NHL-huumoria

  • 2 671 439
  • 5 184

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ei saa enää edes seisoa maskissa, ainakaan tuon ensimmäisen videon perusteella.

Eilisessä Canadiens-Senators -ottelussa oli toinenkin samanmoinen ("yhteentörmäys", ei hylätty maali), mistä koko homma alkoi, kun Sens-puolustaja työnsi Tomas Plekanecin kohti Craig Andersonia ja siitä sitten Plekanecille jäähy. Kontakti oli minimaalinen ja sekin täysin puolustajan takia.

Toki tuo vierasjoukkueen hylätty maali oli naurettava tuomio.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eikö kukaan ole vielä linkittänyt tätä, jälkikäteen humoristista tilannetta Sharks-Preds matsista?

Havlat luulee kiekon olleen maalissa ja lopettaa pelaamisen.

Tuli kipinöityä pelin aikana, ja myös herraa itseään suututti hieman penkillä. Ties vaikka Sharks olisi tuon maalin avulla jatkanut voittoputkeaan kahdeksaan.
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Videota en youtubesta tai nhl.comista löytänyt mutta taisivat tuomarit ratkaista myöskin toissaöisen NYI - NJD matsin. Vajaa kuusi minuuttia jäljellä ja Islandersin Brian Strait saa ryntäysjäähyn täysin puhtaasta taklauksesta Giontaan. Tuosta ylivoimasta yllätys yllätys napsahtaakin pelin voittomaali. En tiennyt että SM-liigasta ottaneet mallia että miten kitketään fyysisyys.
 

Laksola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Mike Comrie doing it right.

En tiedä onko tänne vielä postattu. Ja on olemassa ehkä 1% mahdollisuus, että kyseessä ei ole Mike Comrie ja Hilary Duff vaan jotkut täysin samannäköiset kaksi ihmistä.

Täytyy silti myöntää, että mies osaa asiansa.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kyllähän Martin Brodeurin tyyli on tiedetty ainutlaatuiseksi, mutta näemmä hänen repertuaaristaan löytyy uusia temppuja vielä 1200 ottelun jälkeenkin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ikäänkuin Marty olisi vaivihkaa yrittänyt päästää Flueryn laukoman kiekon tarkoituksella maalliin, mutta tolppaan osuu. Mutta eihän tuo nyt voi olla mahdollista? :D

Malkin tuon kiekon taisi laukoa. Ja paitsiohan tuo tilanne oli muutenkin. Näyttää kyllä ihan hauskalta heilumiselta.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
DGB:ltä pitkästä aikaa settiä joka naurattaa ääneen.

Jonas Hiller - Is listed as day-to-day with an injury to his lower body, since that that's where his jaw ended up when he recently looked at backup goalie Viktor Fasth's stat line.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Roolipelaaja Mikko Koivu nappaa hanskan Burrowsin vasemmasta kädestä vaihtopenkille luistellessaan ja heittää hanskan huoltajan naamaan.
Max Lapierre nappasi Calgary-pelissä yhdeltä Flamelta mailan kädestä, josta seurasi ”holding the stick” -jäähy, fiksuna pelaajana Koivu jättää mailan rauhaan ja viekin hanskan… huoltajankin kannalta oli onnekasta, ettei Koivu heittänyt tätä sentään mailalla päähän. Episodi on kyllä kuin jostain Jarkko Ruudun pelikirjasta. Olisivatkohan reaktiot olleet erilaisia, jos roolit olisivat menneet toisinpäin, eli Rotta olisikin vienyt Kapteenin hanskan…
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
NHL.comin kommenttiosastossa joku pohtinut mietteitä syviä:

Hybrid_Venomous
-"First there was a Quick that was really good, now there is a Fast(h)...whats next a Speed?"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös