New York Islanders 2010-11 - now with less facepalm

  • 150 457
  • 444

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Toivottavasti nyt kuitenkaan ei, vaikka kaukaloiden kaunosielu Avery lieneekin itkenyt itsensä uneen tuon jälkeen.

Hieno voitto joka tapauksessa Islandersille ja hieno ottelu etenkin selvästi kehittyneelle herra Baileylle. Gordonin työ alkaa pikkuhiljaa tuottaa tulosta ja oivallista olisi, jos tämä trendi ainakin kotona jatkuisi pisteidenkin valossa, vaikka JT ja KO ovatkin telakalla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Bettmankin vieraillut eilen Nassaussa ja lateli melko selvää tekstiä: sopimus Coliseumin kanssa loppuu 2015 ja joukkue muuttaa mikäli uutta areenaa ei saada sitä ennen aikaiseksi.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Bettmankin vieraillut eilen Nassaussa ja lateli melko selvää tekstiä: sopimus Coliseumin kanssa loppuu 2015 ja joukkue muuttaa mikäli uutta areenaa ei saada sitä ennen aikaiseksi.

Aika tuttua tekstiä. Taisi tarkalleen olla jotain, että ei pysy tässä rakennuksessa hetkeäkään kauemmin kuin pakko eli 2015. Se nyt olisikin, jos samassa hallissa jatkettaisiin.

Wisniewski ja mahdollisesti Konopkakin joutuvat kurinpitoelimen tarkasteluun. Wizin teko nyt tiedetäänkin, mutta Konopka oli puolestaan lämmittelyssä tönäissyt Averyn kumoon.Tekee hallaa tietenkin joukkueelle mikäli lepoa tulee, mutta silti juuri tuollaista syttymistä/sytyttämistä on kaivattu.

Hieman siistimmät otteet, mutta sama asenne, niin uskaltavat nuoretkin laittaa itsensä likoon. Aiemmin ollut vähän liiankin nöyrää menoa kun kokeneemmista kukaan ei ole yrittänytkään tuoda isännän otteita peliin. Sim hämmentää omalta osaltaan ja tarvittaessa Gilliesinkin voi päästää irti, joten ihan pelkkiä kuoripoikia ei joukkue enää ole täynnä.

Kahdessa pelissä muutenkin ollut nähtävissä muutosta yleisilmeessä, sillä kolmannessa erässä pakka on pysynyt kasassa eikä muutenkaan kiekko ole pitkiksi ajoiksi jäänyt omalle alueelle vastustajan pyöritykseen.

Tavares huilaa kai vielä seuraavan, mutta mahdollisesti ei enää sen jälkeen.

Ja vielä; Live is Life! Olihan yllätys kun se lähti soimaan. Ihan ok tietysti, mutta joku selitys olisi kiva kuulla miksi niin kova hinku pelaajilla vaihtaa biisiä ja vieläpä itävaltalaiseen kasarihelmeen.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Huhhuh, olihan spektaakkeli. Kauden ensimmäinen paikallinen on takana ja tulos on Isles-silmin katsottuna erinomainen. Joukkue taisteli varsinkin ensimmäisen erän ja ottelun lopun aivan helvetinmoisesti ja tällä kertaa hyvä sai palkkansa. Islanders käytti Rangersin tyhmyydet hyväksi ja pystyi nousemaan ottelun lopulla kahdella YV-maalilla tasoihin ja voittoon asti.

1-0 Blake Comeau Ottelun alussa Isles siis painoi päälle hyvällä sykkeellä. Taklauksia ei säästelty ja tunteet olivat paikoittain pinnassa. Kaikki tämä palkittiinkin kun Michael Del Zotto päätti pistää aivonsa off-asentoon ja menetti erittäin helpon näköisesti kiekon Blake Comeaulle. Comeau pisti ranteet lukkoon ja lähetti laukauksen kohti Lundqvistia joka torjuikin vedon päästäen kuitenkin reboundin ilmoille. Reboundista Comeau sitten korjasi erehdyksensä ja Islanders siirtyi 1-0 johtoon.

2-1 Josh Bailey (Blake Comeau, Mike Mottau) Toisessa maalissa sitten mestari-Bailey pääsi elementtiinsä. Ensin Bailey ajoi väkevästi keskialueelta asti Rangersin päätyyn ja heitti erinomaisen passin Lundqvistin nenän alle. Tästä kuitenkaan paikalle ennättänyt Pierre-Alexandre Parenteau ei halunnut pistää sisään (= suti kiekosta ohitse), mutta ei huolta, Bailey hoitaa. Kiekko ajautuu tilanteessa viivalle josta Mottau zippaa sen kohti Rangers-maalia. Kiekko ohjautuu matkalla Comeaulle jonka kautta se joutaa Baileylle joka tekee esimerkillistä työtä ajamalla tilanteen loppuun asti. Bailey liukuu kiekon kanssa Rangers-maalin eteen ja kaatuukin tilanteessa, mutta tekee RickNashmaisen maalin kun hän kaatuessaan saa huidottua kiekon maaliin. Aivan V_I_*_U_N mahtavaa Bailey!

3-3 Matt Moulson (Trent Hunter, Frans Nielsen) Tämä maali olikin sitten taas kerran tulosta siitä, että pelataan ne tilanteet loppuun asti. Martinek antaa kiekon Nielsenille joka tuo kiekon Rangers-alueelle. Nielsen heittää siniviivan jälkeen oivan syötön toisella puolella luistelevalle Hunterille joka lähettääkin matkaan vihaisen laukauksen. Laukaus menee kuitenkin maalin ohitse, mutta kimpoaa päädystä maalinedustalle josta Moulson sitten ajaa oikeaoppisesti kiekkoon kiinni ja tyrkkää sen Lundqvistin ohitse maaliin.

4-4 Pierre-Alexandre Parenteau (James Wisniewski, Matt Moulson) Parenteaun ensimmäinen maali Islandersille. Ylivoima pyörii Rangers-päädyssä mukavasti ja paikkoja on. Wisniewski lähettää siniviivalta vihaisen pommin maalille jonka Lundqvist torjuu sivulle. Tähän kiekkoon ensimmäisenä ehtii Parenteau joka laukaisee kiekon ohitse Lundqvistin.

5-4 Blake Comeau (Josh Bailey, Mike Mottau) Ei huhhuh on tuolla Gretzk... Siis Baileylla vaan niin helvetinmoinen pelisilmä! Voi perkele. Ylivoima pyörii jälleen Rangersin päädyssä ja Mottau saa siniviivalle kiekon. Sieltä lähtee napakka syöttö Baileylle joka seisoskelee täysin yksin Lundqvistin vierellä. Bailey vatkaa aikansa vetäen Rangers-pelaajistoa puoleensa kuin magneetti. Kun Bailey on saanut vedettyä kaksi Rangersin peluria puoleensa (kolmaskin oli tulossa) Bailey tekee tyylikkään spin-a-raman ja syöttää rystyltä kiekon maalille jossa Comeau tähystää. Comeaulta matkaan lähtee nätti ranne joka uppoaa vastustamattomasti verkkoon!

6-4 Frans Nielsen Rangers yrittää tasoitusta ilman maalivahtia ja pitääkin kiekkoa Islandersin päädyssä. Kiekko on Ryan Callahanilla joka kuitenkin menettää sen päälle painavalle Nielsenille joka saa rauhassa tulla Rangersin alueelle ja heittää kiekkoa börsään.

+++ Josh Bailey - Aivan huikea pelimies!! Isoja saappaita on tarjolla kun JT:kin on poissa, mutta Bailey ei tästä hätkähdä vaan herra on eittämättä nousemassa kirkkaimpiin tähtiin. Jos viime peli oli loistava niin tämä peli taisi olla täydellinen! Huhhuh.

+++ Blake Comeau - Mukava peli myös Comeaulta. Teki pari tärkeää maalia ja oli muutenkin myös fyysisellä osastolla erittäin iloinen yllätys. Taklaili ja teki kaiken huomattavan oikeaoppisesti.

++ Mark Eaton - Erittäin varmaa pelaamista puolustusalueella. Peli olisi voinut päättyä ihan toisinkin jos Eaton ei olisi pelastanut niin montaa tilannetta omissa. Mukavaa piristystä pakistoon!

+ Rick DiPietro - Jotkut voivat mollata miestä, mutta itse en yhdy tähän. DiPietro oli eilen aika varma ottaen huomioon harvat pelatut ottelut ja jaksan uskoa, että DiPietrosta on vielä paljonkin iloa. Eihän se nyt voi kertakaikkiaan loukkaantua taas?

+ Matt Moulson - Ei näkynyt niin paljoa kuin olisin toivnut, mutta teki tarvittavan ja sen mistä hänelle maksetaan.

- Pierre-Alexandre Parenteau - Ei vain sytytä.. Yksi tärkeä maali toki ottelussa tuli, mutta muuten oli kyllä paikoittain täysin yössä.

- - Nino Niederreiter - Kuulin Niederreiterin nimen mainittavan about viiden minuutin pelin jälkeen, mutta sen jälkeen herra oli täysin yössä. WHL:n olisi syytä kutsua sillä Nino ei ole vielä valmis NHL:n.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ja vielä; Live is Life! Olihan yllätys kun se lähti soimaan. Ihan ok tietysti, mutta joku selitys olisi kiva kuulla miksi niin kova hinku pelaajilla vaihtaa biisiä ja vieläpä itävaltalaiseen kasarihelmeen.

Niin missäs vaiheessa tätä on soiteltu? Maalilauluna?
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Niin missäs vaiheessa tätä on soiteltu? Maalilauluna?

Siinä tehtävässä juuri.

Taustahan oli se, että kautta oli tosiaan vasta yksi ottelu takana kun tiedotettiin, että toisessa pelissä esitellään uusi maalilaulu, jonka vaihtamiseen aloite on tullut pukuhuoneesta. Konopka mainittiin liikkeen johtohahmoksi, joten odotusarvot olivat hieman eri tyylilajissa. Vastahan viime kaudella (?) oli faniäänestyksessä valittu Bro Hymn, joka tosin on kai jo käytössä muuallakin, mutta muuten jees.

Etukäteen biisiä ei paljastettu, joten pari ensimmäistä maalia meni ihmetellessä, että kuuluuko taustalla kaikista maailman vaihtoehdoista oikeasti juuri Opus (ko. versio voi olla jonkun toisenkin). Palstojen perusteella näytti olevan ainakin nuoremman polven jenkeille aivan "tuore" tuttavuus ja muutenkin hämmentävä veto.

No, 80-lukuahan jokainen Isles-fani ainakin jollain tasolla elää uudelleen ja uudelleen.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olipahan melkoista. Tappara-fanille luonnollisesti se kaikista hienoin biisi ja hassulta se näytti/kuulosti, kun nuo Islandersin peliasutkin ovat Tapparan asua lähimpänä koko NHL:ssä.

Mutta, mikä tässä montun totaalisesti auki veti oli se, että joskus 10 vuotta sitten johonkin NHL200X -peliin sai itse editoitua omia äänitiedostoja väliaikamusiikiksi yms. ja oma tekeleeni maalisummeriksi oli lähes täsmälleen tuo Islandersin versio. Siinä oli yhdistettynä Red Wingsin maalitorven 4 törähdystä ja sitten alkoi soimaan Live is Life. Islandersin versiossa taitaa olla 3 torven törähdystä ja muuten sama.

Tajuton flaschback menneisyydestä. :)
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
... Ja herään siihen, että Wisniewskille kahden ottelun rangaistus. Siinä on ainakin yksi liikaa, mutta loukkaantumisiin verrattuna pari matsia on vähän
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
... Ja herään siihen, että Wisniewskille kahden ottelun rangaistus. Siinä on ainakin yksi liikaa, mutta loukkaantumisiin verrattuna pari matsia on vähän
Heh. Kyllä NHL näyttää taas kyntensä. Säälittävä pelikielto jota ei olisi koskaan pitänyt antaa.

Katsotaan niin Hjalmarsson selviää yhdellä pelillä taklauksestaan. Mutta odota kun näytät jotain blow job hommia niin heti tulee tuplaten penaltia.

EDIT: Jaa se Hjallis saikin kaksi peliä.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Jos aamun teksti-tv:tä on uskominen, niin Nino sai sitten maalitilinsä isossa liigassa auki pääkaupunkilaisia vastaan. Muuten pelin lopputulos ja 0 pistettä ei kyllä lämmitä. Hyvä sentään etteivät Ovechkinin johdolla sentään rumempia lukemia, kuin perus 2-1 pystyneet tekemään.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Jos aamun teksti-tv:tä on uskominen, niin Nino sai sitten maalitilinsä isossa liigassa auki pääkaupunkilaisia vastaan. Muuten pelin lopputulos ja 0 pistettä ei kyllä lämmitä. Hyvä sentään etteivät Ovechkinin johdolla sentään rumempia lukemia, kuin perus 2-1 pystyneet tekemään.
Jep. Weight syötti Niederreiterille maalin eteen ja Nino pisti kiekon verkon perukoille. Tässä vielä youtube-video maalista: http://www.youtube.com/watch?v=iymHLsJdo9A

Ilmeisesti muuten onkin ollut hiljaisempaa. Mutta se ei kyllä yllätä tuolla poissaolijoiden listalla.

Edit: Arvatenkin koneen copy-paste ei tahtonut toimia kriittisellä hetkellä. Linkki korjattu.
 
Viimeksi muokattu:

Jackster

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders, Peter Bondra, John Tavares, JYP
No niin El Niñolla sitten pistetili auki, muutama peli vielä aikaa näyttää ja jos ei vakuuta, niin eikun takaisin junnuihin. Weight jatkaa hyviä otteita.

Vieläkin naurattaa toi Wisniewskin saama kahden ottelun pelikielto. Pystyykö se Avery nyt sitten pelaamaan seuraavassa pelissä, että loukkaantuiko se kuinka pahasti... siellä on varmaan käsilaukut lennelly pukukopissa pelin jälkeen.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Capitals 2 - 1 Islanders

Sellainen spektaakkeli käytiin sitten pääkaupungissa ja olihan tulos valitettavasti odotettu (ehkä jopa yllättävän tiukka) siihen nähden, että Washington pyyhkii jo pelkällä rosterillaan Islandersia jäässä. Tämän lisäksi sitten Islesia painavat rankasti loukkaantumiset feat. Wisniewskin "ansaittu" pelikielto kun hän uskalsi uhmata Sean Averya.

Ottelu ei tasollisesti ilmeisesti mitään hurraa!-huutoja aiheuttanut, mutta silti Islanders oli ollut paikoittain erittäin pirteällä jalalla liikkeellä ja jaksoi painaa Capitalsin päälle kuin yleinen syyttäjä.
Raporteista scoutattuna uusi hankinta Michael Grabner oli ollut erittäin pirteä ja lähes jokaisessa vaihdossa loistanut positiivisella tavalla. Tämä ainakin allekirjoittanutta miellyttää ja toivoisinkin Grabnerin vastuun kasvavan nyt entisestään (Nyt pelasi 13 minuuttia ja risat ilman YV-aikaa). Varsinkin ylivoimalle miehen maalivainulle voisi olla todellakin tarvetta.
Blake Comeau oli myös ollut jälleen pirteällä jalalla liikkeellä. Herra oli totuttuun tyyliinsä taklaillut aika-ajoin Capitalsin pelaajia ja yrittänyt energisyydellään psyykata omia pelaamaan kovempaa.
Doug Weight taasensa oli varma oma itsensä ja teki kaiken oikein. Veteraanin mailasta syötöt lähtevät hyvällä prosentilla omille, rauhoittaa ylivoimalla tilanteet ja on erinomainen tutor nuorille. Pistää kyllä kaduttamaan pikkuhiljaa, että olin Dougien kesällä valmis heittämään kaatopaikalle.
Puolustuksessa Mark Eaton sekä Mike Mottau jatkoivat varmoja puolustuspään otteita ja sehän ilahduttaa. Herrat pelaavat illasta toiseen isoja minuutteja mikä on tietysti hyvä juttu, mutta jotenkin toivoisi sitä vastuuta myös niille kiekoillisesti taitaville puolustajille ala. Hillen. Viime yönä Mottau, Eaton sekä hyökkäyspäässä aika helvetin avuttomalta näyttävä Andrew MacDonald pelasivat jokainen lähemmäs 20 minuuttia kun taas tällä hetkellä lähes yksinään kiekollista osastoa kantava Hillen pelasi vain rapiat 12 minuuttia. Gordon wake up!
Kehuja lähtee myös työmyyräosastolle ja varsinkin duolle Trevor Gillies - Zenon Konopka. Gillies on ottanut roolia hanskauksien puolella ja hyvin onkin ottanut ja sen sai tuta myös Capsin D.J. King joka sai todistaa Gilliesin nyrkkien kovuuden. Konopka taasensa on oikeasti onnistunut yllättämään itseni erittäin positiivisesti. En nyt ihan uskonut hänen olevan Tim Jackmanin tasoinen työmyyrä, mutta päinvastoin. Herra on ollut parhaimpia aloittajia Islandersissa ja tekee hyvää duunia puolustusalueella eikä aja itseään tilanteista ulos.
Niin ja Rolie oli muuten oma varma itsensä! On se perkele, että päälle nelikymppinen pystyy pelaamaan tuolla tasolla noin hyvin. Enkä nyt tarkoita vain yksittäistä ottelua vaan ihan yleisesti. Toisaalta onhan se jo todettu fakta, että Roloson omaa ikäistään paljon paremman fyysisen kunnon. Työt on tehty oikein!

Vaan löytyi pelistä sitten niitä pas... siis huonompiakin esityksiä. Ensinnäkin on nostettava esille kaikkien suosikki P-A Parenteau.. Mitäköhän helvetin palveluksia herra on tehnyt Gordonille ja Snow'lle, että hän saa vieläkin jatkaa ykkösketjussa vaikka homma ei todellakaan toimi siten miten sen pitäisi toimia? Yksi tehty maali kolmessa matsissa ei korvaa sitä, että herra ei ole pelillisesti lähellekkään tuota tasoa ja että herra mokaa arviolta 3-4 varmaa maalipaikkaa jokaisessa pelissä.. Miksei Moulsonia tai Comeauta voi asettaa tuohon ykkösketjun laidalle?!
Toinen esille nostettava pelaaja onkin sitten Trent Hunter. Enpä ole aikaisemmin niin paljoa kiinnittänyt huomiota erääseen asiaan johon on nyt sitten kauden alettua tullut kiinnitettyä erityisen paljon huomiota: Hunter on varmasti ottelusta toiseen joukkueen hyökkääjistä niiden joukossa jotka laukovat eniten ja niinhän sen pitääkin sillä maalejahan Hunterilta odotetaan ja niitä ei tunnetusti tule jos ei uskalla laukoa. Ainoa miinus tässä hommassa on vain se, että Hunterin lähettämistä laukauksista varmasti ~75 % menee ohitse maalin tai suoraan kohti vastustajan maalivahdin logoa... Ei perkele ihan oikeasti Gordon pistä Hunter tekemään viikon ajan laukausharjoitteita josko vaikka sillä saataisiin aikaan niitä maaleja.

Pistetään nyt vielä loppuun onnittelut Niederreiterille uran ensimmäisestä NHL-maalista. Upea saavutus nuorukaiselta, mutta se ei muuta ainakaan meikäläisen mielipidettä siitä, että hänen kuuluu pelata tällä kaudella ihan muuta liigaa kuin NHL:ää. Vauhti ja fysiikka eivät vain yksinkertaisesti vielä riitä näihin karkeloihin. Niederreiterin maalista syötöt kuittasivat siis tutor-Weight sekä energinen Michael Grabner.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Ihan pää pystyssä joukkue selviytyi vieraista näilläkin poissaoloilla, eikä sen kummemmin Caps kuin Penskään näyttänyt kummoiseltakaan "voimatalolta", joten samalla tarmolla vaan eteenpäin. Kova jengi on kasassa ja jokainen dollari menee oikeaan osoitteeseen.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mikä suonenveto Milan Jurcinalle oikein tuli?

Kuvaus oli aikaisemmin toisinpäin, mutta pian Zdeno Chara aletaan tuntea köyhän miehen Jurcinana.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Mikä suonenveto Milan Jurcinalle oikein tuli?

Vahvasti tuli mieleen Brendan Wittin kahden maalin ehtoo viime kaudella. Varsinkin toisen maalin sokkoheitto sinnepäin osoitti että kiekkojumalat olivat eilen hellämielisiä pojalleen, jolle ei liikoja kiekollisia avuja tullut annettua.

Muuten peli oli tyypillinen otteluruuhkan välipeli, jossa kumpikaan ei ollut halukas mustelmia ottamaan. Usein nämäkin ovat kääntyneet tappioiksi, joten ei valittamista näiltä osin.

Toronton vieraana toivottavasti Rolosonin annetaan jatkaa maalilla, sillä hänen otteensa selvästi rauhoittavat koko peräpäätä ja seuraavassa pelissä kaikki apu on jälleen tarpeen. Pelityyliltään Leafsien pitäisi kyllä sopia hyvin Islesille, mutta nykyvireessään ovat Torontossa aikas pahaenteinen vastus.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Kova testi taas ensi yönä, mutta valitettavasti jää itseltäni ainakin suorana väliin. Yhtään ei tiedä mitä nytkään odottaa, voi tulla kuumat oltavat tai sitten paketti tosiaan on kasassa ja hanttiin pistetään jälleen niin maan perusteellisesti.

Vaihteeksi lisää kolhuja jengissä kun ainakin Hunter on edelleen sivussa eikä Comeaukaan kai ihan täydessä tikissä, mutta onneksi sentään mukana.

Roloson saa viime vuotisen urotekonsa ansiosta jatkaa maalilla ja samalla esitellä uuden maskinsa, joka on kyllä komea asianmukaisine kunnianosoituksineen entisille kollegoille.
Maski edestä
Sivu I
Sivu II
Takaa

DiPietro puolestaan ajaa sisään uusia varusteitaan, joilla on tarkoitus taistella rintasyöpää vastaan. Pinkit patjat kuvassa.
Respektit molemmille.

Mitähän muuten Wisniewski tykkää ja kuka on ensimmäinen, joka photoshoppaa suuhoidon maalinedustalle, jossa seisoo pinkki DP ja mitä kaikesta sanoo P.Räsänen?? Modern time hockey y'all
 
Suosikkijoukkue
HIFK
P. Räsänen toteasi tietenkin tuntevansa monia jotka haluaisivat käyttää pinkkejä kiekkovarusteita mutta jotka pidättäytyvät niiden käytöstä.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Uhrautuvalla puolustuspelillä tulivat pisteet plakkariin. Kai pakkikaluston tason kohentumisesta kertoo oleellisen se, että Rolosonin torjuntamäärä saatiin jo puolitettua viime kauden mahti-iltaan verrattuna.

Hyökkäys jäi aseettomaksi, eikä tilannetta helpottanut että ykköstykki Bailey jätti leikin kesken tokan erän alussa. Nyt toivotaan että hän on todella vain day-to-day, sillä muutoin ovat vitsit taas vähissä. Seuraavan pelin Tampassa huhutaan jäävän väliin. Onkohan olemassa sellaista kuin täysin terve kokoonpano vai onko se jokin absoluuttisen nollapisteen tapainen teoriassa ymmärrettävä, mutta käytännössä mahdoton tila?

Roloson on kyllä edelleen sellainen äijä maalilla, että ei voi kyllin hehkuttaa. Kausi on vielä nuori ja DP:n saaminen vireeseen olisi tietenkin hyvä juttu, mutta voittava joukkue tarvitsee selkeän ykkösen ja eiköhän sellainen ole jo selvillä:
Rolie 3Gp 86Sa 5Ga 1.65GAA 942Sv.%
DP 3Gp 84Sa 11Ga 3.53GAA 869Sv.%
DiPietrolle askel eteenpäin olisi jo täysi kausi kakkosenakin, eikä tasapeluutus pidemmän päälle oikein ole hyvä kellekään.

Ninon ensimmäinen etappi on kohta risteyskohdassa ja jatkoa puntaroidaan. Kai tuo käytännössä on jo päätetty, mutta tuskin julkistetaan yhtään ennakkoon. Vaihtoehdot ovat aiemmilta kausilta tutut; tehoiltaan vaisu kausi NHL:ssä vai pisteiloittelut sekä arvoturnaukset junnuissa. Fyysisesti hän tuntuu tehneen paremman vaikutuksen verrattuna Baileyhin tai Tavaresiin aikoinaan. Rooli kolmosen laidassa on hieman eri kuin em. senttereillä, joten näkymättömyys hyökkäyspäässä ei ole senkään puolesta yllätys. Painotus on varmaan ollut, että keskittyy peruspeliin ilman turhia riskejä kiekon kanssa.

Aiemmin pidin virheenä Baileyn pitämistä ylhäällä niin nuoresta lähtien, mutta on hän kyllä kehittynyt mieheksi tavalla, jota tuskin olisi juniorisarjoissa koettu. Jokainen pelaaja on silti omanlaisensa yksilö, joten mihinkään kaavaan ei kannata kangistua. Baileyn tullessa materiaali oli vielä kapeampi ja Tavares oli jo kehittynyt ulos oman ikäistensä peleistä. JOS oletetaan, että useampaa piktäaikaista loukkaantumista hyökkäykseen ei enää tule lähiaikoina, niin itse lähettäisin El Ninon vielä täksi kaudeksi junioreihin nostamaan pistemääränsä 60:stä lähemmäs sataa hyvässä ketjussa. Schremp on kuitenkin palaamassa ja taistelee Grabnerin sekä Parenteaun kanssa ylemmän ketjun paikasta ja Bridgestä on alempiin nostettavissa Martin&Joensuu, joten mikään pakko ei enää ole antaa peliaikaa vain tulevia kausia varten (pätee myös DiPietroon toivottavasti).
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
DiPietro (pinkkinä?) aloittaa. Bailey ulkona, joten jonkun pitää taas astua esiin. Bergenheim on oletettavasti ihan tulessa ja Konopka-Thompson voi olla potentiaalinen tanssipari.

Mikäli on 50 minuuttia aikaa pistää taustalle tarinaa vaihteeksi joukkueen pimeistäkin vuosista, niin Bottan haastattelu on ihan valaiseva, vaikka rönsyileekin jo miehen äänen hajoamisenkin tähden välillä. Kronologinen järjestys aiheista:
--“Live is Life”
--Evolution of the Blog
--The interviews that Chris is doing for SNY
--Chris’ Background
--Beat Writers over the Years
--Mike Milbury
--John Spano
--**EXCLUSIVE:** John Spano sends e-mail to Chris from Federal Prison
--How can attendance be increased?
--Ticket prices
--Making the team more popular
--Radio Coverage
--The Lighthouse
--The upcoming Islanders Point Blank Social
--Origin of “Point Blank” in the name

John Spano-elokuvaa odotellessa, Paul Giamatti jälleen Isles-paitaan ja menoksi. John Spano kuvassa.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Viime yönä Islanders voitti Lightningin 3-2 jatkoajalla Matt Moulsonin maalilla. Näin voittoja on tullut kolme putkeen. Katselin tuon jälkeen NHL:n sivuja ja huomasin Islandersin johtavan hetkellisesti itäistä konferenssia! Monella takana olevalla joukkueella on toki vähemmän matseja pelattu, mutta onhan se hieno nähdä Islanders edes hetkellisesti kärjessä. DiPietrolle 28 torjuntaa 30 laukauksesta. Ei huono saldo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös