Ilmoitukset

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Liigan finaalisarjan ketju selviää vallan mainiosti ilman seuraavia pelikieltoon joutuneita käyttäjiä:

- Nimimerkille Jurkka tarjoamme viikon rauhoittumistauon useamman epäasiallisen ja turhan viestin vuoksi.
- Nimimerkki BlackWolf ei kirjoita provojaan pariin viikkoon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.
- Nimimerkki Ishmael pääsee myös viikon huilille jatkuvan turhailun ja flametuksen vuoksi.

Näiden lisäksi nimimerkki Steegil on saanut viikon pelikiellon tahallisesta provosoinnistaan "Väkivallanteot ja terrori-iskut meillä ja maailmalla"-ketjussa.

Lisäksi nimimerkin PataPaita67 koeaika ei johtanut vakituiseen sopimukseen viestien heikon tason vuoksi.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. TomiT14 Jäsen

  Digitaalisten sisältöjen siirrettävyysasetus voimaan 1.4. - Artikkeli - OKM - Opetus- ja kulttuuriministeriö

  Asetusta valmistellessa oli toivoa, että NHL.tv:n kaltaiset palvelut olisivat katsottavissa samanarvoisesti koko EU:n alueella. Nyt allaoleva ote saattaa murentaa nämä toiveet.

  "Asetus koskee vain sellaisia tilauspalveluita, joita kuluttajat ovat hankkineet asuinjäsenvaltioissaan ja sen edellytyksenä on, että kuluttajan asuinjäsenvaltio verifioidaan asetuksessa tarkemmin säädetyllä tavalla. Asetus ei koske palveluita, joita kuluttaja hankkii muualta kuin asuinjäsenvaltiostaan tai EU:n ulkopuolelta."

  Hieno uudistus silti, vaikka ei NHL.tv:n käyttöön vaikuttaisikaan.
   
 2. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  NHL.tv tilattu. Mutta mitäs sitten? Sovellus varmaan tarvitsisi asentaa mutta Google Play ilmoittaa että ei ole käytössä maassasi. Freedome on päällä USAn itärannikolle. Aattelin puhelimen/tabletin kautta kierrättää freedomella chromecastiin kuvaan tai katsoa suoraan tabletilla, mutta ilman sovellusta paha katsoa. Vai?
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kokeilitko selaimella? Ilmeisesti ei ole Applen laite eli Chromen kautta sivuille freedome päällä ja uskoisin, että sieltä saa sen Chromecastin päälle napista.

  Jos ei tabletilla onnistu, niin jos sulla on läppäri tai mikä tahansa kone oikeastaan, niin sillä onnistuu myös tuo Chromecastaus kätevästi Chrome-selaimen kautta. Mulla on Chromecast Ultra ja antaa todella hyvää kuvaa, NHL.tv on selaimen kautta ilman CC:tä pikselimössöä, mutta yhdistettynä Castiin aivan huikea.
   
 4. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Lainaus:
  Tavallinen Chromecast löytyy, aattelin sillä kokeilla.
  Otin Freedomen kokeiluun puhelimeen, kun tein sillä tilauksen. Toki voin vielä ottaa Freedomen tilauksen siten, että se koskee myös esmes läppäriä.
  Kokeilin samalla ladata ton NHL sovelluksen, mutta se ei onnistunut.

  Eli selaimella nhl.tv-sivulle ja sieltä toi watch/listen (vai devices) ja sitä kautta yrittää yhdistää?
  Pitänee kokeilla kotona, onnistuuko

  EDIT: Muutettu lauseen ajatusta.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mä en tosiaan tosta puhelimen ja Freedomen käytöstä tiedä, mutta luulisi ainakin selaimen kautta toimivan, oli sitten puhelin/tabletti, koska läppärillä se toimii. Sovelluksen lataaminen saattaa vaatia uuden tilin tekoa, jos sulla on siellä Play-kaupassa esimerkiksi oikeat, suomalaiset tiedot, niin ei se tietenkään anna sitä ladata, vaikka miten Freedome olisi päällä. Kai?

  About noin, mulla oli joskus jenkkiversio käytössä, niin en täysin muista, mutta se joko herjaa ettei selaimen kautta ole oikeuksia tuotteeseen ja jos ei herjaa, pitäis skulata. Mulla on Viaplayn kautta NHL.tv nyt ollut pitkään, joten se menee sieltä näppärästi, mutta se jenkeistä ostaminen taitaa olla halvempaa varsinkin kesken kauden.

  EDIT: ja en tiedä mikä on normaali Chromecast, mutta ainakin Chromecast kakkosella (?) näkyy hyvää kuvaa. Ultrassa saa 4K kuvaa, jos on sitä tukeva telkkari, itellä ei oo, mutta on toi silti aika hemmetin siistin näköstä.
   
 6. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Lainaus:
  Kiitos infosta.

  Normaali chromecast lienee ykkös- tai kakkosversio. Ei toimi akulla vaan pitää olla kaapeli kiinni CC:n USB-portissa koko ajan että saa sähköä. Veikkaan että riittää toistaiseksi mulle.
   
 7. Yopo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Minulla on ollut samoja ongelmia, mutta syystä tai toisesta en ole saanut Freedomea toimimaan kännykällä. Läppärillä tuo on aina onnistunut, tosin selaimesta on välillä joutunut evästeitä poistelemaan. Kännykällä mitään vastaavaa ratkaisua en ole harmikseni löytänyt.

  Minulla on tosin mielikuva parin vuoden takaa (jolloin Freedome kännykällä vielä pelitti), että Chromecast ei kuitenkaan toimisi, koska sijaintia pitäisi päästä muuttamaan reitittimestä. Muistikuvat ovat hieman hatarat, mutta muistaakseni tyydyin tuolloin siirtämään kuvan HDMI-kaapelilla telkkariin.
   
 8. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Kiitos @Lico
  Toimii kuin vanhan junan vessa. Hetken aikaa piti etsiä Chromesta että mistä se castaa mutta se oli valikossa (jouduin käyttämään google-hakua...).
  Kelaaminen ei ole kyllä selaimen yli katsottaessa mikään jouheva, näin jälkilähetyksiä ajatellen mutta so not. Yritetään katsoa suorana.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyvä, että toimii!

  Kelaaminen on tosiaan aika syvältä, oikeastaan todella syvältä. Ja ainakin mulle se Cast-ikkuna menee n. 7 sekunnin jälkeen aina piiloon, vaikka sitä pitäisi aktiivisena..
   
 10. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  Pystyykö Viaplayssa vaihtamaan lähetystä vierasselostukseksi?
   
 11. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Joo jos kattoo nhl.tv:ssä.
   
 12. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  Lainaus:
  Pystyykö nhl.tv:tä katsomaan smart tv:llä tai PS4:llä? Toisin sanoen: pystyykö selostusta vaihtamaan näillä alustoilla.
   
 13. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni ei, niin valitettavaa kuin se onkin.
   
 14. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Olipas ärsyttävää etsiä nhl.tv+ freedome mistä löytyy sopiva alue että LAK-VGK peli näkyy. Kaikki jenkkilän alueet sanoivat että ei ole oikeutta. Lienekö black out? Canadan alueella lähti pyörimään ja oli feedissä teksti national feed. Aika jännä että Kanadan alueella näkyy kun luin jostain ettei toimisi Kanadassa.
   
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Yonder.tv:stä parilla taalalla dns jonka jälkeen toimii kaikki.
   
 16. Mari23k Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kings
  Itellä ei oo tuota maksukanavapakettia. Tosin vpn-palvelun avulla oon katsellu pelejä, vaikka siellä ei ihan jokaista matsia näe. Jos ei halua ostaa noita paketteja, niin kannattaa tsekata https://vpn-suomi.fi/jaakiekko/nhl/ . Siellä oli myös parin kanavan aikataulut ja hieman Googlea selaamalla löytää helposti muitakin kanavia, jotka saa näkyviin, kunhan käyttää vpn-sijaintina vaikka Kanadaa.

  -Mari

  ps. Tappara tuo kannun Manseen tänä keväänä:)
   
 17. sipovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit , Chicago Blackhawks
  Toimiiko muillakin nhl.comin kautta viaplayn jälkilähetykset tällä hetkellä ilmaiseksi ja ilman vpn:ää? Vai ovatko aina näkyneet??
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Redditistä saapi lotteryyn linkkiä, kivalla laadulla. Kohta mennään.
   
 19. Left Wing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Oisko kellään tiedossa mistä löytäis streamin Jets - predators peliin ?
   
 20. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  NHL.tv:tä voi tilata kaudelle 2018-2019. Koko roska 119,99$ tai 19,99$/kk. PA:ssa vähän kalliimpi ja siellä myös joukkue passi.
   
 21. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Oon pari kautta tilannut Viaplayn koko kaudeksi. Asun ulkomailla ja netin nopeus huomattavasti heikompi kuin Suomessa, joten lähetykset pätkivät välillä ja kuvanlaadussa parantamisen varaa. Osaatko sanoa, toimiiko NHL.tv mielestäsi paremmin? Vai onko kokemusta ylipäätään Viaplaysta?
   
 22. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Käytitkö viaplay:n nettisivua vai heidän kautta nhl.tv palvelua? Tämä "originaali" nhl.tv on sama kuin viaplayn kautta saatava nhl.tv palvelu.
   
 23. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Alkoko kenelläkään muulla pätkimään Viaplayssä tuo Calgary-Boston Kiinan peli?
   
 24. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jep, ei toimi kuin pieniä pätkiä ja sitten jumittaa lähetys.
   
 25. Ciry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  le Club de hockey Canadien
  Kaveri oli laittanut Viaplay.fi:n pelit Google Calendariin. Jos kiinnostaa niin twiitistä löytyy linkki tiedostoon jolla saat noi päivät/alkamisajankohdat omaan kalenteriisi niin ei ainakaan itse tarvitse ruveta niitä lisäämään yksitellen.

  Heikki Harsunen on Twitter