Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

New York Islanders (2.) – Carolina Hurricanes (WC1), Metropolitan 2.kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana FutureHockey, 25.04.2019 klo 16.15.

 1. Kari Runk Jäsen

  Vähän kärjistettynä malliesimerkki pelistä, joka on toisella joukkueella hallussa 59 minuuttia, mutta kun se minuuttikin voi olla ratkaiseva. Tästä toinen ryöstö vierasjoukkueelle ja heikoissa asemissa joutuu Isles lähtemään vierasreissulle, kun ei raudatkaan ole puolella.

  Sanoisin silti, että jonkinlaisesta Islandersin maalinteon kipsistä huolimatta olisi erittäin tärkeää Hurricanesin kannalta, että vielä saisivat Mrazekin takaisin tolppien väliin tässä sarjassa. Ei McBackup mitään kummempia virheitä tehnyt ja on tasoltaan ihan peruskakkoskassari, mutta kuuma Mrazek on joukkuetta edes auttanut tähän nykyiseen pisteeseensä asti. Samanlaista ei rehellisyyden nimissä McElhinneyltä uskalla odotella.
   
 2. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Bunch of jerks ei osaa hävitä enää. Enpä ajatellut että olisi nyt 2-0 tilanteessa, varsinkin kun vähämaalisia matseja.
   
  Jyyd tykkää tästä.
 3. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Koko sarja riippuu siitä tuleeko Mrazek takaisin koska kaveri on ollut sarjan paras pelaaja. Jos tulee niin Canes vie, jos ei niin Isles tulee takaa ja vie.
   
 4. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  En jaksa uskoa Islanderssin nousuun enää, tuplaryöstöt on epätodennäköisiä ja vaikka tasan menisi vieraissa niin saarelaisten kannalta 3-1 on liian iso vuori kiivettäväksi. Pelien tunnelma on jäänyt vaisuksi, kiitos siirtymisen taas käytännössä melkein omaan vierashalliin. Änärin päätöshän tuo oli, katsoin hieman faktoja että nykyisen Colisseumin yleisökapasiteetti on alle 14 k ja aitioita 11 ja tässähän on hieman alle 16 k ja aitioita 101 joten kyllähän raha tässä tietenkin puhuu.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Olihan tuo peli Islandersin hallussa, menin jo sekaisin edes kuinka monta kertaa tolpissa kolisi, mutta nää on näitä. Jos pelit jatkuvat vastaavina, niin ei se mahdotonta ole, etteikö Islanders veisi kahta seuraavaa. Tuo areenan vaihto oli kyllä aika sääli.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  En minäkään yllättyisi jos sarja kääntyy. Aika joulu kävi Hurricanesilla lopputuloksen suhteen, mutta maalivahtitilanne taas sitten epäonnekas. Voihan McEläkeläiseltä suonta hetken vetää.

  Väsymysetuja ei pidä unohtaa tästä sarjasta. Pelituntumaedun Canes sai käytettyä 100%.
   
 7. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Aika ihme ukko on Mzarek jos molaroinnin lisäksi vielä takoo maalit saarelaisille. Siellähän vastustajan maalialueellahan se ongelma on ollut, ei omallla maalilla.

  Iloinen olen Ganesin menestyksestä. Koko bunch of jerks -organisaatio ansaitsee höpötitiä sillä hyvällä buugiella minkä ovat luoneet.
   
 8. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Juu, ei ole pomputkaan olleet Islesin puolella. NHL:llä taas siitä hyvästä iso miinus, että vei Islesilta kotiedun jo ennen sarjan alkua. Melkoinen pyllistys organisaatiolle ja ennen kaikkea niille sen fanaattisimmille ja pitkäaikaisimmille faneille.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  2. peli oli caneseilta aika puurtamista. Sitä tunnusomaista vauhtikiekkoa nähtiin vain vähän. Toki saarelaisten hyvä puolustaminen tekee asioista vaikeita.

  Molemmat canesin kassarit veti hyvän runkkarin. Tilanne ei ole niin paha kuin äkkiseltään kuulostaa. Loukkaantumistilanne ylipäätään sitten on aika kamala. Ja Ahon heräämistä varjojen mailta edelleen odotetaan. Onneksi se on niin hyvä, että pelaa ihan OK, vaikka vajaaksi jäälin.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 10. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Eikös Islandersin molemmat maalit pomppinut canes pelaajista maaliin? Voisi siis sanoa tuurien menneen about oikein, vaikkei nyt joka paikasta maalia iskeneetkään.

  Canes toiset erät on muuten mielenkiintoinen ilmiö. Ovat lähes järjestään ensimmäisessä erässä katujyrän alla, mutta kokoavat rivit toiseen erään, mitä sitten useimmiten jopa dominoivat.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Ottelun nro 2 kaikki 3 maalia oli hienosti hurrikaanien viimeistelemiä.
   
 12. Jäkishöntsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jokipojat, Montreal Canadiens, Liverpool
  Lainaus:
  Tässäpä kaikki mitä itsekin ajattelen matsista. Todella tarkkaa puuduttavan tylsää playoffs kiekkoa molemmilta. Aivan erilaista peliä kuin Boston vs. Columbus tai etenkin Dallas vs. St. Louis peleissä. Jos nyt pitäisi veikata, niin St.Louis tai Columbus mestariksi, mutta mistä tätä tietää, sillä tuntuu vielä ihan arpapeliltä kun joukkueet ovat omissa ottelupareissaan aika lailla tasaisia.
   
 13. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Lainaus:
  Islanders on tosiaankin tehnyt vasta sen yhden maalin koko sarjassa, ja se pomppas Slavinin mailasta sisään.
   
 14. Tornados Jäsen

  Islandersin pelisysteemi toimii mielestäni hyvin ja saavat luotua hyvin paikkoja. Viimeistelyssä joukkueella on kyllä huonon tuurin lisäksi taitovajetta, nyt se Tavaresin lähtö tuntuu näissä peleissä. Mielenkiintoista kyllä seurata jatkossa jaksaako Carolina vääntää tarvittavat voitot loukkaantumisista huolimatta.
   
 15. Kari Runk Jäsen

  Mielenkiintoista oli muuten Trotzin peluutuksen kannalta sekin, että ensimmäisen sarjan liekeissä olleen ja tässä toisessakin pelissä jo ylärimoja kolistelleen Eberlen paikka oli vaihtoaitiossa, kun tasoitusta haettiin ilman maalivahtia. Siellä baileyt ja nelsonit ajoivat edelle.

  Trotz varmaan tietää mitä tekee, mutta onhan Nelson ollut surkuhupaisa ukko tässä sarjassa. Ensimmäisessä pelissä kahdesti sutii kiekosta aivan ihmeellisesti ohi hyvästä maalintekopaikasta, ja tässä toisessakin Carolinan 1-2 johtomaali taisi lähteä hänen kiekonmenetyksestään omalla alueella.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Ei voida mielestäni huonosta tuurista puhua kun toisella joukkueella on kasapäin avainmiehiä sivussa. Tämän lisäksi Ahosta näkee ettei se kunnossa ole. Carolina pelaa hyvin ja olihan tuo hyvä hauiksennäyttö kääntää 1-0 tilanne kolmannen erän alkuun lyhyessä ajassa 1-2 tilanteeksi. Mrazekin loukkaantuminen on kyllä huono asia, en itse olisi kovin luottavainen McElhinneyn tason riittävyyteen.

  Islesin kannalta toki ikävä, että eivät kotonaan pääse pelaamaan.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Olisi ollut hieno ohjaus, jos olisi tapahtunut vihollisen päässä kenttää.
   
 18. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Aika vapaana sai Slavin odotella siinä maalin edessä.
   
 19. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Jasså, se olisi pakkovoiton paikka ensi yönä, sillä 0-3 tappioasema olisi todennäköisesti liian paha pala purtavaksi. Jaksan uskoa Islesin voittoon, vaikka Raleighissa lienee vastassa tiiviisti puolustavan Hurricanesin lisäksi hurmoshenkinen kotiyleisö. Islanders on kuitenkin ollut ihan ok vierasjoukkue tällä kaudella ja ainakin jo tässä vaiheessa Trotzin joukot pääsevät sille mieluisaan altavastaajan asemaan.

  Paljon voidaan jossitella tuhlatuilla maalipaikoilla kakkospelissä, mutta ei noin huonolla viimeistelyllä ansaita mitään. Islesin avainpelaajat Barzal, Lee, Eberle yms. ovat viime pelin tuurimaalista huolimatta olleet ihan jäässä tässä sarjassa. Nyt olisi syytä herätä tai käy kylmät.

  Kyllähän tässä on pöytä pedattu Islesille Canesin loukkaantumisten myötä, mutta ainakin kakkospelissä McEthinneytä ei juurikaan testattu. Josko nyt, kun kotiyleisön paineet ovat pois sinipaitojen niskasta? Niin... Coliseum oli 6. kenttäpelaaja, Barclays' tuntuu olevan pelkkä rasite.

  Islanders on monta kertaa noussut jaloilleen luultuani kuherruskuukausien jo loppuneen. Vieläkö riittäisi bensaa tankissa?!
   
 20. Jukisto Jäsen

  Svechnikov ja Martinook vissiin palailemassa kokoonpanoon tähän kolmospeliin. Toivotaan!
   
 21. Rairama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kahvia juotu 22 aikoihin että jaksaa valvoa, Ahon paita tuli eilen postissa ja ylipäätään fiilinki hyvä tästä illasta.

  Mitenkäs muuten joukkueiden YV/AV on onnistunu pudotuspeleissä? En oo itse niin tarkasti seuraillu.
   
 22. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Fiilikseni tästä on että sarja on aikalailla taputeltu. Harmi luulin tosissani et Islanderssilla olisi ollut mahkuja jopa finaaleihin saakka vaikka materiaali on tosiaan nimetön ja povattiin jumbosijoja. Noh 0-2 se vasta on, pari ryöstöä ja sen jälkeen koripalloareenaan voittoa ottamaan. Onneksi Islanderssin hallisekoilutkin ovat kohta historiaa.
   
 23. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  On tämä kauheaa, että pitää kannustaa Icedancersia, kun Blackhawks ja Rangers (kuten tavallista) on jo kesälomalla mutta on sekin parempi vaihtoehto kuin Mason-Dixon -linjan väärän puolen punaniskat. Lupaan, että en hauku Long Islandin suosikkijoukkuetta Icedancersiksi enää.... ennen joulua!
   
 24. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Carolina menossa kovaa vauhtia konferenssi finaaliin. Omissa kirjoissa yhtä absurdi tapahtuma Tampa vs Columbus sarjan kanssa. Helvetin hienoa, kyllä.
   
  Robu ja MustaHaukka tykkäävät tästä.
 25. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Nojaa, olet kyllä sitten aika pahasti tainnut aliarvioida Carolinan, jos tämä nyt aivan valtava yllätys on. Washingtonin voittaminen oli toki jonkinmoinen yllätys itsellenikin, mutta melko tasaisena pidin silti sitäkin sarjaa ennakkoonkin. Kotietua pidin kuitenkin ratkaisevana Washingtonille, mitä se ei onneksi ollutkaan. Toki Islanders-sarja ei ole vielä ratkennut, vaikka onhan kieltämättä hyvän näköinen asetelma Carolinalle.

  Jos Carolinan sekä Columbuksen esitykset ovat joitain aivan valtavasti yllättäneet, niin sitten on tainnut unohtua se tosiasia, että NHL on ensinnäkin järjettömän tasainen sarja. Pudotuspeleissä ei myöskään läheskään aina ratkaise se kellä on pari taitavaa kikkailijaa tai pistemiestä enemmän kuin muilla joukkueilla, vaan kaikkein eniten ratkaisee materiaalin tasaisuus, sekä ennen kaikkea valmentajan sekä pelaajien kyky motivoida ja tsempata koko porukkaa mahdollisimman optimaalisesti yhteisen tavoitteen eteen. Parhaat pistenikkarit eivät läheskään aina siihen pysty, varsinkaan jos heillä ei ole todellista johtajuutta itsellään tai/sekä joukkueessaan. Toki, jos löytyy loistavia taitopelaajia jotka ovat myös todellisia johtajapelaajia, niin silloin kyllä joukkueen mahdollisuudet luonnollisesti paranevat.

  Carolinallahan on ihan helvetisti todellisia johtajia ja esimerkin näyttäjiä. Ensinnäkin Brindamour on koutsina järjettömän hyvä motivoija (ja tekee sen vieläpä yleensä positiivisella kärjellä, eikä huutamalla ja riehumalla, kuten esim. Tortorella), ja myös peluuttaa pirun fiksusti yleensä ja hänellä on myös hyvät valmiudet tehdä tarvittaessa ketjumuutoksia sekä pelitapamuutoksia, jotka usein toimivat. Lisäksi todellisia johtajia ja tsemppareita löytyy Williamsista, Staalista, Slavinista sekä yleensä tiukan paikan tullen myös Ahosta ja Teräväisestä, vaikkei Aho toki parhaimmillaan ole sinänsä ollut. Mutta niin vain teki huikean esityön voittomaaliin tänään, ja on tehnyt useita hienoja juttuja monissa peleissä, vaikka tehot ovatkin olleet hänen standardeillaan loppukaudesta hieman vaisut ja myös ajoittain jonkin verran outoja virheitäkin on tullut. Silti tärkeä pelaaja usein tiukan paikan tullen.

  Loistavahan tuo Carolina on nimenomaan joukkueena. Siitä kertoo sekin, että sai aika paljon pisteitä runkosarjassakin (99), varsinkin kun otetaan huomioon, että pelasi selkeästi kovimmassa divisioonassa koko liigassa. Eikä paljoa jäänyt pisteissä Washingtonin tai Islandersin perään myöskään. Ilman Carolinan syksyn sysipaskaa jaksoa olisi heidän runkosarjakautensa näyttänyt vielä paljon paremmalta. Oli toki kelpo runkosarja sellaisenaankin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2019 klo 07.31
  olkikuukkeli ja Hockey Puck tykkäävät tästä.