Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

NHL-aiheiset podcastit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 11.11.2013 klo 09.53.

Tags:
 1. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Joskus toisessa ketjussa maininnut Spittin Chiclets-podcastin. Hyvää läppää ja lähes joka kerta mielenkiintoisia vieraita. Juttua riittää lätkästä, mutta myös paljon muuta NHL-pelaajien elämästä ja arjesta.

  https://www.podcastone.com/spittin-chiclets?showAllEpisodes=true

  Linkki podcastone-sivustolle kyseisen podcastin jaksoihin.
   
 2. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Lainaus:
  Tämä on mun tämänhetkinen absoluuttinen lemppari, kun Marek vs. Wysh lopetti. Hyvin erilaista sisältöä ainakin itselle, kun on tottunut koko elämänsä kuulemaan hyvin epämääräistä mutuilua tästä pelistä. Tässä ei paljoa mennä aiheen ohi, mistä pidän. Hyvin tilastotieteellistä ja analysoivaa keskutelua joukkueista, pelaajista, pelin luonteesta, NHL:n luonteesta ja vieraiden perusteella päästään syvällekin näihin aiheisiin. Kannattaa ehdottomasti tutustua. Itselle tämä on avartanut paljon mieltäni jääkiekosta.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:
  WYshynski jatkaa vielä Puck Soupissa. TSN:n analytics on myös ihan kuunneltava.
   
 4. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Puck Soupia suosittelen itsekin, mutta jääkiekon ohella populaarikulttuurilla on iso rooli tuossa podissa. Enemmän viihteellinen kuin analyyttinen pod. Mutta Wyshynski ja Dave Lozo ovat hyvä kombo.
   
 5. jarruu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina, Florida, Boston
  Itsellä aktiivisesti päivittäin kuuntelussa Toronton "päälliköiden" Hockey Central @ Noon, jossa todella asiantuntevaa settiä koko liigan tapahtumista, vaikkakin maple leafs aika isossa roolissa. Vahvoja mielipiteitä sekä väittelyä. Toinen vähän rennomman fiiliksen podcast länsirannikolta --> Puck Podcast, jossa kalifornian kiekkokaverukset käyvät läpi kuluneen nhl-viikon tapahtumia melko kattavasti.
   
 6. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Törmäsin tänään The Full 60 podcastiin. Ja täytyy sanoa parin jakson kokemuksella, että jos haluat kuunnella pelkkää asia keskustelua änäristä, niin tämä on ehdottomasti paras NHL-podcast mitä on tarjolla. Jos jotain yksittäistä jaksoa pitää tällä kokemuksella suositella, niin jakson viisi John Chaykan haastattelu oli mielestäni loistava.
   
 7. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kiitos tästä vinkistä, kaikki tullut kuunneltua ja on kyllä asia meininkiä.

  Erittäin hyvää tietoa managementin toiminnasta varsinkin tältä Frankilta joka on pari kertaa ollut vieraana.

  Välillä pari jaksoa missä puhutaan vain toimittajien näkövinkkelistä ja ne ei jaksa kyllä minua ainakaan kiinnostaa. Yhdessä oli myös nainen kertomassa maalivahdeista ja ei kyllä pysty suodattamaan sitä että naiset puhuvat jääkiekosta.

  Danny Briere oli myös vieraana ja oli hyvää puhetta näin pudotuspelien aikaan. Kehui muunmuuassa kuinka hienosti Pronger 2010 pudotuspeleissä varasti kiekkoja ja huusi toimittajille jotta nuoret ja muu joukkue saisi keskittyä rauhassa ja kaikki huomio olisi keskitetty häneen. Saa vähän perspektiiviä miksi ne kokeneet pelaajat ovat tärkeitä pudotuspeleissä.

  Myös suomalaisille mielenkiintoista juttua Ville Leinosta. Briere kertoo että häneltä on useat pelaajat kyselleet kuinka hän pystyi pelaamaan Leinon kanssa niin hyvin vaikka Leino oli vaikea pelikaveri. Briere kertoi että Leino ei ollut tyypillinen give-and-go-pelaaja vaan tykkäsi imeä vastustajia itseensä ja käski Brieren vain hankkiutua vapaaksi jotta voi syöttää suoraan maalipaikkaan. Ihan hyvää juttua kun on itsekin tullut mietittyä mikä Leinossa oli vikana kun välillä kulki ja välillä ei.
   
 8. Antti Mäkisen ja Kimmo Timosen uusi podcast löytyy radioplay.fi -sivustolta. Ihan kivaa löpinää ja joka viikko pitäisi tulla uusi jakso. Pakko sanoa, että Mäkinen antaa TImosen puhua paljon, eikä yritä päteä liikaa, joten ekan jakson perusteella voi olla ihan hyvä ohjelma.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018 klo 13.02
 9. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kimen ääni on semmoinen, mitä ei halua jättää kuulematta. Mukavaa rennompaa keskustelua aiheesta kunnon lätkäjätkän näkökulmasta, pienellä savonmurteella viännellen. Vaikka onkin pintapuolista keskustelua, antaa kuulijalle jonkin verran eri perspektiivejä. Mukava puolituntinen kuunneltavaa lounaan ääressä. Lähtee seurantaan
   
 10. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Jos haikailee suomenkielistä podcastia uusilta tekijöiltä, niin kokeilkaapa Änäricastia. Pyritään olemaan viihdyttäviä ja puhumaan asiaa. Uusimmassa draftattiin NHL:n suomalaispelaajat, mikä oli ihan hauska harjoitus kaavoitella arvokkaimmat/parhaat pelaajat.
   
 11. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Itselläni on NHL-podcasteista seurannassa Devilsiin liittyvien ohjelmien lisäksi 31 Thoughts, ESPN On Ice with Wyshynski and Kaplan, Sportsnetin Hockey Central, Spittin Chiclets, The Full 60 ja The TSN Hockey Bobcast. Näistä The Full 60, 31 Thoughts ja Bobcast ovat ehkä parhaimmat, vaikka viimeksi mainittu onkin välillä vähän sellaista setämäistä jaarittelua. The Full 60 -podcastissa suosikkini on Darryl Belfryyn liittyvä jakso. Kyse on siis henkilöstä, jonka opastuksessa mm. Auston Matthews, Patrick Kane ja monet muut pelaajat ovat treenanneet kesäisin.

  Spittin Chicletsin äijäilyä en yleensä jaksa kuunnella, ellei vieraana ole joku erityisen kiinnostava pelaaja. Hockey Centralissa on aivan liikaa Torontoon (ja Nylanderiin) liittyvää asiaa ja Shannonin kommenteista en erityisemmin perusta, mutta kun ohjelmaa tulee podcastiin jatkuvalla virralla, niitä on tullut kuunneltua viime aikoina salilla. Wyshynski ja Kaplan on ihan jees ohjelma, mitä olen sitä silloin tällöin kuunnellut.
   
 12. khalima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Vaikuttaa oikein hyvältä, mutta oisko mahkua saada tuo Applen podcasteihin?
   
 13. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
 14. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Vislami, KaljaVeikko, olliwaa ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 15. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Terve Oskari.

  Hieno juttu että innostusta riittää. Kuuntelin podcastia pari minuuttia, ja sen perusteella olet huomattavasti viihdyttävämpi kuin esimerkiksi jatkoajan NHL-podcast, johon ei kyllä selväjärkinen ihminen aikaansa tuhlaa. Vilkaisin myös blogiasi. Tuotat kyllä paljon tekstiä. Laatu on vielä vähän niin ja näin, mutta tekemällä oppii. Muistutat kyllä minua samassa iässä 9 vuotta sitten. Jatka harjoituksia. Epäilen, että kirjoitusoikeutesi katoavat hyvin pian, sillä palstaa ei ilmeisesti saa käyttää mainostustarkoituksiin. Muistelisin ainakin, että vastaavia tapauksia on potkittu ulos palstalta.

  Ps. Se on Datsyuk, ei Datsuyk. Vertaa suomeksi, Datsjuk. Lajin suurinta pitää kunnioittaa sen verran, että nimi menee oikein ;)
   
  astraljava, Vislami, Kumielvis ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Ikäiseksesi kirjoitat kyllä kypsää ja asialllista tekstiä, selvästi on tullut vielä pelejä katsottua!
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Anna palaa vaan, tekemällä oppii! Tältäkin palstalta lukee aikuisilta(?) miehiltä(??) huonompaa tekstiä kuin teikäläiseltä.

  Suosittelen kuitenkin laittamaan näitä tonne omaan podcast-ketjuun ja linkin esimerkiksi omaan allekirjoitukseesi, niin silloin ei pitäisi kirjoitusoikeuksien kanssa olla ongelmaa.

  En ole satavarma onko se sallittua, mutta linkkejä saa jakaa kyllä ainakin podcast-ketjussa, mm. @Robu on niin tehnyt.
   
  Vislami tykkää tästä.
 18. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Pahoitteluni siitä, että ns. mainostin. En vain tiennyt, että se ei olisi sallittua. Vai onko? Haluan kyllä osallistua keskusteluihin, mutta ajattelin vain kertoa, että teen sisältöä NHL:stä. Haluan vain avata kaikki ovet ja kääntää kaikki kivet, jotta unelmani NHL-työn suhteen olisi joskus realismia. Pahoittelut, jos tein väärin
   
  olliwaa, jalperi, aessi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 19. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Hienoa, että nuorella kundilla on tavoitteita jo varhaisessa vaiheessa. Sinun ikäisenäsi 'I was headed for donuts...' Ainakin kuvainnollisesti.
   
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Soundcloud ei maksa käyttäjilleen trafiikista omassa profiilissa. Pikemminkin itse maksat lisää, jos haluat siellä enemmän kuin pari tuntia sisältöä jakaa. En näe myöskään Blogspot.com:issa mitään ansaintalogikkaa, joskin voin olla väärässä, mutta pointtina siis se, että jos rahallinen hyöty on ollut syy potkia blogejaan linkittäviä pois palstalta, niin tässä sitä ei kyllä mielestäni ole. Reippaasti osallistumaan keskusteluihin vaan @Oskari Nikkinen .
   
  Vislami ja Lico tykkäävät tästä.
 21. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Allekirjoituksessa ei saa olla linkkejä.
   
 22. Knutsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kings
  Otsikko on ainakin puoleensa vetävä. Lepo.
   
 23. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Juuri näin. 16-vuotias merkonomiopiskelija ei saa blogista tai podcastistaan mitään tuloja jne, joten mistään kaupallisen hyödyn tavoittelusta ei todellakaan ole kyse. 11 000 kertaa on suunnilleen blogiani katsottu, joten jos mainostajia on niin antaa tulla tarjousta. Toistaiseksi, pelkän näkyvyyden ja hymyn tavoittelua.
   
  Individual tykkää tästä.
 24. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Palstapoliisista päivää!

  Edit. Hienoa, että @Oskari Nikkinen on löytänyt oman juttunsa. Ei noista tosiaan mitään taloudellista hyötyä saa. Ainakaan noin pienessä mittakaavassa.
   
 25. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin no joo, tokihan sinne voi myydä mainostilaa, tai muuta yhteistyötä, jos blogi vallan suosittu on, mutta ihan puhtaasti rakkaudesta lajiin miun mielestä tässä edetään.