Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Muutenkin tuo BMW- ketju (Bastian, Mcleod, Wood) on toiminut erittäin hyvin.
Täytyy tosiaan muistaa, että Devilsin kauden nelonen on ollut enempi nuorisoketju (alun perin Kuokkanen-McLeod-Bastian, josta varioitu) kuin sellainen vakiintunut Thornton-Campbell-Paille-stoppariporukka. Jos näitä reilu parikymppisiä kehtaa vielä pitää nuorina. Ainakin vielä omia kykyjään liigan mittapuulla testaavina.

Toivottavasti vielä kehittyvä pelaajisto saattaa siis hyvinkin pelata paikoin paremmin/tehokkaammin kuin perusnelonen. Ei kerrota sitä muille.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tuli väijyttyä toinen erä silmät ristissä, joten näkemykset saattavat poiketa totuudesta:
  • Devils pelasi vauhdikasta ja taistelevaa kiekkoa. Kyllä tuo ihan peliltä näytti ja Boston pani kampoihin. Joku matsi alkukaudesta vilkuiltuna ja tässä Devilsin pelinopeus paljon aiempaa parempi.
  • Hughesin syöttö Palmierin ekaan maalin oli hieno
  • Kolmas maali suorastaan taidetta, Zacha taisi olla pääarkkitehti.
  • Ja se Vatanen: omaan silmään näytti siltä, kuin ei olisi tauolla ollutkaan. Yllättävän pirteä paluu. Napakoita syöttöjä, sopivaa sijoittumista ja jokusen laukauksenkin sai viritettyä, joskin tilastoihin vain yksi maalille asti päätynyt. Toki suojatut minuutit (14.44), mutta pelasi sentään alivoimaa. Ylivoimalla ei näkynyt.
  • Kuka ihmeen Kuokkanen? Erottui positiivisesti.
 
"Pitäisi tehdä elämällä muutakin kuin seurata lätkää.
Mutta tiedä sitten olisiko se elämää ensinkään?"
- Minä, elokuussa 2020.

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vähän meinas mennä jännäks lopussa, mutta onneks hoidettiin voitto kotiin varsinaisella peliajalla.

Eniten miellyttää se, että vaikka peli oli todella fyysistä alusta loppuun, niin silti missään vaiheessa ei annettu Bostonin päästä niskan päälle sillä osa-alueella. Tässä on ihan liikaa joutunut vuosien varrella kattomaan sitä ku vastustaja jakelee kovuutta ja meiän äijät tyytyy sormi suussa vilkuilemaan sivusta. Se on loppu nyt, prkl!

Kokonaisuutena hyvä suoritus jengiltä. Isoin juttu omasta mielestä oli tietty Palmierin maalitilin avaus kahella osumalla. Ehkä se tästä lämpenee ja alkaa taas latomaan pusseja tuttuun tapaan. Sehän nyt muutenkin on aina maalannut rypäleissä, eli välillä hiljasempaa ja sitten lyhyeen aikaväliin duunailee enemmänkin osumia.

Tästä pitäis olla suunta ylöspäin nyt ku pelaajat saa matseja alle ja koronan viemät voimat alkaa sen sairastaneilla palautua normaaliks. Huomenna prime-time kotimatsi Puhveleita vastaan. LGD!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tosi hyvä matsi! Kiva katsoa tuollaista kiekkoa, kun äijillä luistin kulkee ja parhaimmillaan vastustajalla tekee tiukkaa päästä omista pois. Lopussa meni toki vähän tiukaksi, mutta pääasia, että voitto tuli varsinaisella peliajalla.

Plussat:
- Koko joukkueen peli-ilme. Pelirohkeutta löytyy ja joka ukolla satanen koko ajan lasissa.
- Ykkösketju alkoi näyttää parhaimmillaan jo siltä, miltä ennen taukoa - eli hyvältä.
- Palmierin maalit lämmittivät mieltä.
- McLeodin ketjua on taas pakko kehua. Samoin Zachan kenttä tuntuu löytäneen hyvän tason. Ja kehutaan nyt samalla Maltseviakin, joka on pelannut tasaisen vahvasti molempiin päihin.
- Pakit pelasivat vahvan pelin. Erikseen täytyy kehua Seversonia, joka on ollut tällä kaudella todella hyvä.
- Blackwood.

Miinukset:
- Turhan monta 2 vs 1 -hyökkäystä vastustajalle, onneksi pakit pelasivat niissä joka kerta poikittaissyötön hyvin pois.
- Ylivoima.

Tämä kuva lämmitti mieltä:

 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Edellisestä ottelusta nostaisin posiksi myös, että karhujen maaleista molemmat lähtivät Devilsin lavasta. Palmierin sokko lapaan ja Kulikovin ohjuri.

Sarjataulukko on mielenkiintoinen. Nyt Devils kuudentena lohkossa, pisteprosenteissa kolmas.

Katsomatta lainkaan tulevia vastustajia, ylempänä oleviin erotus:
- Penguinsiin eroa 4 peliä ja 3 pistettä. Heittämällä ohi.
- Islandersiin 5 peliä ja 5 pistettä. Yhä tasaisen tahdin ohitus näköpiirissä.
- Capitalsiin 4 peliä ja 5 pistettä. Jos menestys jatkuu, pari voittoa ja yksi lisäpiste ihan haarukassa. Odotan Devilsin yltävän tasoihin.
- Flyersiin 3 peliä ja 5 pistettä. Teoriassa siimaa toki riittää vaikka ohi, mutta olen tyytyväinen, jos Devils yltää kannoille.
- Bruins. Liian kaukana ohitettavaksi, eroa kuitenkin kurottavissa, jos joku muukin välillä viitsisi kumota karhua. Saattaisi kuitenkin olla jopa Devilsin etu, jos lohkossa olisi joku kaikkien muiden pistepotteja syövä hirmu.

Tulevat ottelut näköjään kaikki vuorotellen Capitalsia ja Sabresia vastaan. Caps on palanut omiin muistikuviin yhtenä pahimmista Devilsin kaatajista, mutta nykytilanne lienee tasaisempi. Toivottavasti joku piiskaa nuoria luistelemaan tosissaan myös lohkon viimeistä vastaan!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Sellainen peli tällä kertaa. Vähän latisti Hischierin kapteeniksi valintaa.

Kaksi surkeaa erää ja kolmannessa hyvää taistelua. Siellä oli pari tolppaa ja Zachan huippupaikka viimeisillä sekunneilla. Mutta joukkue ei olisi edes ansainnut noilla otteilla tästä pelistä voittoa.

Miinukset:
- Kahden ekan erän peliesitys. Luokaton peliin tulo. Kahden ekan erän peliesitys.
- Älyttömän hidasta, kaikki syötöt luistimiin tai vastustajalle, jatkuvia kiekosta huti sutimisia, kaikki kaksinkamppailut hävittiin poikkeuksetta jne.
- Zajac ja Hischier olivat ruosteessa, mikä ei toki ollut yllätys.
- Joukkue pelasi kaksi erää tosi huonosti, mutta Zachan kenttä oli vielä muita huonompi. Todella heikko esitys. Varsinkin Sharangovichille vaikea peli, corsi-lukema oli 6,5 tms. (laukaukset hänen jäällä ollessaan 1-15).
- Myös McLeodin kentältä vaisu peli.
- Pakistossa etenkin Butcher ja Vatanen olivat lapasia, eikä Kulikovia ja Subbaniakaan voi kehua.

Plussat:
- Kolmas erä oli hyvää taistelua. Koko joukkue paransi peliään.
- Severson-Smith-pakkipari.
- Hughesin kentällä ollessa laukaukset ja maalipaikat olivat selvästi Devilsin hyväksi.
- Hischier alkoi näyttää kolmannessa erässä omalta itseltään.
- Blackwood piti Devilsiä pelissä mukana, mutta kun joukkue puolusti maaleissa luokattomasti (etenkin se 3-0 maali Buffalon ylivoimalla), vaikea siellä on nollapeliä pelata.

Huomenna peli Capitalsia vastaan. Ilmeisesti siellä suunnalla oli samanlainen ohipeli Rangersia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Komppaan ylläolevaa. Harmi, että kaks ekaa erää oli todella väsynyttä hokia Paholaisilta. Ei riittänyt voittoon 20 min. kunnolla pelaamista. Subbanin maali lopussa elätti toiveita, mutta ei niin ei.

Oon todella tyytyväinen Nicon valintaan kapteeniks. Jos mitään erikoista ei tapahdu, niin tulee vuosikausia olemaan Devilsin avainpelaajia yhdessä Hughesin ja Blackwoodin kanssa.

Kohti seuraavaa ->
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tän päivän peli on saanut uuden alkamisajan. Sen sijaan, että peli ois startannu klo 2 yöllä Suomen aikaa, niin se alkaa jo tunnin päästä, eli klo 21 Suomen aikaa. Harmi ku niin aikanen herätys itellä, että pitää siihen mennessä painella pehkuihin, mutta huomenna sitte jälkilähetyksenä nautiskelen shown.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Sellainen peli sitten. Hyvä aloitus, sitten joukkue passivoitui ja lopetti luistelun.

Pelirohkeus katosi jonnekin ekan reilun kymmenen minuutin jälkeen. Tai kyllä se ihan hyvältä näytti siihen 2-0 tilanteeseen asti, vaikka peli olikin vähän passiivista, mutta sitten vastustajalle monta ylivoimaa, eikä tuo NHL:n paskin alivoima kestä niitä. Toki siitä ekasta olisi kuulunut antaa yhtä lailla Panikille jäähy heittäytymisestä. Ja sitä ennen Wilsonille vai Charalle sucker punchista. Mutta turha tässä on tuomareita syyttää, kun Devils hävisi itse tämän pelin passivoitumiseen ja jäähyihin. Voisivat vaikka vähän harjoitella alivoimaa. Uskomatonta kuraa.

Devils on ollut tällä kaudella ihan hyvä 5 vs 5 -joukkue, sanoikohan ne ottelun aikana, että joukkue on 9 maalia plussan puolella. Mutta tuo erikoistilannepelaaminen on myrkkyä joukkueelle.

Plussat:
- Parempi aloitus kuin eilen.
- Hughes ja jonkun verran Johnsson.
- Severson-Smith-pari.

Miinukset:
- Passivoituminen.
- ALIVOIMA.
- Vatanen. Tuollaisella otteilla melkein toivon jo Tennysonia takaisin, ja se on paljon sanottu.
- Gusev-Zajac-Maltsev. Tai oikeastaan Maltsev oli mielestäni ihan jees, mutta ketju kokonaisuutena oli heikko.
- Jäähyily.
- ALIVOIMA.
- ALIVOIMA.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Joo-o. Tolle alivoimalle kyllä tehtävä jotakin, ihan hirveetä kuraa. Muuten iha ok peli. Alku oli hyvä ja sitten vähän heikompaa kuten @Toby Dammit jo sanoikin.

Gusev-Zajac-Maltsev. Tai oikeastaan Maltsev oli mielestäni ihan jees, mutta ketju kokonaisuutena oli heikko.
Mielestäni johtuu tosta Gusevista. Ei ole tehnyt mitään tällä kaudella miksi Sharangovich tai Kuokkanen istuisi hänen takia katsomossa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mielestäni johtuu tosta Gusevista. Ei ole tehnyt mitään tällä kaudella miksi Sharangovich tai Kuokkanen istuisi hänen takia katsomossa.
Joo, samaa mieltä. Tosin viime pelissä Sharangovich oli vielä huonompi kuin Gusev nyt. Lisäksi Zajacin taso on laskenut selvästi koronatartunnan jälkeen. Alkukaudesta Zajac oli ihan hyvä, mutta nyt hän näyttää hitaammalta kuin aiemmin.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Alku vaikutti lupaavalta ja elättelin toiveita, että Devils painais loppuun asti samalla meiningillä, mutta ei niin ei. Ei Capitalsin tasoista jengiä vastaan voi löysätä ollenkaan tai käy erittäin isolla todennäkäisyydellä kehnosti. Toi alivoima on kyllä superluokan raibulia ja jotain tarttis tehrä sen suhteen. Delliltä kuitenkin ihan hyvä peli ja sen piikkiin ei todellakaan voi tappiota laittaa.

Niin ja onnea tietty Mr. Zajacille 1000 ottelun johdosta!

Josko huomenna sitten revanssi Buffalosta?
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
- Parempi aloitus kuin eilen.
- Hughes ja jonkun verran Johnsson.
- Severson-Smith-pari.

Miinukset:
- Passivoituminen.
- ALIVOIMA.
- Vatanen. Tuollaisella otteilla melkein toivon jo Tennysonia takaisin, ja se on paljon sanottu.
Mun mielestä Samilta puuttuu tällä hetkellä kaikki työkalut ennen ihan ookoo-tasoisesta työkalupakista. Syötöt lähtee ihan minne sattuu ja ajoitukset ja reagointi on pielessä sekä sijoittumisessa että kiekollisessa pelissä. Eikä mies halua ottaa enää minkäänlaista vastuuta varsinkaan kiekon kuljetuksen suhteen. Kaikenlainen pelirohkeus puuttuu, eikä luistelukaan todellakaan riitä tuossa moodissa. Vähän samanlaista pelokasta meininkiä oli jo Carolina-visiitin aikaan. Laitan sen Washingtonin tasoituksen kyllä täysin Samin piikkiin, siinäkin tilanteessa todella omituinen ratkaisu.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Mun mielestä Samilta puuttuu tällä hetkellä kaikki työkalut ennen ihan ookoo-tasoisesta työkalupakista. Syötöt lähtee ihan minne sattuu ja ajoitukset ja reagointi on pielessä sekä sijoittumisessa että kiekollisessa pelissä. Eikä mies halua ottaa enää minkäänlaista vastuuta varsinkaan kiekon kuljetuksen suhteen. Kaikenlainen pelirohkeus puuttuu, eikä luistelukaan todellakaan riitä tuossa moodissa. Vähän samanlaista pelokasta meininkiä oli jo Carolina-visiitin aikaan. Laitan sen Washingtonin tasoituksen kyllä täysin Samin piikkiin, siinäkin tilanteessa todella omituinen ratkaisu.
Ehkä vielä muutaman pelin voi alle antaa ennen lopullista tuomiota, Vatanen kuitenkin kauden aloittanut jo takamatkalta. Varmasti menee vielä hetki ennenkuin pääsee rytmiin mukaan.
 
Kouvola, vain hieman helvettiä kurjempi paikka

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ehkä vielä muutaman pelin voi alle antaa ennen lopullista tuomiota, Vatanen kuitenkin kauden aloittanut jo takamatkalta. Varmasti menee vielä hetki ennenkuin pääsee rytmiin mukaan.
Ihan oikeassa olet, turhan negatiivisen viestin kirjoitin asiasta. Mutta jotenkin haistelen, että Vatanen on (taas) vähän pelailemassa kuten viimeisellä Ducks-kaudellaan, kun tietää ettei joukkueesta tuon isompaa roolia ole otettavissakaan. Suattaapi viettää useamman pelin katsomon puolella, jos otteet eivät tuosta kohene.

Mutta Devils itsessään näyttää oikein hyvältä, tulevaisuuden huippuyksilöitä löytyy joka paikalta.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Omaan, äärimmäiseen ja puolueettomaan fanipojan silmään parin pelin otannalla ei se Vatanen nyt niin hukassa tunnu olevan. Sen sijaan, että kiemuroisi kiekon kanssa, antaa sen helpon syötön eteenpäin vauhdissa olevalle. Tuo kiekollinen rooli tai sen puute, liekö kyse on halusta vai peluutuksesta. Vatanen tuntuu olevan se, joka varmistaa pakkipariaan.

Maalinedusväännössä ei ihan jerkku riittänyt kampeamaan vihulaista pois, mutta on siellä kentällä viisi muutakin omaa jätkää, joista joku olisi voinyt hoitaa sen vedon pois. Panikin kalastus oli yksi lähihistorian törkeimmistä, peittoaa jopa Kakon alkukaudella kalastelusta saamansa jäähyn. Nuo kaksi tapausta edellispelissä toivat Vatasen negatiivisella tavalla valokeilaan.

Devilsin alivoima on ihan kammottavisnta kuraa, ja minä olen sentään seurannut jokaisen JYP-pelin tällä kaudella.
 
"Pitäisi tehdä elämällä muutakin kuin seurata lätkää.
Mutta tiedä sitten olisiko se elämää ensinkään?"
- Minä, elokuussa 2020.

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Ja jälleen turpaan. Devils pelasi ekat ja vikat 10min pelistä hyvin, mutta se nyt ei riitä mihinkään. Muuten ihan täyttä paskaa, varsinkin koko toka erä. Kiekko pomppi Buffalolle kyllä aika suotuisasti vikan erän maaleissa jotka ratkaisi käytännössä sitten pelin. Toki tokassa erässä Devilsillä kävi tuuri että Buffalo osui vain kerran. Vastaavasti toisessa päässä Devilsillä ei tuntunut menevän mikään sisään ja siinä oli huonoa tuuriakin jo matkassa. Ullmark oli myös aivan loistava Buffalon maalilla. Blackwood oli myös hyvä ja piti Devilsin pelissä mukana eikä voinut oikein mitään Buffalon maaleille.

Miinukset:

- Alivoima oli jopa vielä huonompaa kun aikaisemmin minkä luulin olevan mahdotonta.
- Ylivoima oli suoraan sanottuna ihan paskaa. Jälleen.
- Vatanen on ihan saatanan turha, luistin ei liiku mihinkään. En olisi ikinä uskonut että tulen sanomaan tämän mutta Matt Tennysonia on ikävä.
- Gusev on myös täysin turha. Toki sai jälleen pelin lopussa tehtyä maalin, mutta muuten ihan pihalla koko pelin.
- Zajac on ollut ton Devilsin korona tauon jälkeen todella hitaan näköinen. Voisi tehdä Zajacile hyvää huilata yksi peli.
- Viimeistely oli aivan luokattoman huonoa.

Plussat:

- Hughes oli jälleen todella hyvä ja peli toimi hyvin hänen ketjullaan.
- Smith- Severson on hyvä pakkipari
- Hischieriltä ihan hyvä peli, alkaa luistin liikkumaan kokoajan paremmin ja paremmin. Harmi kun ei osunut läpiajosta, olisi tehnyt itseluottamukselle varmasti hyvää. Vähän pomppi kiekko ajoittain lavassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy