NBA kausi 2006-2007

  • 49 856
  • 592

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jepjep, yöllä kokoontuikin sitten Jatkoajan oma tuomaristo seuraamaan eventtejä ja rasittavan "legendat heittävät heloja"-session jälkeen päästiin näkemään Koben nöyryytys by Wade taitokisassa. Ei epäselvyyttä parhaasta pelaajasta.

Kolmoskisassa heitin heti alkuun teesiksi että Dirkmeister kiskoo 20+ ja Arenas joko floppaa täysin tai heittää tappolukeman, Damon Jonesin floppaamistakin spekuloin. 2/3 kuitenkin oikein ja finaaliin Dirk, Kapono ja Arenas.
Heti alkuun Kapono näyttää mistä valkoinen mies heittää ja kiskoi tasoihin Pricen all-time-recordin kanssa. Dirk petti ratkaisukierroksella ja Arenas alkoi vetämään showtaan kun huteja oli tullut liikaa, yhdellä kädellä silti pari kolmosta sisään.

Jossain välissä Barkley veti viivoja yhden tuomarilegendan kanssa, oikeastaan alkuun ihmettelin että Barkley voitti mutta sitten muistin että 67v on todellakin aika paljon nopeuden kannalta, vaikka varmaan pidemmällä& hitaammalla lenkillä pappa veisi Chuckia.

Sitten itse asiaan. Bullssien "olen täällä rahan takia" Thomas veti alkuun aika heikon suorituksen, Green sai Pierceltä apua ja teki tyylikkään suorituksen, tosin Iggy&AI jo tekivät tuon viime vuonna...Howard veti aika perusdonkin, ei mitään ihmeellistä ja Nate näytti että osaa lentää.
Toisella yrityskerralla Thomas hyppäsi Gordonin yli, ihan ok setti, mutta Gordon ei kuitenkaan ole Freddy Weis...raati etsikin äkkiä youtubesta kaikkien aikojen kovimman ingame-donkin ja fiilisteli ranskanmiehen nöyryytyksellä.

Howard teki jotain aidosti uutta, mutta tarran liimailu ei tuonut tuomareilta sympatiaa. Green jatkoi ok-linjalla ja Nate teki täysin perusdonkin mutta jostain syystä tuomaristo antoi kovasti pointseja. Green ja Robinson siis finaaliin, jos Howardin eka donkki ei olisi ollut niin tavanomainen, voisi finaaliparin olevan suurikin vääryys.

Penn&Teller kävivät välissä tekemässä "taikatempun", Tony Parkerkin osallistui.

Finaalissa Nate oikeastaan näytti mitä hän tekee NBA:ssa ja miksi tuhannet muut samanmittaiset eivät, mies ei luovuta, ei koskaan. Touhu alkoi näyttää jo kiusallisesti viimevuotiselta, mutta viimeisellä mahdollisuudellaan sitten onnistui. Greenin ensimmäinen donkki oli tietyllä lailla yhdistelmä perinteitä ja jo trendiksi muodostunutta "yli donkkaamista", Pierce alkoi roudata korin alle Natesta tehtyä pahvifiguuria mutta lopulta itse Nate päätyi korin alle kohtaamaan tekijänsä. Green vetikin sitten lopulta Dee Brown-tribuutin kenkien pumppauksineen ja hyppäsi silmänsä peittäen Naten yli.
Sinänsä historiallisia donkkeja on hauska nähdä uudelleentehtyinä, mutta tämäkin trendi alkaa jo mennä vähän loppuunkalutuksi.
Pointsit Natelle toki siitä, että meni mukaan.

Naten toinen donkki sitten olikin aika tuttua kauraa ja Green hoiti homman kotiin windmillillä kauempaa esteen takaa.

Yleisesti ottaen kisa ei tarjonnut mitään mieltä mullistavaa, muttei kyllä ollut kehnokaan. JR Smith olisi kiva nähdä uudelleen, koska kisa kaipaisi nyt taas JRichin kaltaista finesse-donkkaajaa...tai ylipäätänsä, between-the-legs-twice odottaa yhä tekijäänsä...
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Oikea thugga voitti, Howardin olisin mieluummin nähnyt viimeisellä kahdella kierroksella. Natelta oli ideat loppu jo siinä vaiheessa, tosin propsit siitä viimeiseen asti taistelusta. Tekipä ainakin kisan tuosta. Ensi vuonna sitten jotain oikean donkkaajan näköisiä kavereita peliin taas vaihteeksi, nämä luonnonoikut on nyt nähty.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nash sitten pelasi kuvioihin, Sunsien pelin paraneminen ei niinkään ollut yllätys, mutta itseäni hieman huolestuttaa Nashin alavireinen heittokunto paluun jälkeen..tiedä josko loukkaantuminen yhä haittaisi heittämistä ja se nyt ei pitkän päälle ole eduksi, mutta tietenkin monet pikkuvammat menevät pois ajan kanssa.

Donkkikilpailuun palaten video Dwight Howardin setistä http://www.youtube.com/watch?v=8o5_jGvyVvo

Jos siis mies olisi päässyt toiselle kierrokselle...onpa muuten ensimmäinen donkki, minkä olen nähnyt, missä joku oikeasti osuu rautaan. Yleensä noissa "head above the rim"-seteissä kuvakulma hämää, mutta tuossa ei ole kauheasti jossiteltavaa, osuma on kova ja selvä.
Onhan Howard toki sen 2,11 (listed) pitkä mutta sen metrin vertin tuo nyt ainakin vaatinee, ihan hyvin isolta kaverilta.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Maaliskuun ensimmainen paiva oli iso paiva taalla ikivihreassa kahden joen kaupungissa.

Aloitetaan silla isommalla uutisella, jota lehdet on nyt taynna: meidan GM ja presidentti Steve Patterson sai eilen kenkaa. Tai lahinna lahti Blazerseista, kun omistaja Paul Allen ei halunnut kayttaa optiota ensi vuodesta. Hattu paasta! Viime kesana kun paastiin eroon siita toisesta jannusta (en edes muista nimea enaa!) ja nyt Pattersonista, niin NYT alkaa aukeamaan tie kohti tahtia. Sinne ollaan kuljettu jo tama kausi, mutta nyt se on auki. Steve Patterson oli surkea, todella surkea johtaja. Hanen aikanaan Blazer sukkasi pahasti niin kentalla, pukuhuoneessa kuin taloudellisesti. Vaki vaheni katsomoista. Hanen parhaimpiin saavutuksiin katsotaankin viime kesainen drafti, jossa Blazers oli ehdoton stara. Toisaalta lahella piireja olevat tahot pistavat taman draftin neronlaimauksen enemman Kevin Pritchardin kuin Pattersonin piikkiin. Kevinista muuten veikkaillaan seuraavaa GM:aa. Siis tasta miehesta, joka on ollut Players Relation Manager, oli interim valmentaja Mo Cheeksin lahdettya ja talla kaudella han on ollut vara GM... Aika huikea ura kundilla! Joka tapauksessa, nyt kun nama kaksi mikki hiirta on saatu ulos tasta NBAn yhdesta legendaarisimmista joukkueista ja joukkue itse on hyvalla mallilla, niin tama tilanne muuttuu aina vaan herkullisemmaksi.

Nyt ei enaa kysella pelaako Blazers enaa koskaan pleijareissa, vaan MILLOIN he siella taas pelaavat. Optimistisimmat puhuu jo tasta kaudesta, silla Lannessa viimesen p.o.-paikan kanssa kaydaan kasittamatonta taistelua ihan viimeiseen peliin asti. Siihen on tunkua ainakin viidella joukkueella... Itsekin haluaisin pleijareihin toki uskoa, mutta en ihan viela lahde siihen junaan mukaan. Meilla painaa rattaissa noin 7-8 pelia talta kaudelta, jotka me ryssittiin taysin, vaikka "toisin olisi pitanyt kayda" (ah! tama urheilun suola: jossittelu). Nimittain kotimatsit heikkoja Idan jengeja vastaan joulu-tammikuun huitteilla, jotka olisi pitanyt voittaa, mutta nekkuun tuli kahdeksassa(!) kotimatsissa. Ja nyt puhutaan heikoista Idan jengeista, ei Cavseista (jotka kylla hoidettiin!), Miamista tai Washingtonista (hei hei vaan sinne nollalle!!!). Lisaksi nuo kaksi kasittamattoman heikkoa matsia Memphisia (kotona) ja Seattlea vastaan (vieraissa), joissa ei ollut yhtaan mitaan hyvaa. Ilman noita nuoren jengin lopahtamisia tassa oltais nyt .500 joukkue ja matkalla Dallasiin ekalla kierroksella... Ajatella. Viime vuoden ehdottomasti paskin ja nyt koko liigan toiseksi nuorin joukkue.

Eli nyt haussa on siis osaava presidentti, joka tulee olemaan karismaattinen ja osaava tekija. Ei mikaan patterssonin stiiv. Siihen asti hommaa hoitaa Seahawksien Tom Leiweke. Ja kuten sanottua Pritchardista tullee GM, joten se puoli on hallussa, taatusti! Kadet hikoilee jo innostuneesti.

Se toinen iso juttu eilen oli tuo voitto Bobcatseista. Alla oli siis surkea yhden pinnan tappio Lannen heikoimmalle joukkueelle kotona ja kauden heikon matsi Seattlessa maanantaina. Matkalla kotiin Z-Bo kutsui kaikki pelaajat jetin takaosaan ja kertoi, etta seuraavana paivana on tiedossa "players only" kokous, jossa puhutaan asioita selviksi. Niin myos kavi ja se oli ensimmainen pelaajan julistama "players only" kokous vuosiin taalla Portlandissa. Kokouksessa kaytiin lapi tata vuotta. Z-Bo halusi miesten myos heraavan, ettei viime kauden tapaista "hanskat tiskiin" ilmiota tapahtuisi nyt kun me pelataan kuitenkin varsin hyvaa kautta. Tama joukkue ei ansaitse sellaista. Lisaksi Z-Bo toi esille sen, etta joukkueessa on kolme (tai nelja, mutta tama neljas ei jatkane meilla) pelaajaa, jotka on free agentteja kesalla ja jotka jahtaavat kunnon sopimusta ensi kaudelle. Ja he myos ansaitsevat sellaisen, joten kaikki nyt peliin ja annetaan kunnon naytot naille kundeille. Ja mita tapahtui?

Eka puoli aika meille 60-40, Webster tekee 18 pinnaa 4-6 kolmosin. Rookie LaMarcus Aldridge tekee huikeat 30 pinnaa ennen kun lahtee pelista hyvissa ajoin ennen kolmannen jakson loppua. Ime Udoka tekee 11 pinnaa 100% tarkkuudella, ottaa nelja levaria ja syottaa kolmesti. Blazers rikkoo sadan pisteen rajan kolmannen jakson loppupuolella ja heittaa uskomattomat 43 pinnaa tuolla jaksolla. Loppujen lopuksi peli paattyy 127-90 ja Blazerseille kirjataan 34 syottoa, 11 pallonmenetysta, kakkoset sisaan melkein 60%sti ja kolmosetkin yli 50%sti. Ei liene liiottelua, jos sanon, etta tama peli oli Blazersien paras muutamaan vuoteen. Tassa pelissa tuli esiin Blazersien koko potentiaali enka ole sanonut viela mitaan Z-Bon enka Roy peleista!!

Joukkue on nuori ja ailahteluja tulee. Siksi play-offs viiva jaanee nyt saavuttamatta, silla edella on muutama kokenut joukkue, joiden ohittamiseksi tarvitaan eilisen kaltasia peleja viela muutamia. Mutta niin kun olen hehkuttanut jo monesti: meilla on kasassa huikea joukkue, jossa on todella paljon potentiaalia: Z-Bo pelaa viela monen monta vuotta huipulla (aivan liigan karjessa), Roy on jo nyt stara tassa liigassa, Aldridge on se seuraava suuri nimi taaltapain (He'z da man!!!!) ja Ime Udokassa meilla on sellanen solid aija, etta valilla kylmaa miehen otteet: hyokkayspaassa tulee ainoastaan hyvia suorituksia ja puolustuksessa han pysayttaa aija kun aijan tassa liigassa. Ikaa on jo mittarissa, mutta paljon on viela Imella annettavaa. Ja jos me saadaan tosta Websterista eilisen kaltainen (se on itseluottamuksesta, ei taidoista kiinni) tykki, niin siina meilla on yksi nuori jannu lisaa tulevaisuuden menestysjoukkueeseen. Jarrett Jack pelaa lahes pelista toiseen hyvaa korista ja on liigan toisen vuoden pelaajien listoissa korkealla. Lisaksi meilla on tama sensaatio Espanjasta (Rrrrrrodriguez!), jonka pelillisia kykyja ei voi nyky-NBAssa verrata kun itse MVPhen, Steve Nashiin. Hanesta on jo nyt tullut meidan kakkoskentallisen johtaja ja taidot on ihan omaa luokkaansa. Sen lisaksi meilla on vaisun kauden pelannut ja luokkaantumisista karsinyt Joel Przybilla, joka varsinkin puolustupaassa on kova pelote. Mainitsematta ei voi olla myoskaan T-Law:ta, jonka peli on kylla kun kavelisi veitsen teralla: miehella on atleettisuutta (ne donkit!) ja taitoja yllin kyllin seka osaa heittaa neljasta viidesta metrista hyvin, mutta valilla nayttaa kylla "dumb and dumber" puoltaan liiaksi, kun aly loppuu kesken... Tarkea pelaja kuitenkin kakkoskentallisessa ja Z-Bon tuuraajana. Joukkue on siis TAYNNA rookeja ja toisen vuoden pelaajia, jotka jo nyt osaavat ottaa vastuuta ja nayttaa taitojaan. Nayttoina on siis paljon muutakin kun hirveat tatuoinnit ja hikipannat...

Reilu parisenkymmenta pelia on viela jaljella, mutta jotenkin tassa jo intoilee ensi kauden puolesta. Ensi kaudeksi pitaa hankkia kylla jo kausikorttin Rose Gardeniin, silla menestys on jo oven takana ja tama joukkue on jo nyt nayttanyt (yllattavan useasti) kuinka viihdyttavaa korista se osaa pelata. Kohta areenalle ei enaa kavella "ostelemaan lippuja"...

Joel Przybilla on muuten loppukauden ulkona Lakers ottelussa saadun polvivamman takia (damn!) ja Roy valittiin eilen toistamiseen perakkain kuukauden rookieksi.

Siinapa viimeisimmat Rose Citysta!
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
NBA:n tämän hetken kuumin ja paras pelaaja, toisen puoliskon MVP, Lebron James jatkoi huikeaa tulitustaan viime yönä. 32/8/9 ja jälleen kerran todistus viime hetkillä siitä, ettei Bronilla ole egoa. Kaikki odottivat Jamesin ratkaisevan tasatilanteessa olevan pelin yrittämällä koria, mutta #23 löysi jälleen kerran vapaan miehen (Varejao), joka nosti voittokorin Cavseille.

http://www.nba.com/playerfile/lebron_james/game_by_game_stats.html

Tuolta voi käydä tsiigaamassa miehen viimeaikaista virettä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
MP3! MP3!

Tätä peliä on odotettu pitkään ja siinä missä viimeksi homma ratkesi Dirkin viimehetken koriin, nyt Dallas johti jo 7 pisteellä minuutti ennen ottelun loppua...kunnes Nash otti pelin haltuun, 9 pistettä 59 sekuntin sisällä ja yksi syöttö kaupan päälle. Ja 1Timerin kannattaa katsoa jatkoajat läpi, saattaa valjeta yllättäviä asioita Sunsien&Nashin puolustuksesta.

MVP-kisasta tulee kiintoisa, vaikka Mavsien järkyttävän kovan rekordin takia Dirk lienee yhä johdossa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Oli kylla huikea peli, joskin kun toinen pelasi hyvin, niin toinen pelasi huonosti. Kummatkaan ei pelanneet loistavasti samaan aikaan...

Mutta kuten kommentaattori sanoi, niin naa joukkueet vois pelata "paras 17:sta" finaalisarjan Lannessa ja aina olis jannaa. Sen verran siella on jannitetta molemmin puolin.

Stoude on loistava, Dirk oli kunkku (MVP, markka vetoa), Nash ratkaisi koko paskan, Terry puolestaan vei Nashia kun passia narussa toisessa paassa ja Stackhouse naytti ettei ika vaikuta naissa peleissa.

Odotan innolla naitten Lannen finaalia, joskin Spurseilla voi olla sanansa sanottavana semeissa...

varjolle sen verran, etta vaikka Sunssien puolustus on parantunut huomattavasti viime kaudesta, niin silla ei tata pelia voitettu. Edelleenkaan. Marion ei pysty pitamaan Dirkia eika Nash Terrya ja Dampier vei taas ties kuinka monta hyokkayslevaria. Naihin ne pleijareissa ratkeaa. Yksi Marionin plokki ei kesaa viela tee... Toisaalta, ei kukaan Dallasissakaan pystynyt yhtaan mitaan parivaljakolle Nash-Stoude. PHX voitti tanaan vain ja ainoastaan Nashin ja Stouden kasittamattomilla peleilla ja oivalluksilla.

Phoenixille siis tarkea voitto, kun ne yrittaa Dallasia kiinni (ettei Spurs tule semeissa vastaan!). Jaan odottelemaan innolla Lannen semeista alkavaa koripallokarkeloa!
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Lakers on sitten ottanut uuden taktiikan, joka tosin on tuottanut tulostakin. Antaa Koben ottaa ~40 heittoa ja katsoa mihin päädytään, näillä näkymin 4 voittoa putkeen toki puhuu omaa kieltään, mutta voisi kuvitella että joukkuepelin ja pudotuspeleihin valmistautumisen kannalta tuo nyt ei ole se aivan paras tapa valmistautua tiukempaan miespuolustukseen jne.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nostetaans sitten tätäkin ketjua ylös runkosarjan lähestyessä jännittävää loppuaan.

Edellisessä viestissäni jo mainitsinkin Lakersien uuden taktiikan, millä Kobea yritettiin viedä historiankirjoihin ja kyllähän noita 50 pisteen pelejä 2000-luvun parhaalle pelaajalla tai ainakin pisteittentekijälle on ehtinyt jo kertyäkin tällä kaudella. Kuitenkin lopputuloksena Lakers on 2-8 viimeisissä kymmenessä pelissään ja jopa vaarassa tippua pois pudotuspeleistä Koben ottaessa pelistä toiseen 30 heittoa, onnistuen niissä keskiarvoisesti kymmenellä (+20 vaparia).

Josta asiaan, Lännessä jännittäviä kamppailuita ovat:
- 2. Seed, saako Spurs Sunsit kiinni vai pysyykö tilanne nykyisenlaisena. - Viimeiset kaksi pudotuspelipaikkaa, Lakers, Clippers ja GSW taistelevat vielä tiukasti, tänään ratkeaa jo paljon. Lakersin häviön ja Clippersin ja/tai GSW:n voiton myötä tilanne olisi erittäin tiukka. Etenkin kun GSW on tunnetusti paha vastus runkosarjaa dominoineelle Dallasille. EDIT: Tilanne näyttää selkiytyvän, kun Clippers on häviämässä ja GSW voittamassa...vaikkei mitään ole vielä varmistettu niin Lakers voi ainakin hieman hengähtää, paitsi tietenkin jos häviävät tänään Seattlelle.
- Natsaako Memphisillä ja osuuko lottery-arpa kohdalle, Durant on jo ilmoittautunut draftiin ja Odenkin taitaa seurata. Oden-Gasol front court kuulostaa pelottavalta, mutta Gasol-Durant ei sekään olisi paha.

Idässä jännitetään myös, mutta hieman eri syistä, pudotuspelijoukkueet ovat jo aika suurella todennäköisyydellä selvillä mutta tulevat otteluparit pakottavat joukkueita taktikoimaan.
- Cavs vs. Bulls. Vaikka Wade taas hajoitti itseään, kukaan ei tahdo saada Miamia vastaansa ensimmäisellä kierroksella ja siksi Cleveland nyt yrittääkin saada Bullsseja kiinni divisioonan kakkospaikalla, jolloin vastaan tulisi jokin muu kuin Miami. NBA-keskustelijoitten pahin glooryhuntteri, mies joka innokkaasti pelailee katukentillä ylihypetetyn teini-idolin pelipaita päällään, voisi toki muutenkin raportoida Bullssien uudesta tulemisesta.
- Torontoa lähinnä jännittää se, voiko tilanne todellakin olla niin, että joukkue on menossa pitkästä aikaa pudotuspeleihin ja vielä kohtuuvarmasti kävelemässä suoraan toiselle kierrokselle Arenas&Jamisonittoman Wizardsin yli.

Ja sitten kuuma peruna, MVP...sanokaa mitä sanotte, en yhtään ihmettelisi jos Nash ottaisi kolmannen palkinnon putkeen, enkä nyt edes sanoisi sitä kummoiseksi oikeusmurhaksi Dirkkiä kohtaan. Suurin yksittäinen negatiivinen puoli Nashin haitaksi onkin juuri se, että kyse on kolmannesta palkinnosta ja blaablaa Bird, Jordan, Russel blaablaa.

Suns elää ja kuolee Nashin mukana, koko liigasta ei löydy yhtään pelaajaa joka voisi Nashin korvata Sunsien pelissä, mutta pistäkää Dirkin tilalle Garnett, Duncan tai vaikkapa Gasol ja olisiko Dallasin peli yhtään sen heikompaa? Etenkin kun Dallas pärjää ihan hyvin ilman Dirkkiäkin, joukkueessa on todellista syvyyttä ja erityisesti Stackhousen pyyteetön "instant-offence"-peli on hienoa katsottavaa veteraanilta.

Kiintoisaa katsottavaa kuitenkin edessä lännen pudotuspeleissä, Sunsien kannalta Spurs lienee se mörkö, jota eniten pelätään. Ja vaikka lännen kolme suurta ovatkin käsittämättömän kovia, ei se nyt mitenkään mahdotontakaan ole että Idästä taas tulisi yllättäjä, paljon riippunee siitä miten Wade ja Shaq pysyvät ehjinä.

Ja in other news, Petteri Koponen on ilmeisesti ilmoittautunut draftiin ja miltei väittäisin että tämä johtuu puhtaasti siitä, että hänelle on jollain tasolla jo "luvattu" varaus+sopimus, muuten ilmoittautumisessa ei olisi järkeä. Koska Petteri ei ole jenkki, hän voi kai siirtyä suoraan NBA:han kulkematta College-ruudun kautta (mikä nyt ei välttämättä olisi paha rasti, puhumattakaan kovista eurojoukkueista). Kuitenkin Saraksen masentava tilanne on osoittanut, että ehkä siirto nopeasti jenkkilään hankkimaan NBA-nopeutta olisi parempi Koposelle kuin Euroopassa pelaamaan oppiminen.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Katseleeko kukaan muu Dallas-San Antonio matsia? Uskomatonta tuomarointia tolta kaljulta heebolta. Duncan siis ulos, ja vaikka Mavericksia kannatankin, niin kyllä tollanen vituttaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Saikka kirjoitti:
Katseleeko kukaan muu Dallas-San Antonio matsia? Uskomatonta tuomarointia tolta kaljulta heebolta. Duncan siis ulos, ja vaikka Mavericksia kannatankin, niin kyllä tollanen vituttaa.

Melko jäätävä hyökkääjävirhe heti perään päällehyökätylle pelaajalle. Dumarin arjalaislookista toki pisteet Ozin hengessä. Eli ihan tolkutonta touhua, kieltämättä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Pressiboxi kirjoitti:
Melko jäätävä hyökkääjävirhe heti perään päällehyökätylle pelaajalle. Dumarin arjalaislookista toki pisteet Ozin hengessä. Eli ihan tolkutonta touhua, kieltämättä.

Juu, ja tuntuu vähän että olis Dirkin parempikin kaveri, sen verran helpohkosti pilli käy Spursia vastaan. Noh, mulle käy mutta olis se mukavaa jos olis tasapuolinen tuomarointi :)

edit. Ja onpa näköjään Avery Johnson saanut vuoden valmentajan pystin. Mites onkin jäänyt huomaamatta...No, ei noilla pikkumeriiteillä mitään tee, mestaruus kun tulee niin silloin voi sanoa NBA:n The Valmentajaksi.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
1.15 jäljellä ja Dirk pistää tasoihin. 86-86. Tästä voitto niin päästään hyvillä mielin valmistautumaan Poffeihin.

edit. Ginobili menettää, Mavs nopeaan ja 88-86. 10sek. jäljellä ja Stackhouse vapareissa, missaa ensimmäisen, toisen sisään, 89-86 ja San Antoniolla tosiaan tuo 10 sekuntia aikaa tulla tasoihin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Barrylta hätänen kolmonen, ässäksi jäi. 3 sekuntia ja tämä hoidettu, GO MAVS!!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, pitka kausi on paatoksessaan. Edessa on viela yksi merkitykseton (meille muttei Warriorsseille) matsi tana iltana. On siis aika laittaa kausi pakettiin ja alkaa keskittya pleijareihin. Aloitan TrailBlazerseista, mistapa muusta:

Kauden alussa veikkailin jengin ottavan 35 voittoa (14 enemman kun viime kaudella) ja nyt nayttaa, etta jaamme 32een voittoon. Tyydyttava suoritus, semminkin kun jengi on ollut koko kauden hyvin repaleinen. Tuossa keskitalvella oli muutaman viikon jakso, kun saatiin pelata (melkein) parhaalla jengilla (Miles:han oli poissa koko kauden), joten sikali 32 voittoa on ihan tyydyttava tulos. Parempaankin olisi ollut saumoja, mutta tuonne joulun tienoille sattui jakso, kun Idan heikommat joukkueet kavi taalla kylassa ja sen saldo oli meille surkea 1-8. Siina kohtaa paasi seka jengin etta koutsin muuten varsin hyvin pitanyt kontrolli herpaantumaan hetkeksi. Harmi sinansa.

Katsotaanpas kauden plussia ja miinuksia:

Plussat:

Lukuunottamatta niita vastustajia, jotka ovat rehellisesti ihan eri liigassa meidan kanssa (Suns, Spurs & Mavs), me ei romahdettu paria kertaa enempaa talla kaudella. Jokainen matsi oli taistelua ja nayttoja. Viime kaudellahan jengi tylysti lopetti pelaamisen peleissa missa tappio naytti tulevan. Talla kaudella ei. Paras esimerkki tasta oli tuo matsi New Orleansia vastaan, marraskuun 10 paivana, joka on edelleen paras nakemani korismatsi ikina. Me oltiin persiillaan melkein 30 pinnaa parhaimmillaan, jengi oli taynna rookieita ja edessa naytti olevan paha romahtaminen kotiyleison edessa. Mutta ei. Jengi taisteli hissukseen lahelle ja lopuksi rinnalle ja viimein ohi. Hornetsien viimeinen epatoivoinen heitto meni ohi ja meidan 92-91 voitto oli tosiasia. Siita alkoi seka median etta fanien Blazers-mania, jota tassa kaupungissa olikin jo kaivattu. Jengi lauloi kaduilla ja koko kaupungissa oli party-fiilis. Tamanlaisia nousuja tapahtui muutaman kerran kauden aikana. Upeita nayttoja nuorelta jengilta! Usko parempaan sen kun vain kasvoi!

Pelaajista Brandon Roy nousi hanelle asetetulle tasolle. Edes kantapaan loukkaantuminen (ja viikkojen huili) ei vaikuttanut peliin ja kauden lopussa han kantoi lahes yksinaan koko jengia. Kauden ehdoton R.O.Y. ja Blazersien nousun kuva. Toinen huikea kaveri talla kaudella oli LaMarcus Aldridge. Draftin kakkonen ja kun han toipui alkukauden olkapaavaivasta, niin han naytti heti mista han on kotoisin. Puolustuksessa ei hontelosta olemuksesta huolimatta ole juurikaan moitittavaa eika hanen silkkiakin pehmeammassa hyparissa. Heck, jannu pelasi kuin veteraani useimmista matseissa ennen kun sydamen rytmihairiot poistivat hanet pelaavasta vahvuudesta maaliskuun lopulla. Ei tarvitse olla huolissaan tulevaisuudesta kun Roy ja LaMarcus on jengissa!

Takakentalla oli myos muita yllatyksia. Jarrett Jack oli vahva lahes koko kauden. Tama toisen kauden tahti pelasi yhta parin viikon notkahdusta lukuunottamatta huippukauden ja oli Royn kanssa vahva takamieskaksikko. Naista kahdesta on puhuttu jo Hamilton-Billups kaksikon perijina, eika syytta. Kolmas huipputakamies meilla oli Sergio Rodrigues. Loppukaudella rookie hyytyi (en tieda miksi), mutta kauden mittaan han naytti, etta hanesta on johtajaksi meidan kakkosryhmassa. Steve Nash -maisia suorituksia rookie-kaudella. Ja keskiverto-fanihan tykkaa menevasta koriksesta. Impressive!

Etukentan nimista on mainittava Ime Udoka, jota ei tulla paastamaan taalta pois ikina. Puolustuksen kulmakivi ja upottaa heitot sisaan hyvalla prossalla. Antakaa pallo Imelle nurkkaan ja se on TUNG TUNG TUNG! 3 points. Muiden pelaajien loukkaannuttua myos Travis Outlaw naytti, etta hanta ei saa paastaa pois. Loppukaudesta han otti hyvin vastuuta ja tykitti sellasta 20 pinnaa matsista toiseen. Viimeisimmassa jopa 26. Toki jonkun oli otettava vastuuta kun penkilla ei ollut kun 8 "kakkosryhman" pelaajaa, mutta silti. Han on hyva heittaja, blokkaaja ja urheilullisuuden perikuva. Korvien valissa on viela parannettavaa, mutta kylla han NBAhan kuuluu ehdottomasti. Rooli pitaa olla vaan selkeasti kakkosryhmassa, ei aloituksessa.
Z-Bo pelasi huippukauden. Han oli pitkaan liigan ainoa 25/10 pelaaja ja piti tasonsa loppuun asti (24/9), vaikka loukkaantumiset vaivasivatkin. Han istui lopulta penkille noin 10 pelia ennen kauden loppua, kun sormi sanoi naks. Z-Bo kuuluu Blazersseihin, mutta milla roolilla? Jengi naytti, etta ne pystyy pelaamaan ilman Z-Boakin (ekat nelja pelia 4-0). Peli oli vapautunutta ja iloista. Ensi kaudeksi koutsin onkin loydettava muitakin keinoja alottaa hyokkaysta kun Z-Bon kautta. Nyt meilla on lukuisia ratkaisuvalmiita pelaajia, joita pitaa kayttaa. Z-Bo on vain yksi niista, ei enaa se "ainoa". Palloa vaan liikkeelle!
Sentteriosasto oli kauden murheenkryyni. Przybilla loukkaantui heti kauden alussa, palasi hetkeksi ja loukkaantui heti sen jalkeen pahasti. Juuri kun hanelta odotettiin hyvaa kautta. Harmi sinansa. Ja Magloire alkoi nayttaa narhen munia vasta kauden lopussa. Kestiko hanella nain kauan paasta sinuiksi jengin kanssa vai missa matti? Siihen meilla kaatui muutama peli selkeasti, vaikka meilla onkin laittaa sinne kolme "ok-tyyppia". En kuitenkaan ihmettelisi jos Jamaal lahtisi kesan aikana...

Plussana myos omistajan, Paul Allenin positiivinen veto, kun han osti Rose Gardenin takaisin. Nyt seka halli etta joukkue on taas hanen. Luvassa on hyvia aikoja, veikkoset!

Miinukset:

Miinuksia on vaikea keksia varsin hyvin menneen kauden jalkeen, mutta tassa muutamia:

Peluutus. Koutsi McMillan on paassyt mediassa ja fanien keskuudessa varsin helpolla. Itse en pysty olemaan yhta hiljaa. Hanen peluutuksessa on heikkouksia. Aikalisien jalkeiset pelit on edelleen valttava-miinus tasolla. Ja peliin reagointi on varsin hidasta. Lisaksi hanen (niin ainakin meadiassa vaitetaan) raivostumiset vois olla hieman aanekkaampia ja jyrkempia. Han on aika "pulla", mielestani. Ei han saa olla noin kulmaton. Kylla yksittaistakin kritiikkia pitaa osata antaa. Ei vaan nimettomia heittoja. En tosin tieda onko tuo vain amerikkalainen tapa.

Darius Miles. Tassa jengissa hanelle olisi ollut kayttoa, eittamatta. Nyt polvi piti kundin veke koko kauden enka ihmettelisi, jos han pakkaa kamansa kesan aikana ja lahtee jonnekin Itaan. Ainoa jarru saattaa olla kallis sopimus...

SF. Talle paikalle ei oikeen ole edelleenkaan pelaajaa. Ime Udoka on toki huippu siihen, mutta haluaisin nahda siina myos ratkaisuvalmiin pelaajan (jollainen Darius oli toissa kaudella). T-Law pelasi sita joskus, mutta useimmin PF:aa. Torontosta kotiin tullut Freddie Jones ei puolestaan paassyt sinuiksi jengin kanssa tana kevaana.

Pari romahdusta. Vierastappio Bostonille oli se kaikkein pahin. Siina me annettiin Telfairin varastaa koko show kun Blazers katsoi vieresta. Taman lisaksi muita romahduksia ei tainnut olla kun kaksi: toinen Seattlelle, toinen talla viikolla Utahille, jota en siksi varsinaisesti laske. Ottelu oli meille taysin merkitykseton, meilla oli 8 pelaajaa (joista yksi loukkaantui), ei Roy:ta, ei Z-Boa, ei Przybillaa, ei Aldridgea ja Utahille matsilla oli merkitysta: pleijarisijoitus seka tasoittaa kauden matsit meidan kanssa. Seattle pelit (viela parin vuoden ajan) on taas sellaisia HIFK-Jokerit tyyppisia paikallismatseja, joista ei ikina ennen pelia tieda mihin ne kallistuu.

Kauden kohokohta:

Niita oli oikeastaan kaksi ja ne sattui samaa joukkuetta vastaan. Gilbert Arenas tuuletteli ennen kauden alkua, etta han tykittaa yhteensa 100 pinnaa Blazersia vastaan kauden kahdessa matsissa. Han oli suuttunut McMillanille, koska hanet pudotettiin MM-kisoista.
Noh, ekassa kohtaamisessa me kaytiin Washingtonissa kylassa pyyhkimassa Arenasilla poytia. Kauden paras vierasvoitto (73-94) ja "taysi-nolla" teki huikeat 9 pinnaa. Kiitos Udoka! Oli meilla taalla Portlandissa hauskaa!!
Toinen kohtaaminen oli sitten meilla taalla kotona. "SUPER-NOLLA!!" heitti 4-16 (kiitos Udoka!), 19 pinnaa ja voitto meille. Oli meilla taas hauskaa!! Voiton arvokkuutta nosti myos se, etta Z-Bo ei pelannut.

Hey Gilbert! Does 9+19 really equal 100???

Toki muitakin upeita hetkia talla kaudella koettiin. Tasta on kuitenkin hyva jatkaa kohti ensi kautta. Kevin Pritchardista tuli meidan uusi GM ja han on erittain pidetty nuori kaveri taalla. Hanhan oli se jannu, joka junaili yhden NBA-historian kovimmista treideista viime kesana. Sielta kun tarttui Aldridge, Roy ja Rodrigues niin tulevaisuus on turvattu. Tanakin kesana sielta haetaan yhta kovan luokan nuorta pelaajaa, mutta viime kesaisiin karkeloihin en enaa usko. Meilla on nyt nuorta verta todella paljon ja sen varaan on hyva rakentaa kultaista Blazers-tulevaisuutta. Maaliskuussa oltiin vain pari pelia pleijarien ulkopuolella, ennen kun "kaikki" loukkaantui. Tasta ei voi vetaa ensi kaudelle kun yhden tavoitteen: Play Offs. Se on ensi kaudella realistista ja se on ensi kaudella faktaa. Saa vaan nahda ensin, etta millaisia treideja taalla tehdaan sita ajatellen. Uskoisin jotain kesan aikana tapahtuvan...

Anyway, kiitos Blazers tasta kaudesta! Se oli odotuksia nostattava, hyvia hetkia tarjonnut ja mielenkiintoinen kausi.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
PLAY OFFS

Mitapa sitten tapahtuu taman kauden pleijareissa?

Idasta ei tana vuonna kuulu oikeen mitaan. Siella kauden komeetta Toronto ei pystyne semeja pidemmalle. Saman kohtalon kokee Cavs. NBAn finaaliin marssinee Detroit, joskin Heat saattaa olla se ainoa este. Mutta se Idasta.

Mestari tulee tana vuonna Lannesta. Lannessa on kolme huikeaa joukkuetta ja ne ratkaisevat mestaruuden jo ennen kun itse finaalit kerkiavat alkamaan.

Phoenix Suns on parantunut viime kaudesta huomattavasti. Puolustus on parempaa ja ratkaisijoita on tutusti paljon. Silti sielta loytyy pari heikkoutta, jotka saattavat ratkaista: 1) joukkue liian paljon Steve Nashin varassa seka 2) penkki on kapea. Jos sarjat menee tikkiin asti, niin voiko 7-8 pelaajalla pelata kauden loppuun asti? Naenkin asian niin, etta Phoenixissa sormet on ristissa sen puolesta, etta Nash ei loukkaannu eika kahdella ensimmaisella kierroksella pelata kymmenta pelia enempaa. Jos mestaruus Phoenixiin talla kaudella menee, en nae sita kuitenkaan vaaryytena. Joukkue on parantunut viime kaudesta ja pelaa mestaruuteen oikeuttavaa korista. Ja jos se voittaa Spurssit, Mavssit ja Pistonssit taman kauden pleijareissa, niin totta kai se on mestaruuden arvoinen joukkue!

San Antonio Spurs on edelleen liigan huippua. Kukaan ei nouse juuri toisten ylapuolelle ja tassa voi olla se heidan ase. Lisaksi heilla on liigan kovin "kuudes mies" ja hieman yllatyksena myos se, etta Parker on liigan kovin pussittaja "paintilta". Duncan on ehka koko liigan paras johtaja (edes tuomarit ei parjaa!) ja siis joukkueena Spurs on vahva. Ehka se vahvin koko liigassa.

Dallas Mavericks. Jos vetoa pitaisi lyoda, niin laittasin vahat rahani Mavseille. Jengi oli kiistatta runkosarjan paras tana vuonna. Heilla on monien mielesta kauden ehdoton MVP seka viime kauden floppi finaaleissa kaivaa varmasti vielakin mielta. Sille halutaan revanssi. Takakentalla ei edelleenkaan kaivata Nashia (tassa on muuten yksi juttu jota Nash-hypettajat ei vielakaan tajua: Dallas on vain parantanut juoksuaan Nashin lahdettya. Onko Nash siis niin tarkea?) ja puolustus-hyokkays on liigan parhaimmassa balanssissa. Jos hermot siis pitaa, niin Mavs on mestari.

Oma veikkaukseni (joka on muuttunut hieman kauden alusta) finaaliin on Mavs-Pistons. Saas nahda...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
1Timer kirjoitti:
Sille halutaan revanssi. Takakentalla ei edelleenkaan kaivata Nashia (tassa on muuten yksi juttu jota Nash-hypettajat ei vielakaan tajua: Dallas on vain parantanut juoksuaan Nashin lahdettya. Onko Nash siis niin tarkea?) ja puolustus-hyokkays on liigan parhaimmassa balanssissa. Jos hermot siis pitaa, niin Mavs on mestari.

Hmm, mitä ei tajuta? Sitä, että Terry on kelpo pointti (heittää hyvin, luo peliä ja ajaa korille) Dallasin systeemiin. Dallasin pelisysteemissä Nash ei päässyt pelaamaan hänelle sopivinta koripalloa, koska peli keskittyi isolation-peleihin yms. Aikanaan, kun jo kauan sitten hehkutin Nashia, keskusteltiin paljon siitä miten joukkueen pelitapa vaikuttaa pointtien syöttölukemiin. Terryn kohdalla kaudesta 2002/03 viime kauteen pudotus oli 7,4 APG->3,8...tarkoittaako tämä sitä, että Terry huonontui jossain välissä, vai sitä että Dallasin pelitaktiikassa pointin merkitys on vähäisempi.
Ja toistaiseksi Dallasin parannus on ollut näennäistä, toissakaudella juuri Suns katkaisi Dallasin tien ja viime kaudella Dallas taas otti voiton Amarettomasta Sunsista (jos Dirk olisi loukannut polvensa, olisiko tilanne kenties ollut toinen?)...pudotuspelisarjat siis 1-1 ja ei tällä kaudella runkosarjassakaan syntynyt mitään suurta eroa, ero voittotilastoissa selittyy mm. Nashin loukkaantumisella.

Erilaiset pelaajat sopivat erilaisiin pelityyleihin, kyllähän sinun tämä pitäisi tietää.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kylla kylla, mutta tokihan valmentajat kayttaa pelaajien vahvuuksia ennen kaikkea hyvakseen. En usko, etta (esim) Nashia palkattaisiin ikina esim Buckseihin sentteriksi...

Mutta oikeassa olet toki. Nashin ymparille on Sunsseissa hankittu mainio joukko hyvia heittajia, kun taas Mavsseissa peli perustui/perustuu toisenlaiseen korikseen. Tarkoitinkin vaan sita, etta ei se Nash korvaamaton millaan tavalla ole. Pelitapoja on monia ja Nashin koris tarvitsee tietynlaisen tavan pelata, jotta hanesta saadaan parhaat tehot irti. Ja toki hyvia heittajia...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
1Timer kirjoitti:
Kylla kylla, mutta tokihan valmentajat kayttaa pelaajien vahvuuksia ennen kaikkea hyvakseen. En usko, etta (esim) Nashia palkattaisiin ikina esim Buckseihin sentteriksi...

Mutta oikeassa olet toki. Nashin ymparille on Sunsseissa hankittu mainio joukko hyvia heittajia, kun taas Mavsseissa peli perustui/perustuu toisenlaiseen korikseen. Tarkoitinkin vaan sita, etta ei se Nash korvaamaton millaan tavalla ole. Pelitapoja on monia ja Nashin koris tarvitsee tietynlaisen tavan pelata, jotta hanesta saadaan parhaat tehot irti. Ja toki hyvia heittajia...

Ei korvaamaton missä tahansa joukkueessa liigassa, mutta Sunseille on, koska liigassa ei ole ollut vuosiin pelaajaa joka kykenisi heittämään yhtä hyvin ja syöttämään samalla tasolla, juuri siihen Nashin tehokkuus Suns-pelissä perustuu. Pistä Jordanin mid-range heitto, Steve Kerrin kolmoset ja John Stocktonin syöttötaito yhteen niin saat Nashin, vapareista nyt puhumattakaan. Heittäähän Nash on aina osannut, mutta vasta nyt Sunseissa syöttötaitokin pääsee, tilastojen valossa, oikeuksiinsa.
Korvaamattomuudella olen yrittänyt juuri sanoa sitä, että _mielestäni_ muut MVP-kandidaatit voisi korvata jollain toisella oman paikkansa supertähdellä joukkueen tuloksen olennaisesti huonontumatta, Wade vs. Kobe vs. Lebron vs. Anthony...Duncan vs. Garnett vs. Dirk jne. Nash vs. kuka?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
En oo tosta varjo ihan samaa mielta, silla noita nimeamiasi jannuja ei voi tolla tavalla vertailla keskenaan. Eika tolla tavalla paikata toisiaan. Ei Garnettista eika Duncanista ole ottamaan nyky-Dirkin paikkaa. Duncan ei ole samanlainen pelaaja kun Dirk. Ja Garnett... no joo. Eikohan sen juna ole jo vahan mennyt nailta osin, vaikka eihan sita tieda, jos johonkin parempaan joukkueeseen viela paasee ja siita innostuu. Mieluummin joku Boozer kun Garnett...

Mita tulee noihin guardeihin ja SF:iin, niin Kobea ei korvaa kukaan. Mun mielesta jos ja kun haetaan liigan kovimpia ja tyylikkaimpia ratkaisijoita, niin siihen siihen kuuluu vain Kobe ja Tracy. Niilla on se heitto on niin pelottava ase, etta huh huh. Hyva kun sukka heiluu valilla.

Wade ja LeBron on taas nuoria jannuja, joilta en lahtis ihan viela odottamaan hirveita. Wade toki otti MVPn viime finaaleissa, mutta se nyt oli lahinna Dallasin heikkoutta kun mitaan muuta. Ei Wadesta ole viela kantamaan joukkuetta, se nahtiin taas tallakin kaudella. Shaq siella sen hoitaa, ei Wade. Cavs on taas muuten niin paska joukkue, ettei "The Chosen One" paase siella hanelle kuuluvalle tasolle. Odotellaan kun ne rakentaa siita paremman joukkueen tai LeBron kaupataan jonnekin (taalla meillahan se olis kun kotonaan!!), niin hanestakin tulee todellinen super-stara eika vaan Niken voimalla kasvatettu stara.

Mutta mita Nashiin tulee (ja muista aina, etta pidan Nashista tyyppina, onhan han kanukki ja erittain mukava jannu), niin talla hetkella sarjassa ei ole hanen tyyppisia pelaajia. Muutama jannu pystyy syottelemaan sen 10 per peli, mutta muilta osin peli ei ole hanen luokkaansa, johon kuuluu aivan kasittamaton kentan nakeminen ja luovuus. Kukaan ei tosiaan pysty korvaamaan nyky-NBAssa Nashia, niin kun han on. Siis yks yhteen. Toisaalta juuri mikaan muu joukkue ei pelaa Suns-korista (tai sanotaanko 80-luvun NBA-korista mieluummin), joten vertailu on vaikeaa. Mike D'Antoni (Portlandin entinen assari-koutsi muuten) on kasannut hyvan joukkueen itselleen ja tehnyt sen pelista Nash-maisen pelin. Hanen ymparillehan joukkue on kasattu. Monesti olet varmaan huomannut kuinka pelin tempo ja taso muuttuu kun Steve on huilaamassa. Ja siksi juuri Suns-peleissa tulee noita hurjia viidenkintoista pisteen heittoja puolelta toiselta koko ajan. Pariinkin kertaan pelissa.

Pudotuspeleissa onkin hyva nahda miten vastustajat pelaavat Sunsseja vastaan, kun pelinauhojen katsomisella on suurempi merkitys kun runkosarjassa. Silloin esim Sunssien korinjalkeisen nopeat pyritaan karsimaan pois. Ja vastustajat yrittavat matsata heidan parasta pelaajaa Nashille hyokkayksessa. Mikaan salaisuushan se ei ole, etta puolustusta Steve ei osaa vielakaan...
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
HPK vs JYP
  • 2.22
  • 4.10
  • 3.10
Ilves vs Sport
  • 1.61
  • 4.70
  • 4.55
K-Espoo vs KooKoo
  • 2.74
  • 4.20
  • 2.24
KalPa vs Ässät
  • 2.28
  • 3.95
  • 2.80
Lukko vs Jukurit
  • 1.26
  • 6.90
  • 8.75
Pelicans vs Kärpät
  • 2.30
  • 4.10
  • 2.68
TPS vs HIFK
  • 2.10
  • 4.15
  • 3.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös