Mainos

NFL season 2013–2014

  • 114 629
  • 713

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
4-0 ja juna jatkaa matkaansa.

Olin etukäteen "laskenut" tämän tappiopeliksi Patriotseille mutta kunnon ground and pound ekalla puoliskolla (Brady heitti kokonaiset 7 kertaa 1.puoliskolla) avasi sitten heittopelille tilaa toisella puoliskolle ja yhdessä vaiheessa johto oli jo 30-13 mutta Falcons päätti toisin ja pisti pelin jännäksi, mm onnistunut onsite ja peli oli viime sekunneille asti jännittävä. Puolustuksen otteet yllättivät jälleen kerran positiivisesti ja secondary alkaa olemaan jo sellainen ettei tarvitse pelätä jokaisen jantteri-QB:n heittävän sen 300+ jaardia. Talib on tällä hetkellä yksi liigan parhaita cornereita ja on ilo katsoa miten ilta toisen jälkeen hän "nollaa" vastustajan parhaat rissut.
Muutenkin puolustus näytti kyntensä ja mm red zone eff Falconsilla oli 1/6 ja Falcons sai juostua vaivaiset 58 jaardia.

Hyökkäys puolestaan alkaa löytään takaisin urilleen ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella red zone eff. oli yli 50%. Ensimmäisessä ja toisessa pelissä ontunut juoksupeli on sekin alkanut toimimaan. Fantasyn kannalta ehkä vaikein homma on arvata kuka RB:stä saa eniten kantoja. Blount, Ridley sekä Bolden kaikki saivat tuhoa aikaiseksi Atlantaa vastaan. Niin ja Bradyllä 52 peräkkäistä peliä missä hän on heittänyt TD:n. Hän voi sivuta ennätystä New Orleansia vastaan ja Breesiä vastaan jolla on nykyinen ennätys (54).

Jos ei jotain hyvää niin sitten pitää vielä negatiivisetkin asiat mainita. NT Vince Wilfork loukkasi akillesjänteen ja on loppukauden poissa. Aaron Dobson puolestaan loukkaantui end zonella. DB Alfonso Dennard loukkasi polvensa ja joutui myös pukuhuoneen puolelle.

Voitto vieraissa Atlantaa vastaan ei ole mikään helppo nakki. Matt Ryan on 35-8 kotona tämän matsin jälkeen. Ensi viikolla vastaan asettuu Bengals ja kova matsi odotettavissa Bengalsin luunkovaa puolustusta vastaan.

Janòz voisi varmaan kirjoittaa pientä alustusta peliin Bengalsien kannalta?
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Denver jatkaa yhä aivan upeata kauden alkuaan. Peliä en nähnyt, mutta juttuja lukemalla kuulostaa kyllä melkoiselta iloittelulta. Peytonille 327 jaardia ja 4 TD-syöttöä, ja mies ei edes pelannut 4. neljänneksellä! 52 pistettä on Broncojen kaikkien aikojen yhden pelin ennätys. Tähän vielä päälle Von Miller ja Champ Bailey niin puolustuskin nousee taas yhden pykälän ylöspäin.

Joukkue saa NFL:comissakin aika kovaa suitsutusta.

Seuraavaksi vastaan astelee 2-2 Cowboys. Mikäli Denver ottaa voiton vähintään 7 pisteellä, ovat he tasoissa Bearsin 1941-42 ennätyksen kanssa (16 väh. 7 pisteen voittoa putkeen). Käytännössä siis ovat tasoissa viikon ja sitten ottavat itselleen, koska Jaguarsia vastaan Manning heittelee vaikka vasemmalla kädellä kaksinumeroiset voittoluvut.

Hieno tiimi, hieno kausi tähän mennessä. Harmittaa ainoastaan, että Broncojen peleistä vain kaksi on sunnuntain aikaispelejä. Muut jäävät sitten minun osalta highlightien ja fiilistelyn varaan.
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Laitetaanpa tänne kyselyä, kun täällä näitä lajin seuraajia on. Mistäköhän voisi etsiä streameja NFL:n seuraamiseen? Kun ei tuota nelonen pro:ta ole hankittuna. Olisi kiva tutustua lajiin tarkemmin, varsinkin sen jälkeen kun tuota Super Bowlia tuli seurattua tarkemmin.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Sellainen sivu on kuin firstrow.eu, josta näkee kaikki pelit ei-niin-HD-laatuisena..... Vastaavia taitaa olla myös esim livetv.ru/en, josta itse olen perinteiseen jalkapalloon löytänyt HD-streameja, venäläisellä selostuksella :D


Ja pakko mainostaa myös NFL GamePassia, jonka saa tällä hetkellä n. 210e hintaan. Kaikki pelit HD:nä, joko livenä tai jälkilähetyksenä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Elikkä joo, voisin omalta osaltani suorittaa avausviestin tässä ketjussa ja hieman esittäytyä. Oma NFL:n katselu"urani" alkoi joskus muutama vuosi takaperin villikortti-ottelulla jossa pelasi Seattle Seahawks ja joku toinen jengi, en enää muista mikä. Anyhow, with that said Seahawks oli siis kaiketi ensimmäinen joukkue jonka kotimatsin näin, ja ilmeisesti tällä ollut vaikutus siihen että päädyin heidät suosikkijoukkueeksini myös valikoimaan.

Jefufanina pidän itseäni vielä melko keltanokkana. Osa lajin termistöstä on vielä melkoisen hakusessa mutta yritän oppia olemalla kiinnostunut sekä seuraamalla lajia enemmän. Viime kaudella aloin oikeastaan ensimmäistä kertaa seuraamaan NFL:ää täyspainoisesti (muuten kuin playoffit) ja oikeastaan vasta tuolloin tein myös lopullisen päätökseni siitä minkä joukkueen kelkkaan sitä lähtis, sillä aikaisemmin en ollut ollut erityisen kiinnostunut lajista vaan lähinnä sillon tällön katoin yhen matsin sieltä täältä tekemisen puutteessa. Kuten sanoin, Seahawks oli se joukkue jonka Wild Card-matsista oma jenkkifutiksen seuraamiseni aikanaan alkoi ja kai se siten oli ehkä vaan se jengi johon mun oli helpoin kiintyä. Teksasin ihailijana ja Dallas Starsin fanina toinen jengi joka on lähellä meikän sydäntä on sitten Houston Texans mutta 'Hawks on kuitenkin mun jengi henkeen ja vereen.

Ja nyt kun alkulöpinät on saatu pois alta, voinkin siirtyä itse aiheeseen. Eli joo näin tuossa Seahawksien jengissä jo viime kaudella pirusti potentiaalia. Vaikka Falcons lopulta lähetti meidät lauluun huikean trillerin jälkeen niin en tuosta masentunut pätkääkään, sillä samaan aikaan näin mielessäni että joku päivä toi joukkue saattaa vielä tulla saavuttamaan jotain suurta. Ja nyt alkanut kausi on lähtenyt käyntiin täydellisellä 4-0 recordilla joten näyttääpä siltä että tuo edellämainitsemani potentiaali on alkanut jo realisoitumaan pelikentällä, hyvä niin.

Kausi on toki vasta nuori mutta 4-0 alku on aina hitosti mukavempi kuin 0-4 (jos nyt otetaan vaikka vastaesimerkeiksi varjojen mailla vaeltelevat Giants, Falcons, Steelers, Redskins...).

Hirveästi ei vielä viimekään kauden puolella pelejä tullut tv:stä saati netistä suorana katsottua. Lähinnä seurasin aktiivisesti kauden etenemistä liigan nettisivujen kautta. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa seuraavan askeleen lähemmäs kohti aitoa jenkkifutarifania ja alkaa seuraamaan pelejä huomattavasti aiempaa enemmän Nelonen Pro:lta ja välillä myös nettistriimeistä. Muutamaan otteeseen on ollu jo tarkoitus korkata kausi omalta osaltani joka on kuitenkin aina tyssännyt joko laiskuuteen tai siihen etten ole vaan jaksanu valvoa. Huomiseksi sattui sopivasti vapaapäivä koulusta joten tänään ois täydellinen hetki valvoa Dolphinsin ja Saintsin väännön merkeissä. Kumpikin jengi aloittanu kauden täydellisellä recordilla Seahawksien tapaan, tosin huomionarvoista on että Dolphins ei ole pelannut oikeastaan yhtäkään oikeasti kovaa jengiä vastaan. Toisaalta voittivat juuri Saintsin pre-seasonilla joten saas nähä pystyvätkö yllättämään toistamiseen New Orleansin pojat joita pidän kaikesta huolimatta pienoisena ennakkosuosikkina yön kamppailussa.

Odotellaan vesi kielellä...

Laitetaanpa tänne kyselyä, kun täällä näitä lajin seuraajia on. Mistäköhän voisi etsiä streameja NFL:n seuraamiseen? Kun ei tuota nelonen pro:ta ole hankittuna. Olisi kiva tutustua lajiin tarkemmin, varsinkin sen jälkeen kun tuota Super Bowlia tuli seurattua tarkemmin.

firstrow.eu on tosiaan ihan ok striimisivusto kuten palstaveli yllä mainitsikin. Itse kuitenkin oon tullut siihen tulokseen että wiziwig.tv on mulle ehottomasti helppokäyttöisin, simppelein ja paras sivusto kaikenlaisten urheilustriimien löytämiseen sekä katsomiseen.

Mut kannattaa vaikka kokeilla molempia ja päättää kumpi on sun mielestä parempi. Ite suosin wiziwigiä eritoten siksi että tuolta löytyy selvästi helpoiten linkit HD-laatuisiin änäristriimeihin (mikäli kyseisestä pelistä on moinen tarjolla) mutta on tuo wiziwig kyllä muutenkin laadultaan mielestäni eniten lähellä entistä nykyisin kuollutta ja kuopattua p2p.eu sivustoa.

Anyway, toivottavasti olin avuksi! :)
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Tervetuloa! Taitaa Seattle olla harvoja noista ns. kovista jengeistä, jolla ei ole ns. omaa kirjoittajaa palstalla, ellen ole missannut jotakuta. Seuraavista tiimeistä raportoidaan enemmän tai vähemmän aktiivisesti tai jolla on ainakin tunnustautuneita faneja palstalla:

Baltimore
Buffalo
Cincinnati
Dallas
Detroit
Denver
Green Bay
Indianapolis
Kansas City
Miami
New England
New York Jets
Philadelphia
Pittsburgh
San Francisco
Tampa Bay

Aikaisempina vuosina listaan olisi voinut lisätä ainakin Chargersin, Saintsin, Giantsin ja Redskinsin. Käsittääkseni ainoa divisioona, jota on käsitelty joka tiimin osalta kuluvalla kaudella on AFC-East. AFC-Northilla on myös vahva edustus palstalla. Ei muuta kun näppikset sauhuamaan, niin saadaan laadukas nfl-aiheinen aikakausijulkaisu suomeksi.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pientä katsausta week 4:seen ennen kuin se lyödään Saints-Dolphins pelin myötä lukkoon. Packersin paluusta bye-viikolta sitten enemmän kun ensimmäiset treenit ovat keskiviikkona takanapäin ja näkee kuinka haavat on nuoltu ja ketä on toiveita saada Lionsia vastaan sunnuntaille kehiin.

Thursday Night Footballissa olivat vastakkain Rams ja 49ers. Niners palasi voittojen tielle, mutta ei ole kyllä 49ers vakuuttanut minua missään vaiheessa tällä kaudella. Hyökkäys ontuu, osittain tietysti sen takia että Kaepernickilla ei ole kovin montaa asetta käytössä. Puolustuskin on ollut haavoittuvainen ja ovat laskeneet Rams-peliä lukuunottamatta aika paljon pisteitä.
Toki vastustajan QB:tkin ovat olleet siellä kovimmasta päästä (ARod, Wilson, Luck).
Week 5 on täynnä mielenkiintoisia pelejä ja yksi niistä on Sunday Night Football Candlestick Parkilla kun täydellisen romahduksen Seahawksia vastaan kokenut Texans vierailee San Franciscossa.

Texansia sivuttiinkin jo äsken, mutta joo..Matt Schaub. Matt Schaub. Matt Schaub. Olipahan yksi huonoimmista ratkaisuista ever tuo Shermanin intteriin johtanut heitto, josta Seahawks vei pelin jatkoajalle.
Kaikki näytti Texansin osalta hyvältä, kun Schaub pystyi alkupelistä jopa horjuttamaan Legion of Boomia ja defensive front JJ Wattin johdolla (aivan huikea pelaaja) raiskasi Seahawksin varamiehistä OL:ää. Mutta ilmeisesti Cushing on aivan elintärkeä pelaaja Texansilla, koska Houstonin puolustuskin valui kuolevaisten joukkoon Cushingin jäätyä sivuun aivotärähdysepäilyjen vuoksi.
Texansilla on ennen bye-viikkoa (week 8) 49ersin lisäksi Chiefs vieraissa, joten jos bye-viikolle lähdetään 3-4 tilanteesta, voi Houstonissakin olla tukalat paikat, toki Coltsin ohjelma on yhtä hankala ellei pahempi, joten AFC Southin voitossa Houston lienee vielä mukana vaikka tappiot tulisivatkin.

Seahawks on 4-0, mutta mitenkään huimaavaa tuo porukka ei ole ollut kahdessa pelissä mitä olen nähnyt (49ers ja Texans), niin esittänyt.
Helpohko ohjelma ensi viikon Colts - matsin jälkeen pitänee Seahawksin aika tiukasti NFC Westin paalupaikalla.

Falcons-Patriots pelistä odoteltiin että josko New England alkaisi hivenen kompuroida, kun vastaan tulee ensimmäinen todellinen laatu-QB, mutta kattia kanssa. Niin se Brady vaan sieltä tarvittavat aseet kaivoi Falconsin varamiehistä puolustusta vastaan ja Patriots on myös 4-0. Ja Gronkowskin sekä Amendolan paluu lähenee. Tämä oli eka peli minkä kokonaan näin Falconsilta ja sen perusteella ei Atlantassa kyllä tällä kaudella kannata suuria odotella.

Tämmöistä löpinää Saintsin ja Dolphinsin matsia odotellessa..mutta Week 5 näyttää jo etukäteen todelliselta superviikolta. Packers - Lions, Dolphins - Ravens, Colts - Seahawks, Bears - Saints, Bengals - Patriots, Cowboys - Broncos ja SNF:nä tosiaan sitten 49ers - Texans.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Kiitokset linkeistä niin täällä kuin yv:lläkin :) eiköhän näillä alkuun pääse ja plussaahan se vain on, että samasta löytyisi myös Devilsin pelien streamit :)
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti Smitty kirjoitat Seahawksista sitten aktiivisesti tänne! Itse luen ainakin mielenkiinnolla Seahawksiin liittyvät jutut.

Itse olen seurannut Seahawksia enemmän tai vähemmän viimeisen parin vuoden ajan.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Denver jatkaa yhä aivan upeata kauden alkuaan. Peliä en nähnyt, mutta juttuja lukemalla kuulostaa kyllä melkoiselta iloittelulta. Peytonille 327 jaardia ja 4 TD-syöttöä, ja mies ei edes pelannut 4. neljänneksellä! 52 pistettä on Broncojen kaikkien aikojen yhden pelin ennätys. Tähän vielä päälle Von Miller ja Champ Bailey niin puolustuskin nousee taas yhden pykälän ylöspäin.

Joukkue saa NFL:comissakin aika kovaa suitsutusta.

Seuraavaksi vastaan astelee 2-2 Cowboys. Mikäli Denver ottaa voiton vähintään 7 pisteellä, ovat he tasoissa Bearsin 1941-42 ennätyksen kanssa (16 väh. 7 pisteen voittoa putkeen). Käytännössä siis ovat tasoissa viikon ja sitten ottavat itselleen, koska Jaguarsia vastaan Manning heittelee vaikka vasemmalla kädellä kaksinumeroiset voittoluvut.

Hieno tiimi, hieno kausi tähän mennessä. Harmittaa ainoastaan, että Broncojen peleistä vain kaksi on sunnuntain aikaispelejä. Muut jäävät sitten minun osalta highlightien ja fiilistelyn varaan.

Hyvältä näyttää ja melkeinpä liiankin hyvältä. Jopa 16-0 kautta on ennusteltu... Ei se mahdotontakaan ole, mutta ihan moiseen dominointiin en usko. Tässä epäilyssä haluan olla väärässä.

Toivottavasti nuo kaksi sunnuntain aikaispeliä ovat niitä, jotka näytetään 4Pro:lla. Kaverilla näkyy kanavat ja hänellä on hulppeahkon kokoinen tv, joten olisi kiva nähdä pelit kunnon screeniltä.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Hyvältä näyttää ja melkeinpä liiankin hyvältä. Jopa 16-0 kautta on ennusteltu... Ei se mahdotontakaan ole, mutta ihan moiseen dominointiin en usko. Tässä epäilyssä haluan olla väärässä.

Katselin hieman otteluohjelmaa ja näyttäisi siltä, että BYE-viikon jälkeen tulee pakollinen tappio, jos on tullakseen. Kaikki joukkueet tuossa ohjelmassa on ihan voitettavissa. Tämä sillä oletuksella, että Manning pysyy kasassa. Osweilerilla ei pitkällä pötkitä.

Viime kauteen verrattuna juoksupeli on parantunut huomattavasti. Ball, Moreno ja Hillman ovat kaikki saaneet vastuuta, eikä kukaan heistä ole esittänyt huonoja otteita. Hillman on aika heikko blokkaamaan, joten hänen ollessa kentällä juoksu on todennäköisempi kuin heitto.

Receivereiden osalta peli on toiminut myös viime kautta paremmin. Decker vielä välillä pudottelee palloja, mutta muilla pallo on pysynyt hyvin tumpuissa. Manning on myös hyödyntynyt parantunutta rissutilannetta ja jokaisessa ottelussa tähän mennessä hän on heittänyt 6-8 eri rissulle. Julius Thomas on ollut tällä kaudella todella hyvä ja on selkeä parannus verrattuna viime kauden Tamme/Dreesen parivaljakkoon.

Special teamikin on ollut kauden alusta alkaen iskussa kapteeni David Brutonin johdolla. Vastustajat eivät ole saaneet oikein isoja palautuksia ja viime ottelussa spessut saivat punt blockin jälkeen vietyä pallon touchdowniksi. Trindon Holliday on myös jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi ja nyt on näyttänyt omaan silmään siltä, että hän osaa paremmin hakea sen mahdollisen väylän isoa palautusta varten. Tällä kaudella Holliday on antanut puolustavan joukkueen pelaajien tulla huomattavasti lähemmäksi kuin viime kaudella ja parantuneen blokkipelin tai Hollidayn kehittyneiden taitojen ansiosta palautukset ovat olleet parempia. Viime kaudella Hollidaylla oli ongelmia pallon kiinnioton kanssa. Ravenssia vastaan taisi jäädä yksi pallo ottamatta kiinni, mutta muuten on kiinniottovarmuus parantunut viime kauteen verrattuna.

Puolustus on onnistunut Jack Del Rion johdolla pitämään vastustajat aisoissa ja tuohon puolustukseen kun vielä lisätään Champ Bailey ja Von Miller, niin puolustukseen joukkue ei ainakaan kaadu. Ryan Cladyn loukkaantumista paikannut Chris Clark on ollut välillä hieman pulassa, eikä Cladyn paikkaaminen ole mikään helppo homma. Shaun Phillips on ollut hyvä lisäys puolustukseen ja hän jakaa Robert Ayersin kanssa 3.5 säkityksellä Broncosin kärkipaikan säkitystilastoissa.

Manningista on vielä sen verran sanottava, että mies on kyllä aika kettu. Viime kaudella vastustajien puolustukset eivät kovasti yrittäneet ennakoida Manningin tekemisiä, mutta tälle kaudella on ilmeisesti videoita katseltu aika paljon. Tuosta Manning on myös rokottanut aika paljon, kun hän on tiennyt mitä puolustus yrittää ja toiminut tuon tiedon varassa aivan päinvastoin. Saldona noista tempuista muutama neutral zone infraction ja pari nättiä touchdownia.

Joku lajia enemmän seurannut voisi hieman antaa omaa mielipidettään, että onko Broncosilla oikeasti hyvä sauma saavuttaa 16-0 rekordi? Omalla heikolla lajituntemuksella tuo ei vaikuttaisi kovinkaan mahdottomalta saavuttaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Joku lajia enemmän seurannut voisi hieman antaa omaa mielipidettään, että onko Broncosilla oikeasti hyvä sauma saavuttaa 16-0 rekordi? Omalla heikolla lajituntemuksella tuo ei vaikuttaisi kovinkaan mahdottomalta saavuttaa.

No miksipä ei olisi mahdollista, toki tiukkoja pelejä on edessä. Ensimmäinen tarjolla Sunday Night Footballissa viikolla kuusi, kun Peyton tekee paluun Indianapolisiin.

Toki luulen että jos Broncos varmistaa ajoissa wildcard-byen, Manningia ei viimeisessä/viimeisissä peleissä paljoa kentällä nähdä.

High-profile tradet jatkuvat Trent Richardson-treidin jälkeen.
Ravens hankki LT Eugene Monroen Jagsista kahta varausvuoroa vastaan. Pidetään todellisena stealina, sikäli jos Ravens saa signattua contract yearilla olevan Monroen pidemmäksi aikaa.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Joku lajia enemmän seurannut voisi hieman antaa omaa mielipidettään, että onko Broncosilla oikeasti hyvä sauma saavuttaa 16-0 rekordi? Omalla heikolla lajituntemuksella tuo ei vaikuttaisi kovinkaan mahdottomalta saavuttaa.

Kaikki on aina mahdollista, mutta niin hyvin eivät asiat Denverissäkään ole, että itse uskon sen tapahtuvan. 1932 vuoden jälkeen ainoastaan neljä joukkuetta on pystynyt saavuttamaan tuon täydellisen runkosarja recordin ja näistä vain yksi on onnistunut voittamaan Super Bowlin (Miami Dolphins 1972). Nuo luvut kertovat jo melko hyvin kuinka vaikeaa tuon täydellisen runkosarjan saavuttaminen todellisuudessa on.

Green Bay Packers oli suhteellisen lähellä tuota täydellistä runkosarjaa kaudella 2011-2012 ja oli jo saavuttanut 13 voittoa putkeen, kunnes liigan heikompaan kastiin lukeutunut Kansas City Chiefs voitti kotonaan Packersin. Muistan tämän hyvin, koska silloin vielä Green Bayssä pelannut WR Gregg Jennings(?) puhui kovaan ääneen medialle, ennen Kansas ottelua, että Packers tulee sen täydellisen kauden saavuttamaan. Ja päivää tai muutamaa myöhemmin Packers olikin jo hävinnyt ensimmäisen ottelunsa. Seuraava tappio tulikin sitten heti playoffien ensimmäisessä pelissä Giantsille, joten mitään suurta menestystä kaudesta ei Packers joukkueelle tullut.

Toinen tarina on kaudelta 2007-2008 ja joukkue oli New England Patriots, joka kyllä saavutti täydellisen recordin runkosarjasta, mutta... No tarinan lopun varmaan kaikki täällä muistavat, eikä sitä tarvitse sen enempää avata.
EDIT: No avaampa kuitenkin: Giants Last Possession SB XLVI. Eli linkki YouTube-videoon. Patriots-fanit kääntäkööt katseensa muualle.

Hyvin Denverissä tällä hetkellä asiat pelin suhteen ovat, mutta ei siihen tarvita kuin yksi huono neljännes, niin ensimmäinen tappio saattaa tulla vaikkapa sitten Jaquarsilta. Sen verran pienet erot NFL:ssä ovat, että jos annat vähän tasoitusta huonolla valmistautumisella tai toteutuksella, niin se huonompikin joukkue pystyy silloin paremman kaatamaan.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Hyvin Denverissä tällä hetkellä asiat pelin suhteen ovat, mutta ei siihen tarvita kuin yksi huono neljännes, niin ensimmäinen tappio saattaa tulla vaikkapa sitten Jaquarsilta. Sen verran pienet erot NFL:ssä ovat, että jos annat vähän tasoitusta huonolla valmistautumisella tai toteutuksella, niin se huonompikin joukkue pystyy silloin paremman kaatamaan.

Se on juurikin näin ja allekirjoitan oikeastaan koko Mont-Blanc:n tekstin muutenkin. Eikös se eka tappio tule jo ens sunnuntaina? Näin ollen voidaan sitten lopettaa puheet täydellisestä kaudesta? Oikeasti en itsekään usko Dallasin mahdollisuuksiin, mutta onhan kaikki mahdollista ja kuten sanottua, erot ovat pienet.

Muutama huomio Denver pelistä katsottuna Cowboysin vinkkelistä. Ensimmäinen asia: pidä Peyton sivurajalla. Tämä tarkoittaa pitkiä draiveja joilla syödään kelloa isosti. Joka johtaa siihen, että juoksun pitää kulkea. Eihän se mitenkään säkenöivää ole neljässä pelissä ollut, mutta ei se aivan niin surkeaa ole ollut mitä viime vuosina. Murraylta vaaditaan lähes sellaista Rams matsin suoritusta. Vaikeaahan se on kun vastassa on Denverin kivikova puolustus.

Toinen oleellinen asia on puolustuksen takakenttä. En minä ole ainut joka on pettynyt cb Morris Claibornen suorituksiin. Mo on aika monen Cowboys fanin hampaissa tällä hetkellä. Hänen piti olla Patrick Petersonin kaltainen huippukorneri. Aika kaukana ollaan vielä siitä tasosta. Claibornella on pientä vaivaa ollut olkapään kanssa. Vamman taakse ei tietenkään voi piiloutua ja ei Mo ole niin tehnytkään. Scandrick on noussut depht chartissa jo rinnalle tainnut mennä ohikin? Nimittäin Claiborne pelasi välillä nickelinä Chargers pelissä. Denver matsissa Scandrick pitää ehdottomasti istuttaa nickelin tontille Wes Welkeriä vastaan. Muutama vuosi takaperin Patriotseja vastaan Scandrick piti Welkerin täysin pimennossa. Jos tässä onnistutaan nytkin, niin se ei meinaa vielä yhtään mitään. Laidoille kun jää Demariys Thomas ja Eric Decker. Carr varmasti hoitanee oman siivunsa mutta mites Claiborne? Claiborne on parhaimmillaan man-to-man puolustuksessa ja tämä Kiffenin zone-puolustus tuottaa hieman vaikeuksia. Itsetuntokaan ei varmasti ole aivan pilvissä ja se ei tiedä cornerille koskaan hyvää. Jos oletetaan, että rissut saadaan pidettyä kurissa safetyjen avustuksella, niin sitten sinne vielä jää TE Thomas. Chargersia vastaan oltiin aivan kusessa Gatesin kanssa. LB:t Carter ja Lee eivät oikein mahtaneet mitään 1vs1 tilanteissa. Onko Thomas niin hyvä TE, että pitäisi uhrata safety laitureiden avusta TE:n päälle? Näin teki Chargers Wittenille. Weddle pelasi Wittenin hienosti ulos gamepläänistä. Muutenkin Chargers onnistui hyvin tuhoamaan Dallasin dink and dunk pelit pois.

Tästä pääsemmekin kolmanteen kohtaan. Mielestäni nämä lyhyet pelit eivät ole sitä ominaista Cowboysia ja varsinkaan gunslinger Romoa. Syvään kokeillaan aivan liian vähän, varsinkin Dezille. Okei, varmasti tällä asialla on merkitystä siihen että intteri sarake näyttää vain yhtä. Romohan on ollut yksi tähän astisen kauden varmimpia pelinrakentajia. Mutta samalla se tekee peleistä vähä tylsiä ja ei tolla hyökkäyksen pelipläänillä ihan voitosta voittoon ole marssittu. Jos saadaan paketti kuntoon ja tämä hyökkäyksen pelityyli tuottaa tulosta, niin kellohan siinä käy ja draivit on pitkiä. Kyllä minä otan sen koska vain, jos voitto sillä irtoaa. Jos tosiaan se juoksu sattuisi kulkemaan, niin sehän avaa mahdollisuuden isoille play-action peleille. Toivotaan, myös että Austin on saanut pakaransa kuntoon ja on pelikuntoinen. Nimittäin ei Williamsista tai Harrisista ole vielä Austinin paikkaajaksi. Myös kolmen TE:n settiä voisi kokeilla enemmän. Kun kuitenkin kaikilla kolmella tight endillä on hyvät kädet...

Viimeisenä voisi mainita pass rushin. Kivahan painetta olisi Peytonille saada, mutta kun se piru vie lukee ne niin hyvin. Warelta vaaditaan monsteripeli ja koko joukkueelta sellanen +4 säkkiä olisi kova saavutus. Jos Broncos pelin juoksemalla voittaa, niin sitten ovat sen ansainneet. Väitän, että koko peli kulminoituu Morris Claiborneen. Heitetään loppuun vielä veikkaus, voitto Denverille +10 pisteen erolla.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Josh Freeman released by Tampa Bay Buccaneers.

Näin se sitten lopulta meni. En nyt ihan kaikkea tähän Freemaan saagaan liittyvää ole lukenut, mutta kyllähän tämä nyt aika massiivista tötöilyä oli Schianon ja Dominikin taholta. Jos tämä olisi ammattimaisesti hoidettu, ei kaikkea likapyykkiä olisi pesty julkisesti, vaan Freeman olisi istunut penkillä kauden loppuun ja sitten päästetty vapaaksi. Nyt Bucs on QB-osastolla vielä huonommassa jamassa kuin kauden alussa, ja Schiano ja Dominik ovat ottaneet melkoisen PR-hitin.

Tuossa NFL.comin jutussa spekuloidaan Oaklandin olevan mahdollisesti Freemanin seuraava seura. Freeman olisi upgrade Matt Flynniin verrattuna, mutta onko GM McKenzie valmis laittamaan Flynnin pihalle, kun vasta hankki hänet preseasonilla ja antoi 6 miljoonaa guarantee moneyta käteen? Jacksonville olisi toinen jengi, jolle Freeman olisi selvä starteri, mutta voi olla, että Jaguars haluaa mennä tämän kauden loppuun Gabbertilla ja sitten varata uuden QB:n draftista, jos Gabbert ei vakuuta. En ulkoa muista, että miten nuo waiver säännöt menevät, ainakin tuossa artikkelissa oli käytetty termiä "released" mikä viittaisi siihen, että Freeman olisi nyt vapaa valitsemaan oman seuransa. Varmaan paras ratkaisu hänelle olisi mennä johonkin heikompaan jengiin loppukaudeksi, missä olisi mahdollista nousta starteriksi, ja jos ei siellä onnistu niin sitten offseasonilla etsiä rauhassa uusi seura.

EDIT. Mikä on muuten palstan Bucs-fanien mutu siitä koutsaako Schiano Bucsia vielä ensi vuonna? Omasta mielestäni alkaa näyttää hänen kannaltaan melko tukalalta, sillä todennäköisesti Glennonilla ei kovin montaa matsia tällä kaudella voiteta. Toki puolustus on hyvä, mutta playoffseihin asti se ei riitä. Näkisin Tampan voittavan tällä kaudella korkeintaan viisi peliä, mikä tarkoittaisi että Bucs varaa 2014 Draftissa jälleen kärkipäässä. Meneekö siinä vaiheessa koko johtoporras vaihtoon, vai vieläkö Glaziereilla riittää kärsivällisyyttä?
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Tampa Bay Buccaneers on vapauttanut QB Josh Freemanin palveluksistaan, eli tämä viime viikot kestänyt farssi on saatu lopultakin päätökseen. Kun tilannetta on seurannut päivittäin ja uutisia näiden kahden osapuolen tulehtuneista väleistä lukenut, niin voin sanoa, että VIHDOINKIN! Harmittaa tietysti, koska Freeman on kuitenkin kuluneet viisi kautta ollut Bucs joukkueen QB.

Itse olin melko vakuuttunut vielä muutama viikko sitten, että syy siihen saakka paljastuneeseen draamaan löytyy vain ja ainoastaan Schianosta, mutta nyt näyttää siltä, että olin väärässä. Tämän hetkisten tietojen mukaan Freeman on välinpitämättömyydellään ja nyt viime viikkojen kitinällään ja hölmöilyllään ollutkin se suurin syypää median mässäilyyn asialla ja tulehtuneisiin väleihin.

EDIT:

Näin se sitten lopulta meni. En nyt ihan kaikkea tähän Freemaan saagaan liittyvää ole lukenut, mutta kyllähän tämä nyt aika massiivista tötöilyä oli Schianon ja Dominikin taholta. Jos tämä olisi ammattimaisesti hoidettu, ei kaikkea likapyykkiä olisi pesty julkisesti, vaan Freeman olisi istunut penkillä kauden loppuun ja sitten päästetty vapaaksi. Nyt Bucs on QB-osastolla vielä huonommassa jamassa kuin kauden alussa, ja Schiano ja Dominik ovat ottaneet melkoisen PR-hitin.

Itse olen taas saanut sen kuvan, että Freeman ei leireineen ottanut tuota penkittämistä mitenkään erityisen hyvin ja sen jälkeen Freeman meni antamaan ESPN:lle haastattelun, vaikka lupaa ei joukkueelta tätä haastattelua varten herunut. Ja siitä asiat ovat sitten vyöryneet omalla painollaan ja lopulta johtivat tähän pisteeseen. Varmasti myös Dominik ja Schiano olisivat voineet hoitaneet asian paremmin, mutta tämä julkisuuteen vuotaneet tiedot ja tyytymättömyys tilanteeseen on tainnut tulla vain ja ainoastaan Freemanin leiristä. Pois lukien tuo Medical Report-case, jonka alkuperä ei ole vielä selvinnyt. Joka tapauksessa, tämä farssi on vihdoinkin ohi, oli syy kenessä tahansa.

EDIT. Mikä on muuten palstan Bucs-fanien mutu siitä koutsaako Schiano Bucsia vielä ensi vuonna? Omasta mielestäni alkaa näyttää hänen kannaltaan aika tukalalta, sillä todennäköisesti Glennonilla ei kovin montaa matsia tällä kaudella voiteta. Toki puolustus on hyvä, mutta playoffseihin asti se ei riitä. Näkisin Tampan voittavan tällä kaudella korkeintaan viisi peliä, mikä tarkoittaisi että Bucs varaa 2014 Draftissa jälleen kärkipäässä. Meneekö siinä vaiheessa koko johtoporras vaihtoon, vai vieläkö Glaziereilla riittää kärsivällisyyttä?

Glazerit olivat ymmärtääkseni tänään kausikorttilaisten aamupalatapaamisessa ja puhuivat siellä, että seisovat Schianon takana. Kausareiden keskuudesta ei tainnut hirveästi soraääniä kuulua, joten näillä tiedoilla kärsivällisyys riittää. Tietysti Glazerit varmasti tiedostavat, että nyt jos koskaan tilanteen rauhoittaminen on tarpeen ja Schianon kohtaloa pohditaan varmasti tarkemmin vasta kun kausi lähenee loppuaan, eikä ketään eroteta ainakaan nyt. PewterReport-foorumeilla taas ollaan Schianon ja Freemanin erottamisen puolesta ja johtoon toivotaan jo kesken kautta Dave Wanstedia tai Bill Sheridania. Eli kaikki eivät tähän Schianon "suojeluun" ole mitenkään erityisen tyytyväisiä (minä mukaan lukien).

EDIT2: Glazerit eivät sittenkään olleet (ehkä) kausari tapaamisessa, vaan tapasivat Schianon erikseen. Siitä en tiedä miten se keskustelu meni.

Schiano on kyllä kneel down rushaamisiensa kanssa yksi h*lvetin p*rsenaama idiootti, mutta joukkueen puolustus on ollut todella hyvä ja parantunut miehen toimesta, joten jotain hän on tehnyt oikein. Itselleni se ei missään nimessä ole tarpeeksi, mutta ymmärrän kyllä faneja, jotka vielä yhden kauden miehelle soisivat. Mitä tulee Dominikiin niin toivon, että hän saa jatkaa, mutta jos uusi päävalmentaja ensi kaudeksi joukkueeseen tulee, niin tulee myös uusi GM.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Lupasin Packers-leiristä tunnelmia kirjoitella sitten kun bye-viikon jälkeiset harjoitukset alkavat.

Hyviä uutisia on ehdottomasti se että sairastupa alkaa tyhjentyä: Lacy, Franklin, Burnett ja Finley ovat kukin olleet jo tällä viikolla täysillä harjoituksissa. Myös Clay Matthews on harjoitellut, tosin ei täysipainoisesti. Samoin CB Casey Hayward palasi tänään harjoituksiin, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan Lions-pelissä vielä pelaa. Matthews on myös kysymysmerkki, mutta ainakin toiveikkaita ollaan Packers-leirissä, että olisi Staffordin riesana sunnuntaina Lambeau Fieldillä.

Safety Burnettin pelaaminen olisi melkein tärkeintä, koska Packersin secondary on suoraan sanottuna ollut reikäjuustoa. Hayward ballhawkina toki myös, mutta kun edes Burnett.
Capersiin alkaa omalta osalta täysin kyllä luotto loppua.
Ei voi, ei vaan voi yhden miehen puuttumiseen kaatua aina paletti. Viimeksi hävittiin Bengalsille ja sitä seliteltiin sillä että Matthews puuttui toiselta jaksolta.
Burnett ei ole vielä tällä kaudella pelannut ja kuten sanottu, secondary on ollut kuin reikäjuustoa. Capersille on varattu uusia miehiä jatkuvaan draftista mutta silti puolustusta ei saada pitäväksi. Toki ihmettelen edelleen miksei Thompson ottanut syvästä safety draftista edes toisella tai kolmannella kierroksella miestä.

Packers palaa siis sunnuntaina byelta ja vastaan asettuu Lambeau Fieldillä Detroit Lions. En tiedä, voiko tässä vaiheessa puhua jo Packersin kohdalla melkein pakkovoitosta, mutta ei se kaukana siitä ole. Kolmen voiton ero kahteen samassa divisioonassa pelaavaan joukkueeseen on paljon. Ja kun ensi sunnuntaina edessä on vielä matka Ravensin vieraaksi Baltimoreen, niin ohjelma ei ainakaan helpotu.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Itse olen taas saanut sen kuvan, että Freeman ei leireineen ottanut tuota penkittämistä mitenkään erityisen hyvin ja sen jälkeen Freeman meni antamaan ESPN:lle haastattelun, vaikka lupaa ei joukkueelta tätä haastattelua varten herunut. Ja siitä asiat ovat sitten vyöryneet omalla painollaan ja lopulta johtivat tähän pisteeseen. Varmasti myös Dominik ja Schiano olisivat voineet hoitaneet asian paremmin, mutta tämä julkisuuteen vuotaneet tiedot ja tyytymättömyys tilanteeseen on tainnut tulla vain ja ainoastaan Freemanin leiristä. Pois lukien tuo Medical Report-case, jonka alkuperä ei ole vielä selvinnyt. Joka tapauksessa, tämä farssi on vihdoinkin ohi, oli syy kenessä tahansa.
Ei ole Freemanin (ja hänen agenttinsa) toiminta sekään ollut erityisen ammattimaista, joten varmasti vikaa on molemmissa osapuolissa, että Bucsin ja Freemanin välit lopulta näin pahasti tulehtuivat. Schianosta huokuu mielestäni sellainen äärimmäisen kontrollifriikin diktaattorin vaikutelma. Osaa varmasti olla todella vittumainen niille pelaajille, jotka eivät hänen kanssaan tule toimeen. Sinänsä nuo eivät ole pelkästään huonoja piirteitä valmentajalle, mutta Schianon kohdalla tuntuvat korostuvan vähän liikaa. Se mitä hänestä olen tähän mennessä nähnyt, niin vaikuttaa olevan prototyyppi sellaisesta koutsista, jonka tyyli toimii vielä collegessa, mutta ei NFL:ssä, ainakaan pääkoutsina. Apuvalmentajana tuollainen kovanaama touhu voisi vielä toimiakin.

Dominikia olen pitänyt nousevana, nuorena GM:na, mutta onko hän jäänyt nyt Schianon varjoon? GM:n pitäisi olla HC:n pomo eikä toisin päin. Nyt ainakin ulospäin tilanne näyttää siltä, että Schiano on se joka tekee isot päätökset organisaation sisällä liittyen pelaajistoon.

Mont-Blanc kirjoitti:
Glazerit olivat ymmärtääkseni tänään kausikorttilaisten aamupalatapaamisessa ja puhuivat siellä, että seisovat Schianon takana. Kausareiden keskuudesta ei tainnut hirveästi soraääniä kuulua, joten näillä tiedoilla kärsivällisyys riittää. Tietysti Glazerit varmasti tiedostavat, että nyt jos koskaan tilanteen rauhoittaminen on tarpeen ja Schianon kohtaloa pohditaan varmasti tarkemmin vasta kun kausi lähenee loppuaan, eikä ketään eroteta ainakaan nyt. PewterReport-foorumeilla taas ollaan Schianon ja Freemanin erottamisen puolesta ja johtoon toivotaan jo kesken kautta Dave Wanstedia tai Bill Sheridania. Eli kaikki eivät tähän Schianon "suojeluun" ole mitenkään erityisen tyytyväisiä (minä mukaan lukien).
Tämähän on aika standardivastaus omistajalta. Valmentajan takana seistään suoraselkäisesti... kunnes sitten ei enää seistäkään ja koutsi saa kenkää. Tuskin Schiano monoa kesken kauden saa, ellei homma lähde häneltä täysin käsistä ja pelaajat kieltäydy pelaamasta hänen alaisuudessaan. Ja onhan se mahdollista, että Tampa vielä piristyy loppukautta kohden, Glennon pelaa hyvin ja hankkii sitä myötä Schianolle lisää elinaikaa. Monestihan koutseille annetaan nimenomaan lisää köyttä, jos seurassa on nuori pelinrakentaja, joka pelaa vasta ensimmäistä kauttaan. Ikäänkuin nuori QB olisi tekosyy sille, että voittoja ei ole kertynyt. Jos tässä kuitenkin kävisi niin, että Bucs varaa ensi draftin kärkipäässä ja sieltä olisi esim. Teddy Bridgewater mahdollisesti tarjolla, niin se lienee selvää, että Greg Schiano ei ole paras mahdollinen ensimmäinen päävalmentaja nuorelle pelinrakentajalle. Viimeistään siinä vaiheessa olisi mielestäni viisainta laittaa Coach Schiano pihalle ja ottaa uusi mies tilalle.
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pirkkalan Pingviinit
En tiedä tosiankaan kaikkia yksityiskohtia Buccaneersista ja Schianosta, mutta itselleni miehestä on kyllä jäänyt aika onneton kuva. Ei tunnu oikein olevan tehtäviensä tasalla NFL:ssä, ehkä ei saa pelaajiin kuria samalla tavalla kuin Rutgersissa? Taustalla kaiken maailman Freeman-saagat ja nuo QB kneel -tilanteiden taklaukset...
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
En tiedä tosiankaan kaikkia yksityiskohtia Buccaneersista ja Schianosta, mutta itselleni miehestä on kyllä jäänyt aika onneton kuva. Ei tunnu oikein olevan tehtäviensä tasalla NFL:ssä, ehkä ei saa pelaajiin kuria samalla tavalla kuin Rutgersissa? Taustalla kaiken maailman Freeman-saagat ja nuo QB kneel -tilanteiden taklaukset...

Itse koen että kuri on taas aivan liian tiukka. Tehtäviensä tasalla hän ei ole. Kuten kuuluisa lausahdus valmentajien keskuudessa kutakuinkin kuuluu: Joukkue on kuin pikkulintu kämmenellä. Jos et pidä siitä tarpeeksi kovaa kiinni, se karkaa (Morris Era). Jos taas pidät siitä liian kovaa kiinni, lintu kuolee (Schiano Era). Mutta teit mitä tahansa, niin joka tapauksessa lintu paskoo kädellesi."

No nyt on paskaa ja kuolemaa joka paikassa. Schianon valmennustyyli voi toimia, mutta se vaatii voittoja. Jos voittoja ei tule, niin tuollainen tiukka kuri tappaa joukkueen vähintään yhtä nopeasti, kuin Morris ja hänen kaveeraamisensa pelaajin kanssa. Näin fanina täytyy olla erittäin huolissaan, siitä kuinka Schiano tuntuu pysyvän kannassaan ja hoitavan asiat samallatavalla vaikka voittoja ei tule. No nyt ymmärtääkseni Schiano oli luvannut, että Philadelphia peliin tultaisiin hyökkäykseen tekemään myös muutoksia. Epäilen että nämä ovat mitään suuria ja samat ongelmat toistuvat, myös siinä ottelussa, mutta saas nähdä.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Schianosta huokuu mielestäni sellainen äärimmäisen kontrollifriikin diktaattorin vaikutelma. Osaa varmasti olla todella vittumainen niille pelaajille, jotka eivät hänen kanssaan tule toimeen. Sinänsä nuo eivät ole pelkästään huonoja piirteitä valmentajalle, mutta Schianon kohdalla tuntuvat korostuvan vähän liikaa. Se mitä hänestä olen tähän mennessä nähnyt, niin vaikuttaa olevan prototyyppi sellaisesta koutsista, jonka tyyli toimii vielä collegessa, mutta ei NFL:ssä, ainakaan pääkoutsina. Apuvalmentajana tuollainen kovanaama touhu voisi vielä toimiakin.

Samat fiilikset täälläkin. Hän on reilu jos teet asiat hänen vaatimalla tavalla. Jos et tee niin hän on todella vittumainen. Kuten viestiä ylempänä vastasin, niin tämä voi toimia, mutta se vaatii tuloksia ja voittoja. Ja college valmentaja hän vieläkin on, vaikka NFL:ssä hän valmentaa, eikä hän itse näytä tätä ymmärtän.

Dominikia olen pitänyt nousevana, nuorena GM:na, mutta onko hän jäänyt nyt Schianon varjoon? GM:n pitäisi olla HC:n pomo eikä toisin päin. Nyt ainakin ulospäin tilanne näyttää siltä, että Schiano on se joka tekee isot päätökset organisaation sisällä liittyen pelaajistoon.

Samat fiilikset. Ollut pitkään Buccaneers organisaatiossa ja rakastaa joukkuetta ja kaupunkia. Toivon jatkoa, vaikka mikään täyden kympin startti ei hänelläkään roolissa ole ollut. Draftaaminen on kyllä ollut hänen vahvuuksiaan, vaikka sielläkin on huteja tullut. Ja kyllä, Schianolla on valtaa myös kentän ulkopuolella, mutta en näkisi että Dominik hänen varjoonsa olisi nähnyt. Mutta ehkä tuo pomon ja alaisen raja on hiukan heidän välillään tosiaan hämärtynyt. Sitä en osaa sanoa, onko se hyvä vai huono asia.

Ja onhan se mahdollista, että Tampa vielä piristyy loppukautta kohden, Glennon pelaa hyvin ja hankkii sitä myötä Schianolle lisää elinaikaa. Monestihan koutseille annetaan nimenomaan lisää köyttä, jos seurassa on nuori pelinrakentaja, joka pelaa vasta ensimmäistä kauttaan. Ikäänkuin nuori QB olisi tekosyy sille, että voittoja ei ole kertynyt. Jos tässä kuitenkin kävisi niin, että Bucs varaa ensi draftin kärkipäässä ja sieltä olisi esim. Teddy Bridgewater mahdollisesti tarjolla, niin se lienee selvää, että Greg Schiano ei ole paras mahdollinen ensimmäinen päävalmentaja nuorelle pelinrakentajalle. Viimeistään siinä vaiheessa olisi mielestäni viisainta laittaa Coach Schiano pihalle ja ottaa uusi mies tilalle.

Ehdottomasti. Schiano ei selvästikään loista pelinrakentajan kanssa ja jos ykkös pick pelinrakentajan käytetään, niin ehdottomasti on Schianon mentävä. Mahdollisesti myös Sullivanin, riippuen siitä miten vahvasti Sullivanin toimet OC:na on sidottu Schianon toivomuksia/filosofiaan. Sen takia haluaisin myös nähdä Schianon savan potkut kesken kauden, sillä olisi kiva tietää mikä rooli Sullivanilla ja Sherdinanilla on, joukkueen esityksiin.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Ei ole Freemanin (ja hänen agenttinsa) toiminta sekään ollut erityisen ammattimaista, joten varmasti vikaa on molemmissa osapuolissa, että Bucsin ja Freemanin välit lopulta näin pahasti tulehtuivat. Schianosta huokuu mielestäni sellainen äärimmäisen kontrollifriikin diktaattorin vaikutelma. Osaa varmasti olla todella vittumainen niille pelaajille, jotka eivät hänen kanssaan tule toimeen. Sinänsä nuo eivät ole pelkästään huonoja piirteitä valmentajalle, mutta Schianon kohdalla tuntuvat korostuvan vähän liikaa. Se mitä hänestä olen tähän mennessä nähnyt, niin vaikuttaa olevan prototyyppi sellaisesta koutsista, jonka tyyli toimii vielä collegessa, mutta ei NFL:ssä, ainakaan pääkoutsina. Apuvalmentajana tuollainen kovanaama touhu voisi vielä toimiakin.
Mitä itse olen dokkareita katsellut, niin harvoin nuo nfl-coachit mitään mukavia kavereita ovat. Esim. Tom Brady, Ted Bruschi, Wes Welker ovat useaankin otteeseen kertoneet julkisuudessa BB:n tavasta julkisesti lynkata pelaajia aika rajustikin team meetingeissä. Tom Coughlin on myös sellainen kaveri, joka syttyy perseilystä vähän liikaakin. Ainakaan New Orleansissa ja Miamissa ei arvosteta myöskään hirveän pehmeitä valmennusmetodeita. Yhteinen nimittäjä tälle koulukunnalle on Bill Parcells, jonka alaisuudessa BB, Coughlin ja Payton ovat valmentaneet. Parcellsin linja siihen, kuinka nfl-joukkuetta valmennetaan on se, ettei hienotunteisuudelle ole hirveästi tilaa kun kavereiden suorituksia oiotaan. Kavereilla on vuosikymmenen verran voitettuja super bowleja kaapissa.

Collegecoachit ovat yleensä pelaajaläheisempiä, sillä motivaatiota treenata ja pelata hyvin riittää enemmän kuin 10 miljoonaa kaudesta jokatapauksessa takovalla skilipelaajalla. Veteraaneilla on taipumus taantua ja nälkä loppuu aikanaan kun joukkue junnaa samoilla recordeilla vuodesta toiseen. Mielestäni kunnon perseellepotkija on tästä syystä enemmän kuin toivottu juttu joukkueessa. Eri juttu on se, että esim. Tony Dungy (tosin Manningilla voittaa myös Denver tällä hetkellä) ja Pete Carroll mm. edustavat hyvin erilaista lähestymistapaa joukkueidensa valmennukseen ja ovat esimerkkejä siitä, että pehmeämmälläkin linjalla voi pärjätä. Tuon Parcellsin koulukunnan meriitit ovat kuitenkin sitä luokkaa, että niitä ei voi sivuuttaa, jos ns. optimaalista valmennusta nfl:ssä halutaan etsiä.

Summa Summarun: mikäli Schianon recordi olisi toinen, ei tätäkään keskustelua luultavasti käytäisiin. On olemassa Schianosta riippumattomia syitä, jotka Tampassa on ollut pielessä jo pitkän aikaa omasta vinkkelistä katsottuna. Mun mielestä avaintekijä, vaikka kalliita FA:ja on joukkueeseen viime vuosina hankittu, on mm. hyökkäyksen linja ja pelinrakentaja. Josh McDanielsin kohtalo voi olla edessä hieman samanlaisen draaman jälkeen kauden lopussa. Coachi saa monesti kenkää joukkueesta, vaikka todellinen ongelma liittyy joukkueen materiaaliin.

Andy Reid 4-0. En usko, että Phillyn alamäki on Chip Kellystä hirveästi kiinni tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

tt73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ruutu.fi ja NFL

Lätkän osalta itsellä toiminut hyvin ja olen tyytyväinen.

Mutta toinen syy tämän ostamiselle oli tuo NFL ja olen ihmetellyt kun noita pelejä ei tule jälkilähetyksinä mihinkään. Lähtin palautetta ja sain tällaisen vastauksen.

Hei,

kiitos viestistäsi. Tällä hetkellä NFL:n lähetykset tulevat Ruudussa vain
suorana eikä jälkilähetyksiä ole tarjolla.
Otamme tämän kommentin huomioon kun kehitämme palvelua eteenpäin.

Ystävällisin terveisin,

Asiakasneuvoja
Ruudun asiakaspalvelu

No voihan v... kiva kun nuo tulee melkein kaikki yöllä joten laittakaa pliis palautetta että haluatte nuo myös jälkilähetyksinä, niin ehkä ne jopa tutkii asiaa.

Kiitos!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ässät vs Pelicans
  • 2.04
  • 4.40
  • 3.30
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös