ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Devilsin ja lähinnä Hynesin olisi aika vapauttaa Subbanin ja Vatasen hyökkäyspeli. Eli herroille lupa ottaa riskejäkin kun molemmilla on erityisvahvuuksia. Se ei vain auta jos joka kymmenes peli väläytellään. Sitten vastaavasti joka ainoa vastuustaan karkaileva hyökkääjä kävelee himaan tai seuraavalle pelipaikalle.

Valmennus ei saa pelisysteemiä toimimaan eikä siihen sitä toisteisuutta. Tuo. Ei. Vain. Toimi. Kannattaisikohan siis hiljalleen havahtua kunnolla vai pilata koko kausi jo nyt. Valmennuksellekin voisi lyödä kunnolla painetta.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Viisi tehtyä maalia, ja lopputuloksena voitto. Onhan se kiva nähdä välillä, että joukkue saa tehtyä maaleja ja voitettua, mutta ihan hirveästi tästä ei jaksa innostua, kun vastassa oli koko liigan huonoin joukkue. Jotain Devilsin nykytasosta kertoo se, että joukkueet nitkuttelivat ekat kaksi erää pitkään tasalukemissa. Kolmannessa erässä Red Wingsin paketti sitten hajosi viimeistään sen 3-1 maalin jälkeen.

Domingue vaikutti maalilla varmalta. Hyvä niin. Katsotaan miltä meno näyttää sitten parempia jengejä vastaan. Ykköskenttä sai tällä kertaa vähän tulostakin aikaan. Samoin Hughes jatkoi vauhdikkaita otteitaan, vaikka ei päässyt pelissä taaskaan pisteille. Paikkoja olisi ollut kuitenkin useampaan pisteeseen, jos hän ja ketjukaverit olisivat olleet vähän tehokkaampia. Myös Gusev jatkoi ihan hyviä otteitaan.

Detroitin ainoassa maalissa Tennyson pääsi katsomaan taas lähietäisyydeltä, miten kiekko laitetaan maaliin. Saisi Carrick palata kohta sairaslomalta, tai sitten Shero voisi hankkia kunnollisen kolmosparin jyrän joukkueeseen. Hynesille tällaiset jämäjengien voitot antavat turhaan hengähdystaukoa.

Seuraavana vastassa Minnesota, Montreal ja Rangers vastassa, eli otteluohjelma ei ole tulevien otteluiden osalta pahin mahdollinen.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

chaosti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Penguins-peli oli itselle kauden ensimmäinen jonka jätin katsomatta vaikkei sen katsomiselle ollut mitään varsinaista estettä. Ei vaan vanha enää jaksa tätä samaa pelistä ja kaudesta toiseen. Hynesin pelikirja on nähty enkä usko että sieltä löytyy ratkaisuja pelin parantumiseen.

Detroitin ainoassa maalissa Tennyson pääsi katsomaan taas lähietäisyydeltä, miten kiekko laitetaan maaliin. Saisi Carrick palata kohta sairaslomalta, tai sitten Shero voisi hankkia kunnollisen kolmosparin jyrän joukkueeseen. Hynesille tällaiset jämäjengien voitot antavat turhaan hengähdystaukoa.
Olihan tuossa myös Dominguelta klassinen Schneider-special kun heitti päätykiekon kaikkien omien pelaajien ohi suoraan sinne missä vastustaja sitä odottaa. Muuten kyllä erinomaista peliä vaikkakaan vastustajan taso ei päätä huimannut.

Mukava oli myös että hyvin AHL:ssä aloittanut Seney pääsi pelaamaan, ja mielestäni ihan hyvin pelasikin. Kolmannessa erässä oli $100 paikka tehdä maali, mutta jotenkin kiekko lipsahti lavasta.

Binghamton näyttää tulosten valossa suorittavan yhtä kamalalla tasolla kuin Newarkin ylpeys. Corykin pääsi nappaamaan avaustappionsa viime yönä. Omat odotukset taisivat farminkin osalta olla liian korkealla. Onko Devilsin prospecti-pooli sittenkään niin kova.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pirteetä peliä Devilsiltä oikeestaan läpi koko 60 minuuttisen, vaikka vastassa olikin "vain" Detroit. Toisaalta ei taida Devilsillä, eikä meillä faneillakaan olla tällä hetkellä kauheesti varaa aliarvioida/vähätellä mitään toista joukkuetta...

Vaikka peli oli pitkään tasan, niin oli Devils silti läpi pelin omasta mielestä ainakin parempi kahdesta. Pelaajat uskals heti alusta alkaen haastaa 1vs1 -tilanteissa ja muutenkin kiekosta ei hätäilemällä luovuttu turhan nopeasti, vaan sitä monesti pidettiin tarpeeks kauan, että jossain aukes vapaa syöttöpaikka jne.

Peukut myös Dominguelle voitosta! Ja tietty Simmondsille lopun hanskaamisesta ja sen jälkeisestä tuuletuksesta.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Todd Cordellilta:

"Last season the Devils’ top line of Taylor Hall, Nico Hischier and Kyle Palmieri averaged 31.29 scoring chances and 2.92 expected goals per 60 minutes of play. This season that same trio is generating 18.52 scoring chances and 1.76 expected goals per 60. For whatever reason they’ve gone from an elite offensive unit to one as scary as a golden retriever puppy."

Ykköskentän vaisun pelin on kyllä huomannut pelkästään pelejä katsomalla. En tiedä, mistä tuo touhu kiikastaa. Onko Hallin jalka hidastunut loukkaantumisten myötä, eikö Nico ole ottanut askeleita eteenpäin vai onko Palmierikin hidastunut? Vai kaikkia yhtä aikaa?

Toinen kiinnostava tilasto tuli viikonloppuna vastaan. Olikohan Cordellilta sekin. Sen mukaan yksikään toinen Devilsin pakki kuin Vatanen ei ole kerännyt yhtään yv-pistettä koko kaudella. Subbanillakin on melkein tunti täynnä yv-aikaa. Lämäri voi olla kova, mutta nykyään se tuntuu olevan vähän samanlainen hehtaaritykki kuin Gelinas'lla aikoinaan.

Tässä twiitti:
Vielä yksi sitaatti:

"The Devils, who rank 31st in attempts/60 at 5v5..."

Ensi yönä sama kokoonpano kuin Detroitia vastaan.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Jep jep... Ei saanut Devils kahta voittoa putkeen (taaskaan)

Sinänsä peli oli tasaväkistä kahden häntäpään jengin välillä, mutta mutta. Paljon kertoo kiekonmenetyksistä kertova tilasto: Devils 21, Minnesota 3. Kyseinen asia kulminoitui pahimmalla mahollisella tavalla Minnesotan tokassa maalissa ku Severson lähti alimpana miehenä peippailemaan ja menetti kiekon puolenkentän tuntumassa, joka johti 2 vs. 1-hyökkäykseen.

Positiivisena puolena matsista jäi päällimmäisenä mieleen Boqvistin uran ensimmäinen maali (ja samalla piste). Sen kenttä Hughesin ja Simmondsin kaa on muutenkin ollut ihan pirteä ilmestys parissa viime pelissä.

@Toby Dammit olit edellisessä viestissä maininnut ykköskentän vaisuuden. Saman oon ite huomannu. Viime yönäkään kenttä ei 5vs.5 -pelissä esittänyt mitään erityistä, mutta onnistuivat kuitenkin ylivoimalla juonimaan maalin. Laiha lohtu, mutta kuitenkin.

Pari matsia Domingueta katottua oon sitä mieltä, että ihan kelpo kassari vaikuttaa olevan kyseessä. Rauhallisen olonen maalilla ja itsevarmat otteet ku pääsee kontrolloimaan mailalla kiekkoa. Tilanteissa, missä se ottaa kiekon haltuun maalin takana, mulla on nyt jo paljon varmempi olo ku mitä oli Schneiderin kanssa ja jopa Blackwoodin. Schneiderin ollessa täys kysymysmerkki, tuntuu Domingue, ainakin näin pienen otaksun perusteella, olevan hyvä vaihtoehto tolppien väliin. Jää nähtäväks, pystyykö haastamaan MacBlackin ykkösveskan tontin.

Kokoonpanosta vielä sen verran, että Colemanin vois nostaa pois sieltä nelosesta ja sassiin. Haydenille ei tunnu olevan mitään käyttöä näissä peleissä, ja sormet ristissä ootan Rooneyn paluuta peleille. Eiköhän myös parin matsin jälkeen oo aika nostaa Bratt ja Zacha takas pelaavaan nippuun. Pakeista ei nyt muuten sen kummempaa, mutta kuten tästäkin aikaisemmin täällä mainittu, ei Tennysonilla tunnu riittävän. Kauden alussa vaikutti paremmalta, mutta nyt tuntuu tippuvan kelkasta. Carrickin paluuta ootellessa...

Torstaina vieraspeli Montrealissa. Nyt alkaa olla sellanen kutina, että Hynesin loppu on lähellä, ellei ihmeitä tapahdu ja nopeesti. Jos Rangersista ei tuu voittoa lauantaina, niin Bon Voyage.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hesarin otsikot paljastivat, että Kähkönen otti yön matsissa ekan NHL-voittonsa, joten jää peli tänään töiden jälkeen katsomatta. Eka ottelu tällä kaudella, jota ei tule nähtyä edes osittain. Jonkun jätin puolivälissä vai tokan erän jälkeen kesken.

Highlightien perusteella Devilsilla ei ollut taaskaan ihan älyttömästi kunnollisia maalipaikkoja. Tai no, toki siellä oli esim. Hughesilla ihan hyvä vetopaikka kolmannen erän alussa ja Hallilla yv:llä hyvä one-timer-paikka ennen tasoitusmaalia (tosin siinäkin ihmettelin, miksi hän seisoi niin pienessä kulmassa paikoillaan, vaikka siinä olisi ollut reilusti tilaa nousta parempaan vetopaikkaan). Mutta silti tosiaan suhteellisen tapahtumaköyhä peli highlightien perusteella.

Seversonilta tyylikäs kiekonmenetys, ja siitä maali Minnesotalle. Kaksi muuta vastustajan maalia tuli sitten aloitustappion jälkeisistä tilanteista, joita joukkue ei saanut hoidettua kunnolla. Ekassa niistä Minnesota oli toki yv:llä.

Samoilla linjoilla @NJEspoo n kanssa. Haydenilla ja Tennysonilla ei riitä, Dominguen otteista samaa mieltä parin aiemman matsin perusteella ja Brattin ja Zachan voisi nostaa takaisin kokoonpanoon, vaikka eivät hekään ole pelanneet hirveän tasaisesti tällä kaudella.

Hynesin voisi heittää pihalle. Tilalle väliaikaiskoutsi, joka voisi näyttää loppukauden ajan, miten hommat hoituvat. Jos eivät hoidu, niin sitten vain uutta ukkoa tilalle, kun kauden jälkeen on valmentajista paremmin valinnanvaraa. Väliaikaisvalmentajien ansiosta Kings meni viime kaudella tankkausmoodiin ja Blues nousi Stanley Cup -voittajaksi. Eka olisi Devilsissa todennäköisempi vaihtoehto, mutta eipä siinä silti mitään menettäisi.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Itse katsoin ensimmäiset 30min ja eipä tuolta pohjalta kovin vahvat fiilikset jäänyt. Vatanen ja Subban oli ajoittain parina ja ei voi kun kirota. Severson on Subbanille oikea pari ja Vadulle mielellään Butcher/Greene. Hall vetää uskomatonta näennäiskiekkoa ja onhan tuo kauheaa katsella miten avauspeli/hyökkäyspeli ei suju yhtään. Kaikki hyvä tapahtuu sattumalta jos on tapahtuakseen.

Devilsin lihaosasto ansaitsee kehut. Ennen peliä oli pientä komediaa kuunnella Hughes-seliseli-settiä studiosta. Eiköhän nyt jokainen tajua ettei Hughes mikään ongelma ole. Ilmeisesti Kakon pieni heräily pistänyt takajaloilleen.
 
Suosikkijoukkue
TPS & NJD
... Hall vetää uskomatonta näennäiskiekkoa ...
Tämä kohta erityisesti on ottanut itselläkin silmään. Muka kauheasti suorittaa, mutta oikein mitään ei sitten kuitenkaan tapahdu ja hyvin usein ajautuu paikkoihin joista ei enää ole peliä edistävää vaihtoehtoa ja koko hyökkäys kuihtuu kasaan. Olen myös pidempään jo seurannut Hallin toimintaa pelitilanteiden ulkopuolella, tuntuu että tonnin seteli -ilmeellä vaan istuu vaihtoaitiossa melko sama mitä on meneillään. Missä on tunne ja palo tuohon tekemiseen? Onko tämä sitten syy vai seuraus niin siitä voi olla montaa mieltä, mutta puheiden perusteella itsekin vaatii itseltään parempaa. Harmi vaan, ettei se oikein kentälle asti välity. Paitsi ehkä tuo tuollainen näennäinen yritys (yliyrittäminen?) sitten johtuu juuri tuosta.

Kuten Toby Dammit tuossa aiemmin jo tuumasikin, niin tarvittaisko me mahdollisesti joku toinen ukko Hynesin tilalle? Joku, joka osaisi ottaa pelaajista irti heidän potentiaalin ja mielellään vähän ylikin? Tuntuu että tuolla nyt kovinkin moni alisuorittaa illasta toiseen, paljon parempaan olisi mahdollisuuksia minusta tuossa ryhmässä. Tietyllä tapaa tulee toisen suosikkijoukkueeni tilanne mieleen tästä..
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
tarvittaisko me mahdollisesti joku toinen ukko Hynesin tilalle? Joku, joka osaisi ottaa pelaajista irti heidän potentiaalin ja mielellään vähän ylikin?
Tarvitaan. Kyllä tuolla porukalla Hynesin pitäisi saada enemmän aikaan. Toivon, että Hynes lähtisi jo kauden aikana, mutta luulenpa, että Shero ei potkuja kauden alla anna ja huhtikuussa taas jännitetään draftlotteryn merkeissä.

Viimeistään kauden jälkeen Hynesille potkut jos homma ei ole parantunut radikaalisti. Mikäli nykyinen meno jatkuu ja Hynes on siitä huolimatta ensikaudella penkin takana niin täällä alkaa menemään usko Sheron toimintaan.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Yks viihdyttävimpiä pelejä tällä kaudella, ellei jopa viihdyttävin. Puolustus oli monesti toisarvoista ja maalipaikkoja nähtiin molempiin suuntiin useita. Montreal paino matsin aikana ukkoa ja kiekkoa maalille tosi hanakasti, mutta Blackwoodin 44 torjuntaa takas kaks pistettä povitaskuun. Devils tuntu välillä keskittymään ehkä vähän liikaakin johdon suojelemiseen, mutta onneks vastahyökkäyksistä iskettiin hyvällä prosentilla, eikä missään vaiheessa lopetettu pelaamista, vaan 60 minuuttia jaksettiin vääntää hyvätempoisen pelin läpi.

Matsin teemana tuntu olevan, että toisen jengin tehdessä maalin, toinen kuittas heti perään omalla osumalla. Onneks Devils ei missään vaiheessa joutunut takaa-ajoasemaan, mikä itsessään syö paljon voimia.

Shown varasti Zajacin kenttä: Coleman 2+2, Zajac 1+2 ja Gusev 0+3. Koko kolmikko oli iskussa ja varsinkin Gusev pisti omaan silmään. Törkeen hyvä peli Gustulta! Tollasta lisää, niin hyvä tulee.

Lauantaina primetime-peli Newarkissa Rangersia vastaan. LGD!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ehkä se eriävä mielipide sallitaan ja omasta mielestäni tuo ottelu oli kahden joukkueen kilpajuoksu toinen toistaan paskempien suoritusten välillä. Erityisesti omissa. Siitä mielestäni kertoi jatkuvat avoimien ovien päivät ja se ettei kumpikaan joukkue omannut rakennetta pelissään. Devils käytti murhaavasti vastaiskut hyväkseen ja kyllähän Devils tällaisissa sekoilupeleissä pysyy mukana. Tietty tuossa oma viihdearvonsa oli, mutta fanina olisin huolissani miten vähän oikeastaan yksikään kovan profiilin ukko välitti mitä kentällä tapahtui. Nyt myös Vatanen liittyi joukkoon ja veti välillä noin kahden minuutin kirjaimellisia seisoskeluvaihtoja omissa.

Kyllähän tuo lihaosasto sydäntä osoittaa ja Gusev on myös hyvän tovin osoittanut pirteitä otteita. Pisteet nyt kuitenkin irtosi, tyylistä viis.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Lyhyesti ja ytimekkäästi: ei ollut minkäänlaista rakennetta ja välillä edes ajatusta pelissä - ja oli samalla tosi viihdyttävää kiekkoa. Mieluummin katson näitä 10 maalin pelejä kuin 2-1-nyhjäystä. Tosin tappio potuttaa aina.

Tänään Rangers.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En ole mikään fani vaikka seuraankin myös koko joukkuetta, mutta nyt nähty oli pohjakosketus jopa minulle. Täysin anteeksiantamatonta.

Hynes ulos ja Hall-huhut konkretiaksi. Vastineet sisään. Noin joukkue saa rauhan uudelle startille. Ja uusi koutsi sitten pistää Vatasen ja Subbanin ojennukseen ensitöikseen.

Ironista kyllä, mutta valmentajana laittaisin Butcherin ja Seversonin ykköspariksi. Todella aliarvostettu kaksikko vaikka hoitaneet alati vaihtuvat roolinsa varsin kunnialla.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oma pelin katsominen loppui Vatasen kämmiin ja 2-0 -maaliin. Kyllä vitutti se Samin pääosuma, kun heti tiesi ettei sieltä tulla takaisin samalle loukkaantumista edeltäneelle tasolle. Ei näköjään vaan ehjää kautta pysty pelaamaan, aina tulee jotain.
 

chaosti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Oma pelin katsominen loppui Vatasen kämmiin ja 2-0 -maaliin.
Täysin sama itselläkin.

Onhan tuo rosteri nyt heittämällä parempi kuin muilla tankkaajilla, joten mistä muusta tuo voi kiikastaa kuin valmennuksesta. Hall myös ulos mahdollisimman pian. Täysin sielutonta ja huolimatonta peliä jatkuvasti.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Oma pelin katsominen loppui Vatasen kämmiin ja 2-0 -maaliin. Kyllä vitutti se Samin pääosuma, kun heti tiesi ettei sieltä tulla takaisin samalle loukkaantumista edeltäneelle tasolle. Ei näköjään vaan ehjää kautta pysty pelaamaan, aina tulee jotain.
Kyllä tuo eilinen fleguilu oli ihan tietoista. Sami yritti kolmannessa erässä tasan yhden kerran ottaa kiekollista roolia ja kuskasi kiekon heti alueelle. Myös ylivoimalla vaikutti siltä että pari kertaa olisi halunnut luistellen mennä alueelle, mutta päätti noudattaa tuhoon tuomittua kuviota. Muu aikahan oli ihan kirjaimellista seisoskelua, ratkaisujen viivyttelyä ja hengetöntä kuraa.

Kyllä tässä katse kääntyy Hynesiin. Vatasesta ja Subbanista näkee etteivät halua pelata yhdessä kun ei löydy kemiaa. Subban varmasti ihmettelee että miksei pelaa Seversonin kanssa kun tuo osoitti jotain toimivuutta. Vatasella homma taasen toimi Butcherin ja Greenen kanssa.

Kyllä kaikesta näkee ettei homma ole muutenkaan Hynesin hallussa. Kukaan täydellä palolla mukana oleva koutsi ei suvaitse tuollaista kahden kerroksen väkeä tiimissään ja sählää esimerkiksi toimivia pakkipareja perseelleen. Lihaosasto taistelee ja kiekollinen osasto fleguilee. Vähänkään hereillä oleva koutsi kävisi vakavat keskustelut Subbanin ja Vatasen kanssa videoklippeineen. Kannustaisi ja vaatisi kummankin pelaamaan rohkeasti ja älykkäästi. Ottaa se iso vastuu haltuun. Hyökkääjistä Hischierin, Palmierin ja Hallin kanssa sama.

Toki Hallin tilanne on eri jos kauppatavaraa on ja tällöin homma tulee ratkaista fiksusti ja pian. Kiinnostusta piisaa ja ei ole välttämättä fiksuinta koittaa maksimoida treidiarvoa siirtorajalle saakka kun nk. kuollut liha pilaa koko joukkueen touhun. Hyvää vastinetta tarjotaan melko varmasti ja eiköhän Hall myös suostu tekemään jatkotkin uuden tiimin kanssa. Herrahan on puhunut halusta menestyä kunnolla. Hall tajuaa että se vaatii sitoutumista.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Niin luokatonta ja sielutonta tekemistä Rangersia vastaan, että oikeesti hävettää. Oisko nyt Hynesin viimeinkin aika pakata kamppeensa ja joku toinen tilalle?

Oloa ei helpottanut yhtään, että jouduin kattomaan lähetyksen Mäkisen selostamana. En jaksa sitä yhtään.

Huomenna pitäis olla pelipäällä Buffalossa ja heti perään tiistaina kotona Vegasia vastaan. Joo-oh.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mitäpä tähän enää lisäämään, kauheaa touhua varsinkin ylivoima. Jos näin jonkun tilaston oikein, niin 8 ylivoimaa, 7 laukausta ja 2 päästettyä alivoimamaalia. Tuon luokattomammaksi ei voi enää mennä. Hynesin lisäksi todella äkkiä kenkää myös yv-peliä pyörittävälle Kowalskylle.

En tajua, mitä hyötyä Hynesin roikottamisesta on. Vai haluaako Shero varmistaa hyvät tankkausasetelmat? Mielestäni olen ollut Hynesin suhteen aiemmin kärsivällinen, sillä pelissä on kuitenkin näkynyt merkkejä paremmasta, esim. viime kauden alussa, mutta nyt tuo koko touhu on vain surullista katsottavaa. Heikkoa. Ei mahda mitään.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Toivotaan että tänään lähtee. Amanda Steinin mukaan ykkösyyvee on taas tuttua paskaa ja Subban ulkona molemmista ylivoimista. Hope so tämä vastustajan harhauttamista. Hall tippunut kolmoseen, mutta uskon kun näen.

Tunti ja luvassa jotain. Tänään tuhlaan avauserän aikaani.

Edit. Sabres johtaa avauserän jälkeen 5-0. Haluan nähdä mihin toinen erä johtaa.
 
Viimeksi muokattu:

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Peli väijytty, 7-1 turpaan.

Gusev ja Vatanen juonivat Hischierin maalin. Silti koko joukkue oli yhtä ureapitoista paskaa. Ja Hynes edelleen oli puikoissa.
 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Jää tämäkin matsi väliin, kun Hesari kertoi 7-1 murskatappiosta. Oletan että tulos ja viestiketjun kommentit kertovat kaiken oleellisen pelistä, ja oikeastaan koko tämän hetkisestä tilanteesta.

Kesällä oli suuret odotukset, että tällä kaudella ei tarvitsi keskittyä lottoarvontaan ja kesän draftiin, mutta samassa pisteessä taas ollaan. Raskasta seurata joukkuetta tällä hetkellä.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy