suami pelaa lätkää, se iskee joka jätkään.
   
 22. Goatmoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Devils hintatasoon nähden, hinnat suht suolaiset. Johtuen päivästä, vastustajasta ja juurikin tuosta Patrik Eliaksen eläköitymis juhlasta. Todennäköisesti torstaina hommataan liput tuohon New Jersey peliin. Ei vaan ole hajua, miten junat kulkee esim. tuolta Newarkin puolelta Manhattanille, koska tuo pelihän saattaa juhlallisuuksineen hieman venyä. Tarkoitus olis jossain tuo finaali väijyä.
   
 23. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Junat kulkee oikein hyvin. NJ Transitin junalla pääsee ~25 minuutissa viidellä taalalla Newarkista MSG:lle. Ja PATH-junalla pääsee samassa ajassa Newarkista World Trade Centerille pari dollaria halvemmalla.
   
 24. Goatmoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Liput ilmeisesti saa ostaa asemilta? Vai miten tuo homma toimii. Hotelli Pennstationin vieressä Manhattanilla. Ilmeisesti Newarkin puolella aseman nimi sama, ja ilmeisesti lähin asema hallia?
   
 25. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Lähen ite reissuun perjantaina ja mulla on hotelli Times Squarella. Liput haetaan asemalta. Newarkin Pennstation on parin minuutin kävelymatkan päässä hallilta, joten helppo homma sinänsä.

  Itse matsi alkaa vasta klo 20 paikallista aikaa. Seremonia klo 18 ja ovet hallille aukee klo 16:30. Ei taida ihan klo 23 ehtiä takas Manhattanille.