Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

NHL Global Series

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 06.03.2018 klo 13.18.

 1. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Kaks lippua oli valittuna, mutta kun siirtyi maksamaan Ticketmaster ilmoitti että ei enää saatavilla. Sitten ei ollutkaan kun hajapaikkoja. Väliin jää.
   
 2. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Mä käyn leffoissa ja lätkämatseissa paljon yksin. Leffassa varsinkin kaverit ihan turhia, kun kaikki on kuitenkin hiljaa, toivottavasti. Illalliset yksin ovat kyllä vaivaannuttavia. Mihinkään fiiniin ruokaravintolaan ei kannata yksin mennä.
   
 3. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Saitko valittua paikkoja, vai menikö ihan "parhaat mahdolliset paikat" -arvalla?

  Meikäläinen metsästi ABU-päädystä kahta vierekkäistä paikkaa puolisen tuntia, ei löytynyt millään muita kuin hajapaikkoja. Sitten turhauduin ja nappasin C-katsomon kurvista pari kalliimpaa paikkaa. Maksun jälkeen sitten näin miten "hyvät" paikat tuli. Rivi kaksi, jee jee.

  Noh, pääseepähän näkemään Devilsin taas livenä!
   
 4. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  En olisi itsekään varmaan saanut lippuja, ellen sattumalta olisi kuullut radiosta tästä ennakkomyynnistä. Samsungin ennakkomyynnistä ei enää to-iltana saanut näitä edullisimpia lippuja, mutta joku oli tänne linkannut ticketmasterin ilmaisesta ennakkomyynnistä, josta sain 4 vierekkäistä paikkaa. Ymmärrän hyvin näitä, jotka eivät saaneet lippuja.

  Itsellä on huomenna edessä samanlainen jonotus, kun yritän saada jalkapallon MM-kisoihin lippua. First come first served myynti alkaa huomenna klo 11.00. Voi olla vaikea saada Argentiina-Nigeria peliin lippua.
   
 5. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Elokuvissa ainakin mieluiten yksin. Mitä se kaveri auttaa siinä enempää kuin kirjan lukemisessakaan. Tietysti mainoksia jos tulee niin sinä aikanahan voisi pölistä, mutta elokuvan alettua vieruskaveria ei tarvita.
   
 6. Weikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Devils, 49ers, LFC
  Lainaus:
  Katsomon valitsin, muuten kone arpoi paikat. Varattiin sitten kolmas paikka vielä viereisestä katsomosta ettei kenenkään tarvi jäädä Suomeen suremaan kohtaloaan. Eipä siellä tarvi kaveria kädestä pidellä katsomossa. L- ja K-katsomoihin siis otettiin liput.
   
 7. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Mäkin olen ehkä sitten jotenkin omituinen, mutta käyn ihan mielelläni yksin sekä leffoissa että urheilutapahtumissa. Saa jotenkin keskittymisrauhan.
   
 8. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Se nyt vain on tietyllä tavalla pelin suola, että saa jauhaa tilanteista paskaa samalla. Ei liikutaan vittuakaan, meneekö joku toinen sinne sormi kaverin perseessä vai kiikareiden kanssa, meillä oli tarkoitus mennä viereisille paikoille. Väärin vitutettu, juu.

  Saatana.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Jos jotain positiivista hakee, niin selkeästi hinnoittelu on onnistunut kun näilläkin kiskurihinnoilla myydään hetkessä loppuun. Antaa signaalia NHL:n markkinointikoneisto suuntaan, että Suomi ja Helsinki ovat otollisia paikkoja NHL-kiekolle jatkossakin. Ensi kerralla luultavasti sitten kovemmilla hinnoilla.

  Onnea niille, jotka lipun saivat. Tulee varmasti hieno kokemus.

  Oliko liput muuten nimettyjä kuten nykyisin on tapana? Eli pääset sisään vain jos lipussa oma nimi tai kaverin nimi, jonka kanssa tulet samaan aikaan sisään? Estää tehokkaasti lippujen jälleenmyyntiä.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tuskin, kun mitään erillistä mainintaa asiasta ei ainakaan minulle tullut. Sekä torissa että huutonetissä on jo vino pino lippuja myynnissä.
   
 11. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tuli arvottua, ostanko liput vai säästänkö rahat kesän reissuihin. No, päädyin halvimpaan lippuluokkaan, niin se ei ole kovin iso menetys, jos lippu jäisikin käyttämättä. Tajusin tosin vasta lipun ostettuani, että kyse on O-katsomossa jostain näkörajoitteisesta paikasta. Saa nähdä, kuinka hyvin/huonosti sieltä näkee.
   
 12. Subbanisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Itse sain neljä lippua alakatsomon päätyyn. Tein pienen virheen varaustilanteessa, kun hylkäsin neljä lippua yläkatsomon sivuille, koska olin valinnut yläkatsomon kaarteen paikat. Hylkäyksen jälkeen alkoi olla hiki hatussa, kun valjesi etten tule haluttuja paikkoja saamaan ja muutkin vierekkäiset paikat näyttivät menneen. Noin viiden minuutin taistelun jälkeen sain vielä nämä neljä vierekkäistä lippua alakatsomon päätyyyn. Täytyy täällä nähdyistä kommenteista päätellen olla tyytyväinen, että sain ylipäätään liput. Kalliimmat mitä ajattelin, mutta kyllä sen 200€ vielä maksaa näistä lipuista.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ihmeellistä, ettei ole nimettyjä lippuja. Pidin itsestäänselvyytenä että olisi.
   
 14. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Lainaus:
  Hmm, tulikohan itse pääteltyä sitten päin persettä, että Devils hyökkäisi kahdesti tuonne ABU-päätyyn. Missään en ainakaan nähnyt mainintaa hyökkäyssuunnista, mutta jos kaksi Devils-fania on menossa päinvastaiseen suuntaan hallia, niin...
   
 15. SteelGate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
  Huuto.netistä on näköjään poistettu näiden lipputrokareiden myynti-ilmoitukset. Hyvä näin!
   
 16. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Lainaus:
  Ja tori.fi oli yksi myynti/vaihtoilmoitus.
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ainakaan itselläni ei ole mitään tietoa hyökkäyssuunnista. Olisin toki valinnut mieluummin paikan sieltä päästä, jonne Devils hyökkää ekassa ja kolmannessa erässä. Mutta tällainen tieto ei tosiaan tullut etukäteen vastaan (en sitä tosin erityisen ahkerasti etsinytkään).
   
 18. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Äh, en jaksanut alkaa torstaina ostelemaan Samsungin kautta, kun oli sillä hetkellä muuta tekemistä. Sitten koko homma unohtui ja tuli vasta nyt uudelleen mieleen. Onko tietoa, koska noita varattuja lippuja mahdollisesti alkaa vapautumaan?
   
 19. SteelGate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
  Lainaus:
  Koko ajan tulee yksittäisiä paikkoja alakatsomoihin tarjolle molemmille päiville.
   
 20. Scipio Jäsen

  Itse hommasin itselleni lipun torstaina kun bongasin täältä vinkin ennakkomyynnistä. Eilen taas laitoin tilaukseen Barkovin pelipaidan ebaystä. Jälleen kiitos palstatoverille, joka antoi vinkin tuosta.
  Harmi homma ettei kaikki onnistunut lipun hankinnassa. Fakta on kuitenkin se että pelit olisi pitäny pelata Olympiastadionilla, jotta kaikille halukkaille oltaisiin saatu lippu.
  Iso kiitos tälle palstalle, että itselläni on tällä hetkellä aika voittaja fiilis!
   
 21. Torspo82 Jäsen

  Lainaus:
  Siinähän sitä olisikin seuraaville vuosille projektia: Ensimmäinen Pohjois-Amerikan ulkopuolinen ulkoilmaottelu Suomeen. Pitäisi vaan nopeasti järjestää ennen kuin täällä ehditään jo liiaksi tottua tähän suomalaispelaajien dominointiin.
   
 22. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, ihan tyytyväinen pitää olla palstatoverin viimeviikkoiseen vinkkiin ja siihen, että tuli Samsung-tilin kautta hommattua ne pari perjantaipelin vierekkäistä yläkatsomon paikkaa jo torstaina.

  Ei tarvinut tänään stressata, panikoida, naputella robottivarmistuksia kädet täristen ja huomata sillä aikaa valittujen lippujen jo menneen. Eikä siis vittuiluna kenellekään kun tuli sellaiset vibat tässä itsellekin kirjoituksestani, vaan puhtaasti helpotuksesta ja iloisuudesta siihen, että on ne omat liput kun näköjään se odotetun vaikeaksi tänään meni.

  Oma pikkustressinsä tuli jo kolmen vierekkäisen paikan metsästämiseen IFK-JYP-matsiin puoliltapäivin, siinäkin ehti jo kolmesti valitsemieni paikkojen ostaminen epäonnistua kun oli robottivarmistukset hoidettu.

  Kaveri osti neljä lippua torstaille, saisi niistä näköjään hyvän hinnan jos rahastamaan lähtisi.
   
 23. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Devils on ottelussa kotijoukkue ja hyökkää kahdesti ABU-päätyyn Live Nationin mukaan.
   
 24. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kerrankin päättely osui oikeaan. Valitettavasti paikat tuli saatua suht alhaalta. Ellei sitten tuolla ole jotain yläkatsomoa erikseen. Yläkatsomon kakkosrivihän olisi suhteellisen jees.

  Joka tapauksessa, hieno reissu on tulossa varmasti. Syksyinen Göteborg on myös hieno kokea, en ole tähän ikään mennessä kertaakaan siellä vieraillut.
   
 25. Mediakuutio Jäsen

  Tulipa käytyä nyt lunastamassa itsekkin aiemmin tehty varaus perjantain otteluun ja samalla saikin sitten smartumeja käytettyä. Hyvin on liput näköjään kaupaksi käyneet.