New Jersey Devils 2021–2022

  • 90 574
  • 530

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Oli kyllä sellasta paskaa Bostonin kolme ekaa maalia, että huhhei ja oksat pois. Elämä kuitenkin todennäköisesti jatkuu ja muuten Devils pelas ihan hyvin.

Ei oo kyllä kovinkaan ihmeellisiä otteita Blackwood esittänyt tällä kaudella, näin niinku yleisesti. Tosin, vaikea sanoa, että missä kunnossa se sen kantapää oikeesti on.

Ei kai tässä auta ku valmistautua peliin Columbusta vastaan.
HfBoardsilla tuli vastaan JFreshin twiitti, jonka mukaan ykkösmaalivahteja vertaillessa Blackwood on päästänyt toiseksi eniten maaleja maaliodottamaa vasten. Vain Grubauer on ollut häntä huonompi. Kaikki maalivahdit mukaan luettuna Devils on neljänneksi huonoin. Ei näihin kannata liikaa ripustautua, mutta onhan sen pelejä seuraamalla nähnyt, miten haparoivaa Blackwoodin peli on tällä kaudella ollut. Joka pelissä ei vaan voi päästää yhtä tai kahta helppoa maalia, vaikka muuten torjuisi ihan ok. Voin olla väärillä jäljillä, mutta jos Devilsillä olisi Gibsonin tasoinen maalivahti, joukkue olisi sarjataulukossa todennäköisesti aika lähellä Ducksia. Tai ainakin itse pidän joukkueita muuten melkein samantasoisina (pieni etu Ducksille).
Hankala voittaa kun päästää 3 tollasta maalia ja 4 maalissa Smithiltä ihan järkyttävää puolustamista. Muuten ihan ok peliä. Hughesin ketju oli ainoa joka sai oikeen mitään aikaan, muilta kentiltä aika sekavaa peliä mutta hyvää tiivistä puolustamista. Paljon poissaoloja mikä selittää hyvin tuon sekavuuden.
Mielestäni ihan hyvää peliä myös McLeodin ketjulta. Ei se tietenkään samalla lailla saa tilanteita aikaan kuin Hughesin ketju, mutta silti yksi maali Bastianille ja muutenkin ketju sai ihan hyvin välillä painetta ja joitain tilanteita vastustajan päätyyn. Nelosketju oli ihan sekaisin, eikä Mercerin ketjukaan ollut kaksinen.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Hieno homma. Veseykin tehnee paluun, joten Geertsen toivottavasti kans ulkona.

Valmennus on niin rakastunut Geertseniin, ettei mua enää yllättäisi sekään, että kokoonpanoon nimetään seitsemän puolustajaa ja Geertsen pelaa hyökkääjänä tuplavaihdot.

Andreas Johnsson laitettu koronalistalle ja sivuun kokoonpanosta. Nico Hischier ja Nolan Foote ainakin pelaavat tänään Blue Jacketsia vastaan.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Hischier saattoi selvitä säikähdyksellä. Saattaa olla jo huomenna kokoonpanossa.
Hischier varmasti kokoonpanossa. Vesey tekee myös paluun kuten @expertti yllä jo sanoi. Johnsson laitettu korona protokollaan ja Foote tulee hänen tilalle kokoonpanoon. Aika kovasti taas sekottuu kokoonpano ja kentälliset myös. Koitin nyt vähän hahmotella ja laittaa kentät omasta mielestä jotenkin järkevään muotoon sen mukaan että ketä siellä pitäisi olla tänään mahdollista saada pelille.

Bratt-Hughes-Holtz
Tatar-Hischier-Mercer
Vesey/Studenic-McLeod-Bastian
Foote-Boqvist-Kuokkanen

Nyt vois olla hyvä hetki antaa Holtzille kunnon näytönpaikka ja laittaa hänet Hughesin ja Brattin kanssa. Laitureissa ei riitä laatu edes saada kahta kohtuullista tuloskenttää niin Merceriä voisi kokeilla Hischierin laidassa jolloin saataisiin ihan suht laadukkaat 1 ja 2 kenttä ainakin paperilla. McLeodin kenttä tulee varmasti saamaa taas peliaikaa hyvin. Luulenpa että siellä voi hyvinkin olla Studenic kokoonpanossa ja Hischierin ja Mercerin laidalla on sitten noita Studenicejä ja Kuokkasia. Noh pelissä nähdään sitten mitkä todelliset kentälliset ovat. Kuhan Mason Geertsen ei ole kokoonpanossa niin olen iloinen.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kohta mennään Columbusta vastaan. Kentät vaikuttavat aika erikoisilta. En ylläty, jos Devilsin peli ei ole kovin sulavaa, kun ketjuilla ei ole hirveästi kemiaa, ehkä Hughesin ketjua lukuun ottamatta. No, mutta sittenhän sen näkee. Pelin katsominen tosin saa odottaa aamuun asti.

Kiinnostava juttu Hughesista:

"Our captain is Nico Hischier and he's 23 years old," Hughes said. "On the ice, we're learning how to put the work in and really learn how to win. But off the ice, in the locker room -- I wouldn't say it's a party in the locker room, but obviously it's a lot of fun."

 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Marty Brodeur, Jack Hughes,Tommi Tikka, NJD, HPK
Ilman pakiston ykköstähtiä pelasi molemmat jengit ja Devils nappasi ansaitun 3-1 voiton. Mercerilla huonoa tuuria parin kilautuksen takia. Jack oli taas kepeällä jalalla liikkeellä ja 1+2 taululle. Huikea pelimies. Kyllä siitä Kane kovasti mieleen tulee, ei mahda mitään.

Captain Nico pelasi myös esimerkillisesti ja loukki ei näkynyt jäällä mitenkään. Siegenthaler sai myös ansaittua suitsutusta lähetyksessä ja jatkoi varmoja otteita. Jos nyt jotain negaa pitää väkisin hakea, niin laukaukset hävittiin.

Ja hallia kiersi aalto :)
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
En ylläty, jos Devilsin peli ei ole kovin sulavaa, kun ketjuilla ei ole hirveästi kemiaa, ehkä Hughesin ketjua lukuun ottamatta.

Ihan hyvin se meni. Eka erä ehkä vähän nihkeää ja vähän oli hakemista, muta tokassa ja kolmannessa Devils oli hyvin pelin päällä. Hughes ja Bratti oli kyllä jäällä ihan omaa tasoa ja Hughesilla ois voinut pari syöttöpistettä tulla lisää kun tarjosi Tatarille ja Subbanille puoltyhjät maalit. Blackwoodilta hyvä peli vihdoin. Mercer ja Hischier oli myös iha pirteitä, mutta ei oikein tuntunut kemiat kohtaavan noiden ketjukavereiden kanssa.

Kiva kattoa kun joukkue taas löytänyt peli-ilon.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Aika kaksijakoiset fiilikset. Voitto kelpaa aina, ja vähän huonommallakin esityksellä, mutta kovin monta kertaa kauden aikana noin huonon avauserän jälkeen ei pelata pisteistä. Toinen ja kolmas erä olivat taas jo ihan kelvollista kiekkoilua.

Jack Hughes ketjuineen voitti tämän ottelun Devilsille unohtamatta Blackwoodia, joka piti Devilsin pelissä avauserän kaaoksessa. Koostumukset olivat mitä olivat, kun hyökkäyksestä puuttui ketjun verran runkopelaajia ja puolustuksessa ammotti Hamiltonin mentävä reikä. Noin muutenkin pisteet puristettiin Hughesin ja Blackwoodin urotekojen ohella pitkälti kolmen ketjun ja kahden pakkiparin voimin, kun Ruff entisestään tiivisti pakkaa kolmanteen erään.


Plussat ja miinukset

+ Hyvää tässä pelissä oli ryhtiliike umpisurkean avauserän jälkeen.
+ Jack Hughes otti joukkueen taas reppuselkään ja oli mukana kaikissa kolmessa maalissa. Syöttö voittomaaliin oli silkkaa silmäkarkkia ja Bratt pääsi upottamaan tarjoilusta kiekon verkkoon sydämensä kyllyydestä.
+ Mackenzie Blackwoodilta mallikas tasonnosto Bruins-ottelun sekoilujen jälkeen.
+ Jimmy Vesey palasi kehiin pirteänä. Ei saanut nimeään maalitilastoon, mutta kuusi kiekonriistoa on sekin hatunnoston arvoinen suoritus.

+- Tomas Tatar pelasi hyökkäyspäässä hyvän pelin ja viimeisteli nätin maalin. Miinusta tulee taas parista todella heikosta vastustajalle päätyneestä purkukiekosta.

- Sanotaan se nyt vielä kerran: avauserä oli kyllä kaikin puolin kamalaa katsottavaa. Devils selvisi säikähdyksellä lukuisista puppeloinneistaan, kun Laineen ja kumppaneiden ruuti oli märkää.

Päivän satunnainen: Adam Boqvist löi McLeodia aika reippaasti käsille loppusummerin jälkeen. Osaako joku sanoa, purkautuiko siinä vain turhautumista, vai oliko kaksikolla muitakin hampaankolomeininkejä?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Peli onkin tiivistetty hyvin jo edellä. Surkea eka erä, jossa Blackwood piti Devilsin mukana. Sen jälkeen toka erä oli melko tasainen ja kolmannessa Devilsillä oli enemmän paikkoja.

Hughesilta tosiaan mainio matsi, ja pisteitä olisi voinut tulla enemmänkin. Bratt sopii hyvin hänen ketjukaverikseen, kun hän pystyy pelaamaan yhtä lailla kiekon kanssa, minkä ansiosta vastustaja ei voi keskittyä pelkästään Hughesin puolustamiseen. Tatar teki yhden, mutta paikkoja olisi ollut enempäänkin. Myös Subban tuhlasi yhden Hughesin luoman avopaikan. Mercerillä puolestaan taisi olla pari tolppaa.

Toivottavasti Blackwood saisi pelattua useammin tällaisia matseja, jotta joukkue pystyy pelaamaan joka ilta voitoista.

Onneksi Laineen ruuti oli märkää, sillä hänellä oli ottelussa varmaan viisi ykkösluokan maalipaikkaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: dali

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vaikea lisätä ylläoleviin teksteihin mitään. Devils parans peliä, mitä pidemmälle mentiin. Vikassa erässä ois voinut laittaa pari maalia enemmänkin. McLeod oli ainakin selvästi turhautunut, kun ei saanut vikoilla hetkillä kiekkoa tyhjään maaliin. Pääasia kuitenkin, että kaks pistettä plakkarissa.

Vaikka Blackwood pelas selvästi paremman pelin ku viimeks, niin kyllä se silti melko paljon pomputtaa kiekkoja edelleen. Vielä ku se sais liimattua paremmin noita kiekkoja jotka tulee tohon logon kohalle.

Tatarista sen verran, että otteet on selvästi itsevarmempia, mitä ne on ollut aikasemmin kaudella. Mietin, että pitäiskö sitä peluuttaa jatkossa enemmänkin Hughesin rinnalla ku siinä se näyttää viihtyvän?

Ei muuta ku kohti Columbusta ja samanlainen peli-ilme kehiin!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Jaahah, Bastian ja todennäköisesti myös Bratt covid-listalle. Vähän turhan vaikeaksi menee, kun puolet hyökkääjistä on poissa peleistä. Siihen vielä Hamiltonin loukkaantuminen. No, toivottavasti joukkue taistelee silti Columbusta vastaan voiton. Tampaa vastaan Zacha ja Sharangovich saattavat olla jo takaisin, jos he ovat sen minimiajan eli 5 vuorokautta karanteenissa. 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Jaahah, Bastian ja todennäköisesti myös Bratt covid-listalle. Vähän turhan vaikeaksi menee, kun puolet hyökkääjistä on poissa peleistä. Siihen vielä Hamiltonin loukkaantuminen. No, toivottavasti joukkue taistelee silti Columbusta vastaan voiton. Tampaa vastaan Zacha ja Sharangovich saattavat olla jo takaisin, jos he ovat sen minimiajan eli 5 vuorokautta karanteenissa.


 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Elikä lisää korona"potilaita".

En löytänyt mitään valmista listaa mistään, joten tein erikseen jokaisesta joukkueen pelaajasta selvitystyön ja ainoat pelaajat, jotka ei oo ollu tällä tai viime kaudella protokollassa/sairastaneet tautia kauden ulkopuolella, ovat Mercer ja Schmid + taxi squadista Studenic, Foote ja Greer.

Eiköhän se ennemmin tai myöhemmin osu niidenkin kohalle.

Kaks kertaa protokollassa/sairastaneet: Subban, Hischier, Johnsson ja Zacha.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Hughesilla taitaa olla viimeiseen 5 otteluun 12pinnaa plakkarissa ja tollainen primetime Kane tyylinen operoija kentällä. Kohtuu huikea pelimies ja voisko sanoa jopa että taivas rajana potentiaalin suhteen vaikka kepeän oloinen kaveri onkin
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Harmittava tappio, vaikka joukkue pelaskin tosi vajaavaisella miehistöllä. Kaikki avaimet oli kahteen pisteeseen. Pari kertaa nousu tasoihin, mutta neljäs osuma oli liikaa. Lopussa Devilsillä oli vielä pirun hyvä paine Columbuksen päädyssä, mutta ei, niin ei.

Muuten peli pyöri hyvin koko porukan voimin. Foote oli oikeestaan ainoa, joka oli todella näkymätön. Vesey oli tehokkain kahella pisteellään. Hughesilla oli varmaan eniten maalipaikkoja ja koko pelin paras paikka oli Hischierillä, jonka Korpisalo ryöväs hienosti hanskalla samalla ku tyhjä maali ammotti taustalla. Nico on muutenkin parantanut hemmetisti otteitaan kauden edetessä ja se on aina hyvä asia. Varsinkin sillon ku se näkyy myös tehopisteinä.

Ylivoimalla ois pitäny osua, mutta joukkue ei päässyt Hughesin ylärimaa lähemmäks.

Huomenna paluu Prudentialiin ja Tampa kylään. Josko saatais takas Zacha ja Sharangovich protokollasta?
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Vajaamiehiseltä Devilsiltä nähtiin sisukas esitys, vaikka takkiin tulikin. Pelistä jäi kaivelemaan (jälleen) surkea aloitus, vaikka paholaiset pystyikin punnertamaan kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin vielä avauserän aikana. Jossiteltavaa jäi oikeastaan vain Hughesin epäonnisen oman maalin ja ylärimakudin, sekä Korpisalon unelmatorjunnan verran.

Kuten @NJEspoo edellä kirjoitti, Jimmy Vesey oli joukkueen tehokkain ja minusta hän oli Devilsin paras pelaaja. Hughes ei tällä kertaa saanut kiekkoa vastustajan verkkoon, mutta hatunnosto hänellekin yli 25 minuutin urakoinnista.

Yksittäisistä pikkuasioista haluaisin nostaa esille Jesper Boqvistin esityön Studenicin survomaan 3-3-tasoitukseen. Boqvist ajoi määrätietoisesti sisään alueelle ja heitti kiekon maalille, jossa Studenic mailoineen päivysti. Tätä lisää!

Ottelun alla juhlittiin tuhat ottelua pelannutta Jakub Voracekia. Seremoniassa pisti silmään, kuinka onnittelemaan tullut John Davidson riipi maskin naamaltaan kouraansa, mytisti sen taskuunsa ja kätteli päälle Voracekia. Pelaajat ja toimiston väki ovat tietenkin rokotettuja ja heitä testataan säännöllisesti, mutta mielessä käväisi hirtehinen ajatus, että nähtiinkö juuri suorassa lähetyksessä, kuinka joukkueeseen kylvettiin punaisella matolla tartuntapiikki ja päälle kolmen sukupolven verran Voracekeja tartutettua/altistettua.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Viimeksi muokattu:

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Elikä lisää korona"potilaita".

En löytänyt mitään valmista listaa mistään, joten tein erikseen jokaisesta joukkueen pelaajasta selvitystyön ja ainoat pelaajat, jotka ei oo ollu tällä tai viime kaudella protokollassa/sairastaneet tautia kauden ulkopuolella, ovat Mercer ja Schmid + taxi squadista Studenic, Foote ja Greer.

Eiköhän se ennemmin tai myöhemmin osu niidenkin kohalle.

Kaks kertaa protokollassa/sairastaneet: Subban, Hischier, Johnsson ja Zacha.
Tätä ois ehkä syytä tarkentaa, koska sillä ei näytä olevan mitään merkitystä, onko ollut protokollassa viime vuonna.

Tällä kaudella perusäijistä protokollan on onnistuneet välttämään toistaseks:

Hughes, McLeod, Mercer, Studenic, Siegenthaler, Blackwood ja Schmid.

Jos tauti kerran meinaa käydä jokaisen vuorollaan läpi, niin tekis sen mieluusti mahdollisimman nopeesti ja tietty oireettomana/lieväoireisena.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Blackwood ja Schmid covid-listalle. Saa nähdä, löytyykö ketään Gilliesin taakse kakkoseksi, eli pystyykö Devils pelaamaan huomenna.
Jaahas. Brodeur luukkua vaan sitten avaamaan. Perutaankohan peli, jos Devilsillä on heittää Gillies maaliin ja sitten varaveskana joku zamboni kuljettaja? Ois kiva kattoa hetken tauon jälkeen kun siellä ois Zacha, Shara ja Johnsson ainakin tulossa takaisin.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Ikävä kyllä Scott Wedgewoodkaan ei pysty auttamaan, kun hänkin joutui covid-listalla. Toisaalta, onhan meillä sentään Scott Clemmensen, joka jo kertaalleen on kannattelut joukuetta hädän hetkellä ja johdattanut paholaiset pudotuspeleihin. Kyllä tästä hyvä tulee!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tasainen matsi, niukasti turpiin. Gillies oli maalilla hyvä ja hänen ansiostaan Devils pelasi voitosta. Muuten positiivista, että Sharangovich on herännyt alkukauden jälkeen viime kauden tasolle. Harmi vaan, että samaan aikaan Zacha ja Johnsson ovat jäätyneet. Pakiston heikkous näkyi pelissä jonkin verran. Liikaa jäähyjä ja laukausten laadussa oli taas kerran parantamisen varaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös