Ne "muut joukkueet"

  • 139 052
  • 378

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Blues:Sympatiaa keräävä joukkue. Olkoon niin rahalla kerätty kuin olla ja voi, mutta viime kausina Espoosta on löytynyt värikäs ja iloisen peli-ilmeen omaava joukkue. Viime kaudella jo tuli menestystäkin, ja se miellytti myös minua. Kun omia ei saa kehua, niin espoolaisilla on erittäin tyylikäs peliasu, toiseksi paras nyt ainakin. Menee jopa padan ohi mainoksineen, "blankkina" jää vielä kakkoseksi.

HIFK:Oli ennen ehdoton suosikkivastustaja. Upeita matseja kotona ja vieraissa, ja joka kausi joukkueesta löytyi vähintään muutama räiskyvä persoona. Ei jättänyt ketään kylmäksi. 2000-luvun IFK on astetta laimeampi. Matseihin tulee kyllä varmasti mentyä, mutta harvemmin sieltä mitään kiksejä enää saa...

HPK: Ei juurikaan hyvää sanottavaa. Vuosituhannen vaihteen nurkilla oli vielä mielenkiintoinen, matseissa tuli paljon maaleja eikä juuri peruuteltu. Nykyään lähinnä nostaa verenpainetta hämeenlinnalaisen "kiekkokulttuurin" vuoksi. Aivan sama käykö kotona vai vieraissa, niin hirvittävä määrä idiootteja tulee vastaan. Juuri näitä yllä mainittuja lapsille uhoajia löytyy aina. Ainut porukka, josta ei löydy juttuseuraa matseissa.

Ilves:Hieno seura. Jos pakko olisi tamperelaisista valita, niin Ipan kelkassa ollaan. Selvähän se, kun muutenkin farmiseuraa kannatetaan. Hävettävän surkea fiilis muuten ehdottomassa suosikkihallissa.

Jokerit:Ei herätä enää hirvittäviä tunteita suuntaan tai toiseen. Mielellään seuraan paikan päällä, koska Kärppien tapaan kerää aina taitavan hyökkäyksen kasaan. Helsingissäkin on mukava käydä matseissa.

JYP: Hohhoijaa. Sentään vahvistunut viime vuosina, joten sitä kautta periaatteessa jotakin mielenkiintoa pitäisi herätä. Ei voi mitään, on vaan aina ollut ihan järkyttävän tylsä ja väritön joukkue. Onneksi paita sentään vaihtui tälle vuosituhannelle. Sinuhe jaksaa synnyttää tunteita, muuten tuossa joukkueessa ei ole mitään kiinnostavaa.

KalPa:Symppis joukkue. Viime kaudella olin aidosti iloinen siitä, että kuopiolaiset pärjäsivät. Mikä tärkeintä, voittoja ei tullut paskalla pelillä ja puolustamisella, vaan kovalla liikkeellä ja selkeällä, yksinkertaisella pelillä. Onhan se edelleen mikkihiirimäinen kokonsa puolesta, se on oikeastaan ainut asia mikä viime vuonnakin vitutti. Ei ole kiekkoilijan näköisiä kavereita. Toisaalta, niin kauan kuin ne mikkihiiret viuhahtavat kaikenlaisten Tienrantojen ohi vaivatta, niin turha kuopiolaisten on tyyliä muuttaa...

Kärpät:Sama kuin Jokereilla, kasaa aina väkisinkin mielenkiintoisen nipun. Iloista, hyökkäävää peliä. Liike on aina miellyttänyt silmää, alivoimapeli on poikkeuksellisen liikkuvaa ja ylivoimassa käsiä riittää pariin kenttään. Harmittavia menetyksiä tälle kaudelle. Organisaatio kadehdittavan hyvässä kunnossa, kunhan hallin vielä saavat rakennettua. Kärpät Raksilassa on kuin tähtikuvio paskakasassa.

Lukko:Periaatteessa pitäisi vihata sydämeni pohjasta, mutta ei jaksa syttyä. Vuosien varrella olen tavannut paljon fiksuja faneja (Jatkoajassa ei niitä näy). Komeat puitteet ja taustavoimat herättävät katkeruutta. Kuin mini-Kärpät, mutta ei vain osaa tehdä tulosta. Osanneet aina hankkia superärsyttävyyksiä, kun oman kaupungin Torkit yms ovat seilanneet muilla mailla.

Pelicans: Ei herätä tunteita puolesta eikä vastaan. Aika tylsä tiimi tämäkin.

SaiPa: Pieni ja pippurinen. Varsinkin vieraissa erityisen paha vastus vuodesta ja kokoonpanosta riippumatta. Toivottavasti pysyy aina liigakartalla, sinne se kuuluu kyllä.

Tappara: Ei jaksa kiinnostaa. Kulmalan Oravan aikana oli edes jotakin naurettavaa. Ojasen Janne herättää kunnioitusta ja siinä yksi syy seurata edelleen Tapparan matseja.

TPS: Rintasen ja Aallon aikoihin tepsuli otti kyllä kupoliin ja rajusti. Muistossa on hirvittäviä pullamaaleja, joilla nämä veljekset ovat matseja kääntäneet viime minuuteilla. Tuolloin tuli toki myös menestystä, joten kiinnostus on varmasti tätä kauttakin kadonnut. Valtakaudella olin mielessäni, kun Jokerit jäi hopealle. Nykyinen TPS ei taida heti niin ylös palata.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Blues: Ollut aina todellinen HMV itselleni. Lähialueilta haalitut pelaajat ja katsojat.

HIFK: Helppo vastus. Brändi ja kovuus hävinnyt kokonaan. Muistona ainoastaan punainen pelipaita.

HPK: Lehtien palstoilla viihtyvät siannäköiset fanit aiheuttavat inhotusta. Ärsyttävän liukas ja luisteleva vastus ennen Alatalon Aikaa (tm)

Ilves: Vanhoja ukkoja, perinteikäs mutta jotenkin hajuton. Ei viha- eikä rakkaussuhdetta.

Jokerit: Joukkue joka on aina mukava voittaa. Kakkossuosikkini SM-Liigassa, koska ainoa joka pystyi laittamaan Kärpille ja aikoinaan tepsille kampoihin. Aina mielenkiintoinen.

KalPa: Heittopussi, mukavat fanit. Pienessä nosteessa.

Kärpät: Syntymäkaupunkini, SM-Liigan ylimielisimmät fanit, joukkue jota inhoan sydämeni pohjasta. Taustalla "saattaa olla" myös kateutta ;)

Lukko: Länsirannikon mukavampi joukkue. Symppis. Ei pärjää koskaan.

Pelicans: 5-10 hengen tifot aiheuttavat huvitusta. Aravirta tuonut uskottavuutta, säälistä säilytetty liigassa.

SaiPa: Taisteleva räkäkiekkoa pelaava pieni ryhmä, SM-Liigan ehkä tylsimmät pelit heitä vastaan.

Tappara: Oranssi, nääs, viikingin näköinen punapartainen fani. Samat pelaajat kuin JYPissä.

TPS: Vitutti ennen, enää ei. Hunajata on kaikkien aikojen ärsyttävin rallatus halleissa. Nykyään HMV.

Ässät: Kaikinpuolin surkuhupaisa kaupunki, puolirikolliset kannattajat, joukkueen uskottavuus nolla.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Blues: Edelleen muovisin seura sm-liigassa. Turha kuin Johanna Tukiainen.

HIFK: Yleensä hyviä pelejä katsella. Melkein jopa toivoisi välillä tähänkin suuntaan menestystä. Jostain syystä jäänyt mukava kuva faneista vaikka tulihan sitä työsulkukaudella playoffien aikaan sanottua kaikenlaista.

HPK: Herättää jonkinasteista vitutusta. Myös faneista suurin osa jotenkin sietämättömiä.

Ilves: Vaikka Lukko aina Ipalle tippuukin niin eipä ole siltikään vihaa syntynyt. Raipe ja Viitakoski aina liekeissä lukkoa vastaan mutta onneksi kumpikaan ei ole enää rosterissa.

Jokerit: Jokereiden fanitoiminnasta voi olla montaa mieltä mutta ainakin niillä niitä on ja kaikenlaista toimintaa aina keksivätkin. En pidä lainkaan niin värittömänä. Yleensä ainakin pari todella taitavaa pelaajaakin niin on mukava seurata.

JYP: Niin on ihminen yksinkertainen eläin. Kun jyp ei pärjännyt, pidin. Nyt kun jyp pärjää, en pidä. Faneilla mielestäni hyvä syykin kusen nousemiselle päähän. Nousis monella muullakin.

KalPa: Symppis! Ainahan sitä kalpan voittoa toivoo paitsi omia vastaan. Viimekaudella taisi kyllä tulla toivottua omiakin vastaan välillä kun vitutti :D

Kärpät: Hieno joukkue vuodesta toiseen. Antaisivat vaan välillä jonkun muunkin voittaa niin saatais vaihtelua ja ehkä fanejakin hieman lähemmäs maata. Nyt olis tilaisuus?

Pelicans: Ei oikeastaan herätä minkäänlaisia tuntemuksia, ei edes faneista kun tuntuu ettei missään keskusteluissakaan ole yhtään pelikaanikirjoittelijaa osallistumassa.

SaiPa: Mielenkiinto heräsi Topon myötä. Toivottavasti pääsevät sääleihin.

Tappara: Tampereen oksennus. Kaikinpuolin ällöttävä joukkue jota ei edes kaksi viimeistä kautta pelasta.

TPS: Kiva pisteautomaatti.

Ässät: Pärjätköön kuinka hyvin tahansa kunhan lukko on pykälän parempi. Hopeakaudella tuli mestaruutta toivottua naapuriin ja vaikka sen jälkeen fanien toimesta on hopeakorttia vilkuteltu aiheesta kuin aiheesta keskustellessa niin saman ihmeen toistuessa toivoisin taas mestaruutta.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Blues: Kiekko-Espoo oli sympaattinen joukkue, mutta Blues oli pitkään todella HMV porukka. Vasta nyt on tekemisessä alkanut olla sellaista meininkiä, että se omakin identiteetti alkaa löytyä. Pelaa kotiottelunsa Suomen parhaalla areenalla.

HIFK: Kova ja fyysinen pelityyli on aina miellyttänyt, vaikka sitä ei viime vuosina ole näkynyt ihan entiseen malliin. Bob Halkidis, Toni Mäkiaho, Tom Laaksonen ja kumppanit olivat aikanaan sellaisia nimiä, joita vasta liigaan nousseen SaiPan pienet pelaajat oikeasti pelkäsivät niin, että se myös näkyi kaukalossa. Pisteet omien junnujen hyödyntämisestä. Suosikkini pääkaupunkiseudun jengeistä.

HPK: Osaa hienosti hyödyntää ry-asemaansa. Hyvä scouttaamaan pelaajia.

Ilves: Yllättävän tylsä joukkue siihen nähden, että meriitit menneisyydestä ovat kovaa luokkaa.

Jokerit: Ollut aina se tylsä rahajengi. Toivottavasti ensi kaudella saadaan hyviä myllyjä narrien ja sputnikien välillä.

JYP: Koko liigan rumin logo. Osa faneista leijuu jo aivan kuin JYP olisi jo Kärppiin verrattava dynastia. Joukkue on kasvattanut budjettiaan tasaisesti ja samalla myös riskit ovat kasvaneet. Romahdus tulee jossain vaiheessa, mutta milloin?

KalPa: Pisteet faneille, jotka ovat jaksaneet raahautua Niiralaan viime kausien räpellyksistä huolimatta. Ensi kaudella rosteri on sen verran parempi, että voittojakin voi odottaa enemmän. SaiPan päävastustajia ja siksi mielenkiintoinen jengi.

Kärpät: Iso paha peto pohjoisesta, joka on jostain syystä muutaman kerran antanut meille yllätyspisteitä kotiluolassaan. Kiitokset Koskenkorvan päästämisestä etelään, vaikka tulikin SaiPaan vasta Tapparan kautta.

Lukko: RTK. Ihmetyttää lähes joka vuosi, miten joukkue ei menesty tuon paremmin resursseihin ja rostereihin nähden.

Pelicans: Noussut pienin askelin tasaisesti ylöspäin liigan pohjalta. Aravirta on painonsa arvoinen kultaa.

Tappara: Ollut tylsä jengi, koska on tuntunut, että vuodesta toiseen runko on pysynyt samana. Fiilis muuttuu vasta kun J.Ojanen joskus 2015 lopettaa.

TPS: Luhistui kuin Rooman imperiumi aikanaan monen yltäkylläisen vuoden jälkeen. Tuntuu nyt jämähtäneen säälipleijariporukaksi.

Ässät: Kun SaiPa pelasi divarissa, kannatin Ässiä. Pari keskeistä syytä tähän olivat Jari Korpisalo ja Jari Levonen. Sympaattinen seura, joka on nyt vähän alamaissa. Edelleen kakkossuosikkini heti SaiPan jälkeen. Olisi saanut voittaa mestaruuden hopeakaudellaan.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Muut vetää aakkosjärjestyksessä, mutta mä listaan nää jengit näin.

Jonkin sortin inhokit:

HIFK: Team that I love to Hate! 70luvun-pihaldephiaflyerswannabee meininki ja oman erinomaisuuden hypettäminen on aina ärsyttäny. Nuorempana (kiitos pakkoruotsin) myös kaikki ruotslaisuuteen liittyvä ärsytti automaattisesti. Voi olla että silläkin on merkitystä että ala-asteella myös koulun suurin mulkero teki kaikille selväksi olevansa ifk-fani, joten saman jengin kanattaminen ei käynyt silloin edes mielessä. Jostain kumman syystä kuitenkin tunnen hirveästi ifk-faneja, ja heidän kanssaan tuli käytyä jopa ifk:n matseissa, kunnes lippujen hinnat nousivat yli kipurajan... Mutta tunnustan että sm-liiga olisi aivan helvetin tylsä ilman HIFKiä.

TPS: Kun aloin seuraamaan lätkää niin Tps voitti jatkuvasti mestaruuksia ja oli se suurin, kaunein ja rikkain. Lisäksi Jiri Vykoukalin varastaminen Bluesista oli aikanaan myös todella kova paikka, joten TPS tuli ihnottua. Lisäksi yhdessä vaiheessa Blues – TPS olivat paikallisvatustajia, joten niitä kohtaamisia oli ihan liikaa. Mutta niin se aika tekee tehtävänsä ja tämän päivän Tps:ssä ei ärsytä muu kuin se “Hunajata”-biisi.

Kärpät: Oiskohan nykyään inhokki jengi nr. 1? Ei kai ny sentään, mutta Kärpissä ärsyttää neljä asiaa: ensinnäkin ne legendaariset ihmeparantumiset, kärppäfanien pelleily palyoffaikaan maammelaulun kanssa, rummimat pelipaidat (mainoksia niin helvetisti) ja tietenkin on hyvässä muistissa toi katkera finaalitappio. On tietenkin ihan loistavaa että on jengejä jotka herättää suuria tunteita joko puolesta tai vastaan!

Yhdentekevät:

HPK: Mielikuva on erittäin neutraali ja väritön. Jostain kumman syystä tulee aika usein missattua HPK:n pelit. Tosin hatun nosto siitä että kyseinen seura on tehnyt loistavaa pronssista työtä pienillä resursseilla ja Jalostanut pelimiehiä. Siksipä oli oikeasti todella hieno nähdä että mestaruuskin tuli seuralle.

JYP: Jypistä tulee ensimmäisenä mieleen JypHT No Smoking Team logo ja pieni jäähalli jossa on ajoittain kadehdittavan hyvä meno. Alkavalla kaudella on Jypillä kova jengi ja kyllä Sinuhe Wallinheimo on Jeren lähdettyä nyt liigan värikkäin persoona (kunhan Dufva vaan antaisi kukan kukkia). Pitkällä aikavälillä mitattuna on Jyp kuitenkin minulle ollut aina aika väritön jengi.

Pelicans: Ihan kiva logo! Mutta muuten minulla ei ole pahaa eikä hyvää sanottavaa Pelicansista. Viime kausina on ollut paljon tasaisia vääntöjä Bluesin kanssa, jotka Blues on sitten rankkareilla hävinnyt. Siksipä olen kyllä yhtä mieltä Pelicans-fanien kanssa että on hienoa nähdä että Antti Niemi sai mahdollisuuden NHL:ssä! ;)

KalPa: Oli meikäläiselle pitkään HMV jengi nr.1. Mutta sitten tuo vuosien taaperrus jumbosijalla ja Susi-Jussin yksinäiset kannustukset Länsiautoareenalla herätti allekirjoittaneen sympatiat. Hienoa nähdä että Kalpan seurajohto on nyt ottanut nyt homman tosiaan ja satsannut tulevaan kauteen. Kyseisen jengin uskollisimmat fanit ovat todellakin ansainneet sen.

SaiPa: Vähän samat sävelet kuin HPK:n, Jyp:in, Kalpan ja Pelicansien kanssa. Kiinnostus ja mielipide muodostuu pitkälti päivän kunnon ja esitysten mukaan. Huomasin viime kaudella että oli mennyt oikeasti 2-3 kautta ilman että olin nähnyt yhtään Saipa peliä. Mikä oli sikäli hyvä saavutus että Blues ja Saipa olivat kuitenkin samassa ”paikallislohkossa”, joten mahdollisuuksia kuitenkin oli. Tietenkin on aina kiva nähdä että nämä pienten resurssien jengit pärjää myös.


Ihan kivat:

Ilves: Pientä positiivista fiilaria havaittavissa. Sanotaan näin että sm-liiga ilman Ilvestä tuntuisi todella omituiselta. Perinteikäs seura joka ei ole ainakaan viimeaikoina menestyksellä herättänyt kateutta. Nykyiselle Ilvekselle toivon menestystä ihan Sakari Pietilän takia. Kaveri kun sai musta aikoinaan todella heppoisin perustein potkut Jokereista, ja siinä rytäkässä taisi Saken ammatillinen itseluottamus mennä. Hienon comebäckin on Sakke tehnyt.

Lukko: Jostain kumman syystä Lukko on noista pikkujengeistä ollut mulle se kaikista sympaattisin ja myös Sm-liiga ilman Lukkoa tuntuisi todella omituiselta. Sitä mä en kyllä tajuu että jos jengin nimi on Lukko niiin miksi sitten logona on kettu. Ehkä se on raumalaistahuumoria, mene ja tiedä, mutta musta Lukon kyllä pitäisi luopua siitä kettulogosta ja laittaa se Lukko kuva takaisin.

Ässät: Ässät on kyllä sellainen jengi että se tulee nähtyä melkeen joka kausi. HMV:stä ei voi kyllä puhua tämän jengin kanssa. Aina sattuu ja tapahtuu! Tai siis ainakin silloin joskus… Nykyään hieman huolestuneena katselen Ässien ja Alpon menoa. Ei porilaista huluutta ja rymistelymeininkiä saa tuohta Ässistä. Mutta jokatapaukseesa Sakari Salminen ja Tero Määttä takaavat sen että tässä oikeasti odottaa ensimmäistä Blues – Ässät peliä, joka siis pelataan 9.10!


Pientä kannatusta ja toivon menestystä:

Tappara: Tappara on aina ollut pk-seudun ulkopuolella olevista jengeistä se kaikista mielenkiintoisin. Varmaan johtuu siitä että muksuna ensimmäinen suosikki pelaaja oli Timo Susi. Jos joskus joutuisin muutaamaan Tampereelle, niin varmaan kävisin Tapparan matseissa aktiivisesti.

Jokerit: Tunnustetaan että jos Blues ei pelaisi liigassa, niin varmasti kannattaisin kotikaupungin jengeistä Jokereita. Tosin en kyllä arvosta pätkääkään tota Jokeri-fanien viimeaikaista rähinäkäytöstä...

Toivottavasti kukaan ei vetänyt hernettä nenään näistä mun kommenteista. :)
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
HIFK: Vastustajista rakkain ja punanuttujen puppeloinnit vuodesta toiseen jaksavat edelleen tuoda iloa.

HPK: Hämeenlinnalaisiin on spesiaali suhde siinä mielessä, että suuri osa sukulaisistani on HPK:n kannattajia.

Ilves: Ei herätä minkäänlaisia tunteita. Voittaneet joskus jotain mestaruuksia paskalammilla.

Jokerit: Tottakai toisena paikallisvastustajana herättää tunteita, mutta kuitenkin jengistä tulee ensimmäisenä mieleen osan fanien idiotismi.

Jyp: Rumpuarmeija. Muuten edelleenkin helvetin tylsä jengi. Osa faneista totaalisia riemuidiootteja. Mestari aina kesällä.

KalPa: Rämpimistä pohjalla, mutta silti aina ainakin Länärin peleissä kauhea tsemppi päällä. Toivottavasti ensi kausi toisi uusia tuulia.

Kärpät: Paidattomat porojanarit ja valjupiirteiset juntit Inexin varastolla.

Lukko: Todella tylsä jengi rumilla pelipaidoilla. Ei herätä muuta tunteita kuin myötähäpeää munattomalla pelillään.

Pelicans: Pari kautta sitten vielä ei olisi oikein ollut mitään sanottavaa, mutta tänä päivänä kohtaamiset ovat olleet hyviä ja jänniä. Lahdessa on aina mukava piipahtaa.

Saipa: Helvetin ärsyttävä jengi siinä suhteessa, että melko usein Blues onnistuu ryssimään (sic) lappeenrantalaisia vastaan vaikka ennakkosuosikkina lähteekin. Blues-Saipa -matsit marraskuussa ovat kyllä kamalinta anti-kiekkoa.

Tappara: Jatkuvat kohtaamiset pleijareissa ovat muodostaneet jonkinlaisen siteen. Porkkanapöksyt aivan saatanan rumat.

TPS: Syöksykierteeseen joutunut jättiläinen. Pari vuotta sitten tahkottiin about 10 matsia kaudessa näitä vastaan ja yleensä TPS tuppasi olemaan se munattomin Länärillä vieraillut porukka.

Ässät: Porin on kyllä pakko olla Suomen juntein kaupunki. Amiskannattajat irokeeseineen. Hopeakauden runko.
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Blues: Espoossa on heikompi tunnelma kuin Tampereella ja se on jo hyvin. Ehkä fanikulttuuri lähtee nousuun viime kauden menestyksen myötä. Toistaiseksi kuitenkin identiteetitön seura, vaikka kehitystä on tapahtunut.

HIFK: Ei enään herätä yhtä suuria tunteita kuin ennen. Kuitenkin yksi liigan mielenkiintoisimmista joukkueista. Pertti Lehtonen.

HPK:Sikakatsomo ja siihen se sitten jääkin.

Ilves: Hiljaiset kannattajat. Pitkät ja hienot perinteet mutta jokin on aina jäänyt puuttumaan.

Jokerit: Onneksi raha ei aina ratkaise. Kausi 2005-2006 säilyy edelleen hyvin lämpimänä muistoissani. Legendaarinen Karl Goehring maalissa, Virmanen vaihtoaitiossa jne.

JYP: Eipä kiinnosta kyseistä joukkuetta lähteä katsomaan, vaikka menestystäkin tulee kohtalaisesti. Tylsä joukkue.

KalPa: Menestys on karttanut jo vuosikausia sympaattista savolais-seuraa. Viimeaikoina ainoa seura jota vastaan Ässät on lähtenyt ennakkosuosikkina. Viimekausi poislukien..

Kärpät: Muuttunut leppoisasta organisaatiosta " jokerimaisemmaksi". Mutta hienosti on Junno organisaatiota kuitenkin eteenpäin vienyt.

Lukko:Vetää vallan sanattomaksi.

Pelicans: Hienot pelipaidat. Joukkue peruskamaa. Menee muitten mukana. Pasi Nurminen tuo väriä organisaatioon.

SaiPa: Saipa on mielenkiintoinen lähinnä siksi että taistelee Ässien kanssa samoista sijoituksista. Menestystä ei liiemmin ole tullut, mutta joukkueen taisteleva ilme miellyttää.

Tappara:Legendaarinen organisaatio jolla hieno historia jutiloineen ja marjamäkineen. Kannattajatkin ovat normaalia reilumpaa porukkaa (tarjosivat jopa kaljan Jäähovissa).

TPS: Ensimmäisenä tulee mieleen tyhjät katsomot. Entinen suurseura on vajonnut alas, mutta toivottavasti palaa vielä huipulle. Ässien Ja TPS:n kohtaamiset 90- luvun alkupuoliskolla olivat viihdyttäviä otteluita.
 
Viimeksi muokattu:

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HIFK: Fyysisyyden perinne ja fanaattiset kannattajat. Ääntä löytyy, missä ja milloin vain.

HPK: Pari kautta sitten aiheutti aina ärsyyntymistä, olipa kyseessä itse joukkue tai fanit. Viime kauden jälkeen muuttui omissa silmissä hmv:ksi.

Ilves: Omalla kohdalla sellainen symppis-seura, vaikka Raipe onkin iskenyt hokkarit naulaan. Pientä menestystä toivoisin

Jokerit: 90-luku on mennyttä aikaa, sinne ei voi palata. Hjallis ostaa kaiken ja sillä hyvä.

JyP: Kovat taloudelliset satsaukset ja tulos?

Kalpa: Uusi kausi ja uudet kujeet. Vieraspeleissä pieni, mutta äänekäs fanijoukko.

Kärpät: Mestaruuksia ja mestaruuksia, vähän vaihtelua kiitos.

Lukko: Ei aiheuta minkäänlaisia fiiliksiä.

Pelicans: Lentävät Pelikaanit höystettynä vahvalla valmennuksella. Potentiaalia löytyy tältä symppis-joukkueelta.

Saipa: Voisi sanoa mini-IFK:ksi.

Tappara: Kahvakiekkoa jo vuodesta...

Ässät: Porilainen hulluus ja turpaan vaan.
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Blues: Ei ole pitkiin aikoihin herättänyt tunteita puoleen, eikä toiseen. Viime kausi toi muutoksen ja toivoin Matikaiselle voittoja play-offeissa.

HIFK: Helsingin parempi joukkue. Aina innolla odotta pelejä HIFK:iä vastaan. Faneista vieläkin hieman huono kuva muutaman vuoden takaa pleijareista..

HPK: Minulle aika mitään sanomaton kaiken kaikkiaan.

Ilves: Ilves=Raipe, ei muuta. Eli nyt hmv

Jokerit: Raha. Jokerit saa voittaa vain jos vastassa on Ässät. Faneista päällimmäisenä huono kuva(lähinnä ultras).

JYP: hmv. Fanit alkaneet nousta esille negatiivisessa mielessä.

KalPa: Ihan jees porukka. Ei kauheita tunteita puolesta, eikä vastaan.

Kärpät: Hyvä joukkue vuodesta toiseen. Vituttaa etelän kärppäfanit, jotka kulkevat kesät talvet Kärpät 2005 -lippis päässä.

Pelicans: Ei mitään väliä, missä pelaavat. Ei muistikuvia faneista, eikä pahemmin pelaajistakaan.

SaiPa: Aikaisemmin aika hmv, mutta niinkuin joku muukin jo sanoi, Topon myötä kiinnostus kasvaa täksi kaudeksi.

Tappara: Jotenkin ei innosta. Muutamia pelejä Hakametsässä viime kaudellakin nähneenä voin kysyä, missä siellä on fanikatsomo? Ei näkynyt/kuulunut.

TPS: TPS on aina kiva voittaa. Vähän hohdokkuus häipynyt kyllä näistä voitoista viime vuosina..

