NFL season 2015–2016

  • 101 286
  • 626

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Billsin puolella Shady McCoy on pääsemässä vauhtiin ja näyttää Chip Kellylle millainen idiootti tämä on.
Olihan siellä hienoja juoksuja Shadyltä mut oli myös ihan valtavia aukkoja. Kelly vissiin halusi north-south juoksijan mahdollisesti pienemmällä egolla. Kyllä ne Chipin suurimmat idioottimaisuudet löytyy puolustuksesta.

Patsin loukkaantumistilanne alkaa kyllä näyttää hirveeltä, ei oo tottunut näkeen Bradyä tuollaisessa paineessa ainakaan kotona..
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Tossa kun oli puhetta noista Tampan kornereista, niin ainakin Sterling Moore on ihan pätevä cb.
Moore hankittiin Tampaan juuri Nickel-corneriksi osaksi myös tuon tutun Cover-2 systeemin takia (Mitä Marinelli ainakin osittain taitaa Dallasissa pyörittää?), mutta taitaa nyt olla Depth Chartissa ykkösenä. Ja esitysten perusteella hän tosiaan ansaitseekin tuon paikan. On ollut kyllä yksi iso tekijä, että tuo Tampan puolustus on vihdoinkin saatu hyvälle tasolle. Tietty otanta on pieni ja mitä tahansa voi sattua, mutta toistaiseksi tuo hankinta on osoittanut paremmaksi kuin kukaan oikeastaan uskalsi odottaa.

Vernerhän breikkas Titansissa.
Verner tosiaan hankittiin Tampaan Lovien ensimmäisellä kaudella ja jos en aivan väärin muista, niin tässäkin tapauksessa tuon tutun samantyyppisen Cover-2 systeemin takia, jossa mies Titans paidassa loisti. Olihan Verner ensimmäisellä kaudella Tampassakin tosiaan ihan pätevä corneri, mutta tällä kaudella otteet eivät ainakaan alkuun vakuuttaneet.

Jude Adjei-Barimah on itselleni täysin uusi tuttavuus ja mitään mielikuvaa minulla hänestä ei näiden kolmen/neljän(?) startatun pelin jälkeenkään ole. Kun kyse on cornerista niin se taitaa olla kuitenkin hyvä juttu. Yksi huomioitava tekijä Moore/Adjei-Barimah kaksikon pelaamisessa on myös se, että he ovat pelanneet ilmeisesti todella paljon. Eli mitään sen kummempaa rotaatiota Tampalla ei cornereiden suhteen ole, vaan startterit käytännössä pelaavat niin paljon kuin vain pystyvät. Eagles pelistä en tiedä, mutta Dallas pelissä Moore/Barimah missasivat pelissä yhteensä vain neljä snappia, eli olivat kentällä käytännössä kokoajan. Jenkins sai alle kolme snappiä koko ottelussa ja Banks tahkosi vain Special Team-tehtävissä.
 

Sambody

Jäsen
Täytynee kritisoida useammin. Epäilin Packersin juoksupuolustusta ja niin vain all day pysähtyi kuin seinään. Sanoin ettei Lacysta ole mihinkään tällä hetkellä ja sitten esiin tulee se tutumpi Lacy ja oli ehkäpä tärkein yksittäinen syy, että hyökkäys hieman heräili.

Bucsilta en ihan osannut odottaa edes tälläistä kautta. Olen kovin epäileväinen rookie kuuppien kanssa, mutta monsteri vuosi Martinilta on varmasti auttanut Winstonia, joka on pelannut enimmäkseen paria sysipaskaa peliä lukuunottamatta jopa hyvin tällä kaudella. Jumalauta voiko tässä alkaa haaveilemaan valoisasta tulevaisuudesta tai jopa post season peleistä? Bucsin seuraaminen on ollut vähän heikoissa kantimissa, mutta pakko toivoa, että Viaplay antaa mahdollisuuden korjata asia loppukauden aikana.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Lätäkön takana alkaa kiitospäivän vietto ja sehän tarkoittaa sitä että tämän illan ja yön aikana (Suomen aikaa) pelataan kolme peliä.

Alkuillasta Philadelphia Eagles matkustaa Detroit Lionsin vieraaksi ja yrittää pysyä mukana NFC Eastin kilpajuoksussa. Lions on taas hivenen reivannut kurssiaan surkean alkukauden jälkeen, mutta playoff-haaveet ovat käytännössä menneet.

Myöhemmin Dallas Cowboys isännöi vielä tappiotonta Carolina Panthersia yrittäessään myös pysyä kamppailussa NFC Eastin voitosta.
Jenkkilän primetime-matsina nähdään NFL:n vanhin rivalry Lambeau Fieldiltä kun Green Bay Packers saa vieraita Chicagosta. Pelin yhteydessä Green Bay jäädyttää Brett Favren numeron.
2010 eteenpäin saldo tässä rivalryssä on Packersille 10-2.
 
Viimeksi muokattu:

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Sen verran taas ikävämpiä uutisia Atlantin tuolta puolen, että Ramsin laitahyökkääjää Stedman Baileyta on ammuttu Floridassa. Ilmeisesti Baileyta on ammuttu ainakin kaksi kertaa, joidenkin lähteiden mukaan päähän ja lantioon, joidenkin lähteiden mukaan kaksi kertaa päähän. Bailey on leikattu ja tilaa on kuvattu kriittiseksi mutta vakaaksi. Hengenlähdön vaara ei ilmeisesti kuitenkaan ole ilmeinen. Omaan silmääni ei toistaiseksi ole osunut mitään tietoja teon motiiveista. Toisaalta se on tässä kohtaa kovasti toisarvoista, tärkeintä on, että Bailey selviää hengissä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Unohtui edellisessä viestissä mainita että NFL julkisti eilen myös ensi kauden Lontoon ottelut, jotka ovat:

2.10 (week 4): Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
23.10 (week 7): St.Louis Rams - NFC East - vastus
30.10 (week 8): Cincinnati Bengals - Washington Redskins

Tämä suunnitelma mahdollistaa sen että Redskins pelaa kaksi viikkoa peräkkäin Lontoossa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Brett Favre #4!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No niin, Bears kävi hakemassa voiton Lambeaulta Favren nenän edessä. Tuosta NFC Northistahan tulee vielä mielenkiintoinen vääntö, ensi viikon Lions - Packers on suuressa roolissa. Toki tämä nyt on aikamoista "i want to believe!" kamaa, mutta ei Lions täysin ulkona ole. Loppuohjelma on mielestäni helpoin Bearsin kanssa, Packers joutuu tahkoamaan vielä mm. Cowboysia, Cardinalsia, Lionsia ja Vikingsiä vastaan. Ja sitten Raiders viidentenä. Detroitilla Packers, Rams, Saints, 49ers ja Bears. Toki jos Minnesota voittaa sunnuntaina Atlantan, niin haaveiluun tulee kova kolaus. Minnesotalla on kyllä selvästi vaikein ohjelma, sieltä löytyy Falcons, Seahawks, Cardinals, Bears, Giants ja Packers. Bearsilla vielä 49ers, Redskins, Vikings, Buccaneers ja Lions. Jännää jännää, hyvä että riittää (kenties) loppuun asti jännäämistä! Tällä hetkellä:

Vikings 7-3
Packers 7-4
Bears 5-6
Lions 4-7

I WANT TO BELIEVE!
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
Cowboys pisti poikki 7 ottelun tappioputken. Pakko se on myöntää, että Romo tekee yksinkertaisesti pelikavereistaan vain parempia, jopa puolustuksen jätkistä. Dallasissa puhutaan jo uuden Jeesuksen tulemisesta ja sitä kautta loput pelit voitetaan ja Lombardi throphyä nostellaan kauden päätteeksi. Jep, jep, itse en ihan tähän jaksa uskoa ja pelkkä playoff paikkakin vaatii jo pienen ihmeen. Totuuden nimissä on sanottava, että ei Romo mitenkään häikäisevää peliä pelannut. Vähän ruosteessa oli, mikä nyt tavallaan on ihan hyväksyttävää kahden kuukauden pelaamattomuuden jälkeen. MUTTA kyllä siellä oli myös niitä ”Romo magic” hetkiä, useita kappaleitakin. Samoin kun piti vaihtaa isompaa vaihdetta silmään, niin myös tapahtui. Olipas kiva katsoa piiiitkästä aikaa peli, jonka Cowboys voitti.

Lyhyttä viikkoa mennään ja kiitospäivän pelit on jo kulman takana. Vastus onkin sitten aivan sieltä kovimmasta päästä, kun tulikuuma Supermies tuo Pantterilauman Dallasiin. Tuskin Carolina vetää 16-0 kautta ja eka tappio tulee nyt torstaina, siitä ajatuksesta lähdetään! Jos noin muuten kattelee Cowboys loppukauden ohjelmaa, niin ei se ihan mahdottomalta näytä. On siinä toki Packers Lambeaulla pahimpana, mutta muuten 2 x Redskins, Jets kotona ja sitten vaikea vierasreissu joulukuun lopussa Buffaloon. Kaikki pitäisi voittaa ja edes se ei välttämättä riitä? Mutta olishan tarina jos niin kävis…

Tossa kun oli puhetta noista Tampan kornereista, niin ainakin Sterling Moore on ihan pätevä cb. Pari edellistä kautta meni Dallasissa ja ite tykkäsin hänen pelaamisesta. Ei hirveästi inttereillä juhli, mutta hoitaa kyllä tonttinsa ihan mallikkaasti 2-3 cornerina. Onhan Tampalla myös toinen ex-Cowboys, Mike Jenkins. Hänestä en koskaan pitänyt, otti paljon lippuja ja paloi myös usein. Jenkins kävi kovan kisan Orlando Scandrickin kanssa startterin roolista ja voittikin sen aluksi, mutta hävisi sitten myöhemmin. Sinänsä jännä tuo alottavien cornereiden tiputtaminen depht chartin hännille. Itse en muista vastaavaa tapausta, että molemmat startterit olis suoraan tiputettu hännille? Vernerhän breikkas Titansissa. Sen jälkeen on ollu vähä hiljasta. Itse en häntä koskaan oikein huippukornerina ole pitänyt? Kornereista puheen ollen, Dallasin Brandon Carr pelaa mielestäni todella kovalla tasolla tällä kaudella. Ei ole inttereita tarttunut, mutta se johtuu siitä että ei hirveästi tule heittoja hänen miehelleen. Kyllä se on lähestulkoon aina joku muu kuin Carr joka palaa. Kovasti selostajien ja vähä muidenkin toimesta hehkutetaan rookie Byron Jonesia, mutta mielestäni hän on juuri se joka useiten Dallasin takakentältä palaa tai antaa ison pelin? Noh, toki hän on vähän sellainen joka paikan höylä kun pelaa FS, SS, CB ja Nickel pelipaikoilla. Kova pelimies hänestä varmasti tulee Dallasille, kunhan se oma pelipaikka vakiintuu.

Oli kyllä täydellistä dominointia Kuechly&Co. Ehkä tämän illan jälkeen Panthers otetaan viimeinkin vakavasti. Olihan nuo vedonlyönnin kertoimet ihan perusteetonta Romo hypeä..
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Oli kyllä täydellistä dominointia Kuechly&Co. Ehkä tämän illan jälkeen Panthers otetaan viimeinkin vakavasti. Olihan nuo vedonlyönnin kertoimet ihan perusteetonta Romo hypeä..
Kyllä, juuri näin ja hyvää yötä Dallas Cowboys vuosimallia 2015. Cowboysin kausi ja Romo vedettiin yhtäaikaa vessanpöntöstä alas! Romo ei kuitenkaan pelannut mitään huippupeliä Dolphinsia vastaan ja tämä Panthers peli oli täysin pannukakku. Totaalinen dominointi Panthersin puolustukselta. Kuten myös selostajat sanoi, 11-0 recordi ei ole mikään sattuma tai onnenkantamoinen. Muutaman pelin voi voittaa pelkällä tuurilla, mutta et kymmentä putkeen. Kuechly on aivan sheriffi ja Norman on ehkä tällä hetkellä koko liigan paras takamies. Huikee pelaaja, ei paljo päätä kylmää. Uskomatonta, miten Panthers voi voittaa pelejä noilla rissuilla tämän päivän heittopainotteisessa NFL:ssä. Kyllä Teräsmies ja koko Panthers on näillä esityksillä saanut ainakin minun arvostuksen ja toivon heidän menevän pitkälle, vaikka päätyyn asti? Toki nyky Cowboysin voittaminen ei mitään ihmetekoja vaadi ja se onnistuu lähes keneltä tahansa. Tää homma nyt ei vaan oo oikein lähteny kulkeen koko kaudella. Cowboys on niin Romon varassa, että sitä ei varmaan moni uskokkaan. Kun Romo tipahti heti alkukaudesta veks, oli kupletin juoni aika selvä, ainakin minulle. Pientä toivoa toki Romon paluu antoi, mutta nyt kävi näin. Mulle ei olisi yllätys jos Cowboys vetäisi recordin 3-13 ja tuolla varmaan irtoais draftin paalupaikka? Syöhän tämä miestä, ei siinä mitään ja on yks vaikeimmista kausista mitä muistan. Ja epäilenpä että tuskin on valoa näkyvissä enää tällä kaudella. Hoh-hoijaa, vähä katoaa mielenkiinto koko NFL:ää kohtaa kun oma joukkue näin (taas) taapertaa...
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
AFC on kyllä aika taputeltu. Denverin puolustus ehkä ainoa mahdollinen kompastus kivi Patriotsin matkassa kohti Super Bowlia. Sillä edellytyksellä toki, että NE ei uppoa yhtään syvemmälle loukkaantumisten suohon. AFC:ssa lunastamatonta contender potentiaalia näen Coltsin hyökkäyksellä ja Texansin puolustuksella, mutta ei Texansin hyökkäys pitkälle kanna pelkän Hopkinsin varassa ja Coltsin potentiaali taitaa jäädä vain paperille. Denverin puolustus on kyllä rautainen, mutta ihanko oikeasti haastavat Patriotsin yskivällä juoksupelillä ja kuupan ollessa joko eläkeikään tullut Manning tai Osweiler? Enpä usko. Niin ja Bengalsilta pettää joko puolustus tai Dalton, kun aletaan pelaamaan kauden jatkumisesta. Mahdollisesti kummatkin.

NFC:ssä east on lähinnä vitsi tällä kaudella, kun Cowboys ja Eagles ovat dyykanneet ihan huolella. Northissa Vikings on hyvä, mutta ei kuitenkaan niin hyvä, että olisi Super Bowl joukkue tällä kaudella. Ei sitä näytä olevan myöskään Packers, mutta Rodgers on jokerikortti, jota ei voi täysin sivuuttaa. South on yllättävän hyvä tasoinen ollut ja tuo Panthersin puolustus on niin hemmetin kova höystettynä Newtonilla toiseen suuntaan, että ovat väkisinkin otettava tosissaan. Ehkäpä NFC:sta paalupaikalla Super Bowl paikan haussa. Westissä sitten jännätään josko Seahawks saisi kammettua itsensä mukaan post seasonille, jonka jälkeen harva tuota nippua vastaansa haluaa. Cards sitten mustahevonen tulivoimaisen hyökkäyksen näyttäessä tietä.

Kaiken kaikkiaan AFC Patriotsin taskussa ja NFC:ssä sitten peli hieman enemmän auki mielestäni.
 
Viimeksi muokattu:

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Denverin puolustus on kyllä rautainen, mutta ihanko oikeasti haastavat Patriotsin yskivällä juoksupelillä ja kuupan ollessa joko eläkeikään tullut Manning tai Osweiler? Enpä usko.

Yskivä juoksupeli ja Peyton Manning kuuluvat samaan lauseeseen. Osweilerin kanssa Broncosilla on paremmat mahdollisuudet päihittää Patriots, koska Osweilerin liikkuvuus on ihan eri luokkaa kuin vanhuksen ja ainakin yhden pelin otannalla käden tarkkuus menee Osweilerille myös. Brockin kanssa ainakin juoksu toimi sillä sekä Hillman, että Anderson nakuttivat lähes sata jaardia maita pitkin. Keskelle juoksu ei vielä uponnut, mutta laidoilta pojat saivat parit isot pelit juostua.

Te-osasto on tällä hetkellä rautaa, kun Daniels on alkanut heräileen ja Davisin sisäänajokin on tähän mennessä mennyt hyvin.

Keitäs pelureita Patriotsilta puuttuu ensi pelistä jotka sitten pudotuspeleissä saattavat olla mukana?
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
AFC on kyllä aika taputeltu. Denverin puolustus ehkä ainoa mahdollinen kompastus kivi Patriotsin matkassa kohti Super Bowlia. Sillä edellytyksellä toki, että NE ei uppoa yhtään syvemmälle loukkaantumisten suohon. AFC:ssa lunastamatonta contender potentiaalia näen Coltsin hyökkäyksellä ja Texansin puolustuksella, mutta ei Texansin hyökkäys pitkälle kanna pelkän Hopkinsin varassa ja Coltsin potentiaali taitaa jäädä vain paperille. Denverin puolustus on kyllä rautainen, mutta ihanko oikeasti haastavat Patriotsin yskivällä juoksupelillä ja kuupan ollessa joko eläkeikään tullut Manning tai Osweiler? Enpä usko. Niin ja Bengalsilta pettää joko puolustus tai Dalton, kun aletaan pelaamaan kauden jatkumisesta. Mahdollisesti kummatkin.

NFC:ssä east on lähinnä vitsi tällä kaudella, kun Cowboys ja Eagles ovat dyykanneet ihan huolella. Northissa Vikings on hyvä, mutta ei kuitenkaan niin hyvä, että olisi Super Bowl joukkue tällä kaudella. Ei sitä näytä olevan myöskään Packers, mutta Rodgers on jokerikortti, jota ei voi täysin sivuuttaa. South on yllättävän hyvä tasoinen ollut ja tuo Panthersin puolustus on niin hemmetin kova höystettynä Newtonilla toiseen suuntaan, että ovat väkisinkin otettava tosissaan. Ehkäpä NFC:sta paalupaikalla Super Bowl paikan haussa. Westissä sitten jännätään josko Seahawks saisi kammettua itsensä mukaan post seasonille, jonka jälkeen harva tuota nippua vastaansa haluaa. Cards sitten villihevonen tulivoimaisen hyökkäyksen näyttäessä tietä.

Kaiken kaikkiaan AFC Patriotsin taskussa ja NFC:ssä sitten peli hieman enemmän auki mielestäni.

En tiedä olenko aidosti hämilläni vai unohditko vain, mutta älä poika ihan vielä laske Steelersiä ulos AFC-kamppailusta. Liigan paras QB-WR duo (yeah I said it), ja DeAngelo Williams takoo RB:nä lähestulkoon samanlaisia jaardeja kuin Le'Veon Bell. Puolustuskin pelannut paljon paremmin kuin ennen kautta ajateltiin.

Paljon riippuu seuraavista neljästä pelistä mutta minä näen ihan ilman värilasejakin Steelersin hakevan tämän kauden Seattlesta vierasvoiton sunnuntaina. Se nostaisikin recordin jo mukavasti lukemiin 7-4. Bengalskin parin viime viikon aikana palannut kuolevaisten joukkoon, ja vaikka divisioonavoitto jäisi ottamatta, ei Steelers olisi wild card joukkueena todellakaan mikään lapanen.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Kyllä sääliksi käy Rodgersia. Rissut eivät saa minkäänlaisia irtiottoja ja jos vahingossa jonkun saavat niin sitten eivät saa palloa kiinni vaikka se heitettäisiin suoraan syliin. Perkele
 

Sambody

Jäsen
En tiedä olenko aidosti hämilläni vai unohditko vain, mutta älä poika ihan vielä laske Steelersiä ulos AFC-kamppailusta. Liigan paras QB-WR duo (yeah I said it), ja DeAngelo Williams takoo RB:nä lähestulkoon samanlaisia jaardeja kuin Le'Veon Bell. Puolustuskin pelannut paljon paremmin kuin ennen kautta ajateltiin.
Steelersin hyökkäystä ei kukaan varmasti kyseenalaista niin kauan, kun Big Ben on pelikunnossa. Eri asia pystyykö puolustus vastaamaan haasteeseen. Perstuntuma, että enemmin ku myöhemmin se tulee pettämään.

Keitäs pelureita Patriotsilta puuttuu ensi pelistä jotka sitten pudotuspeleissä saattavat olla mukana?
Amendolasta en tiedä, mutta Edelmanilla olisi toivoa päästä tällä kaudella mukaan. Hyökkäyksestä Solder ja Lewis ovat ulkona loppukauden. Nämä ulkomuistista.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
AFC on tosiaan taputeltu patsille. Ainoa jonka nään tuosta oikeasti pystyvän haastamaan sen yksittäisessä pelissä on steelers.

NFC on kimurantimpi. Vaikka panthers onkin nyt liekeissä, Palmer, Rodgers tai Wilson pleijareissa on vittumainen vastus kenelle tahansa. Jos nyt seattle ja GB sinne asti itsensä saa kammettua..
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kyllähän AFC:ssä käy niin, että Chiefs jatkaa huimaa virettään ja menee playoffeihin ja siellä päätyyn asti.
 

Sambody

Jäsen
Kyllähän AFC:ssä käy niin, että Chiefs jatkaa huimaa virettään ja menee playoffeihin ja siellä päätyyn asti.
Andy Reidin pitäisi kasvattaa munat ennen kuin Chiefsiin voisi uskoa. Alex Smith on tätä nykyä ihan hyvä pitämään pallosta huolta, mutta silti hyökkäys pelaa pelikutsuineen hämmentävän varman päälle. Mielestäni liian varman päälle. Palaset olisi kyllä Kansasissa kohdillaan.
 
Viimeksi muokattu:

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Keitäs pelureita Patriotsilta puuttuu ensi pelistä jotka sitten pudotuspeleissä saattavat olla mukana?
Amendolasta en tiedä, mutta Edelmanilla olisi toivoa päästä tällä kaudella mukaan. Hyökkäyksestä Solder ja Lewis ovat ulkona loppukauden. Nämä ulkomuistista.

Amendola on Denveriä vastaan poissa, mutta ehkäpä jo ensi viikolla taas mukana.

Edelmanin paluuta saadaan odottaa luultavasti playoffeihin asti. Sama loukkaantuminen kuin Dez Bryantilla kauden ensimmäisessä pelissä, joten jos parantuminen on yhtä nopeaa kuin Dezillä, niin mahdollisuus olisi ehkä pelata jo runkosarjan viimeisissä peleissä, mutta en näe siinä mitään järkeä. Todennäköisen byen turvin saa nuolla haavojaan 2 kk, kun Dez oli noin 1.5 kk:n jälkeen mukana pelaamassa.

Puolustuksen puolelta puuttuu yksi tärkeimmistä eli Jamie Collins. Oli jossain virustaudissa, josta on jo parantunut, mutta vielä pitää kerätä voimat ja lihat takaisin, kun ei ruokakaan vissiin kunnolla taudin aikana maistunut tai pysynyt sisällä.

Siinäpä ne tärkeimmät, jotka toivottavasti kaikki playoffseissa taas mukana. Tänään rissuosastolla luultavasti pelaamassa LaFell, Martin ja Harper, joista Martinilla on tällä kaudella 6 koppia ja Harperilla ei yhtään koko urallaan.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Denverissä oli tarjolla kunnon hitchcockkia! Heti ensimmäisellä draivilla Patriots nappasi johdon, mikä kesti aivan ottelun viimeisille minuuteille asti. Hölmö aloitus Phillipsin puolustukselta, kun jättivät Gronkin vartioinnin yhden miehen varaan tuolla touchdowniin johtaneella draivilla. Sen jälkeen Gronk saikin sitten lisää kavereita seurakseen ja mies pysyikin suhteellisen hyvin aisoissa aina polven rikkoutumiseen asti.

Broncosin puolustus antoi heti kärkeen hieman tasoitusta, kun Pats joutui tulemaan otteluun varaston perältä kaivetuilla rissuilla. Ward ja Williams poistuivat ottelusta heti ensimmäisten draivien aikana Waren seuraksi poppareille. Hattua pitää nostaa tuolle Patriotsin takulle, jossa rissut pistettiin yks ykkösiin Denverin linebackereita vastaan laidoille. Noista tilanteista taisi tulla suurin osa Patsin isoimmista peleistä. Mikä tuossa Patriotsin juoksussa oikein tökkii? Vain 39 jaardia maita pitkin, kun taas Broncos kuritti kolmen td:n ja 179 jaardin verran Patsin puolustusta.

Demariyus Thomas oli taas kerran heikossa iskussa ja tuskin enää sokeimmatkaan pelejä seuraavat voivat sanoa, että Thomaksen surkeat statsit ovat seurausta Manningin heikosta pelistä. Kymmenen peräkkäistä heittoa jäi nappaamatta joista ehkä yksi tai kaksi taisi olla ihan mahdottomia kopattavia. Onneksi sitten 11. heitto tarttui käsiin, kun Broncos sitä koppia kaikkein kipeimmin tarvitsi.

Tuomareilta tuli lopussa ehkä hieman liikaa jeesiä Broncosille, kun Chungia liputettiin suhteellisen nihkeän holdingin johdosta ja Caldwellin touchdowniin johtaneessa tilanteessa meni Denverin hyökkäyksenlinjan suorittama facemask ihan ohitse.Voitto on kuitenkin aina voitto. Vielä Patriotsin tarvitsisi hävitä ainakin yksi ja Broncosin kairata loput pelit, jotta Foxboroughiin ei tarvitsisi mennä pyllisteleen pudotuspeleissä.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Kyllä se nyt taitaa olla aika luopua uskosta, vaikkei ehkä vielä toivosta. Alkaa vaatia jo pienoisia ihmeitä, jotta Bills pystyisi itsensä vielä pleijareihin kampeamaan.

Eilinen Chiefs-ottelu näytti aika karulla tavalla, että joukkue ei ole valmis suoriutumaan silloin, kun panokset ovat kovat. Tämä koskee niin pelaajia kuin valmennusta. Eiliseen peliin molemmat tulivat samalla 5-5 -saldolla. Nyt Chiefsillä on sitten voitto enemmän ja tie-breikkeri. Ottelu alkoi kyllä hyvin. Taylor uskalsi heittää ja Watkins teki kentällä mitä halusi. Puoliajalla Reid teki muokkauksia puolustukseen, ja sehän sitten riitti sekoittamaan Billsin pakan. Taylor ei enää löytänyt Watkinsia tai uskaltanut heittää hänelle. McCoyn juoksut jäivät lyhyiksi, kun linja ei pystynyt raivaamaan hänelle aukkoja. Ja sitten se etukäteen hehkutettu puolustus. Liian usein sekin on hävinnyt kuvasta silloin, kun otteluita ratkotaan. Nyt ne eivät pystyneet pitämään aisoissa vastustajan kolmos-RB:tä ja Alex Smithkin saatiin aika ajoin näyttämään Bradyltä. No, puuttuihan sieltä kyllä linjasta kaksi Williamssia, pakkohan sen jotenkin on näkyä.

Melkeinpä heikoimmaksi lenkiksi voisi silti nostaa Rex Ryanin, hänellä oli eilen pallo aivan totaalisen hukassa. Huonoja ratkaisuja ja pelokasta valmentamista. Erityisesti puolustuksen strategiasta puuttui kaikki aggressiivisuus ja voitontahto toisella puoliajalla. Ryan pelkää blitzata, kun se on osunut omaan nilkkaan pari kertaa kauden aikana. Mutta se, että Tom Brady pystyy siihen, ei tarkoita että Alex Smith pystyisi. Tai ainakin hänet olisi pitänyt pakottaa siihen. Haastojensa kanssa Ryan oli aivan hukassa. Haastoi kun ei olisi pitänyt, jätti haastamatta kun olisi. Ottelun loppu kulminoitui juuri tällaiseen mokaan. Ottelua oli jäljellä 2:30 ja Bills oli kahdeksan pistettä perässä. Kolmas yritys, 3rd & 10. Taylor heittää Hoganille, joka ottaa selvääkin selvemmän kopin, reippaasti yli 1st downiin tarvittavien jaardien. Kopin jälkeen hänet taklataan maahan. Kaikkien ällistykseksi tuomarit viittovat incomplete passia. TV-kommentaattoritkaan eivät ole uskoa silmiään ja korviaan, että a) tuomarit tekevät näin kardinaalimaisen mokan (tilanne ei ollut millää muotoa epäselvä), ja b) Rex Ryan ei heitä haastolippua. Tuo haasto olisi mennyt läpi täydellä varmuudella. Neljännellä yrityksellä Taylor teki itse kelpo juoksun, muttei saanut jaardeja täyteen. Miten on mahdollista, että kukaan Billsin valmennuksesta (mukaan lukien lehtereillä olevat heebot) ei saa viestiä Ryanille, että lippu pitää heittää. Ja jotta homma muuttuu vielä kunnon Billsmäiseksi tragikomediaksi, niin mitäs tästä sanotte. Buffalo Newsin toimittajat kaivoivat TV-kuvasta kohdan, jossa heti Hoganin kopin ja tuomareiden urpoilun jälkeen Ryanin vieressä oleva mies pudistaa päätään merkiksi, että ei pidä haastaa. Kävi ilmi, että tuo kaveri oli joukkueen kappalainen(!).

Eivät pudotuspelit vielä matemaattisesti ole karanneet, mutta nyt se taitaa jo vaatia sitä, että kaikki loput viisi matsia pitäisi voittaa. Uskokoon ken pystyy. Tällaista on Buffalo Billsin kannattaminen, pettymisen taidetta.
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Mikä tuossa Patriotsin juoksussa oikein tökkii? Vain 39 jaardia maita pitkin, kun taas Broncos kuritti kolmen td:n ja 179 jaardin verran Patsin puolustusta.

No juoksupeliin vaikuuttaa aika paljon o-linja ja tämähän tunnetusti on ollut jatkuvassa muutostilassa koko kauden ja tämä kokoonpano oli ilmeisesti taas ensimmäistä kertaa kasassa. Pitää muistaa myös että Broncos on kivenkova juoksua vastaan eikä Patriots edes yrittänyt juosta kunnolla, 13 juoksua yhteensä. BB ei turhaan lyö päätä seinään jos tietää että vastustajalla on etulyöntiasema.

Juteeni kirjoitti:
Demariyus Thomas oli taas kerran heikossa iskussa ja tuskin enää sokeimmatkaan pelejä seuraavat voivat sanoa, että Thomaksen surkeat statsit ovat seurausta Manningin heikosta pelistä.
Sen verran pitää sanoa että tässä pelissä Logan Ryan saa ison plussan. Hän oli aivan uskomattomassa vireessä enkä ole nähnyt hänen suorittavan tuollaista miesvartiointia ikinä häneltä. Enemmänkin siten että hänet on poltettu kerta kerran jälkeen. Ryan on nostanut älyttömästi tasoaan tällä kaudella ja on viime peleissä ollut ehkä Patriotsien paras corner.


Juteeni kirjoitti:
Tuomareilta tuli lopussa ehkä hieman liikaa jeesiä Broncosille, kun Chungia liputettiin suhteellisen nihkeän holdingin johdosta ja Caldwellin touchdowniin johtaneessa tilanteessa meni Denverin hyökkäyksenlinjan suorittama facemask ihan ohitse.
Puhumattakaan V.Davisin holding rikkeestä viimeisessä pelissä josta Anderson juoksi läpi. Olihan tuolla aika monta outoa vihellystä kuten Gronkin OPI mutta sellaista se välillä on. Eipä tuota peliä hävitty noihin rikkeisiin vaikka ne tuntuukin ratkaisevissa paikoissa tulevan. Jos Chris Harper ei olisi rähmännyt punttia niin peli olisi todennäköisesti ollut ihan erin näköinen...

Eipä tuo tappio mitään muuta, Patriots on edelleen se joka hallitsee AFC:ta ja Brady on planeetan paras pelinrakentaja.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Luojan kiitos! Gronkin polvessa ei mitään rikki ja menettää korkeintaan yhden pelin. Lisäksi liigan top3 LB Hightower puolestaan on onneksi sivussa vain muutamia viikkoja. Liigan paras LB Collins on puolestaan toivon mukaan palaamassa vihdoin mystisen virustautinsa jälkeen. On kyllä ollut käsittämätön kausi, kun joka viikko on tippunut useita tärkeitä pelaajia.

Sen verran pitää sanoa että tässä pelissä Logan Ryan saa ison plussan. Hän oli aivan uskomattomassa vireessä enkä ole nähnyt hänen suorittavan tuollaista miesvartiointia ikinä häneltä. Enemmänkin siten että hänet on poltettu kerta kerran jälkeen. Ryan on nostanut älyttömästi tasoaan tällä kaudella ja on viime peleissä ollut ehkä Patriotsien paras corner.
Niin kova kuin Ryan on ollutkin, niin Butler on ollut vielä parempi, ja miehestä voidaan puhua jo ihan liigan huippukornerina. Tässä pelissä Ryan oli parempi, mutta edellisissä peleissä Butler on pimentänyt keskinäisissä taistoissa Beckhamin ja Watkinsin. Tässäkin pelissä mies sai vastaansa Broncosin tämän hetken parhaan rissun Sandersin ja hoiti hommansa hyvin.

Itse pelistä jäi huono maku suuhun, kun tuomiot olivat aika selvästi Patseja vastaan, kuten täällä ollaan jo mainittu. Peli olisi suurella todennäköisyydellä ratkennut, jos Chungille ei olisi vihelletty naurettavaa holding-penaltya tilanteessa, jossa Branch säkitti kuupan.
Chungin holdingin lisäksi Denver sai rikkoa Patsin rissuja roimasti, kuten jatkoajalla Lafellin kiinnipitäminen, ja Gronkille vihellettiin aivan naurettava penalty. Vielä, kun final drivella kello jatkoi käsittämättömästi Broncosin injury timeoutin aikana kulumista 10 sekuntiin, niin herää epäilys, että olikohan Goodellilta tullut ohjeistusta tuomareille?
Tästä huolimatta Brady oli Brady, ja onnistui hinaamaan aseettoman joukkueensa vielä jatkoajalle. Tämä siitä huolimatta, että Gronkin tiputtua pois pelistä, Bradyllä oli käytössään liigan huonoin hyökkäysarsenaali.

Seuraavasta pelistä tulee todella vaikea, jos Amendola ja Gronk eivät palaa siihen mennessä. Ei herätä kauheasti luottamusta, jos luokattoman linjan ja olemattoman juoksupelin lisäksi Bradyn suurimmat aseet olisivat Chandler ja Lafell.



Favren paidan jäädytys,, kiitospäivä, Lambeau Field, Jay Cutler ja Chicago Bears. 51,2% 1 TD/1 Int, QBR 62,4 ja epäonnistuminen viimeisellä drivella. Eikös Bad Man Rodgersin, kuuppa joka pelaa korkeammalla tasolla kuin kukaan ikinä, jefun Michael Jordanin jne., pitänyt olla voittamaton näissä olosuhteissa? Mies on pelannut useamman pelin alle tasonsa, mutta nyt tuli todellinen riman alitus. Tämän pelin jälkeen täytyy fanaattisimmankin Packers-fanin myöntää tosiasiat ja unohtaa nämä höpöhöpö-puheet, koska hän ei ole lähellekään Bradyä, eikä ole ikinä ollut.

Viime aikoina myös Newton on saanut kannatusta MVP-kisassa, yhtenä naurettavana perusteena ettei kukaan odottanut tätä häneltä, kun taas Bradyltä osattiin odottaa. Tuolla ei pitäisi olla mitään arvoa MVP-kisassa. Paras/arvokkain pelaaja pitää palkita, piste. Cam on ollut maaginen, mutta valitettavasti miehen kannalta Brady on ollut vielä parempi. Jos tämä pysti ei päädy Bradylle, kyseessä on Goodellin järjestämä ryöstö, piste.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Mun mielestä Rodgers parhaimmillaan on ollut parempi kuin Brady ikinä. Koko uran osalta Brady on kylläkin selvä ykkönen (vain Montana haastaa).
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Sen verran pitää sanoa että tässä pelissä Logan Ryan saa ison plussan. Hän oli aivan uskomattomassa vireessä enkä ole nähnyt hänen suorittavan tuollaista miesvartiointia ikinä häneltä. Enemmänkin siten että hänet on poltettu kerta kerran jälkeen. Ryan on nostanut älyttömästi tasoaan tällä kaudella ja on viime peleissä ollut ehkä Patriotsien paras corner.

Kaikkia kunnia Ryanille Thomasin aisoissa pitämisestä, mutta olisihan Thomas noista heitoista varmaan puolet saanut kiinni, jos oikeasti olisi yrittänyt taistella niiden koppien eteen sen sijaan, että odotteli vain paikallaan pallon tulemista suoraan syliin. Thomasin suurin ongelma on tällä kaudella ollut se, että varman pallon kiinniottamisen sijaan mies on ruvennut ajattelmaan liian ajoissa tulevia menosuuntiaan ja tuosta on seurannut helppoja pudotuksia. Ryan iski aggressiivisesti päälle ja tuntui olevan näistä kahdesta herrasta se jolla oli enemmän kiimaa sitä palloa kohti.

Pakko vielä kehaista vähän Patriotsin late-blitzejä joilla saivat Osweilerin useasti turpeeseen. Puolustuksen linja sai tehtyä aivan suoria väyliä suoraan Osweilerin syliin. Loppua kohden Anderson sitten onnistui blokkaaman näitä pariin kertaan, mutta ihan liian vapaasti hyökkäyksen linja päästi mies läpi.

Vielä, kun final drivella kello jatkoi käsittämättömästi Broncosin injury timeoutin aikana kulumista 10 sekuntiin, niin herää epäilys, että olikohan Goodellilta tullut ohjeistusta tuomareille?

Ainoa virhe mikä tuossa kävi oli se, että ilmeisesti siihen "snap-kelloon" olisi pitänyt pistää 40 sekuntia 25 sekunnin sijaan, mutta pelikellossa taisi olla enää 25 sekuntia jäljellä joten mitään suurta virhettä siinä ei tapahtunut. Pelikello pysäytettiin siksi aikaa, että Jackson poistettiin kentältä ja pistettiin sitten takaisin päälle eli juuri niin kuin tuossa kuului tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös