vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
Hupsistakeikkaa @ZayWest - kiitoksia, joku on ainakin tajunnut pointin mitä en ole saanut puettua sanoiksi.
 
I will go celebrate anything I see or am. Sing and laugh, and deny nothing. (Walt Whitman)

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Johan tässä on hienosti nähty ettei edes jatkoajan homomiesten mielipiteillä ole mitään merkitystä, koska ovat vain pari hassua yksilöä. Kyllä aidosti suvaitsevainen hetero tietää miten esimerkiksi homomiehet kollektiivisesti kokevat moiset huutelut.
Helvetin hyvin sanottu. Ilmeisesti nimimerkillä @larzzon sun muilla on konkreettisemmat näytöt antaa asiasta, kun puhetta tuntuu riittävän. Vai mihin nämä "yhteiskunnalliset merkitykset" perustetaan? Ilmeisen vahvat lähteet on, kun pystytään leimata toisia nimimerkkejä kyvyttömäksi empatiaan.

Edelleen tässä keississä vituttaa eniten se, että nyt Getzlafille jäi ikuisesti homovihaajan leima, antoi sitten millaisia lausuntoja tahansa. Kuten Kobe Bryant ja Patrick Kane kantavat raiskaajan mainetta.
 

sakic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Colorado Avalanche
@Kirjoittelija miksi oletat Getzlafin kohdistaneen huutelunsa homoseksuaaleihin? Kai esmes bi/pan/queer/polyseksuaalikin voi pippeliä nuolla? Onko sulla jotain fobioita kyseisiä suuntautumisia kohtaan?
 
@Kirjoittelija miksi oletat Getzlafin kohdistaneen huutelunsa homoseksuaaleihin? Kai esmes bi/pan/queer/polyseksuaalikin voi pippeliä nuolla? Onko sulla jotain fobioita kyseisiä suuntautumisia kohtaan?
Erittäin hyvä täsmennys. Kyse voi hyvin olla myös fobiasta noita ryhmiä kohtaan. Se ei minusta tee huudosta yhtään sen hyväksyttävämpää. Sinä olet ilmeisesti eri mieltä.
 

sakic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Colorado Avalanche
Erittäin hyvä täsmennys. Kyse voi hyvin olla myös fobiasta noita ryhmiä kohtaan. Se ei minusta tee huudosta yhtään sen hyväksyttävämpää. Sinä olet ilmeisesti eri mieltä.
En suinkaan. Ihmettelin vain, miksi sinä, poliittisesti korrektina kirjoittajana, oletit "cocksucker" termin koskettavan vain homoseksuaalia.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tää hiukan hupaisaa kun pelaajat uhoaa kovaan ääneen kameroiden edessä kirjaimellisesti tappavansa toisensa niin se on vaan sitä perinteistä päänaukomista mikä kuuluu peliin. Mutta jos se päänaukominen sisältää edes etäisesti jotakin ihmisryhmää mahdollisesti loukkaavaa tavaraa niin sakkokassa kilisee ja natsileimasin paukkuu.
Tässä tapauksessa toki huudeltiin tuomarille, niin sakko itsessään on täysin oikeutettu. Perustelu sakolle on taas ihan pelkkää tämän ajan peeärrää. Jos jotakin asiaa ei jatkuvasti mainosteta kaikille avoimeksi ja ylikorostetusti puututa asiattomuuksiin, niin jostain syystä kuvitellaan ettei kyseinen asia hyväksy "erilaisuutta".
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Hupsistakeikkaa @ZayWest - kiitoksia, joku on ainakin tajunnut pointin mitä en ole saanut puettua sanoiksi.
Hyvä jos en ihan seksuaalivähemmistöjä piikkilankaan hirttävältä hyväosaiselta heteromieheltä vaikuttanut tekstini osalta. Hienoa huomata ettei oma näkemys ihan täyttä kuraa ollut ainakaan yhden asiaan liittyvän henkilön mielestä.
 
Jos jotakin asiaa ei jatkuvasti mainosteta kaikille avoimeksi ja ylikorostetusti puututa asiattomuuksiin, niin jostain syystä kuvitellaan ettei kyseinen asia hyväksy "erilaisuutta".

Näin on. Jos pelaaja käyttää selvästi LGBTQ-vastaista kieltä, sitä pidetään LGBTQ-vastaisena. Muutama kymmenen vuotta takaperin kaltaisesi ihmettelivät, että miksei muka saisi sanoa neekeri. Nyt sen näyttävät tässäkin ketjussa jo kaikki ymmärtävän, mutta seksuaalivähemmistöjä pitäisi monien mielestä saada yhä halventaa. Toivottavasti muutaman kymmenen vuoden päästä sekin porukka alkaa olla marginaalissa, ja heille naureskellaan samalla tavalla kuin neekeriukoista höpöttävälle kansanedustaja Hakkaraiselle nykypäivänä.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Minä uskon, ettei Getzlaf ole homofoobikko (tai mikään muukaan vastaava) ja kyseessä oli tavallinen pelin sisällä tuleva heitto, joskin sanat olivat varmaankin huolimattomasti aseteltu. Tuomarille huutelu nyt toki on tyhmää kaikissa tilanteissa. En kuitenkaan muista nähneeni vahvistusta sille, että huutelu olisi kohdistunut tuomaristoon, vaikka monet niin olettivatkin (voi olla, että missasin jotain). Isoin miinus minulta medialle siitä, että leimasivat Getzlafin homofoobikoksi yhden pelissä tapahtuneen huutelun, joka ei edes täysin suoraan viittaa homouteen, perusteella. Eri asia, jos kyseessä olisi ollut joku sosiaalisessa mediassa tapahtunut homojenvastainen huutelu. Sakkoa sen sijaan pidän hyvänä, jotta saadaan ihmiset ehkä ajattelemaan sitä, mitä he huutelevat. Pelikielto olisi ollut liikaa.

Yksi parhaista ystävistäni on ei-hetero ja hän ei todellakaan pidä siitä, että käytetään homofoobisia ilmauksia haukkumamielessä juuri siitä syystä, että se ylläpitää ja vahvistaa sitä ajattelua, että homoudessa olisi jotain vikaa ja olen tässä hänen kanssaan samaa mieltä.
 
"You play hockey, you might as well win" - Martin Brodeur

Kiitos Patrik #26 408+617=1025

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Jotenkin tästä keskustelusta tulee mielee South Parkin Sarcastaball jakso mieleen. Wikipediasta oleelliset jaksosta, jos ei ole nähtynä: Sarcastaball - Wikipedia

Lopputuloksena ihme itkua ja kitinää asiasta, jonka mielenkiinto nolla. Joukkueurheiluun kuuluu aika tiiviisti se pään räksyttäminen, eikä siitä kukaan itseensä sen enempää ota ja jos ottaa, niin menee sitten tekemään muita hommia. Eri mieltä saa tietenkin olla, mutta tunteen se ainakin tappaa. Seuraavaksi loukkaanutaan ja uhriudutaan, kun joku lapsi näkee tv:ssä jonkun kiroilevan ja kierre on valmis. Taklauksillakaan ei oikeasti saisi yrittää satuttaa. Joku halaaminen olisi paljon parempi tapa. Kun saat halausotteen, niin vastustajan pitää luopua kiekosta. Pelin loputtua pitää jokaista vastustajaa halata 5 minuuttia ja pyytää anteeksi, että melkein sattui.

Joo'o. Turha sakko, vaikka eipä toi nyt Ryanilla tainnut missään näkyä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Suosittelen jättämään omaan arvoonsa kannanotot joissa parempiosaiset heterot leimataan suorasti/epäsuorasti esimerkiksi homofobian hyväksyjiksi(tuollaisiahan me kaikki heterot emme ole vaikka homovihaajiakin löytyy) jos he eivät kykene rinnastamaan cocksucker-huutelua homomiesten olemassaoloa tyrmääväksi heitoksi(et tule koskaan saamaan ymmärrystä tietyltä jengiltä). Johan tässä on hienosti nähty ettei edes jatkoajan homomiesten mielipiteillä ole mitään merkitystä, koska ovat vain pari hassua yksilöä. Kyllä aidosti suvaitsevainen hetero tietää miten esimerkiksi homomiehet kollektiivisesti kokevat moiset huutelut.

Tuntematta sinua paremmin väittäisin että tulkitset ketjun aiheesta käydyn keskustelun samalla tavoin kuin itse koen. Eli suoraan ja törkeästi kohdistetut verbaaliset loukkaukset tuomittakoon, mutta keksimällä ei tarvitse keksiä näitä juttuja ylitulkitsemalla. Itse olen varmasti huono ihminen kun vedän rajani tuohon ja koen seksuaalivähemmistöjen edustajat ihan vain ihmisinä. Oli kyse sitten urheilumaailmasta tai elämästä ylipäätään. En suvaitse heihin kohdistuvaa tarkoituksenmukaista loukkaamista, mutten halua eristää heitä mihinkään omaan herkästi puhkeavaan saippuakuplaan.
Juurikin näin. Erittäin hyvin puettu sanoiksi.

Ja jos Getzlaf huutaisi kentällä neekeriä, sitäkään ei rasismiksi voisi tulkita kukaan muu kuin todellinen kukkahattu. Eiks je?
Mua on joskus baarissa haukuttu neekeriksi. Mikä oli sinänsä kummaa, koska kuulun näihin lottovoittajiin, eli valkoisen heteromiehen kastiin.

Mä en näe mitään yhtäläisyyttä näiden kahden välillä. Siis neekeri ja cocksucker huutelujen. Ei ole ennen tullut edes mieleen rinnastaa tuollaista lapsellista, ja ehkä hieman junttia, kullinlutkuttamisen eri variaatioita mukailevia sanontoja homovihaan. Yhtään sen enempää kuin motherfuckeria vihaan kaikkia maailman äitejä kohtaan.
 
Sanonta "tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli", on suurta myrkkyä eteenpäin haluavalle urheilijalle.

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, 50+1
Suomessa vastaava olisi "ime munaa vitun kusipää!"

Kyllä tuostakin varmasti joku loukkaantuisi niin pahasti ettei tulisi kunnolla uni silmään ainakaan pariin päivään mutta että näin pitkällinen polemiikki? Tällaisten takia twitter yms ovat nii rasittavia...
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Absurdi keskustelu täällä menossa. Mielensäpahoittaja, kukkahattutäti, puolestaloukkaantuja jne. hauskat termit kaikki saatu esiin. Keskustelu on mielenkiintoinen, vaikka tapauksessa itsessään ei pitäisi kenellekään olla mitään epäselvää.

Ryan Getzlaf, joukkueensa kapteeni, NHL:n "supertähti" - ns. nuorten(kin) esikuva. Tottakai NHL antoi sakot kameroille tallentuneesta, homofobiseksi tulkittavissa olevasta päänaukomisesta. Jos asia ei olisi kameroille tallentunut, niin tuo olisi todennäköisesti vaiettu kuoliaaksi. Nyt ei onnistunut.

Eikä tuossa nähdäkseni ole missään vaiheessa ollut kyse mielensäpahoittamisesta tai puolestaloukkaantumisesta. Kyse on puhtaasti NHL:n edustamista arvoista, yhteiskunnallisesta viestistä, jonka NHL tahtoo lähettää. "Homottelu" tai "cocksucker" loukkauksina käytettynä antaa ymmärtää, että homoudessa olisi jotain vikaa, koska siihen viittaavia termejä käytetään loukkauksina. Voiko NHL ihan oikeasti päästää tällaisen viestin läpi yhden supertähtensä suulla? Mielestäni ei voi. Sillä ei ole mitään väliä, miten jotkut yksittäiset lajiniilot tilanteen kokevat. Moni olisi tuon valmis sivuuttamaan "trash talkina". Satunnaiskatsojien osalta tilanne on kuitenkin eri. Nuo Getzlafin kommentit on mahdollista tulkita homofobisina. Noiden sivuuttaminen rangaistuksetta välittäisi viestiä, että NHL:lle on ok, että "homo" on loukkaus. Hieman ristiriitainen viesti noin NHL:nkin käsittääkseni edustaman suvaitsevaisuuden kannalta. Uusien katsojien/fanien houkutteleminen lajin/NHL-tuotteen pariin hankaloituisi huomattavasti, jos nyky-yhteiskunnassa tuollaisia kommentteja ei tuomittaisi. Tuon sakon antamisen voikin mielestäni nähdä symbolisena eleenä. Kymppitonni ei Getzlafille mitään maailmaa mullistavaa ole. NHL sai kuitenkin helposti viestiä eteenpäin, että "homottelu" ei ole ok (ts. kaikki seksuaaliset suuntautumiset on ok). Edes NHL:n kurinpidon "suojelemat" tähtipelaajat eivät voi tuollaista hyväksytysti sanoa.

Mielestäni NHL:n lähettämä viesti tässä kohtaa oli oikea. Urheilumaailman suhtautuminen homouteen on ollut ongelmallista, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
No, tässäkin pitäisiymmärtää, että se homottelu on ollut osa sitä prosessia, kun homoudesta tuli valtavirtaisempaa ja yleisesti hyväksyttyä. Se oli homojen matkan varrella ihan olennainen vaihe. Huvittavintahan tässä on, että ainia jotka asiasta jaksaa vieläkään loukkaantua on kukkahattutädit ja muut henkisesti vajavaiset ihmiset. Maailmassa pitääkin olla rosoa.
 
Viimeksi muokattu:
No, tässäkin pitäisiymmärtää, että se homottelu on ollut osa sitä prosessia, kun homoudesta tuli valtavirtaisempaa ja yleisesti hyväksyttyä. Huvittavintahan tässä on, että ainia jotka asiasta jaksaa vieläkään loukkaantua on kukkahattutädit ja muut henkisesti vajavaiset ihmiset. Maailmassa pitääkin olla rosoa.

Eli kun "homoa" käytetään haukkumasanana, se kertoo siitä, että homoutta pidetään yleisesti hyväksyttynä. Kyllä on taas logiikka kohdillaan.

40 vuotta sitten nimimerkki Styge olisi kirjoittanut näin: no, tässäkin pitäisi ymmärtää että neekerihuudot ovat olleet osa sitä prosessia, kun afrikanamerikkalaisuudesta tuli valtavirtaisempaa ja yleisesti hyväksyttyä. Huvittavintahan tässä on, että ainoat jotka asiasta jaksaa vieläkään loukkaantua on kukkahattutädit ja muut henkisesti vajavaiset ihmiset. Maailmassa pitääkin olla rosoa.

Yksi parhaista ystävistäni on ei-hetero ja hän ei todellakaan pidä siitä, että käytetään homofoobisia ilmauksia haukkumamielessä juuri siitä syystä, että se ylläpitää ja vahvistaa sitä ajattelua, että homoudessa olisi jotain vikaa ja olen tässä hänen kanssaan samaa mieltä.
Nimimerkkiä Styge lainaten: kaverisi on kukkahattutäti tai muuten henkisesti vajavainen ihminen. Vain sellaiset vastustavat homofobista kielenkäyttöä. Täältä Jatkoajastakin löytyi jo yksi homo, jonka mielestä seksuaalivähemmistöjä halventava huutelu on ihan hyväksyttävää, joten kaverillesi neuvona: grow a pair.

Ei ole ennen tullut edes mieleen rinnastaa tuollaista lapsellista, ja ehkä hieman junttia, kullinlutkuttamisen eri variaatioita mukailevia sanontoja homovihaan. Yhtään sen enempää kuin motherfuckeria vihaan kaikkia maailman äitejä kohtaan.
Te olette Hakkaraisen Tepin kanssa vähän niinku samiksia: hänellekään ei ole koskaan tullut mieleen rinnastaa neekerihuutelua vihaan tummaihoisia kohtaan. Hänen Aapisessaankin puhuttiin neekereistä, joten miksi siinä sanassa olisi jotain pahaa.

Jos "motherfucker" olisi loukkaus äitejä kohtaan, silloin termillä "cocksucker" ei loukattaisi kullin imijöitä, vaan kulleja. Pejoratiivin "motherfucker" tarkoitus ei ole viestiä, että äitiys olisi halveksuttavaa. Sen tarkoitus on viestiä, että äitinsä nussiminen on halveksuttavaa. Pejoratiivin "cocksucker" tarkoitus ei ole viestiä, että kyrvät olisivat halveksuttavia. Sen tarkoitus on viestiä, että kyrvän imeminen on halveksuttavaa. Toki Getzlafkaan tuskin käyttäisi sitä loukkauksena naisoletettuja kohtaan, koska hänen mielestään siinä tuskin on mitään vikaa, että naiset imee kulleja. Hän kohdistaa tuon loukkauksen miesoletettuun vastustajaansa siksi, että jääkiekon kaltaisessa läpeensä juntissa lajissa hän on oppinut käyttämään kieltä, jossa seksuaalivähemmistöjä pidetään alempiarvoisina. Monet ovat sitä mieltä, että se LGBTQ-vastainen kielenkäyttö on ihan hyväksyttävää, Onneksi teitä homofobian hyväksyjiä on jatkuvasti pienempi osa kansasta, aivan kuten rasismin hyväksyjiäkin.
 
Viimeksi muokattu:

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Se on vähän hassu termi muutenkin - halventaako se muuten naisia? Outo ja vähän tyhmä termi negatiivisesti käytettynä. Mitä ihmeen pahaa loppujen lopuksi on tuossa oraalisessa seksuaalisessa toiminnassa? - Eihän sitä pitäisi käyttää haukkumasanana ollenkaan, mutta se on siis vain osan aikaa leimallisesti homofobinen. Mitäs mieltä täällä muuten ollaan "motherfuckerista"?
 
Se on vähän hassu termi muutenkin - halventaako se muuten naisia?
No mitäpä luulet, huutelisiko Getzlaf tuota naisille? Tuskin, sillä ei siinä hänen mielestään ole mitään pahaa, että naiset imee kulleja. Vastenmieliseksi kokemalleen naiselle hän saattaisi huutaa vaikkapa "you fucking carpet muncher". Ja täällä tietenkin osattaisiin kertoa, että ei tuokaan loukkaus ollut millään tavalla seksuaalivähemmistöjä halventava.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No mitäpä luulet, huutelisiko Getzlaf tuota naisille? Tuskin, sillä ei siinä hänen mielestään ole mitään pahaa, että naiset imee kulleja.
Hmm, ei kai sitä tosiaan juuri käytetä naisten yhteydessä - eli heille on ok harjoittaa tuotaa oraalista toimintaa noin niin kuin antavana osapuolena? Toki ihan hyvä juttu. Vaan kyllä ihmisten mielet ovat omituisia ja meillä oudon rajoittuneita seksuaalisia mielleyhtymiä... No, mitäs mieltä sitten olet tuosta vähän yleispiirteisemmästä "suck my dick" -lausahduksesta? Sehän kai on enemmän "gender neutral".
 
Hmm, ei kai sitä tosiaan juuri käytetä naisten yhteydessä - eli heille on ok harjoittaa tuotaa oraalista toimintaa noin niin kuin antavana osapuolena?
Vastaava naisiin kohdistuva loukkaus on "carpet muncher". Aivan kuten miehille kohdistetun "cocksucker"-huutelun, senkin tarkoitus on viestiä, että seksuaalivähemmistöt ovat huonompia ihmisiä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Vastaava naisiin kohdistuva loukkaus on "carpet muncher". Aivan kuten miehille kohdistetun "cocksucker"-huutelun, senkin tarkoitus on viestiä, että seksuaalivähemmistöt ovat huonompia ihmisiä.
Minä olen elänyt selvästi aika suojattua elämää kun en ole a) tajunnut että "cocksucker" tosiaan voidaan rationaalisesti nähdä nimenomaan homoseksuaalisuuteen kohdistuvaksi, olen jotenkin ajatellut universaalisti kyseistä ilmiötä ja vain kummeksinut sitä, että sanaa jostain syystä käytetään negatiivisessa kontekstissa ja b) etten edes ole kuullu tuotta"carpet muncher" -termiä - elä ja opi!
 

Kari Runk

Jäsen
Vastaava naisiin kohdistuva loukkaus on "carpet muncher". Aivan kuten miehille kohdistetun "cocksucker"-huutelun, senkin tarkoitus on viestiä, että seksuaalivähemmistöt ovat huonompia ihmisiä.
Eli huutaessaan Zuccarellolle "FUCKING DWARF" Getzlaf olisi tarkoittanut, että kaikki kääpiöt ja muut kummajaiset sekä friikit pitäisi polttaa uunissa? Ja huutaessaan Jordie Bennille "FUCKING GINGER" Getzlaf olisi viestittänyt, että teiltä saatanan punapäiltä pitäisi nyppiä karva kerrallaan kaikki punainen pois ja sen jälkeen lukita vankilaan?

Aika rajua.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Minä olen elänyt selvästi aika suojattua elämää kun en ole a) tajunnut että "cocksucker" tosiaan voidaan rationaalisesti nähdä nimenomaan homoseksuaalisuuteen kohdistuvaksi, olen jotenkin ajatellut universaalisti kyseistä ilmiötä ja vain kummeksinut sitä, että sanaa jostain syystä käytetään negatiivisessa kontekstissa ja b) etten edes ole kuullu tuotta"carpet muncher" -termiä - elä ja opi!
Johan täällä on kerrottu, jos et näe cocksucker huutelussa mitään ongelmaa, niin olet valkoinen lihaa syövä heteromies, ja äänestät Donald Trumpia.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Johan täällä on kerrottu, jos et näe cocksucker huutelussa mitään ongelmaa, niin olet valkoinen lihaa syövä heteromies, ja äänestät Donald Trumpia.
No, en pidä siitä, että täysin kunniallista seksuaalista toimintaa käytetään haukkumasanana, mutta tosiaan en ole tajunnut, että se olisi spefisti homofobinen haukkumasana kun kyllähän nyt kaikki sukupuolet ymmärtääkseni imeskelevät. Jotenkin ei vain tule mieleen, että tuo kyseinen solvaus olisi spesifisti homofobiaa, mutta kaipa se sitten on, omituinen juttu.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Jotenkin ei vain tule mieleen, että tuo kyseinen solvaus olisi spesifisti homofobiaa, mutta kaipa se sitten on, omituinen juttu.
Onko tuolla sitten oikeastaan väliä tämän Getzlaf-casen kohdalla? En itsekään olisi automaattisesti Getzlafia homofobiseksi tuomitsemassa. Tuo "cocksucker" on kuitenkin mahdollista tulkita homofobisena. Koska media, niin tottakai terminologia haetaan sieltä "myyvimmästä" päästä. Ääripäiden hakeminen kuuluu aika olennaisesti keskusteluilmapiiriin tätä nykyä. Homofobia on ihan hyvä tulokulma klikkauksien määrän maksimoimiseksi medioille. Varsinkin, kun tuo tulkinta ei täysin mahdoton ole, vaan se on saatu ihan entisen pelaajan suustakin tilanteeseen liitettyä (Linkki, cbc.ca -sivuston juttu tapauksesta, ohessa entisen "puoliammattilais-jääkiekkoilija" Brock McGillisin kommentteja).

"Älä anna mahdollisuutta viheltää" jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy