Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
@torspo & @Leon Ei näy. Menin itse NHL, Jääkiekko - Viaplay.fi live urheilu online -osoitteen kautta NHL.tv:n puolelle ja katsoin sieltä. Viaplayn kautta toimii sekin
Ei ole tullut kokeiltua, kun ei ole ollut tarvetta. Ja se tarve on castata cc:n kautta telkkariin, kun on kaksi katsojaa. Varmaan jollain Chromella voisi onnistuakin, mutta eipä se nyt enää tähän hätään auta. Huomenna sitten tarpeen vaatiessa läppäri valmiiksi. Ehkä testaan vielä tänään ehtiessäni.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Katsoin ensimmäisen DAL-TB -finaalin jälkilähetyksenä Viaplaylta. Selostuskielen kohdasta suomi tuli alkuperäinen jenkkiselostus. Ei se minua mitenkään haitannut, pikemminkin päinvastoin. Johtuiko tämä siitä, että kyseessä oli editoitu versio ilman erätaukoja vai enkö vain osannut? Suorassa lähetyksessä ilmeisesti oli selostus suomeksi.
 
Ei muuta toivoa, kuin käydä kontillensa ja alkaa syödä ruohoa, sillä vihreä väri se kaiken ratkaisee!
Ei muuta keinoa, kuin myydä rekka-auto ja ostaa tila Kainuusta, ja toivoa, että halla kaiken viljan veis!

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Tappara
Ekaa vuotta Viaplay käytössä, joten kysymys: onko Viaplay yleensä näyttänyt esim draftin tai free agencyn? Taitaa tilaus olla tuonne asti jokatapauksessa, mutta uteliaisuuttani mietin.

Striimejähän näihin aina löytää, mutta Viaplayn helppous ja varmuus viehättää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy