Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset netissä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Daespoo, 10.10.2006 klo 22.36.

 1. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ilmaisiin tosiaan ei kannata sekaantua kun ovat huonoja ja epäilyttäviä.

  Isoimmat maksulliset on turvallisia eivätkä keräile ja luovuta logeja kuten freedom. Näitä saa myös kk-perusteisesti.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Entäs tabletilla? Olen olympialaisten aikaan USA:ssa ja ajattelin että Freedomen ilmaisella viiden päivän kokeilulla voisi katsoa Areenasta kisoja. Tabletti olisi sikäli läppäriä mukavampi matkalla, että sillä voi katsoa lentsikassa Viaplaytä.
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos oikein muistan, niin sen pitäis saada iOSille ja Androidille. Eli eiköhän tabletille?

  Tosin itse ehkä isolla mantereella katselisin ihan paikallista lähetystä, luulisi näkyvän hiihtojakin ihan hyvin!
   
 4. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Juuri näin, hinta on maksimissaan noin kymppi kuussa. Toimii tabletissa, jos vain löytyy sovelluskaupasta vastaava appi. Itse katselin viime kesänä Android tabletilla Areenaa Sveitsissä.
   
 5. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Voisko joku pistää mulle ohjeet miten saan viaplayn nhl.tv:n toimimaan kodilla? Vai onnistuuko moinen ollenkaan?
  Kodi väittää ettei tunnarit kelpaa.
   
 6. Antib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL, old time hockey
  Lainaus:
  Onhan paketti ostettu suoraan NHL:ltä ja DNS-asetukset kunnossa? Jos toimii nhl.tv-sivujen kautta, niin sitten pitäisi toimia kodissakin.
   
 7. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Viaplayn asiakas olen....
   
 8. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Eipä se toimi Viaplayn tunnareilla, eli suoraan ostamaan NHL:n tunnuksia jos kodin kautta kiinnostaa katella!
   
 9. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  No perkele.
  Sen takia kyselin kun tuo NHL.tv viaplayn kautta pätkii jatkuvasti (ei siis bufferoi vaan kuva "nykäsee" 5-15 sekunnin välein). En ole googlaamalla löytänyt mitään jeesiä tuohon muutakun jotkut sanoivat kodin toimivan... Mutta eihän se tietty viaplayn kautta toimi....

  huoh.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos on ylimäärästä rahaa n. 70 euroa ja haluut Kodin (ehkä paremman tai aavistuksen heikomman, dunno, mutta mulle kelpaa) kaltaisen katselukokemuksen, niin osta Chromecast Ultra ja iske telkkariin kiinni. Voi olla, että vanhemmallakin (halvemmalla) versiolla saa hyvän laadun. Itseasiassa Chromecast kakkonen toimii kanssa todella hyvin, mutta 4K-kuva ei ole mahdollinen.

  Avaat Chromella normaalisti NHL.tv:n Viaplayn kautta ja pistät selaimesta Castin päälle ja voilá, todella kova laatu. Jos telkkari tukee 4K-kuvaa ja tarpeeksi kiva yhteys, niin pitäisi onnistua. Mulla ei tule 4K-kuvaa ja oon enemmän kuin tyytyväinen.

  Toki ymmärrän, jos halusit ilmaisen setin hankkia.

  EDIT: Oikeat NHL.tv-tunnukset voi tulla halvemmaksi, en tiedä tartteeko VPN:ää tueksi tosin. En tiä.
   
 11. Antib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL, old time hockey
  Taisin jossain nähdä, että 19,99 usd loppukausi + playoffit NHL.tv:tä, suoraan NHL:lta ostettuna siis. Vaatii toki edelleen VPN:n / DNS-palvelun kylkeen. Kodin kanssa loistava paketti.
   
 12. lasaleiko Jäsen

  No Viaplay, mitäs helvettiä? Yritin mennä palvelun kautta NHL.tv puolelle katsomaan eilen kesken jääneen matsin loppuun ja kun klikkaan tuosta NHL.tv -linkistä, ohjaa se minut oman profiilin hallintasivulle missä näkyy eri vaihtoehdot Viaplay-tilaukselle.

  @ViasatOfficial Mikäs tämä tämmöinen NHL.tv on ja koska meinataan korjata?
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2018 klo 21.15
 13. Lainaus:
  En osaa sanoa, en ole kuullut vastaavasta ongelmasta. Toki pahoittelut meidän puolesta. Suosittelen tukeutumaan suoraan Viaplayn asiakaspalveluun: Tilistä - Viaplay Asiakaspalvelu

  - Hemmo
   
 14. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Miks me ei saada vaan omia tunnareita suoraan nhl.tv palveluun? Miks pitää sohlata viaplayn kautta kun tuo nyt aiheuttaa kaikille jos jonkun moista ongelmaa?
   
 15. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Tuon jo teinkin ja sieltä lupasivat laittaa viestiä eteenpäin että asia korjautuisi. Ei ole vielä vajaaseen vuorokauteen korjautunut. Muuten kuitenkin urheilulähetykset näkyy ihan normaalisti.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  NHL.tv:n kanssa oli meikäläiselläkin ongelmia tänään, mutta se korjautui kesken asiakaspalvelupuhelun. Lauran kanssa siinä naureskeltiin, terkkuja Lauralle.

  @lasaleiko
   
 17. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ei näkynyt telkkarista naisten kiekkopeli mutta Freedomella sai Areenan pyörimään. Tosin eipä ollut pelissä paljon katsomistakaan. Mutta näkeepähän sitten halutessaan pronssipelin.
   
 18. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  @ViasatOfficial Millonkas muuten meinaa Viaplayn kuvanlaatu parantua? Eipä oo moneen vuoteen muuttunut yhtään mihinkään ja ei sen bitraten pikkunen nosto voi kauhean vaikeaa olla. Kuitenkin UHD-lähetyksiä vähän väliä jo tulee ja tätä 720p50 tällä nykyisellä bitratella ei edes pienellä läppärillä hirveän mielellään kattelisi.
   
 19. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  "Kysy Viaplayn asiakaspalvelusta". Ei tarvi Hemmon vaivautua.
   
 20. Lainaus:
  Viasatin asiakaspalvelun edustajana en Viaplayn teknisiin ominaisuuksiin osaa vastata sen enempää, kuin mitä itse Viaplayn käyttäjänä niistä tiedän. Teknisiin kysymyksiin omasta palvelustamme, satelliittikanavapaketista (ei Canal Digitalin vaan Viasatin), pystyn kyllä vastaamaan.

  Alkuperäiseen kysymykseen: en osaa sanoa, en ole kuullut muutoksen ajankohdasta. Viaplayn asiakaspalvelusta voit kysäistä, en tosin usko että pystyvät tarkkaa ajankohtaa kertomaan. Toivottavasti kuitenkin pian, nythän Viaplayssa on tarjolla jo testivaiheessa olevia UHD-lähetyksiä, painuvat tosin jalkapallon puolelle.

  - Hemmo
   
 21. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Eipä oo Viaplayn asiaskaspalvelusta ikinä saanut edes tätä parempaa vastausta, mutta eipä tullut jostain syystä yhtään mieleen ettet ole Viaplaynkin hommissa. Toivotaan täällä jos jokusen vuoden päästä sais vähän paremman Viaplaystakin, kun ei nyt hirveän vaikeaa uskoisi olevan.
   
 22. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  Tiedoksi että NHL.TV kustantaa loppukaudeksi $20 sisältäen playoffit. Vaatii toki lisäksi VPN:n tai vastaavan.
   
 23. TomiT14 Jäsen

  Digitaalisten sisältöjen siirrettävyysasetus voimaan 1.4. - Artikkeli - OKM - Opetus- ja kulttuuriministeriö

  Asetusta valmistellessa oli toivoa, että NHL.tv:n kaltaiset palvelut olisivat katsottavissa samanarvoisesti koko EU:n alueella. Nyt allaoleva ote saattaa murentaa nämä toiveet.

  "Asetus koskee vain sellaisia tilauspalveluita, joita kuluttajat ovat hankkineet asuinjäsenvaltioissaan ja sen edellytyksenä on, että kuluttajan asuinjäsenvaltio verifioidaan asetuksessa tarkemmin säädetyllä tavalla. Asetus ei koske palveluita, joita kuluttaja hankkii muualta kuin asuinjäsenvaltiostaan tai EU:n ulkopuolelta."

  Hieno uudistus silti, vaikka ei NHL.tv:n käyttöön vaikuttaisikaan.
   
 24. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  NHL.tv tilattu. Mutta mitäs sitten? Sovellus varmaan tarvitsisi asentaa mutta Google Play ilmoittaa että ei ole käytössä maassasi. Freedome on päällä USAn itärannikolle. Aattelin puhelimen/tabletin kautta kierrättää freedomella chromecastiin kuvaan tai katsoa suoraan tabletilla, mutta ilman sovellusta paha katsoa. Vai?
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kokeilitko selaimella? Ilmeisesti ei ole Applen laite eli Chromen kautta sivuille freedome päällä ja uskoisin, että sieltä saa sen Chromecastin päälle napista.

  Jos ei tabletilla onnistu, niin jos sulla on läppäri tai mikä tahansa kone oikeastaan, niin sillä onnistuu myös tuo Chromecastaus kätevästi Chrome-selaimen kautta. Mulla on Chromecast Ultra ja antaa todella hyvää kuvaa, NHL.tv on selaimen kautta ilman CC:tä pikselimössöä, mutta yhdistettynä Castiin aivan huikea.