Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Kilgore Trout Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Neil Gaimanin Sandmanista suunnitellaan sarjaa Netflixiin.Käsikirjoittajaksi ja showrunneriksi on tulossa Allan Heinberg. Ilmeisesti kallein DC:n sarjiksista tehty sarja tiedossa.

  Koko ajatus sekä innostaa että hirvittää. Loistavaa matskua, mutta myös kaikki edellytykset pilata eräs kaikkien aikojen parhaista sarjakuvista.
   
 2. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  The Witcher tulossa leffana tai sarjana. En ehtinyt lukemaan tarkemmin. Lisäksi Stranger Things season 3 tulossa lähiaikana.
   
 3. Uimalakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  The Witcher tulee sarjana ja ST s3 tämän viikon torstaina, ellen väärin muista.
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  The Witcher on ollut tiedossa jo pitkään. Sarjana tulee.
   
  Vanha Len tykkää tästä.
 5. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Pari päivää (4.7.) vielä Stranger Thingsin kolmoskauteen. Toki ykkösestä on vaikea pistää paremmaksi. Oli jotain ihan loistavaa.

  linkit: YouTube
   
  Lätkä-Bongari Iso-E tykkää tästä.
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tuli tartuttua Happy!:n suosituksiin tokan tuotantokauden ilmestyttyä ja hyvinhän se on uponnut. Alku tuli ahmittua 3 jakson mittaisissa pätkissä, mutta kyllä se nyt sitten shokkiefekteihin turruttua alkaakin jo vähän tämäkin hauskuus puuduttamaan ja tahti on tippunut jaksoon per päivä. Tokan puoliväliin siis päästy. Pelkkä mässäily kantaa kyllä tiettyyn pisteeseen asti, mutta happyn ja saxin vuoropuhelu ei enää oikein uppoa. Eka kausi semmonen vahva 9, toinen tähän asti johenkin seiskan ja kasin välimaastoon mutta katotaan nyt loppuun ennen lopullista tuomiota.

  Koitetaan nyt saada viikonloppuna tämä finaaliin, niin pääsee Stranger Thingsin uusimman pariin :)
   
 7. teppana Jäsen

  Stranger Things 3 on paukahtanut Netflixiin. Tässä töistä tultuani katselin kakkososan viimeisen jakson päästäkseni kärryille. Pitänee v-loppuna väijyä koko kolmas osa. Toivotaan että sama kosketus säilyy kolmannelle osalle saakka.
   
 8. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Eilen katselin Stranger Thingsin uusimman kauden. Kyllähän se aikamoista tykitystä oli taas, varsinkin loppu.
   
  John Lidgett tykkää tästä.
 9. Pete27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TAPPARA
  Tästä Stranger Things sarjasta puhutaan paljon ja kehutaan, mut onkos se nuoriso/teinisarja? Vai oonko ymmärtäny väärin ja pitäs ainakin yrittää kattoo joskus...
   
 10. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos tykkää Stephen Kingin klassikkokirjoista kuten Se, niin varmaan tykkää tästä sarjastakin.
   
  Pete27 tykkää tästä.
 11. Uimalakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  En luokittelisi teinisarjaksi, vaikka nojaakin lapsinäyttelijöihin. Parasta tässä on se autenttinen kasaritunnelma mystisellä kauhutwistillä. Kannattaa antaa mahdollisuus.
   
  John Lidgett, laalki & Pete27 tykkäävät tästä.
 12. teppana Jäsen

  Musa on jo itsessään katsomisen arvoista.
   
  laalki tykkää tästä.
 13. Luulajanpuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kolmatta kautta vielä aloittamatta sanon, että Stranger Things on yksi niistä harvoista sarjoista joiden vuoksi olen vielä pitänyt Netflixin tilauksen voimassa. Kuvaa mielestäni paremmin 80-lukua kuin SE:n uusi versio. Ja soundtrackista puheen ollen: esim. Ratt ei olekaan niin paska bändi kuin 30 vuotta sitten oletin.
   
  teppana ja Uimalakki tykkäävät tästä.
 14. teppana Jäsen

  Ensimmäinen luku Stranger Things 3 katsottu ja täytyy sanoa että musat toimii, taas. En jaksa sen enempää spoilereita kirjoittaa, avataan kautta enemmän kun se on kokonaan katsottu. Mutta ensimmäisen jakson perusteella täytyy sanoa että homma toimii. Eihän sitä samaa viatonta lapsen maailmaa enää voi luoda, mikä ensimmäisen kauden teemana oli. Mutta ihan hauskasti on onnistuttu siirtymään lapsien hommailista teini-iän kipuiluihin. Gaten Matarazzo jatkaa samaa MVP linjaa joka on kahden edellisen kauden osalta tuttua. Ei sillä etteikö Millie Brown vetäisi hyvin, mutta omalta osaltani Matarazzo on ollut kahden edellisen kauden kovin suorittaja.
   
 15. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tulipa piiiitkästä aikaa katsottua oikein elokuva. Tositapahtumiin perustuva tosin sekin, eli tuo July 22. Ihan ok. Eipä tuossa mitään uutta sen kummemmin ollut kun kuitenkin niin kattavasti ja monelta eri taholta uutisoitu tapahtuma ollut. Vähän ihmetytti että kun kerran oli norjalaisia näyttelijöitä käytetty, niin miksi ei sitten olisi myös näytelty norjaksi? Koska britit ja jenkit eivät osaa lukea tekstityksiä? Plussaa siitä ettei rakennettu mitään hevonvitun nyyhnyyh romansseja väkipakolla.
   
 16. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Vtuttaa kun Netflix ei saa Suomeen The good Place sarjan 2. ja 3. kautta. Odoteltu on.
  Loistava, vähän erikoisempi komediasarja.
  Myös White Gold on loistava jos 80-luvun fiilikset iskee. Soundtrack on hyvä.
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Siis mitä, onko tämä tekijänoikeusjuttu mennyt jo sellaiseksi, että saa tehdä ja dubbailla uusiksi miten haluaa. Onkohan tuossa sitten joku sopimus loppunut ja uudet tekijät haaskalle.

  Mitä vikaa siinä vanhassa versiossa oli.
  --

  OITNB saapuu kuun viimeisenä perjantaina. Kyllä sitä kuun nousemista enemmän odottaa ja alkaa olla vähän nähty, mutta pitäähän tämä silti koluta.

  Lainaus:
  Hyvä leffa ja aika lailla samoja ajatuksia. Itse asiassa en kyllä edes huomannut nyyhnyyhin puuttumista. Sen olisi taatusti huomannut, jos sellainen olisi ollut.

  Tekstityksiä ei tosiaan osata lukea. Juttelin taannoin erään puolalaisen kielenopettajan kanssa ja hän sanoi, että itselle on oikeastaan melko sama, mutta jos saan valita dubbauksen, niin otan sen, koska siihen olen tottunut ja kasvanut.

  Totesi vielä kuinka esimerkiksi isoäidilleen olisi täysin mahdoton idea lukea jotain tekstejä, vaikka osaakin lukea.
   
  Viimeksi muokattu: 08.07.2019 klo 14.58
 18. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Kerta Netflix-ketjussa ollaan, sieltä löytyy mainio dokumentti asian tiimoilta: "Chuck Norris vs. Communism". Sijoittuu Romaniaan, länsimaiset leffat oli (virallisesti) pannassa, mutta heti kun VHS-nauhureita alkoi olla enemmän niin piraattileffat valtaa markkinat. Mutta pitihän ne dubata kerta ihmiset ei englantia osaa, suurimman osan dubbasi yksi ja sama nainen.
   
  McBean tykkää tästä.
 19. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Jostain syystä aikoinaan Madmen ei kiinnostanut ollenkaan, mutta sehän onkin oikeasti ihan loistava ja loistavan huolellisesti tehty ajankuva. Outoa. Kaikki kaudet ovat katsottavissa.
   
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Eipä näköjään löydy näiden maan tuotoksista. Tuohan olisi erittäin kiinnostava, pitääpä tutkia vaikka piraattilaiva, jos siellä olisi.

  Ja siis edelleenhän elokuvat dubataan yhden ihmisen puhumina ja parhaimmat ovat jonkuntason julkkiksiakin tai ainakin monet tietää nimiä. Niin kuin vaikka Antero Mertatanta.
   
 21. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Oon varmaan ainoa ihminen jolle toi Stranger Things ei vaan oikein iske. Kakkoskausi jäi aikoinaan kesken, tää kolmas nyt vaikuttaa taas vähän paremmalta muutaman jakson jälkeen. Jotenkin todella nihkeä tuo tarina ja menee paikoin aivan helvetisti liikaa yli.
   
  Shardik tykkää tästä.
 22. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Et ole. Täällä on mainittu Stephen King ja 80-luku niin niiden pohjalta vaikutti heti alusta jotenkin kliseiseltä nuorisosarjalta - voihan sitten taas käydä että jälkikäteen tajuaa, että olikin hyvä, mutta tällä hetkellä en seuraa enkä ole mitenkään kiinnostunut.
   
 23. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Kyllä Stranger Thingsin kolmannelle kaudelle peukun antaa, mutta samalla mielestäni selvästi heikoin kausi. Mielestäni olisi voinut enemmänkin jaksoja tehdä, nyt tuntui tietyt ryhmä dynamiikat ja hahmot liian yksinkertaisilta ja niitä olisi voinut monipuolistaa. Yleensä on liikaa jaksoja sarjojen kausissa, mutta tykännyt näistä hahmoista, niin mielellään olisi enemmänkin nähnyt. Voisi pistää spoileri tagit tällä kertaa lopuista puhelemaan:

  - Upsidedown maailman puuttuminen. Muissa kausissa se toi oikeasti vaaran tunteen kuin siellä suunnistettiin ja lisäksi jännittävän scifi maailman. Nyt kun se uupui, niin mielestäni paljon jäi jännittävyydestään muista kausista.

  - Hopperista tehtiin idiootimpi. Tästä en hirveästi tykännyt, koska Hopper lempihahmojani sarjoista. Onhan hän ollut aina tunteellisesti kömpelö, mutta hän on aina ollut loistava etsijä jolla leikkaa ja sitten hän käyttää raakaa voimaa kun se on perusteltua. Nyt mies oli aivan hajalla kuinka toimia teinitytön kanssa tai minkään muiden tunteiden kanssa ja muu ratkaistaan voimalla. Joycelle taas ulostettiin se aivotyö ja Hopper on vierellä kuin luolamies. Aikaisimmilla kausilla Joyce oli se tunteellisesti rikki oleva koska oli huolestunut äiti ja Hopper järjenääni siinä sivussa, mutta nyt oli hiukan rooleja vaihdeltu.

  - Nancy ja Jonathan. Aivan turha kaksikko tällä kaudella. Ainoa heille merkityksellinen pieni juoni oli se mummo touhu. Muuten taas Jonathanin tehtävä oli kuskata mukuloita ja Nancyn taas ampua, koska ampua hän osaa, tosin mitään ei ampumisella aikaan saanut. Jonathan ja Nancy sopi hyvin yhteen aikaisemmin, koska Jonathan ei Nancya jarruttanut, mutta nyt hän sitä teki. Jonathanin näyttelijän lymyilevä ja ujosteleva weirdo style manerismi sopi hahmolle sarjan alussa, mutta ei sovi enää kun tekee sitä Nancylle jonka kanssa kuitenkin seurustellut jo tovin.

  - Neukuista ei mielestäni otettu kaikkea irti. Salaliittoteoriat ja vakoilu on aina jännää ja Stranger Thingsin paras puoli aikaisemmin oli juurikin salaliittotouhu yhdistettynä Upsidedown scifiin ja 80-luvun retro ja tämä yhdistelmä oli kultainen. Olisi ollut kivempi jos salaliittoilua oltaisiin tuota pikku hiljaa esiin ja sitten tadaa, ne onkin neukkuja! Kunnon plot twist. Mutta ei, neukut läväytettiin heti eetteriin eikä heitä piiloteltu mitenkään. Viestit lenteli ilmassa, konkkarit käsissä oltiin ostarin lastauslaiturilla ja korvanapit heiluivat. Lisäksi kun neukut tuonne lähetteli porukkaa, luulisi että edes englantia osaisivat. Ei mikään peiteoperaatio vaan ihan avoin sellainen ja näemmä tarvitsi jätskikiskan plikan ratkaisemaan se.

  - Lasten kasvaminen. Toki on normaalia että lapset kasvaa, mutta todella mukava oli olla heidän maailmassaan ennen jolloin ei tylsää ollut ja mielikuvitus laukkasi. Nyt on otettu mukaan teini hormonit ja kyllä ne tekevät hahmoista niin paljon yksinkertaisempia ja tyhmempiä, mutta toisaalta niin kai se muutenkin menee. Kuitenkin 80-luvulla syntyneenä sarjan lasten peleistä ja leluista koostui iso osa sitä sarjan retro nostalgiaa ja nyt siihen tuli iso lommo tuon myötä. Luultavasti amerikkalaisille silti antaa saman tuo ostarilla hengailu, mutta se ei anna minulle mitään.

  Eli loppukaneetiksi siis ihan ok kausi. ST:n vahvuus salaliittoteorian, scifin ja retroilun yhdistelmä karisi joka osa-alueella aika paljon, mutta tämänkin sarjan kohdalla aikaisempien kausien vahva suorittaminen paransi kolmattakin kautta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.07.2019 klo 15.56
 24. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Mun 15-vuotias tytär katsoo Stranger Thingsiä, mikä on minulle signaali siitä, ettei kannata edes yrittää. Vaikka tyttäreni onkin hyvä tyyppi monella tavalla.
   
 25. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  White Gold on mainio komedia, joka ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota. Päähenkilö osuu suoraan häränsilmään, oikea yup:in stereotyyppi.
   
  Konson Antti tykkää tästä.