NFL Season 2020

  • 136 345
  • 814

Sambody

Jäsen
Itse pelistä sen verran, että homma ratkennee siihen miten Bucs’n D-line pääsee Mahomesia jahtaamaan?
Näin itsekin tilanteen näen. Jotenkin tuntuu, että blitzaamaan lähteminen olisi täysi itsemurha Chiefsiä vastaan. Tampa nauttinut viime aikoina paljon menestystä pelaamalla paljon miespuolustusta. No nyt ei parane kyllä jättää Kelcea ja Hilliä 1v1. Kaiken a ja o on saada neljän heittoryntäyksellä Mahomesille kiire ja ottaa tarvittaessa safetyt tuplaamaan Hillin ja Kelcen. Käytännössä siis luottaa että oma puolustuksen linja on parempi kuin vastustajan hyökkäyksenlinja ja pakottaa Chiefs liikuttamaan palloa muiden kuin noiden kahden superstaran näppien kautta. Ei tuo välttämättä riitä siltikään, mutta en näe muitakaan mahdollisuuksia Bucsilla olevan. Tietenkin aina voi olla paska päivä Mahomesilla, mutta en laskisi sen varaan.

Toiseen suuntaan Tampalla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet liikuttaa palloa, mutta nyt olisi syytä Bradyn pitää turnoverit poissa niin antaa paremman mahdollisuuden nostella jälleen mestaruuspyttyä.
 
Viimeksi muokattu:

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Parin viikon aikana on vahvistunut tunne, että tämä on Buccaneersien heiniä. Hill pelataan pois, White pitää Kelcen ja JPP ja Barrett ei anna Mahomesille armoa. Watkins on questionable, jos on täydessä kunnossa niin voi keikauttaa tasapainoa vielä. MVP joko tylsästi Brady tai sitten puolustuksesta se, jolle osuu se pick-6.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Hill pelataan pois,
Itse taas uskon että KC vie ja syystä että ylläoleva ei tule tapahtumaan. Hill ollut jotenkin ihan pysäyttämätön tällä kaudella ja oli mielestäni viime pelissäkin se ratkaiseva tekijä. Veikkaan ettei tampa saa miestä pidettyä kurissa ja isolukuisen matsin vie KC. Toiveissa tasainen matsi.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Laitetaan oma veikkaus yölle Chiefs 20 Bucks 32
MVP TB12
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Chiefs 31 - 21 Bucs, toivotaan että menisi toisin päin.
 

rok49

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK NYG
Meidän seniorikansalaisten takia: Bucs, onhan Tom B melkein eläkeiässä vaikka hänen kaverinsa vetäytyi Floridaan pelaamaan golfia
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Joskus vuonna 2004 tuli katsottua eka Super Bowl. Vähän sen jälkeen ostin ekan Madden pelin jota pelatessa sitten tuli opittua lajin säännöt ja nyansit. Innostuin lajista sen verran että melkeen jokainen Super Bowl on tullut sen jälkeen katsottua. En ole varmasti ainoa joka finaalia katselessa valitsee puolen jota kannustaa. Tunnustan että aika usein on tullu toivottua että se jengi jossa Tom Brady on pelannut häviäis...

Mutta kun tota Maddenia rupesin tahkoamaan niin suosikkijoukkeeksi valikoitui Tampa Bay Buccaneers. Niillä oli mielestäni paras logo ja sitten Raymond James Stadiumilla oleva merirosvolaiva oli hassu lisä. On siitä lähtien ollu se jengi jonka tuloksia on tullu sivusilmällä seurattua. Joten aika harvinnaista herkkua on nyt itselle tarjolla kun suosikkijoukke pelaa finaalissa ja tässä toivoo Tom Bradylle mestaruutta!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Joskus vuonna 2004 tuli katsottua eka Super Bowl. Vähän sen jälkeen ostin ekan Madden pelin jota pelatessa sitten tuli opittua lajin säännöt ja nyansit. Innostuin lajista sen verran että melkeen jokainen Super Bowl on tullut sen jälkeen katsottua. En ole varmasti ainoa joka finaalia katselessa valitsee puolen jota kannustaa.

Mä katselin jefua 80- luvulla jostain eurosportilta, kun alkoi näkymään töllössä. En ymmärtänyt säännöistä mitään, mutta oli siistiä kun äijät taklasivat toisiaan ja toisinaan tuli pitkiä heittoja, jonka kaveri sai kiinni.

Sitten kun hankin Sega Megadriven niin ostin käytettynä pelin Madden -94. Suosikkijenginä SF 49ers, koska Joe Montana. 49ers ruletti suht hyvin kasarilla. Tuolloin opettelin myös jefun säännöt lainaamalla kirjastosta aihetta käsittelevän opuksen. Peli sai aivan uuden ulottuvuuden, kun säännöt selkeytyivät. Sen jälkeen olikin mukava katsoa lajia telkkarista. Yleensä mulla on ollut Super Bowlissa suosikkina ennakkoon altavastaaja, koska lajia en niin vakituisesti seuraa. Eikä nykyisin ole tuon vuoksi mitään jengiä suosikkina. Nyt Bucs on kannatuksessa ensi yönä. Juurikin pappa Bradyn vuoksi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Yli 20v putki Bowleja takana ja nyt on ensimmäinen kerta kun ei vaan pysty. Niin iljettävän ja oksennuksen makuisen jäljen jätti Packers- Bucs pelin tuomarointi suuhun, että edelleen en ole päässyt ylitse. Liiga haluaa oman sankarinsa ja kotikaupungissa pelattavan Bowlin nostaa jalustalle Korona aikana. Ei vaan kasetti kestä. Ei mitään pois Buckseilta, eikä Bradyltä, mutta jos on riittävän hyvä muutenkin niin ei tarvitse Liigan näitä päättää muualla ja tehdä kaikkensa avustaakseen. Kannustan silti henkisesti Buckseja koska ne tuon mestaruuden ansaitsisi, mutta ei vaan jotenkin irtoa edes pientä hitusta sellaista iloa, että lähtisin katsomaan kun tuo Liigan kultapoika (paljolti ansaitusti) käy jälleen vetäsemässä yhden sormuksen. Menen ennemmin nukkumaan. Hyvää Bowlia kaikille teille jotka jaksatte innnostua, en siis tarkoita tällä ottaa teiltä mitään pois. Hieno tapahtuma, show ja yleensä loistavaa futista. Minun henk. koht. kasetti vain ei kestänyt.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Koneistot on tankattu kofeiinilla ja aion olla alusta loppuun mukana seuraamassa ja jännäämässä Tom Bradyn legendaarisen uran todennäköisesti viimeistä peliä ja toivon mukaan huipennusta. Vaikka muuten on itsellä jäänyt NFL:n seuraaminen kahtena viime kautena melko vähille, niin kyllä tämä peli vaan on nähtävä!
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Koneistot on tankattu kofeiinilla ja aion olla alusta loppuun mukana seuraamassa ja jännäämässä Tom Bradyn legendaarisen uran todennäköisesti viimeistä peliä ja toivon mukaan huipennusta. Vaikka muuten on itsellä jäänyt NFL:n seuraaminen kahtena viime kautena melko vähille, niin kyllä tämä peli vaan on nähtävä!
Eikös Brady ole kertonut jatkavan vielä useamman vuoden?
 

Barney

Jäsen
Näin kasuaalin katsojan silmin on kyllä kiinnostavin Super Bowl vuosiin. Oma seuraaminen koostuu vuosittaisesta Super Bowlista ja sen lisäksi tulee joitain koosteita katseltua kauden aikana. Oikeastaan kaikissa palloilulajeissa tulee aina seurattua pääasiassa pelintekijöitä, joten oma kiinnostukseni Super Bowleissakin on yleensä QB matchupissa. Paljon kovempaa matchupia ei voisi toivoa, kun vastakkain ovat GOAT ja se pelaaja, joka voi ehkä joskus kymmenen vuoden päästä syrjäyttää Bradyn kaikkien aikojen parhaana pelaajana.

Toivotaan, että ottelu etenee odotuksien mukaan ja nähdään isopisteinen ottelu. Ottelun voittajalla ei ole itselleni niin väliä, mutta lähdetään otteluun silti altavastaajan vankkureissa ja toivotaan Bradylle yhtä Super Bowlin MVP-palkintoa lisää. Kohta nachopelti uuniin ja sitten ollaan valmiita ottelun alkuun.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Eikös Brady ole kertonut jatkavan vielä useamman vuoden?
Okei, no tässä taas huomaa miten hyvin en ole seurannut jefua viime aikoina...

Melkonen teräsukko kyllä toi Brady. Olisi joka tapauksessa hienoa todistaa miehen voittavan Super Bowl muualla kuin Patriotsissa.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun matsi on käsillä, niin onpahan odotusarvot tapissa. Eli mikä voisi mennä pieleen. 2 pelinrakentajaa, jotka ovat innostaneet mua eniten. Mahomesia (tai siis Mahoneytä) olen veikannut aiemmin, muttei Buccaneersin voittokaan ei haittaisi. Ja: safkat on "mintissä kondiksessa" + kundi aikoo valvoa ekan kerran koko yön (yrittää saada multa vapaapäivän huomiselle skolesta...)
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Ite kun tulee harvakseltaan seurailtua, nyt kun ei oo Viaplay-tilausta, niin olin vähän pihalla et mikäs tää Munkodit-boomi oikein onkaan. Ilmeisesti aika kovasta kundista on kyse, ja onkin hyvin mielenkiintoista nyt nähdä miten Bradya vastaan onnistuu.

Koska oon vahvasti Uuteen Englantiin kallellaan, niin Brady on luontaisesti oma suosikki. Olis myös siistiä sementoida GOAT-status voittamalla vielä (ainakin) yks sormus jossain toisessa seurassa kuin Patsissa. Siinä olis muilla rikkomista.

Ymmärtääkseni Bucs voi kuitenkin myös sortua surkeasti pahimmillaan, joten yritetään pitää auki sekin optio ilman omaa henkistä romahtamista. Eipä tän lajin tulokset kuitenkaan samalla tavalla heilauta kuin lätkän vastaavat, joten nautiskellaan spektaakkelista melko rennolla meiningillä. :)
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Näin neutraalina katsojana melko tylsä SB oli, kun lähes täysin aseeton lopulta Chiefs yllättäen oli. Aina sitä itse toivoo jonkinnäköistä trilleriä, ja tänään sellaista ei todellakaan saatu. Toki mannaa varmaan palstan Brady-faneille, onnittelut heille. Tässä oli sekä Bucks puolustuksen hyvyyttä, sekä Chiefsin huonoutta. Ei mitenkään voi sanoa, että Chiefs olisi pelannut hyvän pelin. Järkyttävä määrä virheitä ja haparointeja, sen lisäksi että Bucksin pelisuunnitelma pesi Chiefsin vastaavan täysin. Vittumainen ottelu varmasti Mahomesille, kun aikaa ei vain ollut. Tuolla lailla ei SB:ta voiteta.
En olisi 10 vuotta sitten nähnyt, että vielä 2020-luvulla Brady-Gronk kaksikko napsii sormuksia.
 
Viimeksi muokattu:

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Olihan melkoinen esitys Buccaneersin puolustukselta. Chefsin OL oli aivan paperia jonka seurauksena Mahomesilla oli todella kiireinen ilta kun ukkoa tuli naamalle oikealta ja vasemmalta. Samalla Hill ja Kelcie oli pimennetty aivan täysin. Toiseen suuntaan TB12 teki sen mitä tarvitsi ja olihan se hienoa että melkein koko kauden tuskaillut Gronkowski pelasi hienon pelin tärkeimmässä paikassa.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Itse pelistä sen verran, että homma ratkennee siihen miten Bucs’n D-line pääsee Mahomesia jahtaamaan? Toki tuohon tarvitaan myös takakentän jeesiä, ettei Kansasin nopea heittopeli ehdi käyntiin...

CLIP

Ja Brady nyt tekee sen mitä aina...
Näinhän siinä sitten kävi, mutta en kyllä itsekään voinut kuvitellakaan, ettei KC vie kertaakaan palloa pelaamalla End Zonelle... ”Puolen miljardin Quupalle” tämä oli varmasti hyvä opinkappale kohti suuruutta, kaverihan on kaikesta huolimatta ihan mukula edelleen.

Ja mitä tuosta TB12’sta nyt enää sanoisi, kun se ”GOAT” alkaa tuntua jo saman vanhan toistolta, huikea ukko! Ja toki hienoa nähdä nyt TB ja Gronk kahdestaan SB-tilaston keulilla...
 

Undrafted

Jäsen
Olihan melkoinen esitys Buccaneersin puolustukselta. Chefsin OL oli aivan paperia jonka seurauksena Mahomesilla oli todella kiireinen ilta kun ukkoa tuli naamalle oikealta ja vasemmalta.
Toisaalta Mahomes heitti huikeita heittoja juoksusta tai hypätessään. Eivät vain tarttuneet tai kiinniottaja laskeutui kentän ulkopuolelle. Mahomesin kehonhallinta on mieletön. Hullu tilasto myös, että tämän oli miehen ensimmäinen yli 10 pisteen tappio kolmen vuoden aikana. Sikäli hauskoja tilastoja, että kolmen kauden aikana Mahomesin kausi päättynyt kahdesti tappioon Bradylle ja kerran mennyt päätyyn asti. Joo, toki Brady ja Mahomes eivät ole kertaakaan kentällä samaan aikaan sekä kummassakin joukkueessa muutama muukin vaikuttava pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Henkilökohtainen pelisuunnittelu osui hyvin. Illalla wingsit änärin kanssa, Super Bowl nauhalle, herätys seiskalta ja peli puoleentoista tuntiin ennen töihin lähtöä silmille. Tämä lienee jatkossakin oma game plan. Tomppa osoitti olevansa edelleen suuri. Täydellinen puolustuspeli Buccaneersilta, hyökkäykseen vähän kaikuja menneisyydestä ja homma purkkiin. Timanttinen ylikävely.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Toisaalta Mahomes heitti huikeita heittoja juoksusta tai hypätessään. Eivät vain tarttuneet tai kiinniottaja laskeutui kentän ulkopuolelle. Mahomesin kehonhallinta on mieletön. Hullu tilasto myös, että tämän oli miehen ensimmäinen yli 10 pisteen tappio kolmen vuoden aikana. Sikäli hauskoja tilastoja, että kolmen kauden aikana Mahomesin kausi päättynyt kahdesti tappioon Bradylle ja kerran mennyt päätyyn asti. Joo, toki Brady ja Mahomes eivät ole kertaakaan kentällä samaan aikaan sekä kummassakin joukkueessa muutama muukin vaikuttava pelaaja.

On todellakin melkoinen atleetti. Mutta eihän se riitä että heitto lähtee, pitäis mennä vielä maaliinkin. No siihen vaikuttaa toki juurikin kimppuun kiitävät vastustajat, sekä melko onnettomasti paikkaa hakeneet omat hyökkääjät. En ole ollenkaan asiantuntija arvioimaan mikä osa-alue mätti pahiten, mutta kova kiire kyllä kaverille tuli, sen tunnistin itsekin. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös