NFL Fantasy Football

  • 85 592
  • 955

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Mukana.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Mitenkä tuo draftaaminen onnistuu puhelimella? Olen nimittäin armeijassa, joten en pääse millään varailemaan itse jos drafti järjestetään arki-iltana. Eli siis jos draftaus onnistuu jotenkin järkevästi puhelimella, olen mukana.
 

janóz

Jäsen

janóz

Jäsen
Boldatut joukkueet ovat varmistaneet olevansa mukana 2013. Editoin tätä viestiä aina kun uusia vahvistamisia tulee.


sininen........Fighting Tigers
delete.........Lehmapojat

#76............Kaskenpolttajat
zaux...........Bahama Stars
Kiekko-Kolli...KiekkoKollin Luolamiehet *mestari 2012*
Hawk #22....LiPaS
Fawkes.......Dillon Panthers
TaoTao.......Porkka Playmobils *mestari 2011*
pancor........Portsan Pubin Bingojoukkue
Tpip...........Rainbow Raiders
OneBigRed...DroppedPass
Pezel..........Ilmasirkus
janoz..........Perky Ben-Gals
Cube..........Turku Condoms

Pari vanhaa on vielä vahvistamatta, mutta jonossa on uusia tulokkaita, joten 14 joukkueen sarja saadaan käyntiin. Ilmoittautuminen päättyy 25.8 ja draft-järjestys arvotaan 26.8. Draft-ajankohtaan ja penkin kokoon liittyviin kysymyksiin on vastannut noin puolet. Tällä hetkellä 1.9. klo 19 näyttää sopivalta ajalta ja penkin kokoa näillä näkymin pienennetään yhdelle ensi kaudella.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Ottakaa joku toinen mun tilalle, kun tuo draftaaminen ei oikein onnistu. Katsotaan sitten ensi vuonna uudestaan kun intti on suoritettu.
 

janóz

Jäsen
Ilmoittautuminen päättynyt

Näillä nimimerkeillä ja heidän joukkueilla pelataan kausi 2013. Draft-järjestyksen arvonta tapahtuu tämän päivän aikana. Se suoritetaan arvontakoneella, joka lähettää järjestyksen managereiden sähköposteihin. Penkin kokoa pienennetään tällä kaudelta yhdellä eli nyt penkillä on vain 4 paikkaa. Draft pidetään tulevana sunnuntaina klo 19.


sininen........Fighting Tigers
delete.........Lehmapojat
#76............Kaskenpolttajat
zaux...........Bahama Stars
Kiekko-Kolli...KiekkoKollin Luolamiehet *mestari 2012*
Pitbat.........Backup Gunners
Fawkes.......Dillon Panthers
TaoTao.......Porkka Playmobils *mestari 2011*
pancor........Portsan Pubin Bingojoukkue
Tpip...........Rainbow Raiders
OneBigRed...DroppedPass
Mont-Blanc..Freeman Loves Tacos
janoz..........Perky Ben-Gals
Cube..........Turku Condoms
 

janóz

Jäsen
Draft järkjestys

Tällainen viesti pitäisi nyt löytyä myös sähköposteistanne:

The following draft order was randomly generated for your league:
1 - Lehmapojat
2 - Dillon Panthers
3 - Porkka Playmobils
4 - Perky Ben-Gals
5 - Fighting Tigers
6 - Bahama Stars
7 - Turku Condoms
8 - Rainbow Raiders
9 - DroppedPass
10 - Kaskenpolttajat-NE
11 - KiekkoKollin luolamiehet
12 - Freeman Loves Tacos
13 - Portsan Pubin Bingojoukkue
14 - Backup Gunners

Ei muuta kuin hiomaan taktiikkaa. Draft kulkee snake-muodossa eli ensimmäisen kierroksen ensimmäinen varaa toisen kierroksen viimeisenä jne.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
The following draft order was randomly generated for your league:
1 - Lehmapojat
Mjahas, toistamiseen ykköspick jatkoajan liigassa. Ei siinä mitään ja ekan rundin varaus on ehkä jokseenkin selvä? Eniten mietityttää millä kierroksella qb:n vois ottaa? Omaa pre-draft rankingia tulee käpisteltyä lähes päivittäin, mutta romukoppaan se yleensä menee sitten ns. oikeassa tilanteessa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee draftiin paikalle.
 

janóz

Jäsen
Olen tyytyväinen arpaan kun 4. sija tuli kohdalla. Heti kärkeen saa hyvän RB:n ja pääsee vielä 2. ja 3. kierroksella varaamaan tasokkaan pelaajan. Sen jälkeen menee varmaan aika hankalaksi. Viime vuonna draftasin tosi huonosti, rikkinäisiä ja epävarmoja pelaajia toivotaan toivotaan fiiliksellä. Tänä vuonna vedetään varman päälle.


Eniten mietityttää millä kierroksella qb:n vois ottaa?

Itse taidan ottaa sen kun "aika on oikea". Eli silloin kun yhtään suunnitelmiin sopivaa RB:tä tai WR:ää ei omalla vuorolla ole niin sitten pitää napsia paras tarjolla oleva QB. Veikkaan, että poimin omani kierroksilla 3-5.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Nihkeimpiä mahdollisia draftipaikkoja, kun kierroksen keskivälin jälkeen pääsee noukkimaan pelaajan. Noh, niin taisi olla viimekin vuonna (keskivälin pikkipaikka), joten eiköhän sieltä ihan mielenkiintoinen tiimi kasaudu.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Arpa antoi sitten 12.vuoron draftiin. Veikkaan ettei sillä vuorolla enää ketään takuu varmaa Fantasy Football Superstar-statuksen omaavaa pelaajaa päästä varaamaan.

Toisaalta vuorot 12&17 antavat mahdollisuuden kuitenkin varata hyvän WR&RB combon, jonka ympärille joukkue on hyvä rakentaa. Omaa Draft Boardia on jo vähän rakenneltu, ettei mene sitten sormi suuhun kun oma vuoro tulee kohdalle.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
2nd overall selection napsahti kohdalleni. Olen joskus aiemmin varannut kolmantena, mutta tämä kakkospick taitaa olla korkein varausvuoro mitä on fantasyssa ollut. Yhteen fantasy draftiin olen jo tällä kaudella osallistunut, mutta kyseessä oli keeper league, joten ihan samanlaista draftin iloa siinä ei ollut. Mukava päästä osalliseksi myös perinteistä fantasy leagueta, jossa järjestetään vuosittain normidrafti, jossa kaikki pelaajat ovat valittavissa. Mielestäni tämä on kuitenkin fantasy footballia puhtaimmillaan.

2.varaus varmistaa sen, että ainakin yhden kunnon staran rosteriin saa otettua. Kolikon kääntöpuoli on kakkoskierroksen toiseksi viimeinen varaus. Kolmella ensimmäisellä kierroksella on joukkueen kivijalka rakennettava, seuraava varausvuoro tulee vasta neloskierroksen lopulla, pick numero 55. Siinä vaiheessa ei enää takuuvarmoja pistemiehiä ole jäljellä ja siirrytään toivotaan parasta -kategorian pelaajiin. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan live draftiin. Kyseessä kuitenkin koko fantasy footballin hauskin osio, jota ei kannata missata, jos vain joten kuten osallistumaan kykenee.
 

janóz

Jäsen
Tänä vuonna vedetään varman päälle.

No en sitten vetänyt, mutta aika tyytyväinen pitää olla. Brady to Amendola -fraasi kun kuulutetaan stadioneilla ensi kaudella tarpeeksi tiheään niin Perky Ben-Gals menee pitkälle tänä vuonna. Spiller voi olla todellinen fantasy stud niin kuin rapakon takana sanotaan. Potentiaalia kyllä on. Sitten muut RB:t Miller ja Mendenhall voivat tuoda kaikkea maan ja taivaan välillä. Helu voi myös nousta loppukaudesta korkealle pisteissä. TE-osasto on minulla aina se heikoin osa niin myös tänä vuonna: Redskinsin Davis on ykkönen ja Pettigrew penkillä. Kausi alkaa pian, joten ei tarvi onneksi kauaa miettiä miten drafti lopulta meni.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Ei se ihan huonosti mennyt. Pieni arvio omasta joukkueesta, joka kauden mittaan osoittautuu varmasti täysin päinvastaiseksi.

QB Eli Manning & QB Philip Rivers

Tähän ei voi olla erityisen tyytyväinen. Täytyy todella toivoa että 2012 ei Eli:n tapauksessa toistu, vaan mies palaa FF tasolla 2011 vuoteen ja silloinhan minulla on käsissä mahdollinen draftin steal. Jos ei ja Manning pelaa huonosti, niin voi olla että penkillä istuva Philip Rivers (tai joku muu) saa kokeilla myös siipiään jossain otteluissa.

Sekuntti Riversin varaamisen jälkeen aloin katumaan päätöstä. Toivottavasti olen väärässä Riversin suhteen. Toisaalta vaihtoehtoja ei juurikan ollut. Jos Chargers saan hyökkäyksenlinjansa toimimaan ja Rivers pysyy pystyssä niin ei huono haku varalle.

RB Matt Forte, RB Stevan Ridley, RB Vick Ballard & RB Iisac Redman

Jos totta puhutaan, niin toivoin että Forte varataan ennen minua ja minulle jää joku muu ekalla kierroksella varatuista RB:stä. No näin ei käynyt ja varasin siis Forten. Ei mikään ihan huono FF pelaaja, mutta en odota Fortelta mitään ihmeitä. Odotan tasaista suorittamista, joka antaa minulle sen n.10 pistettä joka viikko.

Varasin Ridleyn viime vuonna liigoissa joihin osallistuin ja sitä en katunut. Toivoin sormet ristissä, että saan Ridleyn vuorolla 17. varattua ja näin kävi. Odotan että sama tahti pisteiden valossa jatkuu ja Ridley toimii viimeisenä turvana Bradylle ja näistä dumpeista saan muutamia ylimääräisiä pisteitä joka viikko. Patriots hyökkäyksessä tulen mieheltä odottamaan n.15 pistettä joka viikko.

Vick Ballard on mahdollinen aloittava RB (Bradshaw?), joten en näe ihan huonoksi hauksi kolmanneksi RB:ksi. Potentiaalia miehellä on reilusti, joten toivon että tämä on se kausi kun Ballard breikkaa. Jos ei niin en miehen varaan ainakaan laskenut mitään. Kuuntelen hänestä tarjouksia.

Sama juttu kun Ballardilla. Iisac Redman on ainakin alkukauden aloittava RB Le'Veon Bellin loukkaantumisen myötä. Kauan Bell on pois jää nähtäväksi. Steelers luopui Dwyeristä, joten luottoa Redmaniin on tai sitten Bellin loukkaantuminen ei ole vakava ja tämä Redman haku osoittautuu epäonnistuneeksi jo ennen kauden alkua. On kauppatavaraa jos joku alkukauden aloittavaa RB:tä kaipaa.

WR Roddy White, WR Reggie Wayne, WR Justin Blackmon & WR Mike Wallace

WR Roddy White on ollut tasainen suorittaja edellisinä vuosina ja vaikka se hiukan kirveleekin valita Falcons-pelaaja niin Freeman Loves Tacos-joukkueena kiittää. Tuskin huonoa päivää näkee, mutta samalla Julio Jones vie pisteitä kentän toisella laidalla, joten mitään suuria pisteitä tuskin White kauden aikana takoo.

WR Reggie Wayne:n uskon antavan samalla tavalla minulle tasaisesti pisteitä kuten Roddy Whiten. Kuinka paljon pisteitä Wayne menettää kauden mittaan Ty Hiltonille jää nähtäväksi, mutta statusta ensimmäisenä WR:nä hän tuskin kauden aikana menettää.

WR Blackmon pääsi viime vuoden lopulla melko hyvää tahtiin FF pisteiden valossa ja kuhan mies pelikieltonsa on suorittanut niin odotan mieheltä pisteitä kolmantena WR:nä, jos Wallace epäonnistuu Dolphins paidassa.

WR Wallace ei hirveästi itseäni sytytä ja en häneltä ihmeitä odota. Nyt tietysti toivon olevani väärässä ja mies pystyy täyttämään ne saappaat mitä Miamissa on hänelle kaavailtu. Olisin varattu tällä vuorolla Bills WR Johnsonin, mutta Billsin QB tilanteen ollessa mitä se nyt on niin päädyin kuitenkin Mike Wallaceen ja toivoin että Blackmon minulle tippuu.

Näin siis kävi, joten WR tilanteeseen olen tyytyväinen joukkueen osalta.

TE Tony Gonzales

Sama juttu kun Roddy Whiten kohdalla. Vaikea näitä kavereita on kannattaa, mutta kun tietää että pisteitä tekevät kannatuksestani huolimatta niin päätin vetää liipaisimesta. Toivoin että saan varata Kyle Rudolphin, joka meni paria vuoroa ennen, mutta olen silti tyytyväinen tähän varaukseen. Tulee tekemään tasaisesti pisteitä. Iästä huolimatta todella hyvä TE varsinkin maalialueella.

K Rian Lindell & DEF Arizona Cardinals

K Lindell on oikeastaan vain sen takia, koska tiedän ettei hänellä ole vammoja ja tiedän miehen aloittavan kauden varmasti. Ei sen kummempaa filosofiaa tämän takana. Buccaneers joukkueen hyvä hyökkäys takaa myös sen, että XP ja FG pisteitä pitäisi tulla ihan tasaisella tahdilla.

Cardinals puolustuksen toivon saavan aikaan Interception ja Sack pisteitä vaikka yardeja puolustus tulee vastustajalle antamaan. CB Patrick Peterson on huikea ja luulen että jos mies pysyy terveenä niin Cardnials DEF on Top-10 kamaa.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Drafti oli juurikin niin hankala kuin pystyi olettamaan. Keskikierroksen draftipaikka ei takaa suuria mahdollisuuksia ennakoida omaa seuraavaa pickiä, kun siihen on edellistä pelaajaa valittaessa sen verran monta valitsijaa välissä. Näin Rainbow Raiders draftasi:

8. Calvin Johnson WR -DET
Kasi pickiä ennen oli jo kaikki varmmimmat RB-kortit käännetty, joten Megatron oli melko helppo poimia Raidersin haaviin.

21. DeMarco Murray RB - DAL
Backit jatkoivat harvenemistaan, joten melko itsestäänselvyys oli napata tälle paikalle pelaaja. Vaihtoehtoina taisin pitää Frank Gorea, Jones-Drewta ja Murrayta. Arpa osui tällä kertaa Murrayn kohdalle, toivottavasti mies kestää kasassa. Kentällä ollessaan, pisteitä kyllä rapisee.

36. Robert Griffin III QB -WAS
Kaikki varmimmat RB ja WR:t olivat jo menneet ja quuppien haalinta oli alkanut draftissa. Taas hieman riskikortti, mutta uskon miehen pysyvän kasassa. Toivottavasti toisen kauden kummitus ei osu RGIII:n kohdalle.

49. Ryan Mathews RB - SD
Solidi startteri, joka on vielä preseasonilla ollut hyvät kondiksessa ja näyttänyt kentällä hyvältä. Miehen on pitänyt jo useampi vuosi breikata, josko nyt olisi sen aika.

64. DeSean Jackson WR - PHI
Chip Kellyn hyökkäyksessa sähköjäniksen pitäisi päästä taas loistamaan.

77. Antonio Gates TE - SD
Hyvässä fitissiä preseasonilla. Phillip Riversin ylivoimainen ykköstargetti. Napsii TD:itä tasaiseen tahtiin. Kunhan ei loukaannu.

92. Ronnie Hillman RB - DEN
Broncosin aloittavaksi merkattu RB on ihan mukava haku seiskakierrokselle. Toki ei ole solidi startteri ja voi hyvinkin nopeasti olla jo kolmosbackinä.

105. Lance Moore WR - NO
Drew Breesin luottojätkiä, toki heitot NO:n hyökkäyksessä hajaantuvat monelle. Colston taitaa olla semisti paskana, joten saa alkukaudesta ainakin enemmän vastuuta.

120. Kenny Britt WR - TEN
Titansin ykköstargetti näinkin myöhäisellä varausvuorolla on ihan maukas. Locker to Britt on toiminut ennenkin oikein hyvin. Miinuspuolena Titans ja Brittin loukkaantumishistoria.

133. Brian Hartline WR - MIA
Snadi aivopieru, ei pelaajana vaan laskin yksinkertaisesti pickit väärin. Vanhasta tottumuksesta jäi lasketamatta tässä vaiheessa penkin pienentyminen, vaikka siitä hyvin olin tietoinen. Valinta olisi osunut muulle sektorille, kuin rissuun.

148. Sam Bradford QB - STL
Bradford oli positiivinen yllätys, kun tarkoituksena oli valita paras mahdollinen back up QB viimeisillä kierroksilla. Tarkoitus oli vetää kakkoskuuppa RGIII:n loukkaantumispelon takia jo aikaisemmin, mutta mielekkäät vaihtoehdot lähtivät aina just edestä. Bradford ja Ramsin hyökkäys on ollut ihan jees kunnossa, joten ihan pätevä ukko varamiesrooliin.

161. David Akers K - DET
Akers on päässyt treenaamaan terveenä ja preseason potkut osuivat maaliin. Mies ponnahtaa takaisin vähän heikomman kauden jälkeen.

176. New York Giants DEF
Hankala valinta puolustukseksi. Jotenkin omalta kohdalta tuli tässä jopa pieni jäätyminen ja valinta meni enemmän kuin vähän lottoamiseksi.

Aika paljon kysymysmerkkejä, mutta myös ihan kivasti potentiaalia.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Ensimmäiset kierrokset menivät aika pitkälti etukäteissuunnitelmien mukaan eli WR-RB kaksikko alkuun ja QB seuraavalla vuorolla. Joukkue on jokaisella osa-aluella melko tasainen ja mahdollisia siirtoja pitää katsoa parin kierroksen jälkeen.

Backup Gunners:
14. Dez Bryant WR - DAL
15. David Wilson RB - NYG
42. Eddie Lacy RB - GB
43. Russell Wilson QB - SEA
70. Daryl Richardson RB - STL
71. Kyle Rudolph TE - MIN
98. Anquan Boldin WR - SF
99. Chicago Bears DEF
126. Mohamed Sanu WR - CIN
127. Ryan Tannehill QB - MIA
154. Josh Brown K - NYG
155. Michael Bush RB - CHI
182. Brent Celek TE - PHI
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Liipasen ketjuun myös Lehmäpoikien tämän vuotisen rosterin. Draftiin lähdin pläänillä että kaksi ekaa varausta rb, sitten wr ja vielä kolmas rb. Vitosvuorolla qb ja kutosella Te. Aika hyvin kyseistä plääniä noudatin, mutta sitä en osaa sanoa osuiko valinnat kohilleen. Hieman pettynyt sitten olen omaan loppupään varauksiin. Mutta tässä kokonaisuudessaan pickit:

Pick 1, Adrian Peterson rb
Pick 28, Reggie Bush rb
Pick 29, Andre Johnson wr
Pick 56, Matt Ryan qb
Pick 57, BenJarvus Green-Ellis rb
Pick 84, Jermichael Finley te
Pick 85, Miles Austin wr
Pick 112, Denver Broncos
-------------
Pick 113, Emmanuel Sanders wr
Pick 140, Jermaine Gresham
Pick 141, Matt Schaub qb
Pick 168, Greg Little wr
Pick 169, Dan Bailey k
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Fantasykausi korkkaantui yön ottelulla, osin positiivisin fiiliksin ja osin negatiivisin. Denver paukutti laajalla rintamalla pisteitä, mutta 1. running backisi merkattu Ronnie Hillman oli lähinnä statisti. Knowshon Moreno aloitti Denverin running backeista ja Hillman ja Ball pääsivät mukaan pelin loppupuolella. Positiivista on kuitenkin se, ettei kukaan herroista säväyttänyt tai saanut juurikaan aikaiseksi, joten Hillmanin startterin rooli voi olla hyvinkin vielä mahdollinen. Negatiivista taas sitten vahva kierrätys ja Hillmanin saamattomuus.

Manningin yksi päätargeteista Ravensiä vastaan oli TE Julius Thomas, joka nappasi mukavat 100 jaardia ja pari TD:tä. Raidersin piti mies jo draftin viimeisillä kierroksilla napata, mutta aivopieru varausvuorojen määrässä jätti miehen vapaille markkinoille. Nappasin Thomaksen ennen kierrosta penkille, koska tulee kuitenkin olemaan aloittava TE Denverin hyökkäyksessä. Lisäksi kun tietää Manningin mieltymyksen nakata palloa ko. paikan pelaajalle ja Thomaksen fyysiset ominaisuudet, tullee mies tekemään mukavat pisteet kauden aikana. Tietenkään ei ne nyt tehdyt pisteet penkillä hirveästi lämmitä, mutta jatkossa...
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Se olikin sitten ensimmäinen FF-matsi melkein taputeltu jo yhden ottelun jälkeen, kun P.Manning paukutti taululle melko komeat lukemat. Tuskin tästä enää voittoon noustaan. Ei voi muuta sanoa kuin Hyi Hyi Ravensin puolustus!
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäisellä kierroksella DroppedPass paiskoi taululle sellaiset lukemat, että saranat olisivat irronneet vaikka vastassa olisi ollut mikä tahansa liigan joukkueista. Jyrän alle joutui Portsan Pubin Bingojoukkue. Joukkueelta löytyi useampikin syömähammas, kun 20 pojoa ylittivät C.Kaepernick, L.McCoy, A.J.Green ja J.Cook. Jobinpostia tuli Shane Vereenin loukkaantumisen muodossa. Vereen on sivussa nelisen viikkoa, eikä vastaavaa flexiä tällä hetkellä penkiltä oikein löydy.
 

janóz

Jäsen
En tiedä miten Perky Ben-Gals onnistui matchupin voittamaan, mutta niin vain voitto tuli heti kauden alkuun. Vastustaja oli siis vielä heikompi, joten tuuria oli. Koko kierroksella oli neljä hävinnyttä joukkuetta, joille olisi tullut turpaan. RB-trioni teki peräti 10.90 pistettä eli aivan ala-arvoinen suoritus sillä osastolla. Spilleriltä ja Milleriltä odotan kyllä vähän enemmän 44 rushing jaardia yhteensä..

Veikkaan, että liigassa tulee melkoinen rytinä waiver-markkinoilla ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ainakin itse viritin heti pari hakua.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vastustaja oli siis vielä heikompi, joten tuuria oli.

Peppu on tosiaan aika hellänä. Puolustus, flex ja TE kun menivät käytännössä nollilla eikä kukaan pystynyt oikein hyvään viikkoonkaan niin tappio oli aika selvä. En sentään jumboksi jäänyt.

Ja kun penkiltäkään ei ole MITÄÄN apuja (No Brady sentään tulitti Thomkinsin suuntaan palloja, joita jälkimmäinen väisteli tehokkaasti) tarjolla niin waivers kutsuu. Harmi että sinnekään ei ole kovinkaan korkeata tikettiä (11.) tarjolla.

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Kausi alkoi tappiolla Tpipin Rainbow Raidersille ja kahden kärkivarauksen yhteenlaskettu pistemäärä oli 0.10 (ennuste 26.00). Vaikka vastustajallakin oli heikko viikko niin vain Anquan Boldinin huippupisteet pitivät pelin tasaisena.

Seuraava kierros näyttää yhtä huonolta, kun Dez Bryant saattaa olla loukkantumisen takia sivussa ja David Wilson valmentajan koirankopissa. Alun perin piti waiverseista ottaa RB, mutta Bryantin vamman takia pitää harkita WR:n nostoa.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Kolmas vuoro waiversissa ja yhtä monta koukkua vapailla markkinoilla, eli kiitos ja näkemiin RB Iisac Redman.

RB Stevan Ridley starttaa lähes varmuudella ensi viikolla, kun RB Veerem on ulkona useamman viikon joten tällä saralla kävi pieni tuurikin, eikä toinen varaukseni ole vielä ulkona FF maailmasta. Eli nyt Ridley liimaa käsiin ja et menetä sitä palloa!

WR Mike Wallacen 15 yardia sunnuntaina on kyllä yksi surkea saavutus, mutta HC Philbin lupaili, että tilanne korjaantuu ja miehen suuntaan pitäisi lentää tulevana viikonloppuna enemmän palloja.

WR White onkin sitten loukkaantunut, mutta pelailee nyt kuitenkin joten voi olla että mies tiputetaan penkille. En millään malttaisi odottaa että Justin Blackmon palaa niin ei tarvitse puolikuntoisia pelaajia peluuttaa.

Jos jollakin tuo QB tilanne näyttää huonolta niin huudelkaahan Freeman Loves Tacosin vaihtopenkille, niin korvausta vasten saat hyvin Texansin puolustusta vastaan pelaneen Philip Riversin. (Huom! pisteiden valossa hyvin pelanneen)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös