NFL season 2011–2012

  • 79 926
  • 532

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
...Kymmenen pinnaa tappiolla ja neljäs quarteri puolessa välissä. Bäkkien out of boundseja tarvitaan siihen, että clock managementin puitteissa päästään vielä potkaisemaan. Päästetään vastustaja potkuetäisyydelle, mutta fumblella saadaan pallo takaisin...

Niin, tulihan sieltä Barberilta varsinaisen peliajan lopussa ihan käsittämätön moka, mutta kyllä Denverin Thomasikin tiputti toisen puoliajan ensimmäisillä minuuteilla oikeastaan varman TD-kopin, jolla Denver olisi mennyt pelissä 7-0 johtoon. Muutenkin Thomas tiputteli pariin otteeseen helppojakin palloja, mutta lopussa kun koppeja eniten tarvittiin niin silloin kaveri niitä otti.

Ennen fumblea vastustaja päästettiin potkuetäisyydelle maahan osuneella kopilla. Tosin vaikka siitä incomplete olisikin oikeaoppisesti vihelletty, olisi Chicagolle tullut 3rd & 5, mutta olisi sekin voinut punttiin päätyä..

Mutta kuten sanoit, haters gonna gate ja tämmöiset pikkuasiat unohtuvat.

Mielestäni palstan new englandin faneilla (koko sana pienellä eikä sanalla tarkoiteta joukkuetta) on näköjään kehittynyt sellainen asenne, että mitä epätodennäköisempää kaikki on, sitä suuremmalla syyllä sen tulee tapahtua. Bradyjä tulee vitosroundin pickeillä ja superbowl-QB:ta poimitaan ihan mistä vaan. Mitä epätavallisemmalla optionhyökkäyksellä mennään niin sitä enemmän voitetaan. Voin kertoa että elämässä asiat eivät vaan tapahdu keskimäärin näin ja kun katsotaan Breesejä, Rodgerseja, molempia Manningeja, Roethlisbergereita, Staffordeja, Ryaneita, Vickejä, Bradfordeja, Freemaneja, Pondereita, Daltoneita, Palmereita, Grossmaneita, Schaubeja (3 rundilla kyllä hänkin) niin oikeastaan Brady, Romo ja Hasselbeck ovat aika yksin late roundereita edustamassa. Tietysti tämä on vain omaa spekulaatiota siitä, miksi Denveriä ja Patriotsia fanitetaan, joten voin olla väärässä.

Uskomattoman paljon paskaa saat laitettua muiden kirjoittajien suuhun, sillä ei täällä ole kukaan edes veikannut Denverin pääsyä Super Bowliin tai edes playoff-voitoista puhunut. Kukaan ei ole sanonut että vähän pisteitä tekevällä hyökkäyksellä ei pitäisi voittaa mitään, mutta silti Denver tulee voittamaan aivan kaiken. Rautalangasta se pitää varmaan vääntää, että itse ainakin keskittynyt ihailemaan joukkueen uudelleensyntymistä Tebow:n astuessa puikkoihin, comeback-voittoja sekä on hienoa nähdä, että muullakin tavalla pystyy voittamaan kuin että heittää pelissä 500 yds. Vaikka Denver on viimeisen kahdeksan pelin perusteella kuntopuntarin jaetulla 2. sijalla, en minä, eikä varmaan moni muukaan ole edelleenkään Denveriä sinne SB:hen tai playoff-voittajien kerhoon laittamassa.

Ja miten Tebow liittyy late roundeihin, kun kaveri on varattu ensimmäisellä kierroksella toisena QB:na Bradfordin jälkeen. Villi veikkaus että ensimmäisen kierroksen varauksilta odotetaankin jotain, eikä se ole pelkkää plussaa, jos kaverit onnistuvat jotain positiivista kentällä tekemään.

Osaksi sinua lainaten, vihata saa mutta joku järki näissä posteissa on hyvä pitää mukana.

Sunnuntain pelistä sen verran, että uskon ja toivon Denverin voittoputken katkeavan. Lähes jokaisella drivella Patsien hyökkäyksen on kuitenkin tehtävä pisteitä, sillä Denver tulee kuluttumaan kelloa juoksullaan paljon, ja hyökkäysvuorojakaan ei varmaan ihan normaalia määrää tule. Tebow:lla tosin mahdollisuus myös tehdä jaardiennätys ilmassa, sillä rissuilla tulee olemaan Patsien secondarya vastaan paljon aikaa ja tilaa ottaa koppeja. Juoksupuolustus on useissa peleissä ihan mallikkaasti toiminut, mutta saas nähdä miten optionia vastaan tulee toimimaan. Toivottavasti ei joudu sunnuntain jälkeen pariksi päiväksi liittymään Tebow & Denver -hatereihin synkkään maailmaan.
 

Cube

Jäsen
Oli miten oli, paine saattaa Dallasissa kasvaa lähiaikoina, kuten myös Chicagossa. Entinen Cowboysin ja nykyinen (tuskin kauaa) Bearsin WR Sam Hurd on jäänyt kiinni massiivisesta kokaiinibisneksestään. Nyt puhutaan, että Hurd olisi toiminut diilerinä myös monelle NFL-pelaajalle, ja että näistä varsin monen nimi olisi myös viranomaisten tiedossa. Aikamoinen PR-painajainen edessä, jos lista vuotaa, vaikka mitään ei pystyttäisikään todistamaan. Toki potentiaalisesti myös muissa kaupungeissa, mutta ennen kaikkea varmaan Dallasissa ja Chicagossa, koska Hurd niissä pääasiallisesti kuitenkin vaikutti.

Jos vaikuttaa siltä, että olen vahingoniloinen, niin näin ei todellakaan ole, koska tällainen skandaali olisi todella huono juttu liigalle ja lajille.

"All in the game, yo."
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
No huh huh. Olipahan melkonen jytky tämä Hurdin diileri bisnekset. Jannu tosiaan useamman vuoden tahkosi Dallasissa, pääasiassa spessuissa. Ja olikin ihan ok erikoisjoukkuepelaaja. Hurd oli aikoinaan hyvinkin samalla viivalla Austinin kanssa. Ooteltiin kumpi heistä breikkaa. No se ei ollut Hurd. Saas nähä ketä Dallasista kärähtää. Tietenkin Romo, Witten , Austin ja Ware...

Sitten mitä case Tebowhin tulee, niin aika ihmeellistä on tosiaan ollut Broncosin nousu. Yleensä meikälle hihhuli meininki nostaa samantien karvat pystyyn. Ei tässä tapauksessa kuitenkaan, ehkä niin paljoa mitä voisi luulla. Mulla on aika neutraali mielipide Tebowin edesottamuksiin. En vihaa, mutta en rakastakkaan. Eihän Denverin peli kaunista ole, mutta ihan mielenkiintoista seurattavaa. Kuten muutkin ovat todenneet niin aika iso krediitti kuuluu Broncosin D:lle. Champ Bailey on yksi suosikkipelaajiani, samoin Dawkinsta olen aina tykännyt. Rookie Von Miller on ollut juurikin niin hyvä kuin ennakkoon osasi kuvitella. Kyllähän Denver voi tiensä post seasonille raivata, mutta uskoisin että eväät on syöty kohtuu nopeesti. Ei nimittäin meikäläiselläkään oikein riitä uskoa tähän Denverin optio poikaseen. Viime vuosinahan on lähes aina tullut kauden mittaan esiin jotain "uutta" mullistavaa, jos näin voi sanoa. Pari vuotta sitten se taisi olla Miamin wildcat, viime vuonna ehkä Vick ja nyt Tebow.

Kiitos anticatabolic:lle varsin kattavasta Romo luennosta. Itellehän nämä kaikki olivat varsin tuttuja juttuja, mutta ei varmasti kaikille muille. Mullehan Romo on SE the QB. Jopa meidän kissa on nimeltään Romo :o. Vaikka jo 90-luvulla fanitin Dallasia, niin ei Aikman ja kumppanit koskaan ole saaneet sellaista spesiaali statusta mitä Romo. Tällöinhän mestaruuksia tuli ovista ja ikkunoista. Mutta lajin seuraaminen suomesta käsin oli kovin hankalaa. Ainut oikeastaan milloin matsin näki, oli se super bowl tai sitten pelireissuilla joitain vanhoja nauhoja peleistä. Samoin R-kioskeilta löytyi joitan NFL aiheisia lehtiä. Ainakin kauden ennakko katsaus tuli yleensä ostettua. Onneksi Cowboys kuitenkin vieraili 90 luvulla ahkerasti Super Bowlissa, joten sitä kautta näki suorana Cowboysin otteita. Kun Viasat sitten otti NFL ohjelmistoon, niin olihan se heti hankittava. Tämä taisi olla juuri se vuosi kun Romo nousi startteriksi, kuten anticatabolic aikaisemmin mainitsi. Muistan hyvin vielä sen ekan heiton, josta irmeli napsahti. Nyt taitaa olla kolmas vuosi menossa Game passin kanssa ja joka ikinen Dallasin peli on tullut katsottua. Se miksi tämän kaiken kerron, on että ymmärtänette miksi niin kärkkäästi puolustan Romoa ja yleensäkin Cowboysia. Kaverilta kun on tullut nähtyä lähes kaikki pelit mitä on pelannut. Kyseistä seuraa on tullut fanitettua jo melkein 20 vuotta. Täytyy kyllä Cubellekin antaa tunnustusta kun jaksoi asiasta vääntää. Itse en olisi moista jaksanut, jos kyseessä olisi ollut inhokki joukkueeni tai yleensäkin jokin muu jengi kuin Cowboys.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Että semmosia uutisia. Sitten odotellaan mielenkiinnolla mitä nimiä sieltä pompsahtelee esiin jos pompsahtelee. Jenkkien meiningin tuntien ei tarvitse kovin kauan odotella tietoa jos heillä on ihan oikeasti jotain vakavia epäilyjä joitain kohtaan. Jos jollain päästään pätemään julkisuudessa niin sehän käytetään hyödyksi välittömästi. Aika avoimesti ja nopeasti tämän Hurdinkin tapauksen uutisoivat. Jos tuossa ei muita ole mukana niin ei kovin kummoinen juttu lajin/liigan kannalta, mutta jos mukana on varsinkin isoja staroja niin melkoinen skandaali edessä. Eniten varmaan tällä hetkellä jännittää Dallasin ja Chicagon johtoa, että kuinka monta pelikaveria Hurd on asiakaskuntaansa haalinut. Toki siellä listalla voi olla ketä tahansa.
 

Cube

Jäsen
Kaukaahaettua, mutta mahtaisiko tämä liittyä Hurdin tapaukseen millään tavalla? Edes varotoiminpiteenä?

Source: Cowboys try out 17 players

Ainahan pelaajia tuodaan kauden mittaan näytille, mutta harvoin näin mittavaa joukkoa. Tai ehkä tuodaankin, aiemmin ei ole ollut syytä kiinnittää moiseen huomiota, eikä ole jäänyt yksityiskohtia muistiin. Tuskin tämä kuitenkaan asiaan ainakaan suoraan liittyy, koska vaikka Dallasista niitä käryviä pelaajia lopulta löytyisikin, niin olisi loogista olettaa, että seurajohto ei heidän vapaa-ajan puuhistaan ole sen tarkemmin tietoinen.

Sysäisin nuo deleten (läpällä) mainitsemat nimet sivuun, mutta nostaisin edes hieman vakavissani esille pari muuta: Dez Bryant ja Jay Cutler. Miksei myös toimittajaan juuri käsiksi käynyt Jay Ratliff.
 

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Aika miehekkäät määrät kamaa ollu Hurd:lla mielessä. Täytyy kyllä toivoa, ettei puheet NFL-pelaajille välittämisestä olisi isossa mittakaavassa totta ja kyse olisi enemmänkin yhden futispelaajan missiosta ulkopuolisten kanssa. Valitettavasti kyllä toi pajauttelu tuntuu tuolla kaikille maistuvan, joten mikään hirveä yllätys ei olisi, vaikka enemmänkin nimiä paljastuisi.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Niin, tulihan sieltä Barberilta varsinaisen peliajan lopussa ihan käsittämätön moka, mutta kyllä Denverin Thomasikin tiputti toisen puoliajan ensimmäisillä minuuteilla oikeastaan varman TD-kopin, jolla Denver olisi mennyt pelissä 7-0 johtoon. Muutenkin Thomas tiputteli pariin otteeseen helppojakin palloja, mutta lopussa kun koppeja eniten tarvittiin niin silloin kaveri niitä otti.

Ennen fumblea vastustaja päästettiin potkuetäisyydelle maahan osuneella kopilla. Tosin vaikka siitä incomplete olisikin oikeaoppisesti vihelletty, olisi Chicagolle tullut 3rd & 5, mutta olisi sekin voinut punttiin päätyä..

Mutta kuten sanoit, haters gonna gate ja tämmöiset pikkuasiat unohtuvat.
Thomasin dropattu td oli millin vajaaksi juostu deep posti (tai double move) tai Tebown millin liian pitkä heitto. Rissu oikaisee juoksulinjaansa tavoitellessaan palloa, joka puhuu mielestäni jälkimmäisen puolesta. Näitä sattuu välillä Rodgersille ja Breesillekin silloin kun pojat "are going deep". Demaryius Thomasilta taas OT:llä tuli aivan todella nätti kätsi yliheitettyyn palloon, joten tässäkin drivessa unohdetaan se, että Tebow saa epätasaisuuttaan anteeksi muun joukkueen loistavista suorituksista johtuen. Vastaavasti Tebow jäätyi varsinaisen peliajan viimeisessä drivessa sen kolme downia, jolloin Prater paikkasi homman Tebown puolesta.

Barberin out of bounds ja fumble kuitattiin aika mitättömin perustein.

Tosiasia on se, että taas mentiin kohtuu perinteisillä statseilla ja 50% completionilla. Mulle on ihan sama, tuleeko tuon kaltaista pelinrakentamista Alex Smithiltä, Tim Tebowlta tai Matt Hasselbeckiltä - ihan yhtä paljon vihaan sitä, ettei heittohyökkäys toimi riippumatta kaverista. Rodgersia, Breesiä, Bradya, Roethlisbergeriä, Ryania, Staffordia yms. vastaavasti en vihaa edellä mainituista syistä.

Uskomattoman paljon paskaa saat laitettua muiden kirjoittajien suuhun, sillä ei täällä ole kukaan edes veikannut Denverin pääsyä Super Bowliin tai edes playoff-voitoista puhunut. Kukaan ei ole sanonut että vähän pisteitä tekevällä hyökkäyksellä ei pitäisi voittaa mitään, mutta silti Denver tulee voittamaan aivan kaiken. Rautalangasta se pitää varmaan vääntää, että itse ainakin keskittynyt ihailemaan joukkueen uudelleensyntymistä Tebow:n astuessa puikkoihin, comeback-voittoja sekä on hienoa nähdä, että muullakin tavalla pystyy voittamaan kuin että heittää pelissä 500 yds. Vaikka Denver on viimeisen kahdeksan pelin perusteella kuntopuntarin jaetulla 2. sijalla, en minä, eikä varmaan moni muukaan ole edelleenkään Denveriä sinne SB:hen tai playoff-voittajien kerhoon laittamassa.

Ja miten Tebow liittyy late roundeihin, kun kaveri on varattu ensimmäisellä kierroksella toisena QB:na Bradfordin jälkeen. Villi veikkaus että ensimmäisen kierroksen varauksilta odotetaankin jotain, eikä se ole pelkkää plussaa, jos kaverit onnistuvat jotain positiivista kentällä tekemään.

Osaksi sinua lainaten, vihata saa mutta joku järki näissä posteissa on hyvä pitää mukana.
Mitä tuo boldattu lause tarkoittaa? Minä olen ainakin sitä mieltä, että vähän pisteitä tekevällä hyökkäyksellä ei yleensä voiteta mitään.

Joo tarvii myöntää, että mock draftit oli jääneet päälle kirjoittaessa tuota kieltämättä paskaa argumenttia. En hirveästi QB:den draft orderia seurannut ihan Eaglesin tilanteesta johtuen ja tuon vuosikerran huonon laadun vuoksi.

Sieltä tultiin tasoihin ja jatkoajalle mennään. Hieno paikka tuo Denver kyllä kickkereille, 57 ja 59 yds FG:t helposti sisään.
Kova on kickeri joo. Janikowskin 6 potkun (63 jaardinen mukana) kanssa vuoden spessusuorituksia.
FUMBLE! Barber pelaa mukavasti Denverin pussiin!
Niin pelaa, mutta minusta tuo ei ollut yhtään niin mukavaa. Itse kyllä jaksetaan freimata muut Tebow hateriksi, mutta itse vedetään ilman minkäänlaisia värilaseja otteluketjussa vastustajan mokat omaan pussiin. Ihan miten vaan. Googleen vaan Tebow haters gonna hate niin selviää sekin, mistä tuokin juttu on alunperin lähtöisin.

Tim Tebow haters gonna hate meme | quickmeme
Check out new price on Tim Tebow T-SHIRT. XL. Denver Broncos, Florida GatorsEverything Gator | Everything Gator

Kiitos anticatabolic:lle varsin kattavasta Romo luennosta. Itellehän nämä kaikki olivat varsin tuttuja juttuja, mutta ei varmasti kaikille muille. Mullehan Romo on SE the QB. Jopa meidän kissa on nimeltään Romo :o. Vaikka jo 90-luvulla fanitin Dallasia, niin ei Aikman ja kumppanit koskaan ole saaneet sellaista spesiaali statusta mitä Romo. Tällöinhän mestaruuksia tuli ovista ja ikkunoista. Mutta lajin seuraaminen suomesta käsin oli kovin hankalaa. Ainut oikeastaan milloin matsin näki, oli se super bowl tai sitten pelireissuilla joitain vanhoja nauhoja peleistä. Samoin R-kioskeilta löytyi joitan NFL aiheisia lehtiä. Ainakin kauden ennakko katsaus tuli yleensä ostettua. Onneksi Cowboys kuitenkin vieraili 90 luvulla ahkerasti Super Bowlissa, joten sitä kautta näki suorana Cowboysin otteita. Kun Viasat sitten otti NFL ohjelmistoon, niin olihan se heti hankittava. Tämä taisi olla juuri se vuosi kun Romo nousi startteriksi, kuten anticatabolic aikaisemmin mainitsi. Muistan hyvin vielä sen ekan heiton, josta irmeli napsahti. Nyt taitaa olla kolmas vuosi menossa Game passin kanssa ja joka ikinen Dallasin peli on tullut katsottua. Se miksi tämän kaiken kerron, on että ymmärtänette miksi niin kärkkäästi puolustan Romoa ja yleensäkin Cowboysia. Kaverilta kun on tullut nähtyä lähes kaikki pelit mitä on pelannut. Kyseistä seuraa on tullut fanitettua jo melkein 20 vuotta. Täytyy kyllä Cubellekin antaa tunnustusta kun jaksoi asiasta vääntää. Itse en olisi moista jaksanut, jos kyseessä olisi ollut inhokki joukkueeni tai yleensäkin jokin muu jengi kuin Cowboys.
Toi kissajuttu oli kyl aika shokki. :D Mutta Romossa negatiivisia tunteita mulle herättää vaan tuo Cowboysin pelipaita ja sitten nuo muutamat huonot yksilösuoritukset. Mulla on itellä vähän sama ollut McNabbin ja Vickin kanssa, kun kausi vedetään intterillä pakettiin ja tyhjä olo päässä katselet ruutua, että tässäkö tämä oli. Tosin tässä Romo ja Favre ovat olleet omaa luokkaansa.

Kaveri on haastatteluissa aina hyvällä tuulella, osaa ottaa kritiikkiä vastaan ja läppä lentää Eaglesin äijien kanssa pro bowlissa. En mää kykene suhtautumaan negatiivisesti Romoon kun vaan Eagles vs. Cowboys peleissä. Viime kaudella Romon merkitys Dallasille kylmenemisen jälkeen nähtiin, asenteen ja lahjakkuuden vuoksi Romo joukkueen pelinrakentajaksi on kuitenkin päässyt ja organisaatio häneen uskoo.

Sam Hurdin ura alkaa olla paketissa mikäli kaverin syyksi luetaan tämä huumeiden välittäminen pelaajille ja huumerenkaan pystyttäminen Chicagoon. Tuota rikosta ei välttämättä olisi kannattanut tehdä Texasissa, kun katsoo alla olevasta linkistä mahdollisesti paukahtavan 5-40 vuoden rangaistuksen ja sen että tuosta olisi istuttava 85% ennen ehdonalaiseen pääsemistä.
Sam Hurd arrest on drug charges could present troubling questions for NFL - Michael McCann - SI.com
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Dallasissahan on jossain määrin pitkät perinteet huumeiden käytössä ainakin 90-luvulta jolloin Irvinin johdolla siellä vedettiin kunnolla kamaan.

Vähän aikaan sitten luin kirjan Boys Will be Boys, jossa kerrottiin 90-luvun Cowboysista ja mm. huumekulttuurista. Jimmy Johnson kun lähti niin Jones ja hänen valitsemansa valmentaja Barri Switzer eivät juurikaan olleet kovin kiinnostuneita tälläisen kulttuurin rajoittamiseen.
 

Cube

Jäsen
Uskomattoman paljon paskaa saat laitettua muiden kirjoittajien suuhun, sillä ei täällä ole kukaan edes veikannut Denverin pääsyä Super Bowliin tai edes playoff-voitoista puhunut. Kukaan ei ole sanonut että vähän pisteitä tekevällä hyökkäyksellä ei pitäisi voittaa mitään, mutta silti Denver tulee voittamaan aivan kaiken. Rautalangasta se pitää varmaan vääntää, että itse ainakin keskittynyt ihailemaan joukkueen uudelleensyntymistä Tebow:n astuessa puikkoihin, comeback-voittoja sekä on hienoa nähdä, että muullakin tavalla pystyy voittamaan kuin että heittää pelissä 500 yds. Vaikka Denver on viimeisen kahdeksan pelin perusteella kuntopuntarin jaetulla 2. sijalla, en minä, eikä varmaan moni muukaan ole edelleenkään Denveriä sinne SB:hen tai playoff-voittajien kerhoon laittamassa.
Tuntuu kuitenkin, että kovin eri mieltä jaksatte olla, kun esim. minä sanon, että tuo Tebow'n ja Denverin touhu ei ole kestävää. Sehän on keskimmäinen argumenttini ollut tähän asti. Broncosille on nyt kolikonheitoissa tullut kruunaa monta kertaa lyhyen ajan sisään, mutta kaikkien todennäköisyyksien mukaan joukkue ei tule ottamaan jatkossa voittavia kausia (jostain 7-1 runeista puhumattakaan) Tebow pelinrakentajanaan. Kaikki on periaatteessa varmasti mahdollista, mutta kannattaa vähän silti miettiä lajia ja sitä, miten hommat siinä lähes poikkeuksetta menevät.

Tottakai asiaan voi suhtautua silläkin tavalla, että Tebow voittaa tällä hetkellä ja se on tärkeintä ja siitä haluaa juuri nyt intoilla. Asia olisi silti hyvä sitoa johonkin laajempaan kontekstiin ja näkisin, että sitä puolta minä ja anticatabolic esim. tässä yritetään edustetaa.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kyllä minäkin olen sitä mieltä että Tebowlainen pelikirja(tai se pelikirja joka hänelle on räätälöity) ei ole voittava pelikirja pitkässä juoksussa. Joku 8 pelin tai vähän pidempikin otos (varsinkaan pelkkä voitto-häviö tilasto) nyt ei vielä kerro yhtään mitään. Toki jos Broncos nyt Super Bowlin voittaa niin voi sanoa että kannatti, mutta muuten vasta seuraavat kaudet näyttävät onko ollut järkevää tälläisellä pelikirjalla lähteä pelaamaan.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Mullehan Romo on SE the QB. Jopa meidän kissa on nimeltään Romo :o.

Ihan pikaisena off-topiccina niin naapurissa asuu perhe nimeltä Romo ja näyttää VRK:n nimihaun perusteella olevan Suomessa kohtalaisen yleinen sukunimi, 515 elossa olevaa nimen kantajaa.

Saataisiinko Tonylle jostain kaivettua suomalaiset sukujuuret...
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Ihan pikaisena off-topiccina niin naapurissa asuu perhe nimeltä Romo ja näyttää VRK:n nimihaun perusteella olevan Suomessa kohtalaisen yleinen sukunimi, 515 elossa olevaa nimen kantajaa.

Saataisiinko Tonylle jostain kaivettua suomalaiset sukujuuret...

No jos tähän mennään, niin pystyn korottaa kahella. Vaimon duunin yhen atk-tukihenkilön nimi on Tomi Romo. Repikääs siitä huumoria. Ja oikeesti tämä on taivaan tosi...
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaimon duunin yhen atk-tukihenkilön nimi on Tomi Romo. Repikääs siitä huumoria. Ja oikeesti tämä on taivaan tosi...

Tampereella asuu Toni Romo. Melkein teki mieli käydä pyytämässä nimmaria, mutta Cowboysin paitaa ei löydy kaapista, ainoastaan violetti #28 Peterson.
 

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Mitä tuo boldattu lause tarkoittaa? Minä olen ainakin sitä mieltä, että vähän pisteitä tekevällä hyökkäyksellä ei yleensä voiteta mitään.

Liittyen tuohon mainitsemaasi mitä epätodennäköisempää, sitä varmemmin tulee tapahtumaan. Eli kun vähän pisteitä tekevällä hyökkäyksellä on epätodennäköistä voittaa, niin ei nyt sen perusteella Denveriä laiteta kaikkea voittamaan, koska tuskin kukaan nyt noin edes ajattelee.

Thomasin droppiin vielä, että jos pallo menee rissun sormien välistä, niin oman näkemykseni mukaan siinä on kyllä ollut hyvä mahdollisuus ottaa se koppi. Vaikka olisi väärin juostu tai väärin heitetty, niin pallo oli silti otettavissa. Mutta kuten sanottu, tärkeimmillä hetkillä otti paskojakin heittoja kiinni.

Jos Barber ei olisi fumblannut ja Chicago olisi voittanut potkumaalilla niin mikä olisi noussut luultavasti ratkaisevaksi peliksi ja aiheuttanut puhetta? Nii-i, incomplete mikä hyväksyttiin.

Niin pelaa, mutta minusta tuo ei ollut yhtään niin mukavaa. Itse kyllä jaksetaan freimata muut Tebow hateriksi, mutta itse vedetään ilman minkäänlaisia värilaseja otteluketjussa vastustajan mokat omaan pussiin. Ihan miten vaan.

Et ole ennen sellaista kuullut, että kun joku mokaa jotain pitkin peliä tai pelin loppuhetkillä, mikä pitkälti auttaa toisen joukkueen voittoon, niin tämä kaveri pelaa toisen joukkueen pussiin/on sen joukkueen paras pelaaja? Sillä ei suoranaisesti tarkoteta sitä mitä siinä sanasta sanaan lukee, sillä tuskin tarkoituksella niitä tekevät ja pelaavat kuitenkin eri joukkueessa. Se on vain semmonen sanonta. Ei täällä ketään edes tarvinnut freimata, sillä haterit on pitkälti itse tunnistaneet itsensä.

Tottakai asiaan voi suhtautua silläkin tavalla, että Tebow voittaa tällä hetkellä ja se on tärkeintä ja siitä haluaa juuri nyt intoilla. Asia olisi silti hyvä sitoa johonkin laajempaan kontekstiin ja näkisin, että sitä puolta minä ja anticatabolic esim. tässä yritetään edustetaa.

Oi miksi, oi miksi? Jos en ole Denverin fani niin miksi pitäisi olla huolissaan ja sitoa asia laajempaan konseptiin? Se on edelleenkin ihan sama mulle, vaikka eivät ottais enää yhtään voittoa tällä kaudella ja ens kaudella vetäisivät 0-16. Senkin sanonut jo kymmenen kertaa, etten ole vielä Denveriä edes tällä kaudella laittamassa playoff-voittajien kerhoon. Ja miten niin eri mieltä? Ei täällä ole sanottu että tuo tuohu toisi jonkun dynastian, joten ihan samaa mieltä kyllä taidetaan olla.

Samat jutut löytyy tuosta lainaamastanne pätkästä, jos sen olisi vähän tarkemmin edes lukenut. Kyllä mä silti varmaan saan kattoa ja tykätä, kun altavastaaja sattuu pärjäämään normaalista pelitavasta poikkeavalla pelillä, ilman huolta altavastaajan tulevaisuudesta. Pystyn jopa iloitsemaan toisen joukkueen hetkellisestä menestyksestä, eikä mun tartte tän hetken voittojen arvoa alkaa tuhoamaan jollakin turhuudella. Tommonen seurarajojen yli voittojen aliarvioiminen ja kritisoiminen juurikin sanoilla "ei tuu kestää" kertoo enemmänkin kateudesta tai että joukkue koetaan olevan uhka omalle joukkueelle. Tommonen jäätävä varautuneisuus kaikkeen onkin yks syy, miks Suomessa fanikulttuurit on järjestäen toisistaan paskempia.

Tärkeämpiin asioihin. Hurdin asianajaja on sanonut, ettei Hurd olisi yhdellekään NFL-pelaajalle myynyt kamaa. Toivottavasti myös pitää paikkansa.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Oi miksi, oi miksi? Jos en ole Denverin fani niin miksi pitäisi olla huolissaan ja sitoa asia laajempaan konseptiin?
Onhan se hyödyllistä, jos on kiinnostunut puhumaan sarjasta tai lajista laajemmin. Sinä et ilmeisesti ole, vaan haluat puhua vain Tebow'sta ilman minkäänlaista anaylsointia tai kontekstia. Mielestäni tuo on todella tylsää verrattuna siihen millaista keskustelua tällaisessa tilanteessa olisi mahdollista käydä. Jos tämä tekee minusta huonon "fanin", niin hyvä vaan, koska ykkösjuttuni ei (ainakaan muusta kuin Ravensista puhuttaessa) välttämättä olekaan mikään fanitus, vaan yritys ymmärtää lajia niin hyvin kuin se minulle on mahdollista.
 

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Onhan se hyödyllistä, jos on kiinnostunut puhumaan sarjasta tai lajista laajemmin. Sinä et ilmeisesti ole, vaan haluat puhua vain Tebow'sta ilman minkäänlaista anaylsointia tai kontekstia. Mielestäni tuo on todella tylsää verrattuna siihen millaista keskustelua tällaisessa tilanteessa olisi mahdollista käydä. Jos tämä tekee minusta huonon "fanin", niin hyvä vaan, koska ykkösjuttuni ei (ainakaan muusta kuin Ravensista puhuttaessa) välttämättä olekaan mikään fanitus, vaan yritys ymmärtää lajia niin hyvin kuin se minulle on mahdollista.

Sarjasta kiinnostuminen ja lajista laajemmin puhuminen edellyttää ainoastaan tulevien kausien miettimistä ja tämän kauden voittojen lakaiseminen maton alle? Topicin nimikin on NFL 2011 eikä NFL tulevat kaudet, jossa analysointiin ja kontekstiin olisi järkevämpi ottaa mukaan pohdiskelut tulevista kausista, toisin kuin käyttää 2011 ketju kokonaan niiden miettimiseen. Tebow:sta käynyt varsin hedelmällisiäkin keskusteluja forumin ulkopuolella, kun muiden mielipiteet eivät ole rajoittuneet vain "ei tuu kestää", "paska heittää", "väärin ja tuurilla voitettu", joita toistetaan tietyn väliajoin.
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Huh kylläpäs tänne on kertynyt tekstiä parin päivän aikana.

Kovasti tahtoo kyllä Cube ja anticatabolic tahallaan lukea väärin linjamiehen kirjoituksia. Linjamies on moneen kertaan jo tehnyt selväksi että seuraa mielenkiinnolla tätä Denverin voittokulkua koska se on jotain "käsittämätöntä" ja jännittävää katsella. Ja samaa mieltä itsekin olen, sillä tämä ei kukaan Brady, Brees tai Rodgers ole aiheuttanut samanlaista uutisointia vaikka esim kaikki kuupat ovat tällä menolla rikkomassa Marinon jaardiennätyksen tai Packers on menossa kohti 16-0:aa. Ja jotta tulisi varmasti selväksi niin korostan että minäkään en ole mikään Tebow / Denver-fani vaan ihan jefua seuraavana olen haltioitunut miten he voittavat JOKA kerta...

Samalla pistää hymyilyttään kun joka pelistä jonka Tebow ja Denver on voittanut niin aina löydetään vaan vikaa vastustajista eikä mitään hyvää Tebowsta tai Denverin hyökkäyksestä. Jos en nyt ihan väärin muista niin Tebow oli 11/13 viimeisen viiden minuutin aikana tms. En muista ihan tarkkaan mutta uskomattomalla tehokkuudella heittämällä siirsi palloa lähemmäs jotta Prater sai potkaista tasoittavan FG:n.


anticatabolic kirjoitti:
Mielestäni palstan new englandin faneilla (koko sana pienellä eikä sanalla tarkoiteta joukkuetta) on näköjään kehittynyt sellainen asenne, että mitä epätodennäköisempää kaikki on, sitä suuremmalla syyllä sen tulee tapahtua. Bradyjä tulee vitosroundin pickeillä ja superbowl-QB:ta poimitaan ihan mistä vaan. Mitä epätavallisemmalla optionhyökkäyksellä mennään niin sitä enemmän voitetaan.

Anteeksi mutta en kyllä ymmärrä mikä tää homma on? Muistaakseni me "Patriots-fanit" joita on ilmeisesti kaikki kaksi kappaletta, emme ole ottaneet mitään draftijuttuja edes puheeksi koko kaudella. Se että Brady sattui olemaan varaus nr.199 on sellainen "once in a lifetime" tapahtuma eikä varmaan toistu vuosikymmeniin. Kuten linjamieskin sanoi niin Tebow oli 1.kierroksen varaus niin ei edes pysty vertaileen häneen.

anticatabolic kirjoitti:
Bradyjä tulee vitosroundin pickeillä ja superbowl-QB:ta poimitaan ihan mistä vaan. Mitä epätavallisemmalla optionhyökkäyksellä mennään niin sitä enemmän voitetaan.

Sitten vielä tämä Bradyn vertaaminen epätavalliseeen optionshyökkäykseen on ihan käsittämätön lause? Brady on ehkä paras esimerkki perinteisestä pocket-passeristä eikä sovellu mitenkään optionhyökkäykseen.


Minä ymmärrän kyllä että osa palstaveljistä ei pidä Tebow-hypestä mutta tällä hetkellä Tebow ja Broncos voittaa pelejä ja NFL:ssä ei mikään muu ole tärkeämpää kuin W. Ratkaiseeko pelin Tebow, kicker, puolustus tai vastustajan RB niin ei ole mitään väliä, voitto on se mikä merkitsee jotain.


Toinen mielenkiintoinen juttu on sekin että kun 2007 Brady ja Patriots veti illasta toiseen ilmashowta ja ennätykset paukkuivat päivästä toiseen niin eräät palstaveljet eivät pitäneet siitä ollenkaan vaan olivat sitä mieltä että pelissä pitää olla hyvä juoksupeli ja puolustus dominoiva ja nyt Tebow ja Denver tekee tätä, liigan paras juoksupeli sekä dominoiva puolustus. :)


Mutta kiitoksia anticatabolicille hienosta Dallas/Romo tietopaketista. Näitä lukee kyllä mielenkiinnolla.
 

Cube

Jäsen
Sarjasta kiinnostuminen ja lajista laajemmin puhuminen edellyttää ainoastaan tulevien kausien miettimistä ja tämän kauden voittojen lakaiseminen maton alle?
Ei niitä mihinkään lakaista, mutta on ihan olennaista miettiä, että mitä tämä voittaminen tarkoittaa ja miten vakavasti siihen tulee suhtautua. Kyllä mä siihen alan jo uskomaan, että Denver ottaa tällä kaudella sen WC-paikan, mutta todella vaikea nähdä, että se tuota peliä enää voittaisi (vs. PIT/BAL todennäköisesti). Ja jos joukkue lähtee ensi kauteen Tebow'hun rajusti satsaten, niin kyyti tulee olemaan jääkylmää. Edelleen vetotarjoukseni on voimassa ja täysin tosissaan heitetty - kauteen 2013 Tebow ei enää lähde minkään jengin starterina.

En mä tota lyhytnäköistä intoilua halua mitenkään tuomita, mutta itse ainakin käytin tuon näkökulman loppuun jo Vince Youngin kohdalla.

Lapster kirjoitti:
Minä ymmärrän kyllä että osa palstaveljistä ei pidä Tebow-hypestä mutta tällä hetkellä Tebow ja Broncos voittaa pelejä ja NFL:ssä ei mikään muu ole tärkeämpää kuin W. Ratkaiseeko pelin Tebow, kicker, puolustus tai vastustajan RB niin ei ole mitään väliä, voitto on se mikä merkitsee jotain.
Tästä näkökulmasta Joe Flacco lienee ollut liigan menestynein pelinrakentaja NFL-uransa alun jälkeen, ainakin runkosarjan osalta. Onko tällä sitten merkitystä ja kuuluuko tällainen ilmiö yhdistää juuri Flaccoon? Eipä oikeastaan. Hienoa, että voittaa, mutta Ravensin tulavaisuuden QB-tilanne ei minun silmissäni vieläkään ole mitenkään varmalla pohjalla. Ennemmin haluankin tottakai dominoivan puolustuksen, mutta sen varassa on nykyliigassa vaikeampi voittaa kuin dominoivalla pelinrakentajalla.

Lapster kirjoitti:
Toinen mielenkiintoinen juttu on sekin että kun 2007 Brady ja Patriots veti illasta toiseen ilmashowta ja ennätykset paukkuivat päivästä toiseen niin eräät palstaveljet eivät pitäneet siitä ollenkaan vaan olivat sitä mieltä että pelissä pitää olla hyvä juoksupeli ja puolustus dominoiva ja nyt Tebow ja Denver tekee tätä, liigan paras juoksupeli sekä dominoiva puolustus. :)
Edelleen kyse ei ole siitä, miten asioiden tulisi minun mielestäni olla tai mistä tykkään, vaan siitä, minkä uskon tässä liigassa nyt toimivan. Kuten olen sanonut, niin mielellään näkisin juoksuhyökkäysten nousevan taas huipulle ja jokainen "pelkästään" palloa heittävä jengi ärsyttää, mutta pakko se on vaan tällä hetkellä hyväksyä, että ainakaan mestaruutta ei voiteta ilman hyvin heittävää pelinrakentajaa.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys teki sen minkä pitikin. Bucks kaatui loppujen lopuksi varsin helposti. Kaksi ekaa neljännestä oli täyttä Dallasin dominointia. Romo pisteli 3 td heittäen sekä juoksi itse yhden. Samalla kun puolustus piti Tampan kokonais jaardinmäärän n. 50, vaikutti peli varsin selvältä puoliajalle mennessä (0-28). Dallas aloitti kolmannen neljänneksen hyökkäämällä. Eka vuoro oli melkoinen katastrofi. Rangaistuksia ja sitten vielä päälle Romon fumble omalla kympillä josta tuli maali. Alkoi hiipiä pelko puseroon, etteikö taas vain kävis huonosti. Varsinkin kun Buccaneers veti seuraavalla hyökkäysvuorolla kunnon draivin, joka päättyi myös maaliin. Ja yht'äkkiä oli enää kahen maalin ero.Tosin tämä hyökkäysvuoro oli oikeastaan ainut onnistunut Tampa Bayltä koko pelissä. Noh, helpottava voitto tuli. Sitten illalla jännitetään skinsien puolesta...
 

jm16

Jäsen
Edelleen vetotarjoukseni on voimassa ja täysin tosissaan heitetty - kauteen 2013 Tebow ei enää lähde minkään jengin starterina.
Mistäs summasta sä taas olitkaan valmis lyömään sitä vetoa? Tosin ei mulla ole sellaisiin vetoihin varaa kuin teillä oikeustieteen opiskelijoilla, mutta jos 50 euroa riittää, niin siitä sitten mun puolestani.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Olipa Bucs huono viime yönä. Dallas sen sijaan suoriutui omalla tasollaan. Romolla olli pocketissa aikaa riittämin ja kyllä sen tason kaveri on tosiaan kyseessä että jos vaan linja saa aikaa annettua, niin homma natsaa varmasti. Olosuhteiden pakosta jouduin valvomaan koko yön ja ounastelinkin ettei tästä mitään spektaakkelia tule, mutta että eihän tästä matsista varmaankaan nauttineet kuin Dallasin fanit ja Tampan vihaajat.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missäs muilla keskustelupalstoilla JA:n NFL-diggarit pyörivät? Itse lueskelen paljon Something Awful-sivuston The Football Forumia. Mielestäni sieltä löytyy melko fiksua juttua ja paljon kirjoittajia. Tasosta ehkä osin vastaa myös se, että kirjoitusoikeudet maksavat 10$. Ei siellä huvikseen taida kukaan banneja hankkia. Cube siellä taitaakin kirjoitella nimimerkillä Kawalimus ;)

Muita varteenotettavia foorumeita ei olekaan vastaan vielä tullut.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Huh kylläpäs tänne on kertynyt tekstiä parin päivän aikana.

Kovasti tahtoo kyllä Cube ja anticatabolic tahallaan lukea väärin linjamiehen kirjoituksia. Linjamies on moneen kertaan jo tehnyt selväksi että seuraa mielenkiinnolla tätä Denverin voittokulkua koska se on jotain "käsittämätöntä" ja jännittävää katsella. Ja samaa mieltä itsekin olen, sillä tämä ei kukaan Brady, Brees tai Rodgers ole aiheuttanut samanlaista uutisointia vaikka esim kaikki kuupat ovat tällä menolla rikkomassa Marinon jaardiennätyksen tai Packers on menossa kohti 16-0:aa. Ja jotta tulisi varmasti selväksi niin korostan että minäkään en ole mikään Tebow / Denver-fani vaan ihan jefua seuraavana olen haltioitunut miten he voittavat JOKA kerta...

Samalla pistää hymyilyttään kun joka pelistä jonka Tebow ja Denver on voittanut niin aina löydetään vaan vikaa vastustajista eikä mitään hyvää Tebowsta tai Denverin hyökkäyksestä. Jos en nyt ihan väärin muista niin Tebow oli 11/13 viimeisen viiden minuutin aikana tms. En muista ihan tarkkaan mutta uskomattomalla tehokkuudella heittämällä siirsi palloa lähemmäs jotta Prater sai potkaista tasoittavan FG:n.

Anteeksi mutta en kyllä ymmärrä mikä tää homma on? Muistaakseni me "Patriots-fanit" joita on ilmeisesti kaikki kaksi kappaletta, emme ole ottaneet mitään draftijuttuja edes puheeksi koko kaudella. Se että Brady sattui olemaan varaus nr.199 on sellainen "once in a lifetime" tapahtuma eikä varmaan toistu vuosikymmeniin. Kuten linjamieskin sanoi niin Tebow oli 1.kierroksen varaus niin ei edes pysty vertaileen häneen.

Sitten vielä tämä Bradyn vertaaminen epätavalliseeen optionshyökkäykseen on ihan käsittämätön lause? Brady on ehkä paras esimerkki perinteisestä pocket-passeristä eikä sovellu mitenkään optionhyökkäykseen.

Minä ymmärrän kyllä että osa palstaveljistä ei pidä Tebow-hypestä mutta tällä hetkellä Tebow ja Broncos voittaa pelejä ja NFL:ssä ei mikään muu ole tärkeämpää kuin W. Ratkaiseeko pelin Tebow, kicker, puolustus tai vastustajan RB niin ei ole mitään väliä, voitto on se mikä merkitsee jotain.

Toinen mielenkiintoinen juttu on sekin että kun 2007 Brady ja Patriots veti illasta toiseen ilmashowta ja ennätykset paukkuivat päivästä toiseen niin eräät palstaveljet eivät pitäneet siitä ollenkaan vaan olivat sitä mieltä että pelissä pitää olla hyvä juoksupeli ja puolustus dominoiva ja nyt Tebow ja Denver tekee tätä, liigan paras juoksupeli sekä dominoiva puolustus. :)

Mutta kiitoksia anticatabolicille hienosta Dallas/Romo tietopaketista. Näitä lukee kyllä mielenkiinnolla.
Mulla ei oikeastaan ole enempää annettavaa Tebow-keskusteluun, mutta olen valmis syömään sanani sitten, kun Tebow voittaa nyt Patriotsin tai pleijjareissa Steelersin tai Ravensin kaltaisen kestomenestyjän, jolla on kova puolustus ja hyökkkäyksessä tulivoimaa scorata vähintään sen parikytä pojoa melkein mitä tahansa tiimiä vastaan. Samalla tuo ns. Tebow-viha vaihtuisi kunnioitukseksi.

NFL:ssä ei ole tarkoitus voittaa mahdollisimman paljon, vaan voittaa tammikuussa sen neljä tai kolme peliä putkeen. Steelers 05-06 ja Giants 08-09 menivät pleijjareihin kutosseediltä ja yllättivät runkosarjaa suvereenisti hallinneet Seahawksin ja Patriotsin. Joukkueilla on myös tapana pantata pelikirjaa ja lepuuttaa startereita merkityksettömillä kierroksilla, joten mielestäni W is only that matters on väärä. Mukava että luit tuon Romopostin ja se toimii esimerkkinä siitä, miten nämä hater -jutut ovat mielestäni turhia silloin, kun kaveri pelaa hyvin. Kunnioitus pitää ansaita.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Kauden ensimmäinen matsi edessä tänään, mikä kannattaisi katsoa? Suosikkijoukkuetta nyt ei varsinaisesti ole, kun kokemuskin rajoittuu lähinnä vuosittaiseen SB:hen. Joku missä on panosta.

EDIT: Mjaa, näitä vissiin matsataankin vähän aikaisemmin kuin NHL:ää yleensä.
 

jeani

Jäsen
sitten, kun Tebow voittaa nyt Patriotsin

Tebown kausi on ollut huikea ja mies osaa kyllä myös heittää sitä palloa. Tämän päivän peli on tosin huono hetki "kääntyä" Tebown hyväksyjäksi: Denverin voittohan olisi odotusten mukainen. Broncos on aina paha vastustaja Patriotsille ja Mile High on muistaakseni ainoa NFL-kaupunki, jossa Bradyllä on tappiollinen career-record. Ihmettelen suuresti miksi Patriots oli vedonlyöjien ja experttien ennakkosuosikki tässä pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös