Ilmoitukset

Tietotoimisto hiljenee lopullisesti ja kyseinen nimimerkki saa jatkossa kirjoittaa tahalliset hämmentämisensä jonnekin muualle.

Nimimerkki DarkTower kärsii seuraavan viikon ajan pelikieltoa eduskuntavaaleja käsittelevään ketjuun kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen vuoksi.

Nimimerkki Cliffer666 on saanut viikon pelikiellon "Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset"-ketjuun lipsahtaneesta viestistään. Käyttäjä itse poisti viestinsä myöhemmin, mutta käyttäjä itsekin myönsi kyseessä olleen "huumoriprovo". Päätökseemme vaikutti myös käyttäjän viimeaikainen, varsin provosoiva ja yleiseen hämmentämiseen pyrkivä tuotanto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Käsittääkseni. Pystyt pistämään Freedomesta locationiksi Suomen ja olen ainakin ymmärryksessä, että se toimii tietokoneen kautta olit sitten missä tahansa päin maailmaa.
   
 2. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Tuhannet kiitokset! Tosiaan vuodeksi siihen pitää sitoutua kerralla, kun tilaa. Jos jollain on ehdottaa vastaavanlaista halvempaa ohjelmaa, otetaan tieto ilomielin vastaan.
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  On olemassa ilmaisia, mutts käsittääkseni eivät ole yhtä turvallisia. Ja lue ihmeessä Freedomen irtisanomisesta, muistaakseni siellä oli 30 päivän tyytyväisyystakuu?
   
 4. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ilmaisiin tosiaan ei kannata sekaantua kun ovat huonoja ja epäilyttäviä.

  Isoimmat maksulliset on turvallisia eivätkä keräile ja luovuta logeja kuten freedom. Näitä saa myös kk-perusteisesti.
   
 5. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Entäs tabletilla? Olen olympialaisten aikaan USA:ssa ja ajattelin että Freedomen ilmaisella viiden päivän kokeilulla voisi katsoa Areenasta kisoja. Tabletti olisi sikäli läppäriä mukavampi matkalla, että sillä voi katsoa lentsikassa Viaplaytä.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos oikein muistan, niin sen pitäis saada iOSille ja Androidille. Eli eiköhän tabletille?

  Tosin itse ehkä isolla mantereella katselisin ihan paikallista lähetystä, luulisi näkyvän hiihtojakin ihan hyvin!
   
 7. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Juuri näin, hinta on maksimissaan noin kymppi kuussa. Toimii tabletissa, jos vain löytyy sovelluskaupasta vastaava appi. Itse katselin viime kesänä Android tabletilla Areenaa Sveitsissä.
   
 8. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Voisko joku pistää mulle ohjeet miten saan viaplayn nhl.tv:n toimimaan kodilla? Vai onnistuuko moinen ollenkaan?
  Kodi väittää ettei tunnarit kelpaa.
   
 9. Antib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL, old time hockey
  Lainaus:
  Onhan paketti ostettu suoraan NHL:ltä ja DNS-asetukset kunnossa? Jos toimii nhl.tv-sivujen kautta, niin sitten pitäisi toimia kodissakin.
   
 10. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Viaplayn asiakas olen....
   
 11. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Eipä se toimi Viaplayn tunnareilla, eli suoraan ostamaan NHL:n tunnuksia jos kodin kautta kiinnostaa katella!
   
 12. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  No perkele.
  Sen takia kyselin kun tuo NHL.tv viaplayn kautta pätkii jatkuvasti (ei siis bufferoi vaan kuva "nykäsee" 5-15 sekunnin välein). En ole googlaamalla löytänyt mitään jeesiä tuohon muutakun jotkut sanoivat kodin toimivan... Mutta eihän se tietty viaplayn kautta toimi....

  huoh.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos on ylimäärästä rahaa n. 70 euroa ja haluut Kodin (ehkä paremman tai aavistuksen heikomman, dunno, mutta mulle kelpaa) kaltaisen katselukokemuksen, niin osta Chromecast Ultra ja iske telkkariin kiinni. Voi olla, että vanhemmallakin (halvemmalla) versiolla saa hyvän laadun. Itseasiassa Chromecast kakkonen toimii kanssa todella hyvin, mutta 4K-kuva ei ole mahdollinen.

  Avaat Chromella normaalisti NHL.tv:n Viaplayn kautta ja pistät selaimesta Castin päälle ja voilá, todella kova laatu. Jos telkkari tukee 4K-kuvaa ja tarpeeksi kiva yhteys, niin pitäisi onnistua. Mulla ei tule 4K-kuvaa ja oon enemmän kuin tyytyväinen.

  Toki ymmärrän, jos halusit ilmaisen setin hankkia.

  EDIT: Oikeat NHL.tv-tunnukset voi tulla halvemmaksi, en tiedä tartteeko VPN:ää tueksi tosin. En tiä.
   
 14. Antib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL, old time hockey
  Taisin jossain nähdä, että 19,99 usd loppukausi + playoffit NHL.tv:tä, suoraan NHL:lta ostettuna siis. Vaatii toki edelleen VPN:n / DNS-palvelun kylkeen. Kodin kanssa loistava paketti.
   
 15. lasaleiko Jäsen

  No Viaplay, mitäs helvettiä? Yritin mennä palvelun kautta NHL.tv puolelle katsomaan eilen kesken jääneen matsin loppuun ja kun klikkaan tuosta NHL.tv -linkistä, ohjaa se minut oman profiilin hallintasivulle missä näkyy eri vaihtoehdot Viaplay-tilaukselle.

  @ViasatOfficial Mikäs tämä tämmöinen NHL.tv on ja koska meinataan korjata?
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2018 klo 21.15
 16. Lainaus:
  En osaa sanoa, en ole kuullut vastaavasta ongelmasta. Toki pahoittelut meidän puolesta. Suosittelen tukeutumaan suoraan Viaplayn asiakaspalveluun: Tilistä - Viaplay Asiakaspalvelu

  - Hemmo
   
 17. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Miks me ei saada vaan omia tunnareita suoraan nhl.tv palveluun? Miks pitää sohlata viaplayn kautta kun tuo nyt aiheuttaa kaikille jos jonkun moista ongelmaa?
   
 18. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Tuon jo teinkin ja sieltä lupasivat laittaa viestiä eteenpäin että asia korjautuisi. Ei ole vielä vajaaseen vuorokauteen korjautunut. Muuten kuitenkin urheilulähetykset näkyy ihan normaalisti.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  NHL.tv:n kanssa oli meikäläiselläkin ongelmia tänään, mutta se korjautui kesken asiakaspalvelupuhelun. Lauran kanssa siinä naureskeltiin, terkkuja Lauralle.

  @lasaleiko
   
 20. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ei näkynyt telkkarista naisten kiekkopeli mutta Freedomella sai Areenan pyörimään. Tosin eipä ollut pelissä paljon katsomistakaan. Mutta näkeepähän sitten halutessaan pronssipelin.
   
 21. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  @ViasatOfficial Millonkas muuten meinaa Viaplayn kuvanlaatu parantua? Eipä oo moneen vuoteen muuttunut yhtään mihinkään ja ei sen bitraten pikkunen nosto voi kauhean vaikeaa olla. Kuitenkin UHD-lähetyksiä vähän väliä jo tulee ja tätä 720p50 tällä nykyisellä bitratella ei edes pienellä läppärillä hirveän mielellään kattelisi.
   
 22. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  "Kysy Viaplayn asiakaspalvelusta". Ei tarvi Hemmon vaivautua.
   
 23. Lainaus:
  Viasatin asiakaspalvelun edustajana en Viaplayn teknisiin ominaisuuksiin osaa vastata sen enempää, kuin mitä itse Viaplayn käyttäjänä niistä tiedän. Teknisiin kysymyksiin omasta palvelustamme, satelliittikanavapaketista (ei Canal Digitalin vaan Viasatin), pystyn kyllä vastaamaan.

  Alkuperäiseen kysymykseen: en osaa sanoa, en ole kuullut muutoksen ajankohdasta. Viaplayn asiakaspalvelusta voit kysäistä, en tosin usko että pystyvät tarkkaa ajankohtaa kertomaan. Toivottavasti kuitenkin pian, nythän Viaplayssa on tarjolla jo testivaiheessa olevia UHD-lähetyksiä, painuvat tosin jalkapallon puolelle.

  - Hemmo
   
 24. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Eipä oo Viaplayn asiaskaspalvelusta ikinä saanut edes tätä parempaa vastausta, mutta eipä tullut jostain syystä yhtään mieleen ettet ole Viaplaynkin hommissa. Toivotaan täällä jos jokusen vuoden päästä sais vähän paremman Viaplaystakin, kun ei nyt hirveän vaikeaa uskoisi olevan.
   
 25. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  Tiedoksi että NHL.TV kustantaa loppukaudeksi $20 sisältäen playoffit. Vaatii toki lisäksi VPN:n tai vastaavan.