Ässät: Jotenkin pistää vuosi toisensa jälkeen naurattamaan porilaisten uho ja usko omiinsa. Mutta ihan positiivista, että sellaista on. Tärkeintä on, että Lukko voittaa Ässät.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Jokerit: Pidän niistä aidoista Jokerifaneista jotka kannustavat ja pitävät meteliä katsomossa, ja järjestävät kaikenlaisia positiivisia tempauksia. Mutta sitten vastapainona on näitä ylimielisiä mulkkuja jotka aina väheksyvät muita, ja sitten nämä Ultrasin idiootit. Muuten Jokerit joukkueena ei enemmälti ärsytä minua.
Harvinaisen pahasti olet pihalla Jokerifanien kuvioista. Kannattaa ensin selvittää että ketkä tekevät mitäkin ennen kuin klikkaa "Lähetä viesti".
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Blues: Pidän nykyään yhä enemmän. Periksiantamattomuus, taistelutahto, nuoruuden into. Pelitapa on loistava sekoitus taitoa ja kovuutta. Identiteetti alkaa löytyä. Tosin vanha K-Espoo logo olis kyllä saanu jäädä. Sekin menny tosin jo parempaan suuntaan. Fanit nykyään ihan asiallisia.

HIFK: Iso Ja Paha IFK sytyttää aina! Varsinkin kun tälle kaudelle taas kova nippu kasassa. Kovat pelit aina.

HPK: Joksin selostuksista päätellen meno hämeessä on hidasta, mutta jostain syytä peli kuitenkin nopeaa... Fanit omalaatuisia.

Ilves: Ei herätä hirveästi tunteita tai no.. Joku jo mainitsikin naispuoliset kannattajat joita paljon! Fanireissulle Ouluun?? ;)

Jokerit: Sama kuin IFK eli sytyttää kyllä ! Tosin jotkut fanit käyttäytyvät kuin apinat..

JYP: Keskisuomen mahti on alkanut nostaa päätään. Keskinäisiä odottaa jo innolla. Häviäminenkään ei "vielä" ole alkanut vituttaa, mutta kyllä se taas tästä :) JYPin kanssa pelataan aina taitokiekkoa parhaimmillaan!

KalPa: Todellakin toivon että alkaa pärjäämään. Ei ole todellakaan mukava tunne kun alkaa säälittää vastustajan puolesta kesken pelin. Onneksi tähän näyttäisi tulevan muutos.

Lukko: Aika HMV, tosin tullut seurattua nykyään Oulun miesten takia tarkemmin.

Pelicans: Divariajat alkaa pikkuhiljaa unohtua, kipinää on alkanut tosin taas löytyä.

SaiPa: Kovaa yritystä, välillä myös sitä "kusipää" kiekkoa, ei ainakaan HMV.

Tappara: Varmaan liigassa eniten "asiantuntijoita" faneissa. Kahvaus vähentynyt joten lähden nykyään mielellään katsomaan.

TPS: Tepsi on kyllä nykyään enemmän kuin HMV. Tosin Kärpille ollut aina paha vastus joten peleissä riittää vielä jännitystä.

Ässät: Porissa on kyllä eniten uhoa ilmassa. Uskomatonta mutta totta. No ei ole tosin vielä alkanut vituttamaan.
 

Polkukone

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Blues: Edelleen tulee Bluesista mieleen lähinnä muovinen, persoonaton seura ja Salonojan rahat. Viime kaudella kuitenkin iso askel eteenpäin uskottavuudessa ja tyylikkyydessä. En vihaa enkä tykkää. Pelaa Tepsiä vastaan ihan liian usein.

HIFK: Viha-rakkaussuhde. Suhde Hifkiin tosin laimentunut paljon viime kausina, kuten varmaan monella. Ärsyttää, mutta usein hyvällä tavalla. Liiga olisi paljon tylsempi ilman tätä joukkuetta.

HPK: En oikein tykkää. Propseja hyvästä menestyksestä resursseihin nähden (poislukien nyt viime kausi), mutta jokin Kerhossa tökkii.

Ilves: Tampereen seuroista mieluisampi. Suurin syy tähän on ehdottomasti Raipe. Perinteinen, arvostettu seura, jolle toivoisi nykyistä parempaa menestystä. Jos Tampesterissa asustaisin, olisin melko varmasti Ilveksen fani.

Jokerit: Ykkösinhokki. Kaipaan kyllä niitä finaalitaistoja Jokereita vastaan, mutta muuten en narreille menestystä toivo. Hjallistakin enemmän ärsyttää Virmanen. Kuten joku aiemmin kommentoikin, mieleen tulee kasa tyyriitä pelaajia eikä joukkue.

JYP: Aika neutraali suhde. Hienoa, että ovat alkaneet panostaa tosissaan ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Aiempi häntäpäässä vääntänyt JYP oli kyllä totaalisen tylsä joukkue, nyt kiinnostaa hiukan enemmän.

KalPa: KalPallakin näyttää vihdoin vähän paremmalta. Kerää meikäläisen sympatiat, heille toivon voittoa muita paitsi omiani vastaan. Kuopiolaiset on yleensäkin ihan mukavaa porukkaa. Nyt on aika todistaa lopullisesti, että joukkue kuuluu liigaan.

Kärpät: Hienon menestystarinan ovat luoneet, ei siinä mitään. Nyt alkaisi kuitenkin jo riittää. "Pikkuseura"-puheet ärsyttivät, nyt ne on sentään onneksi tainneet loppua. Pelaajistossa ei mitään inhokkeja, mutta alkaa kyllästyttää jo jokakeväiset mestaruudet.

Lukko: Lähin paikallisvastustaja. Mielikuva ihan positiivinen, länsisuomalaisten puolta pidetään. Pirun vaikea vastus vaan ollut viime kausina. Kiitoksia Kimmo Rintasesta.

Pelicans: Kovin neutraalia. On tosiaan hölmö nimi joukkueella, mutta mitäs siitä. Vaikea keksiä enempää sanottavaa.

SaiPa: SaiPasta tykkään. Kovaa taisteleva joukkue saa varsin rajallisesta materiaalista usein irti yllättävän paljon. Kuuluisa kusipääkiekko on ihan jees, propsit omasta tyylistä. Paljon mielenkiintoisia pelaajia. Raskas kalusto Jonne Virtanen etunenässä ansaitsee erityismaininnan.

Tappara: Taannoisesta Kahva-Tapparasta en tykännyt yhtään. Ojasen Janne ja Lehterä on hienoja pelaajia, ja nyt kun Ahon Matti, Matti Aho vielä siirtyi Tapparaan niin kyllä se kirvesrintojen profiilia mun silmissä nostaa.

Ässät: Kaksi sanaa: Porilainen hulluus. Sama pätee kuin Hifkiin, tuo lisää väriä SM-liigaan. Se on aina hyvä asia. Fanit helkkarin innokasta&sinnikästä porukkaa, siitä peukku.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Blues: Ollut täysin yhdentekevä porukka viime kauteen asti, en välttämättä heti olisi edes huomannut, jos olisi lopettanut toimintansa. Viime kauden esityksillä nousi kyllä arvoasteikossani, jatkuvaa kehitystä luvassa? Eläinvertaus: trimmattu (nykyään vihainen?) villakoira, jolla ehkä nahkahousut.

HIFK: Pena. Loistava joukkue Penan aikoihin, aina sattui ja tapahtui. Penan potkujen jälkeen olen ollut hiukan katkera enkä oikein voi toivoa menestystä, vaikka osittain haluaisinkin. Lukkoa vastaan on ollut paljon kähinöitä viime vuosina ja hyvä niin. Eläinvertaus: vanha ja väsynyt (Penan aikana vihainen) puuma, jolta on nyttemmin ajeltu kaikki karvat.

HPK: Ärsytti tässä taannoin, kun pärjäsi jatkuvasti. Pikkukaupungin joukkuekin vielä. Nyt aika HMV, viime kauden romahduksen jälkeen olen pystynyt jo unohtamaan aikaisemmat Lukon kiusaamiset. Maalinsiirtely ei silti unohdu, toisin kuin turenkilaishuumori (onneksi). Eläinvertaus: ennen perinteinen nopea ja älykäs ajokoira, joka on nyttemmin oppinut käyttämään työkaluja kierolla tavalla kahvaten takaa-ajettavalta vauhdin pois.

Ilves: Olisi aivan yhdentekevä seura ellen tuntisi yhtään heidän faniaan. Puuhasteluseura. Eläinvertaus: verkkainen, ovela ja yllätyksetön... ilves.

Jokerit: En jaksa nykyään enää ärsyyntyä, jotenkin reppana jengi, joka ottaa joka vuosi Raumalla rumasti turpaan eikä voita mitään suurta muutenkaan. Hallikin on paska ja ultrat pässejä, siinäpä se. Eläinvertaus: pöhöttynyt virtahepo.

JYP: Kakskytä vuotta... ja hooämveenä. Pientä uhoa ja pullistelua havaittavissa, loppunee vuoden parin päästä samaan aikaan rahojen kanssa. Suon heille nämä hetket. Eläinvertaus: se kiltti panda siitä lakupötköstä, joka kai koristaa Jarkko Immosen persettä nykyään. En tiedä.

KalPa: Toivottavasti pärjäisivät. En usko silti. Sm-liiga kyllä olisi pärjännyt monta vuotta ilman KalPaakin. Eläinvertaus: kapinen susi.

Kärpät: Ärsyttävin joukkue liigassa. En ikinä tule toivomaan Kärppien mestaruutta, vaikka siihen kuluisi sitten 50 tai 150 vuotta. Tällä kaudella minulla on ilmeisesti hyvä syy olla toiveikas. Raksila on paska paikka, eipä muuta. Eläinvertaus: mammutti, joka toivottavasti kokee esi-isiensä kohtalon. Pian.

Pelicans: Ihan raikas joukkue nyt, kun on saanut raha-asiansa kondikseen. Omia hyviä junnujakin pyörii reilusti mukana, arvostan. Aravirta on Suomen paras valmentaja. Eläinvertaus: krapulainen pelikaani, joka on nyttemmin ruvennut kotkaksi.

SaiPa: Ei pahaa sanottavaa. Eikä oikein sanottavaa muutenkaan. Eläinvertaus: orpo ja köyhä (nälissään) supikoira.

Tappara: Tampereen jengeistä se kiinnostavampi ja minusta parempi. Kiva joukkue, kiva halli, kivat peliasut, kivoja pelejä. Eläinvertaus: Pupu Tupuna.

TPS: Ennen niin suuri, mahtava ja helvetin ärsyttävä. Nykyään köyhä, kipeä ja pisteautomaatti. En osaa ajatella oikein mitään, ehkä hiukan säälittää. Eläinvertaus: kotinsa menettänyt köyhä kirkonrotta.

Ässät: Liigan säälittävin joukkue ja se on harmi. Edes porilaisille ei toivoisi tällaista kohtaloa. Toisaalta porilainen hulluus tuntuu kollektiivisesti hyväksyvän tämän tosiasian ja vieläpä kääntävän asian niin, että asiat ovat paremmin kuin pitkään aikaan. Eläinvertaus: niin hullua elukkaa ei taida olla.
 

Valo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Overtime Moderators
Blues
Liigan toiseksi turhin joukkue ja turhimmat "fanit". Jos saisin pudottaa liigasta jonkun joukkueen, Espoossa ei liigakiekkoa sen jälkeen pelattaisi.

HIFK
Vittumainen kotiluola kannattaa vieraita. Sytyttää aina Poriin tullessaan. Sympatioita löytyy ja punainen pitää aina yhtä.

HPK
Pelasi ainakin J.Jalosen aikana todella ärsyttävää kiekkoa. Joukkuueessa aina enemmistö kiukuttelevia ja ylimielisiä idiootteja.

Ilves
Nykyään aika väritön nippu. Pelaa valmentajan näköistä järki- eikä tunnekiekkoa, joka ei vaan jaksa sytyttää.

Jokerit
Ennen inhosin yli kaiken. Nyt suvaitsen hyvinkin. Sytyttää kunnolla Poriin tullessaan.

JYP
Turhin! Hyvät kannattajat, mutta onko joku nähnyt niitä muualla kuin Hippoksella. Ennen viime kautta oli aina myös nimettömin joukkue (vaikka välillä menestyikin jotenkin) ja se ei tietenkään sytytä mitenkään.

KalPa
Aiemmin sympatiseerasin pientä ja heikkoa joukkuetta. Nyt rahan puhuessa sekä kannattajien fantasioidessa huippumenestyksestä toivon todella että tämä laiva uppoaa Kallaveden pohjamutiin.

Kärpät
En tiedä inhoanko montaa asiaa enemmän kuin tätä ylimielistä porukkaa johon kuuluu fanit, pelaajat ja koko seuran organisaatio. Jopa tuomarit tuntuvat auttavan tätä joukkuetta heidän huonompana päivänään. Toivottavasti tukehtuu haukkaamaansa isoon paskaan ja tippuu takaisin 2. divisioonaan. Loppuisi Junnon typerä virnistys, loppuisi fanien kiinnostus, Viuhkolan maitojuna pysähtyisi eri asemalle jne...

Lukko
Rakastan jos vertaan Kärppiin, mutta kyllä Lukon konttaamisesta tulee aina hymy huuleen. Kuten joku yllä sanoi Ässät tarvitsee Lukkoa ja toisin päin.

Pelicans
Ei aiheta mitään vihan tunteita mutta ei kyllä muitakaan. Saatan toivoa menstystä mikäli oma seura on jo pudonnut. Arajärvi ja Nupe on asiamiehiä.

SaiPa
Kannatin SaiPaa divariporukkana ja siitä jäänyt jotkin epämääräiset sympatiat. Toivon myös menestystä mikäli oma jengi makaa Yyterissä.

Tappara
Todella ärsyttävä jengi. Pelaa kyllä (ihan oikeasti edelleen) niin ärsyttävää koukkimiseen ja estämiseen perustuvaa kendoa, ettei mitään järkeä.

TPS
Ärsytti joskus enemmän, nykyään vähemmän, mutta edelleen kuitenkin ärsyttävä porukka. Miksi mua ärsyttää sekin ettei Tepsin peleissä käy yleisöö..?
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät: Porin on kyllä pakko olla Suomen juntein kaupunki. Amiskannattajat irokeeseineen. Hopeakauden runko.

Hämeenlinna, anyone?

Ainiin, sukulaisesi ovat Hämeenlinnassa.

Tottahan tuossa on toinen puoli, juntteja on Porissa kyllä. En sitten tiedä, miten Porin juntit eroavat muiden kaupunkien junteista. Eiköhän niitä juntteja ole ihan joka paikassa.

Turha näihin on tarttua. Aika moni ottaa näköjään nokkiinsa heti, jos omaa joukkuetta haukutaan. Eiköhän tuo kuulu asiaan, antaa tulla vaan.

Uskomaton suoritus, että jälleen joku mukahauska keksi liittää keskusteluun Sakari Salmisen dominaattori-vitsin. Hupaisaa kerrassaan, osoittaa todellista huumorintajua.

No pääasia että itseä naurattaa, eiks jeh?
 

menemene

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
KalPa
Aiemmin sympatiseerasin pientä ja heikkoa joukkuetta. Nyt rahan puhuessa sekä kannattajien fantasioidessa huippumenestyksestä toivon todella että tämä laiva uppoaa Kallaveden pohjamutiin.
Saa kait sitä fantasioita olla? Ei vaan, en ole kyllä nähnyt/kuullut yhdenkään KalPan kannattajan ainakaan täällä jatkoajassa fantasioivan kuin korkeintaan siitä, että vihdoin on mahdollisuus päästä pleijareihin. Tuskin kukaan on vakavasti edes ajatellut KalPan pelaavan välierissä. Tai mikä nyt sitten sitä huippumenestystä onkaan.

Niin ja KalPallahan on tosiaan edelleen liigan pienimpiin kuuluva (toiseksi pienin ?) pelaajabudjetti.
 

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Blues: Ennen ei herättänyt tunteita, nykyään kuitenkin jonkun verran, johtuen espoolaiskannattajista.

HPK: Juntteja, maailman yliarvostetuin "kannattajakatsomo". Kalju läski huutamassa.

Ilves: Ei kiinnosta.

Jokerit: Pahin paikalliskilpailija HJK:n kanssa. Matseista tosin kadonnut ajoittain tunne ottelumääräinflaation vuoksi.

JYP: Melkein osaan nimetä kentällisen pelaajia.

KalPa: Mestisjengi kaukaa pohjoisesta.

Kärpät: Juntit kannattajat, porovyöhyke.

Lukko: Ei herätä tunteita, hmv.

Pelicans: Tunnen yhden Ääriliikkeen jäsenen, hyvä tyyppi.

SaiPa: Ei herätä tunteita.

Tappara: Sama kuin edelliseen.

TPS: Turku, ei tarvitse perustella enempää. Kannattajilla kuitenkin hyvä meininki futiksen puolella, josta peukku ylös.

Ässät: Olli Lindholm. Hyi.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Blues: Espoon Siniset, jotka pelaa valkoisissa paidoissa? WTF? Viime kausi oli poikkeus tuon joukkueen kohdalla ja ensimmäinen jolloin se ei vituttanut. Ihan sama mitä tekee.

HIFK: Helsingin ainoa jääkiekkojoukkue. HIFKiä vastaan peleissä tapahtuu aina ja se on hyvä asia.

HPK: Ennen ihan symppis, mutta nykyään niin mitään sanomatonta puuhastelua.

Ilves: Tulee seurattua aika tarkkaan Ilveksen pelejä. Onhan siellä Torkki ja viime kaudella Koivisto. Hienoja pelaajia. Niin ja Tinke Peltomaa oli loistava pelimies.

Jokerit: Ärsyttävyydessään liigan huippuja. En ikinä toivo heille menestystä.

JYP: Ennen ihan mukava pikkukaupungin joukkue, mutta nykyään fanit ovat liian ylimielisiä. Ei silti oikein edes kiinnosta enää mitä tekevät.

KalPa: Liigan heittopussin maineessa oleva joukkue. Ihan symppis edelleen.

Kärpät: Ihan jees. Viime kaudella tosin olisin toivonut Bluesia mestariksi, mutta onhan teilläkin tuota Raumalaista verta ollut siellä ja me saatiin teiltä Haataja, Saarenheimo ja Mustonen. Hyviä tasaisia pelejä aina ollut varsinkin Raumalla Kärppiä vastaan.

Pelicans: Nimestään huolimatta ihan kiva jengi. Ei ärsytä, eikä muutakaan. Pelicans- pelitkin on ollut ihan mukavaa seurattavaa viime kausina.

SaiPa: Liigan kakkossuosikkini jostain ihmeen syystä. Liekö ne vanhat "Mintti-paidat" ja iso S-logo? Nyt mielenkiinto on vain nousussa Toporowskin siirron myötä. Ja onhan siellä Levokarikin. Toivon SaiPalle menestystä aina.

Tappara: Ei sytytä ei sitten millään. Rumat paidat ja rumat housut ja ruma logo. Ruma joukkue.

TPS: Hyviä "paikallisvääntöjä" aina Tepsin kanssa. Kakka-Make ja KopparBäri. Viime kausina Lukon pisteautomaatti. Ihan mukava porukka ja varsinkin sissiryhmä ansaitsee tunnustukset. Jaksaa kannustaa ja tuo tunnelmaa myös Rauman halliin.

Ässät: Mikään ei voi vituttaa enempää kuin Ässät. Putoaisivat nyt sinne Mestikseen. En jää kaipaamaan. En kaivannut Ässiä viimeksikään kun divarissa olivat. Liiga oli ihan yhtä mielenkiintoinen ilman Ässiäkin.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Blues: HMV, nousukkaita, joita en oikeastaan edes kaipaa koko liigaan. Perinteitä, mitä ne on? Sedältä perityt rahat ovat päällimmäisenä mielessä.

HIFK: Brändi. Kevyesti liigan tunnetuin joukkue. Penaa ja Fränkkiä sun muita legendoja. Stadin kingit. Sytyttää aina.

HPK: Hämeenlinnan Pronssi Kerho. Kiinnosti pitkään 90-luvulla. "Hieno" uus logo pisti vituttamaan, mutta eipä H:linnan suuntaan muuten negatiivisia, tai positiivisia ajatuksia ole.

Ilves: Sami Torkin veitte, siitä olen säserä ja kannan kaunaa vielä pitkään. Sanoin muuten Tokelle "moro!" Pitsiturnauksessa. Hieno Corvette on. No nyt vaihtui jo puheenaihe=Neutraali.

Jokerit: Piti pitkään yllään muovisimman porukan viittaa, ostojoukkueen mainetta, mutta Espoo on sittemmin vienyt kaikki pystit. Aina TOP-3, mutta mitalit karttaa, kuin ruttoa. Puolityhjät hallit kertoo jotain joukkueen mielenkiinnosta. "Ai pelataanko täällä playoffeja vai?"

JYP: Kovaa faittia Ässien kanssa jatkiksessa. Must like. Kovaa ollaan tulossa kauteen ja ainakin omasta mielestä HT on yks kauden yllättäjistä. Ei, mun mielestä tolla porukalla ei ennakkoarvailujen kaltaisille sijoille olla menossa, mutta menevät kuitenkin ja se on yllätys.

Kalpa: Kalevan Pallo, EVVK, kunnes Pikku killeri ja Sami "NHL:n nopein luistelija" Kapanen värvättiin savvoon. Katotaan mitä tulee.

Kärpät: Iso inhokki, mutta sitähän se kateus teettää, niin ja ylimieliset fanit.

Pelicans: Kuinka monta kertaa Pasi pidätetään tulevalla kaudella baarissa törttöilyistä? Eipä jaksa Chicago kiinnostaa millään muotoa.

Saipa: TOPO! [Sensuurin poistama sadattelu] Pikku-Lukko. Toivotaan L:rantaan tulevalle kaudelle paljon hyvää.

Tappara: Perinteitä, hienot paidat, Janne Ojanen. Treen kahdesta se suurempi, kauniimpi ja viihdyttävämpi. Pienenä mietin, että aloittaisin pelaamaan SM-liigaa Tapparassa, kunnes vanha baseball-vamma päätti kiekkouran C-junnuissa.

TPS: Hunajata hunajata. Viime kaudella oli kivaa Tepsujen kustannuksella. Länsirannikon isoveli, joka ei jaksa enää pelata muksujen kanssa. Hyväntahtoinen, jopa lievästi symppis. Turku mnuu sydämes.

Ässät: Ihanat naapurit. Haisee mädille kananmunille, maistuu kesäkeitolle ja on väriltään Ebola-paskan punaista. Pakko rakastaa.
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Hyvä ketju kerrassaan, kiitos siitä. Laitetaas sitten nopeita mielikuvia.

Blues: Viimekaudella nousi omiin suosikkeihini taistelevalla asenteella. Kärsii vieläkin minun silmissäni aijemmasta rahan kylvämisestä.

Jokerit: Joukkue on logoaan ja johtoaan myöten pöhöttynyt. Naurettaavaa sompailua niin pelaaja kuin valmentaja rintamalla. Pistää vit*ttaa.

HiFK: Olen pitänyt joukkueen fyysisestä pelityylistä aiempina vuosina. Tämä aiheuttaa hiukan ristiriitaisen fiiliksen sillä fanit pörrää kusinupissa ympäriinsä ja seuran toilailut kyllä tiedetään. Pidän joukkueesta kunhan eivät pelaa Saipaa vastaan.

Kärpät: Ärsyttävän ylivoimainen niin pelillisesti kuin rahallisesti. Ei jaksa vaivautua halille tämäntakia.

Kaanit: Oksettavan kaupungin oksettava joukkue jo pelipaidan väreistä lähtien. Ei vaan voi sietää.

Ilves: Yksi suosikeistani , ipa on vaan ipa.

Tappara: Tulee mielikuva hitaasta... Ojanen ja hiukan kuolaa.

Kalpa: Lussu joukkue jolle jopa toivoisi jo jotain positiivista.

Ässät: Hohhoijaa, neutraali

Lukko: Ihan jees joukkue, sitkeä kuva jäänyt.

TPS: Vanha dynastia poksahti ja toivottavasti uppoaa mestikseen. Pullamössö tulee ensimmäisenä mieleen.

Jyp: Kovaa yritystä tylsää katsoa. (ok nykyisin tialnne toinen ,mutta pinttyneen harmaa kuva joukkueesta)

HPK: yleensä ollut mukavaa katsoa joukkueen peliä. Epämääräinen rahoitus ja rahat hiukan laskee tasoa.
 
Viimeksi muokattu:

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues: Espoossa on heikompi tunnelma kuin Tampereella ja se on jo hyvin. Ehkä fanikulttuuri lähtee nousuun viime kauden menestyksen myötä.

Nyt kyllä repeilyttää melkoisesti! Tuon on pakko olla provo/läppä, onhan?

Porilainen janari sanoo, että Espoossa on huonompi tunnelma kuin Tampereella rumpuineen ja Ääniryhmineen(?)... Kaikkea sitä näköjään näkee.

Milloin olet viimeksi käynyt Espoossa katsomassa matsia?
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
[
Lukko: Peruskauraa, viime kauden Lukko-peli Areenalla oli ehkä paskin mitä olen koskaan nähnyt. Ilman Vehasta luvut olisivat olleet todella murskaavat.

Öööh, tarkoitat varmasti viimevuotista joulunaluspeliä, jossa haluton Jokerit ja taisteleva Vehanen pitivät lukemat 7-1:ssä kotijoukkueen eduksi?
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Blues: Oli pitkään pikkuveli, joka nykyisin yrittää painella makkararahoilla pysyvästi ohi. Toivottavasti näin ei käy.

HPK: Toiminut jo pitkään Hjalliksen ostospaikkana. Pronssia, pronssia... HMV.

Ilves: Ilman Raipea Ipa painuu ynnämuiden joukkoon. Neutraalia.

Jokerit: Joka vuosi aloitetaan ajamaan junnuja sisään ostamalla kaksi ketjullista yli 30-vuotiaita maalaistaustaisia jokeri-ikoneita. Ostojoukkue ja kannattajat teinigloryhunttereita. Oma lähinnä säälittävä lukunsa ovat nämä huligaani-ultrasit. Kaikin puolin oksettavaa touhua.

JYP: Miten ne aina onnistuvat meitä vastaan? V-mäinen joukkue. Kotiinpäin vetämisen mestareita.

KalPa: Pieni ja sympaattinen jonka voitto ilahduttaa aina, paitsi jos se tulee IFKsta.

Kärpät: Voittamisen kulttuuria löytyy ja Junnolla riittää rahaa. Neutraali joukkue minulle.

Lukko: Salaa toivon Lukolle menestystä, jota ei kuitenkaan tule. Josko Rauli opettaisi raumalaiset voittamaan?

Pelicans: Aravirta on Pelicansin sydän. Kun Ara joskus lähtee, uskon pussileukojen putoavan maan pinnalle. Yritteliäs ja nuorekas mielikuva Pelsuista.

SaiPa: Ynnämuut-osastoa, ei jaksa sytyttää. Jengi on kuin motti märkiä polttopuita.

Tappara: Kahvakiekko ja Rautakorpi. Ojanen ja kakkossyöttöpinnat. Vastenmielinen porukka.

TPS: Entinen suuruus, jonka hunajapurkki on tyhjennyt. Minne menet, TPS?

Ässät: Uhoa ja puhetta riittää, näytöt vähäisempiä. Mestistasoa nykyisin.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Milloin olet viimeksi käynyt Espoossa katsomassa matsia?

Ei sitä lasketa tunnelmaksi, jos SM-Liigan finaalissa pelaavalle joukkueelle taputtaa melkein koko halli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös