New York Rangers 2011-2012

  • 186 663
  • 500

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Hieno juttu. Ei voi sanoa kuin, että mahtavan oikeaan suuntaan on Rangers ollut menossa tässä viime vuosina. Omia pelaajia vilisee joukkueessa ja pelaajia ei enää osteta vain hankkimisen ilosta, vaan esim. Richards oli tärkeään paikkaan haettu vahvistus, johon sitten panostettiin kaikki.

Itse odottelin että Dubinsky näistä kahdesta nuoresta herrasta nousisi kapteenisksi, mutta miehen ailahtelevat otteet eivät vielä ole oikein omiaan siihen hommaan. Enkä tietenkään tiedä millaisia pelaaajat ovat pukukopissa ja johtajana. Ainakin Jagr silloin kovasti nuorta miestä opasti Rangers-aikanaan. Ehkä kuulumisia vaihdellaan taas Philly-otteluissa. Hienoa kyllä nähdä vanha Rangers-peluri taas NHL:n puolella! Ainoa vaan että väärässä joukkueessa... ja se "oikea" joukkue ei siis ole Rangers.

Hiljaista on vähän kuin huopatossutehtaalla. Kreider jatkaa kouluaan tämän vuoden, joten häntä ei isoissa ympyröissä nähdä.

Tuossa on Rookie Campin rosteri Rangersin osalta. Muutama Tryout Invitee nuorille, mutta yhtään "fedotenkoa" ei nähdä tänä vuonna leireillä. Tai siis oikea Fedotenko toki siellä sitten jossain vaiheessa nähdään niillä täältä tutuilla numeroprintatuilla hammassuojillaan (kaiketi). Jyri Niemi porskutta yhä suomalaisista organisaation mukana. Toivottavasti Jatkoajan NY-toimitus käy taas jossain välissä haastattelemassa miehen kuulumisia, vaikka ihan huvikseenkin.

Ensi viikon keskiviikkona kauden ensimmäinen treenipeli. Kohta se kausi sieltä taas väistämättömästi alkaa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
"Ryan Callahan embodies all the leadership qualities we seek from our Captain," Sather said. Linkki uutiseen. Olisin itsekkin valinnut nämä 3 herrasmiestä eli Ryan Callahan, Brad Richards ja Marc Staal kapteeneiksi. Alkaisi jo kausi!
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Odotettu ja oikea paatos oli Callahanin valitseminen kapteeniksi. Staal seka Richards molemmat ansaitsivat A:t rintaan, ja vaikka olisin kuinka halunnut Dubinskyn nousevan kapteenistoon pitaa kuitenkin muistaa etta sinne tarvittiin yksi kokeneempi pelaaja ja tama on Richards. He kuitenkin puhuvat tuomareille ja tuomarien seka pelaajien valilla pitaa olla yhtenainen kunnioitus. Dubinskyn suu saattaa valilla kayda vahan turhankin tiheaan etta kirjain tulisi rintaan.

Rangers nayttaa hyvalta joukkueelta. Sather on vihdoinkin onnistunut paasemaan kuolleesta painosta pihalle ja kokoamaan Tortorellan haluaman taistelevan joukkueen kokoon. Varsin mukava ilmapiiri on fanien keskuudessa ja nyt kun MSG:n ensimmaisen vaiheen remontti alkaa lahestymaan loppuaan, on peleihin paaseminen varmasti vaikeampaa. New York Rangers nayttaa jalleen silta taistelevalta joukkueelta jolla on mahdollisuudet vaikka mihin.

Kauden alku jaa itselta valiin MSG:n remontin ja viivastyneen ensimmaisen kotiottelun takia, pakollinen kahden kuukauden loma ulkomailla lahestyy mutta joulukuussa takaisin katsomaan miltas se (lahes) uudistettu halli taas nayttaa.

Varsin tyytyvainen olen koko organisaation toimintaan ollut kuluvan kesan osalta!

Tuossa on Rookie Campin rosteri Rangersin osalta. Muutama Tryout Invitee nuorille, mutta yhtään "fedotenkoa" ei nähdä tänä vuonna leireillä.

No ei kylla nahda. Sen verran mita olen Traverse City Tournamentia ja Rangersin prospect-joukkueen peleja seurannut, siella ei ole oikein ketaan liigavalmista pelaajaa viela vuoteen tai kahteen. McIlrath nayttaa pelottavalta, mutta tekee niin paljon virheita hakiessaan osumaa vastustajan hyokkaajaan. Rutkasti kurinalaisuutta ja kokemusta vyon alle, niin siina meilla onkin sitten seuraava Pronger.
 
Viimeksi muokattu:

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Noniin. Kauden ensimmainen harjoituspeli takana ja kausi on virallisesti alkanut.

Pelista jai mieleen se, miten Averya haettiin jatkuvasti ensimmaisessa erassa ja puolustuksen lapsoset. Sanoin tuossa hetki sitten Traverse City Tournamentia seuranneena ettei McIlrath ole viela liigakelpoinen pelaaja siita syysta ettei ole tarpeeksi kypsa. Mielipiteeni vahvistuu koko ajan. 1 vs 1 tilanteessa keskittyy taysin hyokkaajan kroppaan, eika kiekkoon. Yrittaa hakea sita niittia aivan jatkuvasti. Del Zotto taas puolestaan lahti kaksi kertaa liukumaan maalille paineen ollessa hyokkaypaassa, molemmilla kerroilla kiekonmenetys josta seurasi 2 vs 1-hyokkays. Dale Weisen vyolle tappelu seka maali. Hieno esityo kulmassa, hakeutui maalin eteen ja kiekko maalin kattoon. Kypsaa pelaamista. Ryan Bourquelta muutama loistohetki, vaikka kerran Kovalchuk veikin harhautuksella miehen aivan muualle kuin piti. Lundqvist vaihdettiin Talbotiin pelin puolessa valissa ja Talbotilta muutama huippupelastus, varmaa ja hyvaa tyoskentelya. Jatkoajalla Emingerilta ihmeellinen syotto maalin takaa suoraan Devils lapaan ja homma 2-1 Devilseille.

Puolustus on nuori, ja tanaan se oli nuorempi kuin normaalisti. Se nakyy.

Perjantaina jatketaan Prudential Centerissa Devilsien vieraana.

Ketjuthan olivat:

Brandon Dubinsky-Artem Anisimov-Dale Weise
Carl Hagelin-Erik Christensen-Christian Thomas
Sean Avery-John Mitchell-J.T. Miller
Ryan Bourque-Shane McColgan-Andre Deveaux

Dan Girardi-Brendan Bell
Michael Del Zotto-Steve Eminger
Tim Erixon-Dylan McIlrath

Henrik Lundqvist
Cam Talbot
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Rangers-Devils 1-2 OT

Preseason siis pärähti käyntiin kun Albanyssä joukkue kohtasi Devilsin ja pitihän sitä itsekin väijyä epävirallinen kauden aloitus.
Ykkösketju oli poissa ja ainakin nyt uusi kapteenimme.

Jos SM-liiga jengit vielä viikko sitten näytti tukkoisilta, niin kyllä osataan NHL:nkin puolella. Eipä juurikaan hienouksia ottelussa nähty. Itseasiassa ottelu näytti menevän vahvasti 1-0 Devilsille Petr Sykoran b-pisteiden välistä roiskaisun avulla, mutta Dale Weise tasoitti kolmannen lopussa. Lopulta jatkoajalla Eminger lahjoitti voiton huonolla pelinavauksella oman maalin takaa.

Siinä vstk oli kyllä oikeassa ylempänä, ettei tuolta kyllä ainakaan nyt mitään eikä kukaan ponnahtanut silmille. Vstk pistikin jo pelin ketjut tuohon, joten ei niistä enempää. Vakioäijistä muutama ykkösketjun takaa mukana.

Uusista mielenkiintoisista nyt tuli ainakin ensimmäistä kertaa nähtyä (viime vuoden ykkösvaraus) MacIlrath sekä (tämän kesän Calgary-nuorisokaappaus) Erixon jäällä. Maalissa puolet Lundqvistin kanssa pelannut Cam Talbot esitteli kyllä muutaman aika makean haskakäden torjunnan. Sekä olikos nyt tämä Andre Deveaux joka oli aikamoinen mörssäri ja haastoi Devilsin Clarksonin. Sinänsä hauska nähdä kun Clarksonia retuutetaan, mutta nyt taisi olla vähän liian pieni vastustaja ja aika mismatch. Toki matsi loppui suht nopeaa että enpä tiedä olisiko kuitenkin tappelutaidot olleet samoissa.

Tortorella seurasi pelin katsomon puolelta Glen Satherin ja muiden Rangersin virkamiehien kanssa.

Tortorellan mukaan Christensen, Avery ja Wolski kuuluvat rookieiden kanssa tähän osastoon joiden tulee näyttää kuuluvansa pelipaikoilleen varsinaiseen joukkueeseen.

Staalilla on ollut jonkinlaisia pääkipuja kesän aikana ja nyt ei ole voinut harjoitella joukkueen mukana täyspainoisesti (= juuri ollenkaan). Spekulaatiota on, että ovat jälkioireita lopputalvesta Eric-veljensä jakelemasta taklauksesta, joka vei puolustajan pelikentiltä vähäksi aikaa. Ulkona ilmeisesti ainakin kauden avaukseen. Tuollaiset pääasiat ovat aina aika vaikeita ennustettavia. Post-concussion symptoms, eli aivotärähdyksen jälkioireita.

Muita potilaita ovat olleet Sauer jolla oli oikean jalan jännetulehdus, sekä Prust, joka hoivailee ilmeisesti vielä kesällä leikattua olkapäätään. Chad Kolarik sai harjoitusleirillä polveensa tärskyn. Ja toki uusin hankintamme Brad Richards on jo ehtinyt saada nivusiinsa (taas) vikaa.

Wolski on ilmeisesti jutuista päätellen leireillä sopeutunut hyvin ykkösketjuun, joka kuulostaisi ainakin hyvältä.

Ilmeisesti myöskin tuosta Staalin tilanteesta johtuen Rangers etsii yhä aktiivisemmin veteraanipuolustajaa takalinjoille. Joka mielestäni myöskin kuulostaa hyvälle. Nimistä ainakin ex-Rangerit Bryan McCabe ja Paul Mara on heitetty ilmoille, mutta ilmeisesti heistä kumpikaan ei ole seuran etsimä pelaaja.

Euroopan treenimatseihin on lähdössä Tortorellan mukaan 30-32 pelaajaa; 6 ketjua, 5 pakkiparia ja kolme veskaa.

Pe-la yönä siis Suomen aikaa seuraavaksi taas Devils ja lauantaina kuullaan ensimmäiset rosterin pienennykset.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kiitokset vstk ja stiflat tästä NY Rangers vs New Jersey Devils 1-2 OT pelin raportista. Mielenkiintoisia uutisia ja ainakin minulle tuli uutena asiana nämä Staalin, Sauerin ja Richardsin loukkaantumiset. Saisivat kyllä jo palailla kokoonpanoon! Ja hyvinhän tämä Andre Deveaux väänsi Clacksonia vastaan ja vaikuttaa vahvalta jässikältä.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Kiitos raporteista, jatkakaa samaan malliin!
Onko muuten näihin pre-season peleihin streameja jossain vai mennäänkö teidän raporttien mukaan?
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Rangers julkaisi ensi yön rosterin ja se näyttää seuraavalta:

F: Brian Boyle, Ryan Callahan, Ruslan Fedotenko, Marian Gaborik, Carl Hagelin, Kris Newbury, Brad Richards, Mike Rupp, Derek Stepan, Dale Weise, Wojtek Wolski, Mats Zuccarello.
D: Brendan Bell, Michael Del Zotto, Tim Erixon, Ryan McDonagh, Mike Sauer, Pavel Valentenko
G: Marty Biron, Chad Johnson

Nyt on kentällä melkoinen Rangers-painotus, kun loput oletetut ylhäällä aloittavat miehet ovat kaukalossa. Weise sai jatkaa näyttöjään ilmeisesti ensimmäisen pelin otteillaan. Hagelin on nopea tapaus, mutta omaako mitään muita apuja. Bell ja Erixon, sekä Del Zotto myöskin Tortorellan lisätarkkailussa puolustajista. Harmi kun en näe peliä, mielenkiintoisia nimiä kehässä.

Sauer -kuten näkyy- on jo takaisin pelaamassa, kuten oli Kolarik'kin, sekä Richards. Näistä nyt ainakin noi Richardsin nivuset saisivat pysyä vihoittelemattomina. Mies kyllä sanoi, että tähän aikaan vuodesta on aina ollut vähän tällaisia tuntemuksia nivusissa, että ei mitään suurta hätää. Toivottavasti ei puhunut vain lämpimikseen.

Mielenkiintoista (olisi) nähdä myös miten Kris Newbury (joka voitti farmin pistepörssin viime vuonna tehoilla 17+44=61) pärjää ylempänä jos, ja etenkin toivottavasti kun, hänelle annettaisiin isompaakin roolia kuin nelosen rikkoja. Siinä rouhijana kun hän esiintyi lähinnä ne kerrat, kun viime kaudella ylös pääsi.
Zuggarellokin on ilmoittanut että tulevalla kaudella ollaan Rangersin mukana vakituisesti, joten mielenkiintoisia seurattaviahan tuolla on.

ps. Streameja kannattaa väijyä ainakin HF-boardsin Rangers-osion päivän ottelu-threadista, jossa viimeksi oli aika hyvänlaatuisiakin tarjolla. Tai siis, hyvänlaatuisia preseason-peliksi.
 
Viimeksi muokattu:

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Toinen harjoitusottelu takana ja Rangers naputteli pelin kotiin lukemin 4-3. Ensimmaista eraa en nahnyt, joten otteet paaosin kahdesta nahdysta erasta.

Richards - Gaborik yhdistelma takkusi hieman mutta kuitenkin valaa uskoa tulevaan. Nimittain vaikka kemia ei aivan saumattomasti toiminutkaan, oli siella Gaborikin vieressa vihdoinkin mies joka osasi tarjoilla paikkoja ja uskon etta tama yhteistyo tuottaa tulosta tulevalla kaudella. Richards nappasi itselleen maalin, vaikkakin onnenkantamoinen kun meni puolustajan luistimesta sisaan, samoin teki Gaborik joka oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ylivoimalla ja paasi pienen keppitappelun jalkeen huitaisemaan kiekon sisaan. Maalintekijoiden maaleja molemmat, ei sen aina tarvitse kaunista olla.

Nuoren puolustuksen heikkoudet nakyvat edelleen. Erixon jai 1 vs 1 tilanteessa muutaman kerran seisoville jaloille josta hyokkaaja paasi kiertamaan itsensa varsin heppoisesti maalille. Yhdessa tilanteessa Erixon jai niinkin pahasti jalkoihin etta joutui ottamaan syliotteen takaapain josta joutui jaahypenkille. Tasta Devilsille, Newburyn jo istuessa tyhmasta keskialueen kampista, 5-3 ylivoima josta Kovalchuk paasi tasoittamaan pelin tasalukemiin. Valentenko oli samanlaisissa ongelmissa lapi ottelun ja jaahylle joutui hankin taysin vastaavanlaisesta tilanteesta. Kokemattomuuden piikkiin menevat molemmat jaahyt seka tilanteet. Del Zotto selkeasti on ottanut enemman vastuuta itselleen ja vie itseaan maalille siihen tahtiin, etta luulee miehen olevan enemman hyokkaaja kuin puolustaja. Talla kertaa miehen pinnistaessa ylos oli alhaalla paikkaamassa mies, joten tahan asiaan oli varmasti puututtu edellisen pelin jaljilta. Brendan Bell taas tuikkasi kolmannessa erassa pelin voittomaalin kellon nayttaessa 56:56. Taisi maali tulla vahan yllatyksena (tai sitten se osui Richardsin mailaan matkalla..) Brodeurille. Helpohkosti meni. Kaikki tosin lasketaan.

Hyokkayksessa ongelmat eivat niinkaan nakyvat ja Rangers on aarimmaisen vahva talla osa-alueella. Gaborikin ja Richardsin laidassa viiletti Wolski, onnistuen tehtavassa valttavasti. Olisin toivonut enemman painostusta, mutta jai pahasti ketjukavereidensa varjoon tarjoamatta sen enempaa ihmeteltavaa. Dale Weise on sen sijaan pelaamassa itseaan kokoonpanoon, jakeli tanaan hyvia taklauksia (yhden niinkin hyvan etta siella Devils rookie keraili itseaan pitemman aikaa paadysta). Zuccarello jaksaa yllattaa aina kun on jaalla, aivan mieleton taskuraketti. Nyt ilmiselvasti paremmalla otteella kaukalossa ja haastaa yhtalailla miehet kulmavaannossa kuin kuka tahansa.

Seuraavan ottelun Rangers sitten pelaakin talla mantereella lokakuun 15.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Toinen harjoitusottelu takana ja Rangers naputteli pelin kotiin lukemin 4-3. Ensimmaista eraa en nahnyt, joten otteet paaosin kahdesta nahdysta erasta.

Richards - Gaborik yhdistelma takkusi hieman mutta kuitenkin valaa uskoa tulevaan. Nimittain vaikka kemia ei aivan saumattomasti toiminutkaan, oli siella Gaborikin vieressa vihdoinkin mies joka osasi tarjoilla paikkoja ja uskon etta tama yhteistyo tuottaa tulosta tulevalla kaudella. Richards nappasi itselleen maalin, vaikkakin onnenkantamoinen kun meni puolustajan luistimesta sisaan, samoin teki Gaborik joka oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ylivoimalla ja paasi pienen keppitappelun jalkeen huitaisemaan kiekon sisaan. Maalintekijoiden maaleja molemmat, ei sen aina tarvitse kaunista olla.
Kiitos raportista! Minä olen jo pitkään miettinyt kakkoseen Dubinskya ja Gaborikia. Ykköseen sitten veljet Richardsin ympärille. Miten olisi? Kai nyt voisi edes yhdessä harjoituspelissä kokeilla.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Minä olen jo pitkään miettinyt kakkoseen Dubinskya ja Gaborikia. Ykköseen sitten veljet Richardsin ympärille. Miten olisi? Kai nyt voisi edes yhdessä harjoituspelissä kokeilla.

Uskon ettei viime kauden tulosta tuottanutta ketjua Dubinsky - Anisimov - Callahan tuhota, vaan pyritaan pitamaan mahdollisimman hyvin kasassa. Richards on taas hankittu varta vasten Gaborikin rinnalle, joten he todennakoisesti ainakin minun logiikallani muodostavat ykkosketjun. Se, kuka siella on heidan laidassaan, onkin sitten talla hetkella iso kysymysmerkki. Wolski seka Fedotenko ovat ainakin vahvasti ehdolla. Kovasti yritin miettia mahdollisia ketjukombinaatioita mutta talla hetkella ne ovat taysin herran hallussa. Ainoat yhdistelmat, mitka olisivat loogisia, ovat tosiaan ykkosen Gaborik ja Richards ja Dubi - Anisimov - Cally. Loput menevatkin sitten vaikeaksi. Rupp, Boyle, Christensen seka Stepan ovat kaikki senttereita ja vaikka laidalla osaisivatkin pelata (Rupp) on siella Wolski, Fedotenko, Prust, Avery seka Zuccarello jotka taistelevat paikasta auringossa. Ja tassa ei ole viela edes mukana mahdollisia uusia tulokkaita (Weise).

Sinansa mukava ongelma. Liikaa hyvia pelaajia jotka haluaisi pitaa joukkueessa. Ei siella oikein ole ketaan josta itse henkilokohtaisesti haluaisin luopua. Kerrankin tallainen tilanne ennen kauden alkua. Tuntuu kummallisen lammittavalta.

Puolustuksessa onkin sitten vahan eri aani kellossa. Girardi (27), Sauer (24), Eminger (28) seka Del Zotto (22) muodostavat varmasti ydinjoukon, varsinkin kun Staal on toistaiseksi sivussa. Olen ihan sita mielta etta Erixonista (20) ei ole toistaiseksi viela isoihin ympyroihin ja olen tata mielta myos Valentenkosta (23) ja kun McIlrath (19) lahetetaan todennakoisesti ensimmaisten joukossa pelaamaan alas niin jaljella jaa Bell (28) seka McDonagh (22).

Joten olen tasta varsin samaa mielta ja kaikki merkit viittaavat seuraavaan:

Ilmeisesti myöskin tuosta Staalin tilanteesta johtuen Rangers etsii yhä aktiivisemmin veteraanipuolustajaa takalinjoille. Joka mielestäni myöskin kuulostaa hyvälle. Nimistä ainakin ex-Rangerit Bryan McCabe ja Paul Mara on heitetty ilmoille, mutta ilmeisesti heistä kumpikaan ei ole seuran etsimä pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ensimmaiset leikkaukset tehty ja suurimpea yllatyksia ei nahty. J.T. Miller lahetettiin takaisin junioreihin, Valentenko waiverseihin mutta McIlrath jatkaa joukkueessa. Tama yllatyksena ainakin minulle.

Tama siis jattaa seuraavat pelaajat taistelemaan pelipaikoista,
Puolustajat: Brendan Bell, Stu Bickel, Tim Erixon, Ryan McDonagh, Dylan McIlrath seka Blake Parlett.
Hyokkaajat: Ryan Bourque, Andre Deveaux, Carl Hagelin, John Mitchell, Kris Newbury, Andreas Thuresson, Dale Weise, seka Mats Zuccarello.

Enemman tasta aiheesta Andrew Grossin blogissa
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kiitos täältäkin raporteista. Eipä nyt lisättävää kuin allaolevaan, että eikös nyt kuitenkin ole Philadelphiassa vielä maanantaina treenipeli ennen Eurooppaan lähtöä.

Seuraavan ottelun Rangers sitten pelaakin talla mantereella lokakuun 15.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kiitos täältäkin raporteista. Eipä nyt lisättävää kuin allaolevaan, että eikös nyt kuitenkin ole Philadelphiassa vielä maanantaina treenipeli ennen Eurooppaan lähtöä.

Kyllahan siella on, olikin paassyt ihan livahtamaan tuo paivamaara meikalaisen silmista. Kiitos korjauksesta!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ensimmaiset leikkaukset tehty ja suurimpea yllatyksia ei nahty. J.T. Miller lahetettiin takaisin junioreihin, Valentenko waiverseihin mutta McIlrath jatkaa joukkueessa. Tama yllatyksena ainakin minulle.

Tama siis jattaa seuraavat pelaajat taistelemaan pelipaikoista,
Puolustajat: Brendan Bell, Stu Bickel, Tim Erixon, Ryan McDonagh, Dylan McIlrath seka Blake Parlett.
Hyokkaajat: Ryan Bourque, Andre Deveaux, Carl Hagelin, John Mitchell, Kris Newbury, Andreas Thuresson, Dale Weise, seka Mats Zuccarello.

Enemman tasta aiheesta Andrew Grossin blogissa

Kiitokset taas infosta! Tämä Dylan McIlrath voisi olla kyllä kiva nähdä jo ensi kaudella ylhäällä. Iso kaveri (193-196cm ja n. 95kg), fyysinen, right mutta vasta 19 vuotias. Myös Ryan McDonaghin toivoisin jatkavan hyviä otteita kun pelasi jo viime kaudella hyvin Michael Sauerin kanssa.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kiitokset taas infosta! Tämä Dylan McIlrath voisi olla kyllä kiva nähdä jo ensi kaudella ylhäällä. Iso kaveri (193-196cm ja n. 95kg), fyysinen, right mutta vasta 19 vuotias. Myös Ryan McDonaghin toivoisin jatkavan hyviä otteita kun pelasi jo viime kaudella hyvin Michael Sauerin kanssa.

McDonaghista samaa mielta, McIlrathista en. Mies on todella fyysinen ja hanesta povataan hyvaa, Prongerin kaltaista, puolustajaa mutta han on aivan liian kokematon viela isoihin ympyroihin. Tosin, jos pitaisi valita, ottaisin hanet yli Erixonin. En tosin usko etta nain tulisi kaymaan.

Eika ehka tarvitsekaan.

Marc Staal on tanaan ollut jaalla. Andrew Gross lupaili paivitysta blogissaan tanaan hanen tilanteesta harjoitusten jalkeen (mika pitaisi olla ihan mina hetkena hyvansa tasta eteenpain). Samalla Gross laittoi ketjuja kuntoon ja taman harjoituksen perusteella lahdettaisi tallaisella kokoonpanolla liikkeelle:

Wojtek Wolski- Brad Richards-Marian Gaborik
Brandon Dubinsky-Artem Anisimov-Ryan Callahan
Ruslan Fedotenko-Brian Boyle-Brandon Prust
Mike Rupp-Derek Stepan-Mats Zuccarello

Marc Staal-Dan Girardi
Ryan McDonagh-Mike Sauer
Michael Del Zotto-Steve Eminger
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks

Sebastian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rangers, Wild, Arsenal, Bayern München
Marc Staal-Dan Girardi
Ryan McDonagh-Mike Sauer
Michael Del Zotto-Steve Eminger

Näyttääpä pelottavalta tuo puolustus kun sitä pitkästä aikaa silmäilee.. Kovin vähän yv- ja avaustaitoa. Nyt ehdottomasti joku kiekonliikuttaja sisään, vaikkapa McCabe, aivan sama..
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Uusimman tiedon mukaan Staalia ei vanhalla mantereella nähdä. Sääli premieren kannalta, vaikka ei mikään maailman näkyvin pelaajan kaukalossa olekaan.

Olen itse henkilokohtaisesti varsin mielessani tasta asiasta. Turha sita on alkukauden ja pitemman reissaamisen takia riskeerata loppukautta. Kuuluu toki NHL:n parhaimpiin puolustajiin.

Näyttääpä pelottavalta tuo puolustus kun sitä pitkästä aikaa silmäilee.. Kovin vähän yv- ja avaustaitoa. Nyt ehdottomasti joku kiekonliikuttaja sisään, vaikkapa McCabe, aivan sama..

Ja ilman Staalia se nayttaa vielakin pelottavammalta. Puolustuslinja huutaa kokemusta talla hetkella.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Ja ilman Staalia se nayttaa vielakin pelottavammalta. Puolustuslinja huutaa kokemusta talla hetkella.

Totta, että puolustus on todella kokematon. Itse olen kuitenkin sillä kannalla, että katsotaan harjoituskausi ja vaikkapa ensimmäinen neljännes mihin nuorten taso riittää. Jos jo kauden tai kaksi (Del Zotto, McD ja Sauer) pelanneet pärjäävät hyvin niin tilanne ei mielestä ole lainkaan ongelmallinen. Erixon, Bell ja vaikkapa Valetenko riittävät mielestäni ihan hyvin tuomaan syvyyttä tai ainakaan tälle paikalle en näe järkeä hankkia veteraania.

Kiekollinen peli ei ehkä ole Rangers kuusikon suurin vahvuus, mutta ei se mielestäni mikään valtava heikkouskaan ole. Luulen, että varsinkin McDonagh tulee nostamaan kiekollista preesensiään paljon. Del Zotto ja Erixon potentiaali ylöspäin on myös kova. Jos kaikki kolme floppaavat on tilanne eri, mutta ihan niin pessimistisesti en jaksa ajatella...

YV:stä muuten sen verran, että Tortorellahan väläytteli, että ykkösmylly koostuisi viidestä (tai ainakin neljästä) hyökkääjästä. Kakkoskenttään riittävät mielestäni nykyiset pelaajat, en ymmärrä mitä lisäarvo McCabe sinne toisi (tai toi viime kaudella).
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Frölunda-Rangers 2-4

Tulipahan katseltua ensimmäinen Euroopan-puolen peli. Ei kyllä oikein nappaa nämä Euro-pelit kun vastustajalla ei ole ns. mitään kilpailua pelipaikoista ja lähinnä muutenkin vain sananmukaisesti näytösottelu heille ja jotenkin tuntuu ettei Rangerskaan niin sata lasissa ollut tässä. Mielummin katselisin kyllä NHL-joukkueiden kanssa pelattavia preseason-matseja. Aito intensiteetti jotenkin puuttuu kun ollaan vieraskoreita.

Vastassa siis oli Lundqvistin ex-joukkue ja mies olikin saanut peliin A:n rintaansa. Vastustajan kapteenina toimi veli Joel. Varmasti hieno kokemus kaikinpuolin.
Rangersilla oli taas nimettömämpi rosteri jäällä, jos noin voisi sanoa.

Pelistä nyt ei ole oikein mitään kummempaa sanottavaa. Maalit: Newbury, Del Zotto, Christensen ja vikan Rupp laittoi längeistä, kun vastustajan veska oikein ammottavasti tarjoili. Huomionarvoista oli myös Frölundan toisen erän alun viiden minuutin 5vs3 ylivoimapeli, kun Rangersille tuomittiin(/arvottiin) jäähyjä aina edellisen päättyessä. Frölunda jäi kuitenkin tässä tilanteessa lopulta maaleitta, vaikka Pyöräläkin oli kovin virittelemässä tilanteita.

Kyllähän se joukkueiden tasoero selvästi kuitenkin tuli ilmi pelissä. Rangersin hyökkääjät menivät välillä heittämällä Frölundan pakkien ohi, siitä nyt pääasiassa huomasi. Luistelu ja liikkuvuus oli aivan eri planeetalta.

Toki Frölunda hyvin pelasi tämän pelin ottaen huomioon lähtökohdat ja kiriväthän he jo 2-3:een. Mutta pidemmässä juoksussa olisi selvä vastaantulija ja siksi olisin odottanut yhtenäisempää peliä Rangersilta. Nyt vain yksittäisiä tilanteentynkiä nousi esille. Sekä heikohko puolustus. No mutta, se peli oli ja meni. Vielähän noita pari olisi ennen kauden alkua.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tulipahan katseltua ensimmäinen Euroopan-puolen peli.

Pelasiko Sean Avery? Nähdäänköhän miestä Premieressä?

AHL-keikkaa on huhuiltu, tässä Hockey Newsin jutussa käsitelty asiaa jonkin verran laajemmin. Mikäli Avery päätetään dumpata, Averyn ja Reddenin palkkoja olisi siis noin 9,9 miljoonaa euroa kyntämässä AHL:ää!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Pelasiko Sean Avery? Nähdäänköhän miestä Premieressä?
Pelasihan se ja näkyvä oli ainakin alkupelistä taas, kun muut hyökkääjät olivat pääosin sitä AHL:n ja NHL:n välimaastoa. (Btw. tarkennuksena, kyseessä siis oli Rangersin toinen Europeli) Pari kertaa hyödynsi nopeuttaan, mutta olisi saanut enemmänkin käyttää sitä asettaan. Sitten sai oikein mojovasti mailasta huuleen kun Frölundan peluri päätti "nostaa mailaa", jonka jälkeen lähti koppiin enkä ole varma palasiko otteluun (todennäköisesti kyllä). Premieristä en tiedä, epäilen että eiköhän hän sieltä löydy, vaikka tosin onhan siellä nyt kyllä hänen "paikalleen" kilpailijoita. Tai ei siihen agitaattoriksi (kun se puoli on hiipunut vähän turhan paljon valitettavasti Averystä), vaan siihen perus vasemman laidan hyökkääjäksi.

Paha tilanne sikäli, että Tortorella(kin) on kyllä varmaan saanut jo tarpeeksi "tehottomasta" Averystä, mutta eihän häntä huoli muut joukkueetkaan (onneksi), joten vaikea oikein päättää mitä tehdä. AHL on toki vaihtoehto. Lopulta Rangers varmaan luopuu sanasta 'farmi' ja korvaa sen sanalla 'kakkosjoukkue', jonne kaikki liian kalliit/hankalat sijoitetaan. Averyn tarvitsisi vähän hämmentää soppaa jollain taas, että pysyisi jutuissa. Olisiko jotain exiä liikenteessä?

Kolme ekaa ketjua alkaa olemaan täynnä (itse asiassa ollut jo kesästä, jos Wolski vaan lunastaa odotukset) ja siinäkin Stepan/Boyle sentterikaksikosta toinen tipahtaa neloseen. Stepan voi pelata myös laitaa, joten ryhmään lisätään Prust. Eli joku näistä kolmesta lähtökohtaisesti miehittää jo yhden nelosketjun paikan. Sitten Rupp todennäköisesti on varma nelosessa, joten Averylle jää se vika spotti taisteltavaksi yhdessä Zuccarellon ja preseasonilla hyvin esiintyneen Weisen kanssa. Zuccarello ei ole oikein nelosen miehiä, eikä varsinaisesti mitään maatamullistavaa esittänyt tänään. Weisestä en osaa sanoa oikein vielä mitään, mutta pääsääntöisesti hyökkäävä peluri. Sitten mustina hevosina Fedotenkon aleneminen ylemmistä ketjuista ja Newbury vaihtamassa taas roolinsa AHL-pistenikkarista NHL-tappelijaksi. Avery on ehkä kuitenkin ns. paras sinne neloseen after all.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Totta, että puolustus on todella kokematon. Itse olen kuitenkin sillä kannalla, että katsotaan harjoituskausi ja vaikkapa ensimmäinen neljännes mihin nuorten taso riittää.

Bell seka Bickel ovat ilmeisesti nyt taistelemassa pelipaikasta kokoonpanossa. Del Zotto pelasi myoskin tanaan varsin hyvan pelin. Eminger, Sauer, Del Zotto, Girardi, Bell/Bickel, McDonagh. Siinahan se. Nuori, aarimmaisen kokematon mutta myoskin varsin nalkainen. Staal takaisin ja mahdollisesti veteraanipuolustaja viela lisaksi, niin olisin hieman luottavaisemmin lahdossa kauteen.

Pelasihan se ja näkyvä oli ainakin alkupelistä taas, kun muut hyökkääjät olivat pääosin sitä AHL:n ja NHL:n välimaastoa.

Avery kylla jaksaa vaantaa, mutta en sitten tieda jaksaako sita katsella sita jatkuvaa hyva peli/huono puoli-tahtia. Tasaisuus kun ei ole miehen parhaimpia valtteja. Toki pelasi varsin hyvan pelin tanaan, ennenkuin sai mailan suuhunsa jonka johdosta joutui jattamaan leikin kesken (josta ei jaahya edes vihelletty). Ilmeisesti Zuccarellon ja Averyn kanssa paikasta auringossa tappelee myos Christensen, Weise seka Newbury. On varaa siis valita. Paha sanoa kenet sielta ottaisi.. Ihan varma tuosta Averyn paikasta en uskalla olla, enka oikein tieda jaksanko miesta siella enaan katsoakaan.

Kaudessa tulee Rangersin uhrautuvan pelityylin johdosta takuulla loukkaantumisia, joten lohduttava tietaa etta reservissa on miehia joita nostaa tarpeen tullen ylos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös