NBA

  • 639 169
  • 4 413

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
jtuominen kirjoitti:
Ei tule mieleen peliä ihan lähiajoilta, jolloin koko Detroitin joukkue heittää noin huonosti

Viime kesän finaali game 7 vs San Antonio? Detroit Pistonsissa oli paljon aineksia dynastiaan, mutta jotain vain puuttui ratkaisevilla hetkillä tärkeissä peleissä. Muutoksia tulee varmasti kesän aikana, penkille tarvitaan lisää heittovoimaa. Aloitusviisikko on edelleen yksi NBA'n parhaimmista, mutta penkiltä puuttuu tehoja. Detroitissa osataan kyllä voittaa runkosarja (Pistons & Red Wings), mestaruudet sitten menivätkin ihan muualle.

Olihan toi viime yön ottelu suomeksi sanottuna outo. Detroitilla ei onnistunut mikään, kun taas Miamilla tuntui uppoavan vaikka silmät kiinni heitettynä. Aivan kuten paikallinen kommentaattori sanoi ottelun viimeisellä minuutilla - "tällä tasolla, näillä panoksilla, tämä ei ole enää taidosta kiinni, tämä on henkimaailman asioita". Ja näinhän se on. Hyvänä päivänään Pistons heittää vasemmalla kädellä 120 pistettä Miamin vieraana, mutta eilen ei vaan uponnut. Ja se huono päivä tiesi kesälomaa. Minulla ei ole mitään Heatia vastaan, joten onnea vaan heille kannujahtiin. Toivottavasti tuotte mestaruuden takaisin idän puolelle ja Shaqin kahden vuoden Florida projekti tuottaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ensi vuonna Pistons ei enää kaadu!
 

Nshr

Jäsen
HCM:n kanssa pitkälti samoilla linjoilla. Viime kaudella tuli lähes poikkeuksetta katsottua jokainen Pistonsin play-off-ottelu. Silloin peli oli rentoa ja helppoa. Nyt ei. Kaikki kunnia Miamille, sillä he finaalipaikan ansaitsivat. Ensi kautta odotellessa Big Benin paita jonnekin kaapin perukoille ;).

Toisaalta lännen taistelu jatkuu, joka nostaa edes hieman niin haikeaa tunnelmaa. Toivottavasti Suns ottaisi ensi yönä voiton, ja tätä kautta raivaisi tiensä finaaliin. Muuten mun tämä kausi jää katsomisen osalta tähän.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Nimenomaan...

HCM kirjoitti:
Olihan toi viime yön ottelu suomeksi sanottuna outo. Detroitilla ei onnistunut mikään, kun taas Miamilla tuntui uppoavan vaikka silmät kiinni heitettynä.

..sen takia se niin outoa olikin, sillä aloitusviisikosta Detroitilla ei uponnut kellään ja McDyeskin joka on tarkka heittäjä 3-5m etäisyydeltä epäonnistui hänkin.
Ja on toki Detroitilla ollut yksittäisiä huonoja otteluita aiemminkin, mutta yleisesti ottaen on harvinaista ettei kenelläkään Detroitista kulkenut.

Mutta näinhän se menee, että on "hiukan" verran helpompaa puolustaa joukkuetta vastaan jolla ei heitot uppoa sisään kauempaa lainkaan. Vielä helpommaksi sen tekee jos vastustaja ei saa sisään mid-range heittojakaan. Helpottaa kummasti myös puolustamista ajoja sisään vastaan, kun heitot eivät ole niin suuri uhka. Puhumattakaan siitä, jos puolustavalla joukkueella on vielä isompikokoinen(vahvempi korinalustoilla) joukkue.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Onnittelut todellakin Miamin suuntaan! Ihmeen haluton Pistons oli koko sarjan ajan kun samalla Wade ja Shaq paukutteli hurjia tehoja! Shaqin kokemus tulee esiin juuri nyt.

McDyess pelasi muuten vasen kasi rikki, joten ei ihme, etta ei edes vapareita saanut sisaan. Kundilla oli vasen ranne vahvasti teipattu ja sen paalla viela "hanska".

Heat - Mavs vai Heat - Suns??

Can you take the Heat???!!!! Hyvat finaalit tulossa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Niin, uusi peli, uudet kujeet. Dirk ollut alkuun vaisu, mutta 22p@4th viime pelissä kyllä pelottavat, jos se tuosta pääsisi pelipäälle.
Toisen erän lopussa Dallas sai kyllä pelin kulkemaan ja alkoi näyttää jo siltä, että Suns ryssisi hyvän johtoasemansa, mutta lopulta eroksi jäi 12 pistettä.
Dallas selvästi pelaa huonosti ja Terry on ollut virhevaikeuksien takia suurimman osan ajan pelistä poissa, joten lienee selvää, että Dallas voi vain parantaa tuosta siinä missä Sunsilla heitot voivat alkaa menemään huti tai vast.

Dirk- Nash on kyllä hauska matcuppi, kumpikaan ei oikein saa toista puolustettua ja on hauska nähdä Nashin vetävän "in your face" feidareita 20 cm pidemmän Dirkin edestä. Toisessa päässä kyllä välillä ihmetyttää miksei Dirk vaan heitä Nashin yli kaaren takaata.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan ei uppoa. Siina se. Aikamoista ailahtelua kovilta kundeilta!

Tuomarit ei kylla loista tassa taistossa. Iso peli ja puhalletaan kun WNBAssa (Barkleyn sanoin ;-)). Virheet pitaa puhaltaa, mutta ei tolla tavalla kun pelataan isoista asioista.

Toi vanha aija (mika senniminytonkaan) sais jo jaada elakkeelle tan kauden jalkeen. On ollut koko kauden jo "rollaattorissa".
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Siinähän se taitaa olla, Dirk heräsi ja Stackhouse tukee vahvasti. Dallas jäädytti puolustuksen ja Suns alkoi pelkäämään ratkaisemista ja pelaajat vain syöttelivät toisilleen, ei silleen hyvällä "Suns-tavalla" jossa palloa liikutetaan vapaan paikan saamiseksi vaan silleen "en uskalla ottaa ratkaisua, siirrän vastuun kaverille"-tyylillä.

Sama tahdottomuus myös iski levaripeliin ja Dallas poimii hyökkäyslevareita jatkuvasti. Tietynlaisena pelin ratkaisuna voisi nähdä Barbosan typerän syötön suoraan Howardille pelin loppuhetkillä. Samoin muuten hyvin pelannut Diaw oli pelissä todella epävarma pallon kanssa ja menetti palloa usein. Marion aika odotetusti jäätyi hieman, vaikka muuten onkin pleijareissa pelannut hyvin. Nash tekee sitä mitä tekee normaalistikin, ei siinä sen ihmeempää.
Jenkkifoorumeilla näemmä Nash on jo teilattu Chokeriksi tai mainittu hänen murtuneen paineen alla, no suurin osa kirjoittajista näemmä onkin Lakers-fanboytä. Kyllä 18 pisteen johdon menettäminen on todella surkea suoritus, etenkin kotonaan, mutta toisaalta pitää ottaa huomioon, että osankin tuosta ajasta Nash oli vaihdossa ja toisaalta Dirkin herääminen oli vain ajan kysymys, taisi mies tehdä 10+ pistettä putkeen kolmannessa erässä.

Sunsilla ei ole heittää vaihtopenkiltä entistä 30PPG miestä upottamaan koreja ja se näkyy, Jones yms. ovat kohtalaisia turisteja kentälle päästessään. Bellin loukkaantuminen vei mieheltä parhaan terän pois, mutta tällaista se on, mutta jos ei nyt enää ensi vuonna kolmatta kertaa putkeen "menetettäisi" tärkeää lenkkiä hyökkäyspelissä.

Eipä siinä mitään, tiukkoja pelejä silti kaikki, joten ei voi sanoa, että Suns olisi pelannut huonosti kun tänne astikin pääsi. Tai että "kova joukkue" näytti hurlumheijoukkueelle miten pelataan puolustusta, ei todellakaan. Näyttää kuitenkin siltä, että ilman kokoa ei voi loputtomiin pärjätä. Ensi kaudella toivottavasti Amare kuntoon ja sitten ihmetellään minne päästään. Diaw on kehittynyt valtaisasti, joten oikeastaan paha loukkaantuminen on ainoa vaihtoehto ensi kaudelle.
Jos näin ei kuitenkaan jostain syystä tapahdu ja Amarekin tervehtyy, niin Sunseilla on positiivinen ongelma front-courtilla.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Phoenixissa 43 astetta ja Suns suli. Ei voi muuta sanoa.

Kapea materiaali ja "one pace team". Siinahan se. Vaan ei silti, kylla D'Antoni hoiti homman upeasti tanakin vuonna: tukku uusia pelaajia seka ehdoton stara ulkona koko kauden ja silti tulos sama kun viime vuonna. Mutta silti... kylla ton tason joukkueessa pitaisi olla syvempi penkki! 20 pudotuspelia ja melkein joka toinen paiva pelataan. Ei Phoenixissa sentaan ihmemiehia olla. Ei edes se kanukki. Nyt tuli vasyneille miehille ihan liian kova vastus vastaan ja homma mureni toisesta jaksosta lahtien taysin.

No mutta se siita. Suns 2005-2006 on nyt historiaa ja nyt keskitytaan itse asiaan.

Tulossa on mahtava finaalisarja! Jopa parempi kuin viime vuonna. Ja vaikka Heat saikin molemmissa runkosarjan matseissa pahasti turpaan, niin nyt niilla on ihan eri meininki paalla. Toivottavasti menee seitsemanteen ja siella OT:lle!! Tama on nyt sita miksi korista seurataan. Kaksi mahtavaa tiimia kohtaa kauden paatteeksi.

Oluet kylmaan! Nyt se alkaa!!! YEAH!!!!
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Hyperhawk kirjoitti:
Nimttäin Reign Man on palaamassa kehiin kolmen vuoden tauon jälkeen!

Hoh hoijaa, että Kemp tulisi vielä takaisin, no kai mikä tahansa on mahdollista. Työsulku 99 oli kyllä kohtalokas Kempin osalta, tuon aikana mies paisui kuin pullataikina eikä koskaan päässyt enää tasolleen. Toki ensimmäinen kausi Clevelandissa, vaikka hyvä olikin, niin ei enää ollut sitä vanhaa Kempiä. Uransa alussa oli niin hyvässä kunnossa että ei oikein tule mieleen monia pelaajia joilla on noinkin mittava muutos tapahtunut fysiikassa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
steepler kirjoitti:
Hoh hoijaa, että Kemp tulisi vielä takaisin, no kai mikä tahansa on mahdollista. Työsulku 99 oli kyllä kohtalokas Kempin osalta, tuon aikana mies paisui kuin pullataikina eikä koskaan päässyt enää tasolleen. Toki ensimmäinen kausi Clevelandissa, vaikka hyvä olikin, niin ei enää ollut sitä vanhaa Kempiä. Uransa alussa oli niin hyvässä kunnossa että ei oikein tule mieleen monia pelaajia joilla on noinkin mittava muutos tapahtunut fysiikassa.

Jep, wanha Kemp lensi, uusi Kemp lyllersi.
Osasyy on toki juuri urheilijan ruokailutottumukset ja sitten kun yhtäkkiä se pakollinen kulutusta lisäävä osa ts. urheilu/harjoitukset yms. katoaakin, niin syöminen jatkuu normaalina. Kemp ehkä sitten veti touhun överiksi, eikä enää päässyt formiin, vaikka yrittikin. Ehtihän mies kyllä tienatakin jo sen verran, että ovatkohan rahat kuluneet kokkeliin, vai miksiköhän hän vielä parketeille, tahtoo, ehkäpä sitten Zon esimerkin innoittamana "wanhakin vertyy"-asenteella. Koriksessa ei toki tuo 37 vielä ole, etenkään sisäpelaajalle, kummoinen ikä, jos vain paikat ovat kunnossa. Mutta ei Kemp taida silti sentteristä käydä...
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
varjo kirjoitti:
Ehtihän mies kyllä tienatakin jo sen verran, että ovatkohan rahat kuluneet kokkeliin, vai miksiköhän hän vielä parketeille, tahtoo, ehkäpä sitten Zon esimerkin innoittamana "wanhakin vertyy"-asenteella.

Vai onko syynä nuo pelimiehen ikuiset vitsaukset, massiiviset elatusmaksut. Eikö Kemp ole noita äpäröitä siittänyt vähän suuntaan jos toiseenkin... Tämä tietenkin täysin huhujen perusteella tehtyä päätelmää.

Taidanpa väsätä torstai-illan aikana finaaleita varten pientä ennakkoa, olen funtsinut mielessäni otteluparia ja aika mielenkiintoiset finaalit ovat luvassa. Eikö ne pelit ala to-pe välisenä yönä?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
JWill kirjoitti:
Taidanpa väsätä torstai-illan aikana finaaleita varten pientä ennakkoa, olen funtsinut mielessäni otteluparia ja aika mielenkiintoiset finaalit ovat luvassa. Eikö ne pelit ala to-pe välisenä yönä?

Torstaina joo alkavat, prkl vaan kun pitää aina pistää matsit alkamaan ihan epäinhimilliseen aikaan ts. klo 4 Suomen aikaa.

Kiintoisat finaalit kyllä tulossa kieltämättä, Dallas-Suns sarjan jälkeen ei ole epäilystäkään kuka on tällä hetkellä NBA:n täydellisin pelaaja. Dirkki pommittaa mistä tahansa sisään, kenen tahansa edestä ja nyt kun hän vielä ajaa agressiivisesti korille, niin tulos on nähtävissä. Hienoa nähdä entisestä laihasta euroheittäjästä kehittyneen tuollainen paketti. Jos Dallas voittaa ja kun Dirk luultavasti silloin ottaa Finals MVP:n niin on siinä ghettojen pojilla miettimistä, kun valkoiset miehet vievät NBA:n palkinnot.
Kun vain KVH:n saisi pois Dallasista, niin voisi itse jengiäkin fanittaa, mutta ei, itse kallistun Dieselin puoleen, vaikka sielläkin on Airball Walker rasitteena.
 

Hyperhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seahawks, Supersonics, Tappara, Kiekko-Vantaa
Onhan Kemp pudottanut painoa 75 ( n.35 kg ) paunaa 340:stä (n. 155 kg). Ja täytyy muistaa, että jos Kemp pääsee Denverin rosteriin, niin siellä on valmetajana Geroge Karl jolla on yhteinen historia Seattlen ajoilta. Karl on ennenkin saanut Kempistä kaiken irti.

Olisihan se mukava nähdä mies vielä kentällä, mutta kuten sanoitte hän saa kuitenkin kesän aikana vielä viisi lasta ja takakontista löytyy kasa kokaiinia, niin paino on hyvin nopeasti taas entisissä lukemissa.

http://www.reignman.com/
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Nuggetseissa on muuten ihan samanlainen pakkaus jo nyt (joskin hieman nuorempana versiona): Ruben Patterson. Ja aloitusviisikkoon meni hankin lahes suoraan... Karl on kova luu.

Toisaalta, niin pahanmakuisia muistoja Kempista on tassa kaupungissa, etta aiwan sama mita "pekoni-anssi" tekee ensi kaudella. Kiinnostaa, juu ei.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Kohta se alkaa ja deen ennakkoa odotellessa onkin hyvä miettiä pikaisesti mahdollisia ratkaisun avaimia.

Molemmilla joukkueilla on yksi pelaaja, jota ei voida puolustaa, Dirk ja Shaq.
Vaikka Shaq on vanha, läski ja hidas, eikä vieläkään osaa heittää vapareita niin hän ei kuitenkaan ole hyökkäyspelin osalta yhtä haavoittuvainen kuin enemmän ulkopeliinsä luottava Dirk. Jos heitot eivät uppoa niin Dirk on varsin kuolevainen, mikä nähtiin muutamassa Suns-pelissäkin. Dirk toisaalta pystyy tekemään 50 pistettä pelissä, mihin ei nykyShaqilla ole hirveästi mahdollisuuksia. Erick "This isn't WNBA" Dampier luultavasti ei uskalla edes tulla kentälle, kun Shaqdaddy on siellä.

Wade vs. muut. Vaikka Wade on vikkelä, vahva jne. niin tuplaaminen yleensä silti toimii jossain määrin. Josh Howard on ulottuva ja nopea, mutta riittääkö se Wadea vastaan. Waden hyökkäysarsenaaliin Dallas ei pysty vastaamaan.

Pointtien taistelussa vikkelä Terry haastaa vanhenevan "Hanskan" ja Jwillin, riittääkö Paytonin puhti puolustaa Terryä vai miten peliminuutit jakautuvat Miamin pointtien kesken.

Penkiltä Dallas iskee kehiin "instant offence" Stackhousen, joka nakuttaa 10 pistettä pienillä minuuteilla ja Miami tuskin pystyy vastaamaan tähän.

Molemmilla joukkueilla on tasapuolisesti halveksuttavia pelaajia, Airball Walker ja KVH, joten inhokkiosasto ei tuo eroa.

Hieman alle 4 tuntia aikaa, varjo vaipuu toviksi unten maille.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Kiintoisa peli, pitänee palata asiaan tarkemmin myöhemmin.

Terry oli tulessa, tosin osittain tätä auttoi Jason Williamsin puolustustyöskentely, jota ei ollut. Payton sai Terryn pidettyä jotenkuten ja sitäkautta Miami sai taas pelin juonesta kiinni Shaqin runtatessa koreja postista. Shaqin vapariprosentti vaihteeksi aika karmaiseva samoin kuin muutenkin Miamin heittopeli vähänkin kauempaa korista, tai ainakin siltä tuntui, en ole prosentteja tsekannut.

Dallas on syvä joukkue, minkä kyllä huomaa myös palkkabudjetissa ja syvyydellä nytkin sai jatkuvasti pidettyä tempoa yllä. Dirk oli hieman jäässä, mutta teki muutaman kovan korin ja muut hoitivat homman kotiin.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kauden tärkeimmät pelit menossa ja tämä ketju on hiljentynyt ihan totaalisesti.
Mavericks johtaa nyt sitte 2-0 ja on vahvasti jyräämässä kohti mestaruutta.
Toisessa pelissä Dirk alkoi jo vähän heräilemään samalle tasolle jolla on ollut aikaisemmissa sarjoissa , ja muun joukkueen kompatessa hyvin jäi Miami auttamatta jalkoihin.
Varsinkin Shaq on (tilastojen perusteella) ollut todella vaisu tehden vain 5 pistettä ja ottaen 6 levyä.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Oh...my...GOD!!! Dwyane Wade pelasi käsittämättömän huikean pelin ja raahasi joukkueensa käytännössä yksin voittoon. Lopussa vielä jättimäinen puolustuspään levari ja blokki. Finaalisarja heräsi henkiin ja tämä oli ensimmäinen matsi sarjassa, jossa oli kunnon meininkiä. Heat on vielä messissä!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo, uskomaton peli oli kylla. Ensin Miami meni menojaan, sitten tuli Mavs ja periaatteessa teki kokofinaalisarjasta puuduttavan menemalla jo 3-0 johtoon mutta lopussa Miami paatti viela nayttaa.

Finaalisarjan kannalta hieno homma, etta Miami voitti taman taiston. Voittais nyt viela yhden lisaa jaljella olevista kahdesta kotiottelustaan, niin Mavs voisi juhlia mestaruutta kotonaan.

Meinaan nahtyjen perusteella Miamilla ei ole minkaanlaista saumaa vieda pyttya kotiin. Kylla Lansi on taas kerran huomattavasti vahvempi.

Shaq on ollut yllattavan kesy koko sarjassa. Ja umpisurkea vapariviivalta. Jatka on liigan superstara, maailman tunnetuimpia koripalloilijoita ikina, miljonaari ym ym eika EDELLEENKAAN osaa heittaa vapaasta paikasta, muutamasta metrista (vaparilinja). Minua ainakin havettais!
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
1Timer kirjoitti:
Shaq on ollut yllattavan kesy koko sarjassa. Ja umpisurkea vapariviivalta. Jatka on liigan superstara, maailman tunnetuimpia koripalloilijoita ikina, miljonaari ym ym eika EDELLEENKAAN osaa heittaa vapaasta paikasta, muutamasta metrista (vaparilinja). Minua ainakin havettais!

En ole mikään Shaq-fani (pikemminkin päinvastoin), mutta on annettava kaverille tunnustusta noista edellisen pelin viimeisistä vapareistaan. Kaikki tietävät Shaqin taidot vapariviivalla, mutta tällä kertaa hän upotti loppuhetkillä molemmat vaparinsa valtaisien paineiden alla. Yksi tai kaksi noista heitoista ohi ja pelin lopputulos olisi saattanut olla täysin erilainen.

Huomattavasti parempi vapariheittäjä Nowitzki sen sijaan missasi toisen vapareistaan vastaavassa tilanteessa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo mutta hirrrveeta katsoa Shaqin "rytmia" vapareissa. Sama kun joku lois sen pallon rautakangella sen kasista. Ja ammattilainen! Ei voi kasittaa.

Himassa naytti osuvan paremmin kun on saanut treenata tuttuhin koreihin. Wade ja Shaq oli toissailtana viela yhdentoista aikaan illallakin treenaamassa eri drilleja siella. Lieko Shaq sitten treenannut vapareita, kun nyt pari meni sisaan...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
1Timer kirjoitti:
Joo mutta hirrrveeta katsoa Shaqin "rytmia" vapareissa. Sama kun joku lois sen pallon rautakangella sen kasista. Ja ammattilainen! Ei voi kasittaa.

Himassa naytti osuvan paremmin kun on saanut treenata tuttuhin koreihin. Wade ja Shaq oli toissailtana viela yhdentoista aikaan illallakin treenaamassa eri drilleja siella. Lieko Shaq sitten treenannut vapareita, kun nyt pari meni sisaan...

Tämä kausihan on kaikenlisäksi ollut aika katastrofaalista Shaqin vapareille, prosentit ovat selvästi alle 50:ssä, mikä ei todellakaan ole erityisen hyvä asia.
Kaikenlaisia selityksiä on tarjottu ja on Shaq jonkinlaisia heittovalmentajiakin käyttänyt. Harjoituksen puutetta kait kuitenkin loppupeleissä, ei tuhansien ja tuhansien heittojen ottaminen ole välttämättä Shaqille kovinkaan mieleistä puuhaa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jaaha, peli alkanut ja tilanne 0-2 ja Shaq viivalla.... ja ohi! lol

Anyway, Mark Cuban oli eilen Lettermanissa ja hanelta kysyttiin eraasta Stevesta... Cuban:

He's a great guy, dont get me wrong, but why didnt he play "MVP" here in Dallas? After he left we got a great player here (Terry) and look where we are! ... and where Steve is.

Ja remakka nauru paalle!

On se aija!

4-5....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös