NHL 14:n vitutusketju

  • 133 964
  • 472

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Olin 1. erässä häviöllä 3-0 ja päätin vaihtaa veskaria. Harding sai tehdä tilaa Bäckströmille. Peli jatkuu. Itellä viisi kenttäpelaajaa kentällä, ei maalivahtia. Mitä vittua? Kaveri tekee tyhjiin ja voi sitä kiroamisen määrää. No, sitten saatiin veskari maalille ja raavittua voittokin tuosta vielä, mutta mitä helvettiä nyt taas, EA?

Lisätietoa. Mikä pelimuoto? Online? Offline?

Sanoisin että oikeutettu voitto kyllä tuo.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Quebec Nordiques
Lisätietoa. Mikä pelimuoto? Online? Offline?

Sanoisin että oikeutettu voitto kyllä tuo.

Ihan perus online-versus vääntö.

Joskus muistan käyneen samaa pelimuotoa pelatessa niin, että jos vaihdat veskaria heti kaverin tehtyä maalin, niin se mun veskari lähtee seuraavan keskialoituksen aikana spurttaa vaihtoon ja sieltä kampeaa 2. veskari tilalle. Ei voi siinä tauon aikana vaihtua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiukan kyllä vituttaa ihmiset sparripeleissä, kun tuntuu kahden maalin johto vastustajalle ottelun alussa katkaisevan selkärangan. Toki yleensä nämä lähtijät ovat aina niitä, jotka omalla paskuudellaan ovat tappioaseman aiheuttaneet. Eilen illalla juuri oli hyvä 6 vs. 6 lähtötilanne ja peli vaikutti suhteellisen tasaiselta. Oma jengi sai hiukan tuurilla pari maalia ja ennen erän loppua tehtiin vielä 3-0. Ottelu loppui sitten siihen, kun kaikki vastustajan pelaajat lähtivät. Ihan kuin 3-0 johto olisi mahdoton kiriä kiinni.
Toki päinvastainen tilanne on sitten, kun omassa jengissä on jotain tunareita, niin sitä oikein rukoilee heidän lähtevän pois. Monta kertaa käy niin että vastustaja heittää sen 3-0 heti kärkeen ja 6 vs. 6 alkanut peli muuttuukin siihen, että olet kahdestaan enää jonkun kanssa siellä. Monta kertaa tekoälyn laittaminen aggressiiviseksi ja hyvin yhteen pelaamalla tulee hienoja comebackeja tehtyä.

Muistan yhden pelin kun ensimmäisen erän jälkeen olin ainoa ihmispelaaja enää jäljellä omalla puolellani. Laitoin teköälyn aggressiiviseksi ja nousin 5-0 tilanteesta voittoon.

Yksi asia joka eniten vituttaa on nuo helvetin kiekonpäätäjät. Aivan sama missä nämä sankarit ovat, niin nakutus kuuluu ja yksikään syöttö ei tule heille perille. Eilen juuri taisin syöttää saman sankarin läpiajoon neljä kertaa, mutta koska se nakutti edelleen sitä syöttöpyyntöä, niin kiekon saatuaan sieltä lähti aina se syöttö vanhalla komennolla. Luultavasti nämä sankarit ovat niitä jotka käyvät pelin jälkeen aina haukkumassa pelin pystyyn EA:n foorumeilla.
Toinen mikä vituttaa on puolustajat, jotka luulevat olevansa erikkarlssoneita. Hyökkääjät lähtevät rintamassa ylöspäin, niin pakki leipoo kiekon kanssa omassa päässä pikkukivaa ja sitten kun hyökkääjät ovat jo pysähtyneet paikoilleen hyökkäyssiniselle, niin sitten tulee joku syöttö joka päätyy aina pitkäksi kiekoksi. Nämä samat sankarit myös hyökkäysalueella kiekon saatuaan yrittävät väkisin leikata keskelle hakemaan lämäriä ja suurin osa tilanteista päättyy vastustajan pokeen ja läpiajoon. Kun ei ole peliälyä, niin ei ole.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Hiukan kyllä vituttaa ihmiset sparripeleissä, kun tuntuu kahden maalin johto vastustajalle ottelun alussa katkaisevan selkärangan
Nyy puhut asiaa. Ensimmäiset kaksi peliminuuttia ovat ratkaisevia: jos siinä ajassa tulee maali tai kaksi, 3/5 joukkueesta lähtee veke. Tämä on erittävän rasittavaa, varsinkin kun pelaan pakilla. Pahimmillaan oma mokke on joku pärisevä jonne joka päästää kaikki vedot samaan aikaan kun hyökkääjät päivystää vastustajan siniviivalla ja rämppäävät ärkakkosta. Puolustajat koittaa pitää peliä pystyssä, mutta eihän se onnistu.

Yleensä se menee vielä siten, että siitä 3-0 tappioasemasta kyllä noustaan kahden erän aikana, kunhan kukaan ei quittaa tai luovuta.

Onneksi sain GTA V:n joululahjaksi, niin ei tarvitse tätä paskaa enää vähään aikaan kärsiä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mie en ymmärrä tätä ainaista valittamista,sparripelit ovat mitä ovat. Jos arvotaan satunnaiset 12 pelaajaa kentälle niin voiko pelin tasosta odottaa suuria?
Minulle on aivan yks ja haile miten kukin perseilee kentällä siksi yleensä pelaan pakkina sillä omalla puolustamisella pystyt parhaiten vaikuttamaan pelin ja kanssa pelaajien kulkuun. Se on jännä jos jakelet syöttöjä jokaiselle niin viimeistään 2 erässä jokainen joukkueesta syöttelee ja pelikin voi olla nautittavaa. Kuitenkin suosittelen sinulle siirtymään johonkin 6vs6 tiimiin ja käymään vain satunnaisesti sparreissa.
 
Tämäkin kertoo osaltaan siitä, kuinka juostenkustu NHL pelisarja on. Itse odottelen siihen asti kunnes tulee viimeistelty NHL kauppoihin.. vuonna 2030 ?
Turhaa leimata koko pelisarjaa, helvetin kovaa määrätietoista pitkän tähtäimen duunia se on vaatinut että pelimekaniikka on vuosien saatossa saatu tähän kuosiin, ja sen johdosta EASHL onkin timanttia ja sitä voi hyvin mielin kutsua simulaatioksi, jos pelataan 5v5 tai 6v6. Aika kova suoritus tekijöiltä ja joku vuosittainen 60e on palvelusta aika nimellinen korvaus.

Siinä olet oikeassa, että eihän niitä juosten kustuja väkisin myyntilukujen kasvattamiseksi mukaan väännettyjä paskamoodeja huijaavien bottien kanssa kannata minunkaan mielestäni pelata lainkaan. Tai olisihan niistä varmaan lapsena saanut jotain irti kun pelaaminen oli elämän sisältö ja mielikuvitus korvasi pelien puutteet.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Mie en ymmärrä tätä ainaista valittamista,sparripelit ovat mitä ovat. Jos arvotaan satunnaiset 12 pelaajaa kentälle niin voiko pelin tasosta odottaa suuria?

Ainakin muissa peleissä voi. Mm. Call of Duty:issa arvotaan saman verran pelaajia, game modesta riippuen jopa 24, mutta silti pelin taso on usein hyvinkin korkea. Tai no, ei joukkuepeliä vaativaa peliä voi verrata sooloiluräiskintään. Mutta aika perseestä, jos puolet pelin pelimuodoista (kaikki offline, sparrit...) on käyttökelvottomia.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Ei nyt varsinaisesti itse peliin tai sen sisältöön liity, mutta yleisesti ihmetyttää tuo hinnoittelupolitiikka. PS Storessa peli maksaa 70€ samalla kun FIFAT ja muut EA:n urheilupelit ovat siinä viidenkympin tienoilla. Sama juttu kaupoissa, änäri maksaa selvästi enemmän. En siis peliä omista vielä, mutta tarkoituksena olisi kun en ole näitä pitkään aikaan pelaillut, viimeksi NHL 09 PC:llä.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Ei nyt varsinaisesti itse peliin tai sen sisältöön liity, mutta yleisesti ihmetyttää tuo hinnoittelupolitiikka. PS Storessa peli maksaa 70€ samalla kun FIFAT ja muut EA:n urheilupelit ovat siinä viidenkympin tienoilla. Sama juttu kaupoissa, änäri maksaa selvästi enemmän. En siis peliä omista vielä, mutta tarkoituksena olisi kun en ole näitä pitkään aikaan pelaillut, viimeksi NHL 09 PC:llä.

Änäripelaajat ovat selvästi keskimääräistä rikkaampaa(...) väkeä. Siellä on HUT-pelimoodissa myynnissä joko pelin omana valuuttana, 750 000 kiekkoa, tai ihan aidolla rahalla ostettavissa korttipakka hintaan 30 euroa. Siis jumalauta, lähestulkoon pelin hinnalla saat ehkä mahdollisesti vähän parempia pelaajia tuohon pelimuotoon.

Eikä selvästikkään ole mikään harvinaisuus että satanen laitetaan päivässä noihin pakkoihin kun lukee konsolifiniä. Mietin syksyllä muutaman euron satsausta EASHL-peliin ja sekin oli vähän siinä ja siinä kun periaatteesta ei viitsisi pelin sisällä käyttää oikeaa rahaa.

e. ...
 
Viimeksi muokattu:

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Live the Life. Yritän pelailla tuota, että saisin EASHL:ään boosteja avattua. 33 pelin jälkeen olin NHL:n maali- ja pistepörssien kärjessä. Silti en peleissä päässyt vetämään rankkareita. Erään rankkareilla (jälleen) hävityn pelin jälkeisessä haastattelussa menin sitten toteamaan, että "valmennusjohto voisi katsoa keitä laittaa rankkareita laukomaan". Sen jälkeen olin "heikoilla jäillä". Sitten seuraavan ottelun jälkeen tultiin kysymään, että mitä Jaromir Jagrin myyminen vaikuttaa joukkueeseemme. Totesin GM:n tehneen virheliikkeen.

Sen seurauksena minut lähetettiin NHL:n ykkösketjusta AHL:ään ja kakkosketjuun. NHL:n maali- ja pistepörssin ykkönen siis. No, 16 AHL-ottelun jälkeen olin sekä NHL:n että AHL:n maalipörssin ykkönen.

Hauskinta tässä on se, että GM totesi panneensa minut kauppalistalle. Eipä ole kaupannut...
 

Gorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, LA Kings
Hiukan kyllä vituttaa ihmiset sparripeleissä, kun tuntuu kahden maalin johto vastustajalle ottelun alussa katkaisevan selkärangan.

Tämä!! Loistoesimerkki parin päivän takaa, olimme parin minuutin jälkeen 0-2 -tappiolla. 5-5 oli pelaajien lukumäärä ja omasta tiimistäni lähti siinä vaiheessa kolme menemään, hävisimme viimesten minuuttien aikana 2-3.

Taannoin eräässä pelissä oli yksi todellinen supertähti, ainakin kokonaisarvon mukaan (80+). Herra vain sooloili eikä vahingossakaan syöttänyt kuin äärimmäisessä hädässä ja yleensä erittäin ahtaaseen paikkaan. Muutaman kiekonmenetyksen jälkeen olimme nopeasti 1-3 tappiolla. Minä en tämän jälkeen syöttänyt hänelle edes vahingossa ja aika nopeasti muukin joukkue ymmärsi että kuka on mätä omena. Supertähtemme sitten päätti heittää pari omaakin ja parin epäonnistuneen jalkakynän takia lähti sitten 1-6 tilanteessa. Ottelun hävisimme jatkoajalla 6-7....

Tuntuu jotkut unohtavan että joukkupeleissä pärjää paremmin yhteistyöllä. Tästä hyvänä esimerkkinä olen ollut mukana kunnon murskajaisissa jossa allekirjoittaneen puolella arvot olivat 56-71 ja vastustajan heikoin jotaa 78. Eli sopivassa porukassa nämä sparritkin ovat erittäin hauskoja matseja. Joskus tappiotkaan eivät ota päähän kun peli on periaattessa mennyt ihan mallikkaasti ja toisinaan omaa poistumista estää, että tästä tulee voitto vaikka peli on täyttä kuraa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Sparripeleissä ylivoimaisesti eniten vituttaa "bobbyorrit", joita ei kiinnosta puolustaminen yhtään, eräästä pelistä taisin kerätä 1+2 mutta tehotilasto jotain -7, kun pakit pyöri koko ajan hyökkäyksen ylimpänä. Toinen sitten lähti kesken ja toiselle laitoin viestiä lontooksi, että puolusta. No, ihan vaan vittuillakseen kaveri ei enää tullut puolenkentän alapuolelle...

Perseileviä veskareita tekisi myös mieli syyttää, mutta itse en ole sitten NHL 12:n saanut molarilla mitään kiinni. Jos joku ei syöttele, niin se ei haittaa, jos kaveri painaa kiekon verkkoon kovemmalla prosentilla, kuin itse.

Be a GM:ssa vituttaa tähtipelaajien jatkuvat loukkaantumiset parhaalla lääkintätiimillä, sekä oman veskarin jatkuva sulaminen. Tänäänkin pelasin pari matsia alusta loppuun, ekan voitin 5-0 kotona, seuraavassa matsissa vieraissa ainoastaan Stamkos oli omalla tasollaan. Mike Smith päästi 7 maalia 13 vedosta ja muut pelaajat pomputtivat joka kiekkoa ja olivat järjestään vastustajaa hitaampia. Ai niin, Justin Peters torjui toisessa päässä 41 vetoa...kele.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
HUTissa ei vissiin oikeasti voi edes ihan pelin alussa poistua pelistä saamatta häviötä tilastoihin? Todella ärsyttävää joutua pelaamaan lagaajien kanssa kokonaisia pelejä...
 

Anenthran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Tampereen Ilves
HUTissa ei vissiin oikeasti voi edes ihan pelin alussa poistua pelistä saamatta häviötä tilastoihin? Todella ärsyttävää joutua pelaamaan lagaajien kanssa kokonaisia pelejä...

Kyllä ensimmäisen minuutin aikana voi poistua niin ettei peliä tilastoida. Yleensä ainakin viiveen ehtii huomaamaan heti ensimmäisen minuutin aikana, niitä en pelaa itsekään missä pelaaja tottelee sekunnin päästä käskystä.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kyllä ensimmäisen minuutin aikana voi poistua niin ettei peliä tilastoida. Yleensä ainakin viiveen ehtii huomaamaan heti ensimmäisen minuutin aikana, niitä en pelaa itsekään missä pelaaja tottelee sekunnin päästä käskystä.

Ensimmäisen peliminuutin vai "oikean minuutin"? Mielestäni lähdin melkein saman tien, mutta silti tuli tappio tilille.
 

Anenthran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Tampereen Ilves
Ensimmäisen peliminuutin vai "oikean minuutin"? Mielestäni lähdin melkein saman tien, mutta silti tuli tappio tilille.

Peliminuutin. On siis mennyt yli sen minuutin kun olet lähtenyt, itselle ei ainakaan ikinä ole merkattu tappioita kun ensimmäisen minuutin aikana olen poistunut.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Vituttaa kyllä nuo pelit, kun kone on päättänyt voittaa eikä mitään voi tehdä. Edellisessä pelissä koneella 25 laukausta ja 8(!) maalia, ja niistä 6 ihan saatanan helppoja kuteja ilman maskia. Alotukset voittivat jotain 80%... Yhtä tietokoneen ukkos saa taklata n. 5 kertaa että se edes horjahtaa.

Tällaset pelit vie kyllä sen peli-ilon, yleensä on tasasia vääntöjä ja pelit ratkeaa vasta kun jonmpikumpi tekee tyhjiin.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Vituttaa kyllä nuo pelit, kun kone on päättänyt voittaa eikä mitään voi tehdä. Edellisessä pelissä koneella 25 laukausta ja 8(!) maalia, ja niistä 6 ihan saatanan helppoja kuteja ilman maskia. Alotukset voittivat jotain 80%... Yhtä tietokoneen ukkos saa taklata n. 5 kertaa että se edes horjahtaa.

Tällaset pelit vie kyllä sen peli-ilon, yleensä on tasasia vääntöjä ja pelit ratkeaa vasta kun jonmpikumpi tekee tyhjiin.

Ihan mielenkiinnosta kysyn: Minkälaisella rekordilla menette Be a GM:ssä? Olettaen että sitä koskee nämä useat viestit. Rekordi, sijoitus sarjataulukossa ja vaikka parhaan pistemiehen sijoitus ja maalivahdin sijoitus T%:ssa ja PMK:ssa. Ihan mielenkiinnosta. Lisäkysymys: Vaikeustaso ja pelityyli.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan mielenkiinnosta kysyn: Minkälaisella rekordilla menette Be a GM:ssä? Olettaen että sitä koskee nämä useat viestit. Rekordi, sijoitus sarjataulukossa ja vaikka parhaan pistemiehen sijoitus ja maalivahdin sijoitus T%:ssa ja PMK:ssa. Ihan mielenkiinnosta. Lisäkysymys: Vaikeustaso ja pelityyli.

Kolmas kausi Be a GM-uraa menossa ja alku on mennyt hieman heikosti:
Rekord: 3-2-3
Sijoitus: 21.
Paras pistemies: Matt Duchene 4+5=9, jaetulla sijalla 28.
Maalivahdin T%: Seymon Varlamov, 86,96 %, sijalla 54 (kaikki MV:t)
Maalivahdin PMK: Seymon Varlamov, 2,54, sijalla 34 (kaikki MV-ottelumäärät)
Vaikeusaste: Ammattilainen, mutta vaihtelen 5 ottelun sykleissä ammattilaisen ja tähtipelaajan välillä
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ihan mielenkiinnosta kysyn: Minkälaisella rekordilla menette Be a GM:ssä? Olettaen että sitä koskee nämä useat viestit. Rekordi, sijoitus sarjataulukossa ja vaikka parhaan pistemiehen sijoitus ja maalivahdin sijoitus T%:ssa ja PMK:ssa. Ihan mielenkiinnosta. Lisäkysymys: Vaikeustaso ja pelityyli.

1. Kausi menossa, ja alkanut paremmin kuin yksikään Be a GM NHL 13:ssa.
Rekord: 32-20-2
Sijoitus: Atlantin 2. Koko liigan 7.
Paras pistemies ja maalintekijä: Steven Stamkos 37+30=67
Smithin T% ja PMK: 91,38 ja 2,24
Vaikeusaste: Supertähti
 

motamoro

Jäsen
Washingtonilla pari viikkoa sitten aloitettu GM.

18-1-1, sijoitus 1.
Paras pistemies Bäckström 14+16=30, jaettu 1. sija
Maalivahdit: Holtby 16ott, 90,5% ja 1,58. Neuvirth 4ott, 91,1% ja 1,33.
Vaikeusaste: Supertähti, pelityyli: custom (täällä jatkoajassakin mainostetut sliderit alkusyksyltä, pienillä muokkauksilla mm.
väsyminen täysillä, palautuminen minimissä).
5min erät, kuvakulma yläpuoli ja kamera "alternate" niin aistii koti- ja vieraspelin erot.

Saa nähdä tuleeko jossakin välissä se täällä mainostettu EA momenttumi päälle. Ainakin tällä hetkellä voitot ja pari tappiota ovat olleet suht ansaittuja.
 

Teloch

Jäsen
Kauden alussa mennään täälläkin varsin sopivasti, joten kaipa tuossa vähän vääristymää on vähäisen ottelumäärän takia.

Record: 5-0-1
Sijoitus: Liigan jaettu piikkipaikka Toronton ja Detroitin kanssa, mutta peli vähemmän pelattuna.
Paras pistemies: Crosby, 4+9=13. Jälleen jaettu piikki Datsyukin ja Zetterbergin kanssa.
Maalivahdit: Fleury 5 GP, 1.59 GAA, 92.38% ja Vokoun 1 GP, 3.95 GAA, 83,33%

Tasona superstar, omat sliderit, 7 min erät.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ihan mielenkiinnosta kysyn: Minkälaisella rekordilla menette Be a GM:ssä? Olettaen että sitä koskee nämä useat viestit. Rekordi, sijoitus sarjataulukossa ja vaikka parhaan pistemiehen sijoitus ja maalivahdin sijoitus T%:ssa ja PMK:ssa. Ihan mielenkiinnosta. Lisäkysymys: Vaikeustaso ja pelityyli.
Runkosarjan vasta voitin (4 pistettä eroa kakkoseen). Maalipörssissä kaksoisvoitto ja pistepörssissä kakkonen (ykkössentteri ja ykköspakki loukkaantui 6 viikoksi - yllättäen söi pisteitä). MV t%: 84.87 (1. veska), 84.72 (2. veska). Ylivoimaisesti paskimmat veskat koko liigassa. En millään saa noita pienemmäksi, kuteja vastustajalla yleensä alle 20/ottelu mutta helppoja menee jatkuvasti. Esim. tuo kulmaflipperi ja "maalin takaa yläkulmaan et voi estää" tuo about sen maalin/ottelu. Kuteja ykkösveskallakin kuitenkin vasta 25. eniten, vaikka otteluja kertynyt 7. eniten koko liigassa. En tiedä, ehken vaan osaa mutta kyrsiihän tuo.

Nyt kun PO-pelit alkoi, niin veskojen t% 77,78 ja 80... Ei mitään jakoa jos tämä meno jatkuu. Nyt ekassa sarjassa 2-1 tappiolla. Ykkösveskalla kolmeen peliin 45 kutia, päästänyt niistä KYMMENEN. Kakkosveskalla 15 kutia ja päästänyt kolme. Lisäksi näihin kolmeen peliin en ole saanut yhtäkään ylivoimaa, sikäli perseestä että yv% taitaa olla 47... Joku tässä nyt kusee. AVta vissiin 8 kertaa ja av% on jotain ihan karmeaa... Tosin voi johtua siitäkin että pelaan Floridalla ja noi veskat vaan on seuloja.

Niin, ja vaikeimmalla tasolla pelailen. Kohta tosin hajoaa koko peli, sen verran ottaa päähän tää touhu... silti sitä jostain syystä jatkaa pelaamista.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Pelaaatko boksilla vai pleikalla? Jos boksilla, lainaa jostain ehjä levy, asenna peli siltä konsolille niin voit pelata rikkinäiseltäkin levyltä jatkossa.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Kiitos, sain kaverilta levyn lainaan ja nyt toimii taas.

Onko sulla vanhanmallinen boxi? Jos on, ja pidät sitä pystyasennossa, käännä se vaakatasoon niin ei pitäis levyjenkään enää mennä rikki. Noissa vanhemmissa malleissa oli ongelmana tuo pystyasento ja Microsoft suositteli konsolin pitämistä vaakatasossa. Mulla ei ole yhtään levyä hajonnut.

Käänsin boxin vaakatasoon, joten toivottavasti ei nyt enää mikään hajoa käsiin. Outoa tosin, että ainoa levy, joka vuosien varrella on hajonnut, on juuri NHL:n levy.

Ihan mielenkiinnosta kysyn: Minkälaisella rekordilla menette Be a GM:ssä? Olettaen että sitä koskee nämä useat viestit. Rekordi, sijoitus sarjataulukossa ja vaikka parhaan pistemiehen sijoitus ja maalivahdin sijoitus T%:ssa ja PMK:ssa. Ihan mielenkiinnosta. Lisäkysymys: Vaikeustaso ja pelityyli.

Rekordi: 38-23-4
Vaikeustaso: Supertähti
Pelityyli: HC-simulaatio
Sijoitus taulukossa: Viides
Paras Pistemies: Mikko Koivu 30+43=73
Sijoitus pörssissä: 1.
Veskari: Niklas Bäckström, PMK/ott 2,92, torjunta%: 86,84
Sijoitus tilastoissa: PMK/ott 50 , torjunta%:63.

Omiin menee ihan helvetisti liikaa maaleja, mutta onneksi osaan niitä maaleja tehdä itsekin.
 
Viimeksi muokattu:

riknor

Jäsen
Unreadable disc

Nyt helvetti. Auttakaa.

Joulupukki toi NHL 14:n ja ajattelinpa alkaa pelaamaan. Peli koneeseen, nettipiuha kiinni kokoonpanopäivitysten takia ja homma käyntiin. En ehtinyt saada ensimmäisiä pelille tarjottuja päivityksiä läpi kun joku kusahti ja Xbox ilmoitti että "Disc unreadable", muka likainen tai vioittunut, täysin uusi ja virheetön levy kyseessä.

Vika senkun toistuu eikä peli lähde käyntiin. Kokeilin kämppiksen xboxissa ja siinä toimi heti kuin unelma, joten levyssä ei voi olla vikaa. Omassa xboxissa toimii kaikki muut pelit normaalisti. Erikoista on kuitenkin se, että NHL 13, joka aiemmin toimi täydellisesti, valittaa sekin nyt samaa "disc unreadable" -erroria. NHL 12 ei myöskään toimi. Kaikki muut pelit toimivat normaalisti.

Ajattelin että xboxissa on mennyt joku NHL:ään liittyvä bitti poikittain. Formatoin kovalevyn, kokeilin pelata ilman kovalevya tai USB-tikku tallennusmediana. Mikään ei toimi. Kokeilin myös asentaa peliä kovalevylle ja pelata siitä – välillä homma kosahtaa heti alkuunsa, välillä pääsin 20-30% asennuksesta läpi, ennätykset taisi olla 40%, kunnes homma kaatuu.

Nyt on bränikkä änäri ja sitä tai vanhoja änäreitä ei voi pelata. Oma boksi pyörittää muita peleja hyvin ja änärit pyörii kämppiksen boksilla, joten teoriassa konsolit ja pelit ovat ehjiä. Auttakaa. Millä korjaan tämän? Jos jatkoaikalaiset eivät osaa neuvoa, niin ohjatkaa mut edes jonnekin hardcore-konsolinörttien foorumille, josta voisin lähteä kyselemään apua.

Vituttaa nimittäin jonkun verran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös