New York Rangers 2012-2013

  • 160 832
  • 467

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Ensi yönä taas olisi näytönpaikkoja tarjolla alisuorittajille liigan minusta kovinta joukkuetta vastaan. Toisaalta jos pääsee ykköskenttään heikoilla esityksillä niin eipä siinä taida mitään pelkoa rotaatiosta olla(Stepan). Nashin ja ketsuppipullon auki saaneen ruotsalaisraketin välissä on mukava vaan "huolehtia puolustusvastuusta". Tortsi varmasti uskoo että Stepanin takalukko aukeaa ennemmin tai myöhemmin ja jaksaa luottaa viime kauden hyvin pelanneeseen sentteriin.

Stepanhan vei viime kaudella periaatteessa Dubinskyn peliajan, kun Brendan joutui erimielisyyksiin valmentajan kanssa ja lisäksi pelasi heikosti. Nyt sitten #21 pitäisi pystyä nousemaan samoihin suorituksiin. Mutta jo SM-liigassa pisti silmään pelaajan huono perussuorittaminen, joten vaikeuksia oli helppo ennustaa. Dubinsky osasi kantaa joukkuetta esimerkillään ja teki ryminällään vastustajan olon tukalaksi. Stepan lähinnä kaartelee ja takakarvaa, eikä osaa laukoa kiekkoa kohti vastustajan maalia. Toki turvallinen valinta joka osaa systeemin, mutta ei nykykunnossaan varmasti henkilökohtaisella suorituksellaan muuta pelinkulkua Manhattanille..

Sentteriosastolla on vaihtoehtoja mutta painotus on enemmän 3-4kentän miehissä. Atlantin divisioonan tason senttereitä on NYRissä tasan yksi: Mr Clutch eli Richards, jolla ollut myös vaihteleva kauden alku.

Toivotaan tietenkin että käy niinkuin aina, että kun kritisoi niin Stepan tekee 1+2 Bruinseja vastaan ja on loppukauden ihan dimangi.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ottelu TD Gardenissa oli hyvinkin odotetun kaltainen. Tiukka matsi, jonka ratkaisu venyi aina rankkareille asti. Voiton avaimet olivat täysin omissa käsissä, mutta Marchand oli eri mieltä.

Ensimmäisessä erässä Nash näytti taas, miksi hänet joukkueeseen hankittiin. Kuten otteluseurannassa mainittiin, Ference sai itsensä näyttämään hieman Pekka Saravolta. Pieni siirto Hagelinille viereen ja kiekko tyhjään maaliin. Toisen erän jälkeen oltiin tilanteessa 0-2, kun Stepanin rannelaukaus yllätti Raskin. Harvemmin nämä mitään maalijuhlia on ollut, tiukkaa puolustamista ja harvoista paikoista tehdään. Molemmat maalivahdit pelasivat myös hyvin.

Kolmannessa erässä Strålman avasi kauden maalitilinsä. Osuman voi laittaa täysin Raskin piikkiin, hieman erikoisen torjunta-asennon seurauksena kiekko livahti punaviivan yli. Peli jatkui aivan samanlaisena, hienokseltaan Boston sai otetta enemmän ja tuloksena olikin Krejcin kavennus. Maali syntyi sekunti alivoiman päättymisen jälkeen, maalinedustalta. Lopulta Boston näytti henkisen kanttinsa ja nousi viimeisellä 90 sekunnilla tasoihin. Ei siitä enempää, ei Rangers huonosti pelannut, nyt vain loppuhetkien laukaukset upposivat.

Jatkoajalla oli kourallinen paikkoja ratkaista peli, mutta rankkareita lopulta tarvittiin selvittämään kolmannen pisteen kohtalo. Aivan käsittämätöntä, miksi Richards laukoo vieläkin rankkareita. Viime kaudesta jatkuu sama höttö. Gaborik epäonnistui taas laukauksessa, vauhtia kuitenkin piisasi. Nashilta komea veivaus omassa yrityksessä. Marchand nousi taas esiin tekemällä ratkaisevassa yrityksessä. Callahan lopulta ratkaisi toisen pisteen vierailijoille. Kaksi pistettä hyvä, Bostonin yksi huono. Omat tähdet pelistä:

*** Marchand
** Nash
* Lundqvist
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Stuka: Stepanin kritisointi kannatti;) Mies heitti häkin viime yönä Bostonia vastaan.

Pakko yhtyä edeltävään kirjoitukseen: kyllä oli kaunis se Blueshirtsin eka maali. Nash pistää yksin nippuun koko Bruinsin puolustuslinjan ja vielä kaatuessaankin zippaa kiekon Hagelinin lappaan. Eikä 61:n meno tähän jäänyt. Rankkarikisassa "mikkemäinen" täysjarrutus ja kiekko ohi hölmistyneen Raskin. Hienoa katseltavaa, liideripelaajan suoritus. Ja Lundqvist hoiti taas tonttinsa (92,5 t-%).
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mahtavaa nähdä oman tämänhetken suosikin Hagelinin alkavan tehoilleen. Kyllähän sitä oli ilmassakin, kauden alussa on esiintynyt sen verran vahvasti. Stepanin riittämättömyys on kieltämättä ajankohtainen aihe. Tuota ehdotettua Halpernia voisi tosiaan koittaa jossainvaiheessa siinä paikalla.

Nash on jotenkin omimmillaan kun on päässyt "eroon" kahdesta muusta tähdestä. Liekö Columbuksessa oppinut kannattelamaan ketjuaan ns. yksin. Odotan kuitenkin enemmän vielä Lindrosmaisia jyräyksiä maalille iskemään kiekon reppuun rumasti.

Yllätys oli myös, että Strålman sai vasta nyt ensimmäisen pisteensä (maali). Mies on kuitenkin ollut erittäin näkyvä hyökäyspäässä alkukaudesta. Raskilla vuosi kilpikäsi ja siitä Strålman ja Stepan saavat kiittää maalejaan.

Girardilla, Staalilla ja McDonaghilla kullakin joitain outoja pelaamisia yön pelissä.

Tasan neljäsosa pelattu runkosarjasta ja kaikki Boston-kohtaamiset suoritettu. Aika outoa. Torstaina Islanders tulee taas vierailulle.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
BB goes to BB. Brian Boyle Back to Business. Boyle on tänään kokoonpanossa, kun Islanders saapuu vierailulle Madisoniin. Ketjuruletin täydentää Biron aloittavana maalivahtina sekä aamuiset harjoituskentälliset:

Gaborik-Richards-Callahan
Hagelin-Stepan-Nash
Miller-Boyle-Pyatt
Asham-Halpern-Powe

Kreider ja Bickel healthy scratcheja, Eminger laitettu Connecticutiin. Callahan ja Pyatt vaihtaneet paikkoja sekä Boyle tullut Kreiderin tilalle. Uskon vastustajan vaikuttavan näihin liikkeisiin todella paljon. Tai kyllähän Bironilla on jo aikaa startista toista viikkoa, olisi voinut muutenkin kutsu käydä.

Innolla odotan Nashin seuraavia liikkeitä, ollut ihailtavaa katseltavaa kunhan vain pelipäälle sattuu. Vielä enemmän odottaisin sitä ylivoimamaalia. Menee jo surkuhupaisaksi tämä touhu. Tai sitä se on jo. Kärjistetysti, vajaa 28,8 miljoonaa dollaria saadaan näyttämään hyvin tehottomalta. Eihän nyt hetkeen kentällä samaan aikaan ole ollut #10, 19, 61, 24, 4, mutta kuitenkin. Toimisikohan Miller ykkösylivoimassa?

Miller-Callahan-Nash
Del Zotto-Richards

Halpern-Stepan-Gaborik
Strålman-McDonagh

Rohkeasti vain pakkaa sekaisin, ei paljoa ole menetettävä. Huono tapa ajatella, mutta jotain olisi tehtävä. Ensimmäinen maali meille tänään, niin ollaan todella lähellä voittoa. LGR!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ääh, eli taas sekoitettiin pakkaa vaikka alla on jo 3 voittoa. Onneksi Hagelin-Stepan-Nash -ketjua ei muutettu, se nimittäen on Nykin paras tällä hetkellä. Ilo on ollut seurata Hagelin (Hagman) ja Nashin otteita viime peleissä. Girardi sai parin huilatun pelin jälkeen jonkun suonenvedon kun on nyt syöttänyt 3 maalia kahteen peliin ja tehotilastoon tullut monta plussaa. Toivotaan että myös Islanders kaatuu tämän illan karkeloissa!

Joko ne hanskat tippuu??
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Islanders-peli tarjosi kyllä hyvää hokia mutta rankuilla sitten hävittiin 3-4. Rangers aloitti pelin tosi hyvin ja ensimmäisessä erässä Girardi teki kauden ensimmäisen hyvästä Hagelinin esityöstä ja Gaborik teki vielä kauden seitsemänsä maalin Richardsin riparista maalin edestä. Ekassa erässä oli myös nykyään harvinainen tappelu, nimittäen Boulton haastoi Ashamin jossa edge meni kyllä Boultonille. Toinen erä olikin sitten yhtä kuraa, paikallisvastus heitti 3 maalia 7 minuuttiin ja meni jo ohi mutta Hagelinin hurja vire auttoi ja mies tasoitti joten viimeiseen erään lähdettiin 3-3 -tilanteesta. Kolmannessa erässä ei paljoa tapahtunut, taisi olla vain yksi ylivoima Nykillä. Rankeissa sitten huomasi että Henkka puuttui maalista, Islanders teki kahdella yrittämällä 2 maalia ja peli oli sillä selvä.

Yksi piste sentään, joten matka ja taistelu jatkuu!
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tuon rankkarikisan tuloksen melkein tiesi jo ennen alkamista, Biron on suorastaan surkea niissä. Näyttää siltä, että houkuttelee vetämään längeistä ja sitten jalat yhteen. Tuo jälkimmäinen jää vain tekemättä. Kummassakaan Islesin yrityksessä ei ollut havaittavissa edes kunnollista torjuntaliikettä. Ragsin rankkareita laittaisin ampumaan Nashin, Callahanin ja Stepanin. Sitten kun Richards saa reeneissä niitä sisään kymmenestä vähintään yhdeksän, niin saa koittaa seuraavan kerran. Nyt ei ollut kolmessa vetäjässä mukana, mutta eipä niitä tarvittukaan kuin kaksi. Pääasia että pisteputki jatkui.

Kreider on passitettu Whaleen. Hieman pidän erikoisena ratkaisuna. Toivottavasti kyseessä on joku kuukauden roolinkasvatus ja sitten takaisin. Ei missään nimessä toista sopimuskautta alhaalla. Boyle oli parhaimpia hyökkääjiä viime pelissä ja selvästi oli näyttöhaluja kolmen katsomokomennuksen jälkeen. Otti kolmannessa erässä Richardsin paikan ykkösessä, Brad pelasi erässä vain yhden vaihdon.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vastaan asettuu kauden ensimmäistä kertaa huonosti aloittanut Capitals. Nyt ovat kuitenkin kolmen ottelun voittoputkessa. Eiköhän se katki mene. Sitten viikolla Montreal kohdataan sekä kotona että vieraissa.
 

Outsider

Jäsen
Kreiderin visiitti Conneticutiin kesti tällä kertaa yhden pelin ajan ja mies on kutsuttu takaisin ylös.
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Kreider mahd nostettun ylös siksi että Nash ei ole ehkä 100% kunnossa. On jättänyt jonkun hyväntekeväisyysluistelun myös väliin.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kreider mahd nostettun ylös siksi että Nash ei ole ehkä 100% kunnossa. On jättänyt jonkun hyväntekeväisyysluistelun myös väliin.

Bickel oli Nashin paikalla lauantain harjoituksissa. Tortorella kommentoi vaan, että Rick on harrastanut jääkiekkoa paljon lähiaikoina. Toivottavasti on vain varotoimenpide ja on täysin kunnossa tänään Capitalsin kaadossa.
 

Maynard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Kärpät, Newcastle United
Rangers-faneja ehkä kiinnostaa (Twitteristä bongattua): siel on näköjään vielä kaks tuntia aikaa voittaa paikka NHL-reissulle New Yorkiin Tikin kanssa, ohjelmassa muun muassa NYR-BUF ja NYR-PHI. Mulle mahoton ajankohta maaliskuun alkupuolelle töiden takia, mut toivottavasti jolleki tosifanille natsaa.

Kisa löytyy siis tikitalk10-nimimerkin takaa.
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangers - Capitals 2 - 1

Hockey day in American viimeinen ottelu päättyi 2-1 lukemiin Rangersille. Mielestäni selkeästi yksi parhaimpia ellei jopa paras peli kokonaisuutena joukkueelta.

Ensimmäisen minuutin merkkausvirhe jonka seurauksena Carlson pamautti komiasti takaminttuun, oli ainoa selkeä virhe joukkueelta ottelussa. Maalin jälkeen Capitals jäähyilyn seurauksena momentum kääntyi Rangersille ja pysyi käytännössä koko 60minuuttia sinipaidoilla. Vaiheittain pääsi myös Capitals juonimaan kuvioitaan mutta tällä kertaa oli Rangers aktiivisempi hyökkäyspäässä. Tästä kertovat myös laukausmäärät 40-28. Taitaa olla kauden ensimmäinen 40 laukauksen rajapyykin ylitys ottelussa?

Yhtäkaikki hieno paluu voittojen tielle oksettavan Islanders-matsin jälkeen.

Kolme tähteä ottelusta:

1. Carl Hagelin
2. Henrik Lundqvist
3. Ryan McDonagh

Tiistaina MSG:lle saapuu Montreal. Habs on viimevuosina ollut yksi suurimmista kompastinkivistä Rangersille, toivottavasti tänävuonna kaikki 3 kohtaamista käännetään voitoiksi.

LGR!
 
Viimeksi muokattu:

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Jos Powe on nyt pitkään poissa niin olisi siistiä nähdä Newbury, Ferriero tai Mashinter kokeilemassa ylhäällä. Suoraan Powen paikkaa pelaa parhaiten Boyle ja Halpern mutta nämä voisi laittaa laidalle. Varsinkin Newbury on aika enigma kun ei pärjää paremmin NHL-tasolla. Viime kaudella 11pelia musitaakseni ja tälläkin kaudella pari. Pisteitä näissä peleissä ei hädin tuskin yhtään. Kuitenkin farmissa ollut hyvä pistemies jo pitkään. Se muuten taisi tapellakin tällä kaudella NYRissä yhdessä ottelussa.
 
Viimeksi muokattu:

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Olipahan upea yv-maali! Siinä viipaloitiin Capsin alivoimakenttä aivan kuutamolle kolmella nopealla syötöllä. Nyt oli kätisyydet kohdallaan ja syötöt lähtivät nopeasti. Mielenkiintoista tuossa häkissä oli se, että Torts peluutti neljää hyökkääjää.

Tässä ketjussa on jo aiemmin ihmetelty, miksei ylivoimaa pelaa 2 pakkia. Eikö Tortorella luota puolustajiensa osaamiseen? Mielestäni Strålman olisi ihan pätevä ukko viivamieheksi. Ai niin: miksei Richards käytä yv:ssä lämäriään? Tampassa mies pelasi välillä viivassa ja teki sieltä hienoja maaleja.

No, toki tässä pitää olla jäät hatussa. Rangersin yv-peli on ollut hävettävän heikkoa, vaikka joukkueessa pitäisi olla nimenomaan tuon osa-alueen osaamista: Gabo, Richards, Nash, DZ.. Tuolla saralla on vielä paljon töitä tehtävänä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Rangersin PP on tosiaan uskomattoman huonoa. Se on ollut sita jo siita lahtien kun Jagr ja Nylander lahtivat. En tieda mika siina on, etta vaikka miehet vaihtuvat niin PP pysyy silti samana -- ehka se on sitten valmentajien vika.

Olen myos hieman huolissani Richardsista, joka ei ole oikein nayttanyt talla kaudella viela mitaan sen yhden hienon syoton jalkeen Kreiderin maaliin Devilsia vastaan. Toisaalta Richards pelasi nain jo viime kaudella ennenkuin paransi sitten playoffseissa. Periaatteessa Nash on ollut parempi quarterback kiekon kanssa kuin Richards -- en ole niin paljon Nashin peleja ennen katsonut, mutta han on erittain hyva pelintekija, jopa parempi kuin olisin uskonut.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Uusimmassa Veikkaajassa oli huhua, että Colorado on tiedustellut Satherilta mahdollisuuksia O`Reilly <-> Del Zotto -treidiin. Ehdoton ei tuolle, varsinkin kun Stepan on parantanut ja Miller nousemassa varteenotettavaksi sentteriksi kärkiketjuihin. Rangers on muutenkin hieman vailla syvyyttä puolustusosastolla, lisäksi MDZ on oiva pelimies myös yv:llä.

Tänään matsi MSG:ssä Montrealia vastaan. Lundqvist aloittaa, hyvä niin. Brandon Mashinter kaikesta päätellen NYR-debyytissä, Powen tilalla. Voisi veikkailla kontaktia Prustin kanssa? Nyt olisi aika katkaista Montrealin orastava voittoputki, samalla tavalla kuin Caps-pelissä. Montreal hakee viidettä voittoa. Pieneksi yllätykseksi johtavat divisioonaa pisteen erolla Bostoniin kaksi peliä enemmän pelanneena. Vahva nippu tällä hetkellä.

Täysi luotto, että homma klaarataan. LGR!
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Brooksie heittänyt twitterissä jotain irtofaktaa että Nash ei pelaa. Joten Kreiderilla isohko ruutu täytettävänä. Mashinter neloseen ja CK kolmoseen Pyattin tilalle joka nousee ykköseen Stepanin ja Hagelinin kanssa. Jos siis 61 on kylmänä...
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Rangersin PP on tosiaan uskomattoman huonoa. Se on ollut sita jo siita lahtien kun Jagr ja Nylander lahtivat. En tieda mika siina on, etta vaikka miehet vaihtuvat niin PP pysyy silti samana -- ehka se on sitten valmentajien vika.

Olen myos hieman huolissani Richardsista, joka ei ole oikein nayttanyt talla kaudella viela mitaan sen yhden hienon syoton jalkeen Kreiderin maaliin Devilsia vastaan. Toisaalta Richards pelasi nain jo viime kaudella ennenkuin paransi sitten playoffseissa. Periaatteessa Nash on ollut parempi quarterback kiekon kanssa kuin Richards -- en ole niin paljon Nashin peleja ennen katsonut, mutta han on erittain hyva pelintekija, jopa parempi kuin olisin uskonut.

Pelirakentaja puuttuu juu ykkös yvstä(MDZ pitäs olla mut tilalla Richards kun jostain syystä Tortsi ei vaan 100% osaa luottaa siihen), joten pyörittäminen on väkinäistä. Was jolla shaiba 5-5 osasi kuitenkin pelata hyvää yvtä. Jopa ilman Greeniä. Heillä napakkaa syöttelyä ja selkeät vetopaikat aina joko Ovielle tai oikealle puolelle. Sitä kaipais NYRiinkin...

Tuntuu muuten kokoajan että Del Zotto ja ainakin Boyle ovat kauppatavaraa ja jotain tapahtuu ihan pian...

Richards oli aika ylihintainen hankinta vaikka onkin huippupelimies. Ottaen huomioon että oli Boltsien mestaruusjoukkueessa kakkossentterinä LeCavin takana. Mut ei ole niin sateentekijä niin kun muilla Atlantin joukkueilla ykkössentterit(Giroux, Malkin, Tavares ja sit se joku cosby). Kuitenkin aika paljon kovempia ykkös senttereitä löytyy idästä muualtakin.. Pitäs siis äijän parantaa otteitaan vielä kyllä.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Vaikka Richards ei ole suorittanut odotusten mukaisesti, muistuttaisin kuitenkin etta Richie teki viime kaudella aika pirun monta aarimmaisen tarkeaa maalia Rangersille. Vaikka Richards ei nyt ihan loyda peliviretta juuri nyt tahan aikaan kautta, uskon taysin etta vire loytyy silloin kun se pitaa loytya. Niinkuin on aina ennenkin tapahtunut. Mies on parhaimmillaan silloin kun paineet on kivat ja tulosta pitaa syntya. Sen aika ei ole viela, joten mitaan paniikkia ei ole.

Viisi vuotta sitten paivalleen Rangers pelasi Canadiensia vastaan Montrealissa. Puolentoista eran jalkeen Rangersilla oli vakuuttava 5-0 johto, mutta Canadiens paasi tasoittamaan kolmannen eran aikana ja lopulta voitti voittolaukauskisan jalkeen lukemin 6-5. Tama on tahan paivaan asti Rangersin suurin johtoaseman menetys historiansa aikana. Josko ei toistettaisi historiaa tanaan kuitenkaan, LGR!
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Myös täällä on tehnyt mieli haukkua Richardsia muutamaan otteeseen. Ja taas eilen aivan liikaa harhasyöttöjä ja näkymätöntä surffailua. Ylivoimaisesti eniten ottaa kuitenkin päähän se, kuinka Richie välillä kuljettaessaan kiekkoa kääntääkin paineen alla suunnan kohti omaa päätyä ja usein vielä menettää tästä kiekon vastustajalle takapaineessa.
Muistan minäkin kuinka hän syttyy tosipeleissä, mutta kun katsoo Rangersin keskushyökkääjistöä niin tarvitaan Richarsilta huomattavasti isompaa panosta runkosarjassa jos siinä halutaan pärjätä. Tällä kaudella hän on mielestäni ajatunut huolestuttavalla tavalla kohti Gomez/Drury/Löysäkulli -luokkaa...

Eilinen peli oli uskomattoman tylsää katsottavaa. Habs rikkoi, tukki ja heitti pitkää ja Rangersin kädetön duunarijengi ei osannut luoda paikkoja itselleen. Kuten JLand kauden alussa saarnasi, ei Tortorellan Rangersia ole kiva katsoa; viimeksi näkemäni Isles- ja Habs-pelit ovat olleet mainioita todisteita tästä.

Carl Hagelin on tulessa!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Nykin soutaa ja huopaa -pelit ne vaan taas jatkui Montrealia vastaan. Sain eilen katsottua tuon Capitalsin taisteluvoiton joka oli hyvää hokia mutta tämän Canadiens-pelin taidan jättää suosiolla välistä. Sir Richards on ollut pettymys sekä Pyatt hyvän alun jälkeen. Ehkä jotain rosterimuutoksia pitäisi tehdä..
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Rangersin PP on tosiaan uskomattoman huonoa. En tieda mika siina on, etta vaikka miehet vaihtuvat niin PP pysyy silti samana -- ehka se on sitten valmentajien vika.
(lainataan JLandia, vaikka yleisesti vastaankin)

Itse olen tullut siihen tulokseen, että vaikka kuka huipputekijä tulisi Rangersiin, hän viimeistään kauden kuluttua taantuu aivan eri tasolle kuin mitä on edellisessä jengissä nähty, joten vieläkin tästä osoitan valmentajaa. Ja samalla annan Richardsille "synninpäästön", vaikka en missään tapauksessa ole tyytyväinen miehen panokseen.

Ja tästä lopputulemana onkin se, että sillä rumalla "Rangers-kiekolla" pärjätään - tai ei pärjätä, eikä siinä mitään auta, vaikka toisi ykköskentän täyteen uusia miehiä. Eihän tuossa kehtaa mitään uusia ukkoja toivoa, kun joukkueesta löytyy jo ykkösen kaltaiset tähdet. Nyt ei ole kyse edes secondary scoringista. Kyllä se olisi valmentajan Kalemaisesti jyrähdettävä, että nyt se helvetin nättisyöttöpeli pois ja ne maalit vain ratkaisee. En tajua miksei Tortorella näin tee. Hyvä esimerkki oli se Washington-pelin ylivoimamaali, jossa syöteltiin puolustus reikäjuustoksi ennen maalia. Hieno maali ja pelin voitto-osuma - eipä siinä, mutta kun tuon tasoista noi kärkipelaajat (etunenässä Nash) hakevat kokoajan ja ei voi muistaa miten monta hyvää vetopaikkaa on hassattu näiden yritysten takia. Hieno maali, mutta helvetin paljon yksinkertaisempaa pitäisi pelata peruspelinä.

Tuosa Erling mainitsikin jo Druryt ja valitettavasti itsellenikin alkoi hiipiä Richardsin kanssa samat ajatukset (näen kuitenkin vielä sentään eron). Nashin stereotypia on kikkailla kiekon kanssa ja yrittää kolmista vastustajan längeistä takatolpalle - Gaborikin spurtata täysillä ja rannata veskan logoon (rankkareissa hän voi suorittaa tämän vieläpä kaikessa rauhassa), tai seisoa jossain pelin ulkopuolella ja kiekon lapaan tutua iskeä se maaliin.

-Hagelin pelaa tällä hetkellä peliä, josta monen pitäisi ottaa mallia.
-Boyle on saanut energiapiikin katsomokomennuksesta ja nyt hyvin taklaavana rouhijana en miestä kyllä vaihtaisi pois, koska muuta samantyylistä peluria joukkueesta ei löydy.
-Tämä uusi nosto (Mashinter) oli kookas peluri, mutta kentällä ei erottunut mitenkään (ja ehkäpä hyväkin niin).
-Peli tosiaankin oli tylsyyttä hipovaa taaskin

Seuraavaksi Ottawa huomenna.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Seuraavaksi Ottawa huomenna.

Johon Nash ei lahde mukaan. Tassa on kayty useaa spekulaatiota mika miehessa on vikana, mutta mitaan varmuutta ei ole mistaan koska organisaatio ei anna pienintakaan viittausta Nashin tilanteeseen. Nivusvamma, aivotarahdys, flunssa? Kaikki ovat vaihtoehtoja. Toivotaan nyt kuitenkin etta mitaan vakavampaa ei olisi sattunut ja vain nama pari pelia jaisivat valista ja Nash olisi Montrealissa taas pelikunnossa.

Mitaan sanottavaa itsella ei ole edellisesta Montreal-pelista. Niin jaatavan huonoa katseltavaa se oli.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Johon Nash ei lahde mukaan. Tassa on kayty useaa spekulaatiota mika miehessa on vikana, mutta mitaan varmuutta ei ole mistaan koska organisaatio ei anna pienintakaan viittausta Nashin tilanteeseen.

Postin Larry Brooks veti jo hänelle ominaiset itkuraivarit kolumnissaan, ja syytti liigaa pelitapakulttuurin ylläpitämistä, joka suosii iskuja päähän taklauksen loppusaatossa tjms. LB:n mukaan Nash vammautui Bostonia vastaan (ilmeisesti Lucic oli taklannut).

Luulen, että neppailu ylivoimalla ja ykkösmiehillä noin yleensä vähenee kun roolitus tähtipelaajien välillä selkenee. Nythän joukkue on ns. Lundqvistin tai Callahanin, ja Nash-Richards-Gaborik kolmikosta ei kukaan osaa/uskalla/halua ottaa johtotähden pelaajan tonttia itselleen. Tätä prosessia ei varmasti myöskään helpota kasvottomaan puurtamiseen ihastunut Tortorella. Pelisysteemi toimii alemmille ketjuille, mutta tähtipelaajien dynaamisuus (ja omalaatuisuus) pitää saada hyödynnettyä paremmin. Nyt esimerkiksi juuri ylivoimalla korostuu kuinka kukaan ei oikein uskalla tehdä mitään räväyttävää ja "hienon maalin hakeminen" näyttää minusta välillä enemmän vastuun siirtelyltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös