Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

NHL-aiheiset podcastit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 11.11.2013 klo 09.53.

Tags:
 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyvä tietää, jää Johan Bäckmanin uusin kirjoitus sitten muille googletettavaksi.

  En keksinyt parempaakaan, mutta tämä ketju poistunee kohta, niin läskiks melkein voi heittää.
   
 2. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Lainaus:
  110% rakkaudesta lajiin tässä mennään.
   
 3. Rantojen mies Jäsen

  Sen verran olemme Suomessa etuoikeutettuja, että jos sinulla on unelma minkä haluat toteuttaa ja teet sitä kohti intohimoisesti duunia, hyvin todennäköisesti saat sen myös toteutettua. Hyvältä siis näyttää. Uskon kyllä että saan lukea kirjoituksiasi kymmenen vuoden päästä jostain valtamedian sivuilta, kunhan vain jaksat vuodattaa "muutaman hikipisaran" unelmasi eteen.

  Tsemppiä!
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jos nyt muistan niin voi laittaa kokeiluun podcastin. Ja blogiakin voin välillä lukea. Jos muistan.
   
 5. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Lisää sivut vaikka aloitusnäytölle. Iso peukku jos kiinnostaa.
   
 6. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hieno homma! Siitä vaan löylyä lisää ja kovaa tsemppiä niin tulee hyvä.

  Blogissa voisi ehkä käyttää suurempaa fonttia? Toki sen voi omalta koneeltaankin suurentaa mutta käyttäjäystävällisempi on jos se heti avatessa on helposti luettavissa.
   
 7. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Joo katsotaan miten saan muokkailtua sivun optimaaliseksi. Puhelimella näyttää hiukan ''kököltä'', jos on hirmuisen iso fontti.
   
 8. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Tämä ketju siis kulkee nimellä NHL-aiheiset podcastit, joten tässä muutama suositus.

  Tsn Bobcast
  The Full 60, vain jakson kuunnellut, mutta oli hyvä... haastatteluja yms
  Kimanttia
  Ja tietenkin Änäriradio, mun tekemä podi, joka ilmestyy aina tiistaina ja torstaina. Käsittelee jaksoissa 20-40 min tiettyä aiheitta.
   
 9. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Änäriradion kolmas jakso ulkona. Soundcloudista nimellä Änäriradio.
  Jakson aiheena sinivalkoinen trio. Perus höpinät. Ei menty liian syvälle, mutta pientä analyysiä.
   
 10. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hyvää duunia! Haaveilin sun iässä samasta hommasta, mutta lopulta musta tuli vaan pelkkä väsähtänyt fanboy, joka puutuneena tuijottaa joukkueensa pelejä yöstä toiseen, eikä jaksa kunnolla edes lyhyitäkään otteluraportteja katsomistaan peleistä raapustaa. Hoida homma kotiin. Kohti ääretöntä ja sen yli!
   
  Oskari Nikkinen tykkää tästä.
 11. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mängimies, Hawk #22 & Lico tykkäävät tästä.
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kuuntelen par'aikaa. Parasta kiekkopuhetta suomenkielellä. Melkein tuntuu siltä, että siellä on luettu Jatkoajan keskustelupalstaa.
   
 14. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Oho, oli mennyt itseltänikin ohitse moinen Ylen iltama, kiitos huomiosta @tiilk

  Syksyltä jäi mieleen, että taitaa olla Mäkinen ainoa laatuaan, joka suomalaisessa keskustelussa puhuu Niagara Falls'ista ja silti lausuu ainoastaan jälkimmäisen sanan englanniksi.

  Kuuntelinpa ensikerran Jatkoajan NHL-podcastinkin (Toronton fantasiamanageroinnit skippasin), kun oli Kekäläinen haastattelussa ja mies kiinnostaa aina. Haastattelijalle sellaiset terveiset, että loppua kohden puhe meni suht nopeaksi sekä epäselväksi. Koita myös pitää kysymykset lyhyinä. Tällaiset vielä korostui, kun vastassa oli ehkäpä maan parhaimpia suullisen taidon omaavia urheilupuolen ihmisiä. Muuten oli kyllä ihan mukavaa kuulla Kekäläisen mietteitä, joten haastattelusta kuitenkin positiiviset pisteet.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 08.15
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Täytyy päivittää omia kommenttejani, kun olen kuunnellut näitä NHL-aiheisia podcasteja nyt vähän pidemmän aikaa. Aika paljon on mieli muuttunut edellisen tekstin jälkeen, sillä nykyään Spittin Chiclets on nimenomaan se podcast, jota jaksan useimmin kuunnella. Kai se ukkojen tyyli vain vaati vähän totuttelua, että siihen pääsi kunnolla mukaan. Ja vaikka siellä on aika paljon sitä äijäilyäkin mukana, niin on siellä vastapainona sitten hauskaa läpänheittoa ja jopa vähän herkempiä juttuja.

  Uusimmassa jaksossa vieraana on pitkän uran NHL-tuomarina tehnyt Kerry Fraser, ja täytyy sanoa, että haastiksen aikana käytiin läpi useampia tosi mielenkiintoisia tarinoita ja anekdootteja. Eräs tarina liittyi esimerkiksi Matthew Barnabyyn, jolla oli tapana irrottaa mailasta rintakehään saadessaan tekohammas pois suustaan ja huijata tuomareita, että isku oli osunut suuhun. Ekalla kerralla huijaus meni Fraserille vielä läpi ja tuloksena oli 2+2 jäähy, mutta kolme–neljä päivää myöhemmin ei. Barnaby oli unohtanut, että matseissa oli sama tuomari.

  Muista NHL-podcasteista tulee nykyään kuunneltua 31 Thoughtsia sekä välillä The Full 60:a, Two-Man Advantagea ja Bobcastia, joka tosiaan on vähän sellaista setämäistä jaarittelua. Välillä se on aika sympaattista, mutta välillä myös vähän puuduttavaa.

  Mieluiten tulee silti kuunneltua ihan muita podcasteja, joista suosikkejani ovat tiedeaiheiset Hidden Brain ja The Infinite Monkey Cage. Niistä tulee jaksoja kuitenkin ulos sen verran harvoin, että NHL-podcastien kuuntelulle jää ihan riittävästi aikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019 klo 18.08
 16. mig24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Suomalaisista tulee kuunneltua Total hockey forever (joka tosin enemmän liiga-aiheinen), Änäricast sekä Kimanttia. Näistä tosin viimeinen on välillä aika puuduttavaa väkinäisien naururöhötysten kanssa, mutta sisältää kuitenkin Timosen insidejuttuja sen verran, että mielenkiinto on ainakin vielä riittänyt.

  Ulkomaisista 31 Thoughts ja Bobcast, joka kuten edellä todettu on kyllä välillä erittäin puuduttavaa setäilyä ja ihan muuta kuin jääkiekkoa. McKenzieltä odottaisin enemmän.
   
 17. Kannan oman korteni kekoon ja suositukset lähtee Seppäsen Urheilucastille, Kimanttia-podcastille ja näitten lisäksi suositukset saa myös NHL-löylyt.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Esko Seppäsen Urheilucast ihan hyvää settiä, vituttaa kyllä ne aivan saatanan pitkät mainokset siinä välissä ja se ylimainostus kaikkeen. Mutta hyviä aiheita aina välillä keksii, niin pitää niitä kuunella välistä. Kimanttia podcast on taas laatusettiä, vaikka samaa mieltä kuin ylempänä, että se jatkuva naururöhötys ja "Kimen maailmanparas nauru" on saanut vähän ylimitoitetut mittasuhteet. Mutta joo hyvää settiä kummatkin.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 20. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Onneksi Spotifyssa voi aina kelata 15s kerralla podcasteissa :D
   
 21. olliwaa Jäsen

  NHL-ilta | NHL-ilta: Playoffs-ennakko 2019 Perinteikäs Ylen NHL playoff ennakko. En nähnyt mainintaa täällä, joten laitetaan nyt vähän myöhässä, jos joku on ohi nukkunut. Ei kaipaa sen kummemmin esittelyitä, ne tykkää jotka tykkää.
   
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  "Pacioretty, Stastny ja Stone on kovia pelaajia, mutta jaksavatko sitten painaa kiekon perässä omaan päätyyn." Ika Lehkonen analysoi Mark Stonen puolustuspelaamista.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nyholm ja Mäkinen ovat hauskoja kuunneltavia, mutta kyllähän tuonne joku tältä palstaltakin pääsisi helposti kolmanneksi.
   
  Ferris ja V-G- tykkäävät tästä.
 24. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Riennän kehumaan kahta suomalaista, nimittäin Suplan NHL-playoffsia ja RadioPlayn Kimanttia. Jälkimmäinen lienee tunnetumpi ja jakaa todennäköisesti porukkaa Mäkisen vuoksi, mutta itse pääsääntöisesti pidän setistä. Sellaista aika lunkia mutta kuitenkin asiasisällöltään vähintään kohtalaista ja pääosin hyvää tavaraa, jota Timosen omat anekdootit maustavat. Kieltämättä tuo välillä ylimenevä hohotus pikkuisen tökkii, mutta pääosin ihan hyvää matskua.

  Jälkimmäinen sen sijaan oli mulle ihan sattumalta löytynyt, kun pitkästä aikaa Suplan avasin. Panu Markkanen on itselleni yhtälailla tuntematon toimittaja, mutta erinomainen sellainen! Ensinnäkin ääni on miellyttävä, tyyli sopivasti eteenpäin kuljettava mutta tarvittaessa yksityiskohtiin huomion kiinnittävä ja päärooli on selvästi ex-pelaajilla. Antaa tilaa, johdattelee kyssäreillään, mutta tosiaan osaa myös tivata tarkennuksia, jos huomaa sauman siihen, mutta siirtyy eteenpäin, jos pelaaja ei halua lähteä spekuloimaan tai avaamaan asiaa enempää. Vahva suositus tälle. Vieraina tähän saakka olleet 2x Ruutu, Helenius, Lehtinen, Väänänen ja Rautakallio.

  NHL-playoffs podcastissa keskiössä ovat pelaajat kokemuksineen, vaikka käynnissä olevaa kautta sivutaan paikoin, Kimanttia keskittyy pääasiassa ajankohtaisiin tapahtumiin muutaman teemajakson kera. Muut olen tällä haavaa jättänyt, kun joko podcastien toimittajat, kotikutoisuus tai sisältö muuten ei ole natsannut.
   
  Peppuli tykkää tästä.
 25. Tornados Jäsen