Mainos

NFL season 2002–2003

  • 8 550
  • 82

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Täytyy sanoa, että JLandille olen kyllä kateellinen. Varmasti mahtavaa olla tuollaista "paikallispeliä" katsomassa.

Kun NFL:stä puhutaan, niin eilen oli jonkin verran keskustelua, että MTV3 näyttäisi tuon upean tapahtuman eli Super Bowlin, onko tästä kenelläkään tarkempaa tietoa?
 

Rocco

Jäsen
Olen kuullut saman huhun itsekin. Koitin lähettää MTV3:lle meiliä ja kysyä onko tämä totta mutta eihän sieltä vielä kukaan ole vastannut...

Onneksi olen mukana jenkkifutispiireissä ja pääsen katsomaan matsin joka tapauksessa. Viime vuonna sateliittivastaanotin talon katolle ja ravintolaan katsomaan privaattibileisiin. Selostus oli saksaksi mutta hällä väliä. Oli kerrankin loistava ottelu.
 

Rocco

Jäsen
Juuri käväisin Vaahteraliigan kotisivuilla ja siellä vahvistettiin tieto, että Super Bowl tulee telkkarista.

HYVÄ MTV3!!!
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
J-E-T-S! JETS JETS JETS!!!

Täydellinen footballviikonloppu New Yorkissa huipentui siis Jetsien kohtalonotteluun Packersia vastaan.

Pats siis voitti vieraissa dramaattisesti jatkoajalla Miami Dolphinsin 27-24...voitte vain kuvitella millainen meteli Giants Stadiumilla syntyi kun kenttäkuuluttaja ilmoitti lopputuloksen Miamista ensimmäisen neljänneksen alussa. Yli 75'000-päinen yleisö kirjaimellisesti räjähti huutoon.

Jets sai tuosta lopputuloksesta sellaisen draivin päälle, että huippukovana pidetty Packers oli täydellinen altavastaaja. Ensimmäinen puoliaika pelattiin aika lailla tasatahtiin, Jets johti tauolle lähdettäessä 14-10 Anderssonin ja Chrebetin touchdowneilla. Kolmannella neljänneksellä Curtis Martin (TD) ja John Hall (FG) veivät Jetsit 21-10-johtoon ja heti perään Jetsien puolustus suorastaan murskasi Brett Favren ja kumppanit to force a punt. Penningtonin 13 yardin touchdown syöttö Santana Mossille Jetsien seuraavassa rynnistyksessä ratkaisi pelin aika pitkälti.

Chrebet ja LaMont Jordan tekivät viimeisellä neljänneksellä sitten vielä touchdownin kumpikin ja voittajasta ei todellakaan ollut epäselvyyttä. Packersin Bubba Franksin TD oli enää laiha lohtu vierailijoille, kun täpötäysi Giants Stadium huusi yhtä huutoa "JETS! JETS! JETS!"

Favre (172 yards...1 interception) oli selvästi hermona koko pelin ajan eikä pystynyt missään vaiheessa vastaamaan Chad Penningtonille (196 yards). Jetseistä erottui Penningtonin ja Santana Mossin lisäksi Curtis Martin sekä Laveranues Cole. Shaun Ellis (1 sack) ja Ray Mickens kuuluivat myös Jetsien parhaimmistoon.

Wild Card weekend pelataan ensi viikonloppuna. Lauantaina Meadowlandsissa pelataan Colts @ Jets ja Packersin vieraaksi saapuu Falcons.

Sunnuntaina Pittsburghissa Browns @ Steelers ja Giants matkaa San Franciscoon 49ersin vieraaksi. Aika luottavaisin mielin odotan sunnuntaina Giants@49ers peliä, sillä Big Blue on nyt kovemmassa kunnossa kuin pitkiin, pitkiin aikoihin ja kauden avauskierroksen 16-13-tappio juuri San Franciscoa vastaan antaa varmasti lisää virtaa Fasselin tiimille. Giants on tällä hetkellä liigan ehkä kuumin joukkue, averaging 30 points/game (Phillya vastaan kun vietiin ne 14 pistettä) ja joukkueen puolustus on yksi kovimmista. Kunhan Collins, Barber, Shockey ja Toomer jatkavat nykyisellä tasollaan niin voittoon on kaikki edellytykset.

LET'S GO BIG BLUE!!!!!!!!
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jenkkifutis on minulle laji, jota tv:stä katsoin sohvalla kaljaa juoden niinä lomani päivinä, jolloin lätkää ei tullut. Dallasissa ollessani ostin Cowboysin legendan Emmitt Smithin #22 paidan ja mies oli niin suuri sankari siellä ettei sitä voi käsittää. Olin katsomassa Mavericks-Raptors NBA matsia, ja sillä kerralla sattui olemaan Emmith Smith-night sen kunniaksi kun mies oli käymässä vanhassa kotikaupungissaan eläkepaikastaan Floridasta. Smith sai puoliajalla puhuessaan kovimmat ablodit koko iltana, vaikka Mavsit voittivat (no joo, toiseksi kovimmillaan huuto oli silloin kun maskotit ampuivat singoilla t-paita putkiloita yleisön joukkoon...).
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Gannon NFL MVP

Raidersien QB Rich Gannon valittiin NFL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi.

http://www.nfl.com/news/story/6090933

Gannon on kyllä palkinnon ansainnut, mutta minua ihmetyttää miksi Jetsien QB-sensaatio Chad Pennington ei saanut YHTÄÄN ääntä.

Pennington otti ohjat kun Jets oli 1-4 ja sen jälkeen Jets hävisi vain kolme peliä, voitti divisioonan mestaruuden ja muuttui naurunaiheesta joukkueeksi, jota kukaan ei haluaisi kohdata pudotuspeleissä. Mitä muuta pelaajalta voidaan vaatia kuin, että hän kääntää otteillaan joukkueen kurssin totaalisesti?

Penningtonin tilastotkin puhuvat jo miehen puolesta:

- NFL:n paras QB rating (104.2)
- 15th in passing yards. Hän olisi ollut tilaston kakkonen, jos olisi pelannut kaikki 16 peliä ja heittänyt yardeja samaan tahtiin kuin teki niissä peleissä, joissa pelasi.
- 1st in completion %
- 2nd in yards/attempts
- 8th in touchdown passes. Olisi ollut tilaston ykkönen taas kerran, jos olisi pelannut kaikissa peleissä.

Siis huom. Gannon on palkinnon ansainnut, mutta vituttaa, että Pennington ei saanut YHTÄÄN ääntä. En nyt muista varmasti miten äänestys menee, mutta yksi syy Penningtonin huomioimattomuuteen saattaa olla se, että äänestäjät saivat äänestää vain parasta pelaajaa eivätkä esimerkiksi viittä parasta. Pelaamattomuus viidessä ensimmäisessä pelissä on varmasti painanut vaakakupissa, mutta että mies jätettiin kokonaan ilman ääniä on mielestäni naurettavaa.
 

armand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotiseudun joukkueet
ONNITTELUT JETSILLE JA JLANDILLE!!

Ensimmäiset wild card pelit ovat takana ja Jetsien esitys Coltseja vastaan oli tyrmäävä. Eli ainakin viikko lisää jännitettävää JLandille ja muillekin Jets-faneille... Totta puhuen Jetsien esitys oli sitä luokkaa, että matka San Diegon Superbowliin ei liene mahdottomuus. Vastassa tätä ennen on kuitenkin ainakin toinen kovasta kaksikosta Titans, Raiders.

Jetsien voittoa osattiin odottaa, mutta varsinaisen paukun järjesti Atlanta aiheuttamalla Green Baylle sen pitkän historian ensimmäisen play-off-kotitappion. Voiton arkkitehtina hääräsi vasta kauden aikana aloittavaksi QB:ksi noussut Michael Vick. Atlanta matkaa play-off kierroksella Phladelphiaan, josta ainakaan minä en enää odota yllätysvierasvoittoa.

Wild card pelit jatkuvat tänään otteluilla Pittsburgh-Cleveland ja 49:ers-Giants (suomalaisittain kotijoukkue ensin). Valitettavasti näitäkin pelejä joutuu seuraamaan vain NFL-sivujen reaaliaikaisen seurannan avulla, mutta hyvä edes näin. Veikkaukseni on, että tänään jatkoon menevät Pittsburgh ja Giants.

Edit: JLand: voi hyvinkin olla, että Pennington putsaa vielä pöydän post-seasonin palkintojenjakotilaisuudessa...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
GO BIG BLUE!!!!!

Mun ykkössuosikkinihan on Giants, Jets on ns. "kakkostiimi"...vaikka molemmat New Yorkista ovatkin niin joukkueiden välillä ei ole niin suurta jännitettä, koska pelaavat eri conferensissa. Minulle se vihatuin tiimi on Philadelphia Eagles.

Eilisestä pelistä en nähnty kuin ensimmäisen neljänneksen ja hieman toista Rangersin pelin takia. Jets todellakin murskasi Coltsit aivan täydellisesti. Pennington, Anderson, Moss ja LaMont Jordan pitivät ilmeisesti Colts-linjaa jatkuvasti pilkkanaan. Jordan taisi juosta kaksi touchdownia, yli 100 rushing yardia ja Pennington heitti melkein 250 yardia.

Falconsin voitti oli kyllä aikamoinen pommi. Vierasvoittoa avittivat Favren, Williamsin ja Wintersin pallonmenetykset...muutenkin Favre taisi 247 heitetystä yardista huolimatta olla taas aika hermona (sacked once & 2 interception)..kuten sanottua, Atlantan tie nousee kyllä pystyyn ensi viikonloppuna.

Tunnin sisällä alkaa Browns @ Steelers ja iltapäivällä pelataan sitten Big Blue @ 49ers...Steelers lähtee ennakkosuosikkina kotiotteluunsa, Jerome Bettis pelaa sittenkin, joten paljon saa Browns tehdä töitä lyödäkseen kotijoukkueen.

Big Blue @ 49ers tulee olemaan tiukka. Giantsilla on ollut vaikeuksia läpi kauden vieraskentillä, sillä joukkueen kotikenttä Meadowlandsissa on vähän niinkuin jää Madison Square Gardenissa, minkä vuoksi Big Blue ei ole sopeutunut ns. parempiin kenttiin. Yeah yeah..lame excuse :)..paljon riippuu siitä millaisella pelipäällä Tiki Barber ja Kerry Collins ovat. Giants elää tai kuolee tämän kaksikon kautta.

EDIT: Browns johtaa toisella neljänneksellä 14-7. Steelers on ollut pulassa vieraiden kovan puolustuslinjan kanssa. Vasta äsken Antwaan Randle El kavensi tilanteeksi 14-7..mielenkiintoinen matsi menossa.

EDIT2: Kolmatta neljännestä mennään ja Brows siirtynyt 24-7 johtoon. Brownsien Dennis Nortcutt juossut jo kaksi touchdownia. Steelers (Maddox) on munannut mahdollisuuksiaan jo kahdella interception heitolla ja parilla typerällä virheellä. Ei näytä Falconsien voitto jäävän tämän vuoden ainoaksi yllätykseksi....jaahas, Steelers TD...24-14

EDIT3: Steelers näytti tulevan vielä takaisin ja kavensi 27-21, mutta juuri äsken Andre Davis vei Brownsit 33-21 johtoon...2 point conversion incomplete..10 minuuttia jäljellä, kiire tulee Pittsburghille.

EDIT4: The Steelers came back!! Steelers jyräsi kaksi touchdownia kahden viimeisen minuutin aikana ja voitti 36-33...olipas hyvä peli...nyt Giantsin pariin.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
ylös.

Niin, nostetaan tämäkin ketju taas näkyviin, kun tuo SB-ketjukin on pari päivää ollut esillä..

Pari jo hieman myöhäistä uutista:
-Denverin Clinton Portis on odotetusti ja ansaitusti NFL:n Offensive Rookie of the Year..
- ..ja Carolinan Julius Peppers Defensive Rookie of the Year

Portisille ääniä 29, kakkoseksi tulleelle Giantsin Jeremy Shockeylle 17. Houstonin David Carr ja New Orleansin LeCharles Bentley saivat molemmat vielä yhden äänen.

Puolustuspuolella Peppersille 25 ääntä, Indianapolisin Dwight Freeneylle 14, Dallasin Roy Williamsille 7, Tennesseen Tank Williamsille 1 ja Baltimoren Ed Reedillekin 1 (yeah).

Eipä tässä sen kummempia. Viikonlopun pelit tosiaan huikeita - hieman otti päähän, ettei Suomessa näy. Mun veikkaukset eivät tosin paljoa enempää pieleen olisi voineet mennä :)
 

Cube

Jäsen
Halftime

Tampa Bay-San Fransisco puolivälissä tilanteessa 28-6.. eiköhän tuo ole sillä selvä. Tuskinpa Ysit viime viikon kaltaiseen hurmosnousuun kykenee. Silloin oli kuitenkin vastassa "vain" Giants. Nyt Bucs ja kenties liigan kovin puolustus.
Ensi viikolla sitten huippumatsi Tampa Bay@Philadelphia. Tosta ei paljoa pelit parane ja mielellään tommosen näkisi Super Bowl -matsinakin.

Priest Holmes Offensive Player of the Year, Derrick Brooks Defensive Player of the Year. Ei yllätyksiä tällä saraa..

ja nyt tilanne onkin jo 31-6.
 

MacPablo

Jäsen
Pro bowl ?

Viime öisestä pro bowlista heräsi sellainen kysymys, että pelataanko ottelussa tosissaan vai onko kyse vain "pakkopullasta" ja loukkaantumisten välttelystä, kuten NHL:n all-stars pelissä tuntuu olevan? Tämä pro bowl kun pelataan kuitenkin vasta kauden päätteeksi.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Sitähän se. Eli aika löysää pelailua ja loukkaantumisten välttelyä, kuten NHL:ssä. Oikeastaan ainoa all-star peli mikä jaksaa kiinnostaa, on NBA:n vastaava (joka muuten tulee U-kanavalta sunnuntaina), kiekko ja jenkkifutis eivät vaan lajeina sovi all-star pelailuun. Mutta kuten NHL:ssäkin, Pro Bowlissakin on (tai ainakin on ollut) varsin mielenkiintoisia kisoja, pelinrakentajien tarkkuuskilpailuja yms.
 

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti redruM
Mutta kuten NHL:ssäkin, Pro Bowlissakin on (tai ainakin on ollut) varsin mielenkiintoisia kisoja, pelinrakentajien tarkkuuskilpailuja yms.

Nuo kisat näkyivät ainakin tuolta NBC:n kautta silloin kun kanava vielä Suomessa näkyi. Lajeina oli ainakin pituusheitto, jippona tässä se että heiton piti pysyä n. 4m leveän sektorin sisällä. Nopeusjuoksu blokkityynyjen läpi ja taklauksia väistellen, tarkkuussyöttö liikkuviin maaleihin... hauskaa katsottavaa!
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Iltasanomien keskustelupalstalla käydään muuten ihan skitsoa "debattia" SuperBowlista. Muutamat yli-innokkaat höyrypäät ovat näkevinään yhdessä keskellä yötä esitetyssä jenkkifutismatsissa ihan kummallisia uhkakuvia amerikkalaisen hapatuksen tuputtamisessa suomalaisille viattomille tv:n katsojille.

www.iltasanomat.fi ja sieltä keskustelu ja sieltä sitten superbowl. Jos kiinnostaa käydä lukemassa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Mock Draft ja (Big Blue) off season

26th ja 27th päivä tätä kuuta järjestetään jälleen vuotuinen NFL draft. Mukana on jälleen joukko mielenkiintoisia nimiä ja varsinkin alkupäässä varattavista muutamalla on hyvä mahdollisuus nousta aina liigan tähtikaartiin.

En tiedä kuinka paljon Jatkoajan NFL ihmiset seuraavat College futista, mutta koitetaan nyt saada jonkilainen mock draft aikaan. Cube ainakin taisi jossain vaiheessa tällaista ehdottaa, joten here we go.

1: Ensimmäisenä varaa Cincinnati Bengals ja on lähes selvää, että joukkue valitsee QB Carson Palmerin Southern Californian collegesta. Palmer on draftin suurin ja hehkutetuin nimi ja tuleva franchise quarterback, joka tulee ottamaan aikanaan tähtipelaajan roolin liigassa. Palmer on hyvä liikkumaan, suht isokokoinen (6-5, 230 lbs) ja omaa hyvän heittokäden. Palmer on viime vuosien aikana kasvanut todelliseksi leaderiksi, joka voitti viime vuonna muun muassa Heisman Trophyn ja Johnny Unitas Awardin. Palmerin passing % 63.2 ja miehen 309 completed passes viime vuodelta on uusi Southern Californian ennätys. Palmer on yksinkertaisesti liian hyvä päästettäväksi jonnekin toiseen tiimiin, joten Bengals ottaa miehen.

2: Toisena varaa Detroit Lions ja toinen draftin kuumista nimistä eli wide receiver Charles Rogers suuntaa todennäköisesti Detroitiin. Michigan Staten ihmepoika on yksi nopeimmista WR joita on vähään aikaan varatty. Mitä olen Rogersin otteita TV'sta nähnyt niin kyseessä on kaveri, joka pystyy hakemaan itsensä vapaaseen syöttöpaikkaan käsittämättömän helposti käyttäen hyväksi räjähtävää nopeuttaan. Rogersia on kehuttu yhdeksi parhaista urheilijoista, joka on MSU'n paitaa päällään kantanut. Rogers oli viime kaudella team MVP ja valittiin maan parhaaksi receiverille. Näin ottelun, jossa Rogers pelasi Notre Damea vastaan murtuneilla kylkiluilla, mutta mies dominoi silti kenttää. 2 touchdownia ja 175 yards received olivat näkemisen arvoinen suoritus. Rogersia on melkein mahdoton saada kiinni sen jälkeen kun mies irtoaa vartijastaan.

3: Houston Texansilla on kolmas varausvuoro ja joukkue varaa melko varmasti defensive end Terrell Suggsin Arizona Statesta. Suggs teki viime kaudella uuden NCAA'n ennätyksen with 24 sacks. Suggsin ainoa huono puoli on se, että mieheltä puuttuu ainakin vielä voimaa, mikä on ajoittain aiheuttanut ongelmia tiukoissa tilanteissa. Korvaa kuitenkin voiman puutteen nopeudellaan ja älykkäällä pelinluvullaan. Suggs pystyy pelaamaan molemmilla DE pelipaikoilla.

4: Chicago Bears varaa seuraavana. Koska Palmer on jo mennyt, varaa Bears suurella todennäköisyydellä QB Byron Leftwichin, Marshall. Leftwich pystyy heittämään pitkiäkin heittoja ja vielä erittäin tarkasti. Entisenä painijana todella voimakas quarterback, jolla riittää myös nopeutta. Byronilla on todella hyvä pelinlukutaitoa ja osaa tehdä myös yllättäviä ratkaisuja.

5: Viidentenä varaa Bill Parcellsin Dallas Cowboys, joka menetti muutama viikko sitten legenda Emmitt Smithin Arizonaan salary cap sääntöjen saattelemana. Cowboys on jo pitkän aikaa ilmoittanut haluavansa CB Terence Newmanin ja hänet joukkue myös saa. Häikäisevän nopeaa Newmania on kehuttu Kansas Staten kaikkien aikojen parhaaksi defensive prospectiksi ja en kyllä yhtään ihmettele miksi. Uskomaton suoritus viime kaudella Lousianaa vastaan käydyssä ottelussa, jossa Newman teki mitä tahtoi - muun muassa yli 40 yard punt return for a touchdown. Draftin ehkä nopein pelaaja, joka pystyy antilooppimaisilla loikillaan juoksemaan kiinni lähes kenet tahansa.

6: Arizona Cardinalsilla on kuudes vuoro ja veikkaisin, että joukkue ottaa draftin toisen huippu wide receiverin eli Andre Johnsonin Miamista. Johson voi hyvinkin mennä jo top 5 tai peräti top 3 varauksena, sillä jotkut asiantuntijat asettavat miehen Rogersin edelle rankingeissaan. Johnson liikkuu isokokoiseksi mahtavan hyvin ja on täydessä vauhdissa ollessaan kova pysäytettävä. Johnsonin kyky ottaa pallot haltuun on ehkä parempi kuin Rogersilla, mutta mielestäni Rogers vie kokonaisuudellaan voiton.


7: Seuraavana vuorossa on Minnesota Vikings. Vikes yrittää epätoivoisesti parantaa huonoa puolustustaan ja silloin ainoa looginen vaihtoehto on defensive tackle Dewayne Robertson Kentuckysta. Järkyttävän kokoista Robertsonia (6-1, 320lbs) on verrattu monessa yhteydessä Tampan big bad Warren Sappiin. Robertson on sen kaltainen voimanpesä, että mies pystyy pysäyttämään lähes kenet tahansa. Tekniikka ja liikkumispuolella vielä parannettavaa, mutta korvaa ne puutteet hyvällä sijoittumisella ja voimalla.

8: Kahdeksas varausvuoro on Jacksonville Jaguarseilla. Jags on parantanut puolustustaan off-seasonilla, joten uskoisin, että joukkue valitsee offensive tackle Jordan Grossin Utahista. Lähes 300 lbs painava ja 6 f 5 Gross liikkuu isoksi mieheksi yllättävän ketterästi ja osaa käyttää voimaansa oikein. Vaikeuksia eniten ehkä keskittymisessä ja tason pitämisessä yllä ottelusta toiseen.

9: Seuraava vuoro menee Carolina Pantherseille ja itse veikkaan joukkueen valitsevan Washington Staten CB Marcus Trufantin. Trufant on todella luotettava cornerback, vähän pienikokoinen muihin verrattuna, mutta osaa käyttää nopeutta hyväkseen paremmin kuin monet muut cornerit. Todella pidetty kaveri Washingtonissa - oli muun muassa joukkueensa kapteeni. Pieni koko aiheuttaa Trufantille ajoittain vaikeuksia, joten yhtään korkeammalta miestä tuskin valitaan.

10: Baltimore Ravens. QB Kyle Boller, California on nostanut kauden aikana osakkeitaan ja menee todennäköisesti top 10 mukana. Boller oli joukkueensa MVP viime kaudella ja mies omaa kaikkea mitä QB'lta tarvitaan: voimaa, nopeutta, kokoa, peliälyä ja etenkin kontrolloitua hyökkäyksen ohjaamista. Huonona paheena Bollerilla on, että mies odottaa joskus liian kauan hakiessaan sitä täydellistä syöttöpaikkaa ja niin tilanteet kuivuvat usein kokoon. Moni on epäillyt Bollerin kehitystä viime vuosien varrella, mutta nosti loistavasti profiiliaan viime kaudella.

------------------------------------

Siinä jonkinnäköinen oma top10 listani, saa haukkua ja parannella, jos siltä tuntuu.

Oma suosikkini New York Giants valitsee 99% varmuudella ensimmäisellä vuorollaan (25th overall) defensive linemanin, sillä Big Bluen päämäärä draftissa on parantaa puolustustaan, joka petti wild card ottelussa tammikuussa järkyttävällä tavalla viimeisellä neljänneksellä selvässä johtoasemassa. GM Ernie Accorsi on ilmoittanut haluavansa valita vuorollaan defensive end Kenny Petersonin Ohiosta. Peterson osaa lukea peliä hyvin ja on defensive endiksi todella nopea. Suggs ja Robertson ovat jo menneet siinä vaiheessa kun Giants valitsee ja jos Petersonkin on otettu, kyseeseen voisivat tulla vaikkapa Jim Kennedy (Penn State), Kevin Williams (Oklahoma), Chris Kelsay (Nebraska) tai Jonathan Sullivan (Georgia).

Giants on muutenkin parantanut osakkeitaan melkoisesti off-seasonilla. Yksi New Yorkin suosituimmista urheilijoista, Jason Sehorn oli pakko päästää menemään sen jälkeen kun mies ei suostunut muokkaamaan sopimustaan Giantsin salary capin vuoksi. Tilalle Accorsi on hankkinut muun muassa veteraani DE Keith Washingtonin Denverista. Sen jälkeen kun Giantsin special teams mokasi tuomareiden suosiollisella avustuksella sen surullisen wild card ottelun 49ersia vastaan, Fassellin ja Accorsin tärkeimpänä päämääränä oli parantaa joukkueen special teams osastoa.

Joukkue hankki uuden punterin, Jeff Feaglesin Seattlesta, yhden NFL'n kaikkien aikojen parhaan return miehen ja running back Brian Mitchellin Phillysta, long snapper Ryan Kuehlin ja new kicker Mike Hollisin, joka ottaa rookie Matt Bryantin paikan. Bryant oli koko kauden järkyttävän epävarma ja oli munata sen legendaarisen Eagles-pelin epäonnistuttuaan field goal yrityksessään. Mutta onneksi David Akersin kauden ainoa epäonnistuminen sattui samaan peliin ja Bryant pääsi jatkoajalla pelastamaan nahkansa.

Mitchell muistetaan muun muassa legendaarisesta 100 yardin kickoff palautuksesta vuoden 2000 playoffseissa.

Lisäksi joukkue hankki running back Dorsey Levensin niinikään Philadelphiasta Tiki Barberin varamieheksi korvaamaan kiukuttelevan Ron Daynen, joka ei koskaan ilmestynyt Giantsin off-season workoutille. Mitchell, Levens, Washington ja Hollis tuovat joukkueeseen niin paljon lisää kokemusta, että viime kauden kaltaiset viimeisen neljänneksen sähläykset pitäisi olla historiaa.

Big Blue sai onneksi pidettyä left tackle Luke Petitgouten, safety Omar Stoutmiren ja wide receiver Ike Hilliardin. Hilliardin lähtöä Floridaan pidettiin jo pitkään täysin varmana, mutta fanien täydelliseksi yllätykseksi Accorsi sai jotenkin pidettyä Iken Meadowlandsissa. Hilliard oli lähes koko viime kauden sivussa loukkaannuttuaan pahasti Eagles-kusipää Brian Dawkinsin myöhässä tulleen taklauksen jälkeen ja se ei voinut olla näkymättä Giantsin pelissä. Hilliard oli Collinsin go-to guy 3rd down tilanteissa ja Iken loukkaannuttua Amani Toomer ja Jeremy Shockey joutuivat ottamaan isompaa roolia ja Shockey toteutti sen jo liiankin mahtavasti.

Jos Hilliardin loukkaantuminen oli viime kaudella paha takaisku niin sitä oli myös defensive tackle Keith Hamiltonin akillesjännevamma, joka piti Hammerin pois kentiltä niinikään koko kauden. Vamma on kuitenkin nyt parantunut sekä Hamilton että Hilliard ovat 100% valmiina kun kausi jälleen syyskuussa alkaa.

Tight end Jeremy Shockey nousi viime kaudella koko futismaailman tietoisuuteen, Kerry Collins pelasi hyvän kauden ja Tiki Barber oli elämänsä kunnossa. Nyt kun Levens on auttamassa Tikiä ja sekä Toomer että Hilliard ovat terveinä, Giantsin hyökkäys näyttää pelottavan vahvalta. Jos Shockey pystyy pelaamaan toisen kautensa lähelläkään sitä tasoa millä hän esiintyi viime kaudella, Jeremiah tulee tekemään tuhoa ympäri liigaa.

Sehornin menetys tuskin paljon näkyy, sillä Jasonin polvet alkoivat olla jo niin huonossa kunnossa, että miehen nopeus ei enää riittänyt kunnolla. Hamilton, Stoutmire, Washington, Strahan, Barrow etc muodostavat niin luotettavan puolustuksen, että Giantsin ei enää pitäisi kaatua puolustuksen vahinkoihin. Special teams on off-season hankintojen jälkeen niin luotettava, että monikaan joukkue ei siihen pysty vastaamaan.

NFL'ssa on tapahtunut paljon muutakin off-seasonin aikana. Niin kuin jo aikaisemmin maitsin niin running back legenda Emmitt Smith jätti Dallasin salary cap syistä ja siirtyi Arizona Cardinalsin riveihin. Jacksoville Jaguars hankki Philadelphiasta Giantsinkin tavoitteleman DE Hugh Douglasin. Valmennuspuolella valmentaja legenda Bill Parcells otti vastaan Cowboysin työtarjouksen ja yrittää nostaa entisen suurseuran pois pohjalta.

Kaikkein suurin jännite off-seasonin aikana syntyi kuitenkin Washington Redskinsin ja New York Jetsin välille. Redskins hankki ensin New Yorkista wide receiver Laveranues Colesin järkyttävällä signing bonus summalla, johon Jets ei pystynyt vastaamaan ja viime viikolla 'Skins räjäytti pankin hankkimalla vielä running back Chad Mortonin Jetseilta. Jets oli tarjonnut Mortonille sopimusta, jonka perusteella Mortonin olisi pitänyt pysyä New Yorkissa, mutta NFL'n arbitrator hylkäsi Jetsin tarjoaman sopimuksen siinä ilmenneiden epäselvyyksien vuoksi (http://www.nypost.com/sports/jets/33745.htm) ja määräsi Mortonin Washingtoniin. Myöhemmin paljastui, että päätöksen tehnyt arbitrator omistaa Redskinsien kausikortin ja on yli 20 vuotta käynyt säännöllisesti joukkueen peleissä. Jets general manager Terry Bradway on viimeisen viikon ajan yrittänyt saada liigaa hylkäämään päätöksen ja on syyttänyt päätöksen tehnyttä henkilöä salaliitosta Jetsia vastaan etcetc...

And that was not all...Washingtoniin suuntasivat Colesin ja Mortonin lisäksi myös kicker John Hall ja guard Randy Thomas.

Ensi kauden schedule näyttää mielenkiintoiselta, sillä pienen tauon jälkeen nähdään jälleen New Yorkin tulinen paikalliskamppailu Jets vs. Giants (kotijoukkue on muuten Jets, Giants stadiumilla, heh). Jännitettä ei tule varmasti puuttumaan myöskään avauskierroksella, kun Jets matkustaa syyskuun 9 päivä Washingtoniin season openeriin.

Uuden kauden alkuun on vielä aikaa, mutta NFL draft on aina mielenkiintoinen tapahtuma täällä.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Re: Mock Draft ja (Big Blue) off season

Viestin lähetti JLand
26th ja 27th päivä tätä kuuta järjestetään jälleen vuotuinen NFL draft. Mukana on jälleen joukko mielenkiintoisia nimiä ja varsinkin alkupäässä varattavista muutamalla on hyvä mahdollisuus nousta aina liigan tähtikaartiin.

En tiedä kuinka paljon Jatkoajan NFL ihmiset seuraavat College futista, mutta koitetaan nyt saada jonkilainen mock draft aikaan. Cube ainakin taisi jossain vaiheessa tällaista ehdottaa, joten here we go.
Jep, jep, draft on kova sana. Veikkaan kuitenkin, ettei herätä Suomessa kovinkaan suurta mielenkiintoa ja nekin vähäiset, joita tapahtuma nappaa, käyvät keskustelua aiheesta joillain ihan muilla foorumeilla.. joten aika kaksinpuheluksi tämä varmaan jää. Mutta eihän sillä väliä :)

Itse en kyllä Collegefutista pahemmin seuraa, mutta sen verran on tullut draftista luettua, että uskallan kehiin oman mockin laittaa. Tiedot voivat joiltain osin olla vähäsen vanhentuneita, koska mulla oli Super Bowlin jälkeen aika pitkä tauko seuraamisessa.. mm. combine jäi aika lailla kokonaan väliin. Nyt on taas draftin lähestyessä tullut seurattua vähän tarkemmin. Aika heikolta pohjalta tietty olen liikkeellä, kun collegepelejä en pahemmin näe, mutta enemmän NFL:n draftista kuitenkin varmaan tiedän kuin esim. NHL:n tai NBA:n vastaavasta. Johtuu varmaan siitä, että jenkkifutiksessa pystytään pelaajan kykyjä mittaamaan tilastojen ja testitulosten perusteella paremmin kuin muissa lajeissa.

Viestin lähetti JLand

1. Cincinnati Bengals: Carson Palmer
2. Detroit Lions: Charles Rogers
3. Houston Texans: Terrell Suggs
4. Chicago Bears: Byron Leftwich
5. Dallas Cowboys: Terence Newman
6. Arizona Cardinals: Andre Johnson
7. Minnesota Vikings: Dewayne Robertson
8. Jacksonville Jaguars: Jordan Gross
9. Carolina Panthers: Marcus Trufant
10. Baltimore Ravens: Kyle Boller
------------------------------------

Siinä jonkinnäköinen oma top10 listani, saa haukkua ja parannella, jos siltä tuntuu.
Jees, suunnilleen noinhan toi TOP10 tulee todennäköisesti menemään. Mock drafteissa mielenkiintoistahan on nimenomaan se, että täysin oikea rivi on melkeinpä mahdoton, eikä vääriä veikkauksiakaan oikeastaan voi tehdä. Aina tulee kuitenkin draft day tradeja ja muita yllätyksiä sekoittamaan pakkaa.. Anyways, tässä mun lista:

1. Cincinnati Bengals: Carson Palmer, USC
- Aika todennäköinen, muttei kuitenkaan aivan varma. Uskon, että Bengals olisi ollut kiinnostuneempi ottamaan Byron Leftwichin ykkösenä, mutta kiinnostus taisi vähän lopahtaa, kun Leftwich ilmoitti, että Cincinnatin varaamaksi joutuminen olisi pahinta, mitä hänelle voisi tapahtua..
Lisäksi Bengalsin uusi valmentaja Marvin Lewis on entinen defensive cordinator, joten alaspäin treidaaminen ja puolustuksen vahvistaminen ei olisi mikään yllätys. Varsinkin, kun ottaa huomioon, että Jon Kitna osoitti viime kaudella osaavansa pelata.
Mun mielestä Palmer olisi kyllä pienoinen riski. Oli collegessa aika ailahtelevainen ja keskinkertainen, toki senior-vuosi oli erinomainen. Vähän kuitenkin on sellainen fiilis, että yhden vuoden ihme saattaa olla kyseessä. Tosin olihan Palmer jo High Schoolissa aika stara, mutta silti.. luulisi Bengalsin ainakin olevan varuillaan - eikö muuan Akili Smith varattu aikanaan aika samanlaisista lähtökohdista?

2. Detroit Lions: Charlie Rogers, Michigan St.
- Mitä olen lukenut, niin draftin paras pelaaja. Myöskin (lähes) ainoa, jolta ei heikkouksia tunnu pahemmin löytyvän. No, tästä saattaa toki sellainen vielä kehketytyä. Randy Moss -klooni, Game breaker ja lähes 100% varma kakkosvaraus tämän vuoden draftissa. ”Harrington to Rogers” tarjoaa aika pelottavan mielikuvan vuosiksi eteenpäin..

3. Jacksonville Jaguars (from Houston): Byron Leftwich, Marshall
- Vaikka draft day tradeilla ei pitäisikään spekuloida, sanotaan nyt, että Jags vaihtaa Houstonin kanssa paikkaa ja varaa Leftwichin koko draftin kolmosena.
Jaguarseilta tämä olisi kieltämättä kova veto. Mark Brunellilla alkaa olla jo ikää ja vuoden tai kahden päästä hän poistunee NFL:ssä taka-alalle. Ja Leftwichia parempaa korvaajaa ei helpolla löydy. Erittäin tasainen ja luotettava pelaaja, jolla on loistava käsi. Kaiken lisäksi mies on viime aikojen workouteissa ilmeisesti näyttänyt hieman kysymysmerkkejä nostattaneen loukkaantuneen jalan olevan täysin kunnossa. Draftin paras QB ja tuleva franchise-pelaaja.

4. Chicago Bears: Terence Newman, Kansas State
- Yksi mielenkiintoisimmista varaajista ykköskierroksella on Chicago. Laitoin nyt tähän, että Bears päätyy Newmaniin, mutta aika kiinnostava vaihtoehto lienee myös Byron Lefwich, jos on vielä boardilla Chicagon vuorolla. Luulen kuitenkin, että Bears hakee koko pottia eli Newman 1. kierroksella ja Florida-QB Rex Grossman 2. kierroksella. Tosin huonolla säkällä Grossman menee jo ykköskierroksen lopulla Green Bayhin, mutta olisihan siinä tapauksessa vielä jäljellä mm. Dave Ragone, joka ei huono QB ole hänkään. Chicago hankki itselleen taannoin Kordell Stewartin quarterbackiksi, joten Grossman tai Ragone saisivat tarvitsemansa 1-2 vuotta aikaa kehittymiseen.
Newman tuntuisi tässä vaiheessa olevan Chicagolle paras valinta. Miehen lähes ainoaksi puutteeksi nousee ikä; Newman tulee olemaan 25-vuotias rookie. Chicagon secondary tarvitsee kipeästi vahvistusta - varsinkin, kun ottaa huomioon, että samassa divisioonassa pelaavat mm. Green Bay Packers ja Randy Mossin Minnesota Vikings. Kaverini, joka on Bears-fani, valitteli viime kaudella usein Chicagon pelin kaatuvan cornereihin.. Newmanin varaamisen jälkeen näyttäisi tuo osasto jo huomattavasti lupaavammalta.

5. Dallas Cowboys: Terrell Suggs, Arizona State
- Dallasilla olisi kyllä enemmänkin puutteita, mutta Newmanin livahdettua käsistä edellisellä vuorolla, näyttää Suggs parhaalta vaihtoehdolta. Pass rusher vailla vertaa. Mies kyllä juoksi yllättäen aika paskan 40 jaardin ajan (4.86) ja on endiksi hiukan köykänen, mutta 24 säkitystä NCAA:ssa on helvetin kova saavutus - olivat workout-tulokset mitä luokkaa tahansa. Eiköhän Terrell Suggs hoida DE:n hommat ihan laadukkaasti NFL:ssä.

6. Arizona Cardinals: Andre Johnson, Miami
- Cardsin on pakko saada vahvistusta WR-osastolle. Pakko. David Boston karkasi San Diegoon ja myös MarTay Jenkins ja Frank Sanderskin lähtivät. Johnson on huippupelaaja, yksi draftin parhaista. Ehkä vähän hiomaton, mutta mielettömän nopea ja lahjakas. Ykkösrecieveriksi päästessään heti potentiaalinen 1000 jaardin mies. No okei, ei ehkä silloin, kun joukkueen QB on Jeff Blake. Kyllä kelpaisi Baltimoreenkin..

7. Minnesota Vikings: Dewayne Robertson, Kentucky
- Tämä on mielestäni aika selkeä pick. Jimmy Kennedy saattaisi olla parempi pelaaja, mutta Vikes on osoittanut tosi suurta kiinnostusta ”baby Sappia” kohtaan. Robertson on nopea, iso ja vahva. Erinomainen vahvistus Vikesille, joka oli jo viime vuonna DT Ryan Simsin perässä. Robertson muodostaa Chris Hovanin kanssa vahvan keskustan puolustuslinjaan.

8. Houston Texans (from Jacksonville): Jordan Gross, Utah
- Lisää elinaikaa David Carrille..
Houston voi aika rauhallisin mielin treidata alaspäin, koska Gross on suurella todennäköisyydellä vielä vapaana kasipaikalla. Ja jos ei ole, Kwame Harris on. Joka tapauksessa luulen, että Texans tulee päätymään offensive linemaniin. Carr ei enää kestä viime kauden kaltaista ryöpytystä..
Gross on varmasti pätevä äijä, mutta on herättänyt myös kysymysmerkkejä. Hän pelasi collegessa lähes jatkuvasti TE:n rinnalla ja sai blokkausapua, joten jotkut ovat epäilleet hänen sopeutumistaan NFL:ään. Jää nähtäväksi.

9. Carolina Panthers: Kyle Boller, California
- Bollerin osakkeet ovat ilmeisesti nouseet aika roimasti viime viikkoina ja Carolina tarvitsee kipeästi tulevaisuuden quarterbackin.. ellei Randy Fasanista sellaista meinata tehdä. Boller on aika hiomaton pelaaja, mutta omaa rakettikäden. Hän heitti mm. yhdessä workoutissa pallon keskikentältä maalitolppien väliin polviltaan.. Panthers kieltämättä tarvitsisi QB:n, joka on valmis pelaamaan heti, mutta nyt ei sellaista ole tarjolla. Boller on ”the next best thing”. Parin vuoden sopeutumisjakson jälkeen mies lienee valmis ottamaan aloittajan roolin NFL:ssä ja hänellä on kaikki edellytykset nousta huippupelaajaksi.

10. Baltimore Ravens: Jimmy Kennedy, Penn State
- Jimmy Kennedy on ehkä draftin paras defensive tackle. Jättiläinen (330 lbs!), joka taatusti saa joukkueen kuin joukkueen katselemaan syöttöpelin suuntaan. Todellinen run stuffer. Toivottavasti vapaana vielä Ravensin vuorolla, vaikka kyllä Baltimoressakin muita puutteita olisi täytettävänä..

11. Seattle Seahawks: E.J. Henderson, Maryland
- Tulevaisuuden Ray Lewis? Yksi draftin parhaista pelaajista.


Viestin lähetti JLand

Oma suosikkini New York Giants valitsee 99% varmuudella ensimmäisellä vuorollaan (25th overall) defensive linemanin, sillä Big Bluen päämäärä draftissa on parantaa puolustustaan, joka petti wild card ottelussa tammikuussa järkyttävällä tavalla viimeisellä neljänneksellä selvässä johtoasemassa. GM Ernie Accorsi on ilmoittanut haluavansa valita vuorollaan defensive end Kenny Petersonin Ohiosta. Peterson osaa lukea peliä hyvin ja on defensive endiksi todella nopea. Suggs ja Robertson ovat jo menneet siinä vaiheessa kun Giants valitsee ja jos Petersonkin on otettu, kyseeseen voisivat tulla vaikkapa Jim Kennedy (Penn State), Kevin Williams (Oklahoma), Chris Kelsay (Nebraska) tai Jonathan Sullivan (Georgia).
Kyllä näyttää tosi hyvältä Giantsin ensi kausi. Jo viime kausi oli aika huikea, ottaen huomioon lähtökohdat (ei pahemmin uusia hankintoja palkkakatto-ongelmien takia).
Veikkaanpa, että Peterson ja Kelsey saattavat olla ainoat, jotka ovat vielä tuossa vaiheessa jäljellä. Varsinkin Jimmy Kennedyn luulisin olevan aika saletti TOP10-pick. Uskon, että 15 joukossa menee ainakin.
Jonathan Sullivan olisi kyllä mun mielestä tuohon saumaan erittäin hyvä pick. Monissa ennakkokaavailuissa miehen on arveltu menevän jo siinä 15. vuoron kieppeillä, mutta ei olisi mikään yllätys, jos Sullivan vielä olisi vapaana, kun on Giantsin vuoro varata.
Myös Penn Staten DE Michael Haynes voisi olla Giantsille kova veto, jos vaan on vielä vapaana tuossa vaiheessa. Tosin luulen, että haette ennemminkin äijää DT-paikalle.. vai?


Kuulin muuten myös, että NY Jetsin olisi kiinnostunut varausvuorojen vaihtelusta. Andre Johnson ilmeisesti houkuttaa.. vaihdossa Jets ilmeisesti olisi tarjoamassa kahta ykköskierroksen varausvuoroaan (13 & 22). Johnson paikkaisi kyllä erittäin hyvin Lavernues(?) Colesin jättämän aukon, mutta itse en kyllä kahta ykköskierroksen varausta hänestä maksaisi. Riski on aika kova.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Arvoisat JLand ja Cube...

Liian tyhjentävät vastaukset ovat niin pitkälle asiaa että meikäläisellä jää hieman sanat suuhun...

Kiitos kuitenkin hyvin vakuuttavasta skouttauksesta.

Koitan itse keksiä pääsiäisen aikaan jotakin kerrottavaa draftin suhteen jos keksin...
 

Rocco

Jäsen
En ole pelannut vielä mutta into pelin ostamiseen on aika korkea. Tosin kun vertaa eroa NHL2003:n ja NHL2K3:n välillä niin näissä peleissä ero on aika iso. Madden 2003 toimii ainakin itsellä sen verran hyvin että ainakaan toistaiseksi en ole nähnyt syytä vaihtaa peliä toiseen. Ja koska itselläni on modattu PS2 niin voin pelata myös jenkeistä tilattua NCAA2003:a ja se on Madden 2003:n kanssa yhteensopiva. Mukava lisä kahdelle pelille.

Olen aikeissa kyllä tyypittää tuota NFL2K3:sta heti kun mahdollisuus avautuu. Sen mitä olen lukenut niin 2K3:ssa on joitakin eri ominaisuuksia mitä Madden ei tarjoa. Taisi pelissä olla 8 hot routea kun Maddenissa vain 4 joista kolme on aika hyödytöntä. Ja katsoin videon tuolta sega-europen sivuilta niin siinä pyori siisti playfake, jossa RB antaa pallon takaisin QB:lle ja siitä pitkä heitto takakentälle. Sweet...
 

Cube

Jäsen
h-hetki lähestyy...

Muutama mielenkiintoinen draft-uutinen:
1. Carson Palmer tulee olemaan tämän vuoden draftin ensimmäinen varaus. Asia varmistui Palmerin päästyä Bengalsin kanssa sopimukseen. Vähän huolestuttaa Cincinnatin puolesta - Palmer on juuri sellainen 'one year wonder', joka voisi jatkaa Bengalsin draft-floppien linjaa.. no, toivottavasti ja todennäköisesti olen väärässä. Bengalsille toivoisi vaihteeksi vähän menestystä, vaikka joukkue Ravensin kanssa samassa lohkossa pelaakin.

2. Chicago Bears päätti kuin päättikin luopua nelosvarauksestaan. Viime aikoina olikin kuulunut tästä paljon huhuja. Treidin toisena osapuolena oli ehkä vähän odotetustikin New York Jets, jolta lähti Chicagoon varaukset 13 ja 22.

Näiden uutisten valossa voisi yksi mock olla vielä paikallaan - kuitenkin ilman liiallisia analyysejä. Katsotaan, jos tässä illan aikana ehtisi..
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
J-E-T-S

"Gang Green" todellakin hankki draftin neljännen varauksen ja GM Terry Bradway kommentoi äsken treidiä TV:ssa aika rauhalliseen tapaan.

Ykkös-WR'ksi tulevalle kaudelle kaavaillun Laveranues Colesin lähtö Washingtoniin pakotti periaatteessa Jetsin toimimaan. New Yorkiin suuntaakin melko suurella todennäköisyydellä jompi kumpi kaksikosta Rogers/Johnson. Jetsien ja Bearsien trade asettaa nyt kuudentena varaavan Arizona Cardinalsin tukalaan asemaan, sillä Cards yrittää epätoivoisesti parantaa hyökkäystään ja jos sekä Johnson että Rogers ovat menneet niin....Yksi vaihtoehto olisi Kelly Washington, mutta miehen ominaisuudet eivät taida oikeuttaa top 10 sijoille...Tosin Jets tarvitsee myös parannusta puolustukseen, jotan tilanne on vähintäänkin mielenkiintoinen. Ottaako Jets Johnson vai Robertsonin, jolloin Cardsilla voisi olla mahdollisuus Johnsoniin...

1) Bengals: Palmer
2) Lions: Rogers
3) Texans: Suggs
4) Jets: Johnson
5) Cowboys: Newman
6) Cardinals: Robertson
7) Vikings: Trufant
8) Jaguars: Leftwich
9) Panthers: Boller
10) Ravens: Kennedy

On hyvin todennäköistä, että muitakin vaihtoja vielä tapahtuu. Rams on ainakin ilmaissut halukkuutensa Trufantiin joten saa nähdä mitä tapahtuu.

Accorsi yrittää todennäköisesti päästä ainakin muutaman pykälän ylöspäin, jos näyttää siltä, että defensive linemanit menevät kuin kuumille kiville...end vai tackle? Kenny Holmesille Accorsi todennäköisesti hakee kilpailijaa, joten Chris Kelsay voisi silloin olla se mies, jota EA katselee. Tosin Ohio Staten Kenny Peterson pystyy pelaamaan sekä tackle että end, mutta Petersonin saamiseksi Accorsin on pakko treidata ylöspäin. Jerome McDougle (Miami), Michael Haynes (Penn State) ja Ty Warren (Texas A&M) olisivat muita hyviä vaihtoehtoja.

Itse ajattelin käydä huomenna Madison Square Gardenissa katsomassa draftin alkuhetkiä, jos puolen päivän aikaan olen siellä päin liikkeellä. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä noitakin kavereita livena.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Draft päivän tapahtumista on varmasti tuhansia eri skenarioita. Tässä taas yksi:

1. Cincinnati Bengals: Carson Palmer, QB USC
- Kolmas vuosi peräkkäin, kun QB menee ykkösenä.

2. Detroit Lions: Charles Rogers, WR Michigan State
- Detroitin valinta olisi täysin sama, vaikka sillä olisi ykkösvaraus käytettävänä.

3. Houston Texans: Andre Johnson, WR Miami
- Carr ei saa kaipaamaansa suojelua, mutta Johnson nopeuttanee ratkaisujen tekoa huomattavasti.

4. New York Jets: Dewayne Robertson, DT Kentucky
- Johnson olisi ollut ykkösvalinta, mutta Jets on tyytyväinen tähänkin ratkaisuun.

5. Dallas Cowboys: Terrell Suggs, DE Arizona State
- Suggs vai Newman? 22 sacks can't be wrong.

6. Arizona Cardinals: Terrence Newman, CB Kansas St.
- Suggs vai Newman? Newmanille olisi enemmän tarvetta.

7. Minnesota Vikings: Jimmy Kennedy, DT Penn State
- Robertson nosti tasonsa Minnesotan saavuttamattomiin.

8. Jacksonville Jaguars: Byron Leftwich, QB Marshall
- Luovuta suosiolla, Brunell..

9. Carolina Panthers: Kwame Harris, OT Stanford
- Boller on myös erittäin todennäköinen, mutta OT turvallisempi valinta.

10. Baltimore Ravens: Marcus Trufant, CB Washington St.
- Draftin paras CB.

muutamia poimintoja:
15. San Diego: E.J. Henderson, MLB Maryland
22. Chicago: Kyle Boller, QB California
25. N.Y. Giants: Kenny Peterson, DL Ohio State
28. Tennessee: Kelley Washington, WR Tennessee
29. Green Bay: Rex Grossman, QB Florida
30. Philadelphia: Willis McGahee, RB Miami

Näillä mennään.

Hitto, että Byron Leftwich näyttää näillä näkymin menevän lähellä Ravensin vuoroa. Trade esim. Minnesotan kanssa voisi olla mahdollinen, koska Vikesin haluama Jimmy Kennedy olisi varmasti vapaana vielä 10 vuorolla (ellei joku onnistu treidaamaan itseään Minnesotan eteen). Nyt Ravens hereillä!
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Re: J-E-T-S

Viestin lähetti JLand

Itse ajattelin käydä huomenna Madison Square Gardenissa katsomassa draftin alkuhetkiä, jos puolen päivän aikaan olen siellä päin liikkeellä. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä noitakin kavereita livena.

Mene ihmeessä, jos satut siellä päin olemaan. Itseltäni jää todennäköisesti draftin alku seuraamatta, huonoimmassa tapauksessa koko eka päivä.. Vähäsen kyllä harmittaa, vaikka samahan se tavallaan on seuraako draftia reaaliajassa vai katsooko kaikki varaukset yhdellä kertaa pari tuntia myöhemmin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Jees, ensimmäinen kierros on ohi ja toinen koko ajan vauhdissa. Top10 oli aika lailla odotettu, joskin joitain yllätyksiäkin mukaan mahtui.

1) Cincinnati Bengals: Carson Palmer, QB, Southern California

2) Detroit Lions: Charles Rogers, WR, Michigan State

3) Houston Texans: Andre Johnson, WR, Miami

4) NY Jets (from the Chicago Bears): Dewayne Robertson, DT, Kentucky

5) Dallas Cowboys: Terence Newman, CB, Kansas State

6) New Orleans Saints (from the Arizona Cardinals): Jonathan Sullivan, DT, Georgia

7) Jacksonville Jaguars: Byron Leftwich, QB, Marshall

8) Carolina Panthers: Jordan Gross, OT, Utah

9) Minnesota Vikings: Kevin Williams, DE, Oklahoma State

10) Baltimore Ravens: Terrell Suggs, DE, Arizona State

.
.
.

15) Philadelphia Eagles (from San Diego): Jerome McDougle, DE, Miami

19) Baltimore Ravens (from New England): Kyle Boller, QB, California

25) NY Giants: William Joseph, DT, Miami

26) San Francisco 49ers: Kwame Harris, OT, Stanford



Muuten top10 meni aika odotetusti, mutta Kevin Williamsin kiilaaminen kymmenen ensimmäisen joukkoon yllätti. Minnesotalla oli seitsemäs varausvuoro, mutta joukkue viivytteli ja ei varannut ajoissa. Koko paikalla ollut yleisö oli aika sekaisin siitä mitä tapahtui, mutta aika nopeasti Vikes lopulta päätöksensä teki. Pieni yllätys oli myöskin Pittsburghin 16th overall pick; safety Troy Polamalu, Southern California.

Saints sai hypättyä aina kuudenneksi treidattuaan Arizonan kanssa vuoroja. Top 10 varausten jälkeen alkoikin sitten oikein kunnon trade rumba ja ainakin meikäläinen oli vähän aikaa täysin sekaisin.

Accorsi & co. yllättivät ainakin mut ensimmäisellä valinnallaan. Joseph ei ole mitenkään huono vaihtoehto tackleksi, mutta esimerkiksi Peterson ja Kelsay ovat tätä kirjoittaessani vielä vapaina ja Giants valitsee kohta uudelleen...

Paikanpäällä Madison Square Gardenissa oli ihan hyvä fiilis. Melkein kaksi tuntia jaksoin paikalla heilua. Kun Texans ilmoitti ottaneensa Johnsonin, aloittivat paikalla olleet Jets fanit huuto ja booing konsertin, mutta se loppui aika nopeaan kun Robertsonin nimi kuulutettiin Gang Greenin yhteydessä. Rogers veti aika isoa showta koko ajan Palmerin tyytyessä seuraamaan rauhallisesti sivusta. Toivottavasti Rogers on sanojensa mittainen, sillä aika uhkarohkeita lupauksia Super Bowlista ja Pro Bowlista tuli sanottua :).

Paikalla kävivät muun muassa Jetsien Lamont Jordan, Kevin Mawae ja Marvin Jones sekä Giantseista Michael Strahan ja Shaun Williams. Myöhemmin paikalle tullut Giants linebacker Dhani Jones oli jo saada aikaan tappelun paikalla olleiden Giants ja Jets fanien välillä uhoamalla mikrofoniin "We're the real New York team. The Jets are just borrowing our stadium..." Puolet yleisöstä huusi "Dhani! Dhani!" ja toinen puoli "J-E-T-S! JETS JETS JETS!"...Ihan jees tapahtuma, toivottavasti Accorsi, Fassel & co osaavat tehdä oikeita valintoja huomennakin.

Lopuista Giantsin valinnoista ja muista juttua kunhan homma on ohi...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös