Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

NHL Global Series

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 06.03.2018 klo 13.18.

 1. mice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Flames, Juventus, Parma
  Lainaus:
  Haluaisitko avata hieman, miten sait varattua liput? Mielestäni tällaista mahdollisuutta ei kyllä ollut tarjolla nyt eikä viime viikollakaan Samsungin lippujen osalta, vaan ne piti maksaa heti? Mielellään olisin itsekin kulttuuriseteleitä/-korttia hyödyntänyt.
   
 2. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Joo-o, neljä lippua oli tarkoitus ostaa kaveriporukan kesken. Eipä tarvinnut haaveilla että olisi neljää saanut (sopivalla hinnalla) vaikka viittä vaille pääsin jo jonoon. Ostinpa sitten itselleni yhden 200e lipun ja vähän keljuttaa. Kiva kuitenkin päästä mukaan, saa nähdä onko kaverin yöpaikka enää tarjolla vaan...
   
 3. FlaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Melkoista. Olin to vähän kahden vaiheilla, että pitäisikö ostaa liput itselle ja kavereille ennakkoon vai odottaa tälle päivälle, jos olisi saanut samaan hintaan vähän paremmat paikat. Kun huomasin, että ennakkoliput menevät todella nopeasti päätin ottaa liput, että säästyy tämän päivän stressiltä. Eipä näköjään olisi paljoa tarvinnut stressata vaan suoraan kuolla vitutukseen kun näitä viestejä lukee.
  Mielenkiinnosta katsoin viagogon lipputrokarien tarjontaa. Siis 350€ per lippu ja vähimmäismäärä ostolle 10kpl samasta katsomon osasta, josta itse maksoin 89€. Jo on markkinat.
   
 4. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Itsellä oli kaksi paikkaa klikattuna perjantain peliin halvimmilta paikoilta, mutta kas kummaa klikatessani "Osta liput", niin sanoi että paikat ovat jo menneet. Sen jälkeen ei ollut tarjolla kuin niitä 199e paikkoja, joista en ruvennut maksamaan.
  Toivottavasti nuo trokarit haukkasivat hapanta ja hamstratut liput jäävät käteen. Älytöntä touhua tuollainen.
   
 5. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kukaan lähdössä katsomaan Ruotsiin Oilersin ja Devilsin matsia? Tuntuu olevan kovin harvassa, mikä tietenkin ihan ymmärrettävää, kun Suomeen tulossa kaksi kovinta suomalaiskiekkoilijaa ottamaan mittaa toisistaan.

  Itse kuitenkin ostin kaksi lippua Oilers-Devils matsiin, sitä odotellessa. Täytyy vain toivoa, että pääty jossa paikat on ei ole täynnä Devils-faneja. Voisi tulla orpo olo McDavidin pelipaidassa.
   
 6. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Laitoin keskiviikkona liput varaukseen American Expressin kautta ja sieltä sain varauskoodin perjantaina jolla sai käydä maksamassa/noutamassa liput Ticketmasterin lippukaupasta nyt kun virallinen myynti aukesi.
   
 7. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Täällä hep! On tuolla aiemmilla sivuilla ollut jo juttuakin tästä.

  Mistä katsomosta sait liput? Devils taitaa hyökätä 1. ja 3. erässä ABU-päätyyn, joten luultavasti siellä on paljon punavalkomustia. Eiköhän sinne kaikki toisaalta sulassa sovussa mahtune.
   
 8. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
 9. Larppa Jäsen

 10. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Lainaus:
  Juuri näin. Törkeät hinnat.
   
 11. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ai että, hyvä uutinen, sillä K-katsomosta löytyy omat paikat!
   
 12. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Paikalle tullaan! Asustelen tosin Tukholmassa, joten suht näppärästi menee siirtyminen Göteborgiin. G-katsomossa Devilsin vaihtoaition takana on paikat.
   
 13. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Viis hunttia alakatsomosta? Tuohon vähän lisää niin voi käydä katsomassa samat joukkueet Floridassa ja saa Floridan rantaloman kaupan päälle... Kipeetä...
   
 14. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Nappasin tuolta yksittäisen paikan vielä 200 eurolla torstain peliin. Eiköhän oo loppujenlopuks kokemus sen arvonen.
   
 15. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Samoin tein minäkin, niitähän oikeasti vapautuu Ticketmasterinkin sivuilla. Älkää menkö noille trokarisivustoille..
   
 16. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Huuto.netissä 890€ pyynti, tosin paikkaa en tiedä. Satuin vain kuvakaappauksen näkemään. Kovaa on.

  Vähän helpottaa, mutta pitkään vitutti kyllä hyvin aidosti ja vilpittömästi. Jos sitten vaikka jonnekin kaljaa ja ruokaa kiskomaan tuon ajaksi.

  Vittu.
   
 17. R3trt3D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomalaiset änärissä
  Aamulla olin ensimmäisenä puoli yhdeksältä jonottamassa paikallisessa ticketmasterissa. Sen verran kuuhelo oli lipun myyjä, että torstaille 2kpl vierekkäisiä paikkoja ja perjantaille 2kpl ei niin vierekkäisiä paikkoja. Sama katsomo ja rivikin, mutta muutama penkki jää väliin.

  2010 Wild-Hurricanes pelit kävin kattomassa molemmat ja nyt heti perään sitten nämä. On tämä täällä sen verran harvinaista herkkua, että ihan meinasi pahamieli tulla kun tätä ketjua aamulla lueskelin. Toivottavasti kaikki halukkaat löytävät lippunsa ennen marraskuuta!

  Pukukoodia kerkeääkin tässä vielä miettimään, kun kaapissa olisi Barkovin, Laineen ja Selänteen (Winnipeg) paidat...
   
 18. vitozzius Jäsen

  Pleijari peleistä ois voinu ostaakin liput, mutta alkukauden koomapeleistä? :D
   
 19. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Just tuossa äsken kotimatkalla mietin että olisin voinut maksaa vaikka 200 euroakin lipusta tähän peliin.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Koomapelejähän siellä pelataan lähinnä nyt, kun contenderit alkaa säästellä pleijareihin. Marraskuussa on ihan hyvin veren makua suussa.
   
 21. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Jos olette samalla rivillä muutaman penkin päässä toisistanne, kyllä te silloin pääsette istumaan vierekkäisille penkeille, jos ne muutama ihminen teidän välissänne eivät ole täysin joustamattomia mulkkuja.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Joo, miksei Panthers ja Jets voineet odottaa, että kohtaavat pudotuspeleissä, jonka jälkeen vaikkapa toinen ja kolmas peli olisi pelattu Helsingissä?
   
 23. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Kukaan ei varmasti suutu, jos otat ja varaat reissun. Oikein hyvää matkaa.

  Onhan tuossa toki hintaa, mutta jaksaa aina ihmetyttää tämä luuserimainen kitinä, jota niin harmillisen moni aktiivisesti harrastaa. Kaikki pitäisi aina saada ilmaiseksi. Joka kaupassa joku kusettaa tai vähintäänkin yrittää kusettaa. Jos joku vielä tienaa, sitä kutsutaan " välistä vetämiseksi". Pari kymppiä kuussa kanavapaketista on yhtä kuin "maksumuurin takana". Vitun kommarit. Olisitte käyneet kouluja, ettekä kaivaneet nenää, niin olisi varaa elämässä tehdäkin jotain.

  Kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan mennään (ainakin osittain).
   
 24. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Paljonko on mielestäsi euroissa "vähän lisää", jos 500 euroon pitää laittaa vain "vähän lisää" päästäkseen Floridan-lomalle?

  Lainaus:
  Ei kyseessä voi kovin persaukinen ihminen olla, jos 500 euron ja Floridan-loman hinnan välinen ero on hänen kirjoissaan vain "vähän lisää". Minulle reilusti yli tuhat euroa ei ole vähäinen summa, vaikka joku on väittänyt, etten edes ole kommari vaan pikemminkin sosialisti.
   
 25. heisenberg196 Jäsen

  Jos jollain on ylimääräisiä/tarpeettomia lippuja/lippu, niin yksityisviestillä voi tarjota. Olisi hienoa päästä paikalle, vaikka sitten yksin!