Mainos

NFL offseason 2017

  • 47 873
  • 284

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Cutlerit ja Fitzpatrickit olisivat mielestäni todella lyhytnäköisiä ratkaisuja, eivätkä todennäköisesti edes johtaisi mihinkään suurempaa menestykseen 2017 kaudella. Kaepernick ei puolestaan sovi O'Brienin hyökkäykseen. Mielestäni Texansin kannattaisi kiinnittää katseensa DeShon Kizeriin ja tehdä taustatöitä sen suhteen mitä hänen draftaamisensa vaatisi. Välttämättä Kizer ei ole valittavissa 25.vuorolla, joten jos hänet haluaa, täytyy olla valmis treidaamaan ylöspäin. Vaihtoehtoisesti myöhemmiltä kierroksilta Davis Webb ja Brad Kaaya voisivat sopia Houstonin hyökkäykseen, mutta he eivät ole potentiaaliltaan juurikaan Savagea parempia vaihtoehtoja.

Eiköhän tosiaan nämä free agent pelinrakentajat ole Texanssissa jo nähty..toivottavasti. Texanssin pitäsi pystyä treidaa itsensä draftin ekalla kierroksella top 10 että saisi ''varmasti'' vaihtoehtoina Trubinskyn, Watsonin, Mahomesin tai Kizerin riveihinsä mutta onko Texans valmis siihen (melkein olisi pakko) ja mikä joukkue kauppaan sitten lähtisi. Kizer ei välttämättä olisi kyllä yhtään huono vaihtoehto Texanssille niin kuin mainitsit jos vapaana draftissa vielä tuolla nykyiselläkin varausvuorolla tosiaan olisi. Kizerin lyhyt syöttöpeli ei paljoa kehuja saa mutta ''syvälle'' heitot onkin sitten taas toista luokkaa ja tätä Texanssin hyökkäyksessä kaipailtaisi että Hopkins ja Fuller pääsisi tekee tulosta. Texanssilla on tietysti pelirakentaja ongelman lisäksi draftia ajatellen toinenkin ongelma..hyökkäyksen linja mikä pitäisi korjata kun toistaiseksi ainakaan vapailta markkinoilta apuja ole hankkinut ja onkohan sielä ketään potentiaalisia jäljellä.

Mitenköhän Patsien varapelinrakentaja Jimmy Garoppolo natsaisi OB:n hyökkäykseen...
 

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool

Rocco

Jäsen
Sorry jos annoin itseni vähän väärinymmärretyksi aiemmin. Romo, kuten sanoinkin ja vertasin muihin nimiin, on toki hyvä QB, mutta hän ei koskaan noussut ns. voittavaksi QB:ksi, mitä muut listatut miehet teki.

Romon kohdalla tuntui olevan ongelmana se, että kun joukkue ympärillä parani, Romon suoritukset hiipuivat tai katosivat vähän sinne massaan. Vastaavasti kun joukkue ei ollut kovin vahva, Romo nousi esiin entistä paremmin. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä mitä NFL:n parhaan linjan takana olisi saanut aikaan. Tuskin Prescottia huonommin olisi ainakaan mennyt.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kerroppa minulle tyhmälle minkälaisia suuria törttöilyjä siviilissä O.J. Simpsonilla on ollut ennen kutsuaan Hall Of Fame vuonna 1985. Itse en tiedä kun synnyin vasta samana vuonna. Omien tietojeni mukaan oli varsin hyvämaineinen kansalainen, joka esiintyi elokuvissa ja NFL kommentaattorina eri medioissa.
Peliuran jälkeen on tullut sen verran sekoiltua, että miehen nimi olisi ajat sitten pitänyt pyyhkiä Hall Of Famesta.
 

Undrafted

Jäsen
Mitenköhän Patsien varapelinrakentaja Jimmy Garoppolo natsaisi OB:n hyökkäykseen...
Bill O'Brien ex-pats offensive coordinator ja olikohan Albert Breer joka showssaan analysoi systeemien olevan samat. Jimmy G varmaan sujahtaisi hyvin Texanssiin mutta Pats niukka treidaamaan. Luottoa kolmoskuupalle ei suuremmin ole ja Bradyn kohdalla varoittava esimerkki Manning, jonka taso tippui suht nopeaan. Pats ainekin analyytikoiden puheissa arvostaa Jimmyn potentiaaliseksi franchise qb:ksi. Mikäli Brady pelaa vuoden vielä niin Jimmy voisi ottaa Patsin johtoonsa. Vuoden päästä tietysti Pats voi lätkäistä tagin Jimmylle ja maksaa backupille hitonmoisen korvauksen.

Ymmärrän että pelaajien vanhat tiimit tekevät päivän soppari, jotta pelaaja voi jäädä eläkkeelle ns. oikeasta seurasta. Tätä Mavsin tempausta en oikein ymmärrä.
Mavericks to sign Tony Romo to honor former Cowboys quarterback | SI.com
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Pats ainekin analyytikoiden puheissa arvostaa Jimmyn potentiaaliseksi franchise qb:ksi. Mikäli Brady pelaa vuoden vielä niin Jimmy voisi ottaa Patsin johtoonsa

Sikäli että näin on, niin jaan näkemyksen. Kun katsoi noita Garoppolon toissa- ja viimekauden pelejä niin vahvasti näkyy kehitys ja Bradyn esimerkki pelaamisessa, ei vain pelisysteemissä vaan kehon liikkeissä, asennoissa, heitossa, liikkumisessa. Kuluneella kaudella tätä kausiketjussa juttelinkin mutta tuolloin Garoppolo dumattiin heti kauppatavaraksi; ehkä ei kuitenkaan? Vaikka Brady pelaisi vielä useammankin kauden, niin mitä jos kuitekin Garoppolossa nähdään potentiaalia seuraajaksi
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Garoppolon kanssa Patsien ongelma on, että Garoppolo pystytään käytännössä pitämään enää kaksi kautta. Vuosi tulokassopparia ja toinen franchise tagilla. Brady ei näytä lopettavan siihen mennessä, mutta nelikymppinen tarvii jo kunnon backupin eikä Brissetistä ole sellaiseksi. Ilman loukkaantumisia tai merkittävää tason laskua Bradyn seuraaja pitää etsiä myöhemmin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
NFL:n preseasonin ohjelma julkaistaan tänään puoliltaöin suomenaikaa, joten runkosarjan ohjelma voinee odotella julki pääsiäisen jälkeen.
 

Rocco

Jäsen
Vuoden kuluttua saattaa olla varattavissa USC:n QB Sam Darnold, kuka oli viime kauden "Dak Prescott" mitä yliopistofutikseen tulee. Darnold on ensi vuonna sophomore, mutta takana on yksi redshirt-vuosi, eli halutessaan hän on varattavissa jo vuoden kuluttua. Hänessä on melkein kaikkea, mitä tulevalta tähti-QB:lta voi odottaa. Pituutta, fysiikkaa, nopeutta, todella vahva heittokäsi. Hän pelasi lukoissa myös tukimiehenä, ja hänelle sitä paikkaa tarjottiin viime kauden alussakin, mutta kieltäytyi... Viime kaudella Darnold aloitti 10 ottelua, ja hävisi vain yhden, eli avausottelunsa. Sen jälkeen hän johdatti 1-3 kauden aloittaneen USC:n voitosta voittoon, ja lopulta vielä Rose Bowlin voittoon. Jos ensi kausi Darnoldilla menee läheskään yhtä hyvin, niin siinä on joku 2018 tai 2019 ykkösvaraus ja tuleva franchise-QB.

Lisäksi draftissa on paikallisvastustajan UCLA:n Josh Rosen, sekä pienen Wyomingin koulun oma cowboy Josh Allen, on siinä tarjolla vuoden kuluttua ehkä kolme Top-5 varausta ja aloittavaa QB:ta kärkivaraajille.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ensi vuoden draftissa on luvassa taas parempi QB -sato ja siellä olisi tarjolla kolme pelinrakentajaa jotka menevät todennäköisesti top-10 varausnumeroilla ja tosiaan Darnold joka näyttää ykkösvaraukselta. Liigan eliitistä Rothlisberger ja Palmer voivat lopettaa koska vaan ja Manning, Brees ja Rivers ovat myös siinä iässä, että seuraajan hakeminen on taatusti jo käynnissä ja parin vuoden sisällä sellaiseen käytetään korkea varausvuoro.

Sitten kun liigassa on vielä puolen tusinaa joukkuetta, joilla ei ole kunnollista aloittavaa kuuppaa ja melkein saman verran sellaisia, joilla on epäilyttävä ykkönen (Smith, Bortles, Tannehill, Taylor) niin tänäkin vuonna voi sillä osastolla tulla hakuja yllättävän aikaisessa vaiheessa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kaikki on suhteellista ja ihan epärealistista kuvitella, että jokaisella joukkueella voisi olla top-5 tai top-10 QB. Pelipaikka on toki ehdottoman tärkeä ja siihen kannattaa panostaa, mutta kuinka realistista on kuvitella että joku draftin kolmanneksi tai neljänneksi paras QB oikeasti olisi liigassa top-10. Niinpä niihin panostaminen on odotusarvoisesti ojasta allikkoon tyyppisiä ratkaisuja eli high risk, low reward.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Eikö tämä "ensi vuoden draftissa parempi QB -sato" ole lähes joka vuotinen story line? Tai ainakin siltä se tuntuu, sillä sen verran usein olen tämän väitteen aiemminkin nähnyt. En nyt lähde ottamaan kantaa pitääkö tuo tällä kertaa paikkansa, sillä vaikka Darnoldit ja kumppanit ovatkin niminä tuttuja, niin en heidän ole nähnyt juurikaan pelaavan, joten hyvin vaikea sanoa heistä oikeastaan mitään mikä ei olisi suoraan jostain luettua. Darnold ei ole ollut collegessa aloittava QB edes yhtä kokonaista kautta, joten ns. sample size on hänen kohdallaan vielä kovin pieni. Toki hän oli myös high schoolissa korkealle rankattu pelaaja, joten ilmeisen potentiaalinen QB kyseessä. Rosenista taas oli jossain vaiheessa juttua, että hänen persoonansa ei olisi kaikkein pidetyin skouttien keskuudessa, ja onhan hänen taustansa hieman sellainen klassinen kultalusikka suussa -lapsuus, joka ei nyt aina ole povannut suurta menestystä NFL:ssä. Mutta en lähde häntäkään sen kummemmin arvioimaan, kun en yksinkertaisesti tiedä hänestä pelaajana tai persoonana tarpeeksi.

Draftiin on aikaa pari viikkoa ja pelaajien vierailut seurojen luona ovat käynnissä kovaa vauhtia. Jokaisella joukkueella on oikeus kutsua 30 pelaajaa vierailulle omaan rakennukseensa, jonka lisäksi on vielä x-määrä lähiseutujen yliopistojen pelaajien visiittejä, joita ei lasketa tuohon 30 pelaajan kiintiöön. Nämä pelaajavierailut ovat vain yksi osa arviointiprosessia ja pelaajiin tutustumista, eikä niistä kovin suuria johtopäätöksiä voida tehdä, mutta voi niistä jotain pyrkiä päättelemään. Steelersin kohdalla esimerkiksi selkeä trendi on ollut tuoda tukimiehiä vierailuille, mutta myös useampi pelinrakentaja on käynyt vierailulla, mitä voidaan pitää selkeänä merkkinä siitä, että Roethlisbergerin jälkeiseen aikaan on alettu valmistautua ihan tosissaan. Steelers ei pitkään aikaan ole uhrannut pelinrakentajien skouttaamiseen juurikaan resursseja, ja viimeksi varausvuoro on käytetty QB:hen vuonna 2013, kun nykyinen back up Landry Jones varattiin 4.kierroksella. Ei se varmaa ole, että QB tästä draftista mukaan tarttuu, mutta uskoakseni sellainen tullaan varaamaan, jos sopiva pelaaja osuu kohdalle sopivalla varausvuorolla. 1.-2.kierroksen varausta tuskin QB:hen käytetään, mutta 3.kierroksesta eteenpäin näkisin sen olevan täysin mahdollista.

Kun laittaa Steelers -lasit syrjään ja katsoo draftia laajemmin, niin huomio kiinnittyy draftin syvyyteen. Ihan sellaisia varmoja superstaroja tarjolla ei mielestäni ole Myles Garrettia lukuunottamatta, mutta todennäköisiä tulevia Pro Bowl -tason pelaajia on tarjolla paljon. Esimerkiksi RB:t Fournette ja Cook ovat välittömästi impact -pelaajia NFL-tasolla. Fournette tulee olemaan Zeke Elliott -tasoa heti rookiena, jos pääsee juoksemaan samanlaisen hyökkäyslinjan takana. Tosin ei liene todennäköistä, että Fournette yhtä hyvään tilanteeseen pääsisi, sillä top 10 varaavista joukkueista vain Tennesseella on todella hyvä hyökkäyksen linja, ja heillä on jos RB-osasto kunnossa, joten he eivät tule Fournettea varaamaan. Jacksonville lienee Fournettesta todella kiinnostunut, sillä hän olisi täydellinen match siihen mitä Jaguars organisaationa tarvitsee. Bortles ei ole riittävä QB kantamaan koko hyökkäystä harteillaan, joten Jagsien kannattaisi pyrkiä rakentamaan hyökkäyspelinsä vahvan juoksupelin varaan. Fournette on juuri sellainen "foundation back", jonka ympärille koko hyökkäyksen identiteetin voi muodostaa.

Dalvin Cookin potentiaali on samaa tasoa Fournetten kanssa, mutta hän on hyvin erityylinen RB. Cook ei tule loistamaan short yardage -tilanteissa eikä hän tule siirtämään ketjuja Fournetten vauhdilla, mutta heittopelissä ja sivuille suuntautuvissa juoksuissa Cook on tappavan tehokas. Näkisin Cookin NFL-potentiaalin isompana versiona Devonta Freemanista.

Puolustuksen takakenttää pidetään draftin laadukkaimpana ja ennen kaikkia syvimpänä osastona. Varsinkin kulmapuolustajien taso on todella kova. Marshon Lattimore, Marlon Humphrey, Gareon Conley, Sidney Jones, Teez Tabor, Fabian Moreau... tuossa nyt muutama nimi, joiden NFL-potentiaalia pidän erittäin kovana. Toki kaikilla on omat kysymysmerkkinsä, joten eivät he mitään pomminvarmoja supertähtiä ole, mutta ei kukaan college CB ole sellainen silloin kun draftiin osallistuu. Edellä mainituista Jones ja Moreau tulevat todennäköisesti tippumaan pois ykköskierrokselta loukkaantumisen takia, mutta he tulevat olemaan erittäin hyviä valintoja myöhemmillä kierroksilla, sillä kummankin vamma oli enemmän huonoa tuuria kuin osoitus lasisesta kropasta.

Safety -paikan pelaajista Jamal Adams ja Malik Hooker ovat pomminvarmoja ykköskierroksen varauksia, todennäköisesti jopa top 10 -valintoja. Adams on enemmän lähellä linjaa pelaava "box safety" kun taas Hooker on puolustuksen viimeisenä lukkona häärivä "center fielder". Hookeria on verrattu mm. Earl Thomasiin ja jopa Ed Reediin pelityyliltään, mutta hän on myös yksi draftin riskialttiimmista pelaajista, sillä hänellä on takana vain yksi vuosi college starterina, eikä hän pystynyt osallistumaan mihinkään draftia edeltäviin work outeihin tai combine harjoitteisiin loukkaantumisten takia. Joten NFL- joukkueet ovat hänen kohdallaan täysin videonauhojen varassa, kun ne pyrkivät määrittämään hänen pelillisiä taitojaan. Toki haastatteluihin ja muihin taustojen tarkistuksiin Hooker on pystynyt osallistumaan siinä missä muutkin, mutta pelkästään niiden perusteella hänen NFL-potentiaalia on vaikea arvioida. Luultavasti osa joukkueista onkin ottanut Hookerin pois listalta ykköskierroksen pickia miettiessään, sillä hänestä on yksinkertaisesti liian vähän tietoa saatavilla, jotta hänen valinnastaan ykköskierroksella voisi olla 100% luottavainen.

Mielenkiintoiset safety -prospektit eivät rajoitu Adamsiin ja Hookeriin. Myös Jabrill Peppers, Budda Baker ja Obi Melifonwu on nimiä, jotka tullaan huutamaan draftissa jo aikaisessa vaiheessa (1-2.kierros). Heidän kohdallaan hajonta eri joukkueiden välillä siinä miten he pelaajia arvottavat tulee olemaan suurta. Peppers ja Melifonwu varsinkin ovat pelaajia, jotka vaativat hyvin tarkasti rajatun roolin, jotta he voivat olla tehokkaita. Bakerin arvoa laskee pieni koko josta seuraa myös epäilys siitä tuleeko hän olemaan liian loukkaantumisherkkä NFL-tasolla. Vertaukset ex-Colts Bob Sandersiin kertovat kaiken oleellisen Bakerista, sekä hyvässä että pahassa. Uskon, että jonkin seuran coaching staff rakastuu Bakeriin siinä määrin, että hänet varataan ykköskierroksella.

PS. Bakerista vielä sen verran, että ymmärtääkseni hän ei ole ollut mitenkään loukkaantumisherkkä aiemmin urallaan, joten kenties tuo vertaus Sandersiin on hieman turhan yksinkertainen. Bakerin kohdalla on kuitenkin pelko samanlaisesta kohtalosta, sillä jatkuvat törmäykset itseään huomattavasti isompiin pelaajiin eivät voi olla näkymättä kropan kestävyydessä ja uran pituudessa.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Mielenkiintoiset safety -prospektit eivät rajoitu Adamsiin ja Hookeriin. Myös Jabrill Peppers, Budda Baker ja Obi Melifonwu on nimiä, jotka tullaan huutamaan draftissa jo aikaisessa vaiheessa (1-2.kierros). Heidän kohdallaan hajonta eri joukkueiden välillä siinä miten he pelaajia arvottavat tulee olemaan suurta. Peppers ja Melifonwu varsinkin ovat pelaajia, jotka vaativat hyvin tarkasti rajatun roolin, jotta he voivat olla tehokkaita.
Jabrill Peppers taitaa olla koko draftin monipuolisin pelaaja, joten oudolta kuulostaa rajattu rooli. Tokihan hän ei missään nimessä tule NFL:ssä vetämään samanlaista showta kuin collegessa, jossa pelasi safetynä, linebackerinä, cornerina, keskushyökkääjänä, palautti potkuja ja otti snappeja jopa option-pelinrakentajana. Ihmettelen jos ei häntä peluuteta tuollaisena match-up pelaajana NFL:ssä. Se että onko hänen tasonsa enemmän Micah Hyde kuin Tyrann Mathieu tuntuu olevan monelle mysteeri.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Jabrill Peppers taitaa olla koko draftin monipuolisin pelaaja, joten oudolta kuulostaa rajattu rooli. Tokihan hän ei missään nimessä tule NFL:ssä vetämään samanlaista showta kuin collegessa, jossa pelasi safetynä, linebackerinä, cornerina, keskushyökkääjänä, palautti potkuja ja otti snappeja jopa option-pelinrakentajana. Ihmettelen jos ei häntä peluuteta tuollaisena match-up pelaajana NFL:ssä. Se että onko hänen tasonsa enemmän Micah Hyde kuin Tyrann Mathieu tuntuu olevan monelle mysteeri.
Valitsin sanani huonosti tuossa kohtaa. Peppers on tosiaan pelaaja, jolla on erittäin monipuolinen skill set. Moni on kuitenkin sitä mieltä, että jotta hänestä saataisiin paras irti NFL:ssä, tulisi hänet ainakin alkuvaiheessa istuttaa yhteen rooliin ja antaa hänen oppia se kunnolla. En ole ihan varma onko hän oikeasti niin hyvä urheilija ja pelaaja, että häntä voisi liikutella ympäri kenttää ja luottaa hänen aina pimentävän oman miehensä. Ja mikään varsinainen playmaker Peppers ei ollut collegessa, ainakaan puolustuksessa pelatessaan. Oliko niin että vain yksi syötönkatko tarttui hänelle koko uralla?

Mikä sitten on Peppersille paras rooli NFL:ssä? Pelipaikan perusteella hänet varmasti tullaan luokittelemaan strong safetyksi, mutta näen Peppersin enemmän slot back/nickel back -puolustajana. Eli heittopeleissä hän vartioi laitahyökkääjää slotista tai vaihtoehtoisesti running backia takakentältä. Juoksupeleissä hänestä sitten tulee ikäänkuin kolmas safety, ja varsinkin näissä tilanteissa hänen pitäisi olla vahvoilla, sillä hän tykkää fyysisestä pelistä ja pääsee pallonkantajaan kiinni nopeasti. Paljonhan riippuu siitä mikä joukkue hänet lopulta varaa. Ideaalitilanteessa hänet varaisi joukkue, jolla on jo laadukkaat aloittavat safetyt kokoonpanossa, ja Peppers voitaisin ajaa sisään NFL:ään rauhassa, sub package -tilanteiden kautta. Jos hänet heitetään suoraan aloituskokoonpanoon box safetyna ja pyydetään taklaamaan running backeja 1 vs 1 tilanteissa, niin hän voi olla vaikeuksissa. Myöskään yksinäisenä, single high safetyna, en häntä oikein näe, sillä hänen vahvuutensa eivät tue tuollaista roolia, missä joutuu liikkumaan paljon sivuttain ja pelaamaan kaukana pallosta.

Peppersia pidetään myös koko draftin parhaana palauttajana, joten senkin puolesta voisi olla parempi, että hänen roolinsa puolustuksessa olisi alkuun hieman suojatumpi. Rookielta on aika paljon vaadittua pelata täydet snapit puolustuksessa ja siihen päälle vielä toimia ensisijaisena palauttajana. Tuossa palauttajan roolissa Peppersillä on potentiaalia olla Pro Bowl -pelaaja jo ensimmäisenä vuotenaan. Kaiken kaikkiaan pidän häntä kyllä 1.kierroksen prospektina, ja melko turvallisena sellaisena, jos varauksen tekevällä joukkueella vain on kunnon suunnitelma hänen varalleen. Kelpaisi kyllä myös Pittsburghiin omasta puolestani, vaikka edge rusheria ykköskierrokselta ensisijaisesti toivonkin.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Undrafted

Jäsen
Butler allekirjoitti Patriotsin vuoden sopparin. Aika näyttää pelaako hän siltikään seurassa ensi kaudella vai saako Pateiots treidin Saintsin kanssa aikaiseksi. Seura myös teki tarjouksen Billsin RB Gillesleelle, joka olisi kaiketi Blountin korvaaja jos Bills ei vastaa tarjoukseen.

Ensi kauden otteluohjelma julkaistaa to-pe yöllä, mutta eipä tuossa nyt varsinaista odotettavaa ole. Avausottelun vastustaja Patriotsille on kiinnostava nähdä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Voitetaan nyt tämäkin, kun tuli jo Weekly Pick'Em voitettua ;)
No ei vaan, ei mitään hajua näistä junnuista, arvalla kaikki!
Ai perkele, hyvä kun muistutit! Täytyikin käydä katsomassa oma loppusijoitus, mutta ei ihan mitalisijoille riittänyt. Pudotuspeleissä kuitenkin kaikki oikein, eli eteenpäin on menty. Lähden myös arpomaan draftipeliin, tuurilla ne laivatkin seilaa
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ensi kauden otteluohjelma julkaistaa to-pe yöllä, mutta eipä tuossa nyt varsinaista odotettavaa ole. Avausottelun vastustaja Patriotsille on kiinnostava nähdä.

Aika lähellä lienee toista kautta Super Bowl rematch. Muut vaihtoehdot lienevät ehkä JJ Wattin takaisin saava Houston Texans tai sitten jokerikorttina heittäisikö NFL uuden Los Angelesin joukkueen tuleen, eli Patriots - Chargers?
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Tulevan kauden ohjelma julkaistiin juuri. Steelerssillä 4 Sunday Night peliä.
 

Undrafted

Jäsen
7.9 alkaa ottelulla Chiefs at Patriots. AFC Westin voittaja tulee kylään kun Patriots paljastaa viidennen viirinsä, jolle tosin kuulemma ei ole heti hyvää paikkaa stadionilla. NFL.comissa pukkaa taas analyysia kenellä on vaikein ohjelma tai kenellä helpoin, mutta joka kausi tulee yllättäviä pudotuksia ja nousuja joten edellisen vuoden voittojen mukaan aika huono laskea mitään.

NFL.comin analyytikon näkemys top17 pelistä ensi kaudella.
Top 17 games of the 2017 NFL season: Must-see matchups - NFL.com

Osan kohdalla on kyllä odottaisi matsia yhtä innolla kuten esimerkiksi Bills at Panthers. Valmentajan kohdatessa edellisen vuoden valmennettavansa ei vain herätä minussa hurraa-huutoja.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Alkua lukuunottamatta ei Lionsin otteluohjelma näytä kauhean pahalta. Cardinals, Giants ja Falcons kärkeen on kova kolmikko, mutta sen jälkeen helpottaa. Ja hankalimmat vastustajat Giantsia ja toista Packers matsia lukuunottamatta ovat kotona (Cardinals, Steelers, Falcons). Bye viikko on jo viikolla 7 tällä kaudella, toivottavasti ei hirveäist loukkeja rupea kasaantumaan loppukaudelle.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
..toista Packers matsia lukuunottamatta ovat kotona (Cardinals, Steelers, Falcons).

Minä en oikein pidä Cardinalsia tällä hetkellä minään kovin kovana haastajana. Cardinalsin puolustus on kärsinyt isoja menetyksiä (etunenässä Calais Campbell, starttereista myös Kevin Minter ja Tony Jefferson) + Palmer on taas vuoden vanhempi. Tietysti täysosumadrafti voi nostaa Arizonaa uudelle tasolle, mutta tällä hetkellä pidän Seahawksia aika selvänä NFC Westin valtiaana - taas kerran. Itse ainakin lasken Lionsin kannalta Ravens-vieraspelin juuri tuota Cardinals-ottelua vaikeammaksi.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Minä en oikein pidä Cardinalsia tällä hetkellä minään kovin kovana haastajana. Cardinalsin puolustus on kärsinyt isoja menetyksiä (etunenässä Calais Campbell, starttereista myös Kevin Minter ja Tony Jefferson) + Palmer on taas vuoden vanhempi. Tietysti täysosumadrafti voi nostaa Arizonaa uudelle tasolle, mutta tällä hetkellä pidän Seahawksia aika selvänä NFC Westin valtiaana - taas kerran. Itse ainakin lasken Lionsin kannalta Ravens-vieraspelin juuri tuota Cardinals-ottelua vaikeammaksi.
Voi olla joo, että menen vanhoilla meriiteillä. Esim. Panttereita en pidä kummoisena jenginä, mutta voi olla että viime kausi oli vaan ohikausi ja ensi kaudella vievät Southin suvereeniin tyyliin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
HPK vs KalPa
  • 3.05
  • 4.20
  • 2.06
KooKoo vs Kärpät
  • 2.48
  • 4.30
  • 2.60
Pelicans vs Jukurit
  • 1.85
  • 4.45
  • 3.50
Sport vs Lukko
  • 3.40
  • 4.40
  • 1.88
Tappara vs Ässät
  • 1.71
  • 4.60
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös