Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nettilähetykset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana jokerit67, 09.04.2009 klo 19.28.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tyhmä kysymys kun en ole koskaan katsellut, mutta mistähän ne sieltä yuutubesta löytyy?
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Suoraan Youtubesta et löydä koska siellä valvotaan aika tiukasti. Tämän vuoksi nimet on jotain xyz-liirun laarumia. Googleen reddit nhl streams hakusanat niin sillä pääsee pitkälle.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2016 klo 22.24
 3. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Näkyyköhän tuo tämän päivän Unkari - Suomi höntsä jostain? Yle 2 näyttää kyllä koosteen, mutta livenä mielellään katselisi.
   
 4. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Leijonat
  Lainaus:
  Yle Areenasta näkyy.
   
 5. Oletettavasti IIHF:n viralliset streamit palvelevat viime vuoden tapaan, kunhan maarajoituksen kiertää VPN-palvelulla. Viime vuonna aika moni hyödynsi F-SecureFreedomen ilmaista kokeilua, mutta se on kertaluonteinen. Mikä olisi hyvä ja halpa VPN, jonka voisi ostaa kuukaudeksi kerrallaan? Tunnelbearia (10 USD) ja NordVPN:ää (12 USD) olen nähnyt suositeltavan.
   
 6. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Miksi ostaa kuukausi kerrallaan kun 39 dollarilla saa elinikäisen tilauksen?

  StackSocial

  Itse tilasin pari vuotta sitten TigerVPN palvelun elinikäisellä tilauksella

  TigerVPN: Lifetime Subscription | StackSocial
   
 7. @Tinke-80, mikä tuossa on catch? Miksi joku pystyisi tarjoamaan elinikäistä palvelua hinnalla, joka on muiden palveluntarjoajien vuositaksan luokkaa? Tämä on jokin Massdropin tyylinen kimppadiili?
   
 8. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Privateinternetaccess.com on käytössä itsellä. 3.95e/kk jatkuvana, 6.95e/kk ei-jatkuvana (toki täytyy varmaan itse perua). Toiminut ainakin minulla moitteettomasti.
   
 9. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  En osaa sanoa, tuli pari vuotta sitten vastaan kaverin kehumana ja ostin TigerVPN elinikäisen lisenssin pois kuleksimasta. En käytä tigerVPN omaa VPN clienttiä vaan käytän ilmaista openVPN clienttia joka on vähän vaativampi säätää kuntoon mutta on luotettavampi.
   
 10. Lainaus:
  Jes. Ostin nyt tuolla 39 dollarlla VPN Unlimitedin ikilisenssin. Päädyin tuohon, koska heillä on node myös Suomessa, mikä voi olla kätevää ulkomailla reissatessa. Osa Yle Areenan sisällöstä on ainakin geoblokattua.

  Täytyy sanoa, että VPN:t ovat kyllä muuttuneet paljon arkipäiväisemmiksi ja edullisemmiksi siitä, kun viimeksi pari vuotta sitten näitä selvittelin.

  Ja muutaman tunnin päästä jo alkaa! Karjala-lippis on valmiina.
   
 11. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Itse en koskisi pitkällä tikullakaan näihin pari kympin lifetime palveluihin. Näin siksi että noilla maksuilla ei pidetä kovin vahvaa palvelua toiminnassa. Striimit jos jotkut vaatii vakaan putken. (Toivottavasti olen väärässä)
   
 12. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  En oikein löydä logiikaa noissa maarajoituksissa, Freedomen Lontoon yhteydellä Suomen peli toimii mutta Ruotsi-Venäjä ei. Vaihdoin sitten Amsterdamiin ja molemmat pelittävät hyvin.
   
 13. Lainaus:
  VPN Unlimited toimi ainakin oikein hyvin ekan matsin perusteella. Pingit Amsterdamin kautta suomalaiselle serverille 120 ms (ilman VPN-koukkausta 30–60 ms 3G-yhteydellä), ja nopeudesta katosi pari megaa sekunnissa. Youtube valtavine serveriarsenaaleineen toimii uudelleen reititettynäkin valtavasti paremmin kuin Katsomo tai Areena ilman.
   
 14. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Onko jollakulla kokemuksia Hide.me-palvelusta?

  Pari asiaa houkuttaa:
  1. Suht ankara turva-statement:
   »We do not store logs of your online activity. No Log VPN. Zero. Nada»
  2. Macistille löytyy asennusta varten siisti screenshot-setti [IKEv2]
  Hintaa en vielä kaivellut.
   
 15. ultras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara Tampere
  Tämä CZE-CAN ei näy IIHF:n kanavalla Youtubessa?
   
 16. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ottelut jotka on geoblokattu ei näy mitenkään mutta jos vpn routtaat Hollannin kautta niin näkyy.
   
 17. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nyt muistin että Opera selaimessa on sisään rakennettu VPN. Sillä näkyy eikä maksa mitään.
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Joo, itekkin tajusin vasta tänään tuon. Näköjään, kun pistää VPN:n päälle operasta, niin Hollantiin rykäsee tuben. No mukavahan näitä on katsoa ilmatteiksi, kun vaan kaksi klikkausta jaksaa tehdä. Luulin, että on paljon monimutkaisempi juttu.
   
 19. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  Onko vain meillä vika vai, onko muillakin ongelmia katsoa Apple TV:llä Canal Digital apilla Cmore kanavia ja sitä kautta pelejä? Välillä äänet hukkuu, välillä stream pomppii eteen ja välillä taaksepäin. Välillä kaatuu koko homma.

  Sarjat toimii ja noin muutenkin muut apit Apple TV:n kautta.
   
 20. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Mää en millään löydä, kuka on tämä selostaja-kommentaattori -pari IIHF:n youtube-striimeissä. Ollut Suomen peleissä Tshekkiä ja nyt Sloveniaa vastaa. Auttakee.
   
 21. slapshot-77 Jäsen

  Lainaus:

  Eikös siellä ole tuo tsn:n selostus.

  Tällaista löytyi:

  "Calling all of Team Canada’s games from Paris are TSN Hockey’s acclaimed broadcast team of play-by-play commentator Gord Miller and analyst Ray Ferraro, with Laura Diakun reporting from rinkside. Play-by-play commentator Dennis Beyak and analyst Shane Hnidy call preliminary round action from Cologne, with Tessa Bonhomme reporting from rinkside. TSN Hockey Insider Darren Dreger contributes news, analysis, and interviews throughout the tournament.

  Hosting the network’s coverage from the TSN Studio are Rod Black and Bryan Mudryk, who are joined throughout the tournament by analysts Bob Errey, a two-time Stanley Cup champion and world champion, and Dave Reid, a two-time Stanley Cup champion."

  lähde: Team Canada Aims for Three-Peat as TSN Delivers World Championship - Article - TSN


  Tuossa kyllä mainitaan ainoastaan kanadan pelit, mutta jostain toisesta artikkelista luin aiemmin että tarpeen tullen muitakin pelejä.
   
 22. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Tänks, tuo se varmasti on. Ferraro tekee kyllä ihan hyvät taustatyöt.
   
 23. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Preds, Leijonat
  Boksi sanoi kiitos kaikesta, eli mistä näkisi Suomen matsin? Iihf:n sivuilta ei ainakaan näköjään.
   
 24. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Katsomosta näkee MTV3:n kanavan ilmaiseksi.
   
 25. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Saako tuon pelin näkymään espanjassa jotenkin? Ja puhelimella ois tarkoitus kattoo, eli ei viiti mitään monimutkaisia kikkailuita tehdä.