Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Huawein Android puhelimen appista kysymys. Ja toinen käytettävissä oleva laite on PS4 pro. Sitä chromecastia ei valitettavasti ole käytössä.
Chromecastin katselukokemus on aika pitkälti kiinni wlanin laadusta. Meillä on suvun mökillä nyt joku vanha tukari käytössä, siinä ei ole valitettavast 5 GHz taajuutta tuettuna. Sillä kelaaminen oli yhtä tuskaa, kun appi hukkasi kontrollin striimiin säännöllisesti. Kokeiltiin myös jakaa luurista nettiä sille, mutta sama ongelma siinäkin. Viime kesänä ei ollut mitään ongelmia paremmalla tukarilla, kuten ei kotonakaan. Tämä siis ihan disclaimerina, kun tuota chromecastin ihanuutta usein korostan. Kelvollinen tukari ja CC maksaa yhteensä n. 70€, joten suuresta sijoituksesta ei ole kyse.

Viaplayn appi toimii yhtä hyvin Androidissa ja iOSissa, mitä itse olen testaillut. Ehkä paras toteutus sarjassaan. Tai mitään ehkä, vaan ihan varmasti. Kokeiltu on Eurosport, Ruutu, Telia TV ja Areena.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy