Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

NHL Global Series

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 06.03.2018 klo 13.18.

 1. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä käsittääkseni Helsingissä on joitain anniskeluravintoloita, jotka myyvät viinaa myöhään yöhön. Ja Kampin linja-autoasemalta näyttäisi ainakin ensi yönä lähtevän bussi Tampereelle yhdeltä ja vartin yli kolme. Yöbussiin olisin luultavasti itse yrittänyt ostaa lippuja netistä neljännen ja viidennen jatkoajan välisellä tauolla, jos Suomi-Ranska tai Suomi-Puola olisi koriskisoissa vähän venähtänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018 klo 17.08
 2. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Populuksessa voi istua aamun asti ja odotella seuraavaa Tampereen junaa.
   
 3. neks0n Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, HIFK, Juventus
  Lainaus:
  Sosiaali- ja terveysministeriö kirjoittaa seuraavanlaisesti: "Alkoholijuomien anniskeluaika päättyy jatkossakin klo 01.30, mutta anniskelua saa jatkaa aluehallintovirastolle tehdyn ilmoituksen jälkeen enintään klo 04.00:ään." Lisäksi "Ravintolaa ei tarvitse enää sulkea anniskelun päätyttyä, mutta anniskellut alkoholijuomat on nautittava tunnin kuluessa anniskeluajan päättymisestä."

  Eiköhän niitä baareja jo ole jossa saa hengailla hieman pidempää kuin aikaisemmin, ja lisäksi saa nautiskella sen viimeisen jalluperryn klo 5 mennessä. Sinne siis roikkumaan ja odottamaan Pendolinoa takaisin manseen.
   
 4. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Onko kellään haisua, kuinka nopeasti paikat menivät käytännössä eilen? Tai no, kolme hajapaikkaa bongasin itse joskus puoliltapäivin, mutta aamulla huusi tyhjyytäänkin välillä koko systeemi.
   
 5. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Ihan muutamassa minuutissa veikkaan.
   
 6. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Lainaus:
  Ite olin kolmella eri laitteella hakemassa lippuja. Noin 9:06 oli enään hajapaikkoja ainaki perjantaille. Myöhemmin maanantaina sain kaksi vierekkäistä alakatsomo päätyyn torstain peliin ja viime yönä vielä satumaisella tuurilla perjantaille kaksi vierekkäistä yläkatsomoon pitkälle sivulle.
   
 7. Pravda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Vahvistumeili näyttää, että olen ostanut kaksi lippua 16 minuuttia yli yhdeksän.... varmaan 3-4 minuuttia voi vähentää siihen hetkeen, kun ne sain... liput perjantaille.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  9.02 oli meikäläisen lipuissa printtausaika. Kun siis tuli koettua tämä ihme, että sain useita vierekkäisiä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018 klo 22.57
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Peli loppuu aika tarkalleen klo 23, vaikka menisi pilkuille. Ja vikat junat lähtee 23:20 ja 23:45, jos nyt perjantain aikataulut ovat myös marraskuussa samoja.
   
 10. böse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Aika vähän tullut lippuja kyttäiltyä mihinkään tapahtumiin aikaisemmin, niin en oikein tiedä onko mitään mahdollisuutta, että niitä enää vapautuisi myyntiin?
   
 11. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Jos jengi on valinnut laskun maksutavaksi, mutta jättääkin sen maksamatta, niin luulisi että nuo paikat tulee uudelleen myyntiin. Niissä on 2 viikkoa maksuaikaa.
   
 12. jeani Jäsen

  Kummalta puolelta pitkiä sivuja kaukaloa kavennetaan? Vai molemmilta symmetrisesti?
   
 13. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Eiköhän se kavennus tapahdu päätypaloja poistamalla, varmaan pakko poistaa molemmista päistä samanverran pituutta. Saattas muuten näyttää tyhmältä.
   
 14. Fat Jesus Jäsen

  Lainaus:
  Edellisellä kerralla kavennettiin vain ”toisesta laidasta” eli kaukalo ei ollut keskellä areenaa.
  En nyt kuvia löytänyt mutta silloin oli kuvia kun huvittavasti reunapaikat 2 metriä kaukalosta olivat.

  Edit. https://www.gettyimages.fi/event/an...hes-kevyn-adams-teppo-and-picture-id129464613

  Kuvan perusteella aitioiden puoli siirtyy.
   
 15. jeani Jäsen

  Joukkueilla avoimet harjoitukset keskiviikkona 31.10.2018 klo 13.30-16, Hartwall Arenalla. Liput 22,50 euroa kappale. Jotain ennakkomyyntejä on ilmeisesti jo käynnissä. Harjoituksia nyt sentään ei voitane edes Suomessa myydä loppuun, mutta veikkaanpa kysynnän olevan kova, huomioiden tilaisuuden luonteen tietenkin.

  Jos joku on jo hankkinut lipun, saiko valita (tarkan) paikan vai onko free seating?

  FANIT PÄÄSEVÄT SEURAAMAAN 2018 NHL GLOBAL SERIES™ JOUKKUEHARJOITUKSIA HELSINGISSÄ LOKAKUUSSA | LiveNationTv
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2018 klo 23.36
 16. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Viimeksi pääsi Ducksin harjoituksiin ilmaiseksi. Oli kyllä niin tylsä tapahtuma, että siitä maksaminen oli lähinnä vituttanut. Niin kuin kävikin sitten itse pelin kanssa, joka oli ihan täyttä skeidaa alusta loppuun.
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Oliko tuolloin kyse muyten kauden avauspeleistä? Itse olen ainakin tyytyväinen, että nyt on ehditty jo vähän aikaa tahkota, eikä tulla ihan kesäterässä pelailemaan.
   
 18. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Kauden avaus oli tosiaan kyseessä. Mutta en sitten tiedä vaikuttiko se pelin tasoon lopulta miten paljon. Kyseessä on matkustamisineen kaikkineen kuitenkin rankka reissu änäri pelaajillekkin, vaikka ovatkin tottuneet matkustamaan.

  Toivottavasti peli on kuitenkin tällä kertaa laadukkaampaa. Eikä vähiten sen takia, että molemmissa joukkueissa pelaa eturivin suomalaistähdet.