Gostisbehere
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Philadelphia City of Brotherly Love
Tämä kausi oli tässä
Palataan syksyllä asiaan pojat
Palataan syksyllä asiaan pojat
Ei palata. Yhden voiton saavat kyllä ainakin vielä raapia.Tämä kausi oli tässä
Palataan syksyllä asiaan pojat
(Puolueellinen) mielipiteeni on että Cavs - Magic oli näiden pleijarien viihdyttävin sarja.Kylläpä muodostui harmillisen pannukakuksi koko loppu pleijarit, kun sekä konferenssifinaalit, että itse finaalit ovat ihan ylikävelyä toisen joukkueen toimesta.
Pakko kyllä ihmetellä miten Palotie jaksaa selostaa yöllä. Se tyyliin varmaan ehdi nukkumaan ikinä. Ylen haastattelussa tais toki sanoa, että nukkuu pätkissä aina kun kerkeää.Täytyy sanoa, että vaikka yleensä en pidä kommentaattoreista selostajan rinnalla heidän höpötellessä täysin yhdentekeviä liian pitkään pelin päälle, Shawn Huff tuntuu toimivan ja osaavan nämä hommat. Vaikka aluksi pahaa pelkäsinkin. Mies osaa kiteyttää olennaisen, lukea peliä mihin voi kommentoida ja seuraa lajia oman aktiiviuran ulkopuoleltakin. Lisäksi mies on ilmeisen hyvä ystävä selostaja-Palotien kanssa, mutta jutut eivät mene miksikään kuluneiksi sisäpiirin vitseiksi.
Ensi yönä sitten jatketaan, ja odotan Celticsiltä reipasta tasonnostoa. Mielenkiintoista nähdä, pystyykö Dallas luomaan epätoivonsa uudelleen, koska käytännössä siellä pitää todella monen pelaajan pystyä vetämään samanlainen esitys kuin lauantaiaamuyönä. Toisaalta pidän tätä kuitenkin enemmänkin siitä riippuvaisena, miten Celtics pelaa. Jos palaavat siihen, mitä kauden aikana on nähty, että palloa liikutetaan ja pelataan järkevästi molemmissa päissä, uskon sen riittävän. Mutta tuolla viime pelin kaltaisella esityksellä ja pelaamisella ei tule yhtään mitään.Nyt vaan Bostonissa voitto, niin tästä tulee sarja.
Juuri Holiday oli minustakin ehkä se tärkein palanen tuossa palapelissä. Sen näki jo kauden alusta, että hän toi niin valtavasti kaikkea sellaista, jota vaaditaan voittamiseen. En olisi pitänyt mitenkään vääränä valintana jopa finaalien MVP:ksi, mutta kun ei ole sillä tavalla "ilmeinen", että pitää hieman älytäkin pelistä, että tajuaa tämän herran arvon.Kyllä täysin ansaittu mestaruus Bostoniin. Runkosarjan ylivoimainen ykkönen joka veti poffit 3tappiolla läpi.
Voisi jopa sanoa että Milwaukee tämän mestaruuden mahdollisti. Hommasivat Lillardin joukkueeseen. Tämän jälkeen piti laittaa Holiday lihoiksi. Boston sai todella hyvän palikan tästä.
Tähän päälle vielä Prozingis niin kyllä oli kaikki osa-alueet kunnossa.
Siellä saavat muut todella paljon parantaa jos meinaavat tämän joukkueen haastaa.
Tästä tuli mieleen, että aika moni (myös minä) hieraisi silmiään, kun Brownin soppari viime kesänä julkistettiin. Mutta Brown on kehittynyt valtavasti ja näyttää tällä hetkellä olevan joka Sentin arvoinen. (Jos nyt kukaan oikeasti on tuollaisten summien arvoinen.) Joka tapauksessa tässä on mahdollisuus voittaa toinenkin mestaruus tulevina kausina. :)Kun katsoo Celticsin rosteria tulevalla kaudella niin ei toi huonolta vieläkään näytä. Ikkuna on ainakin kaksi kautta vielä täysin auki.
En tiedä onko heillä mitään trade exceptioneita käytössä. Ainakin noi team optionit luultavasti tulevat suurimmalta osilta käyttämään.
Toi NBAn palkkakatto ja trade säännöt on sellaista poikkeuksen poikkeusta että ei siitä taide edes heikki kinnunen ottaa selvää. Mutta tuskin Bostonilla on vaikeuksia saada minimidiilillä palkattua roolipelaajia mestaruusjahtiin.
Boston Celtics Team Payroll | Basketball-Reference.com
Payroll summary for the Boston Celticswww.basketball-reference.com
Kiinnitin samaan huomiota, ja aika vieraalta tuo tapa tuntuu. Mutta joku perinne tuokin lienee, joten ei siinä sitten mitään.Onkohan NBA ainut laji missä pelaajat eivät nosta ekana pokaalia ilmaan?
Siellä jonon kärjessä on GM ja valmentaja. Sitten päästään vasta siihen pisteeseen että pelaajat pääsevät koskemaan pokaaliin.
Tatum ja Brown ehtivät pelata 107 pudostuspeliä yhdessä ennen mestaruutta. Joten kyllä siellä on maksettu oppirahoja kunnolla. Al Horford 186 pudostuspeliä ennen 1 mestaruutta.
Pikemminkin voisi kysyä, luovutetaanko missään amerikkalaisessa urheilussa pokaalia pelaajille. NFL:ssä, NBA:ssa ja MLB:ssä palkinto annetaan omistajille tai jollekin muulle johtajalle/CEO:lle, yliopistourheilussa palkinto annetaan valmentajan käsiin ensimmäisenä. Kanadalaisissa curlingeissa sun muissa sitten pelaajille.Onkohan NBA ainut laji missä pelaajat eivät nosta ekana pokaalia ilmaan?
Siellä jonon kärjessä on GM ja valmentaja. Sitten päästään vasta siihen pisteeseen että pelaajat pääsevät koskemaan pokaaliin.