varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja turpiin tuli Hornetseilta, Paul taisi puolustaa Nashin heittopelin pimentoon tai sitten Nashilla oli muuten vain off-ilta.

Eli toistaiseksi Shaq ei ole tuonut Sunseille mitään, Hornetseille on hävitty ennenkin. Toki aikaa vielä on, mutta hieman huonolta näyttää, jos joukkueen peli oikeastaan kärsii Shaqista.
Toisaalta nyt kun avausviisikossa on vain yksi kolmosuhka, lienee entistä helpompaa vain keskittyä puolustamaan Nashia.
Mitä nyt viikonlopun kahdesta pelistä jäi käteen, Hillistä on tullut ongelma siinä mielessä että mies ei suostu ottamaan käteen pelattuja heittopaikkoja, vaan tahtoo aina lähteä ajamaan kohti koria. Ja kun jalat ovat hajalla ja muutenkin vanhuus vaivaa, niin eihän siitä mitään tule.

Ja en kyllä ihan heti keksi miten Barry parantaisi joukkueen liikkuvuutta.
Positiivista sentään, että Stoudamire alkaa todenteolla päästä takaisin loukkaantumista edeltävään kuntoon.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
EDIT: Joopajoo, kaveri heittikin vaan jotain omaa analyysia teksti-tv pohjalta. Ei ollut lähelläkään hallia koko iltana.
Jenkeissa ei ole texti-tv:ta ;-)

Hei, nyt loytyi yksi paskempi joukkue liigasta kun tama meidan omamme. Ja Clippers on sentaan tosi paska!!

Vaan ei silti, hyvinhan me vietiin seka Bostonia etta Lakersia ekoilla jaksoilla, mutta sitten kun pitais pelia ratkaista niin se on sitten ryytynytkin siihen. Ja pahan kerran. Ollaan palattu siihen viimevuotiseen Blazers-juttuun, etta puoliajalta tulee joku ihme ryhma kentalle, joka ei ole tullut sinne pelaamaan ollenkaan. Eilenkin tais menna reilu 6 minuuttia ekaan pelitilannekoriin! Mitakohan ne kundit tekee siella pukuhuoneessa puoliajalla???

Molemmat Roy ja James pitais tulla takaisin viela talla viikolla, joten josko jotain toivoa viela olis? Semminkin kun Yao on ulkona koko loppukauden, niin siinako olis viela pikkipikku sauma pleijareihin? Toiveita vain....
 
All day.

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Molemmat Roy ja James pitais tulla takaisin viela talla viikolla, joten josko jotain toivoa viela olis? Semminkin kun Yao on ulkona koko loppukauden, niin siinako olis viela pikkipikku sauma pleijareihin? Toiveita vain....
Onhan Rocketsilla kuitenkin sen verran laaja materiaali, että en usko heidän hommansa kaatuvan Yaon poissaoloon. Scola pelaa hienoa tulokaskautta ja Mutombo vanhana kettuna tuuraa sen minkä pystyy.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Naa on aina hauskoja peleja naa Lakers-pelit kotona. Sikali erikoisia, etta siella pelataan kuudella kuutta vastaan ihan sumeilematta. Lakuilla on vahvasti tuomarit puolellaan ja meilla todella hurja kotiyleiso. Kovempia Lakers-hatereita ei meinaan tasta maasta loydy! Tasta johtuen Lakers onkin liigan toiseksi huonoin meilla vierailija (Clippersien jalkeen), vaikka se saattaa yllattavalta kuulostaakin. Nytkin mylvinta oli huikeaa heti alusta lahtien. Ei tule ikava HIFKn kotimatseja naissa meteleissa!

Saatiin Roy ja James takas sairastuvalta ja heti lahti taas. Lakersien kymmenen ottelun voittoputki meni poikki ja meidan peli naytti taas silta talviselta meinigilta. Roolit oli hyvin selvilla ja lopussa laitettiin homma nippuun. Hienoa! Katotaan mihin taa riittaa. Nythan Lannen yhdeksantena on sellanen pumppu kun Nuggets(!!!!!!!!!!!) ja me heti siina perassa. Seuraava matsi Warrioirsseja vastaan onkin varsin merkittava...

Ens viikolla paaseekin sitte katsomaan Shaqia, Nashia ja Amarea. Nice!
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Mmmm ne vihellykset menee viela meillekin...

Suns vei ekaa puoliaikaa 6-0 (kaikki sisaan), mutta niin vaan kundit tuli melkein tasoihin, kun vanhuksilta alkoi jalat loppua. Tarvittiin tuomarien apua viimesella kahdella minuutilla... Tilanne 85-87. Ensin Shaq painaa Przybillan niskasta ja selasta hyokkayslevarilla, josta Joelille virhe ja suihkuun. Seuraavassa hyokkayksessa Amare ajaa taysin selkeasta hyokkaajan virheesta JJonesin nurin korin alla ja tuomari nayttaa JJ:lle virhetta ja Amarelle kahta heittoa. Ja sitten lopuksi meidan hyokkayspaassa pallo vierahtaa korista ulos ja Frye dippaa sen ineen ja... tuomari viheltaa sen "korin hairinnaksi" (vai mika se Suomessa on?).

Huh huh! No ehka noita tosiaan tulee vuoden parin paasta meillekin, niin ei tartte havita tuomarien avustuksella ihan jokaiselle "suurelle". Nyt kauden viimeiselle kunnon vierasrundille. Viis pelia matkustellessa...
 
All day.

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ja sitten lopuksi meidan hyokkayspaassa pallo vierahtaa korista ulos ja Frye dippaa sen ineen ja... tuomari viheltaa sen "korin hairinnaksi" (vai mika se Suomessa on?).
Joku tuollainen se taitaa täälläpäin olla.

Kyllä tuota suosimista näkee muutamilla joukkueilla selvästi muita enemmän (mielestäni). Mavsin pelejä katsoessa muutaman kerran semisti hävettänyt kun tuntuu että tuomiot menee välillä niin oman porukan hyväksi kun olla ja voi. Sprus, Suns ja tietenkin Lebron ovat muita tuomarien lemmikkejä. Varsinkin Lebron.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja taas turpiin, kohta alkaa jo pudotuspelipaikan menetyskin olla ajankohtaista.
Sunnuntaina klo 21.30 Spurs-Suns, tuo matsi on parempi voittaa että Shaq-treidissä olisi mitään järkeä...ja siinä sivussa toki muutama muukin matsi, että pudotuspelipaikka säilyy. Tätä menoa näyttää vahvasti siltä, että Kerr taitaa taas ensi vuonna kommentoida matseja TNT:lle, no kömpelönä kielileikkinä voisi todeta Kerrin vaikutuksenkin olleen aika TNT:tä joukkueelle.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Tiktak, tiktak, pleijarit karkaavat hitaasti mutta varmasti.
No sunnuntaina klo 21.30 on matsi Spurseja vastaan (mm. UK+, mutta ei taida tulla silti avoimesti, koska ko. kanava ei kuulu cable open-paketteihin), tuo matsi on pakko voittaa, jotta voidaan Shaq-treidissä sanoa olevan mitään järkeä.
Toisaalta ihan sama vaikka Shaqin ansiosta joukkue pärjäisikin paremmin Spurseja vastaan, kun ensin pitäisi pärjätä jokaiselle muulle joukkueelle.
Etenkin puolustus vuotaa kuin seula, kun Amare on haluton ja Shaq taas läski, vastustajilla on avoimet ovet vetää nopeita hyökkäyksiä.

Ja sitten vielä 2 lisävuotta Shaqin kanssa, jippii.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Mites Pistonsilla on kulkenut viime aikoina? Niitä mie kannatan, ne on koripallon Devils.
 
What tortured Austin Spare till he no longer cared?

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Mites Pistonsilla on kulkenut viime aikoina? Niitä mie kannatan, ne on koripallon Devils.
Ne myi John Maddenin pois, eikä sen jälkeen ole ollu yhtään niin hyviä.
 
"Rock ei ehkä pelasta maailmaa, mutta saa aikaan sopivissa määrin mielenterveysongelmia." -Juha Kuha

Sheed

Jäsen
Ne myi John Maddenin pois, eikä sen jälkeen ole ollu yhtään niin hyviä.
Toimivasta metaforahauskuuttelusta huolimatta haluaisin huomauttaa, että Detroit on ollut joulun jälkeen NBA:n paras joukkue. Joukkueen pelissä on vihdoin tiettyä järkeä, eikä pelien sisällä tapahdu enää viime vuosien kaltaista ailahtelua. Pudotuspeleihin voi täten lähteä melko luottavaisena.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Pistons ja Celtics tosiaan johtaa liigaa loistavilla yli 0.700 prosenteilla. Tosin mikas Idassa on voittoja otellessa, kun pleijareihinkin paasee reilusti miinuksella olevalla saldolla... Pistons - Celtics olis kuitenkin huikea Idan finaali, ei siina mitaan.

Suns tosiaan viela hakee muotoaan joukkueena ja tahtaa varmasti enemman pleijareihin kun yksittaisiin runkosarjapeleihin, semminkin kun Marion on poissa ja Shaq on tilalla. Noi on isoja muutoksia joukkueessa. Ei toi nyt mitaan tikanheittoa tuolla ole, jossa yhdella siirrolla homma hoituu hetkessa. Tosin taytyy muistaa, etta kun tappioita tulee putkeen (ja viimeisinkin voitto tuli tuomarien suosiollisella avustuksella), niin syohan se miehia. Viimeisin tappio oli tosin joukkueelle, joka on yksi kuumimmista tassa liigassa juuri nyt, eli ei se nyt niiiin paha tappio ollut. Onnea vaan sunnuntaille!

Joukkue nayttaa kylla olevan liian vanha juoksemaan koko pelia eika "viinurin" peluutussydeemissa ole enaa mitaan jarkea. Homma toimi kun jengissa oli heittajia (kiitos vaan J-Jonesista!) kun pipoa ja niille yksi ruokkija. Olis vaan odotellut Amaren kasvamista ihan rauhassa eika hatikoinyt siirtojen kanssa. Mutta kun Ameriikoissa ollaan, niin kaikkea pitaa saada just nyt, eika vasta kohta... Nyt siella on sitten jengi, joka ei tieda juostako vai heittaako, junnatako (Shaq) vai post:atako (Amare). Ja kun valmentajana on (anteeksi nyt vaan!) varsin keskinkertainen, yhden pelitavan kieltamatta hyvin osaava valmentaja, niin tassa sita tulosta nyt on. Mutta kylla ne silti pleijareihin menee, se on selva. Sinne on tosin puskemassa kovaa Nuggets:kin mukaan ja kylla mekin tietysti yritetaan, mutta meille se taitaa viela tana vuonna olla hieman liikaa (kiitos viimekuisen uinahduksen). Noooh, viimeinen pleijariton kausi tassa kaupungissa piiitkaan piiiitkaan aikaan... kylla me se just just kestetaan. Eilisella Bucks voitolla paastiin muuten samaan voittojen maaraan kun meilla oli viime kauden paatteeksi, joten siinahan sita on jo yhdelle kaudelle raajarikkojengilta!

Tassa kun on jo monet vuodet katsottu sita samaa kaavaa lapi, etta Lannessa kaydaan huimaa taistelua pleijaripaikoista ja sinne paasemiseksi tarvitaan noin 0.600, ja vastaavasti Idassa nayttaa riittavan joku saalittava 0.400 ja se, etta niihin kekkereihin mukaan edes haluaa, niin ilmaan on heitetty uusi idea: Seka Idasta etta Lannesta molemmista pleijareihin menis 6 joukkuetta ja loput nelja joukkuetta tulis sitten parhaan saldon saattelemina (ei valia etta kummasta konfferenssista). Nain joillekin joukkueille tulis ehka hieman enemman reissattavaa post-seasonina, mutta talla tavalla sinne saatais kunnon joukkueita mukaan (niita, jotka sinne kuuluisivat) eika jotain vitun huuhaa jengeja vahvasti tappiollisella saldolla.

Juttelin muuten Blazersien assari-koutsi Monty Williamsin kanssa kolme paivaa sitten, kun se kay tuolla meidan rangella lyomassa palloja. Vaannettiin vahan juttua Suns-pelista ym ja samalla kutsuin kaikki Blazersit, jotka on kiinnostuneita golfista, meille iskemaan palloa ja ilmasille oppitunneille... Siina oliskin tehtavaa, kun pitais Odenille tehda jostain maila ja opettaa sille swingia! :-D
 
All day.

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Kerrotaan nyt täälläkin että Urheilukanava+ on yksi kaapeliverkossa ilmaiseksi tänä viikonloppuna näkyvistä kanavista ja sieltä alkaa 21:30 Phoenix-San Antonio -matsi.
 
"ShiiiiiIIIIiiiitttttt."" - Clay Davis

scholl

Jäsen
Määräisen artikkelin maskuliininen monikko los on espanjankielessä vähän sama kuin the englannin kielessä. Ja kun sellaiset joukkueet vastakkain, jossa hispaanojen osuus on suuri. Esim. San Antoniossa niitä on ollut jo vaikka kuinka kauan yli puolet. Niinpä on aika luonnollista, että tuo ottelu on ns. "espanjankielinen".

edit. nämä latino-otteluillat kulkevat kai nimellä Noche latina. Sellainen logo on paidoissa myöskin.
 
Tiedote: scholl is back!

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Alkuun jo vitutti, kun näki läskin epäonnistuvan donkissa...tuli ihan Ulanderin Aki mieleen. Mutta loppua kohti Shaq on pelannut mallikkaasti, joskin ratkaisuhetket ovat vasta tuloillaan.

Aika masentavalta Sunsien hyökkäys näyttää kun Nash on poissa, eli sikäli vielä on ongelmia korjattavaksi. Ekan erän lopussa Nash penkille, Suns miltei pisteetön loppuerän. Ja sama sitten nyt neljännen alussa/kolmannen lopussa.
edit: Joopajoo, Nash kentällä +21, ulkona -20 vai mites se menikään.
Ja sitten isot miehet virhevaikeuksiin, siinäköhän se ratkaisu tuli.

Ei tullut, vaan voitto, which is nice. Shaq yllättävän hyvä, Amare hyökkäyspäässä hieman jäässä, Nash tuttua itseään.
Eli tietyssä mielessä yksi tavoite saavutettu, Spurs on mahdollista haastaa Shaqin kanssa...sitten vaan vielä se pleijaripaikka plakkariin. Toisaalta voi olla, että Lakers on se joukkue, joka oikeasti aiheuttaa ongelmia pudotuspeleissä, NOH:n lennon jatkumiseen on vaikea sanoa mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Upea heittäytyminen muuten O'Nealilta tuossa ottelussa. Pelasti parin pikkulapsen hengen pomppaalla niitten faijan syliin. Ei turhaan ollut NBA Daily Top 10:ssä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Who's Air Jordan????

Tonni-keiju Missile-Shaq tulee!!! Pois alta.

Tanaan jalleen back-to-backissa Minnesotan kaverit vastassa. Harmi kun eilen ei vapaatkaan heitot uponneet ja tappio tuli todella kesylle Cavsille. Ma en kylla tajua tota Clevelandin ryhmaa... Siina ei ole yhtaan mitaan muuta kun LeBron. Ja kun LeBron pelaa kuutamolla, niin kun eilen, niin jengin pelia on todella puuduttavaa katsella. Eilenkin kelailin osan pelista kun eihan siita meinannut tulla mitaan. Loppuun LeBron nosti taas tasoaan juuri sen verran, etta Cavs vei ohiheittelevaa jengia kahville. Ei ollut kylla siita taalla paljon puhutusta "taistelusta" enaa mitaan jaljella. Se jai Milwaukeehen ja NYCiin. Toivottavasti sita on edes vahan tanaan, niin saadaan taa roud trip voitolliselle puolelle. Ei kai sita muuta voi vaatia.
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Greg Oden is back!!!!

Piiitkan pitka odotus on takana. Kaveri veti ailen 45min treenit muun ryhman kanssa ja oli kuulemma hyvassa vedossa. 100% treenaamiseen hanella ei ole viela lupaa, mutta kylla han silti veteli donkkeja ja "kovaa bodia" ihan vaan naytoksi. Kentille han ei palaa kun vasta korkeintaan Summer Leaguessa (mihin en usko) ja sitten tosi toimiin vasta pre-seasonina lokakuussa. Mutta silti! Jos olisin uskovainen, niin kyllahan taa sellanen vapahtajan alaslaskeutuminseen verrattava tapahtuma vahan on. Tata on odotettu innolla taalla ja nyt kun kaveri on siina kunnossa, etta pystyy jo treenaamaan, niin kylla alkaa kausarimyyntiin tulla vauhtia! Koutsi-Nate sanoi, etta kun katsoi LA:ta ja Odenia vierekkain kentalla, niin LA naytti ihan pojalta ja narulta Odenin vieressa. Greg on jattilainen, jolla on presenssia puolustuksessa ja hurjasti taitoa myos hyokkayspaassa (BUUUUM SHAKA-LAKA!!!). Eika se LAkaan nyt ihan pienimmasta paasta ole, joskaan levareihin mies ei kykene... On kuitenkin kehittynyt kauden aikana hurjasti. Tohon kun pannaan kirsikaksi tosiaan viela se R-Fer from Spain, niin ei sattana kun alkaa kutiaamaan (ei tosin munista!!). Ja jos yhtaan seurajohto kuuntelee, niin Jack myyntiin (tilalle joku kokeneempi penetraatio-guardi) ja Webster penkille, niin pitaakin jo alkaa miettia, etta kuka sielta tulee pleijareissa ensi vuonna vastaan... huuuuuiiiiiiiiiijjjjj!!!!!

Harmi kun en ole nahnyt Rocketsien peleja viime aikoina. Jengi pelaa kuulemma unelma-korista. Juuri nyt jos sais toivoa, niin toukokuun auringossa olis kiva katsella sellasia konfferenssi-finaaleita kun Celtics - Pistons ja Hornets - Rockets. Tuleeko kenellekaan mieleen lahihistoriasta parempia pareja konfferenssifinaaleihin?
 
All day.

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nuorista pelaajista puheenollen myös Celticsin nuori takamies Rajon Rondo on kehittynyt huimasti tällä kaudella. Ei ehkä ole aivan myös toista vuotta NBA:ssa pelaavan Brandon Royn veroinen, mutta on mielestäni heti hänen jälkeensä liigan paras sophomore/rookie- ikäinen takamies. Kaveri on saanut Doc Riversiltä luottoa ykköstakamiehenä kokeneiden tähtien vierellä ja on vastannut kutsuun hyvin. Saapa nähdä mitä Casselilla on Rondolle opetettavaa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Roy:ta verratessa muihin pitaa nahda numeroiden taakse. Mies vois tehda kevyesti 30+ pinnaa ihan jokaisessa pelissa. Taidoista se ei ole kiinni. Roy on kuitenkin joukkueen johtaja ja hanen peliaan seuratessa nakee kuinka epaitsekas (liiankin?) han on. Jos Celticseista pitaa hakea jotain yhteista Roy:lle niin sen loytyy KGsta.

Vaan ei siina mitaan, kylla Rondo hyvassa seurassa pelata saa. Asettaisin hanen edelleen 1 & 2 vuoden pelaajista ainakin myos meidan LAn. Siina on toinen jannu joka vois tehda 30-35 joka pelissa, jos hanta kaytettaisiin pelin lopuissa yhta paljon kun pelien aluissa.
 
All day.

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Roy:ta verratessa muihin pitaa nahda numeroiden taakse. Mies vois tehda kevyesti 30+ pinnaa ihan jokaisessa pelissa. Taidoista se ei ole kiinni. Roy on kuitenkin joukkueen johtaja ja hanen peliaan seuratessa nakee kuinka epaitsekas (liiankin?) han on. Jos Celticseista pitaa hakea jotain yhteista Roy:lle niin sen loytyy KGsta.

Vaan ei siina mitaan, kylla Rondo hyvassa seurassa pelata saa. Asettaisin hanen edelleen 1 & 2 vuoden pelaajista ainakin myos meidan LAn. Siina on toinen jannu joka vois tehda 30-35 joka pelissa, jos hanta kaytettaisiin pelin lopuissa yhta paljon kun pelien aluissa.
Nyt on kyllä pakko kysyä miksi noita jätkiä ei käytetä sitten tuolla tavalla jos se toisi sen 30 pojoa melkeen per peli lisää yhteensä tehoja ?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nyt on kyllä pakko kysyä miksi noita jätkiä ei käytetä sitten tuolla tavalla jos se toisi sen 30 pojoa melkeen per peli lisää yhteensä tehoja ?
Etenkin kun Portland on nyt kuitenkin tällä hetkellä häviävä joukkue (juuri ja juuri 0.5:n yläpuolella sen lisäksi) ja todella tarvitsisi jotain muutoksia, jos mieli tekee pleijareihin. Jos ko. jätkät tekisivät 30 pinnaa sen nykyisen ~20 pinnan sijaan, sehän tarkoittaisi että joukkue tekisi 20 pinnaa enemmän ja tuolla marginaalilla voittojakin tulisi varmasti enemmän.

No, fanit on faneja :)
 

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Celticseista pitaa hakea jotain yhteista Roy:lle niin sen loytyy KGsta.
Ainoa asia mitä heillä on yhteistä on juuri se epäitsekkyys. Roy on Garnettia vielä toistaiseksi liiderinä ja persoonana sata valovuotta jäljessä.

Rondosta vielä sen verran, että ei ole helppoa pelata Celticsissä ykköstakamiehenä ilman yhtään kunnon kakkostakamiestä, vaikka pelikaverit ovatkin tasoa KG, Pierce, Allen. Itseasiassa väitän sen olevan vielä vaikeampaa kuin esimerkiksi Blazersin ykköstakamiehenä pelaamisen, jossa pelikaverit ovat suunnilleen yhtä kokeneita ja samalla tasolla. Rondolle iskettiin järjettömät paineet jo preseasonin aikoihin, mutta hän pystyi nostamaan pelinsä samalle tasolle kuin Celticsin tähdet. Siksi hän on mielestäni paljon kovempitasoinen pelaaja kuin esim. jotkut pikkuseurojen rudygayt, jotka eivät kovista paineista ole koskaan kuullutkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy