Negatiivisuusketju

  • 762 571
  • 4 943

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Eikös tänään 5vs3 ylivoiman loppu pelattu niin että Jonne oli maskissa, ja heti näytti ylivoima muutenkin paremmalta. Varma tosin en ole, oliko jo silloin vaihtunut normiylivoimaksi, mutta mielestäni se oli vielä 5vs3 yv:tä.

Kiekko ei kierrä kunnolla tuossa JYPin normi 5vs3 ylivoima sommitelmassa ja sitten haetaan Hytöselle laukausu paikkaa viivalta ja lopulta tuhritaan se. Ei näin, eikös JYPin viime 5vs3 ylivoima maali ole tullut yli kausi sitten?
 

viikst

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Washington Capitals
eikös JYPin viime 5vs3 ylivoima maali ole tullut yli kausi sitten?

On sentään tällä kaudella ainakin yksi tullut, 25.01 Pelicansia vastaan Pihlströmin toimesta.

Samaa mieltä kyllä, että tuossa nykyisessä 5v3 ylivoimassa ei ole mitään järkeä. Ei vaan ymmärrä miksi esimerkiksi Vatanen ei pääse ollenkaan kentällä, vaan Hytönen on pakko pistää pelaamaan sitä viivamiehen paikkaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
On sentään tällä kaudella ainakin yksi tullut, 25.01 Pelicansia vastaan Pihlströmin toimesta.
Muistaakseni myös Bluesia vastaan Espoossa tapahtui tuollainen ihme.

On tuo 5-3 yv aivan järkyttävää katsottavaa. Viivamiehet ovat liian kaukana, ja kiekko liikkuu niin perkeleen hitaasti. Tuossa tilanteessa kun vielä miehiä on vähemmän kentällä, niin näyttää siltä, että vastustajan maalivahdilla on koko ajan suora näköyhteys kiekkoon, ja näin ollen melko helppo tehtävä. Hytönen ja Perrin voisivat ainakin vaihtaa paikkoja. Perrinin laukaus kun on aivan toista luokkaa kuin Hytösellä, mutta Hytönen pystyy kuitenkin pisteeltä/kulmasta pyörittämään ihan hyvin peliä. Kuitenkin tärkeämpänä uudistuksena ja korjauksena näkisin sen, että kuvio pitäisi saada pyörimään nopeammin ja lähempänä maalia.
 

Nypsi

Jäsen
Vaikea kyllä hahmottaa mikä Hytösen rooli on viivassa. Hänen laukauksensa ei todellakaan ole joukkueen parhaimmistoa joten mitään uhkaa hänestä ei sen suhteen ole. Kuten jo aiemmin täälläkin on todettu, kuvio pyörii käsittämättömän hitaasti, eikä edes suoraan syötöstä tunnuta saavan laukauksia aikaiseksi. Olisi kiva nähdä viivalla esim. Tuppurainen ja Vatanen samaan aikaan. Kun tulosta ei tunnu tuolla hitaalla pyörittämisellä tulevan, niin voisi joskus kokeilla paljon suoraviivaisempaa taktiikkaa, laukauksia suoraan syötöistä ja 1-2 pelaajaa maalin eteen heilumaan.
 

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Vaikea kyllä hahmottaa mikä Hytösen rooli on viivassa. Hänen laukauksensa ei todellakaan ole joukkueen parhaimmistoa joten mitään uhkaa hänestä ei sen suhteen ole. ...

On täysin käsittämätöntä että Hytönen edes pelaa YV:tä. Hän on AV ja 5 vs. 5 mies. Hytösen löysiä ranteita (itsekkäitä ratkaisuja) on nähty pitkin talvea. Pesonen on oikea mies ylivoimaan, kun saadaan hänet taas pelaavaan kokoonpanoon. Jonne Virtanen maskimieheksi, eikä Malmivaaraa.
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin no jos yksi tappio siellä täälä tulee vieraissa niin ei se nyt niin kauheata ole. Tällähetkellä joukkueen meno näyttää hyvältä ja tämä oli vain yksi tappio muiden joukossa. Enemmän pelkäisin jos pelkkiä voittoja tulisi tässävaiheessa kautta, ei jäisi yhtään nälkää pudotuspeleihin. Itseasiassa tässävaiheessa näyttää sen verran hyvältä runkosarjan voitonkin suhteen ettei varmaan ihan kovinta latausta vieraspeliin ollut ja katseet on tiistain melko tärkeässä kotipelissä.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
EDIT: Onkos muuten siinä, että pelkää jotakuta vastustajaa, samalla kyse siitä, että ajattelee jollain tasolla JYPin jo ansainneen mestaruuden, ja häviävän sen, jos ei pysty kukistamaan kaikki vastustajiaan? Verrattuna siis siihen ajatusmalliin, että mestaruuden ansaitsee keväämmällä vasta se joukkue, joka pystyi kaikki kohdalle osuvat vastustajansa nujertamaan? Karrikoiden: jos voittaa runkosarjan, onko playoffeissa jäljellä vain hävittävää?

Todella hyvää tekstiä!

Kyllä sitä alitajuisesti ajattelee jotenkin niin, että JYP on hallinnut SM-liigaa syyskuusta maaliskuuhun (jos/kun voittaa runkosarjan), eli ansaitsisi mestaruuden. Ja jos se sitten kusahtaakin puolivälierissä Kärpille tai siihen, että puolivälierissä joudutaan peluuttamaan joukkue puhki ja matkustamaan Ouluun kolmesti, niin vituttaahan se enemmän kuin mikään.

Tämä on kuitenkin urheilua ja tämän urheilun sääntöihin kuuluu se, että vasta pleijarit kertovat mikä joukkue voittaa. Nämä ovat säännöt ja näihin on sopeuduttava. Ja turha tätä on etukäteen pelätä. Kuten RD Jokerit-pelin lehdistötilaisuudessa osuvasti kertoi, on hyvä että kaikki ovat huolissaan. Silloin keskitytään ja ollaan huolellisia. Eli eiköhän JYP tiedosta mihin miinaan voidaan ajaa, jos Kärppien kanssa temutaan enemmän kuin neljä peliä. Jokainen jätkä antakoon neljästi sata lasissa itsestään kaiken kaukaloon, niin todennäköisesti jää viikko aikaa levätä ennen välieriä. Kärpät on paha, mutta jos joukkue löytää pelinsä kaksi viikkoa ennen runkosarjan päätöstä, se peli voi myös nopeasti olla sekaisin. Kärppien molaritilanne on kenties heikoin kymmenen parhaan joukossa olevista joukkueista ja pakistossakin on edelleen pommeja. JYP ei siis Kärpille putoa, mutta tuskin 4-0 ottelusarjaa vie.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Pelko persiissä edelleenkin odotan sitä, että Käppyrät astelee ekana vastaan pleijareissa.

No joo, itse olen sen verran fatalisti luonteeltani että jokainen joukkue saa aina minkä ansaitsee. Ikuisesti voidaan spekuloida että viime keväänä mestaruus meni Kärppien kanssa ylimääräisiä pelaillessa mutta totuushan on se, ettei kukaan JYPiä kieltänyt voittamaan neljää peliä putkeen. Jos tulee lähdöt ekalla kierroksella niin so what. Saattaa tuo hetken vituttaa mutta mitäpä tuo hyödyttää kun siihen ei voi vaikuttaa.
 

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sanakirjamääritelmä

runkosarja, SM-liigan, Jääkiekon SM-liigaseurojen järjestämä 6 kk:n mittainen varainkeruukiertue, jonka aikana joukkueet harjoittelevat maalis-huhtikuussa pelattavia Suomen mestaruuskilpailuita varten. Runkosarjan voittaja saa palkinnokseen paikan mielikuvitusmaassa pelattavaan ns. Mestarien liigaan ja puolivälierissä Kärpät vastaansa.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viime vuoden kevään floppiin suurin syy oli bensan kesken loppuminen. Mikään ei tue sitä näkemystä, että virheestä olisi opittu niin joukkueen rakentamisen kuin peluutuksenkaan suhteen.

Olen aika varma, että Risto Dufva on suurin yksittäinen syy miksi JYP ei tänä vuonna voita mestaruutta.
Täytyneepä lainata itseäni helmikuun alusta. Dufvan itsepintainen Hytösen ja Louhivaaran peluuttaminen niittää nyt satoa. Kultapojat eivät ole kauden tärkeimmillä hetkillä nousseet ratkaisijoiksi. Se on aika harmi kun kauden aikana on joukueesta savustettu kaksi luontaisinta maalintekijää - Makkonen ja Sopanen.

Dufvan pelitapa on syrjinyt Makkosen kaltaisia pelaajia suosien louhivaaroja ja jarijääskeläisiä. Nyt ollaan tilanteessa missä runkosarjan ylivoimainen voittaja on jälleen jäämässä pronssiotteluun. Kun näin tapahtuu toisena kautena peräjälkeen identtisellä esityksellä on aika alkaa pesemään likapyykkiä.

Mitä ketjujen rukkaamisella on saavutettu kun Hytöstä ja Louhivaaraa ei koskaan ole viltitetty tai edes siirretty eri ketjuihin? Haluaisin nähdä sen kerrankin kun kolmanteen erään tiivistetään niin jompi kumpi kultapojista jäisi puremaan tuppea.

Varsinkin Louhivaaran panos tässä sarjassa on ollut sitä luokaa, että kun ottaa huomioon jalkapallon sopupelikohut viime viikoilta niin minä viranomaisena kyllä tarkastaisin löytyykö Ossin tililtä tilinsiirtoja Singaporen suunnalta. Oma maali, virhesyöttö alimpana miehenä toisessa pelissä kun JYP pelasi ilman maalivahtia, eilisessä pelissä metrin päästä lauottu veto 3 metriä ohi vastustajan maalin. Jos Louhivaaran esityksiä vertaa esimerkiksi Atlantis FC:n maalivahti Alexander Mishchukin päästämään maaliin, niin näin maalikkona Louhivaaran teot näyttävät tahallisemmilta ja Mishchuk sentään tuomittiin oikeudessa.

Joukkueen liian pieni vaihtuvuus yhdistettynä sisäpiirin suosimiseen on luonut joukkueen sisälle selvän kastijärjestelmän missä ylimmän kastiin päässeiden selänpesijöiden ei tarvitse välittää omasta suoritustasostaan. Dufva itse sanoi, että peluuttaminen on valmentajan ainut tapa pitää joukkue hereillä. Onko sitten ihme, että kauden tärkeimmissä peleissä Hytönen ja Louhivaara uinuvat ruususen unta koska heidän peluutukseensa ei olla tohdittu koskea?
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kerrassaan loistava kirjoitus Sergeiltä,mitään muuta en lisäisi kuin jossain ketjussa esiintyneen vertauksen maajoukkueeseen.Siinä se on sanoi Mertaranta,syyt miksi tilanne on tämä!
 

janbo

Jäsen
Joukkueen liian pieni vaihtuvuus yhdistettynä sisäpiirin suosimiseen on luonut joukkueen sisälle selvän kastijärjestelmän missä ylimmän kastiin päässeiden selänpesijöiden ei tarvitse välittää omasta suoritustasostaan. Dufva itse sanoi, että peluuttaminen on valmentajan ainut tapa pitää joukkue hereillä. Onko sitten ihme, että kauden tärkeimmissä peleissä Hytönen ja Louhivaara uinuvat ruususen unta koska heidän peluutukseensa ei olla tohdittu koskea?

Tässä on totuuden siemen, valitettavasti. Eilen, kun Dufva ennen viimeistä erää sanoi, että "ketjuja on sotkettu, katsotaan mitä sieltä löytyy", niin yksi asia oli täysin varma. Nimittäin että Hytönen-Louhivaara pelaavat hamaan tappiin saakka samassa ketjussa suurella vastuulla. Jääskeläinenkin olisi pitänyt tuosta siirtää jo ensimmäisessä erässä pois. Jäsä oli umpisurkea. Haahuili kaukalossa lapa ilmassa ja maila yhdessä kädessä, eikä saanut syöttöjä siksi kiinni. Eipä ole Ossi paljoa parempi ollut. Taklaukset loistavat poissaolollaan, laukauksia ei tule ja syötöt onnettomia propellipomppuja, joista maalia ei tekisi kuin Blues-pelaaja. Hytönen on sentään parantanut parissa viime pelissä, mutta taitaa valitettavasti olla "too little, too late".

Mieluusti sitä näkisi oikein kunnon ravistuksen ennen seuraavaa peliä ja ihan oikeasti kärkivastuuta niille, joilla peli on sarjassa kulkenut. (Pesonen, Virtanen, Asplund). Onko se joku yllätys, että edes 5-3YV:llä ei tulosta tule, kun viivassa on Hytönen-Välivaara ja kolme paikallaan seisovaa hyökkääjää ovat Louhivaara, Malmivaara ja X. Sitten ihmetellään kun on mielikuvituksetonta ja puoliksi joululla saadusta maalipaikastakin suditaan ohi tai logoon.

Huhhuh. Kylläpä vituttaa.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Miksi me tästä nyt itketään?

Meni hieman ohi pointtinne. Itketäänkö tästä nyt siksi, että ketjuja sotketaan vai siksi, että kun sotketaan, Hytöstä ja Louhivaaraa ei eroteta?

Joku voi täältä kaivaa vanhan viestini talvelta, jossa kritisoin ketjujen sotkemista "merkityksettömässä" runkosarjan matsissa pienessä tappioasemassa. Minusta keväällä tätä sotkemista tehtiin yhä vähemmän ja vähemmän ja vain tilanteissa, kun joukkue ei oikeasti ollut hereillä. Alkupuolella sarjaa tuntui, että se oli ratkaisu kaikkiin ongelmiin tyyliin "molari vuotaa-> sotketaan ketjut, tuomari antoi liikaa jäähyjä-> sotketaan ketjut, vaimo ei eilen lämmennyt-> sotketaan ketjut". Nyt kun ketjut ovat olleet stabiilimmat, JYP suorittaa tasaisemmin, mutta valitettavasti askeleen jäljessä Bluesia. Jotenkin itsellä jäi eilisistä sotkemisista ihmeellinen kuva, kun ekassa erässä ei kulkenut -> ketjut jatkoivat samoina toiseen erään ja kun toisessa erässä saatiin hallinta -> ketjut sekaisin.

Meidän materiaali on nyt yllättävän kapea. Kyllä Louhivaara - Hytönen - Jääskeläinen pelaa nolla nollaa, mutta Bluesia vastaan ei tarvitse yksittäistä ketjua pimentää nollille - Hytösten pitää hyökätä. Asplundin kentän pitää olla ylivoimavastuussa alusta asti jatkossa ja saada vähintään kakkoskentän vastuu, ehkä jopa ykkösen. Jotenkin tuo Hytösen kentän identiteetti on tässä sarjassa kadoksissa, kun pelkkä oman pään nollille pelaaminen ei olekaan kiitettävä suoritus. Jos Jäsän vaihtaa siitä hyökkäävämpään pelaajaan (Tuppurainen, Pihlström, Pesonen), tuon kentän rooli muuttuu kakkoskentäksi ja tulosta on tultava. Hytösen hyviksi puoliksi hyökkäyspäässä olen laskenut sen, että tappioasemassa hän on joskus tehnyt kulmasta nousuja maalille ja hakannut molarin suojuksia niin pitkään, että se kiekko sinne survotaan. Missä nämä ovat nyt?

JYPin sytyttäjinä ovat viimeisten kausien aikana olleet alivoimalla kiekon eteen heittäytymiset, nelosketju ja taklaukset. Vänttistä on ikävä. Nelosketju ei tällä hetkellä ehdi oikein iholle ja taklauksetkin ovat vähän puuttuneet.

Hyvä tästä tulee.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Onko se joku yllätys, että edes 5-3YV:llä ei tulosta tule, kun viivassa on Hytönen-Välivaara ja kolme paikallaan seisovaa hyökkääjää ovat Louhivaara, Malmivaara ja X. Sitten ihmetellään kun on mielikuvituksetonta ja puoliksi joululla saadusta maalipaikastakin suditaan ohi tai logoon.
Ollaanpa reiluja ja myönnetään, että usein seisovat jalat on se tapa miten ylivoimalla ne maalit tehdään. Valtaosa Hytösen ja Louhivaaran yv-pisteistä on tullut vauhdissa tehdyistä maaleista. Itse puhuin seisovista jaloista jo syyskuussa. Lisäksi olin huolissani kultapoikien suoritustasosta heti siirtorajan jälkeen ja itseasiassa jo aiemminkin

No, laittakaa nyt tämä allekirjoitukseksenne kun se on niin saatanan hassua. Dufvanko peluuttaminen este mestaruudelle, tsii-hi-hii. Alkaako nyt "ei-minardilla-mopoon" vai "on-se-neljäs-sijakin-tosi-hyvä" siilipuolustus?

Meidän materiaali on nyt yllättävän kapea.
Ei ollut kauden alussa. Jostain syystä kaksi profiilipelaajaksi kaavailtua maalintekijää savustettiin ulos ja siirtoikkunan sulkeutuessa puhalleltiin muniin. Nyt yhtäkkiä onkin "yllättävän kapea materiaali".
 

Handyy

Jäsen
Ei ollut kauden alussa. Jostain syystä kaksi profiilipelaajaksi kaavailtua maalintekijää savustettiin ulos ja siirtoikkunan sulkeutuessa puhalleltiin muniin. Nyt yhtäkkiä onkin "yllättävän kapea materiaali".
Et tainnut hirveästi nähdä Makkosen ja Sopasen esityksiä JYPissä tämän kommentin perusteella? Kyllähän meillä nyt olisi kova käyttö Makkoselle, joka TPS:ssä hyvillä minuuteilla teki loppukaudesta 27 ottelussa huikeat yksi maalia. Sopasen liike ei puolestaan riittänyt millään JYPin pelisysteemiin, sen näki aika selvästi katsomostakin. Peliajat/ottelu Sopasella JYPin ja Pelicansin osalta on samoja. Aika kovaa savustamista tarvitsi tehdä tuonkin osalta, kun profiilipelaaja ei saa tehtyä maalia 22 peräkkäisessä ottelussa. Kyllä, savustettiin ulos.

Vai olisiko sittenkin käynyt niin, että pelaajat lähtivät yhteisymmärryksessä?

Eikä siirtorajalla "puhallettu muniin", vaan sieltä ei yksinkertaisesti löytynyt järkevää vahvistusta. Joukkueella kun on myös tuo budjetti, jonka puitteissa pitää toimia. Ihan järjetöntä ottaa vaan jotain Drouinia, että fanit on tyytyväisiä kun tehtiin siirtorajalla jotain.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ja toki tässä Blues-sarjan angstissa on hyvä pysähtyä miettimään,onko tilanne niin huono,kun ollaan jälleen mitalipeleissä?

Jokerit ja Kärpät eivät jättiresursseista huolimatta ole.Pettymyshän se on jos ei tuota runkosarjasuorittamista saada optimoitua pleijareihin mutta täytyy muista missä organisaatio oli vielä muutama vuosi sitten.Ruoskia pitää parempaan nyt kun se on vielä mahdollista mutta lopputilinpäätös on kaikesta huolimatta joko hyvä tai loistava.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Sopasen liike ei puolestaan riittänyt millään JYPin pelisysteemiin, sen näki aika selvästi katsomostakin. Peliajat/ottelu Sopasella JYPin ja Pelicansin osalta on samoja.

Olen samaa mieltä, että Makkonen & Sopanen eivät soveltuneet JYPin pelitapaan. Makkosen kohdalla spekulointi on ehkä hiukkasen turhaa Asplundin hyvien otteiden takia, mutta otetaan nyt kuitenkin kiinni.

Makkosen ja Sopasen soveltumattomuus ja heikkoudet ennen kauden alkua olivat varmasti JYP-valmennusjohdon tiedossa. Ja parannettavaahan molemmille jäi, sitä en itsekään kiistä.

Kyllä tästä silti voi heittää pyyhkeitä valmennusjohdonkin suuntaa
Se mitä minä en ymmärrä, on se että juuri tätä kaksikkoa peluutettiin nimenomaan yhdessä ja monasti kolmantena lenkkinä oli vielä Antti Virtanen, jos en ihan väärin muista (oli siinä muitakin).
Myös ylivoima-ajan vähyys kummastuttaa, kun kuitenkin tiedetään että tämän kaksikon vahvinta puolta edustaa se ylivoimapeli juurikin.

Jos tämä olisi yksittäinen tapaus, en tätä kirjoittaisi. Mutta kun lisätään listaan nimet Ilari Filppula, Tommi Hannus ja pienin varauksin jopa Steve Kariya, näkisin että ei tätä nyt ihan olankohautuksella voi sivuuttaa. Eli listahan käsittää Dufvan JYPissä epäonnistuneet kiekolliset taitavat pelaajat. Jos se jollekin epäselväksi jäi.

En voi myöskään välttyä sillä ajatukselta, että jos meno ei tämän suhteen muutu, se voi hyvinkin näkyä pitemmän päälle JYPin vetovoimana siirtomarkkinoilla. jarijääskeläisillä ja filipriskoilla ylemmissä ketjuissa ei marssita mestaruuteen.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Positiivisuusketjusta negatiiviseen

Olihan tuossa eilisessä pelissä taas avopaikkoja Wärnillä ja Opalla, mutta kun ei käytetä niitä.Yksi onnekas Huban pomppu maaliin varsinaisella peliajalla ei kyllä lisää luottoa tähän tekemiseen.

Niinpä. Voittopelistä huolimatta vaikea pisteitä lukuunottamatta löytää eilisestä positiivista, ainakaan kovinkaan paljoa.

Hyvin pitkälti koko kauden kuva oli eilinen peli. Paikkoja oli helposti naulata eilinenkin peli ennen kun Ässille annettiin ote, mutta ei.

Kai olen tottunut liian hyvään, koska RD:n ja Ahon aikana saattoi luottaa siihen että jos johtoon päästään, niin se myös pidetään.
Virtasen valmennusaikana asia on täysin toisin, peliä saatetaan johtaa, mutta se ei takaa mitään.

Virtasen pelinjohtamistaidoista on turha sanoa mitään, jokainen telkkaria eilen katsonut toivottavasti näki mitä herra teki sen jälkeen kun Ässät oli pelin tasoittanut.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Virtasen pelinjohtamistaidoista on turha sanoa mitään, jokainen telkkaria eilen katsonut toivottavasti näki mitä herra teki sen jälkeen kun Ässät oli pelin tasoittanut.
Vaikea nähdä jotain mitä ei tapahdu lainkaan. En siis nähnyt mitään, koska ei tehnyt mitään.
 

mikkekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
Voisitteko paljastaa mitä valmentajan pitää tehdä, kun vastustaja tasoittaa pelin. Siihen on selvästikin olemassa selvät ohjeet ja niitä vaan pitää noudattaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Voisitteko paljastaa mitä valmentajan pitää tehdä, kun vastustaja tasoittaa pelin. Siihen on selvästikin olemassa selvät ohjeet ja niitä vaan pitää noudattaa.

Saada joukkue reagoimaan pelin. Eilen telkkarissa näkyi heti Ässien tasoitusmaalin jälkeen penkillä ympäriinsä katseleva Virtanen. Ei antanut kovin hyvää kuvaa mitä tämä kuulapää siellä penkin takana touhuaa.

Jos katsoit eilen peliä, voisit oikeastaan kertoa näitkö JYPin otteissa mitään sellaista, joka olisi edes viitannut jonkunlaiseen peliin reagoimiseen kun Ässät alkoi lisätä kaasua? Minä en sellaista nähnyt.

Ja toinen kysymys: Jos siihen on olemassa selkeät ohjeet ja mielestäsi vielä selkeästikin, miksi niitä ei noudateta?
Tämmöinen trendi kun ei ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella että pelintaso laskee kun lehmänhäntä ja minkäänlaisia aikalisiä yms. ei valmennusjohto näe tarpeelliseksi käyttää.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itseä vähän ihmetyttää tämä että peluutetaan pelaajia roolissa jossa omat vahvuudet ei tule esille. Esimerkiksi Hubacekin pakonomainen peluutus sentterinä ja nyt vielä Ikostakin. Vaikka löytyy esimerkiksi Löfman joka pystyy pelamaan keskellä. Myttynen tosin on ilmeisesti loukkaantuneena edelleen joten ei tuossa hirveästi vaihtoehtoja taida olla, mutta silti parempiakin vaihtoehtoja tuohon sentteriksi löytyy.

Ketjuruletti ja osa pelaajista pelaa roolia jossa omat vahvuudet ei tule esille, ei ihme kun otteet joukkueella ailahtelee laidasta laitaan. Tänään on jonkin sortin näytönpaikka pudotuspelejä silmällä pitäen, toivotaan että pelaajat edes taistelee tuosta voiton vaikka valmennus ei siihen pysty.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itseä vähän ihmetyttää tämä että peluutetaan pelaajia roolissa jossa omat vahvuudet ei tule esille. Esimerkiksi Hubacekin pakonomainen peluutus sentterinä ja nyt vielä Ikostakin. Vaikka löytyy esimerkiksi Löfman joka pystyy pelamaan keskellä. Myttynen tosin on ilmeisesti loukkaantuneena edelleen joten ei tuossa hirveästi vaihtoehtoja taida olla, mutta silti parempiakin vaihtoehtoja tuohon sentteriksi löytyy.
Ketähän ne paremmat (2) vaihtoehtoa senttereiksi olisivat? Löfman auttaa laidassa joukkuetta selvästi paremmin kuin sentterinä.
Kun kauteen lähdettiin neljällä sentterillä (ja parilla toiveajattelulla), joista yhden loukkaantumishistoria on synkkä, ei kannata keväällä ihmetellä vaikka pelaajisto onkin kapealla.

Ketjuruletti ja osa pelaajista pelaa roolia jossa omat vahvuudet ei tule esille, ei ihme kun otteet joukkueella ailahtelee laidasta laitaan. Tänään on jonkin sortin näytönpaikka pudotuspelejä silmällä pitäen, toivotaan että pelaajat edes taistelee tuosta voiton vaikka valmennus ei siihen pysty.
Miten ketjuruletin omat vahvuudet voisivat tulla esiin?

Valmennus taistelee voiton korkeintaan pelaaja-valmentajien tapauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös