NFL season 2015–2016

  • 100 176
  • 626

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Cam Newton on osittain samanlainen QB kuin oli jumalainen Tim Tebow. Liikkuu hyvin, osaa juosta tehokkaasti, on iso pelaaja, pystyy heittämään pitkiä heittoja... mutta, tasaisuuden puute ja virhealttius helpoissa heitoissa on molempien ongelma.
Nyt mennään kyllä reilusti alta riman, kun aletaan verrata Tim Tebowiin. Tebow ei osaa heittää auttavastikaan, kun taas Newton on myös hyvä heittäjä.
 

Rocco

Jäsen
Nyt mennään kyllä reilusti alta riman, kun aletaan verrata Tim Tebowiin. Tebow ei osaa heittää auttavastikaan, kun taas Newton on myös hyvä heittäjä.
Vertasin pelaajien kokonaisuutta, en vain heittoja. "Cam Newton on osittain samanlainen QB kuin oli jumalainen Tim Tebow. Liikkuu hyvin, osaa juosta tehokkaasti, on iso pelaaja, pystyy heittämään pitkiä heittoja"

Tebow osasi heittää jostakin kumman syystä tuolla rumalla ja teknisesti surkealla kuulantyöntötyylillään pitkiä heittoja hyvällä prosentilla. Newtonilla on tekniikka sata kertaa parempaa, ja osaa heittää pitkiä heittoja myös, mutta tarkkuudessa ja nopeissa lyhyissä heitoissa on Newtonilla parannettavaa. Niissähän Tebow oli taas aivan umpisurkea.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Nyt mennään kyllä reilusti alta riman, kun aletaan verrata Tim Tebowiin. Tebow ei osaa heittää auttavastikaan, kun taas Newton on myös hyvä heittäjä.

Mitä Tim Tebowlla on mitä ei esim Staffordilla, Carson Palmerilla tai Andy Daltonilla ole?
Vastaus: Postseason win. :)

Mitään ottamatta pois Camilta ja hänen tämän vuoden suorituksista niin hänen uraansa on vaivannut epätasaisuus joista jo kirjoiteltiinkin. Jotenkin tuntuu että tuo epävarma heittopeli on tyypillinen "vika" näille dual-threat pelinrakentajille. Parhaimmillaan näiden peli on uskomatonta katsottavaa, RG3, Michael Vick, Cam, Tyrod Taylor, Kaepernick jne. Sitten taas kun alkaa se kuuluisa lannoite osumaan tuulettimeen ja nämä saavat pari hittiä liikaa niin heidän pelinsä hajoaa eikä heistä saada aikaiseksi pocket passereita ja tässä vaiheessa näemmä heittopelin heikkouden.

Vaikka katsonkin hieman värilasien läpi niin tällä hetkellä ei yksikään pelinrakentaja ole oikeastaan lähelläkään Bradyn tasoa. Itsekin olen täysin ymmyrkäisenä tästä millä tasolla hän suorittaa tällä hetkellä ja kuinka nopeasti pallo lähtee liikenteeseen, taisi olla keskiarvo jotain 2,02 sekuntia tms.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jotenkin tuntuu että tuo epävarma heittopeli on tyypillinen "vika" näille dual-threat pelinrakentajille. Parhaimmillaan näiden peli on uskomatonta katsottavaa, RG3, Michael Vick, Cam, Tyrod Taylor, Kaepernick jne. Sitten taas kun alkaa se kuuluisa lannoite osumaan tuulettimeen ja nämä saavat pari hittiä liikaa niin heidän pelinsä hajoaa eikä heistä saada aikaiseksi pocket passereita ja tässä vaiheessa näemmä heittopelin heikkouden.
Tätä olen miettinyt itsekin ja jopa siltä pohjalta, että onko tuo jopa jonkinlainen sisäänrakennettu ominaisuus eikä vika. Kun pelinrakentajalla on kaksi tasavertaista vaihtoehtoa, niin aiheutuuko siitä ylimääräistä vaikeutta päättää ja sitäkautta pientä aikailua, joka näkyy epävarmuutena.
Kun lajista riippumatta katsoo veteraanipelaajia, niin näille on aina selvää että minkä ratkaisun ne tekevät ja rutiini tulee tästä. Reagointi on huonompi vaihtoehto kuin aloitteen ottaminen.
 

Butters

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Seahawks
Jotenkin surullista kun matsissa Chiefsiä vastaan vanhempi Manning rikkoi Favren jaardiennätyksen (nuorempi vaihteeksi Bradyn kiusana) niin jo toisella neljänneksellä TD:t 0 INT:it 3... Ei kovin juhlallista kun kuitenkin rikkoi yhden arvostetuimman ennätyksen.

Helkkari kun Seahawksilla kauden tähän mennessä ylivoimaisesti tärkein matsi Cardinalssia vastaan niin alkaa puol neljältä eikä vaan pysty valvomaan koska elämä. Nyt se voitto!
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboysin kyntäminen sen kun jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Nyt nimittäin uidaan aika syvissä vesissä. Vaikka Tony Romo palannee pelikentille, niin tuskin muutosta on tapahtumassa. Turha odottaa Romon olevan joku suuri messias joka pelastaa tämän vuoden Cowboys joukkueen. Ei tule tapahtumaan tuolla suorittamisen tasolla ja pitää myös muistaa, että Romo ei ole 2 kuukauteen pelannut. Cowboys on viimeksi muuten voittanut ottelun ilman Tony Romoa vuonna 2010! Tuo tietysti kertoo jo jotain nro 9 tärkeydestä, mutta ei hänkään mikään ihmemies ole. Casselsiakaan ei oikein voi syyttää tappiosta (tappioista). Eilisen pelin kohdalta osoitan syyttävän sormen mm. Dez Bryanttia kohti. Olisikohan korkea aika ottaa se pää pois perseestä, lopettaa egoilu sekä medialle kiukuttelu ja alkaa ottaa niitä palloja kiinni. Eilenkin oli Bryantilla pariin otteeseen paikka naulata peli, mutta ei tartu. Jos oikeasti meinaa olla tässä liigassa superstara, niin noita koppeja pitää ottaa droppien sijasta, SURKEAA! Säälittävää suorittamista myös puolustukselta (taas) ottelun viimeisellä neljänneksellä. Hyvää tekemistä lähes koko ottelun, mutta täysi lahoaminen taas kerran kun ottelua ratkotaan. Toisaalta jos päästää vain kymmenen pistettä ja häviää ottelun, voi syyllisiä hakea muualta kuin puolustuksesta. Itse otteluun en jaksa edes enää palata, vituttaa edelleen aika huomattavasti. Olihan siinä kaikenlaista tapahtumaa viimeisen kahden minuutin aikana. On tämä kyllä musta kausi Cowboys lasien takaa…
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Baltimore Ravens ja kuinka keksitään uusia keinoja hävitä futispeli. Paria viimeisintä peliä en ole enää edes vaivautunut katsomaan, sen verta surullista katseltavaa tuo Ravenssin meno on tällä kaudella ollut yhtä Steelers -pelin lukuunottamatta ja sen Steelers hävisi huonoon kickeriin.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Olipa huikea Giants vs Pats peli ! Taitaa olla jopa kauden tähän mennessä paras peli. Kaikki pelit mukaan laskettuna. Huikea loppu jossa Gostkowski osoittaa taas kerran kylmäpäisyytensä. Vinatieri jää nyt kakkoseksi. Harmittaa Edelmanin loukkaantuminen; Patsin kaksi syömähammasta pois: Lewis ja Edel. Toisaalta Edelmanin kävely pukukoppiin ei näyttänyt hirveän tuskaiselta. Huvitti muuten tuo Amendolan punt return; oma jätkä stana kamppasi :-) Onneksi Blount jyräsi byyran. Go Pats ! 9-0.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Valoa Lionsien synkkään kauteen, kun Packers kaatui Lambeaulla ensimmäistä kertaa sitten vuoden -91! Detroitillakin kyllä oli kova yritys hävitä peli, mutta ei onnistunut Rodgers ja kumppanit lunastamaa kuponkeja. Prater pisti molemmat extrapisteet ohi, vaikka field goalit on onnistuneet 100% tarkkuudella. Megatron tiputti maailman helpoimman kopin lopun onside kickistä ja antoi vielä mahdollisuuden Packersille nousta ohi. Mutta onneksi Crosby sitten pelasi kuin nimikaimansa tällä kaudella ja potku oli huvittava kylkimyyry. Samalla Vikings siityi divisioonan kärkeen.

Ja tosiaan tuo Giants vs. Patriots oli todella huikea matsi, ihan loppuun asti!
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Mitä Tim Tebowlla on mitä ei esim Staffordilla, Carson Palmerilla tai Andy Daltonilla ole?
Vastaus: Postseason win. :)

Mitä eroa on Tebow:lla ja Peytonilla?
Tebow ei koskaan saanut 0.0 QB ratingia Broncos uransa aikana. Eikä koskaan heittänyt 4 Int:iä yhteen peliin.

Kyllä oli tuskallista katsoa Peytonin tekemistä viime matsissa. Toivoisi hieman erilaista loppua yhdestä suurimmista pelin legendoista.

Niin ja Patriots 9-0. Edelmann prkl meni ja loukkaantui. Poissa 6-8 viikkoa. Sopivasti takaisin voittamaan Super Bowlin. ;)
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Patriots-Giants oli kauden tähän mennessä paras peli. Nyt on menossa kyllä todellinen epäonnen kausi, kun joka viikko tippuu ukkoa, tällä kertaa elintärkeä Edelman, joka palaa vasta pleijareissa. Vähätellyn miehen tärkeys näkyi viimeisellä draivilla, kun Bradylla oli vaikeuksia saada hyökkäystä liikkumaan, mutta lopulta Clutch-Tomppa löysi keinot tarvittaviin jaardeihin ja Gostkowski hoiti loput. Nyt, kun Edelman ja Lewis ovat sivussa, Bradyn aseet ovat aika vähissä, ja huippukauden pelanneen Amendolan täytyy nousta yhä isompaan rooliin auttamaan Tomppaa ja Gronkkia.
Esiin täytyy nostaa Malcolm Butler, joka on osoittanut että Super Bowl-intti oli vasta alkua. Aivan kärkikornereita liigassa. Seurasi Beckhamia koko ajan ja piti tämän täysin aisoissa tuota ekaa peliä lukuunottamatta, ja pelasti Patsit estämällä lopussa Odellin kiinnioton Endzonella. Ryan hoitaa myös hommansa, mutta sitten tullaan siihen kolmanteen korneriin. Giants ja Eli olivat ensimmäiset ketkä systemaattisesti hyökkäsivät Patsin ainoaa heikkoa kohtaa eli kolmatta korneria, ja sieltä käytännössä saivat kaikki jaardinsa tuota ekaa peliä lukuunottamatta. Coleman oli aivan katastrofi, eikä hänet penkityksen jälkeen korvannut kaveri, joka kehtasi pelata Revisin numerolla, ollut yhtään parempi. Jostain täytyisi taikoa osaava kaveri tilalle kolmanneksi korneriksi, sillä muuten vastustajat tulevat rokottamaan armottomasti.

Toinen erinomainen peli nähtiin Seahawks ja Cardinals ottelivat divisioonan herruudesta, ja tällä kertaa Arizona oli parempi. Cardinals pääsi ekalla puoliajalla 22-7 johtoon, kun Seahawks puolustus oli unessa. Toisella puoliajalla Seattlen puolustus kuitenkin heräsi ja etenkin LB:t Wagner ja Wright tekivät isoja pelejä, mutta Seahawks ei onnistunut takaa-ajossa. Beast Mode oli oma tuttu itsensä, mutta Grahamia ei ole kyllä saatu mukaan joukkueeseen. Oli alunperinkin vähän kyseenalaista miten täysin puhdas kiinniottaja TE, vailla blokkaustaitoja sopii joukkueeseen, jonka peli perustuu fyysisyyteen ja RB:n ja kuupan juoksuihin.

Peytonin odotetuista juhlista tuli todellinen pannukakku, kun Manning palasi omalle tasolleen parin paremman pelin jälkeen, ja heitti 4 inttiä ja vain 5 onnistunutta syöttöä ja aiheesta mies penkitettiin.

Yksi liigan huonoimmista joukkueista, eli Lions, jatkoi Packersin alamäkeä, vaikka Detroit teki kaikkensa hävitäkseen pelin. Myös A-Rod jatkoi heikkojen pelien sarjaa, ja epäonnistui tasoittamaan pelin kahden lisäpisteen yrityksessä pelin lopussa. Aaron heitti myös useita heittoja selvästi ohi kohteistaan. Packersin puolustusta ei voinut tällä kertaa syyttää tappiosta. Erityisesti tulokas korneri Randall oli erinomainen.

Toinen yllätys nähtiin, kun Bengals hävisi ekan pelinsä Texansia vastaan. Heikon matsin pelanneella Daltonilla ei oikein kuuppa kestänyt tappiota: http://www.nfl.com/news/story/0ap30...alton-takes-exception-to-jj-watts-playful-jab
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Yksi liigan huonoimmista joukkueista, eli Lions, jatkoi Packersin alamäkeä, vaikka Detroit teki kaikkensa hävitäkseen pelin. Myös A-Rod jatkoi heikkojen pelien sarjaa, ja epäonnistui tasoittamaan pelin kahden lisäpisteen yrityksessä pelin lopussa. Aaron heitti myös useita heittoja selvästi ohi kohteistaan. Packersin puolustusta ei voinut tällä kertaa syyttää tappiosta. Erityisesti tulokas korneri Randall oli erinomainen.

Aaron oli kuitenkin tilastojen valossa jälleen kerran ihan ok vireessä. Joku homma Packersilla on kahdessa viime matsissa ollut, että hyökkäys on ruvennut toimimaan vasta neljännellä neljänneksellä.

Jos joku sen matsin hävisi, niin hän on Packersin placekicker Mason Crosby. Vasta-argumentteja voi heittää, mutta niitä ei kaikessa irrelevanttiudessaan oteta edes huomioon.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Jos joku sen matsin hävisi, niin hän on Packersin placekicker Mason Crosby. Vasta-argumentteja voi heittää, mutta niitä ei kaikessa irrelevanttiudessaan oteta edes huomioon.
Kyllä se oli hyökkäyksen vika että tappio tuli, ei Crosbyn. Rodgersilla ja kumppaneilla oli koko matsi aikaa tehdä tulosta ja lopussa vielä mahdollisuus tasoittaa lisäpiste-yrityksellä. Crosby sentään antoi onnistuneella onsidekickillään Rodgersille vielä uuden mahdollisuuden. Vaikeampi se on tuolta etäisyydeltä maali potkaista kuin onnistua 2-lisäpisteessä. Ja Rodgersin pitäisi tietää ettei Crosby ole Gostkowski tai Tucker, ja hänen olisi pitänyt pystyä etenemään enemmän.
 

Butters

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Seahawks
Ei tuota voi kyllä potkaisijan syyksi laittaa jos ei vikalla sekunnilla noin kaukaa saa sisään kun hyökkäys ei saanut kolmeen neljännekseen mitään aikaan Lionssia vastaan.

Hawksilla alkaa olla jo tehtävää ton pudotuspelipaikan kanssa. Cards on karannut mutta onneksi konferenssi on NFC ja hyvällä lopulla villi kortti voi vielä kutsua. Duunia siinäkin on. Matsia en nähnyt mutta 37 annettua pinnaa (hyökkäys antoi safetyn) viime vuosien parhaalta puolustukselta mietityttää vaikka Arizona onkin kova. Ja ne vikat neljännekset...
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Siis 52yrd potkumaali ei ole "noin kaukaa", vaan se on se standardi, mikä jokaisen NFL-potkaisijan oletetaan tekevän. Vai kuinka monen liigan kickerin uran "career long" on alle 50yrd?

Myöskin väite, että 52yrd FG olisi vaikeampi kuin 2 lisäpisteen yritys kuulostaa sanalla sanoen naurettavalta. Otetaanpa siis tilastot esille.

Team Two Point Conversion Statistics: 2014 NFL Season (otin viime kauden, koska tältä kaudelta ei vielä olisi kovinkaan laajaa tilastoa)

59 yritystä, 28 onnistunutta suoritusta. Koko liigan joukkueet siis onnistuivat kahdessa lisäpisteessä 47,5% varmuudella.

Player Kicking Statistics: 2015 NFL Season (otin tämän kauden, koska potkaiseminen on muuttunut tällä kaudella hankalammaksi ja sen vuoksi pitää puhua nimenomaan tämän vuoden yrityksistä)

Mason Crosbyn onnistumisprosentti +50 jaardin yrityksille on 66,7%. Uskallan siis veikata, että koska suhdeluku on 2/3, hän oli ennen viikonlopun missausta 2/2. Ja arvatkaa mitä, tuon tilaston mukaan liigassa on KYMMENEN potkaisijaa, kenen +50yrd yritykset ovat onnistuneet 100% varmuudella.


Noniin, kuten sanoin, Mason Crosby hävisi pelin Packersille, ja olen juuri todistanut väitteeni oikeaksi. Siitä voidaan toki keskustella, oliko Green Bay Packers kovinkaan hyvä jalkapallojoukkue ensimmäiset 59min ottelusta. Se on kuitenkin fakta, että loppuhetkien touchdown sekä onnistunut onside kick (SEKÄ Rodgersin suorittamat 15 heittojaardia onside kickin jälkeen) takasivat Packersille mahdollisuuden voittaa ottelun Mason Crosbyn rutiinisuorituksella, jossa hän valitettavasti epäonnistui.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Tampasta kuuluu kummia. Rekordi on 10-pelatun ottelun jälkeen 5-5 ja nyt on peräkkäisinä viikkoina kaatunut niin Cowboys kuin Eagleskin. Eagles siis kaatui tänään aika suvereenin esityksen jälkeen 45-17. Erityisen mukavan tuosta voitosta tekee tosiaan se, että näillä joukkueilla on tuota keskinäistä historiaa ihan mukavasti, joten Rivaly-voitto on aina tietty vielä hitusen makeampi.

Rekordin puolesta Tampa on yhden voiton päässä viimeisestä Wild Card-paikasta ja otteluohjelmaa kun katsoo niin kaikki mahdollisuudet Playoff-paikkaan on vielä olemassa. Täysin uusi tunne sillä edellisinä vuosina viikon 10-jälkeen on viimeistään saanut alkaa lukemaan Draft-raportteja ja ajattelemaan seuraavaa kautta.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Jos Mont-Blanc kuvailee tuossa yllä että kausi on tarjonnut Bucs faneille uusia tunteita, niin vastaavia tunteita on osittain myös Baltimore faneille ollut tarjolla. Joukkueen esitykset eivät periaatteessa niin hirveästi poikkea edellisistä kausista, sillä epätasaiset esitykset ovat leimanneet joukkueen esityksiä eritoten puolustuksen ollessa nyt se heikompi lenkki. Oikeastaan niitä uusia tunteita tällä kaudella on luonut se että tiukat matsit ovat kääntyneet kerta toisensa jälkeen vastustajalle. Ja että kotona on hävitty. Anyway: B-more ei ole tällä kaudella hävinnyt kertaakaan yli 8 pisteen, eli ns. one score -erolla on koko kausi menty ja heikosta suorittamisesta huolimatta matsit ovat olleet loppuhetkillä aina voitettavissa tai vähintään vietävissä jatkoajalle.

Loukkaantumiset on toinen kauden teemoista. Ensin ekan kierroksen pick Perriman loukkaa offseasonilla PCL:n ja kaverin piti olla parin lepopäivän jälkeen takaisin treeneissä. Sitten kuukauden päästä kommentoitiinkin jo että kyseessä on "all time slowest healing PCL" ja nyt viikolla 10 mies laitettiin IR:n. Mitä tuohon voi kommentoida: Onneksi ei ollut ACL, sillä mies nähtäsiin seuraavan kerran kentällä varmaan joskus 2018. Kauden ekassa matsissa tippui Suggs, tämän jälkeen Steve Smith, joka loukkaantumis hetkellä oli kerännyt enemmän yardeja vs. kaikki muut joukkueen rissut. Tänään sitten Forsett sekä Flacco päättivät kauden. Loppukaudestä ei paljon katsottavaa jää. 1st string hyökkäyksessä: qb Shaub, rb Allen/West, wr Aiken/Givens, te Gilmore/Williams. Käsi ylös jos joku tunnistaa muita kuin pick-6 automaatti Shaubin Texansin ajoilta. Siihen päälle vielä linjasta Zuttah IR:ssä, Monroe ja Osemele banged up, joten siellä mennään todennäköisesti kokoonpanolla Hurst-Jensen-Urchel-Yanda-Wagner. Argh. Kyllä tällä banged up -hyökkäyksellä sekä verrattaen terveellä, mutta kehnolla puolustuksella tavoitellaan ehdottomasti jopa draftin ykköspaikkaa. Siinä olisikin uutta tunnetta kerrakseen.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Tampasta kuuluu kummia. Rekordi on 10-pelatun ottelun jälkeen 5-5 ja nyt on peräkkäisinä viikkoina kaatunut niin Cowboys kuin Eagleskin. Eagles siis kaatui tänään aika suvereenin esityksen jälkeen 45-17. Erityisen mukavan tuosta voitosta tekee tosiaan se, että näillä joukkueilla on tuota keskinäistä historiaa ihan mukavasti, joten Rivaly-voitto on aina tietty vielä hitusen makeampi.

Rekordin puolesta Tampa on yhden voiton päässä viimeisestä Wild Card-paikasta ja otteluohjelmaa kun katsoo niin kaikki mahdollisuudet Playoff-paikkaan on vielä olemassa. Täysin uusi tunne sillä edellisinä vuosina viikon 10-jälkeen on viimeistään saanut alkaa lukemaan Draft-raportteja ja ajattelemaan seuraavaa kautta.

Hyvältä tosiaan näyttää Tampan osalta tällä hetkellä. Toki vieläkin Bucs on hävinnyt tärkeitä ja tiukkoja otteluita omaan hölmöilyynsä (Redskins ja Texans pelit), mutta kokonaisuutena pelaaminen on ollut paljon parempaa kuin aikaisemmin. Toivottavasti Winston jatkaa siitä mihin Eaglesia vastaan jäi.

Tämän kauden suurimpia onnistujia ovat mielestäni Doug Martin, OL:n tulokkaat Marpet ja Smith sekä SS Chris Conte. Keneltäkään en oikeastaan odottanut yhtään mitään ennen kauden alkua, mutta hyvältä peli on näyttänyt. Winston, Evans, David ja McCoy ovat myös pelanneet ihan hyvin, mutta heiltä tätä odotinkin.

Pettymyksiä ovat ehdottomasti olleet puolustuksen kulmapuolustajat Verner ja Banks. Kumpikaan ei ole onnistunut tällä kaudella yhtään niin hyvin kuin olisi pitänyt, mutta onneksi paikkaajia on löytynyt yllättävistä nimistä. Sterling Moore sekä tulokas Jude Adjei-Barimah ovat tällä hetkellä aloittavat cornerit, eikä ainakaan Eagles peli näyttänyt, että kumpikaan olisi väärä valinta tuolle paikalle. Osaako @Mont-Blanc sanoa, onko Vernerillä tai Banksilla jotain loukkaantumisia alla vai ovatko muuten vain epäonnistuneet täydelisesti?
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Osaako @Mont-Blanc sanoa, onko Vernerillä tai Banksilla jotain loukkaantumisia alla vai ovatko muuten vain epäonnistuneet täydelisesti?

Banks ja Verner hyllytettiin noilta startterin paikoilta ihan esitysten perusteella. Vernerin alkukausi oli tosiaan aika synkkä, mutta Nickel-cornerin paikalla on tuo pelikin alkanut toimimaan paremmin ja taitaa mies olla vakiinnuttanut paikkansa tuolla pelipaikalla. Banksista en oikein osaa sanoa mitään. Hyvä corneri, mutta jokin nyt mättää.

Kwon Alexander on ollut erittäin hyvä, mutta ilmeisesti on saamassa 4-ottelun pelikiellon PED käytöstä. Ja tämähän on tietty iso menetys vihdoinkin hyvällä tasolla pelaavalle puolustukselle. Saa nähdä miten Bruce Carter täyttää nuo MLB-saappaat.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Banks ja Verner hyllytettiin noilta startterin paikoilta ihan esitysten perusteella. Vernerin alkukausi oli tosiaan aika synkkä, mutta Nickel-cornerin paikalla on tuo pelikin alkanut toimimaan paremmin ja taitaa mies olla vakiinnuttanut paikkansa tuolla pelipaikalla. Banksista en oikein osaa sanoa mitään. Hyvä corneri, mutta jokin nyt mättää.

Kwon Alexander on ollut erittäin hyvä, mutta ilmeisesti on saamassa 4-ottelun pelikiellon PED käytöstä. Ja tämähän on tietty iso menetys vihdoinkin hyvällä tasolla pelaavalle puolustukselle. Saa nähdä miten Bruce Carter täyttää nuo MLB-saappaat.

Sitä lähinnä hainkin, eli ovatko pelanneet huonosti siksi, että alla on loukkaantumisia. Näköjään siis ei, vaan ihan omasta tekemisestä on kiinni. Ihme juttu mistä tuo johtuu, varsinkin kun molemmilla on edellytyksiä olla pelipaikkansa huippuja. Onneksi paikkaajat ovat kuitenkin onnistuneet hyvin, joten ei ole akuuttia hätää tuolle pelipaikalle.

Alexander unohtuikin mainita kokonaan onnistujista. Iso menetys tulee olemaan, jos saa tuon pelikiellon, mutta saapahan sitten Carter näyttää sitten mihin kykenee. Kauheasti loukkaantumisia ei kyllä saisi tulla LB-paikoille, kun Bucs menee melko kapealla ringillä tuolta osalta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Packersin juoksupuolustus vastaan Adrian Peterson kuulostaa aika tuhoisalta yhdistelmältä Green Bayn kannalta. Voi olla ettei Matthewsia nähdä pass rushissa kovin montaa kertaa third downien ulkopuolella eikä siltikään ole mitään takeita AP:n pysähtymisestä..

Tätä minäkin ennen matsia kovasti pelkäsin että Packers ei saa mitenkään AP:ta kuriin, mutta mitä vielä! Monasti kuraa niskaansa saava Dom Capers oli syöttänyt Packersin puolustukselle sellaiset keitokset, että taisi Peterson jäädä kauden huonoimpiin lukemiinsa. Lisäksi Bridgewater kuusi kertaa nurmen pintaan ja Green Bay otti jälleen piikkipaikan NFC Northissa.

Hyökkäyksenkin osalta GB sai vähän enemmän sylintereitä toimimaan, etenkin kun Lacy pelasi parhaan pelinsä sitten kauden alun. Tämä puoltaisi sitä että Lacyn takkuilut ovat johtuneet siitä että mies ei ole yksinkertaisesti ollut täydessä kunnossa. Rissupuolella Cobbin pudotettujen pallojen määrä oli ihan karsea.
Hyökkäyksen linjan murheenkryyni LT Bakhtiari nappasi taas useamman lipun ja on selkeästi OL:n heikoin lenkki. Tuskin tulee tapahtumaan, mutta ehkä kokeilisin Bulagaa LT:nä ja Barclay pistäisi Bakhtiarin penkille.

Parempaa kun muutamaan viikkoon, mutta vieläkin hyökkäyksessä on tekemistä. Seuraavaksi Bears torstaina Lambeaulla ja Green Bay jäädyttää Brett Favren numeron.
 
Näinkö oikein, että Packersin James Jones pelasi huppari päällä? Siis mitä ihmettä? Luulisi jo sääntöjen kieltävän tuollaisen. Ja luulisi, että vastustajan puolustajan olisi helppo napata hupusta kiinni tiukan paikan tullen. Komean td-kopin Jones kyllä otti.

Sori tällainen tyhmä kommentti tähän hienoon ketjuun. Oli pakko mainita ääneen kun ihmettelin kotisohvalla tuota.
 

Rocco

Jäsen
Näinkö oikein, että Packersin James Jones pelasi huppari päällä? Siis mitä ihmettä? Luulisi jo sääntöjen kieltävän tuollaisen. Ja luulisi, että vastustajan puolustajan olisi helppo napata hupusta kiinni tiukan paikan tullen. Komean td-kopin Jones kyllä otti.

Sori tällainen tyhmä kommentti tähän hienoon ketjuun. Oli pakko mainita ääneen kun ihmettelin kotisohvalla tuota.
Pelasi. Minnesotassa on kylmä tähän aikaan vuodesta, ja mies vaan päätti pelata huppari varusteiden alla. Mies kuulemma treenaa sama huppari päällä, joten hän vaan tunsi olonsa luontevaksi. Mikään sääntöhän ei tätä kiellä, kun huppari on väriltään seuran värinen.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys pisti poikki 7 ottelun tappioputken. Pakko se on myöntää, että Romo tekee yksinkertaisesti pelikavereistaan vain parempia, jopa puolustuksen jätkistä. Dallasissa puhutaan jo uuden Jeesuksen tulemisesta ja sitä kautta loput pelit voitetaan ja Lombardi throphyä nostellaan kauden päätteeksi. Jep, jep, itse en ihan tähän jaksa uskoa ja pelkkä playoff paikkakin vaatii jo pienen ihmeen. Totuuden nimissä on sanottava, että ei Romo mitenkään häikäisevää peliä pelannut. Vähän ruosteessa oli, mikä nyt tavallaan on ihan hyväksyttävää kahden kuukauden pelaamattomuuden jälkeen. MUTTA kyllä siellä oli myös niitä ”Romo magic” hetkiä, useita kappaleitakin. Samoin kun piti vaihtaa isompaa vaihdetta silmään, niin myös tapahtui. Olipas kiva katsoa piiiitkästä aikaa peli, jonka Cowboys voitti.

Lyhyttä viikkoa mennään ja kiitospäivän pelit on jo kulman takana. Vastus onkin sitten aivan sieltä kovimmasta päästä, kun tulikuuma Supermies tuo Pantterilauman Dallasiin. Tuskin Carolina vetää 16-0 kautta ja eka tappio tulee nyt torstaina, siitä ajatuksesta lähdetään! Jos noin muuten kattelee Cowboys loppukauden ohjelmaa, niin ei se ihan mahdottomalta näytä. On siinä toki Packers Lambeaulla pahimpana, mutta muuten 2 x Redskins, Jets kotona ja sitten vaikea vierasreissu joulukuun lopussa Buffaloon. Kaikki pitäisi voittaa ja edes se ei välttämättä riitä? Mutta olishan tarina jos niin kävis…

Tossa kun oli puhetta noista Tampan kornereista, niin ainakin Sterling Moore on ihan pätevä cb. Pari edellistä kautta meni Dallasissa ja ite tykkäsin hänen pelaamisesta. Ei hirveästi inttereillä juhli, mutta hoitaa kyllä tonttinsa ihan mallikkaasti 2-3 cornerina. Onhan Tampalla myös toinen ex-Cowboys, Mike Jenkins. Hänestä en koskaan pitänyt, otti paljon lippuja ja paloi myös usein. Jenkins kävi kovan kisan Orlando Scandrickin kanssa startterin roolista ja voittikin sen aluksi, mutta hävisi sitten myöhemmin. Sinänsä jännä tuo alottavien cornereiden tiputtaminen depht chartin hännille. Itse en muista vastaavaa tapausta, että molemmat startterit olis suoraan tiputettu hännille? Vernerhän breikkas Titansissa. Sen jälkeen on ollu vähä hiljasta. Itse en häntä koskaan oikein huippukornerina ole pitänyt? Kornereista puheen ollen, Dallasin Brandon Carr pelaa mielestäni todella kovalla tasolla tällä kaudella. Ei ole inttereita tarttunut, mutta se johtuu siitä että ei hirveästi tule heittoja hänen miehelleen. Kyllä se on lähestulkoon aina joku muu kuin Carr joka palaa. Kovasti selostajien ja vähä muidenkin toimesta hehkutetaan rookie Byron Jonesia, mutta mielestäni hän on juuri se joka useiten Dallasin takakentältä palaa tai antaa ison pelin? Noh, toki hän on vähän sellainen joka paikan höylä kun pelaa FS, SS, CB ja Nickel pelipaikoilla. Kova pelimies hänestä varmasti tulee Dallasille, kunhan se oma pelipaikka vakiintuu.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kovan väännön jälkeen voitto kotiin Sexy Rexystä ja Buffalosta, vaikka tuomarit varastivat käsittämättömällä tavalla Patsilta TD:n. Tuomari vihelsi pelin poikki, vaikka Brady ei ollut lähelläkään sivurajan ylitystä, tilanteessa jossa Amendola olisi juossut pallon päätyyn. Rikkinäinen hyökkäyksenlinja oli myös ekaa kertaa pulassa Billsiä vastaan. Brady joutui heittämään järkyttävän määrän palloja vain pois, koska Billsin pelaajia pääsi läpi jatkuvalla syötöllä. Homma saatiin onneksi edes auttavasti toimimaan toisella puoliajalla, kun Brady kävi vähän huutamassa poikiin ryhtiä sivurajalla ja Stork siirrettiin sentteriksi. Butler jatkoi dominointiaan ja pimensi tällä kertaa Watkinsin. Billsin puolella Shady McCoy on pääsemässä vauhtiin ja näyttää Chip Kellylle millainen idiootti tämä on.

Yhtenä ottelun kohokohtana Bradyn audible huuto: Rex Ryan, Rex Ryan!

Sitten niihin synkkiin uutisiin, eli taas kerran tippui ukko, tällä kertaa loisto matsin pelannut Amendola ja toinen rissu Dobson. Jos Amendolan vamma osoittautuu pahaksi, niin nyt ollaan oikeasti todella tukalassa tilanteessa, koska Gronk on ainoa jäljellä oleva ase ja ainoa pätevä rissu on Lafell, eikä hän pysty pelaamaan Patsille elintärkeää slot-roolia. Hemmetti, kun Rams kerkesi signaamaan Welkerin, miehelle olisi ollut käyttöä. Nyt joudutaan todennäköisesti pelaamaan juoksupainotteisemmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös