Mainos

NFL season 2010–2011

  • 64 600
  • 425

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kylläpäs nämä jenkkifudismatsit aina koukuttaa, kun näin vuoden alussa niitäkin alkaa satunnaisseuraamaan. Seattlen peli oli kyllä hieno, varsinkin kun pelin kuluessa vasta tajusin mitkä ns. lähtökohdat olivat.

Sellainen tyhmähkö kysymys tuli mieleen, että onko säännöisä kielletty noissa juoksuyrityksissä ns. kaverin selän kautta hyppy? Eli toinen menisi vaikka kyykkyyn ja juoksija hyppäisi selän kautta puolustuksen yli. Etenkin noihin jaardin etenemisiin luulisi olevan parempi yrittää yli, kuin siitä muurista läpi. Aika sirkustahan se tosin jo olisi.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Kohta mennään taas. Yllättäiskö Chiefs? Ainakin Seahawks näytti että kaikki on mahdollista. Eagles-Packers pitäisi olla kyllä huikee setti.

Helvetin Nelonen Pro. Nyt ei löydy enää koko kanavia antennista. Huomennako ne uudet kanavapaikat tuli? Meni streamihommiksi prkl.
 

Cube

Jäsen
Ravensista on tehty mielestäni vähän turhankin iso ennakkosuosikki tähän peliin. Chiefs on erinomainen kotijoukkue, joka sopii rakenteellisesti hyvin playoffeihin. Kokemuksessa häviää tosin selvästi ja se saattaa tällaisessa tilanteessa maksaa. Ei tule helppoa iltaa, mutta toivottavasti Ravens tekee silti sen minkä täytyy ja jatkaa ensi viikon piinaavaan herkkupalaan. Kaikki pelit tuskin yllätykseen päättyvät tänä viikonloppuna, vaikka eiväthän ne todennäköisyyksien kannalta enää tässä vaiheessa toisiinsa mitenkään liity.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Kylläpäs taas tuli kiire tän kanssa prkl. No mutta Vigil Ignis ennakoi illan peleistä seuraavaa:

Baltimore vs Kansas City
Ravenseilla hyökkäyksessä enemmän tunnettuja tähtiä kuin puolustuksessa ja hyökkäys on vielä paremmassa formissa, unreal! Flacco, Rice, McGahee, Boldin, Mason, Heap, hyvä linja... Paljon on aseita Ravenseilla kun pallo on omilla ja tulosta tulee tänään. JOS ei sitten Flacco mene häviämään peliä, se kun on QB:n yksinoikeus voittaa peli tai hävitä se. Okej, kickerit saattaa kantaa joskus saman vastuun.
Ravensien puolustuskin sopii hyvin Chiefsien juoksupainotteiselle hyökkäykselle, Ray Lewisin johtamaa poppoota vastaan ei menestyksellä juosta. Jos Cassell saa aikaa ja löytää rissut niin... ei en usko tähän, Baltimore vie paikan seuraavalle kierrokselle 10 pojon voitolla.

Green Bay vs Philadelphia
Ennakkoon hypetetyin ja odotetuin wild card matsi. Tuhkimovuoden pelannut Michael Vick on nyt tosipaikan edessä, on voitettava tai fantastinen runkosarjapelaaminen jää pian unholaan. Nyt on vaan niin että puolustukset ovat oppineet ottamaan Vickin rollit vasemmalle pois ja tämä syö paljon hänen eväitään. Mitä useammin L.McCoy, D.Jackson & co saavat palloa sitä parempi, mutta jos Green Bay saa kiirettä Vickille ja tämä joutuu juoksemaan paljon on Philly ureassa. Ja Green Bay saa. Clay Matthewsin johdolla Packers laittaa Vickin liikkeelle ja yksi liigan parhaista (paras?) corneripareista paimentaa recieverit pimeiksi.
Toisella puolella Aaron Rodgers on huippuvireessä oikeaan aikaan, tosin ollut sitä mielestäni koko kauden. Greg Jennings saattaa olla ulkona, mutta en usko sen vaikuttavan kauheasti. Rodgers jakaa palloa vapaille jannuille ja joku tusinamies välillä kantaa sitä. Phillyn puolustuksella ei ole eväitä pysäyttämään Packerseja, selkeä voitto Rodgersin johtamalle Green Baylle.

Aaaand here we go again!

ps. 4 sport pelittää :)
 

jeani

Jäsen
Sunnuntain pelit etenevät koko lailla odotetun mukaisesti, jopa tylsähkösti. Ravensit vakuuttivat joka osa-alueella ja pääsevät jälleen kokeilemaan tasoaan isoveljeään eli Steelersejä vastaan. Joko nyt tulisi voitto ("when it matters")?

Hmm, en nyt heti keksi miten GB häviäisi tämän toisen matsin vaikka tilanne onkin vasta 7-0 Eaglesiä vastaan. Toivotaan, että tästä vielä peli syntyy!

Seahawksithan olivat naurunalaisina koko viikon "7-9":n takia ja pudotuspelien sijoitusjärjestelmäkin kohtasi rajua kritiikkiä ja aloin jo itsekin odottaa jonkinlaista pientä viilausta siihen (esim. divisioonan voittaja ei välttämättä saisi kotipeliä). No muutosten todennäköisyys lienee nyt aika lähellä nollaa. Sen sijaan, näyttäisi, että voittamalla tällä kaudella toistamiseen Chicagossa Seahawks saattaisi saada tämän kauden pudotuspeleihin vielä toisenkin kotipelin.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Baltimore oli juuri niin ylivoimainen kuin ennakkoon pelkäsinkin. Pelin alkupuolella Chiefs pyristeli ihan ok vastaan. Mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä selvemmäksi kävi Ravensin ylivoimaisuus. Varsinkin Baltimoren D oli kova ja eipä hyökkäyskään paljoa huonommaksi jäänyt. Heapiltä ja Flaccolta hieno peli samoin Ravensin takakenttä onnistui myös mainiosti. Oliko Bowella yhtään koppia? Tämän vuoden korppitiimi vaikuttaa kyllä pelottavan kovalta.

Huippupeli Packers@Eagles ei sekään yhtään pettänyt odotuksia. Hieno tappelu loppuun asti ja jännitettävää riitti. Pelihän huipentui Tramon Williamsin intteriin end zonella kun peliaikaa oli jäljellä puoli minuuttia. Tällöin Packers johti 21-16 joka jäikin sitten lopputulokseksi. Kova taistelu Eaglesilta, mutta se ei ihan riittänyt. Joku voisi osoittaa syyttävän sormen kohti Eaglesin kikkeri Akersia. Ei ihan paras peli häneltä kahden missatun potkumaalin johdosta. Joka tapauksessa tämä peli oli mielestäni paras tähän mennessä nähdyistä post season matseista. Ensi viikonloppua odotellessa, jollain taas kolisee ja panokset sen kuin kasvavat!
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Pelihän huipentui Tramon Williamsin intteriin end zonella kun peliaikaa oli jäljellä puoli minuuttia. Tällöin Packers johti 21-16 joka jäikin sitten lopputulokseksi. Kova taistelu Eaglesilta, mutta se ei ihan riittänyt. Joku voisi osoittaa syyttävän sormen kohti Eaglesin kikkeri Akersia. Ei ihan paras peli häneltä kahden missatun potkumaalin johdosta. Joka tapauksessa tämä peli oli mielestäni paras tähän mennessä nähdyistä post season matseista. Ensi viikonloppua odotellessa, jollain taas kolisee ja panokset sen kuin kasvavat!

Akersin lisäksi osottaisin sormella Andy Reediä. Ei muistaakseni ole ensimmäinen kerta kun hermoillaan pelin loppupuolella ratkaisuissa. 4th and inches tilanteessa tuhlataan aikalisä, että saadaa miettiä mitä tehdään. Mitä hemmettiä? Luulisi että tuon tason organisaatiossa olisi sen verran näitä käyty lävitse, että takaraivosta löytyisi valmiiksi se ratkaisu. Sitten kiirehditään kun oikeasti olisi kannattanut hieman hengähtää ja miettiä mitä tehdään. Tarkoitan siis tilannetta mistä rakaisu-intteri sitten heitettiin. Spaikkaus ja oltaisiin saatu pieni hengähdystauko ja aikaa oli vielä vaikka mihin. Nyt mentiin vähän hätiköiden, tosin voi olla että päätös oli myös Vickin. Enivei, ei ole ensimmäinen vuosi kun jää Reedin ja Phillyn tekemisistä vähän hätäilevä fiilis.

Toisaalta, ei tuolla puolustuksella pidäkään päästä jatkoon. GB taisi olla 100% redzonella ja Sparksia ei Eagles saanut ollenkaan kuriin.

Baltimore oli juuri niin ylivoimainen kuin ennakkoon pelkäsinkin. Pelin alkupuolella Chiefs pyristeli ihan ok vastaan. Mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä selvemmäksi kävi Ravensin ylivoimaisuus. Varsinkin Baltimoren D oli kova ja eipä hyökkäyskään paljoa huonommaksi jäänyt. Heapiltä ja Flaccolta hieno peli samoin Ravensin takakenttä onnistui myös mainiosti. Oliko Bowella yhtään koppia? Tämän vuoden korppitiimi vaikuttaa kyllä pelottavan kovalta.

Minun silmään Ravensin ei tarvinnut juurikaan tehdä mitään, vaan Chiefs hoiti pelin ihan itse Baltimorelle. Ravensin juokseminen ei vakuuta ollenkaan ja Steelersin puolustusta vastaan tulee olemaan todella hikinen ilta, samoin Flacco tullee saamaan paljon enemmän painetta, nyt miehellä oli todella usein järejettömän paljon aikaa. Eaglesin tiputtua tulee kuitenkin hypättyä Ravensin kelkkaan, tosin vahva epäilys että gloryhuntata saa vain yhden ottelun.
 

janóz

Jäsen
Nyt kun oikeat playoffit alkaa niin parit näyttää kyllä aika mielenkiintoiselta. Pats vs. Jets ja Steelers vs Ravens, siinä on ne AFC:n neljä joukkuetta jota en olisi halunnut nähdä enää tässä vaiheessa kautta. Mikä tahansa muu joukkue saisi minulta varauksettoman tuen jos vaan olisi tuonne asti päässyt. Mutta totuus on vain se, että siellä on juuri ne parhaat jäljellä. Tuskin noista mitään helppoja pelejä kotijoukkueille tulee. Päinvastoin Jets on New Englandille ehkä se pahin vastus mikä vastaan voi tulla, samoin Ravens Pittsburghille. Juuri sen takia, että nuo joukkueet vääntää niin useasti toisiaan vastaan näissä tiukoissa peleissä, jotta ne tulee väkisinkin tutuiksi. Tässä vaiheessa voi taas huoletta heittää runkosarjan tilastot roskiin ja katsoa kenen sidelinelta löytyy parhaat oivallukset ja kenen pää kestää parhaiten kentällä. En olisi yhtään yllättynyt jos jompi kumpi levänneistä lähtisi saman tien kesälomille seuraavan pelin jälkeen.

NFC osoitti jälleen karvansa ja sieltä on ilmeisesti tulossa taas Super Bowliin joukkue, jota ei olla siellä vähään aikaan nähty. Tätä konferenssia on niin mahdoton ennustaa, etten uskalla heittää mitään spekulaatioita enää..
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Kyllähän tässä täytyy keskellä valtavaa vitutusta (joka ei oikeastaan ole laantunut muutamassa päivässä mihinkään) todeta, että Eagles sai mitä ansaitsi. Niin vain se jo Bearsia vastaan esiin kantoineen noussut James Starks juoksi Phillyn D:sta reikäjuustoa. McDermottin pelikutsut eivät vakuuttaneet yhtään, linebackerien tiimityö ei toimi yhtään ja tässä on tulos. Chaney osaa taklata kyllä ihan hyvin, mutta on muuten valitettavan pihalla. Pro Bowl kickeri Akers päätti myös pettää pahassa paikassa, olkoonkin että tuuli haittasi suorittamista. Ammattimies kuitenkin potki alle tasonsa.

Ja sitten tuo hyökkäyksenlinja... ei hyvää päivää. Toivottavasti Eagles keskittää draftissa energiansa kunnon right tackleen, Justice sai kyllä Vickille pocketin aikaiseksi, mutta siinä sivussa koomaili käsittämättömästi lippuja joukkueelleen. Sitten, Philly ilmoittaa King Dunlapin tulevan Justicen paikalle. Noh, ensimmäinen downi ja Packersin blitzin päätteeksi Dunlap katollaan Lincolnin nurmella. Kertonee kaiken tarvittavan.

Kauheasti ei Phillyn urakkaa helpottanut myöskään ekalla neljänneksellä tullut Jacksonin polvivamma. Palasi kyllä kehiin, mutta selkeästi paras terä kateissa. Tuli sekin ihme nähtyä, että vaikka poltti cornerinsa niin Vick heitti Jacksonille ylipitkän pallon.

Kovasti arvostamaltani Andy Reidilta tosiaan ihmeellisiä päätöksiä. Jo aiemmin kaudella ollut pari kertaa ihmettelemistä, kun ei ole heittänyt selkeässä challenge-tilanteessa heittänytkään punaista lippua kentällä. Mikä siinä on, että nämä tiukat matsit hävitään järjestäen, vaikka täysin voitettavissa ovat? Tosin, kyllä SaiPan ja Phillyn kannattajana alkaa jo hieman turtua tähän.

Viime vuonna hyppäsin samaan aikaan Ravensin kelkkaan ja taidan tehdä sen myös nyt. Suggs&Lewis, gotta like 'em. NFC:n puolelta mestariksi nousee Packers, mutta sympatiat ovat toisaalla. Ja tukkaan tulee Super Bowlissa todennäköisesti kuitenkin, tulee sieltä vastaan kuka tahansa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Eipä tässä tosiaan paljoa kiinnosta kirjoitella vieläkään. Kausi joka alkoi positiivisella viballa päättyi, jälleen, pettymykseen playoffeissa. Itse asiassa joukkue runneltiin rikki jo runkosarjassa, eivätkä back-upit sitten mahtaneet mitään paremmilleen. Jacksonin polvivamma selvästi latisti tunnelmia sekä kotiyleisössä, että kotijoukkueessa. Mike Vick ei myöskään pystynyt enää maagisiin suorituksiin. Minusta koko ottelun kuva oli ensimmäinen Eagles-snappi jossa Clay Matthews lanasi Vickin ihan lyttyyn ja yllättäen pääsi läpi oikealta puolelta.

Loppukausi onkin taas sitten paineetonta seuraamista ja kyllähän Packersin puolella täytyy olla. AFC:sta suosikki on edelleen Baltimore jossa on vain jotain vastustamatonta tenhoa, ja tietenkin rakastan sen jengin brutaalia fyysistä preesensiä. Muutenkin sillä puolella on tulossa aivan fantastisia vääntöjä koko loppukauden ajan.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Taas jatketaan ja pidot paranee ainakin ennakkofiilisten mukaan.
Illan/yön peleistä:

Baltimore vs Pittsburgh

Luvassa mustelmia, ruhjeita, verta ja todennäköisesti kyyneleitä. Jengit erittäin tuttuja toisilleen, pelaavat nykyään jatkuvasti playoffseissa vastakkain. Ja Steelers voittaa aina, nytkin? Ravens vahvistunut eteenkin hyökkäyksen osalta ja tätä matsia siellä on vuosi varmaankin odotettu enemmän kuin mitään muuta, joko nyt? Steelers melko muuttumaton viime vuosista, mitä nyt Mike Wallacesta on tullut eliittiluokan reciever, saattaa ratkaista matsin? Väitän että jompikumpi QB menee häviämään katkeralla tavalla tämän vähäpisteisen matsin, onko se sitten Flacco vai Roethliesberger? Ben on tunnettu tavastaan voittaa pelejä...
Paljon kysymysmerkkejä, myös Vigil Ignis on pulassa tän matsin kanssa. Voittaja on... öö... pi.. bal.. Tällä kertaa se tapahtuu, Ravens voittaa!!!

Green Bay vs Atlanta

Ei matsin lopputuloksen ennakointi yhtään helpotu. Packers mielestäni liigan kuumin jengi hyvällä Rodgersin hienosti luotsaamalla hyökkäyksellä johdettuna, jossa on nyt vaarana myös RB Starks. Puolustus on myös hyvä, tosin uskon että Atlantan RB:t aiheuttavat vaikeuksia front sevenille.
Falconseista on kehkeytynyt erittäin laadukas jengi josta ei heikkoa kohtaa löydy. Liigan likaisin ja tasaisin linja antaa aikaa Ryanille ja duunaa tilaa Turnerille ja Snellingille. Puolustuksessa ei ole isoja tähtiä, DE Abraham luulee tosin olevansa sellainen, mutta joka mestaan löytyy laadukas pelimies.
Helvetti, enhän mä tähänkään matsiin saa tolkkua, kuka tän voittaa ja miksi??? Heitetään nyt että Atlanta, ovat kotonaan olleet erinomaisia ja se riittäkööt voiton takeeksi, hmpf.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Kohta mennään. Pidän Ravensin puolta, olihan se vuoden ajan käytännössä kotijoukkueeni. NFC:n taistossa olen puolueeton.
 

jeani

Jäsen
Steelers hoiti Ravenssin kuten odottaa saattoikin. Pikkuveli ei vieläkään siis pystynyt yllättämään. Peli oli kyllä paljon tapahtumarikkaampi kuin oli odotettavissa. Jotenkin tuo Steelersin porukka on sellainen, että ne eivät kyllä luovuta edes (vaiko varsinkaan?) tukalassa tappioasemassa (toisin kuin kotiyleisönsä).

JOS Patriots voittaa huomenna Jetsit, niin huikea AFCCG osa III olisi tiedossa ensi viikolla. Talk about true Super Bowl jne! Jos taas Jetsit voittavat huomenna, niin Pittsburghin porukalle tilanne näyttäisi enemmän kuin lupaavalta Dallasin matkan suhteen.

NFC:n puolella sitten kahdella suhteellisen epäinspiroivalla joukkueella kotipelit. Toivottavasti Packers hoitaa tai Seahawks yllättää huomenna, niin ensi viikolle saataisiin rutkasti kiinnostavuutta mestaruuspeliin. Ja Super Bowliin, jos Packers hoitaa nämä NFC-pelit.

Miten voi AFC olla vuodesta toiseen niin paljon parempi kuin NFC? Yksittäisessä pelissä (kuten Super Bowlissa) toki voi aina käydä miten tahansa, mutta onhan nuo American puolen kärkijoukkueet vain kovia!
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Steelers hankki väkisin voiton Ravensista, vaikka ensimmäisen puoliskon ajan Ravensin ricet, reedit ja muut jopa vakuuttivat. Ravens pelasi todella jämäkänoloisesti, ja jos Steelers ei olisi suosikkijoukkueeni, niin olisi saanut sympatiani.

Toisella puoliskolla sitten nähtiin mitä tarkoittaa positiivinen ylimielisyys. Kun Steelers sai vähän saumaa, niin pelaajat muistivat kantavansa värejä, joita kantava ei häviä. Voittamisen kulttuurilla on jotain merkitystä. Steelers on voitanut lyhyen "NFL-urani" aikana monia pelejä, joita se ei olisi ansainnut voittaa tai joissa se on ollut osa-aikaisesti pihalla.

Toisesta lauantain pelistä näin vain koosteen. Aaron Rodgersin tehot olivat sen perusteella käsittämättömät. Pätkien perusteella Rodgersin kimppuun pääsi koko ajan Falconsin pelaajia ja lisäksi Rodgersin kohteet oli usein pidettyinä. Ja silti taisi suhdeluku olla 31/36. Todella kylmäpäistä tekemistä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Näyttikin jo liian hyvältä tuo Ravenssien peli ensimmäisellä puoliskolla ja sit hupsheijaa pari turhahkoa turnoveria ja se siitä. Mitä vitun self destruct namiskaa siellä painettiin puoliajalla?
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Seattle vs Chicago

2 huonointa lohkovaiheessa mukana olevaa vastakkain. Chicagon hyökkäys ei vakuuta millään tasolla, puolustus tosin on taas taattua karhua - kova. Seahawks on rupusakki mutta täällä ne vaan on, kuka uskoi Arizonan melkein Super Bowl voittoon pari vuotta sitten? Nyt ihmeet loppuu ja Seattle saa turpaansa. Jäävät nollaan byyriin ainakin hyökkäysen osalta, special teameille (Leon Washington) ja puolustukselle annan pienen sauman scoraamiseen, selkeä voitto Chicagolle.

New York Jets vs New England

Voitti sitten kumpi tahansa niin käy huonosti. Tai hyvin. Jets aina ollut kakkossuosikki ja nyt heillä hyvät eväät viedä pytty kotiin. Patseja myös aina sympannut, Wes Welker liigan henkisesti kovin reciever, maaginen QB Tom Brady ja valmentajavelho Bill Belichick varmasti kaikille lajifriikeille tuttuja voittajatyyppejä. Jetsien head coach Rex Ryan puhunut isoon ääneen Super Bowlista jo ennen kauden alkua ja sama jatkuu, nyt vaaditaan tekoja. Nämäkin joukkeet erittäin tuttuja toisilleen varsinkin kun pelaavat samassa AFC East lohkossa, vielä kikkoja taskuissa? Belichickillä on varmasti. Runkosarjan lopulla Patsit pieksi Jetsit mutta en anna sille paljoa painoarvoa, matsin ratkettua varhaisessa vaiheessa uskon Jetsien pitäneen kynttilää vakan alla loppupelin. Runkosarjan päätteeksi löin vetoa kaverin kanssa Super Bowlin voittajasta, hän sanoi Patriots minä Jets, nyt väitän että tämän matsin vie nimiinsä............ New England Patriots, valitettavasti. Mark Sanchez ei kestä vielä, Tom Brady on tunnettu siitä että käsi ei tärise, nough said.
 

jeani

Jäsen
Seattle vs Chicago

2 huonointa lohkovaiheessa mukana olevaa vastakkain. Chicagon hyökkäys ei vakuuta millään tasolla, puolustus tosin on taas taattua karhua - kova. Seahawks on rupusakki mutta täällä ne vaan on, kuka uskoi Arizonan melkein Super Bowl voittoon pari vuotta sitten? Nyt ihmeet loppuu ja Seattle saa turpaansa. Jäävät nollaan byyriin ainakin hyökkäysen osalta, special teameille (Leon Washington) ja puolustukselle annan pienen sauman scoraamiseen, selkeä voitto Chicagolle.

Hyvät readit! Ainakin tässä vaiheessa näyttää kun Bears otti juuri 14-0 -johdon. Jälkimmäisen td:n teossa Bears käytti lähellä maalia kaikki neljä yritystä ja uusilla yrityksillä tuli sitten se td! Viime viikolla Seahawksien valmentaja Pete Carroll oli todella elementissään ja eli pelissä mukana. Tällä viikolla hän päätti "pelata hävitäkseen" ja säälittävästi määräsi puntin kun peli oli vielä auki. Ja saa mitä tilasi, häviää.

Jos Bears hoitaa homman, niin pelin ratkuisuhetket on harvinaisen helposti osoitettavissa: "4 and 1".
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Miten voi AFC olla vuodesta toiseen niin paljon parempi kuin NFC? Yksittäisessä pelissä (kuten Super Bowlissa) toki voi aina käydä miten tahansa, mutta onhan nuo American puolen kärkijoukkueet vain kovia!

Jaa miten niin? Ei taas jaksais tästä asiasta vääntää, mutta kyllä ihmetyttää tälläset kommentit? Johtuuko se siitä kun AFC:n puolella on aina ne samat jengit jatkopeleissä vai mihin tällänen olettamus perustuu? Minä en ainakaan keksi mitään tarinaa edelleenkään siihen, että AFC:n jengit olisi jotenkin kovempia kuin NFC:n. Oli pakko tähän tarttua, mutta sen enempää en jaksa enää tästä vääntää.

Packersilta jäätävä esitys ja toivotaan että Green Bay hoitaa homman loppuun asti. Bears antaa parasta aikaa kyytiä aneemiselle Seahawksille. Btw se puntti oli ihan oikea ratkaisu mielestäni. Ainahan jälkikäteen voi jossitella, mutta noin aikaisessa vaiheessa peliä on turha lähtee kikkaileen.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Jaa miten niin? Ei taas jaksais tästä asiasta vääntää, mutta kyllä ihmetyttää tälläset kommentit?
Täys läppähän toi on. Mm. viime kauden epävirallinen SB - jets vs. colts herätti meikässä todella hyvät naurut tietäen sen, miten SB:ssä kävi. New England Patriots on pessyt lattiaa kaikilla AFC:n ja NFC:n huipputiimeillä ja on oikeastaan ainoa joukkue, jolla tota konferenssieroa voi selittää. Ja sanottu koskee oikeastaan koko edellistä vuosikymmentä. Tällä hetkellä Packers pelaa kovemmalla tasolla kun yksikään muu AFC:n tiimi Patriotsia lukuunottamatta. Ja patsillahan on vielä peli jäljellä, tosin kaiken logiikan mukaan tuon pitäisi hoitua ilman suurempia tuskia.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Bye week, aikaisemmat ottelut, materiaaliero, pelinrakentaja, kotietu, vieläkö lisää?

Tosta on kyllä logiikka minun oppien mukaan kaukana :D
Mutta kotiedun ja pelinrakentajan hyväksyn, Brady on monta luokkaa parempi kuin Sanchez, ainakin toistaiseksi. Noita muita "loogisia" syitä sun kannattaisi vähän tutkia ;) Itsekin kyllä uskon että Patsit voittaa mutta helposti? Juu_ei_todellakaan.
 

jeani

Jäsen
Jaa miten niin? Ei taas jaksais tästä asiasta vääntää, mutta kyllä ihmetyttää tälläset kommentit? Johtuuko se siitä kun AFC:n puolella on aina ne samat jengit jatkopeleissä vai mihin tällänen olettamus perustuu? Minä en ainakaan keksi mitään tarinaa edelleenkään siihen, että AFC:n jengit olisi jotenkin kovempia kuin NFC:n. Oli pakko tähän tarttua, mutta sen enempää en jaksa enää tästä vääntää.

Hieman katsastin asiaa. Alla vuoden 2002 divisioonauudistuksesta lähtien AFC vs. NFC voitot-tappiot-tasapelit:

2010: 34-30
2009: 37-27
2008: 34-29-1
2007: 32-32
2006: 40-24
2005: 34-30
2004: 44-20
2003: 34-30
2002: 34-29-1

AFC:n playoff-joukkueiden rekordi NFC:tä vastaan ja NFC:n playoff-joukkueiden rekordi AFC:tä vastaan:

2010: 18-6 14-10
2009: 18-6 15-9
2008: 15-9 16-7-1
2007: 19-5 15-9
2006: 21-3 10-14
2005: 20-4 12-12
2004: 21-3 11-13
2003: 17-7 16-8
2002: 13-10-1 13-10-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös