New York Rangers 2022–2023 – nousu huipulle?

  • 135 537
  • 518

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jack Hughes on siitä mielenkiintoinen pelaaja, että sillä oli todella vaikea tulokaskausi, mutta sille annettiin merkittävästi vastuuta, jolloin se sai pelata virheistään huolimatta ja kehittää taitojaan joiden vuoksi se ylipäänsä varattiin. Ja nyt se on parempi kuin yksikään Rangersin hyökkääjä.

Oli kyllä viihdyttävä matsi ja siitä huolimatta, että NJ on parempi joukkue niin semiluottavaisena lähtisin mahdolliseen pudotuspelisarjaan, koska Shesterkin on mitä on.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Huomenna sitten prime time-matsi Devilsiä vastaan, ja eiköhän siellä nähdä hieman sähköisempää kamppailua ja taistelua.
No eipä se oikein sähköistä ollut vieläkään, vähän samaa puolivillaista tekemistä kuin Canadiensia vastaan ja vähemmän yllättäen se ei riittänytkään napsun parempaa joukkuetta vastaan. Periaatteessa peli oli ihan näpeissä kolmanteen erään lähdettäessä, Rangers antoi vastustajan räiskiä kiekkoa sieltä täältä ja hosua menemään, mutta vaikka Devils johti laukaisutilastoa jossain vaiheessa kirkaastikin, eipä noista mitään a-luokan tontteja ollut kuin muutama. Siinä mielessä statistiikka siis vähän vääristi pelin kulkua.

Kolmannessa erässä hallinta siirtyi sitten vastustajalle eikä vähiten noiden muutamien jäähyjen myötä. Rangersin ylivoimalla Panarin sai kiekon tolppaan muttei sisään, ja perään Devils maalasi omalla ylivoimallaan eli pienestä se oli kiinni. Paremmalla viimeistelyllä peli olisi taputeltu tuossa vaiheessa. Jatkoajallakin oli sitä tonttia, mutta lopulta omissahan se soi ja kieltämättä jäi hampaankoloon tuosta Lafrenieren lanaamisesta kiekottomana juuri ennen maalia, vaikka vahinkotörmäys olikin.

No, tämmöstä se joskus on ja pinna joka tapauksessa mukaan. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä jatketaan MSG:llä kun Zuuuuuuuuc ja orkesterinsa tulevat taas kylään.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kaksi pinnaa Wildia vastaan pitkän kaavan kautta, olipahan taas työn ja tuskan takana. Kolmas erä tuli katsottua vähän kelaillen kiireen takia, mutta ainakin muilta osin Rangersilta erittäin vahvaa tekemistä vaikka maalit olivatkin pirun tiukassa. Fleury ja parhaat kaverinsa tolpat pitivät Wildin puolia, ja heidän hyökkääjänsä räpsäyttivät kiekon verkkoon heti kun paikka aukesi. Pitkästä aikaa Igoriltakin vähän heikomman oloinen esitys, ja etenkin Zuccarellon maaliin johtanut veto oli sellainen jonka tämä ottaa yleensä kiinni yksitoista kertaa kymmenestä. Pesi kuitenkin kasvonsa rankkareiden kohdalla, ja erikseen täytyy kehaista tuota Panarinin viimeistelyä voittomaalissa. Aivan jäätävä rystynosto kattoon Fleuryn aggressiivisuudesta huolimatta.

Ihan ottelun alkuun oli tarjolla parikin ylivoimaa ja tätä päästiin kokeilemaan myös jatkoajalla, mutta joku tulppa tuossa touhussa taas on. Kiekkoa koitetaan välillä syötellä ihan maaliin asti, ja mikään tuttu kaava ei tunnu toimivan. Viime vuonna Kreider pisti nuo ohjurit maalin edestä sisään luonnottoman kovalla prosentilla, mutta tällä kaudella ei onnistu sitten millään, ja Ziban one-timerikin tunnutaan pelaavan aika hyvin pois pelistä vastustajan toimesta. Kiekko liikkuu edelleen näyttävästi, mutta se viimeinen siirto tuntuu epäonnistuvan joka kerta.

Saa nyt sitten nähdä mitä koostumusta jäälle lyödään jos Kreiderin pelin aikana saama ylävartalovamma osoittautuu niin vakavaksi että edessä on saikkua. Kakko olisi tuon tontin ansainnut viimeistään nyt viimeaikaisten näyttöjensa pohjalta, mutta muistaakseni Chytil on ollut se jota tuohon on ekana tarjottu jonkun ollessa poissa.

Myös Gauthier otti vähän osumaa jäädessään Reavesin ja toisen Wild-pelaajan väliin, ja hänenkin pelinsä jäi Kreiderin tapaan kesken. Jos molemmat joutuvat jättämään pelejä väliin, olisi kiva nähdä välillä AHL:n puoleltakin jotain uusia nostojakin, vaikka Blais toisen noista avautuvista paikoista todnäk ottaakin. Esimerkiksi jokaisen suomalaisen selostajan pahin painajainen Will Cuylle kiinnostaisi nähdä vihdoin edes kokeilemassa ylhäällä. Iso ja vahva köriläs, jolta löytyy myös nopeutta ja taitoa.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jos molemmat joutuvat jättämään pelejä väliin, olisi kiva nähdä välillä AHL:n puoleltakin jotain uusia nostojakin, vaikka Blais toisen noista avautuvista paikoista todnäk ottaakin. Esimerkiksi jokaisen suomalaisen selostajan pahin painajainen Will Cuylle kiinnostaisi nähdä vihdoin edes kokeilemassa ylhäällä. Iso ja vahva köriläs, jolta löytyy myös nopeutta ja taitoa.
Olen jäänyt sellaiseen käsitykseen, että Gustav Rydahl on tullut pohjois-amerikkaan sillä ajatuksella, että noin puoli kautta AHL:ssä totuttelemassa ja sitten ylös (ja melko varmasti myös Rangers on maalaillut tällaista kuvaa kun sopimuksesta on neuvoteltu). Tuohan kävi jo ylhäällä kun Brodzinski oli yhden pelin poissa, mutta silloin ei päässyt kuitenkaan pelaavaan kokoonpanoon asti. Veikataan siis rohkeasti, että Rydahl on seuraava joka nostetaan ylös ja arvaillaan samalla vielä vähän rohkeammin, ettei enää sen jälkeen lähde takaisin alas.

Estääkö Blaisin kauppaamisen tällä hetkellä enemmän se, ettei ole ottajia vai se, että Drury ei haluaa myöntää virhearviotaan?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Olen jäänyt sellaiseen käsitykseen, että Gustav Rydahl on tullut pohjois-amerikkaan sillä ajatuksella, että noin puoli kautta AHL:ssä totuttelemassa ja sitten ylös (ja melko varmasti myös Rangers on maalaillut tällaista kuvaa kun sopimuksesta on neuvoteltu). Tuohan kävi jo ylhäällä kun Brodzinski oli yhden pelin poissa, mutta silloin ei päässyt kuitenkaan pelaavaan kokoonpanoon asti. Veikataan siis rohkeasti, että Rydahl on seuraava joka nostetaan ylös ja arvaillaan samalla vielä vähän rohkeammin, ettei enää sen jälkeen lähde takaisin alas.
Joo, olihan Rydahl tuossa jo ihan hetki sitten tyrkyllä tekemään NHL-debyyttinsä, mutta lähetettiin takaisin alas ennen ensimmäistäkään peliä. Siinä mielessä ehkä parempi vaihtoehto että kyseessä on vanhempi ja kokeneempi pelaaja jolta voisi lähtökohtaisesti odottaan helpompaa sopeutumista ns. isojen poikien peleihin, kun Cuylle veteli vielä hetki sitten OHL:n puolella. Toisaalta joku Braden Schneider pinkaisi viime vuonna ylös kun mahdollisuus aukesi Lundkvistin hitaan käynnistymisen takia, ja sujahtikin lopulta vakiorotaation kuin hanska käteen eikä ole sittemmin Hartfordiin päin edes vilkaissut, eli samanlaista pientä ihmettä toivoisin ehkä alitajuntaisesti myös Cuyllen kohdalla. No, hän on joka tapauksessa noita tulevaisuuden rakennuspalikoita, eli eiköhän häntä lähivuosina saada nähdä enemmänkin.

Estääkö Blaisin kauppaamisen tällä hetkellä enemmän se, ettei ole ottajia vai se, että Drury ei haluaa myöntää virhearviotaan?
Sanoisin sekä että. Kyllähän peli on jäänyt täysin piippuun tämän kauden osalta, ja varmasti sekä seura että pelaaja odottivat enemmän tuon pitkän kuntoumisjakson jälkeen. Blais on itse sanonut että tatsi peliin on ollut pitkän tauon jälkeen selvästi hakusessa, mutta kyllähän tässä kauden puolivälissä pitäisi olla jo jotain tolkkua tekemisessä eikä tuohon taukoonkaan voi vedota loputtomiin. Se on toki asia erikseen millä tolalla tuo fysiikka on ja onko Blais toipunut täysin vammasta. Omaan silmään liike oli selvästi parempaa silloin viime kauden alussa ja Blais pystyi jopa haastamaan vastustajaa kiekollisena, mutta nyt ei tunnu vaan pääsevän samaan vauhtiin jolloin anti jää muutaman hassun taklauksen asteelle per peli. Kaverilla on nyt aikalailla tasan puoli kautta näyttää mitä tuo oikeasti pöytään, ja toistaiseksi seura on antanut siimaa ja aikaa tulokseen nähden enemmän kuin ruhtinaallisesti, eli jotain luottoa siellä vielä on siihen että Blais pääsisi edes aiemmalle tasolleen. Jos touhu jatkuu samankaltaisena, kesällä taitaa olla edessä luonnollinen siirtymä UFA-markkinoille, sillä vaikea nähdä miksi kukaan olisi Blaisin perässä esim. siirtotakarajalla kauden esityksien perusteella.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Rangers poimi waivereista Jake Leschyshynin, joten siitä kenties apua akuuteimpiin syvyysongelmiin. Kyllähän tuon Rydahlin myös mielellään koeajaisi kirkkaissa valoissa. Tuon pistesaldohan on melko kehno AHL:ssä, mutta eipähän tuolta rehellisyyden nimissä nouse oikein ketään esiin. Ja eipä se rooli olisi pisteitä tehdä. Olen aina tuota jaksanut hämmästellä, että miten NHL:n mittapuulla rajattomilla resursseilla operoiva New York Rangers ei saa revittyä farmijoukkueestaan yhtään enempää irti? Hartford on ollut jo pidemmän aikaa melko surkea näytös.

Minnesota oli aika hyvin taskussa, ja onhan Rangers kaikista kritiikistä huolimatta yli 100 runkosarjapisteen vauhdissa. Pudotuspelit näyttäisivät myös olevan aika hyvin näpeissä - Metropolitanista menee viisi joukkuetta sisään, ja ainakin tällä hetkellä PIT/NYI sinnittelevät huonommalla formilla taistossa mukana, ja Devilsin alkukauden lento on tasoittunut.

Gauthier oli jäillä mukana, joten siellä ei ainakaan mitään vakavempaa ollut käynyt. Kreideristä tuli ilmoitus, että ei ainakaan seuraavassa pelissä pelaa ja Lafreniére ottaa hänen paikkansa. Tietyllä tavalla tämä Kreiderin poissaolo voi olla ns. blessing in a disguise, jos nyt saisi potkittua taas jotain tekemisen meininkiä Lafreniereen. Hänen tekemisensä on ollut niin turhan näköistä hiihtelyä taas jonkin aikaa, että alkaa positiivisemmatkin luonteet olemaan koetuksella.

Blaisin kohdalla haisee siltä, että tämä kausi on välikausi, ja 23-24 ottaa taas stepin eteenpäin. Tällä hetkellä ei toki näytä siltä, että ottaisi sen Rangersissa. Enkä nyt puhu mistään suuremmasta läpimurrosta, mutta onhan hän nyt yksinkertaisesti huono oma omaan edeltäväänkin tasoonsa nähden. Polvivammoista ei ihan noin vain palauduta (jos ollenkaan), esimerkkejä on NHL:nkin historiassa lukuisia.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Olipahan matsi Dallasia vastaan, jumaliste. Vaikka maaleilla ei todellakaan mässäilty, silti viihdyttävää ja vauhdikasta peliä molemmilta jengeiltä. Etenkin eka erä oli todella tarkkaa ja kurinalaista touhua molemminpuolin, mitään a-luokan tontteja ei ollut todellakaan tarjolla ja lopun hoitivat eliittiluokan veskarit. Dallasin puolustuspelaamiselle vielä erikseen peukkua, sieltä suunnasta ei almuja anneta ja ottivat kyllä tilan ja ajan pois ihailtavalla tavalla.

Kun Rangers oli tuhlaillut tarpeeksi monta ylivoimaa, rupesin siinä jo huokailemaan että tyhjä arpa taitaa jäädä tällä kertaa käteen hyvästä pelaamisesta huolimatta, ja leuka saattoi painua jo rintaan Seguinin tuikatessa tuon Starsin ainokaisen ylivoimalla. Siinä ei ollut Igorillakaan mitään palaa kun Goodrow ja Ziba sekoilivat sopivasti vaihtonsa ja Seguin sai mällätä kaikessa rauhassa.

Onneksi se Rangersin virallinen ja vähän kornikin hashtag piti tällä kertaa todellakin kutinsa ja taistelua jatkettiin ihan loppuun saakka, jolloin Miller löi tasoituksen sisään viimeisellä sekunnilla ties minkälaisten pomppujen perään. Sama hurmos kantoi sitten jatkoajallakin ja kaksi pinnaa tarttui mukaan kiitos Foxin todella kylmäpäisen viimeistelyn. Olihan tuossa kieltämättä vähän tuuriakin mukana kun Ziban suht ilmeinen kampitus Heiskasen suuntaan jäi viheltämättä, mutta heti perään sama pelaaja veti Ziban jalat alta, joten ehkä ne puntit olivat lopulta sitten tasan.

Todellinen hyvän mielen voitto siis katsojan kannalta ja fiilis on ollut pukarissakin varmasti osastoa ihan jees, mutta rehellisyyden nimissä parannettavaa on vielä ja paljon, eikä vähiten tuon ylivoiman kanssa. Top kutoselta on myös syytä odottaa tasakentällisin vähän napakampaa tekemistä, tehot ovat jääneet sieltä suunnalta piippuun viime peleissä. Touhu jatkuu sunnuntaina myöhäisillan matsissa Canadiensia vastaan, joten nyt olisi saumat ensinnäkin esiintyä huomattavasti ryhdikkäämmin kuin viimeksi samaa porukkaa vastaan, mutta myös availla vähän sitä ketsuppipulloa.

Gauthierilta jäi muuten jo toinen peli putkeen kesken kun törmäilivät Blaisin kanssa keskenään ekassa erässä. Hurjannäköinen tilanne kyllä kun kaksi tuon kokoista jätkää pamahtaa päin toisiaan ilman että kumpikaan ehtii valmistautua kontaktiin millään tavalla. Naama oli auki kummallakin, ja Gauthier piteli päätään aika tokkuraisen oloisena. Kunhan ei olisi nyt mitään vakavampaa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kyllä Rangersilla on ihan tekemistä, että pysyy playofftahdissa, jos muut joukkueet jatkavat samalla tavalla. Isoja notkahduksia ei saisi tulla missään vaiheessa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kyllä Rangersilla on ihan tekemistä, että pysyy playofftahdissa, jos muut joukkueet jatkavat samalla tavalla. Isoja notkahduksia ei saisi tulla missään vaiheessa.
No joo, ei nyt mitään pitkiä dyykkejä voi vetää, mutta onhan tuossa nyt alkanut kaula kasvaa viimeiseen wild cardiin ihan kivasti, ja tällä hetkellä on jo pieniin notkahduksiinkin varaa.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Kaapo Kakko sai Dallas-matsissa vyölleen uransa 200. Rangers-ottelun. Lähetyksessä mainittiin hänen olevan kolmanneksi nuorin kyseiseen saavutukseen yltänyt pelaaja, mutta mulla meni ohi, ketkä ne kaksi nuorempaa ovat. Jäikö kenelläkään mieleen nuo nimet?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kaapo Kakko sai Dallas-matsissa vyölleen uransa 200. Rangers-ottelun. Lähetyksessä mainittiin hänen olevan kolmanneksi nuorin kyseiseen saavutukseen yltänyt pelaaja, mutta mulla meni ohi, ketkä ne kaksi nuorempaa ovat. Jäikö kenelläkään mieleen nuo nimet?
Ainakin Del Zotto mainittiin mielestäni tuossa, toista en kyllä muista.
 
Leschyshyn on analyytikkojen mukaan liigan huonoin pelaaja tällä kaudella, mutta analytiikat ei pystykään mittaamaan sitä kuinka iso pelillinen vahvuus on se, että pelaajan isä ja uusi gm ovat entisiä joukkuetovereita.

Tää oli hyvä. Jäin vaan miettimään, että milloin ja missä Drury ja Jaken isä ovat pelanneet yhdessä?
 

VeMa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NYR
Kaapo Kakko sai Dallas-matsissa vyölleen uransa 200. Rangers-ottelun. Lähetyksessä mainittiin hänen olevan kolmanneksi nuorin kyseiseen saavutukseen yltänyt pelaaja, mutta mulla meni ohi, ketkä ne kaksi nuorempaa ovat. Jäikö kenelläkään mieleen nuo nimet?
Manny Malhotra taisi olla toinen.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Tää oli hyvä. Jäin vaan miettimään, että milloin ja missä Drury ja Jaken isä ovat pelanneet yhdessä?
Tämä jäi kieltämättä myös kiinnostamaan, kun kävi isukin ja Druryn EP-profiileja läpi. Mutta yleensä hyvää tarinaa ei kannata pilata totuudella.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tämä jäi kieltämättä myös kiinnostamaan, kun kävi isukin ja Druryn EP-profiileja läpi. Mutta yleensä hyvää tarinaa ei kannata pilata totuudella.

Näinhän se on, en itsekään noita jaksanut tarkistella, mutta vuodella näyttää heittävän keskinäinen kohtaamisensa. Totuus on siis jälleen kerran vielä nepotismiakin surullisempi: Rangers hankkii onnettoman pelaajan, koska uskoo sen olevan hyvä ja sitten yllättyy kun peliesitykset eivät olekaan mistään kotoisin.

Yöllä en katsonut peliä, mutta tulos ei yllätä kun miettii kuinka monesti noihin liigan pohjajengeihin Rangers on tänä vuonna kompastunut. Liigassa on seitsemän joukkuetta alle 40 pisteessä ja näistä viidelle Rangers on hävinnyt ja Vancouveria eivät ole kohdanneet vielä ollenkaan. Onneksi siis Arizona hoitui, muuten olisi ollut huonoa tekemistä.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Yöllä on katsonut peliä, mutta tulos ei yllätä kun miettii kuinka monesti noihin liigan pohjajengeihin Rangers on tänä vuonna kompastunut. Liigassa on seitsemän joukkuetta alle 40 pisteessä ja näistä viidelle Rangers on hävinnyt ja Vancouveria eivät ole kohdanneet vielä ollenkaan. Onneksi siis Arizona hoitui, muuten olisi ollut huonoa tekemistä.
Itsekin katsoin vain koosteen, mutta ihan järkyttävän määrän Rangers antoi maalipaikkoja sekä yv- hyökkäyksiä, varsinkin ensimmäisessä erässä. Shesty antoi toki taas mahdollisuuden voittoon(torjuntojen takia kannattaa kooste katsoa, vaikka muuten ei huvittaisikaan), mutta itse oltiin taas tehottomia kuten Dallasiakin vastaan.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Touhu jatkuu sunnuntaina myöhäisillan matsissa Canadiensia vastaan, joten nyt olisi saumat ensinnäkin esiintyä huomattavasti ryhdikkäämmin kuin viimeksi samaa porukkaa vastaan, mutta myös availla vähän sitä ketsuppipulloa.
Ja paskanmarjat. Viimeksi ne täydet pisteet kaavittiin väkisillä kehnosta pelistä huolimatta, mutta tällä kertaa effortia ei löytynyt edes minimisuoritukseen saakka. Joukkueen keskuudessa liikkuvasta vatsapöpöstä on ollut puhetta jo useamman päivän ajan, mutta jos tuolla on porukka oikeasti siinä kunnossa että ei pysty pelaamaan kunnolla, sitten ei pitäisi pelata ollenkaan. Eihän kaksi maalia omiin ole mikään katastrofi, mutta kaikesta tekemisestä tuntui puuttuvan se viimeinen napsu, joten touhu jäi vähän sellaiseksi sunnuntailäpsyttelyksi ja molemmat noista Canadiensin maaleista tulivat omista karkeista virheistä. Eka oli kuin kopio Dallasin maalista pari päivää sitten, ja tokassa Miller koomaili itselleen epätyypillisesti oman maalin takana ja Colefield sai lyödä kiekon verhoon kuin varkain. Noita ylempänä mainittuja ylivoimahyökkäyksiä Canadiens sai tosiaan välillä kuin liukuhihnalta, ja omalta alueelta lähtö meni ajoittain taas melkoiseksi roiskimiseksi ja ilman Igoria vastustaja olisi voinut naputtaa helposti sen 4-5 maalia enemmänkin. Meneekö kaikki tämä sitten ylimielisyyden vai tuon pöpön piikkiin, paha sanoa. Veikkaisin vähän kumpaakin.

Ylivoimakin oli taas sitä tuttua hutunkeittoa vailla tulosta, ja kun tasakentällisin maalinteko sakkaa niin vaikeaksihan tuo voittaminen menee vaikka oma veskari kuinka koittaisi kannatella jengiä. Kiekko liikkuu edelleen nätisti ja kulmissa pörrätään kiitettävästi, mutta liian monesti tuon lähemmäksi ei päästä ja edelleen peli menee välillä liialliseksi näpertelyksi. Liian monta kertaa pyöritys katkeaa johonkin toivottamaan poikittaissyöttöön vastustajan alueelle, toimittaisivat vaikka sitä kiekkoa maalin suuntaan jos muita mahdollisuuksia ei ole.

No, se ei auta jäädä murehtimaan kun touhu jatkuu jo ensi yönä Blue Jacketsia vastaan. Kun ottaa huomioon tämän pelin innottomuuden, mainitun pöpön sekä back to back-asetelman, en yllättyisi yhtään vaikka kompuroitaisiin samantien toistakin kehnompaa jengiä vastaan. Mieluusti olisin kyllä väärässä.
 
Näinhän se on, en itsekään noita jaksanut tarkistella, mutta vuodella näyttää heittävän keskinäinen kohtaamisensa. Totuus on siis jälleen kerran vielä nepotismiakin surullisempi

Mutta hieno tarina oli!

Curtis Leschyshyn pelasi viimeiset pelinsä Coloradossa syksyllä 1996 ja Drury aloitti ammattilaisuransa samassa seurassa syksyllä 1998. Kyllähän noista jo melkein voi sanoa, että joukkuekavereita olivat ja varmaankin vielä ihan parhaasta päästä.

Seuraavaksi Drury voisi kotiuttaa Coloradon kauden 1995-96 -joukkueesta pelikavereiden jälkikasvua kuten vaikkapa Christian Wolanin, Nikolai Kovalenko tai Björn Krupp.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Hyvä skarppaus vaisun Canadiens-pelin jälkeen vaikka löpö taisikin vähän loppua kolmannessa erässä. Pari erää mentiin käytännössä yhtä päätä ja Rangers käytännössä luisteli Blue Jacketsin kumoon, mutta tuloksenteko oli taas vähän tahmeaa. Tasakentällisin syntyi taas vain yksi maali, ja ykkösylivoima jatkaa koomailuaan. Onneksi toinen viisikko päätti hoitaa touhun vähän suoraviivaisemmin ja tuon Goodrowin YV-osuman jälkeen odotin että eiköhän seuraava ylivoima jaeta jo tasan koska toinen onnistuu maalinteossa ja toinen ei, mutta niin siellä taas vaan ykkösporukka hääri lähes täydet kaksi minuuttia seuraavan sauman koittaessa. Olikohan nyt kuudes vai seitsemäs peli putkeen jossa tuo sakki ei saanut tulosta aikaiseksi, eli alkaahan tuon seuraaminen jo vähän turhauttaa.

Kreiderin tipahtaessa kokoonpanosta elättelin vähän toiveita että Lafreniere ottaa vihdoin omansa ja nappaa paikan sekä kärkiketjusta että tuosta ykkösylivoimasta vahvojen näyttöjen myötä ehkä jopa pysyvästi, mutta kyllä se vaan pahasti näyttää siltä että ei tämä ole vieläkään ihan valmis noin isoihin saappaisiin. Liekkö sitten kovatkin paineet niskassa vai mikä siellä mättää, mutta välillä ihan yksinkertaisetkin asiat tuntuvat tuottavan ongelmia ja pitkin peliä nähtiin taas lukuisia harhasyöttöjä ja hävittyjä kaksinkamppailuja joiden myötä monet tilanteet kuivuivat kasaan. Ylivoimalla sai yhden huipputontin Panarinin syötöstä mutta nosti kiekon suoraan Merzlikinsin logoon. Eiköhän Lafreniere löydä taas itsensä kolmosen laidalta Kreiderin palatessa, ja ehkä ihan hyvä niin. Toki kärkiketjussa roikottaminen voisi olla pelaajan kehityksen kannalta parempaa, mutta kun Rangers pelaa tosissaan pudotuspelipaikasta ja saattaa kamppailla jopa mestaruudesta, jäällä on nähtävä niitä pelaajia jotka esiintyvät tasaisen vahvasti ja/tai tuottavat tulosta. Toistaiseksi Lafreniere ei tunnu kuuluvan tuohon porukkaan, ja tilanne on kieltämättä vähän ristiriitainen. Monessa heikommassa porukassa kaveri saisi pelata varmasti jatkuvasti isoja minuutteja ja oppia sitä kautta, mutta Rangersilla ei ole oikein varaa moiseen touhuun, eikä Lafreniere ole näyttänyt toistaiseksi oikein mitään miksi hänen pitäisi olla nokkimisjärjestyksessä Kreiderin tai Panarinin edellä. Nuorihan hän on vielä kuin mikä ja itse heitän vesilintua näillä treidupuheilla, mutta olisi kiva nähdä niitä ihan aitoja edistysaskeleita hänen kohdallaan. No, eipä tarvi ainakaan lyödä Laffylle kesällä mitään 7x7-diiliä kun palkkakaton kanssa on jo valmiiksi vaikeuksia.

Pari päivää huilia ja sitten vastaan tuleekin vähän eritasoinen vastustaja kuin parissa viime pelissä, eli koko liigan kärkiporukka Bruins.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Mielestäni Laf pelasi yöllä hyvän pelin. Selvästi huomaa, että itseluottamus on aika nollissa, mutta olihan siinä paikkoja tehdä 3-4 pistettä. Tarjoili aika maukkaan Trochekille. Lopussa meinasi saada tyhjään, mutta sekin blokattiin. Rangers on vain valitettavasti 2 vuotta myöhässä näiden peluutusten kanssa. Ensimmäistä kertaa Kakko ja Laf pelaavat sellaisia minuutteja, kun niiden olisi pitänyt pelata jo 2 vuotta sitten.

Nyt ihmetellään faneja myöten, kun 3 pelin jälkeen ei ole laittanut liekehtien menemään. Toivon todella, että Kreider on vielä pidempään poissa, että saadaan peliaikaa Kakolle ja Lafrenierelle. Onnistumisia molemmille ja uskon, että ollaan paljon vahvempia keväällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös