Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

NHL-aiheiset podcastit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 11.11.2013 klo 09.53.

Tags:
 1. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Nykyään puhelimella on helposti kuunneltavissa erilaisia podcasteja, eikä pelkästää mitään aamuradioiden lapsellisia vitsejä. Itselle nämä nhl podcastit ovat tylsien automatkojen ja koiralenkkien pelastaja, kun samalla voi kuunnella mielenkiintoista keskustelua siitä ainoasta oikeasta jääkiekkoliigasta.
  Ainoastaan välillä on hankala löytää sellaisia missä puhuttaisiin muustakin kuin Torontosta.

  Omalla listalla ovat nämä NHL beat writerit, Bob mckenzie ja kumppanit.
  Linkki

  Erittäin hyvä on myös Globe and mailin Hall Of Fame palkittu Eric Duhatscheck
  Globe and mailin

  Onko muita innokkaita podcastien kuuntelijoita, ja onko muita hyviä keitä kannattaa kuunnella?
   
 2. Kuoppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Itsellä kans tapana kuunnella autoreissuilla ja lenkeillä podcastejä. Tai no tähän asti on riittänyt vaan yks mitä tulee kuunneltua ja siltikään ehdi ihan kaikkia jaksoja kuunnella.

  Kyseessä on Marek vs. Wyshynski. Lyhyesti: huumoripitoinen kiekkopodcast, ei liian tosikoille. Kyseessä on ihan kavereitten oma kehitelmä entisen puck daddy radion pohjalle. Ei mainoksia ja/tai välimusiikkeja vaan yhtä soittoo koko setti. Itelle iskee hyvin kavereitten huumori. Vieraita on melko useesti ja Marekilla on loistava juttuvarasto mistä silloin tällöin kuulee hauskoja juttuja kiekkoon liittyen. Ilmestyy noin tunnin jakso joka arkipäivä joten kuunneltavaa riittää.
   
 3. Jancky Jäsen

  Hyvä että aiheesta tehtiin ketju, tuli nimittäin juuri toissapäivänä etsittyä jääkiekkoaiheisia podcasteja ja kovasti kiinnostaisi kuulla lisää ehdotuksia. Yksi jakso kuunneltuna Marek vs. Wyshynskia ja vaikuttaisi kovinkin viihdyttävältä podcastilta.

  Suomalaisista tullut kuunneltua Rightein Pakki-nimistä podcastia, joka myös vaikutti oikein pätevältä. Podcastista ilmestyy Liigaan ja NHL:ään liittyvät jaksot erikseen.
   
 4. Wiesellike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks & Kärpät
  Lainaus:
  Kaikki kuuntelemaan, jotka ei vielä kuuntele. Omasta mielestä paras podcast tällä hetkellä. Ei tosiaan tosikoille, koska huumori kuuluu oleellisena osana Marekin ja erityisesti Wyshin jutusteluun. Perjantaisin ohjelmassa on myös kiekkoaiheinen visailu Game Show Friday, joka on erittäin viihdyttävää kuunneltavaa. Varsinkin viime perjantain lähetys oli oikea helmi. Marek on siis Sportsnetin paikallinen teemuniikko ja Wyshynski tietenkin itse Puck Daddy.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2013 klo 13.23
 5. Riiseli Jäsen

  Marek vs. Wyshynski on mullakin listalla ykkösenä.

  Lisäksi tulee vieläkin kuunneltua Backhand Shelfin podcastit, vaikka taisin tykätä aiemmasta formaatista vähän enemmän, koska parempaa läppää.

  Orland Kurtenblogin podcastia puolestaan taisin jäädä vähän kaipaamaan, kun kaverit siirtyivät Pro Hockey Talkia veivaamaan.

  Noin muuten kuuntelen netitse Bostonilaista urheiluradio 98.5 The Sports Hubia joutessani.
   
 6. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Itse olen kuunnellut ESPN:n hockey today podcasteja. Tulee kerran viikossa ja keskustelua on noin 30 minsaa.
  Itse olen noista tykännyt, vaikkakin äänenlaatu saisi olla parempi paikka paikoin. Mutta pitää toki tutustua noihin muihinkin podcasteihin, sillä enemmänkin niitä kerkeisi työmatkojen aikana kuunnella.
   
 7. vormisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #LetsGoPens
  Eipä voi ku kehua tuota Marekkia ja Wyshynskiä. On tullu nyt työkaverin kanssa tavaks aina töissä kuunnella joka päivä ja pitää sitte jälkipelit kahvitauolla. Toissa perjantain littlest hobo jakso oli priimaa!  Harmittavaa, kun suomalaiset ei väännä oikeen minkäänlaista NHL podcastia. Menis työpäivät vieläki rattosimmiks.  Saa suositella, jos joku keksii jtn.
   
 8. Wiesellike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks & Kärpät
  Lainaus:
  NHL-aiheiselle suomalaispodcastille olisi kyllä tilaus. Yle joskus yrittää niitä NHL-iltojaan pitää, mutta niitä ei pysty ilman raivokohtauksia kuuntelemaan, kun tietämättömyys ja itäisen konferenssin palvonta on mitä on.

  Mäkinen ja Seppänen voisivat tehdä kiekkokultturiteon ja perustaa Viasatin sivulle podcastin.
   
 9. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Suomalaisten ongelma näissä on, että on joko liikaa tietoa tai luullaan että tietoa on, joka menee sitten brassailuksi, finglish-sisäpiiritykittelyksi ja egoiluksi. Jotenkin aina on jäänyt kuva, että nyt esitetään NHL-gurua tai muuten tuodaan itseä esille. Tai sitten katsotaan vain liikaa suomalaispelaajia, tai sitten ollaan vain muuten tietämättömiä (tai tiedot vanhentuneita). Näiden yhteissummasta sitten saa ravata myötähäpeän ja raivon väliä radion ääressä

  Kanukkien keskustelut on enemmän asiassa ja välillä sen vieressä mutta etusijalla on NHL eikä esim. henkilökohtaiset intressit. Lisäksi aitoa sisäpiiritietoa on ihan eri mitta-asteikolla kuin kotimaisilla toimittajilla (joilla toki on hyvät kontaktit vain suomalaispelaajiin ja välillä hyviä juttuja mm. kesätreeneistä).
   
 10. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Lainaus:
  Kyllä Suomessa osataan, jo otsikko "Boston idän ainoa oikea joukkue" kertoo oleellisimman tästä asiantuntijuudesta.
   
 11. Ektar Jäsen

  Lainaus:
  Bruins fanina täytyy todeta, että Pens ja Habs voidaan kyllä ihan hyvin laskea Bruinsin mukana näihin "oikeisiin" joukkueisiin. Ainakin pisteiden valossa. Toki historian ja imagon puolesta toki muutkin.
   
 12. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Tuohan oli lausahdus yhdestä kohtaa tuota podcastia. Sen syvempi merkitys taisi olla, että Boston muistuttaa eniten lännen isokokoisia ja fyysisiä joukkueita ja lienee siksi ainoa todellinen haastaja näille.
   
 13. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
  Jos jollakin kanavalla, esim. Ylellä olisi pelisilmää, kannattaisi palkata Lydman kommentaattoriksi esim. Sotsiin Kuuselan pariksi. Luulis olevan ajankohtaista tietoa pelaajista ja lajista. Sama ukko olis varmaan tuossa podcast-touhussa aika kova tekijä. Tämä siis sen haastatteluiden perusteella, fiksun ja supliikin oloinen äijä.

  Sent from my HTC One using Tapatalk
   
 14. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kaksikolta on tulossa ymmärtääkseni podcastia. Mikä on loisto juttu!
   
 15. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Viimeisimmässä (Jan 31.) Marek vs. Wyshynskin lopussa (83:45->) mahtava pätkä suomalaisten toimittajien perseilystä Pekingin olympialaisten loppupippaloissa, jännä homma ettei tuosta oo kirjoitettu mitään :P Taas saanu Suomi hyvää mainosta..
   
 16. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tuossa mistään perseilystä puhutttu, vaan kehuttiin suomalaisten urheilutoimittajien kykyä pitää hauskaa. Odotin kuvauksesi perusteella, että siellä olis jotain riehuttu.
   
 17. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Marek vs. Wyshynski show:ssa oli eilen vieraana Jarmo Kekäläinen. Keklun lisäksi show:ssa oli muutenkin vahva suomimaku, joten kannattaa kuunnella jos tämmöinen kiinnostaa.
  Tässä vielä suora linkki podcastiin: Marek vs Wyshynski keklu edition
   
 18. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Olen vasta vähän aikaa sitten tutustunut radio-ohjelmaan The Pipeline Show. Se keskittyy pohjoisamerikkalaiseen juniorijääkiekkoon kuten WHL:ään, yliopistokiekkoon ja muihin sarjoihin. Tämä ei varsinaisesti liity NHL:ään muuten kuin että siinä keskustellaan junioriliigoista ja -pelaajista, joista jotkut saattavat päästä NHL:ään asti. Esimerkiksi viimeisimmässä osassa oli mukana maineikkaan Wisconsinin yliopiston valmentaja, kuten myös Union Collegen. Erinomaista ja mielenkiintoista kuunneltavaa!

  Tässä linkki SoundCloudiin: https://soundcloud.com/pipeline-show
   
 19. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Näköjään jääkiekkoexpertti on aloittanut myös NHL-Podcastien vetämisen. Ilmeisesti joka sunnuntai on tarkoitus jauhaa änäristä ja pari jaksoa on nyt ilmestynyt. Tässä eka osa ja tässä toka osa.
   
 20. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Latasin Podcast sovelluksen puhelimeen, jotta helpottuu Kamraatit podcastien kuuntelu. Lisäsin myös satunnaisesti muutamia jenkkiläisiä myös seurantaan. Onko kellään heittää joitain radio-ohjelmia, joissa olisi mielenkiintoisia tavaraa, varsinkin NHL'stä?
   
 21. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Hunters
  Jatkoajan podcastin ja Yle Puheen Nhl-illan innostamana nostan ketjua ylöspäin. Linkatkaa podcastit jotka kannattaa ottaa kuunteluun!
   
 22. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Lainaus:
  Suosittelen lämpimästi Puck Podcastia. Kaksi kalifornialaista miestä, jotka nauhoittavat joka viikko (yleensä viikonlopun aikana) 2-3 tunnin mittaisen jakson. Miehet ovat tehneet podcastia jo 11 vuotta ilman, että viikkokaan on jäänyt välistä. Erityisen hyviä ovat Lätkäelokuva -arvioinnit, joita miehet tekevät kesällä, kun mitään muuta ei oikein tapahdu. Suosittelen kokeilemaan!

  Tässä vielä linkki podcastin kotisivuille.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  The Hockey PDOcast – Using analytics to better understand hockey

  Tuossa on hyvin mielenkiintoinen podcast kuunneltavaksi. Jaksoja tulee kolme kertaa viikossa. Suunnilleen.
   
 24. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Radio Rockin jokaviikkoisessa Total Hockey Foreverissä on käsitelty tällä kaudella jo parissakin jaksossa vain NHL-juttuja ja esimerkiksi viime viikon lähetyksessä Sami Hoffren antoi hyvää analyysia useamman suomalaisen pelaajan alkukaudesta. Nyholmillakin pysyy jutut paremmin lapasessa kun Rantanen ei ole naurattamassa kokoajan. RadioRock - Asenne on Rock