Lamminaho näkee samalla tavalla kuin itsekin näin ja näen Anaheimin pelin: joukkueen vahvuus ei aina ole ns. modernissa kiekossa, vaan myös coast-to-coast meiningissä. En tiedä onko Siffa enää seurannut Anaheimin pelejä, mutta...
Olen seurannut ja voin todeta, että Lamminahon kirjoitus ja sinun koko kirjoituksesi ovat täyttä asiaa. Anaheim pelasi viidennen ottelun juuri niin kuin kirjoitat. Anaheimin syöttöketjujen syöttöjen määrä putosi rajusti Vancouver-peleistä. Anaheim voitti tosin silläkin pelitaktiikalla Detroitin niukasti.
Tänään Anaheim pelasi sitten taas kaksi ensimmäistä erää modernilla hyökkäyspelillä ja joukkueen ote peliin oli alusta lähtien kiekkoa ja peliä kontrolloiva. Anaheim oli kuin uudesti syntynyt edellisestä pelistä ja yksi osasyy sille oli Randy Carlylen oiva veto muuttaa pelisysteemi. Nyt minullekin on selvinnyt, että Carlylelta löytyy useita pelisuunnitelmia. Toivottavasti Shedden omaksuu Carlylen innoittamana myös lyhytsyöttöpelin keskustan kautta rintamahyökkäyksin. Jokerien ensi kauden materiaali mahdollistaa tämän ns. modernin hyökkäyspelin, jonka Shedden voisi sitten viedä myös maajoukkueen käyttöön Jukka Jalosen tukemana.
Hieno homma, cobol, kun olet tutkinut pelejä tarkoin. Tästä on hyvä jatkaa Anaheim-Ottawa finaalisarjassa.