New York Rangers 2012-2013

  • 160 826
  • 467

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Sunnuntai-iltapäivänä hieno voitto tosiaan Capsista. Ovechkinin aneemisuus jäi mieleen myöskin.

Marc Staalin suhteen tuli positiivisia uutisia myös viikonloppuna kun selvisi että silmävamma ei ole mitä tärkeimpänä uraa uhkaava, eikä myöskään loppukautta.

Nick Kypreos epäili loukkaantumisen kestävän 2-3 viikkoa, joten hyvässä tapauksessa jo ensi viikon puolella Staal saadaan takaisin kokoonpanoon. Tullessaan tulee mitä todennäköisemmin käyttämään visiiriä silmänsä suojana, mutta uskon että Staal tulee ottamaan visiirin käyttöön jatkossakin. Seurattavaksi jää tapahtuiko pelaajien keskuudessa herätys visiirin käyttöön.

Huomenna illalla tiedossa vierasottelu Buffaloa vastaan. Melkoisen heikosti viimeaikoina esiintynyt Sabres on pudonnut Konferenssin 14:ta ja tarvitsee kipeästi pisteitä noustakseen takaisin pudotuspeliviivan lähettyville. Rangers tarvitsee yhtälailla pisteitä tavoittaakseen Pittsburghia divisioonan kärjestä.

LGR!
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Vähemmän yllättävästi tuli Buffalolta turpaan vierasmatsissa. En peliä katsonut, joten joku viisaampi voi valistaa, jos menee aivan metsään. Olikohan tappion ja vain yhden maalin takana ns. hyvä tunne? Neljän pelin voittoputki ja vastaan asettuu konferenssin viimeisimpien joukossa oleva tiimi. Komea alivoimamaali Callahan-Stepan -yhdistelmältä ja mainitsemisen arvoinen toki Folignon ensimmäinen. Meidän Rickie-boy on muistaakseni samanlaisen Sininutuissa aikoinaan tehnyt.

Tulevana yönä kohdataan OJ ja muut hävi(tt)äjät. Lupaan itkeä, jos Jokisen Olpo vääntää taas pari kaappia Rangersin verkkoon. Hamrlikin penkityksen ymmärsin WSH-peliä ennen, mutta eikö taso oikeasti riittä muissakaan peleissä? Gilroy-Eminger -pari ei oikeen riemunkiljahduksia aiheuta. Viimekeväinen Hamrlik ja terve Staal tuohon niin àvot!

Tosiaan, Winnipegistä olisi hyvä raapia voitto, jotta lauantaiseen päiväpeliin Pinkkuja vastaan pääsisi hyvällä flow`lla. Ei niin hyvällä kuin Buffaloa vastaan kuitenkaan. PInkkujen kohtaamisesta onkin jo aikaa. Malkin ei ilmeisesti pelaa, joten näkisin hyvät mahdollisuudet voittoon. Kunitz-Crsoby, ketä ne on?
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Huhhu mitä kuraa ollut noi Sabres ja Jets -pelit. Kaksi 1-3 tappiota nyt alla ja tehottomuus vaivaa. En muista toista peliä Girardilta jossa mies "saalisti" peräti -3 ja tämä tapahtui siis Buffaloa vastaan. Herätys nyt koko jengille!
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Aikaa tälläiseen pelleilyyn ei ole tynkäkaudella. Alkaa playoff-viiva karkaamaan. Toistan itseäni ja toitotan: jotain järkeä tähän pelaamiseen ja systeemiin on keksittävä. En ole ikinä tykännyt Tortorellasta, mutta viime kaudella mies toki hienosti valmensi Rangersiä. Vaikea oli haukkua viime kaudella miehen systeemiä, kun voittoja satoi. Tällä kaudella ja muutenkin aina, kun tulee tappioita niin vituttaa tämä hemmetin dumb and chase-paska.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Alkaa olla huolestuttava suunta... Maalinteko tökkii pahasti
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
“No, as far as coaches, our philosophy, we try to teach them away from the puck we try to stay out of the way offensively and especially now. [...] You don’t teach that [offense], that’s a skill and we can manufacture goals and we try to do that as far as point shots and men in front and all that stuff. I am not going to have a lot of conversations regarding that. We have good offensive people I think they know what they have to do.”

-John Tortorella (On whether the coaches can change something to help the Rangers’ inability to finish in the offensive zone)

Rangers on tehnyt talla kaudella 65 maalia. Nash, Gaborik, Callahan, Stepan seka Hagelin ovat tehneet naista 40. Richards (Richards 2 maalia viimeiseen 20:een peliin..) seka Pyatt (Pyatt on tehnyt 1 maalin 24:ssa viimeisessa pelissa..) ovat tehneet yhteensa 8. Stralman, McDonagh, Staal, Del Zotto, Miller ovat tehneet myoskin yhteensa 8. Girardi, Boyle, Kreider seka Asham yhteensa 4. Halpern, Gilroy, Bickel, Eminger, Powe, Hamrlik seka Haley on puhtaasti nollilla.

Onko se nyt sitten ihmekaan kun niita maaleja ei tule kun valmentaja ei opeta tai valmenna hyokkaysta?
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Olipa surkea viikko Rangersilla! Saldona 3 ottelua, 3 tappiota, 2 tehtyä maalia, 9 maalia omiin ja nolla pojoo. Ongelma on siis viimeistely, kyllä niitä maalipaikkoja ihan riittävästi on ollut jokaisessa pelissä. Joukkueessa on pari puhdasta sniper-pelaajaa ja muut sitten haalarimiehiä.

Tortorellan pitäisi nyt uudistaa pikaisesti sitä pelisysteemiään, ns. mustaa vihkoa. Tällä menolla ei päästä playoffeihin.

Surettaa ja vituttaa nyt.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Pelataan 60 min. lätkää ja Pensit poistuu pukkariin voitto takataskussa. Rangers ei kertaakaan kiekkoa vastustajan rysään.

Sitten meillä on valmentaja, joka ei kanna vastuuta hyökkäyspelin johtamisesta(!) Osa ongelmaa on itse asiassa Nashin vaikutus. On käsittämätöntä, kuinka riippuvainen joukkue voi henkisesti olla yhdestä pelaajasta. Tuo ei kuulu joukkuelajiin. No, päin peetä ollaan viime pelit pelattu, vaikka Nash ollut mukana.

Mun mielestä joukkueen suurin ongelma on yksilöiden johtajuuden puute. Luistellaan ja odotellaan, että pari pelaajaa ratkaisee matsit koko jengin puolesta. Tällä saamattomuudella me ei ansaita po-paikkaa. Nuo paikat kuuluu nälkäisimmille joukkueille.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Itse uskon että joukkueen laskusuuntaan vaikuttavia tekijöitä ovat olleet ns.character miesten poistuminen joukkueesta. Jotenkin tuntuu ettei sieltä löydy tällä hetkellä sitä sytyttäjää vaan joukkue pelaa aneemisesti illasta toiseen.

Viime kaudella mukana oli kuitenkin Prust, Dubinsky, Rupp, Mitchell & Anisimov.

Näitä pelaajia ei ole pystytty korvaamaan. Kyllähän Rangersilla aina pari ensimmäistä kenttää on hyviä ollut mutta näiden poistuneiden pelaajien tehoja ja työmäärää alemmissa kentissä ei ole pystytty korvaamaan. Joukkue tarvitsee fyysistä voimaa ja vääntöä pelistä toiseen. Pitää olla sitä vittumaisuutta ja periksiantamatonta asennetta. Ja minusta Rangers teki pahoja virheitä päästämällä näitä kyseisen asenteen omaavia kavereita muualle. Nyt näyttää siltä että kun joukkue sulaa niin rosterista ei löydy ketään joka pistäisi kropan likoon ja hampaat vinoon sen puolesta että saataisiin sitä asennetta taas kaukaloon. Melkoisen ikävä on Prustia Rangersin kannattajilla varmasti. Hyvää työtä tehnyt Montrealissa ja on ollut jokaisen dollarin arvoinen vaikka tälläkin palstalla ihmeteltiin kovasti miehen saamaa palkkaa. Kaikkea arvoa joukkueelle ei aina mitata pisteissä.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kaikkea arvoa joukkueelle ei aina mitata pisteissä.

Ei toki ja Prustia kaivataan taalla todella paljon. Mutta ei nelja miljoonaa-paljon. Nashin, Gaborikin, Lundqvistin seka Richardsin sopimukset ovat sita luokkaa ettei kolmosketjun kaverille oikein viitsisi antaa enemman kuin esimerkiksi ykkospuolustusparille. Varsinkin kun Cap on tulossa alas ensi vuonna ja Rangersilla tekee tiukkaa paasta alle.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Itse uskon että joukkueen laskusuuntaan vaikuttavia tekijöitä ovat olleet ns.character miesten poistuminen joukkueesta. Jotenkin tuntuu ettei sieltä löydy tällä hetkellä sitä sytyttäjää vaan joukkue pelaa aneemisesti illasta toiseen.

Viime kaudella mukana oli kuitenkin Prust, Dubinsky, Rupp, Mitchell & Anisimov.

Näitä pelaajia ei ole pystytty korvaamaan. Kyllähän Rangersilla aina pari ensimmäistä kenttää on hyviä ollut mutta näiden poistuneiden pelaajien tehoja ja työmäärää alemmissa kentissä ei ole pystytty korvaamaan. ...

Kuten jo ylläkin mainittiin, niin sillä hinnalla Prust saa olla Montrealissa aivan rauhassa.
Muutenkin näen kyllä asian aivan päinvastoin. Rangersilla on nimenomaan ne ekan kentän pelurit aivan liian tehottomia, niitä "character-jätkiä" kyllä pitäisi riittää; Callahan, Girardi, Staal, Lundqvist, Richards jne. jne... Ei tässä nyt mikään Prust kolmosessa oikein auta kuitenkaan, kyse on nyt muusta, kuten aivan puhtaasta maalinteosta. Nythän nimenomaan ne 'pari ekaa kenttää' eivät ole tarpeeksi hyviä.
Oudolta kuulostaisi, ettei myöskään Tortorella saisi pelaajia tarpeeksi tsempattua otteluun, vaan siihen tarvisi jonkun kolmosketjun ukon.
Ja edellisiin, niin outoa myös, jos pelaajat odottaisivat Nashin hoitelevan homman, mies joka tuli joukkueeseen ns. ylimääräisenä olisikin nyt kannattelemassa tiimiä yksin.

Ei tämä kyllä nyt kovin hyvältä näytä, mutta aina tulee seuraava ottelu...
Ma-ti yönä viimeisellä pudotuspelipaikalla oleva Carolina, ehkä silloin kohti parempaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
No ei kaks ja puol miljoonaa kolmoskentän miehistä mitenkään älyttömästi ole. Ehkä maks puolimiljoonaa liikaa. Varsinkin kaverista joka tekee parikymmentä pistettä kaudessa ja tappelee illasta toiseen. Mutta tottakai pitää cappia ajatella, sen kyllä ymmärrän. Se vaikeuttaa joukkueen rakentamista.

Kyllä kovat nimet alisuorittaa minunkin mielestäni mutta kyllä Rangersin ongelmat ovat myöskin alakentissä jotka eivät saa mitään aikaan. Halpern, Powe, Asham ovat aika tehottomia pörrääjiä jotka eivät tule kaudessa yltämään etes Prustin tehoihin. Ja en kyllä usko että heidän vaikutuksensakaan kaukalossa on samaa luokkaa kuin nykyisellä Montrealin miehellä. Myöskin Boyle nukkuu ruususen unta illasta toiseen.

Noh summa summarum kyllä Rangersilla potentiaalia on kunhan saavat palaset loksahtamaan kohdalleen. Tulivoimaa on joten eiköhän Rangers heräile tässä kevään aikana.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Ei Rangersin ongelma ole kylla grinder osastolla vaan siina, etta Richards ja Gaborik eivat ole niita joukkueen parhaita pelaajia ja siina, etta Tortorella ei kohtele pelaajia samalla tavalla. Esimerkiksi Kreider vs. Miller tai Gaborik vs. anybody.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ei Rangersin ongelma ole kylla grinder osastolla vaan siina, etta Richards ja Gaborik eivat ole niita joukkueen parhaita pelaajia ja siina, etta Tortorella ei kohtele pelaajia samalla tavalla. Esimerkiksi Kreider vs. Miller tai Gaborik vs. anybody.

Olen samaa mielta siina etta Tortorella kohtelee tiettyja pelaajia taysin erilailla ja suosii toisia. Juurikin tama Kreider vs Miller-keissi, jossa Kreider penkitetaan pienestakin virheesta ja Miller saa tehda niin paljon virheita kentalla kun lystaa ja Tortorella kannustaa Milleria ja antaa vapauksia. Johtuukohan siita etta Miller on hanen mielestaan parempi pelaaja hanen systeemiinsa, en tieda.

Mutta Tortorellan systeemi on hyvin yksiulotteinen ja taysin identtinen viime vuoden systeemiin. Grit and grind, dump and chase. Viedaan kiekko kulmaan hyokkayspaassa ja vasytetaan vastustaja ja yritetaan luoda keskelle tilaa. Puolustuspaassa sitten viisikkopuolustus ja blokataan laukauksia ja yritetaan saada turnover vastustajalle. Yksiulotteinen siina mielessa etta vastustava valmentaja pystyy hyvinkin helposti vastaamaan tahan systeemiin koska Tortorella ei sita pelin (tai kauden aikana) nayta muuttavan. Jokainen joukkue pystyy suorastaan pyyhkimaan Rangersin yli (psl Tampa ja Washington) vastaamalla Rangersin pelikirjan ja luomaan omat tilanteensa paremmin. Itsella meni taysin hermo Tortorellaan kun sanoi ettei suostu valmentamaan hyokkaysta ja pelaajien on itse tajuttava miten siella pitaa toimia. Ongelma on vain siina etta tietyt pelaajat penkitetaan saman tien kun sita luovuutta, yritysta ja uskallusta on siella hyokkayspaassa mutta sattuvat tekemaan virheen josta seuraa joko maali tai vaarallinen tilanne omassa paassa.

Ei tassa mielestani voi pelkastaan Gaborikiin ja Richardsiin syyttavia sormia osoittaa, silla jokainen pelaaja alisuorittaa talla hetkella. Gaborik ja Richards ehka nakyvimmin talla hetkella. Kuten tuolla ylla sanoin, siella ei kovin moni maaleja tee Rangers-nutussa. Nash ei ole tehnyt ainuttakaan maali neljaan otteluun. Hagelin on viimeksi tehnyt maalin 8 ottelua sitten (helmikuussa). McDonagh on myos mielestani ollut huomattavasti huonompi talla kaudella, samoin Girardi. Ainoa puolustaja joka on petrannut viime kaudesta on Del Zotto jonka puolustuspelaaminen on varmentunut.

Prustin, Fedotenkon, Anisimovin, Dubinskyn ja jollain tapaa myos Ruppin poissaolo nakyy. Halpern, Pyatt, Powe seka Haley ei heittaydy kiekkojen eteen samalla tavalla eivatka pelaa niin hyvin Tortorellan yksiulotteista systeemia kuin viime kauden kaverit. Tassa ehka kavi niin etta yhta isoa palasta hakiessa menetettiin liian monta tarkeaa keskitason palasta. Jossain on heitelty huhuja siita etta pelaajat yrittavat saada Tortorellaa ulos pelaamisellaan (yksi esimerkki siita kun Tortorella haukkui ykkosjatkat taysin Buffalo-pelin jalkeen ja pelaajat vastasivat siihen haviten Jetsille seka Penguinsille selkeasti).

En tieda, kello alkaa tikittamaan Tortorellalle ja jotain tulosta pitaa alkaa syntymaan. Mikali Tortorella jatkaa systeeminsa pakottamista ja tulosta ei tule, on hanen tyopaikkansa vaarassa hyvin pian tai ensi kauden (mahdollisen) huonon alun jalkeen.
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Ei Rangersin ongelma ole kylla grinder osastolla vaan siina, etta Richards ja Gaborik eivat ole niita joukkueen parhaita pelaajia ja siina, etta Tortorella ei kohtele pelaajia samalla tavalla. Esimerkiksi Kreider vs. Miller tai Gaborik vs. anybody.

Gaborikin otsassa on tällä hetkellä oranssi -30% tarra ja äijää pitää esitellä mahdollisille ostajaehdokkaille. Näitä ei vaan ole tällä hetkellä varmaan missään. Minnesota olisi tietenkin vaikeuksissa ja Gabbyn vanha tuttu, mutta ketä irtoisi sieltä Manhattanin suuntaan? No ei ketään hyvää.

Hekumoin aikasemmin grand slam kaupoilla missä liikkuisi muutama tähtipelaaja suuntaansa, mutta taitaa jäädä päiväuniksi.. Olisi nimittäin jo aika näitä tapahtua jos haluaa tehdä muutoksia ennen pleikkareita. Sopeutuminen vienee aina aikansa.

Kreider taas ei suorittanut missään vaiheessa Millerin tasolla(vaikka pinnoja ei kumpikaan ole tehnyt ihmeemmin), joten en ihmettele Millerin ylösjääntiä. Kreiderin liike ja vääntö ei vaan ollut NHL valmiudessa. Maalejahan taas siniset ei osaa tehdä paljon kukaan. Vähiten tehtyjä maaleja idässä. Thats it.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jesh, Carolina kaatui rankeilla 2-1 ja J.T Miller ratkaisi vaikka kiekko vähän karkasikin. :) Taas NYR sai laukoa peräti 35 kertaa Ellistä kohti ja vain 1 maali, Stepanin tekemä. Joni Pitkänen pisti kyllä hienon lätyn E.Staalin lapaan. Mut jooh, voitto tuli ja taistelu jatkuu jo yöllä Devilsejä vastaan!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
No jopas pomppasi. Devils kaatui mukavasti 2-3. Pelin kulku onkin jo selostettu kattavasti tuolla Jatkoajan omassa artikkelissa yön otteluista. Voisipa sanoa, että peli oli tälläkertaa jopa viihdyttävää katseltavaa. Jos jonkinlaista tilannetta oli pelissä. Voitto myös pullautti joukkueen takaisin playoff-puolelle taulukossa.

Vaihtelun vuoksi pari hajahuomiota vastustajasta:

Tämä Devilsin Pesonen (täytyy myöntää ettei nimi sanonut minulle mitään) vaikutti jopa ihan rutinoituneelta NHL-pelurilta otteillaan.

Kovalchuckin (ts. siis heidän tähtimiehensä) otteista näkyy miksi on kovapalkkainen peluri. Näyttävää (yleisöystävällistä) kiekkoa ja aina vaarallisia tilanteita luomassa.

Ei taida Hedberg riittää pitkälle Devils-maalilla. Huono mailapeluri, johon Rangers yrittikin aina iskeä.

Bonuspisteet vielä katsomossa näkyneelle old school Paul Ysebaert -fanipaidalle.


Gaborikin otsassa on tällä hetkellä oranssi -30% tarra ja äijää pitää esitellä mahdollisille ostajaehdokkaille. Näitä ei vaan ole tällä hetkellä varmaan missään. Minnesota olisi tietenkin vaikeuksissa ja Gabbyn vanha tuttu, mutta ketä irtoisi sieltä Manhattanin suuntaan? No ei ketään hyvää.

Gaborik on siitä jännä juttu, että olen varma, että mies taas jossain vaiheessa (ensi kaudella, sitä seuraavalla?) parantaa huomattavasti tästä. Tuntuu mies vetävän aina välillä kauden alamaissa ja seuraavan huippuvireessä. Jos tasaista suorittajaa haluaisi, niin ei ehkä viisain hankita. Eikä voida toki Tortorellan systeemin vaikutusta aliarvioida otteisiin, unohtamatta miehen leikkausta ennen kautta. Mutta jossain vapaan ajattelun joukkueessa mies voisi olla jälleen NHL:n kärkimiehiä ja Rangers näyttäisi jälkikäteen -30%-kaupallaan totaalisen tyhmältä. Mutta silti siinäkin pitäisi nähdä kokonaisuus. Toivotaan kuitenkin, että mies löytää tehot jälleen nimenomaan Rangersissa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kyllähän Devils-peli oli viihdyttävää hokia mutta ihmettelin taas suuresti kun ei ne hanskat tippuneet keneltäkään. Paholaisilla oli 4-ketjussa BARCH ja KOSTOPOULOS sekä 2-ketjussa aina niin ihana CLARKSON. Haluaisin kyllä nähdä vielä niitä tappeluita, en ole kukkatäti!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
NYR-FLA 1-3

Kehittelin mielessäni pienoiselle voittoputkelle jatkoa, kun hännänhuippu Panthers tulisi vierailulle ja sitä seuraavana lähiaikoina joukkueelle hyvin sopinut Caps. Mutta mitä vielä. Buffalo kriisijoukkueena otti pisteet helposti ja nyt idän viimeinen Florida haki samalla kaavalla myös suvereenisti pisteet. Kumpikin peli vieläpä näytti, että vastassa olisi joku muu kuin peräpään joukkue. Sytyttääkö Rangers vastustajana, vai onko peliinvalmistautumisessa jotain vikaa.

Tämäniltaisessa Rangers vei laukaukset selvästi (45-23), mutta todellinen pelin kulku oli tasaista. Florida käytti paikat (ja pari jäikin), kun Rangersin vedot tulivat lähinnä kaukaa ja helposti.

Yleisen taaperruksen lisäksi kun kaksi kertaa ns. kriisijoukkue vie pisteet mennessään, niin kyllä "normijoukkueessa" valmentajanpesti saattaisi heilua. Mutta kai se on niin kuten Gross sanoi blogissaan, että vaikka Rangers jäisi ulos pudotuspeleistä, niin siihen tarvitsisi ensi kauden huono alku lisäksi, että moista ajateltaisiin. No, ei tässä kukaan ennustaja ole, katsellaan. Harmittaa vaan taas toi "maali-iloittelu"... En toivo Tortorellalle potkuja, vaan että mies löytäisi nyt jotain muutakin sieltä pelikirjastaan vähitellen.

Sen ainokaisen tosiaan teki pitkästä aikaa Gaborik ottelun loppuhetkillä. Oikein hieno maali olikin ja juuri sitä nähtiin, miten miehelle pitäisi pelata. Nopea liike, jolla saa irroitettua itsensä, siihen pistosyöttö ja mies läpi. Nyt vielä osasi hoidella viimeistelynkin hienosti.

Kreider oli nostettu ylös ja kolmoseen, Haley lähetettiin alas. Eipä ollut nyt Kreideristäkään sytyttäjää. Vähän toki liikaa vaatiakaan näiltä nuorilta (K & Miller) mitään nähtyä suurempaa vielä. Kreider toki herätti lupaavasti toiveita viime kauden lopussa nopeampaan sisääntuloon. Miller tekee hyvää työtä noin muuten tulokaspelaajaksi, vaikka ei pisteillä juhli.

Sunnuntaina Washington - hei, nehän on toiseksi viimeisiä, ei hätää siis....
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Pientä liikehdintää hyökkäysosastolla. Halpernin nappasi waivers-listalta Montreal, Asham on valmiina pelaamaan. Huhujen mukaan Bickel olisi myös isketty waivereihin. Enemmän odotin Halpernilta, pidin oikein hyvänä hankintana nelosen keskelle. Nuokin jämäminuutit taisivat mennä pörräilyyn, mitä aatosta tukee Jeffin pisteet Rangers-nutussa. Ei näitä juttuja huviksi tehdä, onkohan vain tyyntä myrskyn edellä.
 

Outsider

Jäsen
Pientä liikehdintää hyökkäysosastolla. Halpernin nappasi waivers-listalta Montreal, Asham on valmiina pelaamaan. Huhujen mukaan Bickel olisi myös isketty waivereihin. Enemmän odotin Halpernilta, pidin oikein hyvänä hankintana nelosen keskelle. Nuokin jämäminuutit taisivat mennä pörräilyyn, mitä aatosta tukee Jeffin pisteet Rangers-nutussa. Ei näitä juttuja huviksi tehdä, onkohan vain tyyntä myrskyn edellä.

Itse en odottanut Halpernilta oikeastaan yhtään mitään, mutta esityksien perusteella olisi odottanut kunnon vastuuta, eikä pelkkiä jämäminuutteja. Jännä nähdä mitä tässä nyt haetaan, koska pelkillä neloskentän miesten vaihtelulla peli ei muutu mihinkään varsinkaan Tortorellan peluutuksen tuntien. Rangersin otteluohjelma on muuten harvinaisen ärsyttävä, kun viikonloppupelitkin pelataan lähes poikkeuksetta sunnuntai-iltaisin.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangersin otteluohjelma on muuten harvinaisen ärsyttävä, kun viikonloppupelitkin pelataan lähes poikkeuksetta sunnuntai-iltaisin.

Ei sunnuntai-illassa olisi mitään vikaa, jos pelit olisivat iltapäiväpelejä. Vain kaksi peliä alkaa Suomen aikaa ennen vuorokauden vaihtumista. Vertauskohtana vaikka Flyersin 10. Vähän aikaa sitten laskeskelin huvikseni nuokin Atlantin osalta. Kahden jälkimmäisen Devils-pelin aikaa ei ole vielä julkistettu. Pelit ovat viikonloppuina, joten pidetään peukkuja iltapäiväpelien puolesta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Joo, sinne meni Halpern. Täytyy myöntää että hiukan yllätti siirto. Eipä ollut kovin näkyvässä roolissa, mutta eipä saanut kyllä jääaikaakaan. Nyt kuitenkin menetettiin sentteri ja niitä olisi hyvä olla. Nyt se on vähän kuin pakko laittaa Boyle nelosen sentteriksi.

Newbury nostettu taas ylös, kenties Kreiderin kanssa samaan ketjuun (yhteisiä AHL-fiilistelyitä) ja nyt pääsisi ylemmäs kuin neloseen näyttämään. Grossin mielestä miehen puolustuspelaaminen ei ole ollut NHL:ssä tarpeeksi vakaalla tasolla erityisesti takakarvauksen suhteen. Mutta taas hyökkäyspelaamisestakaan on turha puhua noilla Tortorellan nelosen minuuteilla. Toivon että vihdoin näkisin kunnolla mikä mies tämä herra on NHL-tasolla. Joopa joo, Bickeliä se kuitenkin vaan taas stunttaa.

Ja tosiaan Bickel tällä hetkellä myöskin waiversissa. Ilmeisesti mies toivoo, että joku joukkue hänet sieltä nappaisi.

Tappelijaosasto harvenee jälleen, mutta eipä sitä viime peleissä ole harmiksi liiemmin käytettykään. Kokoonpanoon palaava Asham nyt ykkösnimenä.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Vaikka siellä jotain rosterimuutoksia koitetaan vääntääkin niin edelleen tappioputki jatkui Capitalsin säestyksellä. Rankuilla kun hävittiin niin edes se yksi piste jäi puseroon. Minä kyllä tykkään Bickelistä, harmi jos kaikki isot fighterit pitää vaihtaa mikkihiiriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös