NBA kausi 2007-2008

  • 43 429
  • 373

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niinno, kyllahan Powe:kin yhdessa pelissa hyvin pelasi eika kukaan hanta clutchiksi nimittanyt... Oli miten oli, kylla KG ton joukkueen (henkisen) suunnan muutti ja teki kaiken tuon mahdolliseksi.

Loppujen lopuksi siis yllatykseton lopputulos, jota veikkailtiin jo ennen kauden alkua. Kaikki muu kun Celtics mestaruus olisi ollut yllatys.

Kausi siis paketissa ja nyt katseet draft-paivaan ja -diileihin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jep, sinnehän se mestaruus meni, vaikka itse olinkin Lakersin puolella. Olisi jännä tietää juhlisiko Timberwolves nyt mestaruutta jos Allen ja Pierce olisi treidattu sinne. No, olihan Bostonissa muitakin, mutta tuohon kolmikkoon se kulminoitui. Jännä myös tuo Rondo. Miehen taso heittelee suht paljon eri pelien välillä.

Lakersissa siis ei juuri muita ollut kuin Kobe, eikä hänkään yksin ihmeitä tee. Odom erittäin vaisu ja Gasol suht vaisu. On muuten toi Garnett uskomaton sentteriksi kun voi tehdä tarkkoja hyppyheittoja kuten joku takamiesjordan ikään. Sellainen ei meinaan monelta tuon kokoluokan sentteriltä onnistu.

On täytynyt olla Lakersin peli erinäköistä konferenssifinaaleissa kun mestari San Antonio kaatui. En millään jaksa uskoa tuolla pelillä sen tapahtuneen.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Asiaa. Gasol tosiaan on viela liian heikko tuolle tasolle. Ehka sita kokemusta karttui nyt sen verran, etta ensi kausi on parempi. Memphisistahan ei kokemusta kartu sitten ikina... Odom pelasi tosiaan hyvin vaisut finaalit. Oli virhevaikeuksissa koko ajan. Ehkapa nyt sitten nahtiin mika han on loppujen lopuksi miehiaan. Treidi?

Minnesota ei olis parjannyt tuolla kovalla kolmikollakaan, silla muistakaa, etta siella on nyky-NBAn kovin floppi, Sebastian Telfair. Hanen joukkueensa ei parjaa ikina, vaikka siella pelais Kobe, MJ, Magic ja Kareem samaan aikaan!

Konfferenssifinaaleissa mielestani Spurs havisi itse sen sarjan. Heidan pisteettomat jaksot (taysin pimeat hyokkayssessioot) joka pelissa oli niiden ratkaisu. Ei Lakersien "paremmuus". Puolustaahan Spurs osaa, mutta kun joka pelissa oli piiitkia jaksoja kun hyokkays oli kun D-junnujen sahellysta, niin se oli siina.

Oli miten oli, niin puolustamalla se voitettiin tamankin kauden NBA. Ties kuinka monennen kerran putkeen (miinus Miami). Boston puolusti Koben ja Lakersit nurin ja teki tarvittavat toisessa paassa. Lahinna kolmen miehen voimin. Pitaa olla onnellinen myos Piercen MVPsta. Han sen ansaitsi kylla.
 

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loppujen lopuksi siis yllatykseton lopputulos, jota veikkailtiin jo ennen kauden alkua. Kaikki muu kun Celtics mestaruus olisi ollut yllatys.

No tästäkin voi olla kyllä monta mieltä. Ei Celtics sentään liigan ainoa joukkue ole jolla on kolme tuon tason pelimiestä ja sen lisäksi viime kausien menestys ei myöskään ollut hyvä merkki.

Itsehän myös veikkasit eri lopputulosta finaalisarjalle, joten ei kai se Celticsin mestaruus nyt ihan yllätyksetön juttu ollut.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Se, etta veikkasin Lakerseja voittamaan tata sarjaa, juontaa juurensa 80-luvulle, jolloin itse pelasin aktiivina. Silloinhan peleja ei nahty Suomessa missaan ja naita finaaleja seurattiin parin paivan paasta ilmestyvista Hesareista. Tai katsottiin Koripalloliitosta tilatuista videonauhoista sitten joskus jalkeenpain. (On maailma muuttunut parissakymmenessa vuodessa!) Silloin olin suuri Lakers-fani, totta kai. Magic, Kareem, Worthy! Vihasin Bostonia ja viiksivallu-Birdia ennen kaikkea, lol. Tasta johtuen tallaisessa klassikko-asetelmassa en voinut veikata kun Lakersia. Toisaalta Lakers - Blazers vihasuhde taalla lansirannikolla on tehnyt Lakerseista muuten mulle taysin neutraaleja. "BEAT LA!" on se joka raikaa, kun Kobe & gang on kylassa. Taalla siis ihan avoimesti vihataan Lakerseita ja LAssa vastaavasti Blazerseita.

Tarkoitus ei ole vangata millaan muotoa, mutta mulle ei nyt heti tule mieleen joukkuetta, jossa on kolme edelleen uransa huipulla olevaa franchise-pelaajaa ja joka nojaa puolustus-painotteiseen koripalloon... Spurseissa on toki Dunkku, Parker ja Ginobli. Sunseissa taas Shaq, Nash ja AS. Muita ei tule heti nyt mieleen. Ja noissakin on kummassakin yksi kaksi jannua, joista ei koskaan tule franchise-pelaajaa. Tai mistas sita ikina tietaa, mutta en vaan nae, etta jotain jengia aletaan koskaan rakentaa Parkerin ymparille. Tai Ginoblin. Tai Amaren... Vai mistas sita ikina tietaa. Monissa jengeissa on siis pari kolme todella kovan luokan pelaajaa, mutta ei mun nahdakseni lahellekaan mita KG, Pierce ja Allen ovat olleet erikseen ja ovat nyt yhdessa.

Yhdessa joukkueessa tulee tosin viela olemaan, mutta annetaan heille nyt ensin muutama vuosi aikaa kasvaa... ;-)
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niinno, kyllahan Powe:kin yhdessa pelissa hyvin pelasi eika kukaan hanta clutchiksi nimittanyt... Oli miten oli, kylla KG ton joukkueen (henkisen) suunnan muutti ja teki kaiken tuon mahdolliseksi.

Niin mielestäni KG:n arvo oli eniten juuri henkisenä johtajana ja puolustuksen
johtajana. KG:stä ei tule koskaan(tai ole tullut koskaan) heittäjänä sellaista ratkaisijaa kuin Kobe, mutta KG pystyy ratkaisemaan ottelut omassa päässään ja sillä mitä muuten tuo joukkueelle. Monipuolisuus kummassakin päässä yhdistettynä urheilullisuuteen ja joukkuepelaamiseen sekä johtajuuteen, siinä on suurin syy tähän voittoon. Kuitenkaan ei todellakaan voi väheksyä Piercen eikä Alleninkaan arvoa. Nämä kaverit yhdessä antavat hyökkäykseen niin paljon vaihtoehtoja, että hyökkäys on sitäkautta monipuolista ja tehokasta. Ja vaikka sattuu off-päivä, niin toiset sitten paikkaavat.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Drafti-viikko. Meinaan oikeen jannittaa, kun miettii, etta mitahan se guru-KP on taas saanut siella byroossa aikaan. Jossain vaiheessa meinasin, etta meidan 13. vuoro myydaan kera Jackin ja parin muun, mutta nyt viestit work-outeista on ollut sellasia, etta voipi hyvin olla, etta me kaytetaan se vuoro ja myydaan sitten kaikki meidan 2. kierroksen vuorot diilin yhteydessa. Siella on meinaan yksi kaksi jannua, jotka sopisivat hyvin meidan rosteriin...

USAn Olympia-tiimikin julkistettiin. Pekingiin himmentynytta kilpeaan kiilloittamaan lahtee namat jannut:

Kobe
LeBron
Prince
D-Williams
C-Boozer
J-Kidd
Juoppokuski Melo
D-Wade
D-Howard
Chris Bosh
CP3 ja
Michael Redd

Eikohan se vahinko noilla korjaannu...?
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Jaahas olympialaiset ovat tulossa, mielenkiintoa olisi kyllä kisoja seurata mutta taitaa jäädä haaveeksi koska YLE tuskin juuri koripalloa näyttää. Toisaalta esimerkiksi ZDF:n voisi hommata kisojen ajaksi Welholta ihan parilla eurolla, pitää ottaa selvää mitä ZDF mahdollisesti näyttää, joltain saksalaiselta kanavalta seurasin Atlantan kisojen koripallon.

Mitä tulee tuohon Yhdysvaltain joukkueeseen niin isot miehet ja hyvät heittäjät loistavat poissaolollaan, tai onhan siellä Howard ja Boozer, mutta ei tuo kovin vakuuttavaa kuitenkaan isojen miehien osalta ole. Bosh esimerkiksi on aika näpertelijä. Sitä en kyllä oikein tajua mitä Anthony tuossa jengissä tekee, puolustaahan hän ei halua/osaa ja pisteiden tekijöitä on ihan tarpeeksi. Pointti on hyvässä kunnossa kuitenkin Kiddin ja Paulin ansiosta.

Ihan huvikseen kun vertailee noihin aiempiin joukkueisiin niin isoissa miehissä ja heittäjissä on suuria eroja.

1992 jengi nyt on ihan legendakamaa koko rosterin osalta, isoja miehiä oli Ewing, Robinson, Malone ja Barkley, heittäjiä Mullin, Bird, Stockton, vaikka heistä vain Mullin pelasi vähän enemmän. Toki sitten oli sellaisia legendoja kuin Magic ja Jordan sekä Pippen jota monipuolisempia pelaajia on harvassa. Joten ei tuossa nyt ollut hirveästi väliä oliko heittäjiä vai ei. Ainoa mikä harmittaa on että Rodman ei ollut mukana, hän Laettnerin tilalla olisi tehnyt tuosta ihan täydellisen joukkueen. The Golden Boys kirjan mukaan Rodman oli Dalyn papereissa PF:deista toisena Malonen jälkeen, mutta ei sitten mahtunut mukaan, pitää huomioida että tuolloin ei ollut vielä kentän ulkopuolella sama Rodman mikä myöhemmin. Pelillisestihän hän oli huipulla vuonna 96, mutta ei silloinkaan mahtunut mukaan tosin varmasti pitkälti ei pelillisistä syistä.

Minusta ehkä mielenkiintoisin Dream Team oli vuoden 1994 MM-Kisajengi. Tuo oli todella kova joukkue, isoja miehiä oli nuoret Shaq, Alonzo Mourgning, Larry Johnson (joka tuohon aikaa oli todellinen PF), laiha Shawn Kemp, sekä vielä kohtuullisessa kunnossa oleva Derrick Coleman. Heittäjinä toimivat Reggie Miller, Dan Mejerle, Mark Price ja Joe Dumars. Varsinkin Miller ja Majerle nakuttelivat helppoja kansainvälisiä kolmosia todella kovalla prosentilla kun isot miehet häärivät korin alla. Tuo oli todella kova joukkue, paljonhan saivat myös kritiikkiä, mutta tulivat kyllä asenteella voittamaan ja armoa ei annettu. Varsinkin tuo isojen miesten arsenaali oli ihan mahdoton pidettävä.

1996 oli mukana Shaq, Olajuwan, Robinson, Malone, Barkely isoista ja heittäjinä Miller, Mitch Richmond ja Stockton. Tuokin jengi oli aika dominoiva.

2000 kisoista alkoi alamäki ja väitän että se ei ole kokonaan sen syytä että taso muilla on parantunut.Väitän että tuo 1994 MM-kisajengikin, vaikka siinä ei edes ollut kovimpia pelaajia, voittaisi nämä kisat jos ei pystyyn niin selvästi kumminkin. En jaksa ruveta pohtimaan mitkä kaikki ovat syyt, osittain tietenkin se että enää aika monia ei kiinnosta pelaaminen, mutta silti noita kovia isoja miehiä ja heittäjiä puttuu. Toisaalta esimerkiksi Jordan ja Shaq nuorempana ovat sellaisia pelaajia joita ei kovin usein tule.
 

K.J.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Everton FC, Hermes
Jaahas olympialaiset ovat tulossa, mielenkiintoa olisi kyllä kisoja seurata mutta taitaa jäädä haaveeksi koska YLE tuskin juuri koripalloa näyttää.

Eikös Urheilukanava ole lupaillut näyttää olympialaisista runsaasti palloilulajeja? Joka tapauksessa tulee mielenkiintoiset olympialaiset koripallon osalta, kun jenkit lähtevätkin haastajan asemasta.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kylla Jenkit lahtee jokaiseen koristurnaukseen voittaja- ja ennakkosuosikkina, ei haastajina. Ei joukkue, joka on taynna NBA tahtia voi lahtea yhteenkaan turnaukseen mistaan muusta asemasta. Toinen asia on sitten miten siella kay, mutta katso nyt tuota pelaajalistaa... ei se ole haastaja, vaan selkea ennakkosuosikki.

Anyway, drafti-paiva on taas askelta lahempana ja Blazers-mylly kay kuumana. Nyt taas kolme uutta "huhua":

1) Nets:eista Richard Jefferson.
2) Sunseista L. Barbosa
3) Super diili, jossa me noustaan lahelle drafti-karkea ja sielta joko Joe Alexander tai Russell Westbrook.

Jostain Memphis-kaupastakin on ollut puhetta... Jotenkin, nyt taas vaihteeksi, tuntuu, etta se on joko J-Alexander tai super-diili. Barbosaa toivottelisin hyvinkin tervetulleeksi! Ei R.J.:kaan paha olis, mutta ei mikaan unelmakaan...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
2000 kisoista alkoi alamäki ja väitän että se ei ole kokonaan sen syytä että taso muilla on parantunut. En jaksa ruveta pohtimaan mitkä kaikki ovat syyt, osittain tietenkin se että enää aika monia ei kiinnosta pelaaminen, mutta silti noita kovia isoja miehiä ja heittäjiä puttuu. Toisaalta esimerkiksi Jordan ja Shaq nuorempana ovat sellaisia pelaajia joita ei kovin usein tule.
Olisit nyt pohtinut loppukisatkin, mukavaa luettavaa oli jo tohon asti pelaajakokoonpanojen kera. Varsinkin kun noissa alun original Dream Teameissä itse oli vielä sen verran nuorempi seuraaja ettei muista kaikkea. Ja onhan se helpompi itsekin perustella miksi Jordan voitti, mutta vaikeampi sanoa miksei 2000-luvulla voitettu.

Miten voi olla kiinnostamatta pelaaminen, jos sen takia lupautuu lähtemään ties minne maailmanosiin pelailemaan juurikin koripalloa? Vai eikö puolustus kiinnosta offseasonilla niin paljon ja kun(/jos) muiden maiden taso on kohentunut sen verran että pelkällä hyökkäykselläkään ei enää voiteta?

Luulisi että lähempi kolmosviiva ja pienemmät ja mahdollisesti taitamattomat vastustajat antaisivat jo niin paljon etua NBA-tähdille, että ei kaikkien tarvitsisi edes aina antaa 100% saavuttaakseen voiton.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ma nakisin, etta se Jenkkien parjaamattomyys on enemman henkisella kun fyysisella puolella. Vaara asennoituminen, siita johtuen vaaranlainen valmistautuminen peleihin/turnaukseen ja loppupeleissa, vaikka se kuinka olis "USA USA!!", niin ei se niiden kansallistunne parjaa kiihkossa esmes espanjalaisille tai argentiinalaisille. Yksi asia on myos se, etta pelien lahtokohdat on aina eri, kun toinen on selva ennakkosuosikki ("Meidan pitais voittaa taa ihan tosta vaan") ja toinen hyva, mutta selkea altavastaaja ("Meilla on mahis. Nyt taistellaan, kundit hei!").

Sitten on tama peri-jenkkilainen asennoituminen, etta naitten major league sarjat, ja varsinkin niiden voittajat, on "maailmanmestareita". Eli siis jatkat lahtee jo valmiiksi "maailman parhaina" kohti kisoja, kun meille muille NYT vasta pelataan maapallon parhaimmuudesta. NBA on meille muille joukkuekilpailua, jossa Los Angelesin joukkue ja Bostonin joukkue kisailevat paremmuudesta, ei maailmanmestaruudesta missaan tapauksessa.

Sitten on myos tama surullinen puoli eli raha. Suuri osa NBAn Jenkki-pelaajista on mustia ja lahtoisin todella huonoista oloista. Nyt sitten kiva seta on tunkenut jannujen taskut tayteen vihreeta ja jannut on etaantyneet kaikesta mika heille joskus oli tarkeaa. Rahaa on, mainetta on, tatuointeja on, on aseita, on bordelleja. Lahde siina nyt sitten kisailemaan jostain tittelista, joka ei ole edes "maailmanmestaruus", eika siita EDES makseta mitaan...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ma nakisin, etta se Jenkkien parjaamattomyys on enemman henkisella kun fyysisella puolella. Vaara asennoituminen, siita johtuen vaaranlainen valmistautuminen peleihin/turnaukseen ja loppupeleissa, vaikka se kuinka olis "USA USA!!", niin ei se niiden kansallistunne parjaa kiihkossa esmes espanjalaisille tai argentiinalaisille. Yksi asia on myos se, etta pelien lahtokohdat on aina eri, kun toinen on selva ennakkosuosikki ("Meidan pitais voittaa taa ihan tosta vaan") ja toinen hyva, mutta selkea altavastaaja ("Meilla on mahis. Nyt taistellaan, kundit hei!").

Sitten on tama peri-jenkkilainen asennoituminen, etta naitten major league sarjat, ja varsinkin niiden voittajat, on "maailmanmestareita". Eli siis jatkat lahtee jo valmiiksi "maailman parhaina" kohti kisoja, kun meille muille NYT vasta pelataan maapallon parhaimmuudesta. NBA on meille muille joukkuekilpailua, jossa Los Angelesin joukkue ja Bostonin joukkue kisailevat paremmuudesta, ei maailmanmestaruudesta missaan tapauksessa.

Sitten on myos tama surullinen puoli eli raha. Suuri osa NBAn Jenkki-pelaajista on mustia ja lahtoisin todella huonoista oloista. Nyt sitten kiva seta on tunkenut jannujen taskut tayteen vihreeta ja jannut on etaantyneet kaikesta mika heille joskus oli tarkeaa. Rahaa on, mainetta on, tatuointeja on, on aseita, on bordelleja. Lahde siina nyt sitten kisailemaan jostain tittelista, joka ei ole edes "maailmanmestaruus", eika siita EDES makseta mitaan...

Joskus harvoin sitä on samaa mieltä 1timerinkin kanssa. Kaikesta samaa mieltä ja lisäisin vielä sen, että NBA on yksilökoskeinen, mutta maajoukkueet taas yleisesti ovat joukkuekeskeisiä. Tällöin usein jenkeillä on 5 yksilöä vs toisen maan yhtenäinen joukkue. Vielä kun jenkeillä on kavereita jotka ovat tottuneet olemaan "se kaveri" omissa seurajoukkueissaan, niin monelle voi olla vaikeaa olla sitten vaihtomies tai "roolipelaaja" maajoukkueessa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kyllähän tuo jenkkien ongelma on nimenomaan asennepuolella. Siellä joutuu osa näistä omasta mielestään maailman parhaista pelaajista istumaan penkillä. Tosiaan kukaan isoista miehistä ei ole mikään supertähti. Howard saa olla kovalla tasolla.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, draft-paiva on kasilla ja kadet kieltamatta hikoilee jo mukavasti. Pienta liikehdintaahan on ollut jo havaittavissa, mutta uskon, etta taman paivan aikana, ennen kun draft alkaa, tarisee viela oikeen kunnolla.

Draftista itsestaan on odotettavissa joko etta me otetaan joku (esim Brandon Rush) 13. pickilla tai etta tehdaan diilia ja noustaan listalla ylemmas ja otetaan yksi noista kovemman luokan guardeista. Meillahan on New Orleansista ostettu 27. pickikin, mutta se haisee niin paljon "diililta", etta silla numerolla en nae meidan ottavan yhtaan ketaan. Joka tapaukessa ennen kun paiva on paatoksessaan, uskon meilla olevan uusi PG ja/tai kokenut sarjajyra.

Eilen tapahtui kuitenkin jo sen verran, etta J-Jones ei allekirjoittanut vuoden ja $3.1 milj diilia meidan kanssa, vaan lahtee kesaan tutkailumielessa vapaana agenttina. Toki han voi viela meille tulla, mutta kuhan nyt "kalastelee" ensin, josko jostain sais rahakkaampaa sopimusta. Eppailen kylla, silla nyt kun kaikki tietaa hanen polvensa tilan, niin paljoa sielta ei ole ensi kaudeksi luvassa...

NBAn kesaliiga onkin seuraava, joka draftin jalkeen puhuttaa. Trail Blazers on toki mukana Vegasissa ja sinne matkaa myos Petteri Koponen, Kopo tai PK, kuten han taalla jo tunnetaan. Raportit Petterista ja hanen kesakuun treeneista taalla ovat olleet jopa yltio-positiivisia. Hommat on menneet putkeen ja kaveri on saanut seka nopeutta etta voimaa lisaa. Johtoportaassa ollaan tyytyvaisia. Blazers assari-koutsi Monty Williams tuli eilen taas kaymaan taalla mun duunipaikalla, joten paasin mukavasti insideriksi Petteri-asioissa. Juuri nyt han on jossain Seattlen kulmilla treenaamassa B-Royn kanssa eika siis voi vastata kutsuun, etta kavis pyorahtamassa itse taalla joku paiva... Monty kuitenkin kutsui meikalaisen Blazers-treeneihin juuri ennen kesaliigan alkua, joten pitaapa lahtea katselemaan miten kundit treenaa ja vaihtamaan pari sanaa Petterinkin kanssa. Heh heh, onneksi Petteri on suurin piirtein mun mittanen niin ei tuu niska kipeeksi, niin kun kavis G.O.n kanssa jutustellessa...

Eli, saa nahda milloin pitaa palailla lisa-uutisten kanssa asiaan. Ei liene pitka aika... Treideja tullaan nakemaan ja tekemaan viela ennen draftin alkua... Katsotaan kuka lahtee ja kuka tulee... Kovimmat huhut on nyt Sunsien Barbosan ja Knicksien David Leen ymparilla... Jack lahtee varmimmin... Ehka myos Martell... Raef... Jopa Frye... Kovasti riippuu siita kuka/ketka on tuloillaan...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eilenhan Raptors ja Pacers diilasivat keskenaan. J. O'Neal lahti Torontoon, josta Indyyn tuli TJ Ford, Nesterovic ja ekan kierroksen picki. Ihmettelinkin jo pitkaan, etta miksei Pacers tee jotain rosterilleen, kun vuodesta toiseen se on paska tai verrattaen paska, johtotahtena vain "meidan" O'Neal. No nyt napsasi ja Jermaine paasee hyvaan joukkueeseen ja Pacers vastaavasti sai vihdoin tarvitsemansa: kunnon PGn.

Meilla puolestaan huhut kahdesta treidista vilkastuvat: joko treidi Netsien kanssa (ekan kierroksen 10. picki ja Jack Netseihin) tai Memphisin kanssa (ekan kierroksen 5. picki ja heidan kovasti himoitsema T-Law sinne). Memphisin tapauksessa F-osasto harvenee ja muutenkin vahva G osasto vahventuu Westbrookilla (naaah!), kun taas Netsien kanssa me "paastais eroon" Jackista ja meille tulis kaikella todennakoisyydella DJ Augustin (jaaah!): todella hyva treidi.

En millaan haluis T-Law:n lahtevan, silla han on edelleen liigan aliarvostetuin pelaaja, jolla on ihan helvetisti annettavaa. Jack taas on varmasti jo pakannut kamansa, silla hanen tulevaisuus ei missaan tapauksessa ole enaa taalla.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Tossa on muuten video, jossa koutsi-McMillan puhuu Petterista. Itse en ole sita saanut toimimaan, joten en ole sita nahnyt viela...

http://videos.oregonlive.com/oregonlive/2008/06/nate_mcmillan_talks_about_pett.html

Toimi ainakin mulla, sikäli tuttua kauraa, joten nyt vain jännitys kasvaa ennen Las Vegasia. Jos hommat menevät nappiin kesäliigassa, onkin kiinnostavaa nähdä mitä Portland tekee, en usko että ykköskierroksen draftia, josta on maksettu miljoonia, halutaan istuttaa nelospointtina. Eli joko Petterille raivataan tilaa tai sitten hänet treidataan johonkin joukkueeseen, joka kaipaa pointtia. Jälkimmäinen lienee todennäköisempi vaihtoehto ellei kesäliiga meni uberhyvin.

Atleettisuudesta puhuminen hieman kummastuttaa, koska ei Petteri kyllä ainakaan viime kaudella ollut mitenkään järisyttävän atleettinen, mutta ehkä se vähän haittasi vertailua kun Hongasta löytyi lentokone - Monte Cummings (joka tosin valitettavasti liiteli vähän liikaa pilvissä...).
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Parhaimmillaankin PK ;-) olisi kolmos-pointti tulevalla kaudella. Tulevaisuuttahan varten hanet tanne toki hankittiinkin, joten kun Blaket ja muut on joskus mennytta kauraa, niin B-Royn taaksen hanet asetettaneen (jos Roy:sta nyt PG tulee).

Sellasen huhun kuulin tosin, etta Suns olis kiinnostunut PK:sta... Outo huhu kylla, silla sieltahan han viime vuonna tuli draftista, eiko?? Noh, huhuja on enemman kun 13 tusinassa....
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Aijjaha, no nyt Pacers sanoo koko "treidin" Raptorsien kanssa olevan vaan pelkkaa huhua. Ei pida kuulemma paikkaansa...

Nooooh, tuttua drafti-paivan tarinaa ja turinaa... :-D
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tässä YLE:n artikkelissa "herra PK:n" kuulumisia enempi. Suurin osa jutusta myös olikos nyt eilisen Hesarissa. Jännä tuo Mihailo Pavicevicin apuvalmentajan virka kesäliigassa. Kaikkea hyvää toivon myös hänelle, mies kuitenkin ilmeisesti aika omistautunut lajilleen.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Tässä YLE:n artikkelissa "herra PK:n" kuulumisia enempi. Suurin osa jutusta myös olikos nyt eilisen Hesarissa. Jännä tuo Mihailo Pavicevicin apuvalmentajan virka kesäliigassa. Kaikkea hyvää toivon myös hänelle, mies kuitenkin ilmeisesti aika omistautunut lajilleen.

Tjooh, onhan Pavi sikäli aika helposti sanottuna yksi kaikkien aikojen parhaista valmentajista Suomessa ja kaitpa tuollainen kansainvälinen kokemus kiinnostaa. Kuitenkin mies teki taas pitkän sopparin, joten tuskin on tuolla pelkästään kalastelemassa rahakkaampia diilejä, mutta suhteita voi toki luoda ja ehkä sitten parin kauden päästä...

Edit: Siis kun muistaakseni valmentajien kohdalla ei tarvitse huolehtia sopimuksen katkaisemisesta syntyvistä kustannuksista, mutta voi toki olla että Pavin Honka-diili on vain ja ainoastaan sen takia, että Pavin siirtyessä ulkomaille Honka saisi siitä jonkinlaisen korvauksen.
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Olisit nyt pohtinut loppukisatkin, mukavaa luettavaa oli jo tohon asti pelaajakokoonpanojen kera. Varsinkin kun noissa alun original Dream Teameissä itse oli vielä sen verran nuorempi seuraaja ettei muista kaikkea. Ja onhan se helpompi itsekin perustella miksi Jordan voitti, mutta vaikeampi sanoa miksei 2000-luvulla voitettu.

Ei tullut niin tarkkaan seurattua 2000 ja 2004 kisoja joten vaikeampi sanoa noista, toki 2004 kisoista voi sen sanoa että tuo koko paletti oli aika ihmeellinen. Siellä hääri Marbury aloittava pelaajana ja Brown ei välttämättä ollut kovinkaan hyvä ratkaisu valmentajaksi, varsinkin jos sitten joukkueseen valittiin junnuja kuten Lebron, Anthony, Wade joita Brown ei halunnut peluuttaa. Tuossa joukkueessa ei varsinaista pointtia ollut ollenkaan, vaan pääasiassa Marbury ja Iverson hoitivat tuota hommaa josta ei mitään hyvää seurannut. Siinä mielessä tässä jengissä ollaan tuolla osaalueella paljon edellä kun mukana on Kidd ja Paul.


Miten voi olla kiinnostamatta pelaaminen, jos sen takia lupautuu lähtemään ties minne maailmanosiin pelailemaan juurikin koripalloa? Vai eikö puolustus kiinnosta offseasonilla niin paljon ja kun(/jos) muiden maiden taso on kohentunut sen verran että pelkällä hyökkäykselläkään ei enää voiteta?

Tarkoitin kiinnostamattomuudella kieltäytymisiä, varmasti ne jotka siellä pelaavat pelaavat täysillä, mutta kieltäytymiset kyllä vaikuttavat. Tämäkin joukkue olisi aika paljon parempi jos mukana olisivat Duncan ja KG. Aiemmin kieltäytymisiä ei tullut niinkään, 92 ei kieltäytynyt kukaan ja 96 vain Jordan, 2000 Shaq ainakin kieltäytyi, mutta 2004 niitä oli aika monta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös