NHL Entry Draft 2010

  • 196 623
  • 430

Fakap

Jäsen
Pointtina on se, että eihän 17-vuotias pelaaja voi periaatteessa antaa parempia näyttöjä miesten sarjassa kuin mitä Granlund on antanut tähän mennessä. Mielestäni hänen alkukautensa on lähes top10:ssä olevien paras, tietysti Seguin ja Hall ovat pelanneet todella vakuuttavasti myös. Joten jokuhan tuossa Granlundin hommassa mättää, eli ts. koko+ varauksin nopeus. Ja onneksi en ole yksin tuon Granlundin hehkuttamisen kanssa, vaan kyllähän hänen otteet ovat huomanneet kaikki aina faneista maajoukkuevalmentajaan asti, mutta näköjään ISS ei ole vielä Helsinkiin asti päässyt:)

Onhan se tietenkin totta, että Granlundin alkukausi on yksi parhaista draftiin osallistuvista pelaajista, suurena syynä suhteellisen kovassa ammattilaissarjassa onnistuminen, mutta kun se ei ole kuin yksi osa scouttien rankkausprosessia. Granlundin miinuksina moni scoutti näkee varmasti koon lisäksi myös tuon luistelun ja maalinteon. Eikä hänellä näytä olevan ihan sellaista ihailtavaa Theo Fleuryn, Martin St. Louisin ym. "läpi vaikka tiiliseinästä" -mentaliteettia, mitä pieneltä ja etenkin ei niin hyvin luistelevalta pieneltä pelaajalta usein vaaditaan, että hänen uskotaan yltävän aivan tähtipelaajaksi asti. Et ole yksin, kyllä minäkin olen helvetin innoissani Granlundista. Pitkästä aikaa oikeasti todella kovan potentiaalin omaava suomalainen. Mutta se nyt on minulle ihan sama millä numerolla hän menee, kunhan vain pääsisi hyvään ja terveeseen organisaatioon. En ole ikinä ymmärtänyt tätä munankasvatus-mentaliteettia monilla suomalaisilla kiekkofaneilla (en puhu sinusta Schadowan), joille on niin helvetin tärkeää, että suomalainen pelaaja menee mahdollisimman korkealla draftissä. Ja usein mollataan P-Amerikan junnusarjoja ja ylistetään omaa liigaa. (En puhu edelleenkään sinusta.) Mitä väliä sillä on, millä numerolla joku suomalainen menee? Tulee vain enemmän paineita ja odotuksia mitä korkeammalla menee, jä on todennäköisempää että pääsee huonompaan organisaatioon. Itse olin todella tyytyväinen, että Rajala varattiin niinkin myöhään ihan hyvään organisaatioon, jossa nuorilla on mahdollisuus antaa näyttöjä ja saada peliaikaa.

Joo, Connolly on varmasti hyvä prospecti, mutta ei hän ainakaan tämän kauden meriiteillä tuolla pyöri. On ollut varmasti loukkaantuneenta, kun vasta noin vähän pelejä alla. Joten siinäkin mielessä ihmettelen tuota sijoitusta. Ja tottakai hyökkääjistä voi tehdä jotain johtopäätöksiä ihan pisteiden perusteella, varmasti Connollykin on pääasiassa pisteitä tekevä hyökkääjä, vaikka hänellä on muitakin avuja. Nojoo, tämä on vain yksi lista ja turha näistä on sen enempää tehdä johtopäätöksiä. Kunhan ihmettelen taas vaihteeksi.

Miksi siellä listoilla pitäisi pyöriä ainoastaan tämän kauden meriiteillä? Eiköhän tuossakin listauksessa ole kyse pelaajien koko potentiaalista ja nimeomaan sen todennäköisestä saavuttamisesta vuosien päästä, ei pelkästään draft-vuoden näytöistä. Hyökkäävistä pelaajista on aika vaikea tehdä pelkillä pistetilastoilla johtopäätöksiä. Etenkin ammattilaissarjoissa. Näistä olisi niin monta esimerkkiä, että en jaksa edes listata kuin murto-osan. Esim. nimet Malkin, Bäckström, Ovechkin, Hedman (puhumattakaan P-Amerikan junnusarjoissa pelanneista) eivät latoneet yhtään sen vakuuttavampia tehoja sarjoissaan kuin OJ, Nilsson, Zherdev, Pitkänen ym. Vaikuttavia tekijöitä on niin paljon. Toisella oli kovempia pelaajia edellään kuin toisella, toisella valmentaja ei antanut tarpeeksi peliaikaa, toisella huonommat ketjukaverit ym. Viimeksi mainittu porukka taisi tehdä vielä paremmin pisteitä. Kummat ottaisit joukkueeseesi?

Ja tuosta Gudbransonista en mielestäni sanonut mitään negatiivista. Totesin vain, että kookas kanukkipakki, josta tosiaan en sen enempää tiedä, koska en ole häntä nähnyt muualla kuin viime kevään pronssipelissä 18-v kisoissa.

Selvä. Sain vain sellaisen kuvan tekstistäsi, että Gudbransson on kokonsa, eikä taitojensa ja potentiaalinsa takia Granlundin edellä.

Minä olen taas ymmärtänyt, että tässä draftissa erittäin kovan top15 jälkeen tulisi selkeä pudotus tasollisesti, mutta saattaahan tuo sanomasi olla tottakin. Ja myönnettäköön, että nuo 2.-7. rundin kaverit ovat aika pimennossa ainakin itselle.

Kyllä scoutit ovat olleet järjestäen sitä mieltä, että tämän vuoden drafti on vähintään samalla tasolla kuin vuoden 2003 vastaava. Muutama on uskaltanut kehua paremmaksikin. Ja nimenomaan "depthinsä" takia. Kyllä sieltä tulee löytymään niitä webereitä, greenejä, getzlafeja ym. top-15 jälkeenkin. Nimimerkillä 5 varausvuoroa ensimmäisellä kahdella kierroksella.
 
Viimeksi muokattu:
Satuin pari viikkoa sitten selaamaan läpi 2004 draftiketjun, missä nämä "samat käyttäjät" päivittelivät, että miten voi olla mahdollista kun jotain never-heard andrewladdeja ja blakewheelereitä voidaan varata ennen 100% varmaa tähtipelaaja Lauri Tukosta.

Jälkiviisaus on tietysti aina se paskin viisaus, mutta tähän on todetta, että tuo esiin nostamasi Blake Wheeler oli melkoinen pommi kun Gretzky aikanaan kuulutti pojan nimen noinkin korkealla kuin numerolla 5. Taisi tulla kaikkien listojen ulkopuolelta.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Ihan vain sivuhuomiona, että noita listoja kun katsoo niin onhan siellä esimerkiksi Venäjän seuraava suuruus, Vladimir Tarasenko, myös melkoisen alhaisella sijoituksella (9.) siitä huolimatta, että kausi KHL:ssä on käynnistynyt erittäin mukavasti. Heikossa Sibir Novosibirskin joukkueessa on kuitenkin kertynyt 21. ottelussa 13 (7+6) tehopistettä joilla ollaan joukkueen sisäisen pistepörssin toisella sijalla. Tarasenko omaa myös joukkueensa parhaan +/- lukeman (+7) ja on muutenkin ollut parhaimmistoa koko kauden. Ja KHL on kuitenkin hiukan tasokkaampi liiga kuin kotoinen SM-Liigamme.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Totta on, että ei ole ehkä reilua ruveta yli viisi vuotta myöhemmin jälkiviisastelemaan

Jälkiviisaus on tietysti aina se paskin viisaus, mutta tähän on todetta, että tuo esiin nostamasi Blake Wheeler oli melkoinen pommi kun Gretzky aikanaan kuulutti pojan nimen noinkin korkealla kuin numerolla 5. Taisi tulla kaikkien listojen ulkopuolelta.
En yrittänytkään mitään jälkiviisastella, koska olen tuossa Mängimiehen kanssa aivan samaa mieltä. Pointtina oli vain se että näitä suomalaisia huippulupauksia yleensä hehkutetaan liian korkealle, vaikka Pohjois-Amerikkalaisista kilpailijoista ei tiedetä kuin nimi ja tilastot. Itse asiassa kaikista draft-spekulaatioihin liittyvistä jutuista vihaan tuota jälkiviisastelua kaikkein eniten. Habs ja Rangers fanina tähän törmää aivan liian usein varsinkin v. 2003 varaustilaisuuden kohdalla.
 
Pointtina oli vain se että näitä suomalaisia huippulupauksia yleensä hehkutetaan liian korkealle, vaikka Pohjois-Amerikkalaisista kilpailijoista ei tiedetä kuin nimi ja tilastot.

Ymmärrän pointtisi oikein hyvin, mutta eihän tuo mikään suomalainen ilmiö ole. Päinvastoin. Rohkenisin jopa väittää, että suomalaiset ovat tässä suhteessa vaatimattomimpia kuin lähes kaikki muut kansat.

Sitä nyt tapahtuu ihan kaikkialla, että omia nostetaan jalustalle ja sellaisten edelle, joista ei riittävästi tiedetä. Ja se on ihan luonnollista.
 

Schadowan

Jäsen

Joo siis eihän sillä ole periaatteessa mitään väliä, milloin se varaus tulee (varsinkaan, että onko se 6. vai 8. varaus), mutta.. Ei näitä top10-varauksia tosiaan Suomesta liian usein tule (2002 viimeksi?), joten kun sellainen on tuloillaan, niin kyllähän kyseistä pelaajaa pidetään poikkeuksellisena lahjakkuutena, jonka pitäisi pienellä varausnumerolla mennä draftissa. Sinivalkoisin lasein tietysti hänen suorituksiaan arvioidaan. Onneksi Granlund on todella näyttänyt kuuluvansa tuonne top-10. Mutta samanlaistahan se on rapakon takana: Omien talenttien suoritukset nostetaan jalustalle.

Samaa mieltä olen siitä, että Granlundin pelistä puuttuu se tietty "edge", joka mainitsemillasi pelaajilla oli/on, samoin kuin oli esimerkiksi S.Koivulla. Mutta en näe tuota kokonaisuudessaan negatiivisena asiana. Granlund on fiksu pelaaja, jolla ei pinna pala kovassakaan paikassa, hän ei pelkää mennä kulmiin, tykkää taklata jne. Mutta hänen pelityylinsä ei ole niin kuluttava kuin esim. Koivulla tai T.Ruudulla. Granlund kompensoi heikkouksiaan kiekollisella pelaamisellaan, niinkuin esimerkiksi Patrick Kane, joka on hyvä vertailukohta Granlundille, siis tyylillisesti.

Tuolla Connollyn tämän kauden meriiteillä tarkoitin lähinnä sitä, että esimerkiksi Seguin on 18 OHL-pelinsä avuin hinannut itsensä lähes varmaksi top3-varaukseksi. Toki hän oli top10:ssä mukana jo ennen kautta, mutta tuskin moni uskoi hänen uhkaavan Hallia jopa ykköspaikasta. Miksei Granlundille tapahtunut samanlaista nousua? Miksi Connolly on noussut, vaikka hänen näyttönsä ovat tältä kaudelta melkein olemattomat? Vaikea sanoa. Ja jos viime kauden meriittejä, potentiaalia ja sen saavuttamista mitataan, niin ei Granlund kovin paljoa ole jäljessä muita tulevan draftin huippuvarauksia. Ja eivät pisteet kaikkea kerro hyökkääjistäkään, mutta ovathan ne hyvä indikaattori miten kausi on mennyt. Kyllä mä top-10 varaukselta odottaisin selkeästi yli piste/peli vauhtia junnuliigassa, vaikka muita avuja olisikin. Mutta eiköhän Connollykin kerkeä kauden aikana näyttämään kykynsä, myös pisteiden valossa.
 

Schadowan

Jäsen
Ymmärrän pointtisi oikein hyvin, mutta eihän tuo mikään suomalainen ilmiö ole. Päinvastoin. Rohkenisin jopa väittää, että suomalaiset ovat tässä suhteessa vaatimattomimpia kuin lähes kaikki muut kansat.

Sitä nyt tapahtuu ihan kaikkialla, että omia nostetaan jalustalle ja sellaisten edelle, joista ei riittävästi tiedetä. Ja se on ihan luonnollista.

Samoilla linjoilla. Suomalaiset (pl. pari kirjoittajaa HFboardseilla) ovat kohtuullisen maltillisia näiden hehkutuksien kanssa. Ei ennen Rajalaa/Pulkkista/Granlundia suomalaisista lupauksista edes puhuttu (nuo kolme 86-syntynyttä taisivat olla viimeiset, joita nostettiin jalustalle), koska ei ollut mitään puhuttavaa, niin simppeliä se on. Ja mielestäni RGP ovat omilla suorituksillaan ne kehut/hehkutukset ansainneet, toki jotain C-junnujen tilastoja on turha kovin vakavasti katsoa, mutta ei siellä tällä hetkellä samanalaisia yksilöitä pyöri, ainakaan pisteiden valossa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tuolla Connollyn tämän kauden meriiteillä tarkoitin lähinnä sitä, että esimerkiksi Seguin on 18 OHL-pelinsä avuin hinannut itsensä lähes varmaksi top3-varaukseksi. Toki hän oli top10:ssä mukana jo ennen kautta, mutta tuskin moni uskoi hänen uhkaavan Hallia jopa ykköspaikasta.

Seguinin nousu johtuu ymmärtääkseni melko pitkälti kehityskäyrästä, joka sojottaa vahvasti ylöspäin. Mitä olen kommentteja lukenut, niin tilanteesta saa sen kuvan, että Hall on tällä hetkellä valmiimpi ja taitavampi pelaaja, luultavasti vielä ensi kesänäkin, mutta Seguinin katsotaan kehittyvän tällä hetkellä paremmin ja ilmeisesti kehitykselle nähdään olevan jatkossakin enemmän edellytyksiä kuin Hallilla.

En ole kumpaakaan nähnyt edes kokonaisen pelin vertaa, ihan vaan luetun perusteella kommentoin.
 

Brunner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kingston Frontenacs
Ensi kesän draftin kärkipään prospecteista olen nähnyt Erik Gudbransonilta kymmenkunta peliä, Granlundilta viitisen kappaletta ja muilta OHL:n karjuilta muutaman.

Omana veikkauksena pitäisin Gudbransonia top 6 varauksena, mikäli niiltä sijoilta löytyy joukkuetta joka tarvitsee isoa ja kiekolliseen peliin kykenevää puolustajaa. Ja eikös kaikki joukkueet tarvitse? Lisäksi kaveri on selkeästi kapteeniainesta NHL:ssä. Massaa tuli kesän aikana viitisen paunaa lisää ja vielä ruho kaipaa sellaista 10-20lbs lisäystä että pärjää shown väännöissä. Hiukan ilkeyttä pakettiin ja puhutaan tulevasta allstar-pakista. Viime kauden pistemäärä ylittyy tällä vauhdilla kauden puolessa välissä.

Granlund tuntuisi nähtyjen pelien perusteella (ja taas kerran varaavien joukkueiden tarpeiden mukaan) sijoittuvan välille 7-10. Tietysti korkeampi varaus ei yllättäisi yhtään ja junioreiden mm-kisat sekä loppukausi määrittelee sijoituksen tarkemmin. Mukavaa on ollut nähdä ettei Micke kaihda pienestä koostaan huolimatta kontakteja eikä sota-aluetta. Käsiähän pojalla riittää vaikka naapurin tyttärelle jaettavaksi. Teholuisteluun kesäksi ja vanerille vetelemään 500 kutia päivässä ja tämä höystettynä armottomalla punttikuurilla niin puhutaan 1.ketjun miehestä. Taivas rajana.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Näyttäisi ISS:n joulukuun lista tulleen:

Granlund 8. ja Pulkkinen 30.

Mielestäni aivan pätevä listaus, mitä nyt tuosta Connolysta en tiedä mitään, joku voisikin vähän kertoa kaverista, jos tietää.
 

katariina

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NCAA
Tietääkö joku tämän toisen venäläislupauksen Vladimir Tarasenkon oikeita fyysisiä mittoja? ISS:n jutussa mitoiksi annetaan 5'11 (180cm) ja painoksi 202 pounds (91kg !!!!), mutta USAtoday:n jutussa mitoiksi annetaan 5'10 (~177cm) ja painoksi 172 pounds (~78kg)

Mielikuvani olisi sellainen, että on aikamoinen kukkakeppi vielä tämä Tarasenko, joten uskoisin tuon USAtodayn mittojen olevan virallisemmat. Viralliset mitat saadaan jokaisesta pelaajasta luultavasti vasta ensi vuoden draftcombinessa. Mielenkiintoista sinänsä, että Tarasenko on suhtkot samankokoinen kuin tämä meidän ihmemies Granlund. Kiva seurata, millä numerolla kumpikin varataan.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Mielestäni aivan pätevä listaus, mitä nyt tuosta Connolysta en tiedä mitään, joku voisikin vähän kertoa kaverista, jos tietää.

Sen mitä itse olen miehestä lukenut niin paljon on potentiaalia hänellä. Kyseessä on suhteellisen kovasti luisteleva, käsistään taitava ja päästään erittäin fiksu pelaaja eli kaikinpuolin melko varma paketti. Piiiiiitkänä miinuksena löytyy kuitenkin loukkaantumisherkkyys joka on paistanut tälläkin kaudella sekä jostain muistan lukeneeni, että fyysisyydessäkin olisi vielä tekemistä.
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Tietääkö joku tämän toisen venäläislupauksen Vladimir Tarasenkon oikeita fyysisiä mittoja?

Khl:n sivuilla kaveri on listattu 182 senttiseksi ja 85 kiloiseksi. Tiedä sitten näistäkään kuinka oikeasssa ovat....

Mun käsittääkseni nuo KHL:n sivujen mitat on syksyllä mitattu, siis viralliset mitat, mutta paha mennä sanomaan ennen draftia.
Se 177cm/78kg on ainakin vanhat mitat, koska olivat jo viime kauden alussa ilmoitetut.

Tarasenkoa on rankattu tuonne kympin joukkoon, mutta parempi veikkaus taitaa olla kahden kympin joukkoon. Hyvät tehot tällä kaudella, mutta en näe Tarasenkossa esim. Filatovin tasoista potentiaalia, paremminkin sellainen 1-2-ketjun hyvä pelaaja, kuin joku dominantti 50 maalin tähti.
No jaa, toisaalta tulee Kane mieleen...
 
Viimeksi muokattu:

Scipio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Huomasin, että Lukon Antti Raannalla ei ole vielä varausta ja tämän kauden näytöt luulisi riittävän helposti varaukseen. Varsinkin kun on suomalainen maalivahti.
8 ottelua, 94,51 %, 1,63 päästettyä maalia ja 2 nollapeliä.
Ei huonot tilastot ja tällä hetkellä näyttää siltä, että pystyisi haastamaan Telqvistin aseman ykkösmaalivahtina.
Mikko Koskinen varattiin viime kesänä toisen kierroksen ensimäisenä. Riittäisikö Raannan taso toisen kierroksen varaukseksi?
 

Lennu

Jäsen
Suosikkijoukkue
1-3-1
Huomasin, että Lukon Antti Raannalla ei ole vielä varausta ja tämän kauden näytöt luulisi riittävän helposti varaukseen. Varsinkin kun on suomalainen maalivahti.
8 ottelua, 94,51 %, 1,63 päästettyä maalia ja 2 nollapeliä.
Ei huonot tilastot ja tällä hetkellä näyttää siltä, että pystyisi haastamaan Telqvistin aseman ykkösmaalivahtina.
Mikko Koskinen varattiin viime kesänä toisen kierroksen ensimäisenä. Riittäisikö Raannan taso toisen kierroksen varaukseksi?

En ole koskaan nähnyt Raannalta yhtään peliä, mutta aika pieneltä tuo otanta näyttää. Jos Telqvistin syrjäyttäisi ja jatkaisi samanlaisilla tilastoilla, niin sitten varmasti huomioitaisiin, mutta siihen en ota kantaa, riittäisikö se vielä toiselle kierrokselle.
 

Nile

Jäsen
Nhl.comin uudet draft-rankingit:tässä
Ehkä jopa hieman yllättäen Granlund on rankattu #1 Euroopassa pelaavista kenttäpelaajista. Ehkeivät ne kisat menneetkään niin huonosti suuren yleisön silmissä?
 

Johnnie

Jäsen
Nhl.comin uudet draft-rankingit:tässä
Ehkä jopa hieman yllättäen Granlund on rankattu #1 Euroopassa pelaavista kenttäpelaajista. Ehkeivät ne kisat menneetkään niin huonosti suuren yleisön silmissä?

Ehkä ei, tai ehkä se vaikuttaa, että muilla tuossa top-kympissä menivät kisat vielä huonommin ainakin statsien valossa. Eihän tuo nyt mikään ylläri ollut, sillä kaikilla muilla (Tarasenkoa lukuunottamatta) oli ja on seurajoukkeissaan roimasti surkeammat statsit ja ainoastaan juuri Tarasenko olisi voinut "haastaa" Granlundin tuosta ykköspaikasta, mutta ilmeisesti Miken parempi (tai "parempi) esiintyminen noissa kisoissa sai nhl.comin toimittajat kallistumaan Granlundiin

Joo, mutta sinälläänhän tuo on ihan merkityksetön lista, Granlund olisi ollut tuossa top-kolmosessa vaikka nuo U20 kisat olisivat menneet paljonkin tuosta huonommin, ja Granlund menee (ja olisi mennyt) joka tapauksessa viimeistään sijoilla 15-20. Oma veikkaukseni on että kaveri menee siihen kympin pintaan.
 

HockeyNator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, kaikki junnut
Bob McKenzien top30. McKenzien rankkaukset on luotu scouttien puheiden perusteella, joten ehkei Granlundin osakkeet tippuneetkaan mm-kisojen alisuorittamisen takia niin paljon kuin Suomessa pelättiin.

1. Taylor Hall
2. Tyler Seguin
3. Cam Fowler
4. Brett Connolly
5. Erik Gudbranson
6. Brandon Gormley
7. Alexander Burmistrov
8. Nino Niederreiter
9. Kirill Kabanov
10. Mikael Granlund
 

Unchained

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
ISS top 30 helmikuu.

Granlund 15. OMG1!!1, miten se näin? Oma suosikki Nino Niederreiter Atlantan kannalta sopivasti 11.

Sinällää ymmärrettävä sijoitus, sillä U20 kisoilla on vain helvetin suuri merkitys Draft-numeron kannalta. Itse kyllä veikkaan että siinä 9-13 sijoilla tullaan varaamaan, ja siitä parempi numero vaatisi playoffeissa helvetin kovia näyttöjä.
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Sinällää ymmärrettävä sijoitus, sillä U20 kisoilla on vain helvetin suuri merkitys Draft-numeron kannalta. Itse kyllä veikkaan että siinä 9-13 sijoilla tullaan varaamaan, ja siitä parempi numero vaatisi playoffeissa helvetin kovia näyttöjä.

U20 merkkaa paljon, mutta ei aivan niin paljon kuin luullaan, kyllä jatkuva hyvä suoritustaso on paljon kovempi sana. Siis varaustilaisuudessa, ranking nyt on sitä mitä se on, sehän on olemassa enemmänkin mediaa kuin joukkueita varten. Granlund on lopultakin pienikokoinen (voi toki jopa kasvaa vielä pituutta, lisämassan hankintahan ei tule olemaan suuri ongelma), ei todellakaan mikään raketti luistimilla ja laukaisutekniikka ei ihan pistä heittämään kärrynpyöriä. Ei silti, jos olisi kanukki tai jenkki, rankingiin tulisi automaattisesti viiden sijan verran korotusta. Toisaalta, jos olisi venäläinen, ranking saattaisi nykypäivänä pudota suoraan kakkoskiekalle. Monet seikat vaikuttavat, ja SM-Liigan tämänhetkinen taso koko maailman kuvassa on hiukan epäselvä, joka varmasti myös heijastuu scouttien rankkaukseen. Jos pelkkä pelisilmä ratkaisisi, Granlund olisi varmasti ihan siellä kärkipäässä.
 

Touho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomi, Minnesota
Nyt tietenkin tästä kommentista tulee varmasti monille mieleen, että "nyt hei valoja päälle" mutta kirjoitan kumminkin. Ei siinä että nämä kusisivat mutta nämä arviot ovat suuntaa antavia, ei todellakaan mikä silloin draftissa tulee. Se riippuu hyvin paljon joukkueesta, jos esim. puukäsi-joukkueella on varaus esim. seitsemäntenä niin eiköhän Granlund silloin mene.

Pulkkinen jo takuu varmaa draftitasoa á la Rajala
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös