NHL 15 (Hockey Ultimate Team)

  • 214 150
  • 1 087

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Nyt täytyy kerrankin jakaa plussaa EA:lle. Tuli yritettyä noita playoffeja ja sain pelattua kaikki neljä peliä ilman mitään momentumin viittaustakaan. Välierässä kaatui joku ei niin hyvä joukkue 7-0 ja about samat taisi käydä finaalivastuksen kanssa. Amatööricup nyt siis pelattu ja seuraavaksi kokeiluun Pro kun seuraava playoff-ikkuna aukeaa. Vai mikä se toiseksi helpoin on.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Boldaus oma. Ottakaa nyt ***** videolle nämä kun en koskaan ole itse saanut kokea tämmöstä. :D Useasti maalilla häviöllä oleva vähentää ottelun lopussa syöttelyä, eli muuttaa pelitapaansa, ja yrittää sitä kautta päästä paremmin maalipaikalle. Luulisin että tässä on kyse enemmänki siitä ettei oma pelaaminen mukaudu vastustajan pelaamiseen kunnolla. ???

Muuten niin haluaisin kokea ja nähdä sen ettei tosiaan syötöt mene sinne minne itse suuntaa.
Niin, siis luultavasti kyse siitä onkin, etten osaa pelata kun vastustaja muuttaa pelityyliään tms. Siksi vähän kyselenkin :)

Olen paljon vitutusketjuunkin kirjoitellut, mutta luulen että syy on ihan vain se etten osaa. Tämä on eka HUT-kausi mulle ikinä (alle 10 online/kaveria vastaan peliä ennen tätä). Vei kauan, että sai tavallaan homman jujusta kiinni. Nyt tuli noustua 4-divariin statsein 6-2-2 (mulle tuo on hyvin). Viimeksi 4.-divarissa tuli kunnolla tukkaan - ei sitten mitään jakoa.

Tosiaan, pelasin sittenkin pari peliä tänään. Mahtava huomata, että oma peli on jopa kehittynyt! Kaksi voittoa, joissa molemmissa hävisin laukaukset (jopa aika reilusti), mutta voitot 3-1 ja 3-0. Puolustamista olen treenannut, ja vaikka molemmissa peleissä vastustaja sai lähes 20 laukausta, niin max 3 kutia/peli hyviltä paikoilta. Nyt sain voittomaalin hienolla kuviolla, jolla vastustajan pakisto meni ihan sekaisin. Sitten maalin kulmilta tyhjiin. Normi jatkislaiselle ei varmaan erityisen hieno maali, mutta itse en ole noita ennen paljoa tehnyt :) Lisäksi ilmeisesti reagointi hiukan parantunut, kun ylivoimahyökkäyksiä saa useammin. Hyökkäysalueaika myös kasvanut paljon, vaikka periaatteessa vastustajat pitäisi olla vaikeampia. Viime pelissä vain 12 laukausta, mutta sanoisin että maalipaikkoja silti useita (tyypit vetää oki kiekosta/maalista).

Malttia myös tullut, ei tarvitse aika taklata täysiä tai olla heti laidassa hyökkääjällä viilettämässä.

EDIT: Olen itseasiassa niin paska, etten edes osaa tallentaa noita typeriä tilanteita/maaleja. Nyt tuon maalinkin olisin halunnut pelin jälkeen katsella. Onko se mahdollista?
EDIT2: Eka peli 4.-divarissa ja 2-0 tuli turpiin. Vaikeaa tulee heti, kun vastustaja pelaa X-nappi pohjassa. Ei saa kiekkoa pois! No, jos tavoite olisi vaikka pysyä 4-divarissa. Paskat on kyllä mun tilastot, kun vertaa muihin jatkislaisiin...
 
Viimeksi muokattu:

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Millas ihmeella tuon vasyneen veskan saa takaisin pelaavaan kondikseen? Pitaako sen istua kakkosvahtina vai scratched vai miten? Gibson vasyneena jo 4 matsia enka saa takas millaan. Ja maksoinko jotenkin liikaa, kun sain juuri Oliver Ekman-Larssonin 1200 pucksilla? No, sainpahan ainakin tavoittelemani 1.pakin tosi halvalla!

edit. Kiitokset lakelle, Gibson jalleen mukana menossa.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Millas ihmeella tuon vasyneen veskan saa takaisin pelaavaan kondikseen? Pitaako sen istua kakkosvahtina vai scratched vai miten? Gibson vasyneena jo 4 matsia enka saa takas millaan. Ja maksoinko jotenkin liikaa, kun sain juuri Oliver Ekman-Larssonin 1200 pucksilla? No, sainpahan ainakin tavoittelemani 1.pakin tosi halvalla!

Pistä varamokeksi pelin ajaksi tai käytä väsymys-kortti, jos pelaan next genillä.
 
Mitähän nyt on tapahtunut. Toistasataa erilaista (pääosin palkinto-) kultapakkaa avattuna ja tähän mennessä paras pelaaja on ollut Jay Bouwmeester, mutta sitten tuli ensin Phillyn palkintopakoista Phil Kessel ja siitä innostuneena keräsin Toronton ja naps, sieltä tuli Parise. Eihän nuokaan nyt vielä mitään Crosbyja ole, mutta kuitenkin hyvää fiilistä tuo. Varsinkin kun olen luomassa nyt kakkosjoukkuetta pelkistä palkintokorteista.

Pelit vastaavasti tökkivät. Nyt on 3. divarissa käynyt kaksi kertaa peräkkäin niin, että olen ensimmäisestä viidestä pelistä voittanut neljä ja kuitenkin jäänyt rannalle ruikuttamaan nousun suhteen. Varsinkin jälkimmäinen oli kyllä hermoja raastava kokemus. Ensimmäisestä kolmesta pelistä suvereeni voitto, väliin yksi tappio ja sitten taas hieno 5-1-voitto ihan hyvästä pelaajasta ja jengistä. Seuraavaksi kaksi peliä nollilla, toisen hävisin 0-1, toisen 0-2. Seuraavat kolme peliä tukkaan jatkoajalla/rankkareilla ja nousu pisteen päähän. Ja kaikkia kolmea peliä johdin, Viimeistä jopa 4-1 kahden erän jälkeen, mutta sitten kävi "Suomet" ja yritin pelata varovaisesti -> kaverille kaksi maalia ja paskat housussa yritin hakea omaa peliä kuntoon -> viimeisellä minuutilla tasoitus ja kaveri iski voittomaalin jatkoajan viimeisellä puoliminuuttisella ja ei muuta kuin alusta kolmosdivaria. No, uusi kausi on alkanut vaihteeksi kahdella voitolla, kai sen sulamisen voisi aloittaa jo tässä vaiheessa.

Joku valitteli aikaisemmin ongelmaa oikeiden laitahyökkääjien saamattomuuden kanssa ja itse painin tismalleen saman ongelman ääressä. Tutkaparit Bergenheim - Barkov, Huberdeau - Bjugstad, JJokinen - Weiss ja Upshall - OJokinen toimivat vielä jotenkuten, mutta oikealla pelaavat ovat kassalla ja pahasti. Siellä on koitettu Kopeckya, Hayesia, Wheeleriä, Eberleä, Hortonia, Frolikia, Ryania ja ties ketä, mutta kun ei toimi niin ei toimi. Varsinkin Bobby Ryan oli kyllä viimeinen tikki. Kymmenen peliä ykkösessä, -6. Kuitenkin jo pitkään yhdessä ollut Barkov - Bergy on päälle 30 plussalla tehotilastossa ja ennen tuota miinuspelit ovat olleet harvassa. Bergenheim on kyllä oman jengin tukipilareita varsinkin alivoimalla.
 

motamoro

Jäsen
Jotain hyvää sentään noissa tarjouspakkauksissa, että pystyy keräämään useampia joukkueita kun kalleimmat pelaajat halpenevat inhimillisille hinnoille. Toisaalta vaikea ennustaa markkinoita kun viime viikonlopun megapackin aikana keräsin Rangersin ja nyt on jäämässä melkein Lundqvistista luu käteen, kun ei vain mene kaupaksi sillä hinnat ei normalisoidu markkinoilla tuon pakan jäljiltä tarpeeksi korkealle (ostin 123k hintaan ja toiveissa oli saada 140k, nyt 132k hinnalla myynnissä eikä ole mennyt kaupaksi). Varaahan on laskea tuohon 130k tasalle, että jäisi omilleen verottajan jäljiltä.

Toisella yrittämällä ja kokonaisuudessa 11. kaudella tuli muuten 1. divarin title saavutettua. Mistähän sitä nyt kerää motivaatiota/haastetta peleihin.
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Huhhuh, tulipahan kaksi maistuvaa voittoa. Ensimmäinen peli sitä perinteistä momentumia. Kaksi erää ei onnistu mikään, peli kaverille 0-3. Kolmannessa erässä alkoi kääntyä meikäläiselle ja tulin 2-3:een. Peliä jäljellä 15 sekuntia, kun käy kauhea munkkipulla. Kiekko pomppaa yhden meikäläisen ja yhden kaverin pelaajan lavan ylitse ja Alexander Steen pääsee läpiajoon. Kiekko varmasti häkkiin ja jatkoille. Jatkoille sitten 3-4-alivoimalla Tyler Seguinilla läpi ja kaksi pinnaa himaan.

Jälkimmäiseen peliin tulikin sitten "kevyesti" massijengiltä haiskahtava ruotsalainen tiimi. Pakisto mallia Weber-Doughty, Karlsson-Suter, Pietrangelo-Keith. Hyökkäyksessä Ovechkinit, Buret ja kumppanit, Matt Duchene "huonoin" hyökkääjä. Eipä tuo tehnyt mitään muuta kuin laidasta nopeilla ukoilla sisään ja etuyläseen. Sain puolustettua tuon aika hyvin pois ja jätkä alkoi sitten tulistumaan. Puolusti aivan päin persettä ja taululla ottelun päätytty 9-2-lukemat. Kyllä muuten maistui, kun kerrankin pomppi itsellekin parissa maalissa.

Reilu parikymmentä kautta nyt HUTia takana ja paikka vakiintunut ykkösdivariin, pariin kertaan tullut voitettua ja pari kertaa pinnan päähän. Tällaisella joukkueella tällä hetkellä:

Skinner - Spezza - Seguin (C->RW)
Steen - Krejci - Oshie
Bödker - Bäckström - Okposo
Hanzal - Stoll - Cammalleri

Shattenkirk - Hedman
Barrie* - Hamhuis
Sekera - Bieksa

Lehtonen
Hiller

*= "Kiekollisempien" parien pakit tosiaan vaihdettu toisinpäin. Kaikki hankittu puckseilla pl. Barrie, pakoista tuuri täyttä p*skaa ja rahaa en käytä. Hedmania voi suositella kyllä ihan jokaiselle!
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Eilen otin pari peliä ihan kunnolla pataan ja ei tuntunut mikään onnistuvan. Oma maalivahti (Varlamov/Lehtonen) päästi molemmissa peleissä 11 vedosta 5 sisään ja kentällä olleet Spezzat, Skinnerit, Seminit, Voracekit, Modanot eivät saaneet yhtäänmitään aikaiseksi.

Noh, tänään otin uuden yrityksen ja hankin joukkueeseeni pelkästään niitä tummempia nhl-pelaajakortteja tyyliin Frolik, Kelly, Peverley, Haula, Kucherov, Demers, Stralman, Gleason, Vokoun... Tuloksena kaksi tiukkaa voittoa kahdesta pelistä. Oma maalivahti tuntui torjuvan paremmin kuin koskaan, pelaajat osasivat sijoittua oikein ja omat botit teki muutakin kuin ottivat jäähyjä. Helvetin paljon mukavampi oli pelata. PS3 pelailen ja palkat oli uuden joukkueen myötä vähän alle 27k.

Hienosti on kyllä EA pilannut tämän pelimuodon kun tasoituksia vastaan pitää kikkailla tällälailla pitämällä parhaat pelaajat vaihdossa. Dont hate the player, hate the game.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hienosti on kyllä EA pilannut tämän pelimuodon kun tasoituksia vastaan pitää kikkailla tällälailla pitämällä parhaat pelaajat vaihdossa. Dont hate the player, hate the game.

Suurempi syy löytyy varmasti siitä, että seuraavan pelin vastustajan taso voi olla vaikkapa 40 pykälää korkeampi tai matalempi kuten minun viime peleissäni(kuvalinkki alhaalla). Tämä on kyllä harmittavaa ettei tiedä osaako vastustaja pelata vai ei, kuvassakin siis pari top100-äijää ja pääosin muuten aloittelijoita. Kyllä siellä kentällä kannattaa olla parhaat mahdolliset kehissä, alle 86-nopeuksisilla ei voi häävisti pärjätä kovempia vastaan kun ei vaan kerkeä mihinkään.

50-13-1

Eipä tuo statsi parempaan päin ole menossa kun ei riitä maltti eikä aika tehdä pelaajakauppoja joilla voisi saada parempia äijiä tai buustattua äijistä parempia.
 

Liitteet

  • hut_pelit.jpg
    hut_pelit.jpg
    957,4 KB · kertaa luettu: 693

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Äh noi tasoitukset on ihan paskapuhetta. Kyllä se peli alkaa kulkemaan, kunhan vaan tahkoaa eteenpäin. Tappioputkea seuraa usein voittoputki, vaikka kokoonpanoon ei koskisikaan. Usein tulee matseja, joissa syötöt menee päin helvettiä, eikä mikään toimi, mutta kyllä se on aina jossain kohtaa kääntynyt.
 

Anonymity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olen samaa mieltä, että nämä tasoitukset on ihan hölynpölyä. Itselläni nyt alla sellaiset reilu parisataa peliä, enkä ole huomannut tälläisiä toistuvia tasoituksia. Välillä sujuu ja välillä ei, mutta eikö se nyt ole oikeestikin näin.

Voi tietysti olla se, että itselläni ei tälläisiä supertähtiä ole, joten aika keskiverto joukkueella painetaan menemään. Voihan nämä supertähtiä viliset joukkeet vedota aina häviönsä tasoituksen piikkiin.

Parhaat vastustajat ovat olleet tälläisiä, joilla ei ole kokoko joukkue supertähteä täynnä. Näitä Crosby joukkueita on tullut vain muutama vastaan, mutta heidän pelityylistä on huomannut sen, että eipä ne kummoisia pelaajia edes ole ja luotetaan siihen, että Crosby tekee jokaisesta laukauksesta maalin.
 
Monta kertaa olen täälläkin itkenyt, kun pakoista tulee pelkkää kuraa. No nyt sitten ostin vielä yhden pienen kultapakan. Katsoin alkuun, että sama hatullisen sisältö taas. Sekoitin yhden kortin free agent -korttiin, kun pohja oli musta. Toisella katselmuksella valkeni ja tuli vähän tuuleteltuakin. Lemieuxin Mariohan se siinä.

Pari matsia ehdin testata. Aika verkkaisesti liikkuu, mutta syötöt napsahtelee one timereissa juuri niin kuin pitääkin. Laukausta olen vielä säästellyt. Päällikköaineista ja nyt ei tarvitse enää Eric Staalia katsella ykkössentterinä.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Onko muilla HUTissa ilmaantunut aivan sietämätöntä lagausta tässä parin viimepäivän aikana? PS3 alustana ja Soneran valokuitu käytössä.

Äh noi tasoitukset on ihan paskapuhetta. Kyllä se peli alkaa kulkemaan, kunhan vaan tahkoaa eteenpäin. Tappioputkea seuraa usein voittoputki, vaikka kokoonpanoon ei koskisikaan. Usein tulee matseja, joissa syötöt menee päin helvettiä, eikä mikään toimi, mutta kyllä se on aina jossain kohtaa kääntynyt.

Itsekin olen ollut huomaavinani, että edellisistä versioista poiketen vastustajan rosteri ei kyllä vaikuta omaan tekemiseen. Sen sijaan EA:n idioottimainen draamankaaripaska sen kuin jatkuu, eli välillä joutuu pelaamaan "vajailla", juurikin syötöt menevät mihin sattuu, poket ei toimi ja puolustus päästää vastustajan koko ajan ylivoimahyökkäyksiin/läpiajoihin. Tämän ominaisuuden voisi pelistä poistaa, kyllä niitä tunteita syntyy peliä pelatessa muutenkin...
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Ikuisena skeptikkona sanon, että nyt EA on ainoastaan joulumielellä. Ikinä ei pakoista mitään, paras pelaaja luokkaa Valtteri Filppula (siis myyntiarvoltaan). Nyt sitten ostin ihan huumorilla yhden kultapakan ja katsoin ensin, että jaa, taas perus Bergenheimit ja Saadit. Mutta hetken ihmeteltyäni tajusin, että sieltähän tuli Carey Price! Samantien myyntiin, pitäisihän tuosta tulla tuollainen 90k ainakin.

Kyllä tuli sitä kuuluisaa joulumieltä itsellekin aimo annos lisää.
 

Lazion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Toi EA:n pukki jotain lahjaa tännekkin, kun viidestä kultapakasta tipahti ensin Modano, seuraavasta Getzlaf ja viimeisestä Hall.. Jotain 300k pucksia taitaa ropsahtaa tilille ja saa pari uutta kokoelmaa kerättyä.

Oma joukkue on lähinnä kokoelmapakoista kasattu (tähdellä merkityt ostettu):

Pacioretty - Bäckström - Kessel
E.Kane* - Couture - Voracek*
Skinner - J.Staal - Hudler WC
JVR - Santorelli ToW - Okposo*

Phaneuf - Letang
Sekera - Byfuglien*
Alzner - Green

Rask - Howard

Ihan tyytyväinen tuohon tiimiin, tosin Staali kolmosen senaksi aivan liian verkkainen, sekä puolustuksesta taitaa mennä kaikki paitsi Letang ja Big Buff vaihtoon.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Eilen tuli alotettua HUTin peluu kun änärin sain käsiini. Joukkue on jo lähes kokonaan uudistettu lähinnä suomalais ja Flyers-värein. Pikkuhiljaa joukkuetta paremmaksi ja tavoitteena olisi kasata joukkue Giroux'n ympärille.

Alku oli hieman tahmea mutta nyt on alkanut voittoja kertyä, saldona 11-5-2. Tuleeko teillä muuten välillä "Tietojen noutaminen epäonnistui, yritä myöhemmin uudelleen." kun koitatte mennä matsiin?

Voracek-Filppula-Simmonds
Jokinen-Barkov-Bergenheim
Komarov-Haula-Granlund
Joensuu-Korpikoski-Rosehill

Streit-Vatanen
Määttä-Ristolainen
Hillen-Junnupaska

Niemi
Raanta
 

Ribals

Jäsen
Eilen myin koko joukkueen pois ja tänään ja huomenna olisi tarkoitus ostella pelaajia, kun hinnat todennäkösesti tippuu joulupakan tultua. Nyt kummiskin odotellaan, että saisi yhteyttä nettiin koko konsolilla.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
EA antanut änäriin jonkun Holiday Packin Hutissa, tosin sen pääsee lunastamaan vasta kun noi liskot rauhottuvat.

Eipä näkynyt mitään ilmaispussia HUT:ssa, kun sinne vihdoin äsken pääsin. Siirsin tämän tänne, kun ei oikein Fifa-ketjuun tämä kuulu.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Nyt on pojat vuoden rahastus EA:lla menossa. 30 euron paketit myynnissä / 250k coins. 42 rarea sisältää ja tuli katsottua kun joku jannu availi joku 7 pussia ja paras mitä sai, oli Kesler, Howard x2, Kronwall ja Fleuryn TOW, jolla on huikean naurettava 21k myyntiarvo.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös