NFL Fantasy Football

  • 85 587
  • 955

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Varsin positiivisissa merkeissä ollaan menty fantasyn suhteen parit viime viikot. Tähtäimessä on kolmas peräkkäinen voitto ja näin ollen record olisi 7-5. Ihan hyvältähän se tällä hetkellä vaikuttaa kun Lehmäpoikien johto on 37.00-8.90. Portsan Pubin Pingojoukkueelta on pelinsä hoitanut Lance Dunbar ja Redskinsien puolustus. Lehmäpojilta Dez Bryant pamautti hienot pisteet 25.10 ja Mikel Leshoure teki perussuorituksen 11.9 pisteellä. Kokoonpanon suhteen vielä hieman arvon, että pidänkö avauksessa viime kierrokset hienosti pelanneen Crabtreen vai korvaanko hänet Coltsien rb Donal Brownilla?
 

#76

Jäsen
Waivereista tarttui matkaan Denverin rb Hillman, keskushyökkääjä osasto on sen verran kapealla, että parempi Hillman kuin ilman.
Parempi olis ollut ilman. Koko viikon Hillman ollut framilla ja sitten ex-bulldog Moreno viekin rb-paikan. No, upposin samaan juttuun toisessa liigassa, kun petti hermo Reggie Bushin kanssa.

Toisen kerran tällä kaudella viikonloppuna pettää hermo puolustuksen kanssa ja poimin jonkun korvikkeen. Viimeksi Arizona nollasi Philyn ja nyt Browns keräsi 21 pinnaa Steelerssin kustannuksella. Haistelin, että Browns voisi kerätä interiä yms. Kun vastapuolella kolmos-qb aloittajana.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Parempi olis ollut ilman. Koko viikon Hillman ollut framilla ja sitten ex-bulldog Moreno viekin rb-paikan. No, upposin samaan juttuun toisessa liigassa, kun petti hermo Reggie Bushin kanssa.

Morenoa ei edes hirveästi tullut mietittyä, kun mies on ollut käytännössä ilman kantoja koko kauden. Tilanne lähes tasan omassa matsissa. Omista äijistä enää Brees - Colston framilla ja jonkimoinen ero pitäisi saada kurottua kun vastustajalla samaan aikaan tulessa Saintsin Graham, Frank Gore, Cardsin puolustus sekä myöhemmin vielä GB:n J.Jones.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jaahas, sellainen kierros tällä kertaa. Tai no keskenhän tuo vielä on, vastustaja kaipailisi Carolinan pakistolta sellaista 30 pinnan herkkupalaa. Olisi kyllä tärkeä voitto, sillä se tietäisi näillä näkymin varmaa sijoitusta kahden sakissa riippumatta viimeisen kierroksen tuloksesta.

Ihan hyvältä näyttää pudotuspelejä ajatellen, kun laajutta on vaihtopenkilläkin. Harvin ja Amendola odottelevat kuntoutumistaan, pitkänä hakuna haettu Beanie Wells olisikin ollut jo tällä kierroksella hyvä avauksen mies, mutta menin Denverin Stokleylla. Vielä kun Atlantan miehet, etenkin Hotroddy vähän nostaisivat pistesaldojaan.

Ensi viikolla Taistelutiikerit ja runkosarjan viimeinen koitos.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Saapa nähdä nuolaisiko delete hieman liian aikaisin. Pelaamatta on multa enään Greg Olsen ja kurottavana olisi hieman reilut 9 pistettä. Eaglesia vastaan tuo on täysin tehtävissä mutta tiukaksi menee. Voitto olisi pakko kaivaa jos vielä pudotuspeleihin oltaisiin menossa.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Saapa nähdä nuolaisiko delete hieman liian aikaisin.
No näin tais käydä, voi perse. 9 pinnan ero ei oo mitään. Olsenille yks "kori" ja siihen pari kätsiä, niin tappiohan se sieltä tulee. Crabtree ja Chandler pettivät tällä kertaa. 49ersin Akers olisi myös voinut jättää missaamatta ne pari fieldgoalia, niin johto olisi edes hitusen turvallinen. Jännäksi menee ja kyllä voitto kelpaisi tännekin suuntaan.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Niin sitä jäätiin voiton päähän oikeista pleijareista, oli jo tosin tiedossa ennen viimeistä kierrosta. Loppupelit ovat sitten omalta osaltani muodollisuuksia sijoituksista pelattaessa. Rainbow Raiders jäi 12. runkosarjassa tehden 4. eniten pisteitä liigassa, joten vähän voi laittaa paskan munkin piikkiin. Ei sille vaan mitään voi kun vastustajat takoivat sateenkaarimiehiä vastaan liigan toiseksi eniten pisteitä. Mukava olisi ollut vielä jatkaa isojen poikien pelejä.

Kaveriporukan liigassa on viimeinen runkosarjakierros alkamassa, voitolla pleijareihin, tappiolla ulos.

EDIT: Kiitos jo tässä vaiheessa tästä kaudesta, mukava olla mukana aktiivisessa liigassa. Ensi vuonna voitan koko paskan.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Lehmäpojat taisteli itsensä jatkopeleihin sijoittumalla runkosarjan kuudenneksi (7-6). Viimesellä kirroksella tuli takkiin kun kaverin kaksikko Cam Newton & Steve Smith saalisti kahestaan jo sellaset 55 pinnaa. Turpaan tuli vajaalla 10 pisteellä.

Nyt olisi sitten edessä playoffit. Vastassa on Bahama Stars. Aika kovaa kaveria on vastassa kuten mm. Arian Foster, Andre Johnson ja Afred Morris. Lehmäpojilla tuskailu jatkuu edelleen tight endin suhteen. Koko kaudella tämä on ollut ongelma. Ei vaan löydy sopivaa pelaajaa tolle paikalle. Muuten en varmaankaan kokoonpanoa juurikaan muuta. Eli näillä mennään:

Peyton Manning
Chris Johnson, Mikel Leshoure
Dez Bryant, Victor Cruz, Michael Crabtree
(Dennis Pitta)....
David Akers
Denver Broncos
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kakkospaikka sieltä sitten napsahti pienen viimeisen kierroksen jäätymisen johdosta. Pudotuspeleihin on toki mukavempi lähteä kun ei ole kaikkien tähtäin selässä.

Ensimmäisellä rundilla vastassa DroppedPass, jolla näyttäisi olevan ainakin tuskaa McFaddenin pelikunnon kanssa. Täytyy myös toivoa, ettei Bengals päästä Romoa ja Cowboysia kovin riehumaan.

Itselläni on ihan ok-ohjelma tiedossa, paljon tietenkin riippuu siitä miten Atlantan poijjaat pärjäävät Carolinan vieraana. Kovin hyvin ei ole viime aikoina mennyt alkukauden hurjassa lennossa olleilta Ryanilta ja Whitelta. Juoksijoista Jamaal Charles saisi jyrätä huolella Clevelandin yli, etenkin kun Ray Ricella on tiedossa kiirettä Washingtonin linjan kanssa.

Vaikea vielä sanoa millä mennään, Cecil Shorts on noussut waiver-poiminnasta neljän viime viikon parhaaksi pelaajakseni. Percy Harvinin pelikuntoa odotellaan, flex-ongelma ratkeaisi siinä välittömästi.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Onnittelut Kiekkokollin Luolamiehille liigan voitosta. Lehmäpojat päätyi sijalle viisi, joka on aivan oikeutettu kun katselee koko kauttakin.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Täältä kiitokset kaikille osallistujille, voittajan paikalla on helppo hymyillä ja voiton juhlat jatkuu pitkälle ensi vuoden puolelle. Ensimmäinen kausi fantasya ja voitto tuli runkosarjassa&koko roskassa. Kaikki perustui tietysti nappiin menneeseen draftiin, eli kristallipallo oli oikeassa ja ne kauden huippu tasaiset suorittajat löytyi sitä kautta. Ensi kaudella sitten hakemaan vielä parempaa, eli tuosta nuo 4 runkkari tappiota pois niin sitten olisi perfect season. Sitä kohti siis, eli kiitos vielä kerran muille osallistujille hauskasta kaudesta.
 

janóz

Jäsen
Onnittelut täysin ansaitusta voitosta! Lähes täydellistä jyräystä alusta loppuun..

Ja kiitos myös kaikille osallistujille, tänä vuonna aktiivisuutta riitti kiitettävästi. Oma kausi oli kaikkien aikojen fantasylimbo, joten perustan liigan myös ensi vuodelle, että pääsee kuittaamaan tämän kauden vahinkona.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Kiitokset kaikille osallistuneille, sekä onnittelut tietenkin voittajalle. Olen ehdottomasti mukana myös ensi kaudella, jos/kun liiga laitetaan pystyyn. Ehkä mestaruus tulee silloin kotiinpäin.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Aikainen lintu madon nappaa. Eli onko liiga vielä voimissaan ja onko paikkoja vapaana? Itse olisin kiinnostunut liigaan osallistumaan, joten infoa mielellään tännepäin, jos tänä vuonna taas kisaillaan :)
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuohon -J-:n manageroimaan Jatkoaika-liigaan ehdottaisin benchin pienentämistä tälle kaudelle. Liigassa on 14 jengiä, ja penkkiä 5 pelaajaa per jengi. Lyhentämällä penkkiä olisi aktiivisilla pelaajilla mahdollisuuksia kompensoida esim. perseelleen mennyttä draftia.

Siinä menee hommasta varmaan monella helposti mielenkiinto kun ei omaa jengiä voi parantaa, ja samalla esim. kaikki RB:t istuvat muiden penkeillä. 2-3 paikkaa riittää hyvin kunhan kiinnittää draftissa huomiota bye-viikkoihin.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Tuohon -J-:n manageroimaan Jatkoaika-liigaan ehdottaisin benchin pienentämistä tälle kaudelle.

Mulle ainakin tämä käy. Mitenkäs toi draftin ajankohta? Nyt on merkattu lauantaille elokuun 24 päivä. Mun on mahdoton osallistua draftiin kyseisenä viikonloppuna. Harmittaa aivan pirusti jos missaan koko varaustilaisuuden :/
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Penkin pienentäminen käy tännekin. Drafti mieluusti jollekin arki-illalle, tai sitten jollekin sunnuntaille. Kyllä tuo lauantaitkin saadaan sopimaan, mutta aiheuttaa hieman jumppaa.
 

janóz

Jäsen
NFL:n fantasy 2013

Pistetään myös nfl.comin liigassa rattaat pyörimään ja aletaan kokoamaan managereita kasaan. Viime kaudella mukana oli 14 joukkuetta ja tämä kausi mennään samalla määrällä tai 12 joukkueella jos porukkaa lähtee pois. Uskon, että uusia tulokkaita löytyy tilalle, joten yksityisviestiä tulemaan jos kiinnostusta löytyy. Tämä liiga on asetuksiltaan (pisteet, pelipaikat) melko perinteinen ja sopii myös aloitteleville managereille. Tärkein managerin ominaisuus on aktiivisuus.

Tuohon -J-:n manageroimaan Jatkoaika-liigaan ehdottaisin benchin pienentämistä tälle kaudelle. Liigassa on 14 jengiä, ja penkkiä 5 pelaajaa per jengi.

Ihan hyvä ehdotus, laitetaan äänestykseen.

Drafti mieluusti jollekin arki-illalle, tai sitten jollekin sunnuntaille. Kyllä tuo lauantaitkin saadaan sopimaan, mutta aiheuttaa hieman jumppaa.

Nyt näkyvä draft-aika on väärä. Ajattelin draftin ajankohdaksi su 1.9 ja jonnekin klo 18-21 välille. Perjantai ja lauantai ovat monelle vaikeita, joten varapäiviksi sitten seuraavan viikon arki-illat. Kausi alkaa to 5.9.

Jos tulee ehdotuksia sääntömutoksista tai muusta niin tänne vaan viestiä. Laitan liigan sivustolle aina äänestyksen pystyyn jos suuressa laupeudessani koen asian olevan demokraattisen äänestyksen arvoinen. Ihan kaikkia ehdotuksia ei oteta harkintaan, koska haluan pitää tämän liigan "helppona ja kevyenä" pelata.
 

janóz

Jäsen
Köpi luopui paikastaan ja se menee Fawkesille, joka oli ensimmäisenä listalla. Seuraavana paikkaa kärkkyy Pitbat ja laitan myös Mont-Blancin jonoon kun on näköjään tässä ketjussa paikkoja kysellyt. Eli jonoon pääsee kun laittaa yksityisviestiä ja sähköpostiosoitteen mukaan.

Vanhat managerit ilmoittautukaa tai laittakaa viestiä luopumisesta niin saadaan uudet innokkaat mukaan. Ilmoittautumistakaraja vanhoille on viikko ennen draftia eli 25.8 ja jos siihen mennessä ei ole kuulunut mitään niin joukkue poistetaan ja paikka annetaan seuraavalle.

Tässä vielä viime vuoden joukkueet:

sininen........Fighting Tigers
delete.........Lehmapojat
#76............Kaskenpolttajat
zaux...........Bahama Stars
Kiekko-Kolli...KiekkoKollin Luolamiehet *mestari 2012*
Hawk #22....LiPaS
Köpi............Firebird --> Fawkes
TaoTao.......Porkka Playmobils *mestari 2011*
pancor........Portsan Pubin Bingojoukkue
Tpip...........Rainbow Raiders
OneBigRed...DroppedPass
Pezel..........Ilmasirkus
janoz..........Perky Ben-Gals
Cube..........Turku Condoms
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Mukana ollaan tälläkin kaudella. Josko tämä kausi ei menisi ihan yhtä perseelleen, kuin edellinen.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Laitin jo sähköpostillakin ilmottautumisen liigaan. Tehdään nyt sama vielä varmistukseksi tätäkin kautta, etten vaan missaa koko liigaa kuten, viime vuonna kävi keeperin kanssa. Lehmäpojat mukana!
 

janóz

Jäsen
Ensimmäisen vuorokauden aikana 8 joukkuetta on jo vahvistanut olevansa mukana. Hienoa, selvästikin kauden avausta jo odotellaan! Samalla kun käytte sivustolla niin käykää vastaamassa pariin äänestykseen etusivun oikeassa alakulmassa.

Boldatut joukkueet ovat varmistaneet olevansa mukana 2013. Editoin tätä viestiä aina kun uusia vahvistamisia tulee.


sininen........Fighting Tigers
delete.........Lehmapojat

#76............Kaskenpolttajat
zaux...........Bahama Stars
Kiekko-Kolli...KiekkoKollin Luolamiehet *mestari 2012*
Pitbat.........Backup Gunners
Fawkes.......Dillon Panthers
TaoTao.......Porkka Playmobils *mestari 2011*
pancor........Portsan Pubin Bingojoukkue
Tpip...........Rainbow Raiders
OneBigRed...DroppedPass
Pezel..........Ilmasirkus
janoz..........Perky Ben-Gals
Cube..........Turku Condoms


Uusia halukkaita on jonossa vielä 3, joten näyttää vahvasti siltä, että 14 joukkueen liiga saadaan kasaan.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Mukana myöskin, pitäähän se lähteä puolustamaan mestaruutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös