NFL season 2022

  • 145 940
  • 1 102

Sambody

Jäsen
Miten paska tuuri voi Shanahanin poppoolla ollakaan. Lähtivät kauteen pitämällä Garoppolon mukana vaikka avaimet hyökkäykseen työnnettiin Lancen kouraan. Loppujen lopuksi joutuvat tulemaan toimeen ilman kumpaakaan loukkaantumisten takia. Ei ole ensimmäinen kerta Shanahanin aikana, kun 49ers kausi ollaan vetämässä pöntöstä alas loukkaantumisten takia.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
5 viikkoa runkosarjaa on jäljellä, joten heitetäänpä pientä spekulointia sen pohjalle ketkä jatkavat kautta sitten tammikuun puolivälissä.

AFC: Bills piikkipaikalla samalla rekordilla Chiefsin kanssa ja kun voittivat alkukaudesta keskinäisen, niin ovat tällä hetkellä kiinni byessä. Uskon kuitenkin että Chiefs sen byen ottaa, heidän loppuohjelmansa Billsiin verrattuna on sen verta helpompi. Bills kohtaa vielä kertaalleen kaikki divarivastustajansa ja uudenvuodenaattona Buffalolla on vielä vieraspeli Cincinnatissa. AFC Eastin voitto ratkennee pitkälti sitten viikolla 15, kun Dolphins saapuu Buffaloon. Tämä peli onkin lauantaina tai la-su yönä Suomen aikaa.

Titans hoitaa AFC Southin, Colts on jo 3 peliä perässä ja lisäksi Tennesseellä on tie-breaker Indyyn. AFC Northissa vaaka on ruvennut pikkuhiljaa kallistumaan Cincinnatin puolelle, etenkin kun Ravens menetti Lamarin joksikin aikaa sairastuvalle. Molemmilla suhteellisen hankalat loppuohjelmat, joten voi olla että Northin voitto ratkeaa keskinäisessä ottelussa ihan viimeisellä viikolla. Tämä matsi pelataan Cincinnatissa.
Wildcard-paikoista taistelevat sitten vielä Jets, Patriots, Chargers..miksei myös nyt parin voiton putken ottanut Raiders ja Steelers (jolla 2 matsia jäljellä Ravensia vastaan).
Jetsin playoff-paikan kannalta elintärkeät pelit ovat viikolla 15 ja 16 (JAX & DET) ..näihin peleihin Jets lähtee suosikkina ja näissä ei auta kompastella, koska Billsiltä ja Dolphinsilta on vaikea voittoja kairata. Chargersin päivänvire on tuttuun tapaan täysi kysymysmerkki. Seuraavat 2 kotipeliä ratkovat Chargersin osalta paljon (kotona Dolphins sekä Titans). Näistä turpaan, niin kesäloma alkaa tammikuussa.

NFC:
Selviä pudotuspelijoukkueita ovat Eagles ja Vikings. Molemmat varmaankin vielä voivat ensi viikolla varmistaa pudotuspelipaikkansa voittamalla ottelunsa. Buccaneers lienee myös hyvin lähellä divarinsa voittoa kun Falcons ei pysty Bucsin kompurointeja hyödyntämään. Ja Bucsilla on edelleen Brady, niinkuin taas viime yönä nähtiin. Cowboys nähtäneen myös playoffeissa ja heillä on jopa saumat myös vielä ohittaa Eagles, kun jouluaattona luvassa on keskinäinen ottelu Jerry's Worldissa.
NFC Westin voittoa olisin ennen Garoppolon hajoamista tarjonnut vahvasti 49ersille, mutta tuo yhdistettynä hankalaan loppuohjelmaan (Bucs, Commanders, Seahawks), on Seattlellakin saumansa. Viikon 15 ottelu Seattlessa lienee divisioonan voiton osalta ratkaiseva.
Giants, Commanders, Seahawks ovat sitten lähtökohtaisesti ne kolme joukkuetta jotka kamppailevat viimeisestä kahdesta paikasta. Commanders on kääntänyt täysin kurssinsa kun Heinicke tuli Wentzin paikalle ja heillä on vielä reservissä kahden vuoden takainen DROY Chase Young joka pelannee Washingtonin byen jälkeen.
Loppuohjelma on molemmilla (WSH & NYG) kyllä hankalanpuoleinen joten pieniä saumoja jätetään vielä takana kärkkyville Falconsille, Lionsille ja Packersille. Seattlellakin on vielä pelit jo mainittua 49ersia vastaan ja lisäksi Jets kotona sekä Chiefs vieraissa. Joten kiharaista voi täälläkin vielä viimeisistä paikoista tulla.

Mitä mieltä muut on loppurunkosarjan asetelmista? Kenen kurssi näyttää mihinkin suuntaan..
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles


Noin pahastiko meni Titansin omistajalla tunteisiin viikonloppuna Eaglesin antama selkäsauna? Vai kävikö luonnonpäälle noin pahasti, koska Roseman ryösti Titansin viime draftissa tekemällä treidillä? Eivät valmiita olleet maksamaan AJ Brownille lisää liksaa ja nyt kaduttaa. Ei kai tuo treidi sillä hinnalla mitä Eagles maksoi ole muuten selitettävissä. Toki ei ole tietoa mitä tuolla kulisseissa tapahtuu, mutta ei tuo Titansin kausi ole ollut mikään katastrofi. Playoff paikka isolla todennäköisyydellä taaskin tulossa.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
@Köpi:in innoittamana aloin myös miettimään ketkä ovat varmoja playoff joukkueita, ketkä kaksi saavuttavat byen ennen pleijaireita ja ketkä voisivat vielä nousta hieman takamatkalta mukaan playoffein.

AFC:n puolelta Bills ja Chiefs ovat suosikkeja viemaan runkosarjan AFC:n puolelta. Onhan tuossa Dolphinsilla vielä saumat viedä tuo konferenssi jos voittavat loput ottelunsa, koska heillä on vielä ottelu Billsia vastaan jäljellä. Tämä vaatisi toki Chiefsilta yhden tappion vielä johon on hankala uskoa, kun Chiefsien loppuohjelmaa katsoo. Samoin myös Bengalsin osalta mahdollisuus viedä vielä ilman tappoita, koska Billsin kohtaavat vielä. Mutta Chiefsien pitäisi ryssiä yksi ottelu kuten Dolphinsiakin vastaan. Bengalsilla olisi etu Chiefsia vastaan kun voittivat juuri Chiefsin viime kierroksella, mutta vaatii yhden ottelun tappion Chiefseille.

AFC:n puolelta oikeastaan Raiders voisi olla sellainen jokerikortti joka voisi nousta vielä mukaan, mutta heidänkin pitäisi viedä loput ottelunsa. Heillä on vielä jäljellä mm. Chiefs jolla tuskin on varaa huilauttaa viimeisellä kierroksella ykkösrosteriaan jos Bills hengittää niskaan ennen viimeistä kierrosta.Chiefs on iso suosikki voittamaan AFC:n puolelta runkosarjan.

NFC:n puolelta Eaglesien pitäisi viedä koko konferenssi jos tasollaan pelaavat loppuun asti. Loppu ohjelma on sinänsä mielenkiintoinen, että kolme viidestä jäljellä olevasta ottelusta on oman divarin sisäisiä vastustajia vastaan. Seuraavat kolme ottelua on sitäpaitsi vielä vieraissa. Giants, Bears ja Cowboys vieraissa putkeen jonka jälkeen Saints ja Giants kotona. Jos Eagles voittaa Giantsin vieraissa seuraavaksi, niin sitten voisi alkaa jo puhumaan mahdollisesta NFC:n voitosta. Vikingisia vastaan Eagleseilla on voitto jo alla joten Vikingsien pitää voittaa yksi peli enemmän kuin Eaglesien. Cowboysia vastaan tappio vieraissa ei olisi mikään yllätys ja täysin kestettävissä jos pelin taso pysyy samana kuten tähän asti on kestänyt pl. yksi Commanders kotiottelu. Otteluohjelma on Cowboysille erittäin suosiollinen vrt. Eagles, mutta omissa käsissä Eagleseilla homma on edelleen.

Bucksit pääsevät playoffeihin ihan vain siksi, että heidä oma divarinsa on aivan paska. Se joka Bucksit saavat vastaan wild card kierroksella niin luulisi vievän aivan pystyyn. 49ers on ollut omissa papereissani yksi kovin mahdollinen vastustaja voittamaan NFC:n mestaruuden Eaglesien ohella. Itse uskon 49ersien painavan playoffein vaikka Garoppolo onkin ulkona kuvioista ihan vain siksi koska Garoppolokin tuolla pärjäsi. Tuo Shanahanin systeemi ja varsinkin puolustaminen on sulattanut sydämmeni. Onko kellään tilastoa antaa siitä, että onko koskaan voitettu tulokas pelinrakentajalla mestaruutta?

Jos viime otteluiden formia katsoo, niin Detroitilla loput ottelut voittamalla on vielä pienet mahdollisuudet. Ensi viikonloppuna onkin ensimmäinen kova paikka kun Vikings saapuu kylään. Loppuohjelma ei mikään ylitse pääsemätön ole jos Vikingsin hoitavat. Jets ei välttämättä mikään helppo ole, mutta heilläkin alkanut tulla hieman heikompia otteita vastaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ravenssin suunta oli jo alaspäin ennen Jacksonin loukkaantumista. Hyökkäyspeli oli pahasti jumissa red zonella jo edelliset kaksi viikkoa ainakin. Nyt sitten voidaan jo puhua pienestä ihmeestä, jos joukkue tuosta vielä voittoja napsii.

Huntleyn pelaaminen on edelleen kovin epävarmaa. Hyviä suorituksia voi seurata aivan katastrofaalinen suoritus. Sunnuntaina toki Broncos osasi olla vielä huonompi joukkue ja voitto tuli, mutta en pitäisi mitenkään mahdottomana, että Ravens tuosta lipsahtaa vielä kokonaan ulos pudotuspeleistä, jos Jacksonin polvivamma pitää kaverin poissa kentältä pidempään. Ravenssin loukkaantumistilanne on muutenkin jälleen kerran karua luettavaa. Stanley ei pysy ehjänä sitten millään ja mieheen on sijoitettu aivan valtava pakka rahaa ja muutenkin taitaa olla joukkue taas yksiä liigan pahiten kärsineistä joukkueista. Joku äkkinäinen voisi etsiä syyllistä valmennuksesta, mutta sama kaveri se vain jatkaa strenght and conditioning valmentajana varmaan maailman ääriin asti.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

JimmyG kausi paketisssa..
Ei ole helppoa 49ers:lla

Tarkemmat tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että kyseessä ei ole leikkaushoitoa vaativa vamma ja JimmyG:n paluu playoffseihin on mahdollisuuksien rajoissa. Toki ei ehtine wildcard-roundille.

Sunnuntaina toki Broncos osasi olla vielä huonompi joukkue ja voitto tuli, mutta en pitäisi mitenkään mahdottomana, että Ravens tuosta lipsahtaa vielä kokonaan ulos pudotuspeleistä, jos Jacksonin polvivamma pitää kaverin poissa kentältä pidempään.

Vamma on sprained PCL, eli takaristisiteen venähdys/revähdys. Samaisesta vammasta kärsinyt Zach Wilson huilasi 4 viikkoa. Steelersiä vastaan Lamar ei suurella todennäköisyydellä pelaa.
 

Sambody

Jäsen
Aikamoinen mestaruuskrapula iskenyt Ramsiin. Liidellyt heidän surkea kausi vähän minun tutkan alla. Onko joku seurannut heidän edesottamuksia ja osaa kertoa miksei ole tulosta tullut?
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
En tiedä olivatko kisassa mukana, mutta Ramsiin meni Mayfield, siellä kun on sekä Stafford, että Wolford niska kipeänä...

49ers ei jättänyt waiver claimia Mayfieldistä.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Aikamoinen mestaruuskrapula iskenyt Ramsiin. Liidellyt heidän surkea kausi vähän minun tutkan alla. Onko joku seurannut heidän edesottamuksia ja osaa kertoa miksei ole tulosta tullut?

En nyt sen tarkemmin ole seurannut heidän edesottamuksiaan kuin muidenkaan joukkueiden joiden nimi ei ole Steelers, mutta muutamia ajatuksia:

- Hyökkäyksen linja on ollut aika surkea. Whitworthin eläköityminen taisi olla isompi isku kuin osattiin edes kuvitella. Tämän kokisin suurimmaksi ongelmaksi, jolla oli myös iso vaikutus muihin alla mainittuihin epäonnistujiin.
- Pitkälti liittyen edelliseen, juoksupeli ei ole toiminut edes vähää alusta. Joukkue on juossut tällä hetkellä himpun alle 90 jaardia per peli kokonaisuudessaan. Akers on osoittautumassa lopulta bustiksi, eikä muutkaan ratsuhuoneet kandidaatit ole saaneet jaardeja kasaan.
- WR-osastolla Robinson ei meinannut saada kemioita toimimaan Staffordin kanssa, ja Jefferson oli alkukaudella pitkään loukkaantuneena. Lopulta hajosi myös hyökkäyksen ainoa toimiva palanen Kupp, sekä heikomman kauden pelannut Stafford. Tällä hetkellä spekuloidaan onko seuraava startteri Wolford vai Mayfield, ja WR-osastoa johtaa edellä mainittu Jefferson joka oli viime kaudella kolmosrissu.
- Stafford yski alkukauden, ja lopulta loukkaantui.

En laita puolustuksesta nyt viivoja, koska se on kuitenkin toiminut vähintäänkin kohtuullisesti. Ei ehkä ihan viime kauden timanttisella tasolla, mutta ihan riittävällä pelien voittamiseksi. Suurimmat ongelmat ovat olleet hyökkäyspäässä.

Joka tapauksessa paljon on McVaylla ja Sneadilla tekemistä off-seasonilla. Peruspalaset on kunnossa etenkin puolustuksen osalta - olettaen toki että Donald jatkaa nykyisen sopparinsa loppuun. Hyökkäykseen tarvitsisi löytää apuja lähes jokaiselle pelipaikalle pois lukien QB - Stafford kyllä ponnahtanee takaisin tasolleen kun ympäröivä paletti korjataan. Tehtävää vaikeuttaa se, että ykköskierroksen pikki kaupattiin Lionsille. Kakkos- ja kolmiosrunderit on vielä taskussa, kuten myös iso kasa myöhäisempien kierrosten valintoja. Käsittääkseni Rams on saamassa myös muutaman tällaisen "compensatory" varauksen. Nämä pitää laittaa toimimaan, jos Rams haluaa ensi kaudella palata superbowl-ehdokkaaksi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
En laita puolustuksesta nyt viivoja, koska se on kuitenkin toiminut vähintäänkin kohtuullisesti. Ei ehkä ihan viime kauden timanttisella tasolla, mutta ihan riittävällä pelien voittamiseksi.
Taisi olla Tailgate-podcastissa kun kundit puhuivat Ramsin D'sta ja siitä, kuinka muut jengit ovat oppineet pelaamaan heitä vastaan => Pass Rush pääsee edelleen OL'n läpi ihan hyvin, mutta siinä vaiheessa pallo on jo lähtenyt Quupan kädestä, eli pelaavat Ramsia vastaan paljon nopeaa & lyhyttä heittoa. Itse en ole yhtään kokonaista Ramsin peliä tältä kaudelta katsonut, mutta tuossa voisi olla yksi syy miksi Ramsin D ei tällä kaudella säkenöi vaikka hyvin pelaakin.
 

Sambody

Jäsen
Tuo linjan kyvyttömyys ja juoksupelin heikkous selittäisi näin pelejä seuraamatta Ramsin rämpimisen. McVayn hyökkäys on samasta puusta veistetty kuin vaikka Packersin LaFleurin. Lähes minkä vain joukkueen hyökkääminen menee vaikeaksi, jos juoksu pysähtyy vastustajan kevyeen boksiin. Näillä Shanahanin puun joukkueilla se menee yleensä ihan täysin vastatuuleen kusemiseksi, kun heidän niin sanotusti oma hyökkäyspeli perustuu niin vahvasti zone juoksuun ja samoista pre snap muodostelmista heitettyihin play-action peleihin. Kupp on McVayn ehkä jopa hieman epäreilu huijauskoodi. Vaikka muut asiat hyökkäyksestä pettäisi ympäriltä, niin tuon tason yksilö rissun paikalla yleensä pitää ketjut liikkeellä omalla huippusuorittamisellaan olettaen, että palloa heittää jokseenkin kykenevä pelinrakentaja. Sama juttu Packersillä vielä, kun Adams oli vielä joukueessa.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Olipahan taas aikamoinen Raiders loppu ja Baker sai Hollywood alkunsa Rams uralle. Ärsyttävää kun nyt turhaan huononi Detroitin varaus keväälle.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Olipahan taas aikamoinen Raiders loppu ja Baker sai Hollywood alkunsa Rams uralle. Ärsyttävää kun nyt turhaan huononi Detroitin varaus keväälle.
Mielenkiintoinen kierros taas tulossa. Eikö ketään muka kiinnosta tuo Lions-Vikings ottelu? Kovasti on hypetetty tuota Lionsin hyökkäystä ainakin ja Vikings on kyllä sellainen joukkue josta ei kukaan kyllä osaa sanoa onko se lintu vai kala. Mielenkiintoisin ottelu itselleni ainakin tuo helmi.

Eagleasin pitäisi pystyä taas suorittamaan vieraissa tulevaan juoksu haasteeseen. Tuleva mvp Hurts heittäneen jonkun verran palloa. Eaglesien ei tarvitse varmaan juosta kokoajan, koska Giantsin puolustus ei pysty kyllä puolustamaan heittoa vastaan yhtään.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
On tullut katsottua se noin 3-4 matsia viikossa, ja kolme ihan yksittäistä mutu-detaljia pelistä tältä kaudelta:

1. Näyttävät, yhden käden kiinniotot ovat lisääntyneet. Näitä toki myös treenataan, mutta oisko ne myös sitä kautta lisääntyneet? Tuntuu, että joka pelissä tulee yksi tai kaksikin ihan kauden highlight-osaston yhden käden kiinniottoa.
2. Pallon lyömisyritykset pois kantajalta näyttävät lisääntyneen ja niissä myös onnistutaan yhä useammin, minkä myötä pallonriistot lisääntyneet ja pallonhallinta vaihtuu yhä useammin.
3. Pallonkantajien yritykset hypätä taklaajan yli näyttävät lisääntyneen. Ennen näitä näki mun mielestä harvoin, nyt tuntuu, että lähes joka pelissä joku yrittää tätä ja monesti onnistuukin saamaan muutaman lisäjaardin.

Onkohan missään näistä mutuista mitään totuuden perääkään?
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
BRAND! NEW! LIONS!
Olipahan taas matsi, Vikings oli kokoajan muutaman askeleen jäljessä ja Lions oli hienosti kuskin paikalla lähes koko pelin. Okudahin sairastelu mahdollisti Jeffersonin hurjastelun, mutta muuten oli hiljaista Vikings hyökkäysrintamalla. Fake punt ja siitä lopulta tullut TD ja Sewellin koppi jolla peli naulattiin oli pelin kohokohdat. Samoin Jamon ensimmäinen koppi ja samalla TD.
 

Fordél

Jäsen
Vuoden 2022 draftin Mr. Irrelevant, Brock Purdy alkaa näyttämään hyvinkin relevantilta kaverilta. Toki 49rsin hyökkäyksen linja on ainakin tänään antanut ihan suht hyvin aikaa ja hyökkäyksessä on hyviä kavereita, joille heittää palloa, mutta silti Purdy esittää huikeita otteita nyt toista matsia putkeen. Hienoa seurata tällaista tarinaa!
 
Viimeksi muokattu:

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Vuoden 2022 draftin Mr. Irrelevant, Brock Purdy alkaa näyttämään hyvinkin relevantilta kaverilta. Toki 49rsin hyökkäyksen linja on ainakin tänään antanut ihan suht hyvin aikaa ja hyökkäyksessä on hyviä kavereita, joille heittää palloa, mutta silti Purdy esittää huikeita otteita nyt toista matsia putkeen. Hienoa seurata tällaista tarinaa!
Jottei 49ers pääsisi liian helpolla niin Deebo Samuel lähti kärryillä koppiin 2 neljänneksellä eikä palannut enään otteluun.

 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jottei 49ers pääsisi liian helpolla niin Deebo Samuel lähti kärryillä koppiin 2 neljänneksellä eikä palannut enään otteluun.


Mutta selvisi kuitenkin ilman kauden päättävää loukkaantumista. Shanahan epäili pressissä tätä high-ankle sprainia, joka tarkoittaisi sitä että todennäköisesti ei enää runkosarjassa pelaa. Ja tuskin Niners riskiä ottaa Deebon osalta koska ymmärtääkseni voitolla tämän viikon TNF:ssä Seahawksista varmistavat divisioonavoiton ja samalla playoff-paikan.
Ninersiltä muutenkin vahva statementti Buccaneersia vastaan ja edelleenkin vahvistuu se ajatus, että Bucsia ei kovin kovana contenderina voi tällä hetkellä pitää. Toki siellä on Brady..

Yllätyksiähän sieltä taas putkahteli eilenkin. Titans konttasi Jaguarsia vastaan ja en minä nyt ihan kauheasti odottanut Chargersin Dolphinsia voittavan. Dolphins asetti itsensä myös nyt tiukkaan asemaan näillä kahdella tappiolla länsirannikolla. Ensi viikon lauantaina heillä on matka ilmeisesti lumisateiseen Buffaloon, jossa varmaan heittopeli ei toimi samalla tavalla kuin jossain sisäkentällä.

Muutenkin Dolphinsin pelisuunnitelma eilen Chargersia vastaan jätti kyllä paljon kysymysmerkkejä ilmaan. Chargersin run defense on yksi liigan heikoimmista ja lisäksi siitä vielä eilen puuttui esim. keskeltä jättimäinen Sebastian Joseph-Day. Silti Dolphins lähtee heittämään vaikka Chargers on sillä saralla paljon parempi.
Toki playoffit ovat edelleen Dolphinsin omissa käsissä, mutta loppuohjelma ei ole missään nimessä helpoimmasta päästä. Kolme divaripeliä ja sen lisäksi Packers joulupäivänä kotona.

AFC:n puolella Jets on nyt heikoilla. Tappio Billsille suisti heidät ulos playoffseista ja kaikki loput pelit ovat playoffeista verisesti taistelevia jengejä vastaan. Ensi viikolla Jetsin matka vie Detroitiin.

NFC:ssä Eagles oli ensimmäinen joukkue joka varmisti pudotuspelipaikkansa.
Lions ei ehkä lopulta niin yllättäen nujersi Vikingsin ja nosti itsensä voiton päähän playoffseista (vai onko periaatteessa 1,5 peliä kun Giantsilla ja Commandersilla on tuo tasuri). Giantsin ja Seahawksin suunta näyttää olevan nyt alaspäin ja ensi viikon SNF Commanders - Giants onkin aika iso peli molemmille. Sen voittaja kun saa tie-breakerin tasapisteissä. Tällä hetkellä molemmat ovat toki viivan päällä, mutta Seahawks ja Lions ovat siellä parhaiten kärkkymässä.

Eli jännitystä riittänee vielä ihan viimeiselle kierrokselle saakka.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Sitten läksi Huntley huilimaan päävamman kera. Ravens onnistui kuitenkin kaivamaan pelistä voiton hyvän juoksupelin ansiosta ja puolustus otti muutamat tärkeät katkot.

Mutta eipä tuo nyt kovin hyvältä näytä, kun molemmat pelinrakentajat on huililla tärskyjen takia. Greg Roman tapattaa vielä nuo kaverit noilla loputtomille juoksupeleillä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ensi viikolla Jetsin matka vie Detroitiin.
Veisikin, mutta kyseessä on Jetsien kotipeli. Detroitin hyökkäys ollut kotona todella kovassa vireessä, mutta vieraissa ollut vähän vaisumpaa. Toki jos Jets joutuu pelaamaan Flaccon kanssa niin voitto on pakko ottaa, ei selityksiä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Cardinalsin ohuimmatkin PO haaveet taisi sitten haihtua savuna ilmaan kun Murray juoksi itse, kenenkään koskematta, itseltään polven paskaksi… Ilm. eturistiside-vamma ja kausi siinä?
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Cardinalsin ohuimmatkin PO haaveet taisi sitten haihtua savuna ilmaan kun Murray juoksi itse, kenenkään koskematta, itseltään polven paskaksi… Ilm. eturistiside-vamma ja kausi siinä?

Jep siihen loppui Kylerin kausi. Toivottavasti leikkaus onnistuu hyvin ja mies toipuu hyvin. Mies kumminkin elää QB:na sillä että on vikkelät jalat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös